Ronai and Ronai
AMERIKAI

Martonyi: sértés megkérdőjelezni a magyar demokráciát 2012. május 18. péntek 0:09 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Martonyi: sértés megkérdőjelezni a magyar demokráciát
Rio de Janiero/Budapest – Sértés megkérdőjelezni a magyarországi demokráciát, vélekedett Martonyi János, a budapesti diktatúra diplomáciájának első embere az O Globo című brazil lapnak, elsősorban azzal magyarázva a magyarországi „demokráciával” szembeni kétségeket, hogy megsértett gazdasági érdekek alakultak át politikai tiltakozássá.
.
A külügyminiszter pénteken befejeződő brazíliai látogatása alkalmából adott interjút az újságnak. A lap azon felvetésére, hogy az Európai Bizottság megkérdőjelezte a magyarországi demokrácia minőségét, Martonyi János elmondta: Magyarország parlamentáris demokrácia az összes fékkel és ellensúllyal. Felvetődött néhány legitimációs kérdés az Európai Parlamentben, de ezeket rivális politikai pártok fogalmazták meg. „Ez a politikai játék része Európában, hogy megkérdőjelezik a politikai ellenfelek demokratikus elkötelezettségét. Néha ez túllép egy mértéket és egyfajta sértéssé válik. Ekkor szükségessé válik ennek visszautasítása. Mi ezt tesszük”, magyarázta.
.
Martonyi János szerint főleg gazdasági okokból kérdőjelezik meg a magyarországi demokrácia minőségét. „Bevezettünk egy magas adót a bankrendszerben, amit nem jól fogadtak – micsoda meglepetés! – a bankok. Ma már az EU 11-12 tagállama teszi ugyanezt. Ugyancsak bevezettünk különadókat az energia és a telekommunikáció területén. A bankokat is megadóztattuk, de volt némi feszültség főleg a külföldi tulajdonú bankokkal. A megsértett gazdasági érdekek alakultak át politikai tiltakozássá”, mondta.
.
A külügyminiszter szerint a másik ok az Európában az állítólagos ideológiák között folyó harc. A magyar alaptörvény bevezető részében van egy hivatkozás a kereszténységre. Martonyi többek között hangsúlyozta: Magyarország nem létezne a kereszténység nélkül. „Ha több mint ezer évvel ezelőtt a magyar vezetés nem dönt a kereszténység felvételéről és nem kér koronát a pápától, akkor az én országom valószínűleg eltűnt volna. Abban az időben az (állam)alapítás része volt az állam és az egyház. (…) Ez a mi identitásunk”, fejtegette az MSZMP KB egykori kommunistája a katolikus egyház kapcsán.
.
Martonyi János a kétoldalú kapcsolatokról elmondta, a magyar kormány nagyobb kereskedelmi forgalmat akar, és lényegesen több brazil beruházást szeretne látni Magyarországon. Szeretné, ha több brazil diák tanulna Magyarországon, több turista érkezne és erősödne a tudományos együttműködés. Ugyancsak szeretné látni Brazília hangsúlyosabb jelenlétét Közép-Európában, Magyarország szomszédainál.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.4/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -6 ( 16 szavazatból)
Martonyi: sértés megkérdőjelezni a magyar demokráciát, 3.4 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Szerencsetlen ferget civilizacioba sosem hivna meg senki az egvilagon, az ilyen talmi orszagokban meg azt pofazik a suttyo kommunistaja, amit csak akar. Felteve, ha szereti, amikor brazilok rohogik korbe a szallojaban. Remelem agyon is lovik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  2. Mintha ez a Martonyi nem lett volna annak a pártnak “egykori kommunistája”,
    amiről beszél. Nem gondoltam, hogy ilyen amnéziás külügyminiszterünk van.
    Az még csak elmenne ha elfelejtette egy két mondatát, de egy tagságot
    miként lehet elfelejteni, ez kérdés. Vagy ő jó fideSS-es kommunista?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  3. Sértés nem megkérdőjelezni Martonyi megkérdőjelezhetetlenségét !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  4. Kimondottan a demokraciak jellemzoje az ellenzeki partok allami tamogatasanak a megvonasa:
    http://www.origo.hu/itthon/20120517-felfuggesztene-a-partok-allami-tamogatasat-2013ban-es-2014ben-orban-viktor.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. A Cikkből

    “Magyarország parlamentáris demokrácia az összes fékkel és ellensúllyal.”
    -
    Magyarra fordítás:

    Parlamentáris ??? Ez pontosan azt jelenti, hogy nem össznépi, társadalmi, hanem a parlament gondoskodik a fékekről és az ellensúlyokról a kétharmados többsége erejében. És mi a parlament? A kétharmados Fidesz ahol ahol ellenszavazó vakondoknak nincs helye. Tehát helyesen szólva Magyarországon egy speciális Fidesz demokrácia van mert a magyarok nem tudják mi az, és áldozatkész Orbánnak kell gondoskodni a fékekről és ellensúlyokról mert azt nem lehet a hülye labancokra bízni.
    -
    A cikkből
    „Bevezettünk egy magas adót a bankrendszerben, amit nem jól fogadtak – micsoda meglepetés!
    -
    Magyarra fordítás:

    Ettől néhány ezer cég eltűnt, néhány ezer ember éhen halt vagy öngyilkos lett, pár tízezer hajléktalanná vált, pár százezer munkanélkülivé, ugyancsak kb. százezer kivándorolt, az orvosi ellátás megszűnt, az a néhány meg aki túlélte elkezdett elégedetlenkedni.

    Micsoda meglepetés!!!!

    Ez a pár hülye azt sem érti, hogy mi őket képviseljük mert akkora hülyék, hogy azt is elfelejtik, hogy ők választottak meg minket és akkor jönnek sértegetni minket, hogy nem vagyunk demokratikusak. Hát nem ők kérték, hogy vegyük kézbe a dolgokat, mi ez ha nem demokrácia???
    -
    A cikkből
    “Martonyi János a kétoldalú kapcsolatokról elmondta, a magyar kormány nagyobb kereskedelmi forgalmat akar, és lényegesen több brazil beruházást szeretne látni Magyarországon. Szeretné, ha több brazil diák tanulna Magyarországon, több turista érkezne
    -
    Magyarra fordítás:

    Ugyanakkor megérti ha nem akarnak ide jönni, végül is nem a brazilok szavaztak a Fideszre, a demokráciát sem nagyon értik, akkor maradjanak otthon és elég ha a pénzt küldik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  6. “…a magyar kormány nagyobb kereskedelmi forgalmat akar, és lényegesen több brazil beruházást szeretne látni Magyarországon.”
    .
    Ez nyilvánvalóan sokkal-sokkal életre valóbb elképzelés, mint Torgyánnak Chilével kapcsolatban szövögetett tervei. Ez a látható előrelépés nagy optimizmussal tölt el. Küszöbön a fellendülés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  7. Kétlem, hogy Martonyi beszállna egy olyan liftbe, amelyről tudja, hogy pontosan annyi fék és ellensúly van hozzá, mint a magyar “parlamentáris” “demokráciában”
    Egyébként meg nem kellene Brazíliát lesajnálni. Részese a feltörekvő BRIC országoknak (Russia, India és Cina mellett) Brazília a 6. a világ államai közül!
    http://kitekinto.hu/latin-amerika/2012/03/15/a_feltorekv_brazilia_lehetsegei_es_kihivasai/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  8. Eagle! Egyetértek.
    Itt is látszik a kettős beszéd. Ráadásul ezek mindenkit hülyének néznek. Vajon mikor jön rá a nép, hogy ezeket minden áron el kell zavarni. Már így is a jelent és gyerekeink jövőjét tönkretették. Ne hagyjuk, hogy az unokáink se tudjanak boldogulni. Mindenkit arra biztatok, hogy ne dugja a fejét a homokba. Ha szavazni kell, menjen el mindenki! Ha tüntetni lehet, legyen ott mindenki, akár a saját lakóhelyén is. Meg kellene mutatni, hogy nem csak Budapesten vannak elnyomottak, elégedetlenkedők.
    Persze Martonyi sem lát csak a gazdagokig. Náluk van csak demokrácia!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  9. Az meg a magyar népre nézve sértés, hogy ilyen pedigrével, ezeket meri mondani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  10. Báthory Ödönke

    Eszembejut szeretett középiskolai töritanárom, akitől megtanulhattam, hogy a rabszolgatartó Görögországban is demokrácia volt akkor. Lehet, hogy erre gondolt Martonyi? Szép kilátások.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  11. Báthory Ödönke
    persze, hogy demokrácia volt – a szabad embereknek. Ma ezt hívnák polgárságnak vagy középosztálynak. A rabszolgák meg nem számítottak embernek, csak “beszélő szerszámnak” Nem lehet, hanem biztos, hogy erre a fajta demokráciára gondolt Martonyi.
    Viszont a görög demokrácia jóval fejlettebb volt: pl ismerték a cserépszavazás intézményét, amivel megszabadulhattak a tirannusoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  12. sértés megkérdőjelezni a magyar demokráciát
    .
    A micsodát? Na ja, a lényeg a MAGYAR (figyeljünk a jelzőre) demokrácia, ami ugyanolyan ortodox, mint ez az egész katyvasz amiben élünk.
    Vicces ember, de nekem sajnos fogytán a humorom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. A lényeg, hogy Martonyi nembesúgó osztja az észt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  14. “Szeretné, ha több brazil diák tanulna Magyarországon, több turista érkezne és erősödne a tudományos együttműködés.”
    Salsázni azt nagyon tudnak a brazilok, a karneválokhoz nagyon értenek. Az utcán terem a narancs és a banán, azaz a mezőgazdaságban is királyok. Adtak a Formula1-nek is több neves pilótát, még világbajnokot is, azaz a vezetéshez is értenek. Jöjjenek ide, és ismerjék meg a magyar csodát, van még mit tanulniuk!
    Martonyi pont annyira demagóg, mint a rendszerváltás előtt. Hiába, állampártokban nagyon jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  15. Fel! Támadunk! Szegény, szegény Martonyi. Ha nem kérünk koronát a pápától, te jó ég! Magyarország egy ideje az eltűnés útjára lépett, ha nem vette volna észre. Lehet, brazilokat akarnak importálni, hogy a magyar megmaradjon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  16. Szenilis vénembertől a brazilok talán nem veszik a szívükre, hogy hülyének nézi őket is. :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  17. nagyon jó Eagle fordítása!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. Érdekes dolgok: a neonáci antiszemita “Jobbik” kikéri magának, hogy őket neonáci rasszistáknak nevezzék. A fasiszta diktátor Orbánc kikéri magának, hogy őt diktátornak nevezzék és rendszerét antidemokratikusnak.
    Talán szégyenlik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. Sértés megkérdőjelezni a magyar demokráciát.
    Amikor beléptünk az EU-ba senki sem kérdőjelezte meg a demokráciát Magyarországon! Most vajon miért kérdőjelezhetik meg?
    Nem tudom, de biztosan jó lehet hülyének lenni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  20. azért ettől az emberszabásútól ennél többet vártam. van még hová süllyedni? van még ez alatt is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Szégyellheti a dagadt pofáju, hogy ilyen hazugságokat mond. Köpönyegforgató hízott disznó. Ez jellemző a fidessre, hogy az összes öreg köpönyegforgatót befogadja a hülye csapatába. Ilyenek a szavazói is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Szerintem ma már csak magyar “demokráciát” lehet leírni.
    Magyarországon ma már csak demokratikus formák léteznek, egypárti diktatúrával, mint tartalommal megtöltve.
    Tudjuk, a fidesz szómágiában nagyot alkotott.
    Megteremtette az inverz beszédet, a szavak náluk pontosan az ellenkezőjét jelentik:
    A megvédjük elraboljukot jelent (nyugdíj), a sikeresek vagyunk bóvlit jelent, stb…
    Választáskor a “CSAK A FIDESZ!” szlogennel kampányoltak, mára kiderült, hogy
    ez lett a programjuk.
    A fidesz egy kemény bolsevik párttá lett!
    A demokrácia pedig eltűnt az intézményrendszerekből, a törvényekből, a gyakorlatból, sajnos az emberi fejek többségéből is.
    Demokrácia itt akkor lesz, ha az emberek értéknek fogják tekinteni, s tesznek érte.
    Martonyi úr pedig, aki a proletár diktatúrában szocializálódott, s annak volt magas tisztségviselője, majd a mostani bolsevik párt ismét magas tisztség- viselője ne vegye védelmébe a demokráciát, mert láthatóan fogalma sincs arról, mi az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. 
    - József Attila -

    GYÖNYÖRŰT LÁTTAM

    Gyönyörűt láttam, édeset,
    elképzeltem egy gyenge rózsát.
    Elbámészkodtam s rám esett,
    mint nagy darab kő, a valóság.

    Ám ez a kő is képletes.
    A legjobb, ha mindent kimondok.
    Igy oktatnak ügyeletes
    és tanulságos napi gondok.

    Lám, ösztönöm helyes nyomon
    járt, amikor bejött az ember.
    „Kikapcsolja a villanyom” -
    ez zúgott bennem, mint a tenger.

    A kés ott volt az asztalon
    - éppen a ceruzám hegyeztem -
    ha ezt az embert leszurom,
    tudom, mindennel kiegyeztem.

    El voltam keseredve. Hát.
    Minden sötét és szomorú lesz.
    Állat védheti otthonát;
    hanem másfajta háború ez.

    Fegyvert ragadni gyengeség:
    megöl az ellenség és megver
    s elszáll rólam a kedves ég.
    Jogállamban a pénz a fegyver.

    A hadviselés itt ma más.
    A hős a kardot ki se rántja.
    Bankó a bombarobbanás
    s mint fillér, száll szét a szilánkja.

    Igy okoskodtam s jónapot
    kivánva elhuzódtam oldalt
    s este a nyájas csillagok
    rámnevettek a teli holddal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Csupán definíció kérdése, mi a demokrácia!
    Határozzuk meg így: “Demokrácia az, amiben így is, úgy is éhenhalsz, de te választhatod meg, ki veszi ki szádból az ételt!”
    Lám, Magyarországon demokrácia van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  25. Szerintem inkább sertés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Kedves Aggodo magyar: azért Braziliát nem nevezném “talmi” országnak. Ezt a mondatot a Wikipédiáról másoltam (amúgy végig lehet olvasni, akit érdekel).
    “A brazil gazdaságot a világ első nyolc gazdasági potenciálja között tartják nyilván. GNP-je 1,371 milliárd USD (forrás: Világbank, 2003, PPP-vásárlóerő paritásos módszer). Az egy főre jutó GNP 7,480 USD. A dinamikus és sokszínű gazdaság 38,1%-át az ipari termelés adja. A mezőgazdaság a GNP 10%-át, a szolgáltatások szektora annak 51,9%-át termeli. A brazil gazdaság adja a teljes latin-amerikai termelés 39%-át. Ma a világ negyedik legnagyobb közvetlen működőtőke befektetési célpont (10.1 milliárd USD 2003-ben).” Szerinted miért ment a Martonyi nevű akárki oda? Naná, hogy pénzt kunyizni!
    Amúgy a brazilok is olvasnak nemzetközi sajtót! Azonkívül rengeteg magyar is él ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Martonyinak és másoknak, szemnyitogatásként:
    “Lex szájkosár!
    Most majd kiderül. Most kiderül, bízhat-e bárki abban, hogy a bíróság ítéletét akkor is végrehajtják, ha a hatalom érdekekeit sérti. Olyan módosító indítványokról szavaz az országgyűlés, amelyeknek célja, hogy a Klubrádiót (és mint azóta kiderült, a Médiahatósággal szemben pernyertes más adókat is, pl. Heves-megyében a Dió rádiót, de talán másutt is), elhallgattassák, és a nekik igazat adó bírósági döntéseket semmire nem kötelező, szófiabeszéddé változtassák.
    .
    Senkiben ne legyen kétség: Orbán Viktor és emberei hozzák meg a végső döntést. A kulturális bizottság elnöke be is vallotta: még nem tud mit mondani, politikai döntés várható.” (…)
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=141858&database_id=551002&forum_forbidden=0&no_results_total=14&lstresults=2
    .
    Ugyanott az első komment:
    [tovaris] [2012.máj.18. 07:40]
    Kedves Ildikó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Az biztos, hogy igaza van Barroso úrnak – még annyival kiegészítve, hogy a Fidesz és támogatói nem értik a demokráciát, ő Orbánt említette csak. (Pontosabban értik, csak nem szeretik!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. “…a magyar kormány nagyobb kereskedelmi forgalmat akar, és lényegesen több brazil beruházást szeretne látni Magyarországon.”
    .
    Na persze. Nyugati tőkeerős befektetők úgysem jönnek, inkább mennek, így jó lenne a brazil tőke is. Martonyiék azt hiszik, Latan-Amerikában nem olvasnak nemzetközi sajtót. De olvasnak, és emiatt távolmaradnak. Addig is várhatják az IMF-t, ha jönnek és hoznak nekik valami pénzmorzsát egyáltalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. Miből gondolja Martonyi , hogy a brazil befektetők hülyék?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Martonyit lehet hogy sérti. Én viszont úgy gondolom több millió honfitársammal együtt, hogy a tényeket nem szabad elferdíteni, mindíg mindent a a valós tényeknek megfelelően kell bemutatni.Nem kell magyarázkodni, nem kell magyarázni a megmagyarázhatatlant.El kell távolítani a a hazug megmagyarázó eembereket Selmeczi Gabriellákat, Szíjjártó Pétereket, stb. nem megfeledkezve azokról akik ezt a helyzetet létrehozták.Bízom benne lesz még Magyar Demokrácia és félelem nélküli szabadság.A baj csak az , hogy 1956 óta egyfolytában ezt akarjuk mégsem sikerül.
    Phoebus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Én pedig KIFEJEZETTEN SZEMÉLYES SÉRTÉSNEK VESZEM, hogy olyan országban kell éljek, amiben a kormányon lévő hatalom két lábbal tiporja a demokráciát !!!
    Hogy a parlamentben olyanok ítélnek felettünk, akik SOHA 1 másodpercet nem dolgoztak a munka világában.
    Hogy elrabolták megtakarított nyugdíjamat.
    Hogy minden járandóságot megvontak a családomtól, hogy még “az út széléről is lerugdosnak, bele az árokba”.
    Hogy a nemzetközi porondon engem (mint állampolgárt) és az országot is ilyen vastagbőrű, HAZUG SERTÉSEK KÉPVISELJENEK … !!!!
    És még sorolhatnám vég nélkül :-(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  33. Martonyi hálistennek igen rosszul néz ki ezen a képen. Alighanem elkezdett lesülni a pofájáról a bőr. Ám igazat beszél a maga módján. Az én, és családom gazdasági érdekeit ugyanis rendkívül hátrányosan érintette, hogy 29 év állami szolgálat után indoklás nélkül, viszont üres zsebbel az utcára, egyben feketelistára helyeztek. Részemről ez azonnal kiváltotta politikai nemtetszésemet, melyet minden lehetséges módon ki is fejezek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Csinálna magának kistestvért ez a fíreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. M.o-on SOHA nem volt demokrácia, most SINCS demokrácia, és SOHA nem LESZ demokrácia.
    Ez ilyen egyszerû.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Mit beszel ez a ,,vén kecske” milyen demokráciáról beszel?
    Tudomásom szerint sem a fasizmus sem a nácizmus nem DEMOKRÁCIA!
    Olyan hülyeségeket ne beszeljen amit meg a Kubaiak sem vesznek be, talán Észak Korea!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. …És különben is, ki meri megkérdőjelezni a brazil-magyar kapcsolatok haladó hagyományait. Gondoljunk csak a favella* romantikára. Magyarország most építi ki a maga nyomornegyedeit és nyomorprogramját az egykori ipari központok perifériáin. Miközben közmunkásokat foglalkoztat egyes kormányközeli (értsd: párti) földbirtokosok birtokain.
    A népszokások egész tárháza mutat a közös kultúrmúlt virágzó hagyományaira. A riói karnevál és a busójárás katolikus összefüggései mellett, csak egy példa a magyarnóta világából, hisz ki ne ismerné a
    “Favella, fakanál, fatányér,
    Meghalok a, meghalok a babámért…” kezdetű opust?
    .
    * Fevella: Hullámpala lemezekből összetákolt viskó Dél-Amerika nagyvárosaiban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Az is régi magyar hagyomány, hogy csak a szomszédoddal ne légy jóba, minél távolabbi, annál barátságosabb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Amikor egy szabadkőműves III./III.-as nyilatkozik………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Biszku Béla és minden kommunista ártatlan 2014. január 2. csütörtök | AN

Rezsimcsökkentésre lenne szükség 2013. november 28. csütörtök | AN

Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést 2013. október 13. vasárnap | AN-álláspont/Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos