Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le 2012. október 27. szombat 23:15 | AN Forrás: Ynetnews

  • Hozzászólások(112)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le
Kartúm/Teherán – Szudán elnöke szerint a kartúmi fegyvergyár ellen intézett – állítólag izraeli – légicsapás „hisztérikus reakció a régió politikai változásaira”. A szudáni tájékoztatási miniszter szerint a támadásnál használt fegyverek izraeli gyártmányúak voltak.
.
Omár Hasszán al-Básír szudáni diktátor úgy fogalmazott, az izraeli légicsapás a régióban végbemenő politikai változásokra adott hisztérikus reakció volt. „A felelőtlen magatartás annak az aggodalomnak és idegességnek a kifejeződése, amelyet a régió politikai és szociális felkelései és a szudáni haladás miatt éreznek”, mondta az elnök, kétségtelenné téve azonban, hogy „a cionista entitás efféle agresszív cselekményei sohasem kényszeríthetik Kartúmot politikája megváltoztatására”; „ellenségeink nem képesek arra, hogy meggátolják menetelésünket egy koherens és virágzó társadalom, az átfogó fejlődés és az erős hadsereg felé”.
.
Ahmed Belál Otmán tájékoztatási miniszter ugyanakkor azt állította, kormánya „határozottabb lépéseket” tesz izraeli érdekeltségek ellen, amelyek ezek után Szudán számára legitim célpontnak számítanak. A miniszter a helyszín meglátogatása után azt is tudni vélte, a gyárat izraeli fegyverekkel rombolták le.
.
A Jármuk gyár néhány évvel ezelőtt épült egy Kartúm melletti laktanya területén iráni segédlettel, a két pária terrorállam együttműködésének zálogaként különféle rakétatípusok és könnyűfegyverek gyártására, elsődlegesen a Gázai-övezetet uralma alatt tartó Hamasz geng igényeinek kielégítésére.
.
Jóllehet Izrael hivatalosan nem állította sem azt, hogy köze lenne a gázai Hamasznak hadianyagot gyártó üzem lezúzásához, sem azt, hogy nincs köze – amennyiben csakugyan az izraeli légierő tette a földdel egyenlővé a Jármuk gyárat, úgy ezzel egyértelműen demonstrálták, hogy az iráni atomlétesítmények sem elérhetetlenek számukra.
.
.
A legújabb izraeli pólósláger egyértelműen Iránnak szánt figyelmeztetésnek tartja az akciót: „Olvass a sorok között” – ajánlja a teheráni diktatúrának.
.
Az izraeli légierő huszonhét évvel ezelőtt csapott le legmesszebb: 1985-ben a PFSZ 1500 kilométerre lévő főhadiszállását semmisítették meg, akkor azonban a gépek mindvégig a tenger felett repülhettek, észrevétlenül. Most azonban jócskán be kellett hatolniuk a szárazföldre és elrepülni több ellenséges radarállomás felett. Ezerhatszáz kilométert tettek meg, ami nagyjából megegyezik az Izraelt a natanzi vagy a kumi urániumdúsítóktól elválasztó távolsággal.
.
Ha volt valaki Iránban, aki eddig úgy gondolta, nem érdemes az izraeli figyelmeztetéseket komolyan venni, mert a zsidó állam úgysem tud azoknak érvényt szerezni, a kartúmi események nyilván gondolkodóba ejtették.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 55 szavazatból)
Ha Izrael volt, 1600 kilométerre csapott le, 4.2 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(112)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

112 Reader’s Comments

  1. E-manual:
    .
    - Félreértesz.
    .
    Nem bosszantottam fel magam ezen az állaton, ezt amit írtam, szó szerint értettem, nem jelképesen.
    .
    Izrael meg nem szorul senkinek sem a védelmére, főleg egy fórumon nem, megvédi magát. Hogy az átlagmagyar hitvány néplelke nem csak hogy kitermeli, de szó nélkül hagyja, ami Ruzsa Magdival is történik most, az meg kicsit sem lep meg.
    .
    Kimész az utcára, a boltba, buszmegállóba, munkahelyre, bárhová, ugyanezt hallod. Évek óta. Nagyon sok “embertől”, kortól, nemtől, társadalmi státustól, végzettségtől függetlenül.
    .
    És ez csak rosszabbodni fog, namost, ilyenekkel lehetetlen bármiféle párbeszédet folytatni, a fentebb vázolton kívül.
    .
    Hidd el, Izrael már csak tudja – nézd meg, mennyiszer mentek neki ilyenek, sőt, még rosszabbak, tömegesen, népirtó szándékkal, 1948. megalakulása óta. És mi lett mindnek a vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (41 szavazatból)
  2. A minuszoló bérkreténnek:
    .
    Írja be mindenki a keresőbe ezt:
    .
    “rúzsa magdi zsidó”
    .
    Amit látni fogtok, a kiadott címek alatt, az gyomorforgató, de a maga pokoli valóságában világít rá a mai magyarsztáni színvonalra. Mert az a társadalom, mely többségében ezt megtűri, az bizony azonosul az ilyeneket beírókkal, meg az ilyen beltenyészet minuszolókkal.
    .
    De figyeljétek meg; mindenki, aki sikeres, zsidó, kurva. Mindenkit a zsidó tőke pénzel, aki sikeres. Magyarsztánba a zsidó ID személyije már akkor készen van, mikor még be sem jött (WTF???), de be akar jönni. Meg ilyenek.
    .
    Hát ez van, egy ilyen országban kutyát nem hagynék felnőni, nem hogy gyereket…
    .
    Hé, minuszoló, hogy tetszett a szudáni majmok lezúzúsa? Remélem, tetszett, mert ez vár sz iráni majmokra is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (48 szavazatból)
  3. Eldrad Teljesen egyetértek!

    Az,hogy szerintem milyen a törpebasi országában a szinvonal és miért, főleg
    ami a magyar jobboldalt illeti,az előtted elküldött kommentemben benne van.
    ( szudán az csúcs volt)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (31 szavazatból)
  4. Barry:
    .
    - Szudán, na, OK… emlékszel, amikor ugyanebben a pokolkatlanban 2009- ben rommá bombáztak egy iráni konvojt? Vagy 25 jármű, rogyásig rakva fegyverekkel, meg a kísérő szakoktatókkal…
    .
    Abból sem sok maradt.
    .
    Nem gyenge ez az izraeli légierő, bár, ez az utóbbi, amiről ez a cikk is szól, lehet, hogy ballisztikusrakéta- támadás volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (30 szavazatból)
  5. Hahaha… irán meg ilyen “tengeralattjárókat” állít hadrendbe:
    .
    http://index.hu/kulfold/2012/11/29/turkiz_tengeralattjaroval_erosit_iran/
    .
    Nem tudom, hogy ez nem- e valami vicc. Ehhez hasonló gányolmányokat Európában az ELSŐ VILÁGHÁBORÚBAN használtak…
    .
    A félelmetes iráni technológia, ugye, melytől rettegni kellene… na mindegy, csak érdekességként löktem ezt ide.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  6. Eldrad
    2012. november 29. csütörtök
    12:13
    Biztos a műholdak kevésbé veszik észre a kék vízben. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  7. Hát, nem is tudom… azért olyan felszerelést hadrendbe állítani, melyhez hasonlóak kb. 100 éve voltak aktívak… azért az valahol égő.
    .
    És akkor ezek rikácsolják, hogy ők már kolbászként gyártják sorozatban mindjárt a lopakodókat, melyek természetesen a legjobbak, legerősebbek, legmittudoménmilyenebbek…
    .
    Szánalmas banda, bár, az izraeli rendteremtéstől nem kell tartaniuk, az lekerült napirendről immár. Na nem katonai, hanem politikai okok miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (18 szavazatból)
  8. http://index.hu/kulfold/2012/12/11/izraeli_kemkeselyut_lottek_le_szudanban/

    Nah, ha ez Iránban történik, és szegény keselyűt élve kapják el… tuti, hogy a Forradalmi Bíróság elé viszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  9. Megint megjelent – most már a mínuszolók barátjaként – az Orosz agresszivitás! Na ki akar föld-föld rakétákat szállítani a muzulmán szubkultúra képviselőinek? Találgatni sem kell! Ki fokozza a feszültséget a közel keleten? Hát lehet találgatni annak, aki nem ismeri a tényeket! Miért kellett elindítani az F 16 osokat?
    Minuszolók, miért nem mentek arab iszlám hívő testvéreiteknek segíteni legalább a rakéták szállításánál? Mindjárt kevesebbet mínuszolnátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (14 szavazatból)
  10. Nagyon elcsendesult ez az oldal;
    A keek irani tengeralattjaro szep, elmenne hamutartonak egy ward-roomban az egyik amerikai nukban.
    kedves Eldrad, valoban az vagyok ami a nick nevem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  11. Halman 2013. október 4. péntek 21:32
    .
    - Ez meg mi a frász?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  12. Izrael akár 3000 kilométerre is ki tud lőni atomot.Tehát minket is simán letörölnének,ha itt zsidóüldözés lenne.Csak óvatosan,már nem némán vonulnának a vagonokba,bizony.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Izraeli légicsapás Szudánra? 2012. október 24. szerda | AN

Iráni dicsérő a Hezbollah ellenőrzőjében 2012. október 15. hétfő | AN

Drónt lőtt le az izraeli légierő 2012. október 6. szombat | Rákócza Richárd

Izrael: elmaradott az iráni haderő 2012. október 5. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos