Ronai and Ronai
AMERIKAI

Drónt lőtt le az izraeli légierő 2012. október 6. szombat 23:44 | Rákócza Richárd Forrás: Ynetnews

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Drónt lőtt le az izraeli légierő
Tel-Aviv – Nem érhetett véget ellenséges cselekmény nélkül a sátoros ünnep, a zsidóság nagy őszi vallási fesztiválja: az izraeli légtérbe betolakodó távirányítású repülőgépet semmisített meg egy F-16-os harci gép. Egyelőre kétséges, hogy a lelőtt kütyüt a teheráni zsoldban lévő libanoni Hezbollah terrorszervezet küldte, vagy maguk az irániak.
.
Kis méretű pilóta nélküli repülőgépet vett űzőbe az izraeli légierő két gépe szombaton délelőtt az ország déli részén. A Hebron-hegy környékén telibe talált szerkezet minden valószínűség szerint Iránban készült; a kérdés az, hogy onnan is irányították, vagy a libanoni Hezbollah tesztelte vele a zsidó állam tűrőképességét. Izraeli katonai források szerint ha rendelkezik is ilyen felszereléssel a síita terrorszervezet, a jeruzsálemi hadvezetés nem tudott róla.
,
.
Az izraeli légierő helikoptere a helyszínen
.
Arra korábban is volt példa, hogy a Hezbollah drónjának sikerült észak felől behatolnia izraeli légtérbe, ezeknek a szerkezeteknek az irányításához azonban nem volt szükség semmilyen navigációs rendszerre – szemben a mostani pilóta nélküli repülőgéppel.
.
A drónt nyilvánvalóan azért indították útjára, hogy megállapítsák, mennyi ideig képes a levegőben maradni, mielőtt leszedik; azt sem lehet kizárni, hogy a szerkezet valamilyen küldetést hajtott végre Dél-Izraelben. Mint megállapították, a gép Libanon felől lépett be az ország légterébe, majd a Földközi-tenger felett Gáza irányába tartott. A tenger felett vették észre, és fél órával később került sor megsemmisítésére a Hebron-hegy térségében – azért ennyi idő múlva, mert meg akartak győződni arról, hogy a repülő semmilyen robbanóanyagot, vegyi, biológiai vagy egyéb töltetet nem hordoz.
.
Izraeli lapvélemények szerint a drón működtetői – nyilvánvalóan a Hezbollah terroristái – a művelet során komoly felkészültségről tettek tanúbizonyságot. A katonai szakértők szerint egyértelműen úgy választották ki az útvonalat, hogy ne lehessen őket vádolni a drón Izrael fölé küldésével, és az ellenséges cselekmény ne váltson ki zsidó retorziót. A terv az lehetett, hogy a tenger felett észrevétlenül reptetett gépet valahol Gáza mentén küldik izraeli szárazföld fölé, és ha észre is veszik, a Gázát uraló Hamasz terrorbandát fogják hibáztatni miatta.
.
.
Leállított közlekedés a Hebron-hegynél. A drón alkatrészei nagy területen  szóródtak szét, összegyűjtésük folyamatban van
.
A Hezbollah a második libanoni háborúban iráni gyártmányú Ábibál drónokkal sértette meg az izraeli légteret, és a tenger felől is több ízben próbálkoztak, sikertelenül – bár egy alkalommal már akkor is F-16-ossal kellett egy szerkezetet megsemmisíteni a tenger felett.
.
Irán nemrégiben jelentette be, hogy kis számban állított elő pilóta nélküli repülőgépeket és cirkáló rakétákat, amelyek hatósugara a több száztól a több ezer kilométerig terjed. A most megsemmisített szerkezet a modernebb gyártmányok közül való. Az izraeliek egyelőre vizsgálják annak lehetőségét, hogy a gép készített, illetve sugárzott-e kezelőinek fénykép- vagy filmfelvételeket.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 9 szavazatból)
Drónt lőtt le az izraeli légierő, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Hagyjuk már. Mindjárt kiderül, hogy rajta volt, hogy Made in Iran.
    Ennél jobb casus belli-t nem sikerült kreálni? Ez nagyon átlátszó és szar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -28 (48 szavazatból)
  2. Hát már ideje.
    Nagy ideje lenne kissé leverni Iránt.
    Amíg nem késő.
    Igaz-e Bulájgyurka ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (29 szavazatból)
  3. “…Hagyjuk már. Mindjárt kiderül, hogy rajta volt, hogy Made in Iran.
    Ennél jobb casus belli-t nem sikerült kreálni? Ez nagyon átlátszó és szar….”
    .
    1, Miért, 2006- ban nem lőttek le egy – két iráni ócskavasat, minden fél egybehangzó közlése szerint?
    .
    2, Nem kell ide caus belli, az már évtizedek óta megvan. Ilyenek, hogy pl. Nemzetközi tömeggyilkos iszlámnáci terror nyílt támogatása pénzzel, ellátmánnyal, fegyverekkel…
    Immár IAEA által is kimondott nuke és hordozóeszközeik fejlesztése- gyártása…
    Folyamatos ökölrázó, nyálfröcskölő ordítozás 33 éve, hogy eltörlöm- kiirtom- leradírozom, stb…
    .
    Vagy mi van, ez is csak valami ravasz Zusákok- zsidókok propaganda?
    .
    3, Az egyébként egymást is jókedvűen halomra ölő palesztin terroristákat nem iráni szakoktatók képzik? Mondjuk, ennek a képzésnek a hatékonysága a gázai hadjáratban jól látszott…
    .
    4, A libanoni nemzetközi tömeggyilkos maffia- terrorgenget, a faszbolahot nem irán tartja fent, úgy kb. 100%- ban?
    .
    5, Jó hülyének lenni?
    .
    És igen, kommented valóban nagyon átlátszó és szar.
    .
    Az Igazságlátó- Mindentudó- Lelepelző féleszű nyikhajok tipikus hőzöngése, tartalmilag, formailag egyaránt egy sarki kiskoszos kocsma vécéfeliratait idézi.
    .
    Ennél jobbat nem tudsz kreálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (46 szavazatból)
  4. buligyuri – agya helyén kutyagumi. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (25 szavazatból)
  5. Na mi van, buligyörgy, szó fennakad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  6. Húzogatják az oroszlán bajszát a hülyék!
    Az oroszlán természetét ismerve, nem hagyja sokáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (19 szavazatból)
  7. A Hezbollah egy libanoni parlamenti párt. Mivel a vallási is összeköti Iránnal, logikus, hogy támogatják. A síita muszlimok kisebbségben vannak a szunnitákkal szemben. A libanoniak többsége szimpatizál a Hezbollah-al, mivel szerintük ők védik meg a hazát egy esetleges támadás esetén és nem a hadsereg. Ők csupán hazafiak.
    De az, hogy valaki az öklét rázza (mint Irán) még nem egyenlő egy támadással. Ha a szomszédod rendszeresen büdős zsidózik és fennhangon emlegeti, hogy meg akar verni, akkor te átmész és prevencióból fejbe vágod egy fejszével? Hülyék mindenhol vannak a világon. Csak szerintem nem kell felülni a provokációnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (20 szavazatból)
  8. Imádom, mikor valaki vagy ennyire hülye, vagy csak annak teteti magát.
    .
    Itt van most új vendégművészünk, buligyörgy.
    .
    Jól van, figyelj.
    .
    “…A Hezbollah egy libanoni parlamenti párt…”
    .
    - Aha… az NSDAP egy parlamenti párt volt, a Khmer Rogue is az volt, de még a Mussolini- féle fasiszta párt is az volt, ugyebár, sőt, még a hetvenes- nyolcvanas évek latin- amerikai tömeggyilkos diktatúrái is azok voltak, de még a különféle afrikai kannibál népvezérek szervezetei is mind azok… na, komolyabban:
    .
    - A faszbollah minden idők egyik leggyilkosabb iszlámnáci terrorgengje, közvetlenül felelős a libanoni belháborúkért, libanoni politikusok elleni gyilkos merényletekért, kiprovokált határincidensekért Izraellel.
    Folyamatosan Izrael elpusztítására törekszik, tettekben és szóban, maffia- szerű szerveződése van, és tevékenyen részt vesz a nemzetközi tömeggyilkos iszlámnáci terrorban, valamint szervezett bűnözői tevékenységet folytat, innen vagyona egy része.
    .
    Parlamentbe úgy kerültek, hogy lényegében újabb tömeggyilkos belháborúval fenyegették meg a libanoni parlamentet a kilencvenes években, amennyiben nem adnak nekik hatalmat, és hát tudjuk, hogy egy olyan banda esetében, mely közvetlenül felelős tízezrek haláláért, ezt nem árt komolyan venni.
    .
    Valami irgalmatlan gonosz cinizmus egy ilyen tömeggyilkos bandára írni, hogy hát az bizony egy parlamenti párt, oszt jónapot.
    .
    “…Mivel a vallási is összeköti Iránnal, logikus, hogy támogatják…”
    .
    - Valóban, de akkor logikus, hogy azok, akiknek a közvetlen elpusztítására gyúrnak (Izrael és a szunnita arab diktatúrák) ezek ketten, az a nemzetközi hadijog szerint is csapást mérhet rájuk fegyveres provokáció, vagy készülő támadás esetében.
    .
    “…ők védik meg a hazát egy esetleges támadás esetén és nem a hadsereg…”
    .
    - Nem, ők nem a hazát védik meg, hanem háborúkat provokálnak, nyakig benne vannak a nemzetközi szervezett bűnözésben és a tömeggyilkos terrorban, ez a lételemük. Na, egy kiprovokált támadás esetében ezek nem libanont védik, hanem saját maffia- érdekeltségeiket, és igyekszenek fenntartani a folyamatos háborús állapotokat, mer enélkül a lételemük lenne oda.
    .
    “…Ők csupán hazafiak…”
    .
    - Nem, ők egy tömeggyilkos terrorgeng, egy hatalmas iszlámnáci maffia, ráadásul a tizenkettes siitizmus egyik fegyveres bandája, továbbra is.
    Namost, ez egy eszelős, apokalipszisváró ágazat az iszlámnácizmuson belül is. Ez pedig az összes nem siita iszlamista diktatúrára is pont akkora veszély, mint Izraelre, vagy az egész civilizált világra.
    .
    “…Ha a szomszédod rendszeresen büdős zsidózik és fennhangon emlegeti, hogy meg akar verni, akkor te átmész és prevencióból fejbe vágod egy fejszével?…”
    .
    - Nem, hanem feljelentem, aztán ha ez semmire nem jó, akkor ha van elég erőm, szervezkedek, ha még több erőm van, felrúgom.
    .
    Lefordítva:
    .
    - Izraelnek és az egész civilizált világnak az iszlámnáci terror nem csak egy ordítozó, gyerektaperoló, eszeveszett szomszéd, hanem egy kézzel fogható, életveszélyes dolog.
    .
    Több háború kirobbantása, a nemzetközi tömeggyilkos iszlámnáci terror aktív művelése, több tízezer halott a tevékenységükből adódóan, szétvert fejű gyerekek, iskolarobbantások, civilek élő pajzsként használata, egy pszichopata, középkori agyrém ideológiarendszere, a nemzetközi szervezett bűnözésben való aktív résztvétel, hazai politikai ellenfeleik leölése… ez a faszbollah, és irán.
    .
    Az iráni nuke- és nuke hordozóeszközök nyílt fejlesztése, mindezzel, valamint a folyamatos, ökölrázó fenyegetőzéssel, és az iszlámnácizmus 1929- re visszanyúló történetével együtt…
    .
    Hát, aranyapám, erre ilyen pofátlanul leírni, amiket te ide írtál… jól fejlett elmebajra, és a náci – iszlámnáci söpredékkel való ideológiai azonosulásra utal.
    .
    De nem baj, le lesztek ti rendezve, nemsokára, ha így folytatjátok. A civilizált világ sem tűri a végtelenségig azt a mocskot, amit ti, nácik, és iszlámnácik ráokádtok, és egyszer eljön a leszámolás ideje.
    .
    Csak nézd a közel- keleti híreket, benne lesztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (26 szavazatból)
  9. Eldrad:

    Végre egy értelmes ember, aki rendelkezik történelmi ismeretekkel. Csak kár, hogy ezeket izraeli történelemórán tanultad. Ameddig nem éltél az adott területen, nem beszéltél napi szinten az ott élő emberekkel, addig nem hiszem, hogy objektív véleményt tudnál alkotni.
    Mi a bajod a maffia szerű felépítéssel? Bánt valaki téged? Nem hiszem. Kopogtat a turbános az ajtódon? Nem. Tényleg vicces ahogy itt habzó szájjal tudjátok osztani az észt és meg akarjátok váltani a világot.
    Egyetlen dolog bánja csak a szememet/fülemet. Iszlámnáci. Ez valami új szó? Minden irónia nélkül kérdezem. Minden vallásban vannak szélsőségesek és idióták. Csak most éppen az iszlám szélsőségesek vannak porondon.

    BTW jó lenne többféle médiát olvasni, nem csak a hülyeséget.

    Orvosi célokat szolgáló porrá zúzta magasan dúsított uránkészletének harmadát Irán, jelentette a BBC az ENSZ szakértőire hivatkozva. A porrá zúzott urán a szakértők szerint “gyakorlatilag alkalmatlan” atomfegyver előállítására.

    “Irán ezzel jóakaratát akarja demonstrálni, és azt, hogy kész felújítani a tárgyalásokat nukleáris programjáról a nemzetközi közösséggel” – mondták az ENSZ-szakértők.

    Egy befolyásos iráni parlamenti képviselő, Hoszein Nagavi is azt mondta, hogy Irán “a bizalom légkörét akarta megteremteni azzal, hogy uránkészletének harmadát U3O8-as uránoxidporrá dolgozta fel”. A feldolgozás tényét a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség ellenőrei is megerősítették.

    A NAÜ jelentése szerint a 190 kilós dúsítotturán-készletéből Irán 71 kilogrammot dolgozott fel U3O8-as porrá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (18 szavazatból)
  10. Megjobbított Úszókészülék

    Butigyuri, ez már egy másik hír az uránnal, ne keverd bele. Eldradnak pedig – bár a szóhasználata kiofogásolható – az elsőtől az utolsó szóig igaza van. Ha te ezt annak tudod be, hogy Eldrad “izraeli történelemórán tanulta” az általa leírtakat, akkor azt sugalmazod, hogy Izraelben nem a történelmi tényeket tanítják történelemórán. Márpedig Izraelben a történelmi tényeket tanítják az iskolában, Ami a történelmi tények tagadása, az a Hezbollah terrorszervezet parlamenti párttá történő ledegradálása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  11. Megjobbított Úszókészülék

    Eldrad, abszolút igazad van, és jó, hogy ezt így mind leírod, de nem lenne rossz, ha a komolytalan szóvicceidet (pl.faszbollah) mellőznéd ezentúl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. buligyörgy:.
    .
    - Mi a baj a maffia- szerű felépítéssel?
    .
    WTF???
    .
    Aranyapám, te nem vagy normális… mégis, mi? MI lehet a baj mindazzal, amit leírtam a fasszbollahhal kapcsolatban? Iszlámnáci tömeggyilkos terror, szervezett bűnözés, véres háborúk, határincidensek kirobbantása, stb?
    .
    Ami meg az iráni urán lezúzását illeti, jó lenne, ha nem egy egynapos cikket vágnál be ide, ami ráadásul eleve hülyén van tálalva… mert hagyjuk mér, hogy az iráni szakértők mit ugatnak, az a 71 kg urán meg lófütty, itt tonnákkal kellene elszámolni.
    .
    Az iszlámnáci pedig bevett politológigai fogalom az északnyugat- európai szakmában, története pedig jól nyomon követhető, hisz nyilvános dolgokról, eseményekről, személyekről van szó.
    .
    Persze nyilas szennyoldalakon, ahonnan te meg a magad fajta tájékozódik, ezt nem fogod olvasni.
    .
    “…meddig nem éltél az adott területen, nem beszéltél napi szinten az ott élő emberekkel…”
    .
    - Ricsi, olvasod ezt?
    .
    Aha, nem beszéltem ottaniakkal, meg izraeli történelemóra… jól van fiam, te meg egy ostoba, alattomos, szemét alak vagy, aki sunyi, pofátlan terelőgép is.
    .
    Soha nem értettem, egy mocskos náci miért kezd el terelni, vagy megsértődni, ha mocskos nácinak nevezik…
    .
    Szerintem tűnj innen a francba, és panaszold el nyilas cimboráidnak, miféle csúnya zsidókok vannak itt, OK?
    .
    Undorító alak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  13. nácigyuri, nézd csak:
    .
    http://index.hu/kulfold/2012/10/08/az_erejet_fitogtatja_izrael_es_a_hezbollah/
    .
    Megint seggbe lettetek rúgva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  14. Az index-cikkből:
    “Nemcsak izraeli részről éri kritika a Hezbollahot, hanem már a bázisának számító Libanonból is. A síita gerillák megítélése különösen azóta romlik, hogy a libanoniak szerint a szélsőségesek belerángathatják országukat az egyre jobban elmérgesedő izraeli–iráni-konfliktusba, …”
    Ha egy állam hagyja, hogy területéről a szomszédos államot támadják, akkor már benne van a konfliktusban. Ha ez régóta tart, akkor háborúban áll. Nem csodálkozhat, ha területére csapást mér a megtámadott szomszédos állam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Eldrad
    .
    Szerintem megfelelően kiosztottad a sekfejet, innen az admin következhet. :) :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  16. Azért a minuszulók is kitesznek magukért!
    Ezek a Kossuth téri hugyenották – most a tér helyett itt rombolnak!
    Az otthoni oldalakon is mint a megvadult legyek csípnek – ki lett adva az ukász, soproni narancsbukta, Vidi vereség, irány minuszolni, rombolni, az oldalakon a normális vitát ellehetetleníteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  17. Na, ezért gyertek, és a mocskos nácikat útáljuk ki innen legalább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (14 szavazatból)
  18. Rossz ezeknek a minuszolóknak mert a kukagyújtogatás, TV-székház kifosztása, molotov-koktélozás helyett itt kell “helytülniük”, méltatlan a hugyenottákhoz, viszont valamiből élniük kell és ez azért biztosabb jövedelem, mint a segílyke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  19. buligyuri
    2012. október 8. hétfő
    04:13
    .
    Azt írod: „Ameddig nem éltél az adott területen, nem beszéltél napi szinten az ott élő emberekkel, addig nem hiszem, hogy objektív véleményt tudnál alkotni.”
    .
    Szóval aki egy Miskolc környéki cigánytelepen él, és persze napi szinten beszél az ott élőkkel (ki se teszi onnan a lábát, ’havi szinten’), az szerinted már helyesen véleményt tud alkotni a magyarországi roma-problémáról. Hiszen az adott területen él, stb.
    .
    Nem kevered te össze az etnográfiai/szociográfiai hitelesség, avagy az élményszerűség feltételeit a kognitív oldalról helyes véleményalkotás feltételeivel?
    .
    (Megfejtés: de)
    .
    Mellesleg a néprajzkutatásban követelmény a helyszíni anyaggyűjtés eredményeit oly módon rögzíteni (és ez külön művészet) hogy annak alapján a későbbi elemzők még a helyszínen járt kutatónál is helytállóbb nézeteket állíthassanak fel. Ebben volt nagy pl. Láng János, aki többek között a vallási képzetek kialakulását vizsgálta. Utólag, a helyszínt nem is ismerve, az anyag gyűjtőjénél helyesebb értékelésre jutni – ez egyáltalán nem ritka, hiszen a helyszíni anyaggyűjtés óta esetleg sokat haladt előre az értékelést segítő környező ismeretek köre.
    .
    „Minden vallásban vannak szélsőségesek és idióták.” – hát, ez valószínű. De a többi vallásban ugye nem jutnak el odáig, hogy a világ számára ők legyenek a vallásuk kizárólagos megjelenítői. Ez véletlen lenne?
    .
    Nem, és ez összefügg az iszlám keletkezésének történetével (is), erről már itt is olvashattál eleget.
    .
    „Kopogtat a turbános az ajtódon? Nem.” De a nyugat-európai államok segélykeretének a kimerítésébe azért besegítenek, + időnkénti kocsigyújtogatás-kirakatbetörés-törés-zúzás – és ezek még csak az epizódok. Sokféle értelemben bizony „kopogatnak”.
    .
    No de egy közvetlenül nem megszólítottól legyen most elég ennyi.
    .
    .
    gets: „Szerintem megfelelően kiosztottad a sekfejet, innen az admin következhet. :) :(((„
    .
    Azért az időbeli elsőség talán az enyém (az Utóvédharc a játékautomatákért c. cikk után – amúgy lényegtelen és súlytalan az ügy, most azon csodálkozom, miért csapott meg ott olyan bizonyossággal az az érzés, hogy ez az ember sumák).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  20. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Örményországnak van drónja???……………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. Kedves Eldrad!
    Hogy Neked mekkora türelmed van! Hogy milyen elmebeteg degenerált hülyékre fordítsz időt! A tényekkel nem törődőknek és az igazságot letagadóknak az iszlámnáci szervezetekben van a helye! A tébolydákban nincsen annyi hely! Majd ha lesznek iskoláik, ahol nem vallást oktatnak, hanem a tudást, akkor talán! Ha majd nem papok oktatják őket, és a gyerekeket nem öngyilkosságra nevelik, akkor talán!
    De így, értelmetlen! Még a nevelő szándék is megtörik a primitív hülyeségükön!
    Még a felvilágosító előadásaidat sem köszönik meg, pedig a színtiszta igazságokat mondod! Kezet kellne csókolniuk – ha egyáltalában engeded – minden szavadért! De hát ez egy kilátástalan és hálátlan népség! Még azt is letagadják hogy Libanon egy virágzó ország volt, kelet svájcának hívták, és multikultúrában, gazdagon, békében éltek!
    Aztán jöttek az iszlámnácik!
    Szóval csodállak a türelmedért kedves Eldrad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  22. iszlámnáci: iszlám nemezeti szocialista = az iszlám nemzeti szocializmus híve = olyan ideológia követője, ami az iszlám (vallás) követőit egy iszlám nemzet alkotóinak tekinti.
    Nem idegen ez az európai kultúrától, hiszen a “Krisztusban egyek vagyunk” gondolat is valami ilyesmi. (“illúzórikus közösség”). Az sem idegen tűlünk, hogy ennek nevében irtsuk a hitetleneket és az eretnekeket. Nem kell messzire menni időben, 3-400 év elegendő.
    Csak a kifejezés mellbevágó, az utalás a német nemzeti szocializmusra. Jó, ha tudjuk: nincs túl nagy különbség ezek között. Habár azért van különbség: a német nácik eleve bűnöző ideológiát követtek, míg a kereszténység (a katolicizmus is) meg az iszlám a közösségre, hagyományos erkölcsökre és isteni parancsolatokra hivatkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  23. Na még utoljára (?) koptassunk egy kis pixelt buligyuri-ügyben.
    .
    Azt írja (hétfő 04:13): „Egy befolyásos iráni parlamenti képviselő, Hoszein Nagavi is azt mondta, hogy…”
    .
    Talán ha azt írhattad volna, hogy „Egy szavahihető/mértékadó hitelű iráni parlamenti képviselő…”
    .
    Épp most olvastam, hogy sok külföldi diák tanul Magyarországon orvosnak. Sok arab egyetemi hallgató is él Pesten. Így volt ez már a kádári időkben is, sok mérnököt képeztünk pl. az akkori Dél-Jemennek mint baráti államnak.
    Szóval ha perfekt vagy angolból, bgy., akár te is eléggé hiteles képet állíthatsz össze sok mindenről, akár itt helyben. Bár ehhez az az igazán kedvező, ha legalább egy kollégiumban laksz egy csomó, amúgy egymástól is különböző felfogású arab egyetemistával, hallgatótárssal.
    .
    Budapesten is gyűjtöttek már szibériai népmeséket.
    .
    A II. világháború idején voltak itt olyan, az „orosz” hadseregből ejtett hadifoglyok, akiket a szovjetek szibériai területről soroztak be. És tőlük
    .
    (A fentiek mellett viszont kész csoda, de akiknek a fizetése hónapról hónapra kevesebbet ér, a Fidesz politikája miatt, azok azért hűséges szavazók maradnak. Bonyolult egy dolog a véleményalkotás. Születni is kell rá.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  24. Keresztes:
    .
    “…elmebeteg degenerált hülyék… A tényekkel nem törődőknek és az igazságot letagadóknak az iszlámnáci szervezetekben van a helye! …”
    .
    - Ott, aztán meg egy amerikai, vagy izraeli mesterlövészpuska veszélyesebb végén. Aztán meg a pedó mohammed paradicsomában, itt:
    .
    http://www.islam-watch.org/MAsghar/Islamic-Paradise-Muslims-cannot-miss.htm
    .
    Ott aztán vígan fetrenghetnek a saját hányásukban, és erőszakolhatják a kisfiúkat, mert ottan eztet is lehet.
    .
    Egyébként nehogy azt hidd, hogy én az ilyen f…szfejek miatt írnék egy sort is. Amikor egy ilyen “buligyuri”, “kakas”, vagy valami hasonló állat idejön, és berotyog valami tipikus marhaságot, egy oka van, ha hosszabb, kifejtős kommentet írok vissza:
    .
    - Azoknak írok, akik még nem ismerik ezt a témát, de elolvassák az adott cikket és kommenteket. Nehogy már azt gondolják, hogy ezek a “buligyuri”- féle genetikai hulladékok bármiben is igazat írnak- mondanak.
    .
    Nem hagyhatjuk, hogy az ilyen bunkók uralják még ezt a fórumot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  25. FRISS:
    Francois Holland nyilatkozta a franciaországi antiszemita támadások kapcsán, hogy az iszlám radikalizmus a II. WW nácizmusával egyenértékű – országos fellépést ígért a visszaszorítására.
    buligyuri a kedvenceid ott is seggbe lesznek rúgva. :) :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. girbegurba:
    .
    - Köszi a segítséget, de most tévedsz. Az iszlámnácizmus nem valamiféle metafora, vagy valami utalás.
    .
    Hanem konkrétan megfogható, létező ideológia- rendszer, melynek az 1920- as évekre visszamenőleg van történelme. A negyvenes évek elején már szír, iraki náci pártok is voltak, fáklyás felvonulás, pogromok, meg minden szar.
    .
    Husszei és bandája hitler közvetlen szövetségesei voltak. A mai arab- iszlamista suttyók olvasni tudó táborában a Mein Kampf az egyik bestseller. Palesztin ágyútöltelék purgyék horogkeresztes zászlókat lobogtatnak izraeli katonáknak.
    .
    Stb.
    .
    Keress rá olyanokra, mint Haj Amin Al Husseini, Abdul Qadr al husseini, Izz ad-Din al-Qassam, Handzsár hadosztály, ilyenek. Maga arafat is a legnagyobb mocsok képviselője volt ennek a beteg eszmének.
    .
    Kiindulási alapnak jó lesz még ez is, mérmint, a hivatkozásoknál látható linkek:
    .
    http://conservapedia.com/Islamonazism
    .
    Na, akkor kutass tovább, és borzadj el, amit találsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  27. gets: Te ugye magyar nyelv órán hiányoztál elég gyakran? Vagy csupán olvasni nem gyakran szoktál és így nem rögzülnek a szóképek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Marcus Aurelius

    buligyuri
    .
    “… vagy csupán olvasni szoktál ritkán,…” az “és” szócska elé vessző, a tagmondatok elválasztására.
    .
    Mert hát a mondatszerkezeteknek, és a stílusnak is rögzülniük kell egyszer.
    .
    buligyuri :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  29. Csupán a sok puffogónak:
    Attól, hogy valaki nem osztja a nézeteidet, még nem náci, jobbikos vagy egyéb primitív alja. Néhány hozzászóló írásán érződik az intelligens vitára való hajlam, de a döntő többség hihetetlen szélsőséges. Mielőtt bárki felett is ítélkeznének, jó lenne, ha megpróbálnák megkeresni az iskolai bizonyítványukat, mert lehet, hogy a másiknak több diplomája van, mint nekik osztályuk.
    A fórumot nem uralni kell, hanem véleményeket ütköztetni és érveket felhozni. Attól miért lenne jó egy fórum, ha mindenki ugyanazon a véleményen lenne? Vagy ezek szerint itt azt élvezitek? Akkor ebben az estben semmivel nem különb a társaság a kurucos söpredéktől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  30. Megjobbított Úszókészülék

    Jólvan, buligyuri, akkor most szépen menj fel egy orvosi fórumra a tizenkét diplomáddal, és kezdj el a homeopátia mellett és a gyógyszerek ellen érvelni. Feltétlenül vesd be azt a közkeletű nézetet is, miszerint a védőoltás arra való, hogy megbetegítse az embereket, mert ez áll “bizonyos körök” érdekében. Aztán,amikor megkaptad a válaszaidat, hordd le őket, hogy nem hajlandóak az értelmes vitára, magyarázd el nekik, hogy hogyan kell fórumozni, majd jelentsd ki róluk, hogy primitívek, mint a kurucos söpredék. Hajrá, buligyuri!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  31. buligyuri
    2012. október 9. kedd
    02:49

    Nem én mondtam: “hanem véleményeket ütköztetni és érveket felhozni”

    Feltéve, ha van mit ütköztetni. Itt te vagy az, aki érvek nélkül kinyilatkoztat. Számodra a tények nem léteznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  32. Irán bizonyítottan el tud téríteni amerikai gyártású drónt szoftveres támadással. Belegondolt valaki, hogy ha ez tömegesen történik meg, és Izraelre irányítva, mi lesz abból? Csak kérdezem; mindez technológia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  33. bugyigyurka:
    .
    “hanem véleményeket ütköztetni és érveket felhozni”
    .
    - A szokásos, tetves, trágya duma. Beírsz néhány, pokolból felböfögött, rémületes baromságot, nekünk jössz kb. nulla tudásoddal, hőzöngöl, hogy de te jobban tudod, mert te “voltál már ott”, meg “ismered őket”, de a nyilas szutykon kívül többre ne futja.
    .
    És akkor most ez a “vélemény”- marhaság.
    .
    Aranyapám, neked itt nem lehet “véleményed”, mert ne véleményezz már egy olyan, rendkívül komplex dolgot, mely alapjainak a megismerése is évek tanulását igényli, neked meg jól láthatóan a kurucfingó kocsmai vécéfelirat szintjénél nem futja többre…
    .
    Nem beszélve arról, hogy amit pl. én írtam, arra nem volt válasz, pedig az egy kisesszé vázlatának is elmenne, és akkor te recskázod azt, hogy mi csak szitkozódni tudunk.
    .
    Jól van, pusztulj innen. Aztán verd hasszan faszrallah embernagyságú fotójára, aztán ordítsd el fájdalmad szemétláda cimboráidnak, hogy miféle csúnya zsidókok hogy kitúrtak innen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  34. Kőhidi Imre:
    .
    “…Irán bizonyítottan el tud téríteni amerikai gyártású drónt szoftveres támadással…”
    .
    - Tényleg?
    .
    Hol az a megdönthetetlen bizonyíték?
    .
    Mert az, hogy egy amerikai drón teljesen ismeretlen okok miatt lezuhant irán légterében, és erre az iráni vezérmajmok elkezdték teli pofával ordítani, hogy lelőtték- lehozták (WTF???)- lekényszerítették (mikor melyik)…
    .
    … az nem bizonyíték.
    .
    Nézd, minddezt már egyszer megírtam részletesen, ha jól emlékszek, pont neked, de látom, egyiken be, másikon ki… na mindegy, ha te ezt akarod “hinni”, akkor hidd.
    .
    Mintha ez “hit” kérdése volna…
    .
    Még egy megjegyzés ehhez: ha az iráni technológia olyan szinten lenne, hogy be tudnak törni egy drón vezérlőrendszerébe, akkor az amerikai és egyéb drónok tömegével hullottak volna, szerte a térségben.
    .
    Namost, ehhez képest, vígan grasszálnak iránban, körülötte, és úgy általában, bárhol.
    .
    Az iráni kibertechnológia meg gyerekcipőben jár még, na, ez viszont egyöntetű szakmai meglátás, szerte a világon. Az iráni kibervédelem meg olyan, mint az elhárításuk; átjáróház, ahogy az utóbbi évek eseményei mutatják.
    .
    Irán “bizonyítottan leszedi” (leszedi???) az amerikai- izraeli- bármilyen drónt…
    .
    Hagyjuk már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  35. Mék köcs…g nyomott már erre is minuszt… vagy mi van, most dobtak neki kockacukrot az idomító- kitartói? :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  36. Eldrad
    2012. október 9. kedd
    11:0

    Miért-miért? Néha olyan értetlen vagy! Hát azért, mert ma a délelőttös műszakot azok látják el, akik még a hivatalos álláspontot sem képesek bepötyögni. Majd délután-este jönnek a megmondó emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  37. Aha tényleg… :(((
    .
    K…csögök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  38. Marcus Aurelius írta 2012. október 8. hétfő 14:58):
    “De a nyugat-európai államok segélykeretének a kimerítésébe azért besegítenek, + időnkénti kocsigyújtogatás-kirakatbetörés-törés-zúzás – és ezek még csak az epizódok. Sokféle értelemben bizony „kopogatnak”.”
    Ennél sajnos rosszabb a helyzet.
    Soha korábban nem halottam az emberi jogok kairói nyilatkozatáról (az iszlám államok szüleménye), de most olvastam róla és elhűltem.
    Röviden a lényeg:
    (1) Kifejezetten kimondja, hogy a jogok és kjötelezettségek egyetlen forrása a saria.
    (2) El akarják fogadtatni az EU-val.
    (3) Ha az EU elfogadja akkor nemcsak hogy hülye, mert a saria és az emberi jogok európai értelmezése összeegyeztethetetlen, hanem főként azért, mert
    (4) KÖTELEZŐVÉ VÁLIK A TAGORSZÁGOK SZÁMÁRA.
    .
    Október 3-án ez (jó) volt a helyzet:
    http://www.osce.org/odihr/94821
    (OSCE magyarul EBESZ)
    .
    De tekintve az erős muszlim jelenlétet Európa több államában, a dolog várhatólag nem fog itt megállni, és az iszlám hosszú távra dolgozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Üdvözlök minden fórumozót Budapestről! (Kivéve náci-bugyis gyurit)
    Először szólok hozzá, eddig csak olvastam a többnyire igazán figyelemre méltó, színvonalas bejegyzéseiteket, de látom azért néha itt is feltűnik egy-egy turul tojásból sarjadt náci ivadék.
    Bugyisgyurcinak csak annyit, ez a demagóg fejtegetésed nagyon szánalmas! Ezzel vissza is takarodhatsz orbánjugendes falkatársaid közé!

    Eldrad! Nagy vagy!:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  40. Marcus Aurelius

    Kőhídi Imre írja (kedd 10:38): „Irán bizonyítottan el tud téríteni amerikai gyártású drónt szoftveres támadással.”
    .
    ……én nem vagyok profi követője az efféle eseményeknek és híreknek, de…. általában ennél hihetőbb dolgokat szoktam olvasni.
    .
    De talán Kőhídi Imre rossz összefüggésben emlékszik egy tényleg megtörtént, demonstrációs drón-eltérítésre.
    .
    http://www.hetek.hu/kulfold/201207/dronok_tamadasa
    .
    Azt azért nem hiszem, hogy ezt élesben is el lehetne játszani. Jobban mondva ez abszolúte kizárható. Aki itt ilyesmivel jön, az olyan, mint azok a várószobában okoskodó betegek, akik mindent jobban tudnak. Nagy betegség a profikat hülyének nézni, ezt kerüljük el, ha lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  41. Marcus:
    .
    - Ez a “bejelentés” tuti, hogy baromság.
    .
    Nem véletlen, hogy a nagyok közül egy nem jelent meg ezen a bohóckodáson. Sajnos, nem tudunk a “szenzáció” háttréről többet, alighanem valami tévhír, abból az “azért ez nem teljesen így történt” fajtából.
    .
    Parittyás:
    .
    - Maradj velünk, látsz te még itt érdekes dolgokat.
    .
    Még egyszer: ha ennyire egyszerű lenne, az összes pucérseggű hülye drónokat potyogtatna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  42. Eldrad
    .
    Esetleg magát a drónt tették előzetesen alkalmassá a mutatványra, a ki tudja milyen célból megrendezett figyelemfelhívó vagy propagandacélú bemutató kedvéért. Valakinek kellett a hírverés vagy esemény.
    .
    És ki tudja, hogy nem ennek valamilyen, a bulvársajtóban kapott formájú változata került-e Kőhídi elé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  43. Az is lehet.
    .
    Ami nem lehet, az, hogy csak úgy be lehet törni egy ennyire fejlett eszköz kiber- rendszerébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat | AN

Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében 2012. október 15. hétfő | AN

Izrael: elmaradott az iráni haderő 2012. október 5. péntek | AN

Ahmedinedzsád Jom Kipurkor beszél 2012. szeptember 23. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos