Ronai and Ronai
AMERIKAI

Irán: „Megsemmisítjük Izraelt” 2012. május 21. hétfő 12:59 | Rákócza Richárd Forrás: The Daily Caller

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Irán: „Megsemmisítjük Izraelt”
Teherán – „Az iráni nemzet kiáll az ügy mellett, amely nem más, mint Izrael teljes megsemmisítése”, jelentette ki egy hadászati értekezleten tartott beszédében Hasszán Firuzábádi vezérőrnagy, az iráni fegyveres erők vezérkari főnöke. A megnyilatkozás ugyanaznap hangzott el, hogy az iráni atomprogram ellenőrzésével kapcsolatos tárgyalások céljából Teheránba érkezett Amano Jukija, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség igazgatója.
.
Nem ez az első eset, hogy hivatalos iráni személyiség előre megírt beszédet felolvasva a zsidó állam megsemmisítését helyezi kilátásba. Maga Mahmúd Ahmedinedzsád elnök, valamint az ország legfőbb vallási méltósága, Khameini ajatollah is több alkalommal hasonló értelemben nyilatkozott. Firuzábádi tábornok mostani kijelentéseit a Forradalmi Gárda hivatalos szócsöveként működtetett Fars hírügynökség is jelentette. Nincs szó tehát arról, hogy interjú közben, zárt körben vagy vita hevében véletlenül kicsúszott indulatos kijelentés történt volna, vagy hogy az elhangzottakat magánvéleménynek lehetne minősíteni.
.
A különbség a korábban elhangzott fenyegetésekhez képest az, hogy jóllehet Izrael térképről való letörlése a perzsiai rezsim hivatalos politikájának a nyolcvanas évek eleje óta szerves része, olyan célkitűzés, ami az azóta felnőtt nemzedék szemében teljesen triviális – eddig még soha senki nem mondta ki azt, hogy ennek véghezvitele Irán eltökélt szándéka lenne, és emellett az egész ország kiáll.
.
Josh Block Közel-Kelet szakértő, az American Israel Public Affairs Committee korábbi szóvivője a Daily Callernek elmondta: aligha bölcs dolog semmibe venni az iráni katonai vezetés magas rangú tagjának kijelentéseit. „Ha mondják, komolyan is gondolják”, közölte Block. „Ezt tanítja a történelem. A legjobb szembenézni a realitásokkal. Bizonyosak lehetünk abban, hogy az izraeliek már megértették.”
.
Block munkatársa a Progressive Policy Institute-nak, a Clinton adminisztráció idején a Külügyminisztériumnak dolgozott. Véleménye szerint az Egyesült Államokban aggodalmat kell keltsen az, hogy „Irán nukleáris technológiát adhat tovább terrorista szövetségeseinek, köztük az al-Kaidának és a Hezbollahnak.”
.
David Harris, az American Jewish Committee igazgatója szerint Firuzábádi kijelentései nyomán politikai vezetőknek, diplomatáknak, újságíróknak egyaránt, egyszer és mindenkorra le kell mondaniuk annak a fikciónak az erőltetéséről, miszerint Irán alapjában véve egy békés állam, csak a globális közösség „félreérti” a szándékait.
.
Méir Dágán volt Moszad-főnök, valamint Martin Dempsey, az amerikai egyesített vezérkar főnöke a közelmúltban egyaránt úgy nyilatkoztak, hogy Irán voltaképp a nemzetközi aréna racionális szereplője, és számítani lehet arra, hogy minden alkalommal megfontolja tettének következményeit. Ezzel tulajdonképpen azt sugallták, hogy az Izrael megsemmisítésével kapcsolatos sorozatos iráni fenyegetést nem kell komolyan venni.
.
.
Ali Khameini: „A cionista rezsim igazi rákos daganat, amit ki kell vágni és ami Isten segítségével ki is lesz vágva”
.
Block mondott néhány keresetlen szót azokról a balosokról is, akik rendre védelmükbe veszik a teheráni iszlámnáci rendszert. Szerinte „a radikálisok és álszakértők az olyan helyeken, mint a Plowshares, a Media Matters, a NIAC [National Iranian American Council], a ThinkProgress, a New America Fondation meg a többi írói hasznos hülyéi” Iránnak, a rezsim olyan apologétái pedig, mint Dágán és Dempsey, irracionálisan tartanak ki azon meggyőződésük mellett, hogy Irán nem is akar nukleáris fegyverre szert tenni.
.
„Ugyanezek a félbolondok”, folytatta, „állítják azt, hogy Iránt ’rosszul idézik’ vagy ’rosszul fordítják’, és az ország soha nem szólított fel Izrael ’megsemmisítésére’. Nos, biztos vagyok abban, hogy megtalálják a módját, miként tartsanak ki ezek után is a játékuk mellett, de ezzel csak még hiteltelenebbé válnak.”
.
Firuzábádi tábornok vasárnap rámutatott arra is, hogy Ali Khamenei ajatollah, Irán legfőbb vallási vezetője meggyőződése szerint támogatni kell a „cionista rezsim” ellen harcoló palesztinokat. Az ajatollah szerint Izrael ellenségeinek védelme vallási kötelezettség.
.
A Fars hírügynökség Khamenei korábbi kijelentéseit is idézi, amelyek arról tanúskodnak, hogy Irán közvetlenül segítette a Hezbollah és a Hamasz terrorszervezeteket a 2006-os, 33 napos libanoni háború, valamint a 2008-09-es, 22 napos gázai Öntött Ólom hadműveletek idején. Az ő értékelése szerint mindkét alkalommal Izrael veszített.
.
„A jövőben is támogatunk és segítünk mindenkit, aki a cionista rezsim ellen van”, mondta Khameini februárban. „A cionista rezsim igazi rákos daganat, amit ki kell vágni és ami Isten segítségével ki is lesz vágva.”
.
Az iráni iszlámnáci rezsimet uraló főpapok hite szerint hamarosan visszatér a tizenkettedik, rejtőzködő imám, a Máhdi, aki a zsidó Messiás síita megfelelője, egyfajta megváltó. Érkezését az Armageddon idejére teszik, amelynek csúcspontja Izrael elpusztítása lesz.
.
A nagyajatollah szerint „a Korán a bizonyíték arra, hogy a világot az igazság erői fogják ellenőrizni és vezetni, és egyetlen kormány uralja majd az egész világot”
.
Dzsáfár Szobháni nagyajatollah, a közelgő imám-eljövetel egyik legmagasabb rangú propagátora a közelmúltban beszédet mondott arról, milyennek ábrázolja az eljövendő világot az iszlám szent könyve, a Korán. „A Korán a bizonyíték arra, hogy a világot az igazság erői fogják ellenőrizni és vezetni, és egyetlen kormány uralja majd az egész világot”. A Korán – két alkalommal is – ígéretet tesz az iszlám világuralomra, valamint arra, hogy ez a vallás le fogja győzni az összes többit, folytatta a nagyajatollah. Ez azonban csakis akkor következik be, amikor Mohamed utolsó leszármazottja, Máhdi imám visszatér és uralkodóvá teszi az iszlámot az egész világ felett.
.
Az idézettek nem nevezhetők a síita iszlám szélsőséges felfogásának, ellenkezőleg, ez a vallás fősodratú felfogása, a hivatalos változat, amelytől eltérni eretnekséget jelent és halállal büntetendő.
.
Khameini ajatollah maga is megemlékezett nemrég erről a próféciáról. „A mindenható Allah isteni ígérete beteljesedésének fényében a cionisták és a Nagy Sátán [Amerika] hamarosan vereséget szenvednek. Allah ígérete beteljesedik, az iszlám győzedelmeskedik.”
.
Konzervatív muzulmánok egy Khameinihez köthető honlapon februárban közölték követőikkel, hogy a Korán ígéretei „jogtudományi indoklást” jelentenek arra, hogy minden zsidót ki kell irtani, Izraelt fel kell számolni, és ebben a folyamatban az iráni kormánynak kell élen járnia.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Irán: „Megsemmisítjük Izraelt”, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

59 Reader’s Comments

  1. “…Irán: „Megsemmisítjük Izraelt” …”
    .
    - A jó édes iszlamista kutyaszomorító anyátokat, azt…
    .
    Meg azokét is, akik ezek után is mentegetni merik ezt a mocskos, aberrált, pedó bandát…
    .
    Pezsgőt fogok bontani – pedig nem is fogyasztok alkoholt – amikor Izrael porig bombázza ezeket a szubhumánokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (41 szavazatból)
  2. Mindjárt mondom

    Ha Izraelnek egy csepp esze volna, már rég megelező taktikai atomcsapást mért volna Iránra és Magyarországra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (25 szavazatból)
  3. Taktikai atomcsapásra nincs szükség, nézd meg, az mikor kell az elméleti hadviselésben.
    .
    Magyarsztánra Izrael miért mérne ilyesmit? Ez egy köhögő bolha Izraelnek, nem több. A magyar zsidó lakosság más kérdés, de azt semmi esetre sem taktikai nuke- val lehet megoldani.
    .
    Iránt pedig kőkorszakba tudnák zúzni napok alatt, fölösleges ABV fegyverek használata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (21 szavazatból)
  4. IZRAEL sokkal nagyobb oltalom alatt áll, mint azt bármely eszement ellensége gondolná!

    Nem aggódok Izrael sorsáért, IZRAEL VOLT, VAN és LESZ !

    Aki egy kicsit is ismeri e nép történelmét, az tudhatja, hogy minden bajábol ki lett mentve és ellenségei mindig megsemmisültek!

    MERT ERŐS OLTALOM ALATT ÁLL!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (30 szavazatból)
  5. Figyeljetek, mindjárt jön Animbej vagy a franc tudja, hogyan szólíttatja magát és tart egy szép kiselőadást a cionista imperialista zusákokról akik azt állítják, hogy a békés Irán megakarja semmisíteni Izraelt. :)))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  6. Nna.
    A Rettenetes Katonatiszt megenn megnyilvánult….de Amibje szerint ezt nem kell komolyan venni , ez csak afféle politika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  7. Ha a hitleri nemetorszagot “lekezeltek” volna a Elzasz Lotharingia visszacsatolasakor vagy mondjuk legkesobb a Csehek megszalasanal akkor ugye nem volna II. Vilaghaboru nem volna 50 millio halott nemvolna holokauszt nem volna annyi nyomor mint amit az a haboru okozott.
    HA le lett volna kezelve idoben a “daganat”
    /
    /
    /
    Jo volna ha latnank hogy magukat annyira fenyezo nemzetkozi politikusok megmutatnak hogy kepesek tanulni a tortenelem esemenyeibol. Es meg idoben kis kockazattal es veszteseggel lekezelnek a problemat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  8. Azt mondják a hadtörténészek hogy a Cseh Védelmi erők nagyon jólképzettek és jól felfegyverzettek voltak. Amikor Hitler elkezdte az ámokfutását , a csehek egyedül is végezni tudtak volna az okkor még inkább csak nagyhangú Nácinémetországgal.
    De a csehekből valahogy a harmincas évek közepére eltűnt a harciasság , az élniakarás.
    Aztán meg már késő lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. gusztáv:
    .
    - Ez igaz, de az is igaz, hogy Izrael háromszor is megsemmisült már.
    .
    Nem a népe, de az ország igen. Persze, ennek most nincs realitása, mivel a Föld harmadik legerősebb hadserege az övék (USA, Kína- orosz megosztott második – a hatalmas nuke arzenál és a tömeg miatt, harmadik Izrael), műszakilag pedig a Zusákokkal egy fejlettségi szinten vannak – vagyis, plafon.
    .
    Persze ettől még nagyon helyre kellene tenni iránt, és nem csak ezért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  10. Magyarországra senki se mérjen atomcsapást. Legalábbis amíg még itt vagyok. :)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. “Ez igaz, de az is igaz, hogy Izrael háromszor is megsemmisült már.”
    .
    Kétszer.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Eldrad!

    Irán helyre is lesz pakolva, lesz az a nap!

    Izraellel, kapcsolatban talán igazad is lehet!
    De gondold meg kétezer év pusztítása, aminek túlnyomó többsége a véres keresztény pusztítás volt és az akkori pápai áldással bíró Hitlert is ide sorolom, nem tudta Izraelt eltörölni, akkor mekkora ez az oltalom!
    Persze “kemény nyakú nép” (ezt nem én mondom) sokszor kemény leckét fenyítést kapott, de megmaradt, oltalom alatt áll és a mostani állapotánál is sokkal jobban fel fog virágozni!
    Mert ismétlem, hogy ERŐS OLTALOM ALATT ÁLL!
    ez akkor is így van és lesz ha miniszolók éhenhalnak a minusz gombon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. ennek a fickónak ajánlom,ne nagyon telefonálgasson, mert 1 szer csak felrobban a kagyló és elrepül a feje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. Vagy ittas állapotban, a hátsó ülésen ülve betonfalnak vezeti a kocsiját…
    Van megoldás, nem is egy. Mindegyik számára. Mahdi sem menti meg őket ha kihúzzák a gyufát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Volt szerencsém hozzájuk, muzulmánokhoz, leszámítva, hogy egész nap nem csináltak semmit csak ültek a kerti öntözőcsővel a szájukban, nekem is nagyon kínálgatták, valami vízipipa, a nőiket brutalizálták, egész nap a karomat rángatták és Allahhal traktáltak, csöppet sem volt veszélytelen nép.
    -
    Nagyon fanatikusak, valami abnormális, azt sem tudják mi a Korán, bármit kérdeztem önkényesen félremagyarázták, agresszívek voltak és tényleg ezek bárkit kiirtanak ha bekattannak az Allah varázsszóra. Mást sem hallottam egész nap, gondolom a becses Allahjuk rájuk sem néz, mert ha látná mit művelnek a Koránnal csapná szét a fejüket. Szó sem volt ilyesmiről amikor a Koránt Írták, az Iszlám nem erről szólt. Örültem, hogy ép bőrrel haza tudtam utazni.
    -
    Mindenesetre ha már nyíltan deklaráltál Izrael megsemmisítését, gondolom akkor egyben zöld utat is adtak Izraelnek, hogy lépjen. Akkor már nincs is miről vitatkozni. Ha már ilyeneknek atombomba kerül a kezébe az a legrosszabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. Arany két kis pofi ez a két vénség. El kéne hozni őket és vásárokon mutogatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Az ilyen vén terrorvezéreknél az SZTK szemüvegkeret az védjegy? Mert a legtöbbnek az van. Pl. Zavahirinek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Újabb szirénhang csábítja Izraelt beavatkozásra. :))) :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. ” Arany két kis pofi ez a két vénség. El kéne hozni őket és vásárokon mutogatni.”
    Ne izgulj, Zazrivecz és bandája ezeket akarja idehozni:)))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Az iráni Firuzábádi és az Ajatollah tevékenysége megdöbbentő módon hasonlít Orbán Viktor és bandájának tevékenységére. Orbán is átveri országa népét, és folyamatosan hazudik. Ugyan úgy manipulál az egyházakkal, és a primitív mindent lenyelő néppel. Hazudva vette át a hatalmat és folyamatosan hazugsággal vádolta politikai ellenfeleit.
    Egy egész szajkózó gárdát hívott életre, akik hűen ismételték a Nagy Vezér hazugságait. Természetesen jó állásokért, pozíciókért és biztos jövőt ígérve. Nos ebben rettentően hasonlítanak Irán vezetőihez! Orbán iszlámja a katolikus és református klérus, élén a pápával.

    De azért van különbség, és már csak ezért sem kellene országunkra nukleáris csapást vizionálni. Ez a különbség pedig az, hogy ébredezik a népünk! Egyre többen rájöttek már, hogy rútul becsapták őket. Egyre többen tudják, hogy Orbán semmi máshoz nem ért, csak a vazallus bandája megszervezéséhez. Ezzel pedig már nem jutnak messze.

    Már megírtam, hogy az Iráni hazugság áradat és handabandázás csak egy érdektelen és többé kevésbé antiszemita Európa miatt működhet. Bementek a megalkuvó és rengeteg gazdasági problémával küszködő Európai kormányok Irán utcájába, és azt hagynak tenni magukkal amit az iszlámnáci Irán diktál.

    Izrael Állam ebben nem lehet sem Európa, sem Husszein Obama partnere. Nem lehet, mert a fennmaradásáról van szó. Orbán tetszés szerint felelőtlenkedhet a magyarokkal, a székelyekkel, az egyházakkal, de Izrael ezt nem engedheti meg magának! Náluk ez élet és halál a kérdése!
    Az európai politika azért életveszélyes, mert nem lép fel hosszú ideje az iszlám – nácizmus ellen, és egy életveszélyben lévő népre bízza a védekezés mértékét, aminek beláthatatlan következményei lehetnek! De, ha bár milyen következménye lesz is, Izrael Állam szemrehányást nem érdemel, mert Izrael soha nem fenyegetőzött egyetlen néppel vagy országgal szemben sem totális megsemmisítéssel, kiradírozással a föld felszínéről, mint ahogy ezt Irán teszi
    teljesen nyiltan az egész világ előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  21. Ezekkel az úgynevezett igazhitűekkel az a baj, hogy egyrészt fanatikusok, tehát semmiféle racionális érvvel nem lehet őket meggyőzni. Az iszlám az egyetlen olyan nagy vallás, amely az egész világ megtérítését tűzte ki célul, bármi áron. A dzsihád (szent háború) olyan fogalom, amelyet valamennyi hívő elfogad és magasztos, szent célként követ, akár élete feláldozása árán is. (Más kérdés, hogy cserébe az iszlám a paradicsomot ígéri neki, örök élettel, kéjhölgyekkel (hurikkal), és egyéb “nyalánkságokkal”…) A másik probléma az elsőből fakad: nevezetesen, az iszlám fanatikusok a (földi) életet nem becsülik semmire (a sajátjukat sem, hát még ellenségeikét), ezért nekik semmi sem drága. Ha például Izrael megsemmisítésének az lenne az ára, hogy ők maguk is elpusztulnak, nem nagyon rendítené meg őket küldetésük igazában. A történelem tele van a fanatikus iszlamisták rettenetes tetteivel, a török hódítástól egészen a nevezetes szeptember 11-ig. A demokratikus világ dilemmája pedig az, hogy az egész emberiséget fenyegető veszéllyel szemben mikor és hogyan kellene fellépni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. Amennyiben Izrael elindul, tuti, hogy a NATO is megy vele, élen az USA seregével, technikájával.
    A világ nem engedhet meg magának még egy világháborút, meg kell előzni.
    Abban sem vagyok biztos, hogy az orosz nem próbál ki egy-két új fejlesztésű csúzlit Iránon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  23. Remélem, Izrael vezetői nem olyan elvakult fanatikusok, hogy megelőző tömegpusztítást végeznézek.
    Ha annak idején ezt teszik a hitlereijal, akkor most racionális, felvilágosult, barátságos Németország helyett hozzánk hasonló hőbörgő banda kezében lenne a hatalom ott is.
    Azt is remélem, hogy megtalálják a védekezés hatékony módját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  24. És mind ezt isten nevében felönt emberek csinálják.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. girbegurba: van valamilyen konkrét javaslatod Izrael számára??? Egyébként pedig, ha annak idején a nagyhatalmak csírájában irtják ki a hitlerájt, nem lett volna holocaust, Auschwitz, 6 millió zsidó és 20 millió más áldozat!!! Chamberlain megegyezni próbált a nácikkal, azok pedig csak időt akartak nyerni. Az eredmény ismert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. Semmisíted ám a jó qrva nénikédet, ezüstgyűrűs, búcsubanlőt szemüvegű tahó!
    Amelyik kutya ugat, azt jól pofán kell vágni, de előtte vedd ki a celluxszal beragasztott fogsorodat..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  27. Bocs “taliga” lenne egy kérésem amennyiben nem terhes számodra! Van a NOL.HU-n egy “taliga” nevű vérfideSS-es beíró és ha meglátom ezt a nevet akkor rögtön erre asszociálok. :)))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Valamikor csak összegyűlik a teheráni kormány tanácskozni, egy csomóba. Talán ott lesz az egyházi vezetés is. Lehet, hogy a Moszad is kap meghívót? Lehet.
    Bizonyára ez lenne a legjobb megoldás. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Gonoszka: a Moszad bizonyos helyekre akkor is ellátogat, ha nem kap meghívót… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Kettőt lapoztak annak idején az illemtankönyvben. :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. És a fasiszta Vona ezekkel az iráni eszelős barbárokkal akarja Magyarországot összeboronálni! Azzal kérkednek, hogy amint hatalomra kerülnek rettentő sok pénzt fognak kapni iszlám szélsőséges elvbarátaiktól és abból azt csinálnak az országgal amit csak akarnak.
    Leginkább persze mészárszéket, vágóhidat derék elődeik nyomdokain járva. Na meg iszlám hídfőállást Európa szívében, Magyarországon.
    Megjegyzem, városi vezetőjük szájából hallottam, hogy a legkisebb falvakban is elkészültek a nemkívánatosok listái…
    Ahogy nő a népszerűségük, minden esélyünk megvan arra, hogy megássuk az ország sírját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. És Orbán, Pintér, Kövér, Áder miközben mindezt látják, továbbra is
    kussolnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Hát, amikor Eichmannért mentek, az bizony nem mindenben felelt meg a spanyol etikett szerinti látogatás szabályainak, de utólag értékelve a dolgot, azért elég hasznosnak bizonyult. Arról már nem is beszélek, amikor “Gideon kardja” szép sorban likvidálta a Fekete Szeptember müncheni terroristáit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. A Firuzábádi nevű fickó elmenne egy Kusturica filmben.
    Hihetetlen fizimiska.
    Megsemmisíteni Izraelt? Azt kétlem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. “…Amennyiben Izrael elindul, tuti, hogy a NATO is megy vele, élen az USA seregével, technikájával…2
    .
    - Dehogy megy, pedig bőven volna rá oka…
    .
    A piszkos munkát megint Izraelre hagyják, egyébként ez nem is baj, mert az egyre tehetetlenebb, immár lassan önmaga paródiájába átmenő NATO csak okvetetlenkedne.
    .
    Izrael pedig olyan verést fog adni ezeknek a ganajoknak, hogy ahhoz képest a hatvanhetes egy könnyed kis bemelegítő karkörzés volt…
    .
    Most már Izrael technológiailag is behozhatatlanul előbbre van az iszlámnáciknál, a katonai mesterség ismeretét meg sejtheti mindenki, aki ismeri az utóbbi 63 év izraeli hadtörténetét.
    .
    Komolyan, ünnepséget rendezek, amikor az iráni söpredék, és a nekik drukkolók salakká alázva omlanak össze.
    .
    Amúgy nem értem, miért gondolja bárki, hogy irán lezúzása világháború lehetőségét tartogatja. Megmagyarázná ezt valaki? De az oroszt meg a kínait hagyja ki, azt már ezerszer megbeszéltük, miért baromság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. “…És a fasiszta Vona ezekkel az iráni eszelős barbárokkal akarja Magyarországot összeboronálni…”
    .
    - Ez az ember formájú salakanyag BÁRKIVEL bratyizik, aki hangosan, teli pofával ordítja, hogy halál a zsidóra, meg Izraelre.
    .
    “…iszlám hídfőállást Európa szívében…”
    .
    - Azért ehhez a MOSZADnak, és az AMANnak is lenne pár szava…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Jogos védekezés (?)más államok leigázása(?)a békés megegyezés ,a múlt lezárása,a sérelmek tárgyalásos megoldása,az egyházak és ideológiák a hatalom megszerzésének az eszköze .keress vagy kreálj egy ellenséget és a népet uszítsad .A mindenkori hatalomnak érdeke,hogy az önfényezés,mások lejáratása és a felsőbbrendűség és tévedhetetlenség hangoztatása .szerintem nincs kiválasztott nép hisz az isten az embert saját képmására alkotta. Ez ami sok elvakult embert egy nép ellen lehet uszítani

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. A Vona/Irán kérdéshez :
    Lehet hogy Zavrineczéket példásan kistafírungozták ezek a szar rongyfejűek , de egy egész országot nem tudnának. Mostanra , a nemzetközi embargó hatása miatt nagyon le vannak gatyásodva. És mos tmár olajat sem nagyon veszünk tőlük.
    Aztán meg érdekes lenne amint kirúgnak minket a NATO-ból….kapásból lenne a határainkon 3 felbőszült ellenségünk , abból kettő NATO tag. Na most a szarkeveréshez ők is eléggé értenek , elég egy ügyes határmenti kis provokáció a féleszű vérmagyarokkal , máris nyakunkon az egész NATO ! Mert ugye ott meg az az elv hogy egy mindenkiért , mindenki egyért. ÉS senkinek ne legyenek kétségei : A magyarok régi barátja , az USA a kisujját sem fogja ezesetben mozdítani. Azt fogják mondani : Védje meg Zazrivecet és hordáját Irán.
    Szóval kb. olyan helyzetbe fogják magukat lavírozni mint idióta példaképük , Vitéz Nagybányai Horthy Miki. Aki BÁRMIT csinált a Nagypolitikában , csakis balul sült el.
    Kár hogy a magyar emberek vére fog hullani megint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. zizi: “…szerintem nincs kiválasztott nép hisz az isten az embert saját képmására alkotta.
    -
    Ki mondta?
    -
    zizi: “Ez ami sok elvakult embert egy nép ellen lehet uszítani”
    -
    Uszulósok vagyunk,.. uszulósok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Visszakézből:
    ”És a fasiszta Vona ezekkel az iráni eszelős barbárokkal akarja Magyarországot összeboronálni! Azzal kérkednek, hogy amint hatalomra kerülnek rettentő sok pénzt fognak kapni iszlám szélsőséges elvbarátaiktól és abból azt csinálnak az országgal amit csak akarnak.
    Leginkább persze mészárszéket, vágóhidat derék elődeik nyomdokain járva. Na meg iszlám hídfőállást Európa szívében, Magyarországon.
    Megjegyzem, városi vezetőjük szájából hallottam, hogy a legkisebb falvakban is elkészültek a nemkívánatosok listái…
    Ahogy nő a népszerűségük, minden esélyünk megvan arra, hogy megássuk az ország sírját.”

    EZ NAGYON NEM JÓ HÍR! Esélyünk van akkor egy újabb vesztes világháborúra, a ha esetleg III.vh fejlődne a konfliktusból, és akkor szépen el is törölhetjük Magyarországot a föld színéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Geyza,…
    Rémeket látsz. Sokkal olcsóbb ha Vona elesik és beveri a fejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Eldrad: Ha az irániak vannak olyan szívósak és kitartóak mint japán a II.vh-ban, akkor esélyes a 3.világháború bekövetkezése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Mikor voltak a rongyfejűek szívósak és kitartóak ?
    Eddig , egész újkori történelmük során abból álltak a háborúik hogy széjjel zavarták őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Kedves Kugli
    Aztán meg Japán egy ipari nagyhatalom volt már akkor is. Ráadásul összerabolt mindenféle természeti javakat a megszállt területekről.
    Majdnem az egész déli félteke őket szolgálta.
    Több százmillió ember volt az általuk megszállt területeken !!
    Nehogymá összekeverjük a szezont a f@zonnal !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. A korán a bizonyíték …. mire is ? Ha bárki beleolvas is a Koránba az első ami szemet szúr hogy nincsenek mélységei. A nyelvezete a keleti szirupos arab luturát képviseli mondanivalója egyszerű, logikátlan sokszor önmagával is ellentmondásban van. Az erkölcsi tanítások egy részét mohamed a zsidó ószövetségből ollózta, de maga korán egy gyatra ocska fércmunka. A korán probál Isteninek látszani, de mind a tartalmát mind a szövegezését tekintve látszik hogy emberi alkotás, semmilyen természetfeletti nincsen benne, allah a bosszú álló gonosz isten aki a menybe jutatattja azokat akik nem halottak róla, de a hivőket majd megitéli és eldönti hova küldi őket, az elutasítok pedig mennek a pokolba. Vagyis a Korán szerint az jár a legjobban aki nem is halott róla. A Korán istene nem isten hanem egy gyilkos, antiszemita szellem, név szerint a Sátán. A Korán Istene nem a szeretet, allah semmit sem tett az emberekert, amit tett az az hogy a pedofil gyilkos mohamedet, – aki 9 éves feleségével az első mentruációt megelőzően közösült – rászabadította az emberiségre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Mate, Ivan Tibor

    Most, hogy ezt az egesz vilag ilyen tisztan latja, talan valaki a fulebe ordithatna a mi Hasszanunkanak, a barackfeju Obamanak, hogy komoly kesesben van es lehet, hogy az ujravalasztasa nem a legfontosabb es biztosan nem a leghasznosabb dolog a vilagon. A tortenelembe mar igy is James II. neven kerul be, Carter utan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. A Korán semmire nem bizonyíték. Különösen azokban a kultúrákban nem, ahol nem a Koránt tekintik a könyvek könyvének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. kugli
    .
    “…Ha az irániak vannak olyan szívósak és kitartóak mint japán a II.vh-ban, akkor esélyes a 3.világháború bekövetkezése…”
    .
    1, A szívósságnak ehhez már semmi köze ebben az értelemben, az elsöprő technológiai fölénynek, katonai mesterségbeli tudásnak, és a rendelkezésre álló eszközök mennyiségének, minőségének annál inkább.
    .
    2, Még ha az irániak “szívósak” is (nem azok), pusztán attól miért törne ki a III. VH?
    .
    3, Japán a II VH idején technológiailag, szervezésileg semmiben nem volt lemaradva a nagyhatalmaktól. Irán viszont reménytelenül le van maradva, 30- 60 éves lemaradása van, haditengerészete csak mutatóban, kibertechnológiája gyerekcipőben, elhárítása nulla, egy átjáróház, stb.
    .
    Kb. két nap alatt omlana össze az izraeli csapások alatt, ha meg a Zusákok mennének rá, ehhez egy- két óra elég lenne.
    .
    Hagyjuk már ezt a III. VH baromságot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. A képen látható fickóról a Nagy durranás című film jutott eszembe elsőre.
    A vezérőrnagyot tuti kiemelt gázsival foglalkoztatnák filmvígjátékokban a nyugati parton.
    Hollywood új üdvöskéje lenne és meglehetősen kis költségvetéssel kellene számolni, hiszen már a látványától is a hátára fordul az ember a röhögéstől!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Azt hiszem kevesen jutnak el a hozzászólók és levelezők közül a lényeghez. Ez pedig könnyen felfedezhető, csak előítéletek nélkül kell értelmezni a véleményeket.

    A keresztény fasizmus képtelen megbirkózni azzal a tudattal és felelőséggel, hogy a kereszténység a zsidó múltra és tízparancsolatra épül. A kereszténység dogmáival és tevékenységével kénytelen kelletlen irtotta a zsidóságot, hiszen a tőlük szerzett minden érdemet el akarták tulajdonítani, és felhasználni szervezetük erősítéséhez. Oly mértékben igazolható ez a feltételezés, hogy valóban hit kellett a rengeteg bűn elkövetéséhez, mert ezt normális ésszel másképpen nem lehetett megérteni. A keresztények mindenkit ellenségnek tartanak – és tartottak – aki nem vallja a hitüket. Inkvizíciók, keresztes hadjáratok, nyilvános kivégzések, erőszakos térítések és bosszú hadjáratok jelezték a keresztény katolikus papság rendszerének szigorú, szinte katonai felépítését és működését, erkölcstelenségét.

    Aztán az utolsó kb. háromszáz évben már annyira kiteljesedet a „keresztény forradalom”, hogy képtelen volt lépést tartani saját tanításaival, és a nyíltan meghirdetett „mind örökkön és mind örökké” változatlanságot már tarthatatlannak érezték vezetőik, és néhányan nyilvánosan bocsánatot kértek azok miatt a szörnyűségek miatt, amiket elkövettek. Természetesen a legutóbb néhány száz év rengeteg olyan tárgyi ismerettel gazdagította világunkat, hogy a világos fejűek, és az iskolázottak egyre inkább rájöttek a „hit” és az „isten” titkára és lelepleződött, lelepleződik a katolikus egyház összes misztikus dogmája.

    Az iszlám is pontosan ezen az úton jár, de még nem tart ott – a kb. 500 éves szervezeti lemaradása miatt – mint ahol a keresztények. Ők még mindenkit elpusztítandónak tartanak aki nincsen a hitükön, és még rengeteg bűnt és hibát, tévedést kell elkövetniük az emberiséggel szemben, ameddig behozzák elmaradásukat. Aztán majd náluk is jelentkezik egy felvilágosultabb vezető, aki bocsánatot kér, és bevallja hogy tévedtek.

    Egyértelmű minden ép eszű ember előtt, hogy ezeknek az egymásnak feszülő ellentéteknek az alapja a hit valamikben, amik nem léteznek, a tanulatlanság, a butaság.

    Adódik a kérdés, hogy miért működik – szinte egyháztól és vallásoktól függetlenül – az antiszemitizmus? Elsősorban azért, mert a zsidó vallás sem az iszlám, sem a keresztény egyházhoz nem tartozik, azoktól elkülönült. Azért, mert a zsidóság a történelemben soha nem követett el olyan gyalázatos hibákat, bűnöket más egyházak népével szemben, amely miatt ne érezné az összetartás erejét, azt, hogy jobbak és tisztábbak a többieknél. A „többiek” számára a zsidó közösségek nem igazán nyíltak meg, ügyeltek saját összetartozásuk tisztaságára. És figyelem, ez nem csak vallási kérdés, hanem származási és a vér rokonság kérdése is. Ez mára már egy nép, egy vallás és egy ország összetartó ereje is.
    Ez a tudat végleg és napjainkban egyre erősebben jelentkezik és bőszíti a tudatlanokat, az a tény, hogy ezeknek a zsidóknak ma már államuk is van. Olyan államuk, amely jelzi a több és tisztább élet magvalósulását. Ezért sikerült a homokot és a terméketlen területeket virágzó paradicsommá tenni, ezért van ennek az államnak igen fejlett egészségügye, ezért van egyre bővülő egyetemi és főiskolai kutatási és fejlesztési bázisa, élő tudományos élete! Ezért van aránytalanul sok Nobel díjasa, ezért nem égetik más országok nemzeti zászlaját, és ezért fejlesztettek igen rövid idő alatt rendkívül erős hadsereget, a világ jelenleg harmadik ütőképes ás nagyon korszerű haderejét!
    Az antiszemitizmus láthatóan nem más, mint kisebbségi érzés, és műveletlenség ötvözete atudatlansággal, írigységgel.

    Mind ez lehet hogy rettentően bosszantja az antiszemitákat, az irigyeket és a tehetségteleneket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat | AN

Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében 2012. október 15. hétfő | AN

Hamarosan meglesz az iráni urán 2012. október 9. kedd | AN

Drónt lőtt le az izraeli légierő 2012. október 6. szombat | Rákócza Richárd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos