Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében 2012. október 15. hétfő 0:17 | AN Forrás: Ynetnews

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében
Teherán/Bejrút/Jeruzsálem – Nagyszerű munkát végzett a Hezbollah, reagált egy iráni miniszter arra a hírre, hogy a síita terrorcsoportnak sikerült távirányítású repülő szerkezetet juttatnia Izrael légterébe. Megállapítása szerint erre a jogalap is megvolt, mivel a zsidó állam rendszeresen megsérti a libanoni légteret.
.
Ahmad Vahidi tábornok, iráni hadügyminiszter televíziós nyilatkozatban részesítette a terrorszervezetet, amely a drón légtérbe juttatásával „az iráni katonai képességeket” bizonyította be.
.
Vahidi több nappal azután nyilatkozott, hogy Hasszán Naszralla sejk, a Hezbollah első embere vállalta a felelősséget a drón Izraelbe juttatásáért, egyszersmind azt állította, a ketyere Iránban készült.
.
Úgy Libanonban, mint Iránban komoly fegyvertényként, csaknem katonai győzelemként tálalja a tömegtájékoztatás azt a tényt, hogy az izraeli légierő több mint fél óráig nem lőtte le a szerkezetet. Hivatalos izraeli közlés szerint azért nem, mert még repülés közben meg kívántak bizonyosodni arról, hogy nincs semmilyen töltet a gép fedélzetén. Nem is volt: a Hezbollah gyakorlatilag egy nagy teljesítményű repülőgép-modell távirányításával kísérletezett.
.
Naszralla sejk azt állítja, folytatni fogják az ilyen és ehhez hasonló akciókat, és Izrael további „drónok” felbukkanására számíthat. Eközben Fárzád Iszmaíli tábornok, az iráni légvédelem parancsnoka azt állította, hazája új UAV-ot, azaz pilóta nélküli gépet épített, amely a Házim névre hallgat. Közép-hatósugarú, felderítésre és bombázásra egyaránt alkalmas szerkezetről van szó.
.
A Hezbollah izraeli felfogás szerint tűzszünetet sértett a „drón” bevetésével, amiről az ENSZ 1701-es rendelete szól. Adnan Mánszúr libanoni külügyminiszter szerint ez azért nem igaz, mert Izrael „több tízezerszer” (sic) sértette meg a libanoni légteret.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 5 szavazatból)
Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. A buszke arab es perzsa nep katonai erejet bizonyitja hogy egy gumimotoros balzafa repulo modelnel egy picit fejletteb radio iranyitasu modelt atrepitettek Izrael fole.
    “Sokan annyira jol hazudoznak hogy maguk is elhiszik.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. A kovetkezot nem a legegoben lovik ki, hanem meg a foldon, az iranyitojaval egyutt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Hahaha… pontosan ez a fajta iszlamista idiotizmus az, ami miatt ezek a f…szfejek képtelenek lesznek nem hogy háborút, de csatát se nyerni soha Izrael, vagy euro- atlanti haderők ellen.
    .
    Kitűnő, mindent megmagyarázó, forrás értékű cikk pontosan erről:
    .
    http://www.meforum.org/984/miert-vesztik-el-az-arabok-a-haboruikat
    .
    A cím kissé félreérthető, de később megmagyarázzák; ez az összes iszlamista fegyveres erőre vonatkozik.
    .
    Tudományos igényességgel pedig a “mi a baj az iszlamistákkal” témára Bernard Lewis: What went wrong? c. politológiai- történelmi mesterműve ad választ. Ha jól tudom, netről letölthető, magyarul nem jelent meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  4. Eldrad, koszi szepen Bernard Lewis prof. urat. Egyenlore csak par interjut neztem meg a youtube-on, de a konyveit feltetlen elolvasom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. egyszer csak izrael odabaszik nekik, csak úgy viccből, oszt meggondolják kinek a f…val játszanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  6. Nem az a baj, hogy ezek maguk között mit beszélnek és mit hisznek, még az sem, hogy a külvilág egy jó része is beáll hozzájuk bólogatni. A nagyobb baj, hogy eddig általam értelmesnek tartott izraeli is képes blogjában leírni, hogy bizony vannak még hiányosságok a légierőnél.
    Arra az apróságra kevesen figyeltek fel, hogy miközben tényleg fél órát tartózkodott a légterünkben a hívatlan vendég, a videófelvétel egyik képkockáján látszik, hogy lelövik, a következőn pedig, hogy a kirendelt katonai egység csatasorban figyeli a földre érkezést.
    Ebből én (és gondolom még jó páran) arra a következtetésre jutottam, hogy:
    1. Pontosan ismerték és követték az irányvonalát.
    2. Mindenképpen szárazföldön akarták megsemmisíteni és ami ebből következik.
    3. A megsemmisítés helye sem volt véletlen, hiszen a fegyveres erők képviselői már a megsemmisítés előtt a helyszínen voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. lehar:
    .
    - Sajnos az ilyen “apróságok” valahogy elkerülik a nemzetközi sajtó és a “közvélemény” figyelmét.
    .
    Aztán, így keletkeznek az álhírek, meg így gerjed a hülyeség. Ez pontosan az a fajta agyhalál, ami pl. a 2006- os libanoni hadjáratnál ment, mármint, a legenda, hogy a Merkavákat csak úgy aprította a faszbollah az orosz Khornet rakétákkal.
    .
    Ott a valóság az volt, hogy összesen 4 db Merkava 4- et tudtak a kecskeszomorítók megsemmisíteni, a többi sérült tankot a CAHAL vissza tudta vonni, megjavítani, és újra üzembe helyezni. A kilüttek közül az egyikbe pedig 14 db Khornetet kellett belepumpálni, hogy elpusztuljon.
    .
    Namost, az iszlámnáci világban ezt rikácsolják valamiféle elsöprő győzelemként.
    .
    De ugyanez volt 1968 márciusában el- Karamehnél is. Hülyére verték a PFSZ- t meg a kiérkező jordán erőket, de a palesztin és iszlámnáci legendagyárban ez az ütközet a mai napiig a CAHAL felett aratott hatalmas győzelemként él.
    .
    Sőt, egyiptomban az 1973. október 6- 9. jelenleg is a “győzelem napja”. Nem számít, hogy ez csak egy sikeres művelet volt (ami az izraeli politikusvezérek töketlenkedésén bukott), és az egész háborúban ezután egyiptom megsemmisítő vereséget szenvedett (kb. 80- 90 % pusztulási arány)… nem baj, ez a mai napig a “győzelem napja”.
    .
    Vezető palesztin (az meg mi???) véleményformáló népvezér kijelenti 2012 nyarán, hogy márpedig Izrael már nem is létezik, mert már legyőzték, és nem létezhet. Az illető egy több diplomás értelmiségi, egyetemen tanít (tanít????).
    .
    És lehetne sorolni a hülye példákat akármeddig.
    .
    Mint egy hisztériás, toporzékoló hülyegyerek.
    .
    Akárhogy is, ez garancia arra, hogy iszlámnáci soha nem fog győzni szervezett haderők ellen, csak veszíteni.
    .
    Lehar; korábban az ilyen hülyeségekre való hivatalos izraeli médiahadjáratok TELJES HIÁNYÁT egyszerűen töketlenségnek, valami anomáliának véltem. Ma már azt gondolom, hogy ez izraeli részről nagyon is tudatos, mert a koncepció kb. ez:
    .
    Hadd pofázzanak ezek az állatok, hadd őrjítsék magukat, hadd épüljenek be a stratégiájukba a legnagyobb hibák, vereségek is, mint győzelmek. Ez ugyanis szavatolja, hogy
    .
    SOHA NEM FOGNAK TANULNI A HIBÁIKBÓL, márpedig ez a biztos vereség garanciája minden korban.
    .
    Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (17 szavazatból)
  8. Elmondom nektek, hogy izraeli barátaink, akiket a jó Isten segítsen, előre lezárták az egész környéket ott, ahová várták, hogy hullanak a darabok. A cucc még valahol a tenger felett volt, amikor tudták, merre megy és ők hol fogják lelőni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. bodem:
    .
    “…azért csak elrepült ez a “valami” Izrael déli részéig. …”
    .
    - Valóban, de a valószínű válasz ott van, amit lehar írt.
    .
    “…Mivel a hírszerzésük nem tudott a szerkezetről…”
    .
    1, Ezt ki állítja, hogy valóban így van?
    .
    2, Ha igaz, amit lehar (és még sokan mások is) gondol, akkor éppen hogy pontosan tudták, hogy mi ez, merre jön, mi van- mi nincs rajta, stb. Értsd meg, egy egész századnyi erő várta a szárazföldön, és pontosan ott, ahol lelőtték, szóval, ez neked mit mond? Ez csak akkor lehetséges, ha másodperces pontossággal volt kiszámítva az egész lelövés, akkor viszont tudniuk kellett az útvonalat, meg a repülés idejét is.
    .
    A többi igaz, amit írsz (lépfeneveszély, spéci rakéták, stb), de ezt is vedd fontolóra.
    .
    Ha lépfene vagy bármi fegyver lett volna ezen a gépen, a tenger felett lövik le, vagy már indításkor.
    .
    Ne vicceljünk már, ha tényleg ennyi lenne berepülni izraeli légtérbe… na, gondold el.
    .
    Ami a nemzetközi médiában megy erről, az meg alighanem ködösítés; az izraeliek szándákosan hagyják, hogy a legnagyobb hülyeségek menjenek, ez is nekik jó csak. Ez is egyfajta dezinformációs taktika, ugyanis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  10. Más fejével gondolkodni azt nem lehet? Megtudni, merre, hova megy az ellenség? Mit hova irányít? Kémkedni, beépülni, információkat naprakészen tartani?
    .
    Azt nem lehet?
    .
    Barátom, a hírszerzés többek között erről szól, hogy dehogynem lehet, ne viccelj már…
    .
    Az pedig tény, hogy egy egész század várta azt a valamit, és pont ott zuhant le, ahol és amikor várták.
    .
    Azért ez elég sokat mond.
    .
    Üdv,
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  11. Továbbra is kimarad minden hozzászólásból, hogy Irán valóban átvette az irányítást és az ellenőrzést egy amerikai drón fölött; ami tény. A bolsevikokra leselkedő legnagyobb veszély a saját jó tulajdonságaik túlhajtása – mondta V. I. Lenin. Nem kéne elszállni, még nincs meg rá az ok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  12. Ugyanis Izrael NEM vette át az iráni drón fölötti ellenőrzést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  13. Eldrad
    2012. október 15. hétfő
    09:46

    De, igen! Az összefoglalód és a meglátásaid tökéletesek!:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  14. dobozoskola
    2012. október 15. hétfő
    09:56

    Pontosan így történt, de mint ahogy írtam, Izraelen belül is vannak, akik a hadsereg “töketlenkedéséről” beszélnek. (Bár ez utóbbi belefér a közelgő, előre hozott választásokba. Nemsokára még az is ki fog derülni, hogy Bibi bal zápfogában amalgám tömés van, ezért nem alkalmas a vezetésre.:DD)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  15. Na, a kis dzsihádfájterek elérték azt amire Európában egy 15 éves gyerek is képes. Építettek egy modell repülőt. Max volt benne kamera, talán műhold kapcsolat is… Na és? Ha modellező versenyt akarnak nyerni, nos akkor győztek. Most jöhet a sör meg a virsli.
    Az a “sejk” meg addig fényezi magát, míg lehetősége lesz látni egy igazi drónt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Erdekes hogy mennyi vitat tud egy drone provokalni, nagyon szorakoztato.De meegis annyit hozzatennek hogy miota az amerikai dronet levadasztak, tortent egy es mas a fejleszteseben. A prototipus probautjaanak veege, a tobbi drone sokkal jobb lesz, esetleg lelovi a lelovot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Gyula Bognar, Jr.

    A Magyar Hadsereg is ilyen géppel büszkélkedik, exportálni akarják. Na lesz mivel dicsekedni a palesztin sálos egyetemistáknak és a Jobbik hős követőinek a következő focimeccsen, amikor az MTK ellen kibontják az iráni zászlót, hogy ki lesz sikeresebb model építő.
    A következő iráni project, egy szép repülőgép anyahajó model a dronoknak. Aztán jönnek a model tengeralattjárók. Érdemes lesz részvényeket venni, TONKA, Revell, Tayco, Tamiya, Matchbox és sok más model készítő v€allalatokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Kőhidi, te hülye vagy.
    .
    - Ugyanezt a baromságot már harmadjára trosszolod ide, amit már többször is cáfoltunk. Világosan leírtuk, miért nincs úgy, ahogy azt te gondolod, de te oda se neki. Jól van, tudod mit, IRÁN BIZONYÍTOTTAN LE TUDJA SZEDNI (WTF???) A DRÓNOKAT, na így már boldog vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  19. Affene, késő van…
    .
    “…a gép pont ott tudhat le…”
    .
    “…ZUHANT LE…”, OK?
    .
    A megadott linkek meg kutyagumit sem érnek, ezek nem szakmai elemzések. A “szakértő”, akit az egyik cikk említ, noname, tehát fingunk nincs, ki az, mi a háttere, stb.
    .
    Adj nekem erről pl. Globalsecurity, IDF, vagy Jane’s linkeket, na, azok mérvadóak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  20. bodem:
    .
    - Már megint marhaságokat irkálsz, lényegében a témától függetlenül. Sértődötten hőzöngsz, játszod itt az eszed, szmájlikat rajzolgatsz, ahol annak semmi helye, közben tájékozottságod nem terjed túl blogocskák, és napilapok címszavainál.
    .
    Hagyjuk már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  21. Jól van te bodem, bolond vagy te, akárhogy is nézzük… erőlködj tovább, de vigyázz, be ne csokizz. Nem volna szép, és anyukád is csodálkozna.
    .
    E.
    .
    UI:
    .
    Hát igen, oltári disznóság tőlem, hogy szakmai írásokat várok egy szakmai témában, nem pedig ellenőrizhetetlen blogocskák, hivatkozások nélküli hírportálok címszavait.
    .
    Jól van, papám, béke beléd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  22. Lehar:
    .
    - Látod, az agyhalál újabb kirívó példája, amit ez a gyerek művel. Találkoztunk a fajtájával már jó sokszor, de engem újra és újra megdöbbent az idiotizmus ilyen léptéke.
    .
    Komolyan nem vágom, hogy aki ennyire elvesztette a fonalat egy témában (vagy bármiben), az minek toporzékol, hisztériázik egyre jobban, miért handabandázik egyre idétlenebbül… na mindegy, ez a fajta javíthatatlan.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  23. Eldrad
    2012. október 17. szerda
    09:23

    Legyünk megértőek! Ez a szint mégis csak felette van az agyatlan kéket nyomogatóknak. Bár nem értem, hogy amennyiben valaki olvasni képes, miért érez kényszert a bulvárból való tájékozódásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  24. Hát, visszaolvasva ezt a kis csetepatét ami itt napokban lezajlott nem sok szimpátiát ébreszt szerintem senkiben, hogy vannak akik gondnélkül sértegetnek, lehülyéznek, lebolondoznak, legyerekeznek bárkit, anélkül hogy ismernék. A szakmai érveket pedig tényleg nem sorolnak fel.
    “Bloggocskákat” ócsárolni úgy, hogy ők maguk is üzemeltetnek ilyet – leharblog.wordpress.com -, az pedig egyenesen mulatságos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  25. serge:
    .
    - Papám, ha egyszer szakmai témákról van szó, akkor szakmai anyagot kérek, ha hivatkozás kell.
    .
    Egy átlagos blog még akkor sem szakmai anyag, ha jól meg van szerkesztve. Vannak külön speciális szakmai blogok, na, az más, de amit ez a bolondgyerek küldözgetett, egyik sem volt az.
    .
    Ami pedig Lehar blogját illeti (gondolom erre céloztál, bár az nem az enyém, hanem Leharé, OK?), 1, arra itt most senki nem hivatkozott a témában, 2, arról sem ő, sem én, sem más nem állította, hogy forrás értékű lenne.
    .
    Azon kívül, senki nem kezdett el senkit kapásból sértegetni, de ha valaki ötvenedjére is ugyanazokat a baromságokat tolja vissza, teljesen függetlenül, kik, mennyiszer tették már helyre, akkor már nem elég egy ejnye- bejnye.
    .
    Nem fogjuk hagyni, eddig sem hagytuk, hogy nyikhaj kölkök szétverjék a topikot.
    .
    Ami a szakmai érvek felsorolását illeti: ez annak a kötelessége, aki ÁLLÍT valamit egy szakmailag ellenőrizhető témában, és indokolnia kell, ha erre megkérik. Én pl. nem állítottam semmit, én tippeket adtam, és röviden, világosan körülírtam, miért ezek a tippeim.
    .
    Ennek ellenére elküldhetek neked egy vagon szak- és tájékoztató irodalmat, meg egy tonnányi videoanyag- címet, mit honnan tudok. Úgy 5 év elég is lenne a feldolgozásához, nem olyan sok az!
    .
    De Bolondgyerek láthatóan annyi fáradtságot nem vett, hogy az adott témáról szóló cikkeket elolvassa, max. a címszavakig jutott el, össze- vissza kevert mindent, terelt, nem reagált a felvetésekre, csak a saját hülyeségeit tolta.
    .
    Ezt pedig, mint mondtam, nem fogjuk itt eltűrni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  26. serge
    2012. október 17. szerda
    10:37

    A mulatságos az, hogy a blogomat ide linkelted annak ellenére, hogy a témában egyáltalán szóba sem került. Nem is kerülhetett, hiszen hiába vannak benne hivatkozások, mégsem tekinthető szakmai blognak.
    Szóval, ez részedről olyan csípőből tüzelés gyanús beszólás volt. Csak tudnám, hogy akkor miért olvasol? Ha pedig nem, akkor hogyan alkothatsz véleményt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  27. Eldrad!
    Ki tököm vagy te, hogy folyamatosan veszed magadnak a bátorságot, hogy le”hülyézzél”, “nyikaj kölyközzél” vagy “bolondgyerekezzél” itt bárkit is? Nem érzed a bunkóságod súlyát? “akkor már nem elég egy ejnye- bejnye ” – még egyszer kérdem, ki vagy te, hogy bírót játszol, és ítéletet hozzál? Ha nem tetszik, amiket beírt, mert úgy érzed, hogy csak szét akarja verni a topikodat(!), moderáltassad ki, de ne sértegess. Senkit nem érdekel, hogy magadat nagy öregnek vagy öreg rókának tartod a témában. Írhattam volna azt is, hogy ezt ki nem sz@rja le. Hogy kik és mennyiszer tették helyre bodemet? Olvass vissza, nem sokan(Eldrad és lehar). Tehát ez jó erős csúsztatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  28. serge:
    .
    - Ha ki van a tököd, tedd vissza, nem szép dolog ilyesmivel kérkedni.
    .
    Ha pedig valaki ugyanazt a baromságot sokadjára tolja vissza, függetlenül attól, kik, mennyiszer, hogyan cáfolták, az bizony egy féleszű.
    .
    Te meg ne arénázz itt, hanem tegyél valamit hozzá a cikkhez, ne védd a védhetetlent, és ha érdekel, miért adnak itt többen az én szavamra, akkor olvass sokat.
    .
    Amúgy meg kopj le rólam.
    .
    “…Senkit nem érdekel, hogy magadat nagy öregnek vagy öreg rókának tartod a témában…”
    .
    - Papám, te itt összetéveszted a szezont a f… val, mert én soha nem írtam, milyen öreg rókának tartom magam, ellenben mások adnak a szavamra. És a tiedre?
    .
    ui:
    .
    - Köszönet neked, amiért értékes, hasznos meglátásaid megosztottad velünk.
    .
    Béke beléd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  29. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Nem azt írtam, hogy ki van a tököm, hanem azt kérdeztem, hogy Te ki a tököm vagy? Van egy kis külünbség.
    Kőhidi kommentelő barátunkra írtad az elején, hogy ” Ugyanezt a baromságot már harmadjára trosszolod ide, amit már többször is cáfoltunk.” Meg is kapta érte rögtön a ” Kőhidi, te hülye vagy.” Magabiztos véleményt. Bodemet pedig egyetlen egyszer nem cáfoltad.
    Hogy miért adnak itt többen a te szavadra? Ugyan kik? De csak nem ezért?: ” Ennek ellenére elküldhetek neked egy vagon szak- és tájékoztató irodalmat, meg egy tonnányi videoanyag- címet, mit honnan tudok. Úgy 5 év elég is lenne a feldolgozásához, nem olyan sok az!” Még dicséretet is kaptál, látatlanban, ismeretlenül. “Eldrad-dal szemben azért nem vagy vitaképes, mert amit Ő nem tud Izraelről, különös tekintettel a hadászati ágazatra, azt már nem is érdemes tudni.” Hú, ezek komoly mondatok valóban. Te itt már vagy valaki, ez tisztán látszki. Ezek már felhatalamaznak téged itt mindenre, lehülyézésre, lebolondozásra, lenyikhajozásra,csendre intésre( “Te meg ne arénázz itt”), de még a rend rakásra is, igaz? Engem nem igazán érdekel, hogy itt adnak-e a szavamra vagy sem. Főleg az ilyen mindenkit lehurrogók szavaira nem adok sokat, konkrétan semmit.
    u.i:
    Nagyon szíves, máskor is megteszem, ha ennyire hasznosnak ítéled.
    Beléd is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  31. Jól van fiam, bolond vagy te… így, nyilvánvalóan magasröptű beírásod elolvasása nélkül is. És újra, köszönöm a többiek nevében is értékes meglátásaid.
    .
    Nnnya, most már tényleg béke beléd, te fiú, te! Hagyd már abba a hőbörgést, ne viccelj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat | AN

Izraeli légicsapás Szudánra? 2012. október 24. szerda | AN

Izraelbe disszidált a Hezbollah tagja 2012. október 13. szombat | AN

A régióban betöltött vezető szerep a tét 2012. október 11. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos