Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rejtélyes dolgok történnek a pécsi egyetemen 2012. május 4. péntek 18:04 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rejtélyes dolgok történnek a pécsi egyetemen

Budapest – Folytatódnak a kísérletek Gyurcsány Ferenc lejáratására. Akár igaza van a kormányfőnek, akár nem a szakdolgozata ügyében, az már bizonyossá vált, hogy furcsa játék folyik a pécsi egyetemen. Elveszett dokumentumok kerülnek elő hirtelen, s miközben a HírTV stábját maga a dékán kalauzolja, másoknak megtiltják a forgatást. Mindez nem Gyurcsány Ferenc igazát bizonyítja, csupán a vele szemben folytatott eljárás aljasságát.

Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, nem lepődött meg, amikor hirtelen előkerült “valami”, amit Rozs Szabolcs szakdolgozatának mondanak, sőt abban is biztos, hogy hamarosan ugyancsak megtalálnak majd “valamit”, amire ráfogják, Gyurcsány Ferenc szakdolgozata.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett, a DK nevében néhány nappal ezelőtt Molnár Csaba levélben fordult Bódis Józsefhez, a Pécsi Tudományegyetem rektorához az intézmény szakdolgozat-kezelési rendjével kapcsolatban. Vadai Ágnes szerint e levél elküldése óta újabb kérdések vetődtek fel bennük, ezért most ismét írásban fordulnak a rektorhoz.

Kérdések a pécsi egyetem rektorához

A DK független képviselője levelében mindenekelőtt arra kérdez rá, hogy a pécsi egyetemen politikai mérlegelés tárgyát képezi-e, mely médiumokat, milyen információkkal látják el. Vadai Ágnes erről arra hivatkozva ír, hogy szerinte az egyetem a Hír24 nevű internetes portálnak a közelmúltban megtagadta az intézményen belüli forgatást, illetve egyes iratokba történő betekintést, holott korábban az egyetem egyik dékánja korábban “készségesen kalauzolta” a HírTv munkatársait.

A politikus azt is tudni szeretné a rektortól, hogy az egyetem adta-e ki a HírTv-nek Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának bírálatát. Azt kérdezi továbbá, amennyiben így történt, akkor azt miért nem engedik át más médiumoknak is, illetve, ha a HírTv engedély nélkül jutott a dokumentumhoz, akkor kíván-e vizsgálatot indítani az ügyben.

A Pécsi Újság legfrissebb hírével kapcsolatban, miszerint mégis előkerült Rozs Szabolcs szakdolgozata Vadai Ágnes azt tudakolja a rektortól, kivizsgálja-e “kik hozzák-viszik a szakdolgozatokat az egyetemen”, továbbá, hogy szerinte hitelesnek minősíthető-e egy “rejtélyes módon” előkerült dokumentum.

A Gyurcsány Ferenc vezette párt képviselője arra is rákérdez, miért vált jellemzővé a rettegés és félelem a pécsi egyetemen, aminek hatására szerinte sokan félnek nyilatkozni, illetve hatással lehet-e az egyetemen tapasztalható “totális zűrzavar” az intézmény megítélésére. A Pécsi Újság beszámolója szerint Rozs Szabolcs dolgozatát csütörtök délelőtt találták meg az intézményben.

Ennek – emlékeztetett a hírportál – azért van jelentősége, mert a volt miniszterelnök négy évvel később azonos, A Balaton-felvidék szőlészete és borászata címen írt diplomamunkájának bírálata már előkerült. Rozs Szabolcs szakdolgozatának otthon őrzött példányát a múlt héten mutatta be a Hír TV, Gyurcsány Ferenc azonban megkérdőjelezte a dokumentum hitelességét, mondván, hogy az nem hivatalos, nem iktatta az egyetem.

A politikus az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este azt mondta: elképzelhető, hogy azt az ő “ellopott” szakdolgozata alapján, utólag állították össze, ismerve 1984-es diplomamunkájának ma is fellelhető bírálatát, az abban megfogalmazott hibákat, hiányosságokat. Egyúttal hangot adott meggyőződésének, hogy diplomamunkáját és sógoráét is ellopták az egyetemről, mondván nehezen hihető, hogy véletlenül éppen ez a kettő tűnt el.

A DK szerdán még üdvözölte, hogy a Pécsi Tudományegyetem kiterjeszti az egyetemen és jogelődeinél tárolt diplomamunkákkal foglalkozó tényfeltáró bizottság feladatkörét, így a testület Gyurcsány Ferenc 1984-ben írt szakdolgozatának eltűnésével és az azzal kapcsolatos plágiumgyanúval is foglalkozik. A párt megjegyezte, Molnár Csaba alelnök szerdán levélben szorgalmazott vizsgálatot a pécsi egyetem rektoránál “az intézményen belül történt szakdolgozati lopások és a politikai vitákat kiváltó ügyek” tisztázása érdekében.

A felsőoktatási intézmény ugyancsak szerdán közölte, hogy feljelentést tett a rendőrségen Gyurcsány Ferenc eltűnt diplomamunkájával kapcsolatban. Az egyetem egyúttal emlékeztetett arra, hogy Bódis József rektor április közepén vizsgálatot rendelt el annak feltárására, az egyes karok, jogelődök a törvényi és belső szabályozás szerint jártak-e el a diplomamunkák kezelésekor. Most e testület a feladatkörét egészítik ki a volt miniszterelnök szakdolgozatügyének feltárásával.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 32 szavazatból)
Rejtélyes dolgok történnek a pécsi egyetemen, 4.5 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Mindjárt mondom

    “Gyurcsány bizonyította élőben az egyetemistáknak tartott előadása alkalmával rátermettségét, képességét. “.
    .
    Sőt. Hat éven át az egész ország előtt bizonyította ugyanezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  2. Bocsánat, aki élt akkoriban ( a hat évben!) tudja, hogy ki vezette az országot!
    Ha olyan ellenzéke lenne a Fidesznek, mint amilyenek ők voltak, itt már kő kövön nem lenne!
    A Fidesz mindent leszavazott, mindent akadályozott, gördültek a sztrájkok, ha visszahúznak nehéz haladni!
    Mindig mondtam, hogy ez a vaksi ellenzék, ha hagyta volna megtenni a szükséges reformokat már a válság sem okozhatott volna akkora gondot, a kormány pedig belebukott volna az átalakításokba, de legalább már a reformok megtörténhettek volna és a Fidesz beleülhetett volna a készbe! Most meg sehol reformok, csak az ötletelések, honnan vegyenek el még több pénzt!
    De ezek lehúzások, megnyúzások, és nem átalakítások!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  3. Mindjárt mondom

    “Bocsánat, aki élt akkoriban ( a hat évben!) tudja, hogy ki vezette az országot!
    Ha olyan ellenzéke lenne a Fidesznek, mint amilyenek ők voltak, itt már kő kövön nem lenne!”
    .
    Ez igaz. Már csak egy dolog hiányzik a történetből.
    .
    Hogy mindezt azért lehetett ennyi éven át csinálni, mert a háttérben a három párt, illetve a mögöttük álló néhány “üzletember” nagy egyetértésben, kézenfogva lopta a pénzt. A többség el se tudja képzelni, hogy mennyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  4. Szakavatott szóvivőt a DK-nak és külön egyet az elnöknek, Gyurcsánynak!
    Az embertelen tempójúvá dagadt aljasságáradatot nem kezelheti egyedül egy ember, sem Gy. F., sem a DK egy-két elnökségi tagja! A helyzet szóvivőt kíván, mégpedig azonnal.
    .
    Ki vállalja? Tûrőképesség, talpraesettség, szókimondás, azonnali reagálás, nemritkán szellemes visszavágás, korrekt fogalmazás stb. szükséges hozzá.
    Ki vállalja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Orbán Schmitt miatt megroppant presztízsét (ha nem lenne ekkora kiépített érdekekre épülő privilegizált bandája bele is bukott volna) Gyurcsányon kívánja megtorolni. Ilyen vastag bőrrel előbb utóbb bukni fognak. Nem lehet valakiknek sorozatban mázlijuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  6. Talán ezért szállt ki Gyurcsány Ferenc az MSZP-ből, (az őszödi beszédbe belebukott belső támogatással), mert egy új pártban és az új lapokkal indulni akaró tagokkal még van remény valamiféle meg/letisztulásra – én ezt várom, gondolom mások is. Nem a semmiért akarják, hogy eltűnjön a közéletből….
    Éppen ezért szavazok a DK-nak bizalmat, Vadainak, Molnárnak, Varjúnak – a reményhal meg utoljára – ha ez sem jön be, akkor annyi nekem is….Sejtetések voltak a Puch és a Simlicska pénztárnokok ügyeiről – de most nem erről van szó….fel kell jelenteni, ha van valami bizonyíték!
    Persze hol Polt, hol nem Polt……meg a Jozefa neje, hát rázós ügy lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Egy hozzászólás máshonnét:
    “A HÍR TV Szerint Gyurcsánynak nincsen meg a születési anyakönyvi kivonata.
    Szerintük Gyurcsány meg sem született.
    Felkérik Orbán Viktort, hogy alakítson bizottságot, hogy kivizsgálják miért nem született meg.
    Budai Gyulus lesz az elnök!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  8. “Szép kis kupleráj van ott a pécsi egyetemen is. Nincs felelőse a diploma munkák megfelelő tárolásának?”
    .
    Álláshirdetés: Raktárost keres a pécsi tudományegyetem. Elvárt végzettség: nyolc általános, benne a számtani alapmûveletek ismerete. Pl. összeadás, kivonás. Feladatkör: a leadott szakdolgozatok számontartása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. (Zsolt Péter) “Az elemző úgy véli, mivel Gyurcsány Ferenc ügye nem egy közösség befeketítéséről szól, a volt miniszterelnöknek elsősorban saját magát kell megvédenie, ha pedig valóban ártatlan, akkor ennek bebizonyítása érdekében minden eszközt fel kell használnia.”

    http://atv.hu/cikk/20120504_zsolt_peter?source=hirkereso
    .
    Kettős mérce megint? Szerintem éppenhogy nem kellett volna belemenni ebbe a csinnbe.
    Gyurcsánynak nem lett volna szabad megszólalnia, mivel a diploma léte vagy megtalálása az egyetem ügye, nem az övé. Sok csapdától megvédte volna pár értelmes tanácsadó.és egy vérbeli szóvivő egy rövid, de frappáns kommenttel. Aztán rágódjanak rajta tovább, akiknek a réges-régi szakdolgozatok kikezdése, manipulálása vagy azok fellelése a politikai feladatuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. Mindjárt mondom

    “A HÍR TV Szerint Gyurcsánynak nincsen meg a születési anyakönyvi kivonata.
    Szerintük Gyurcsány meg sem született.”
    .
    Nem emlékszem, hogy ilyen magas szintű poénok röpködtek volna itt smit pál esetében.
    .
    Valaki írta, hogy smittttt legalább feltüntette az irodalomjegyzék első helyén, hogy kinek a könyvéből másolt. Lehet, hogy ezt viccnek szánta, de ettől az egész csak még súlyosabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Milyen ez Pécsi Egyetem vezetősége? Mert a régiek azt mondták: Fejétől büdösödik a hal. Na itt kellene lemondani az egyetem vezetőinek! De ha nincs gerinc. A Gy Ferit meg csak a vak nem látja mindenképpen meg akarják semmisíteni. De!! Nagyon bízom, hogy rajta vesznek. Ha valakinek nem képzett, nem tanult ember nem látja át a dolgokat úgy mint Ő. S még értelmesen beszélni is tud róla, demagógia nélkül is. Márpedig a GyF nél demagógiát nem nagyon látni. Drukkolok neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. “Statiszta volt az iskolaigazgató a Hír Tv Célpont műsorában – vagy csak egy szenilis öregember?

    Azt se tudta, mi a különbség a hospitálás, a gyakorló tanítás és az egyhónapos egyéni iskolai gyakorlat között az az idős férfi, aki Gyurcsány tanárjelölt bliccelését bizonygatta a tényfeltáró komédia harmadik felvonásában. Tételesen cáfolom minden mondatukat.

    Alább félkövér, dőlt betűkkel kiemelve olvashatók a Hír Tv 2012. május 4-én adásba került Célpont műsorának Gyurcsány Ferenc tanárképző főiskolai gyakorlata kérdéseit megválaszolni igyekvő riportban elhangzott állítások, egy-egy bekezdés alatt pedig a saját véleményemet írom le tételesen arról, miért ostobaság a Hír TV riportból idézett állítása.”

    http://mariablogja.wordpress.com/2012/05/05/statiszta-volt-az-iskolaigazgato-a-hir-tv-celpont-musoraban-vagy-csak-egy-szenilis-oregember/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. András
    - mi a fenének finomkodsz? Nem “ostobaság” hanem ordenáré hazugság!
    egyébként meg egy “helyettem” nevű kommentelő általam felrakott szövegében szerepel Gyurcsány születésije, nézzétek meg, érdemes!
    kekec 2012. május 5. szombat 08:21

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Ordenáré, minősíthetetlen lejárató kampány.Ha igaz lenne, már rég előjöttek volna a bizonyítékkal, mint a hvg SP esetében. De csak vagdalkóznak.Szánalmas és undorító az egész.Gy.F-nek nem kéne többet megszólalnia, inkább bízza a párt szóvivőire!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. ” Hogyan kellene átalakítani a tőzsdék szabályozását? – erről szól a napokban az Egyesült Államokban megjelenő könyv (Regulating competition in stock markets). A könyv a 2008-as pénzügyi válság okait és következményeit vizsgálva fogalmaz meg javaslatokat annak érdekében, hogy tisztább, átláthatóbb, ellenőrizhetőbb legyen a tőzsdei kereskedelem, hogy jobban lehessen védeni a kisbefektetők érdekeit. A 9 fejezetből hétben társszerző Gyurcsány – közölte közleményében a Demokratikus Koalíció.”
    .
    :)))))))))))))))))))))))
    .
    A FideSS erre majd bejelenti, hogy Anikó asszony szakácskönyvének társszerzője a Orbán(c) Viktor bolt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Szerintem nem kellene és nem is kellett volna felvennie a kesztyűt Gyurcsány Ferencnek – a Fidesznek az volt az érdeke, hogy reagáltassa, jól megkeverje és ez a lényege a ténykedésüknek – még nyilatkoznia sem kellene, amíg nem tudják igazolni vádjaikat. Neki csak az lett volna a dolga, hogy a saját védelmére szolgáló iratokat ugrásra készen, de csendben előkészítse. Nem szabadna ennyi év után is még mindig besétálni az aljasok csapdájába!
    Nem tanulta meg azt sem a Fidesztől, hogy soha nem reagálnak vádakra – mert mindig jön egy újabb esemény és az előzőt már el is felejtik. Vannak kivételek, pl. PlágiPál esete – na ennél nem jött be a hallgatás….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Egy bomba, ami feldobta a hangulatomat, kicsit ide is hozható:
    http://www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/t%C3%A1rsszerz%C5%91k%C3%A9nt-egy-nobel-d%C3%ADjas-k%C3%B6nyv%C3%A9ben/405135899518878

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. A DK kiadott egy közleményt. DK: “Gyurcsány társszerzője egy Nobel-díjas közgazdász könyvének”.
    .
    Nahát. Smitt is társszerzője volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  19. a dokumentum: :)
    http://www.amazon.de/gp/reader/1118094816/ref=sib_dp_pt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. bozse
    2012. május 6. vasárnap
    10:29
    Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy remélem erről a hírről nem derül ki, hogy nem igaz, vagy nem így igaz! Annyi állítás, és cáfolat van mindkét részről, hogy az ember csak kapkodja a fejét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. Katalin
    Gyurcsány nevét nem fordították angolra, nézd meg közelebbről a 13:52-es hsz-emben a linket. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Hát, lehet, hogy figyelmetlen vagyok, de én nem látom a nevét sehol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  23. Mindjárt az első lap (nem a címlap) felső sorában. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Za'Kant E-manual

    Kedves Admin! Nem tudom, miért volt két napig revízió alatt a hozzászólásom. Most már megjelent, viszont – mivel azóta új oldal nyílt és visszafelé nem szoktak az emberek olvasni – sajnos nem nagyon jutott el senkihez. Kérhetném, hogy mai (vagy aktuális) dátumra áthozzuk? Elég hosszú és gondoltam, ne vesszen el, ha már annyit (félre)gépeltem. Kicsit fura, hogy a melléütések miatti elnézés kérésem úgy magában állt – többen bizonyára nem nagyon értették. Bár így ís kapott 2-2 szavazatot, amit meg én nem értek. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. En akkor voltam katona, amikor Gyurcsany vegzos, es a kovetkezo evben kezdtem a JPTE-n.
    Nem egy ember sumakolta el a kovetelmenyek egyes reszeit. Szerintem nekem is volt valami svindlim, meg mindenkinek akit ismerek. Mondjuk a tanitasi gyakorlatot azt szinte senkinek nem sikerult kikerulnie, mert a JPTE-rol legalabbis a mi idonkben jottek idonkent ellenorizni. Az nagyon gyorsan kiderult volna ha az ember nem ismeri az osztalyt amit tanit, vagy ha az elozo orakat nem o tartotta volna. Mondjuk en szemely szerint nem kaptam egyetlen ellenorzest se, mert az orszag tulfelen tanitottam, de akik nehany ora utazassal elerheto tavolsagban voltak azok kaptak egy-egy latogatast a tantargypedagogia tanaruktol. Akik meg olyan szerencsetlenek voltak, hogy csak Pecsett talaltak helyet maguknak, azoknak abszolut semmi engedmenyuk nem szokott lenni. Nekem valami iskolai rendezveny miatt elmaradtak oraim valamelyik napon, es nem kellett megtartanom oket, mert a rendezveny szervezeseben meg reszt vettem. Ugyanez Pecsett vagy a kozelben, pl Sikloson nem ment volna ilyen lazan.
    Mondjuk azt meg el tudnam kepzelni, hogy a technika gyakorlatat valahogy elsumakolja, de a biologiat azt mar nehezebben, a tantargypedagogia tanaruk rendesen kezben tartotta a dolgokat, ugyanigy a kemia szakosokat a kemia tantargypedagogia professzor. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy ezek a professzorok jok lettek volna, meg egyetemre valok, meg azt se hogy nem, ez egy masik kerdes, de a burokracia reszet a dolognak komolyan vettek az tuti.

    Vegulis az aki erdemben nyilatkozhatna a dologrol az a biologia tantargypedagogia professzora a Gyurcsanynak, az o kezeben ott volt minden informacio, de nem hiszem, hogy emlekezne. A biologia az egy nepes szak volt akkor, es a rengeteg hallgato kozott nem valoszinu, hogy emlekezne egy emberre. Ugyanigy a meszesi gyakorlo iskola igazgatoja, nagyon meglepo, hogy egyaltalan emlekszik Gyurcsanyra. Vegulis akkor csak egy volt a sok egyetemista kozul aki a gyakorlo iskolaban feltunt.
    A diakok tobbsege az egesz pedagogiai reszet a kepzesnek mely megvetessel kezelte, mert:
    1) nevetsegesen konnyu volt a szaktargyi kovetelmenyekhez kepest
    2) nevetsegesen keves segitseget nyujtott a tanitashoz
    3) nevetsegesen komolyan vettek magukat a tantargypedagogia professzorok es a pedagogia (es pedagogiai pszichologia) professzorok egy jo resze, foleg akik szakmailag kozel nullak voltak, pedagogiailag meg kozhelyek puffogtatasan kivul nem sokmindenhez ertettek
    4) a gyakorlat csak arra volt jo, hogy az iskola adminisztracioja kipipalja, es “mi mindent megtettunk, kerjuk az ev vegi jutalmat” felkialtassal tartsa a markat. Ugyan mar emberek, mindenki tudta, hogy nem az egyetemen, hanem a szakmai gyakorlat elso 5 eveben tanul meg az ember tanitani, vagy bukik bele. (a belebukas persze nem jelenti azt hogy elhagyja a palyat, es a beletanulas se jelenti azt, hogy marad)
    Neha az volt az erzesem, hogy a jovo generacioja erdekeben a teljes pedagogia tanszeket el kene kuldeni 25 ev tanulmanyutra Mongoliaba ott legalabb kart nem okoznanak. Sok baromsaggal toltik a fejet a tanarjelolteknek, akik meg csak ertelmesen visszaervelni sem tudnak, mert majd csak evekkel kesobb jonnek ra kint a gyakorlatban, hogy mekkora csalas volt az egesz: csalasnal jobb szot nem nagyon tudok ra, emberek penzt huznak ki egy intezetbol (fizetes, utikoltseg, juttatasok) es a szakmai inkomptenciajuk teren kolcsonosen falaznak egymasnak, egymasra korbe hivatkoznak a szakmai cikkeikben amiket az orszag pedagogusai evtizedek ota abszolut nem vesznek figyelembe, mert tudjak, hogy semmi kozuk a gyakorlathoz, hiszen olyan emberek akarjak megmondani hogyan kell gyerekeket tanitani, akik kozelrol utoljara akkor lattak gyereket amikor ok maguk voltak iskolasok.
    Na remelem ez azota megvaltozott a magyar tanarkepzesben. Akkoriban ez volt a legalja.
    Szoval abszolut nem lepne meg ha a sok csalo kozt a gyurcsanynak is sikerult volna valahol levagni egy-egy kanyart. Azt viszont ketlem, hogy ez egy kulso iskolaban tortent. A nyari gyakorlat, az igen, az a diakok jo felenek kamu volt. A tanitasi gyakorlat, az viszont nem valoszinu. A 12 fos csoportunkbol talan harman vegeztek el a nyari gyakolatot, a tobbiek meg csak szereztek ra igazolast. Es az a harom is lehet, hogy csak nem mondta meg az igazat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán egypártrendszert akar 2014 után 2012. május 18. péntek

Megdőlt a Gyurcsánnyal szembeni plágiumvád 2012. május 16. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos