Ronai and Ronai
AMERIKAI

Biszku Béla és minden kommunista ártatlan 2014. január 2. csütörtök 17:06 | AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Biszku Béla és minden kommunista ártatlan

Bugapest – Miután a fasiszta Orbán-kormány emlékművel is alá akarja támasztani azt a hazugságot, hogy az ország német megszállása alatt elkövetett bűnökért, a deportálásokért és a holokausztért a magyarokat semmiféle felelősség nem terheli, értelmét veszítette az összes kommunistaellenes törvény, intézkedés és retorzió, mert akkor ők sem felelnek a szovjet megszállás alatt elkövetett bűneikért. Ráadásul a szovjet hadsereg sokkal nagyobb erőkkel volt jelen, mint a zsidótlanításért felelős 120 fős Sonderkommando, amely nem lett volna képes a magyarokat 430 ezer zsidó deportálására rábírni, ha ők nem akarják.

Biszku Béla ártatlan, a az 56-os megtorlás résztvevői vétlen áldozatok, a kommunista rendszer fenntartói és működtetői kitüntetéseket és kiemelt nyugdíjakat érdemelnek, mert a szovjet megszállás nehéz éveiben mentették meg a nemzetet és irányították az országot – az Orbán-rendszer logikája szerint. Mielőtt végleg rehabilitálnák a tömeggyilkos fasiszta Horthyt, valamint gyilkos pribékjeit, a Jaross Andor belügyminiszter által irányított, a magyar nép által közkedvelt és becenéven emlegetett “három Lacit”, Ferenczy László csendőralezredest, Baky László és Endre László belügyi államtitkárokat, fel kell menteni minden vád, retorzió és erkölcsi felelősség alól a szovjet megszállás alatt ténykedő volt kommunista vezetőket, a pártállamot működtető kollaboránsokat is.

Ha a fasiszta Horthy-rendszer demokrácia volt, miért ne fogadhatnánk el a kommunisták önmeghatározását is, akkor az is demokrácia volt. Szorgos népünk akkor is a demokráciát építette. Nem számítanak a koncepciós perek, Recskért kizárólag a szovjet hadsereg a felelős, a III/III-as besúgók a hazát szolgálták a megszállókkal szemben és kitüntetést érdemelnek. Különösen a III/III-as papok és püspökök, akik a rendszer leghűségesebb kiszolgálói voltak. Az orbáni történelemhamisítás logikája nem tehet különbséget a magyarok felelősségét illetően egyik és másik megszállás éveiben. Ráadásul, a német megszállás szimbolikusnak is tekinthető, hiszen a magyarok addig is mindenben a német igényeket követték, a zsidótlanításra pedig összesen 20 tiszt és 100 fős adminisztratív személyzet érkezett. Horthy kormányzó a helyén maradt, a parlament ülésezett, Horthy maga nevezete ki a németbarát és náciszimpatizáns miniszterelnököt, a kormány majdnem ugyanaz volt, mint a megszállás előtti. Horthy hagyta jóvá a zsidókat haláltáborokba küldő “Lacik” kinevezését, és pontosan tudta, hogy ezeknek mi a feladatuk. Ő maga ígérte oda Hitlernek a magyar zsidókat. A német megszállással a magyar önrendelkezés szinte semmit nem csorbult, a magyar közigazgatás minden változás nélkül magyar irányítás mellett dolgozott.

Ezzel szemben a szovjet hadsereg tankokkal, hatalmas létszámú hadsereggel szállta meg Magyarországot, nagy laktaányákat alakított ki, beásta magát a Bakonyban, rakétákat telepített az országban, és a Szovjetunió állított vezetőket az ország élére. Össze sem lehet hasonlítani a két megszállás mértékét és a magyar felelősséget a két esetben. A szovjetek parancsait teljesítő magyar vezetők kitüntetéseket érdemelnek, Orbánék logikája szerint szobrokat kell állítani nekik, mert ha nem ők vannak azon a helyen, akkor sokkal rosszabb lett volna. A koncepciós perek áldozatai sokkal többen lettek volna, így megúsztuk mintegy 200 fővel. Hol van ez a 430 ezer gázkamrába deportált magyar állampolgárhoz képest? Rákosiról újra utcákat kell elnevezni, vissza kell állítani a ledöntött szobrát. Ha Horthy nem volt fasiszta, akkor Rákosi sem volt kommunista, ha Horthy ártatlan a Don-kanyarban és a deportálásokban halálra ítélt százerekkel a háta mögött, akkor Rákosi egy nemzetmegmentő. Biszku Béla nyugdíját Lázár János jövedelméhez kell igazítani, és a legmagasabb állami kitüntetés jár neki, a szovjet megszállás alatt tanúsított nemzetmentő magatartásáért.

Magyarország egész történelme során olyan jól még nem teljesített, mint a deportálások alatt. A Guiness-rekordok könyvébe illő világcsúcsot állított fel azzal, hogy május 15-e és július 8-a között 435 ezer zsidót deportált (ennél is többet gyűjtött össze) haláltáborokba. Kevesebb, mint 54 nap alatt a teljes magyar vidéki zsidóságot gázkamrába küldte öregekkel, betegekkel, kisgyerekekkel együtt. A 120 fős Sonderkommando képtelen lett volna ellenőrizni a magyar hatóságokat, hány gyereknek, hány öregnek, betegnek, nőnek és férfinak kegyelmeznek meg a magyar csendőrök, és bújtatnak el. De a magyar ember fasza gyerek, az nem csapja be a megszállóját sem. Ha 120 emberrel lerohanták és megszállták szegény Magyarországot, amely attól kezdve nem felel a tetteiért, akkor a teljes magyar államapparátus lelkifurdalás nélkül küldött precízen gázkamrába 435 ezer embert. A kegyetlenkedésekről, amely még a nácikat is meglepte, nem beszélve. Erről az a 20 német tiszt és mintegy száz német adminisztrátor tehet, akik megszállták Magyarországot. A magyar ember az nem felelős.

Hogyan lehetne felelős akkor mindazért, amit a szovjet hadsereg brutális megszállása alatt tett a magyar ember? Az csak a magyar kvalitásokat és precizitást dicséri, hogy naponta 9 ezer embert tudtak a gázkamrákba küldeni. A nácik panaszkodtak, hogy az auschwitzi gázkamrák nem bírják azt az iramot, amit a magyar horthysta kormányzat diktál. Naponta több magyar zsidót öltek meg a három Laci és a magyar államapparátus kiváló munkájának kösöznhetően, mint amennyi katona a véres partraszállásban meghalt összesen a D-day-kor. Ehhez olyan szorgalomra, lelkesedésre és halálpontos tervezésre, szervezésre, logistzikára volt szükség, amely párját ritkítja. A MÁV előtte és utána sem tudott egyetlen járatot késés nélkül indítani, kivéve az auschwitzi szerelvényeket, amelyek a menetidő előtt értek célba.

Orbán fasiszta kormánya erről akarja azt állítani, hogy a magyaroknak semmiféle felelőssége em volt. Amint az üresfejű pártkatona Áder hazudozta (aki egyébként a zsidógyilkosságban elítélt háborús bűnös Wass giccsíró egyik szobrát avatta), Magyarország “nem tett meg mindent zsidó honfitársai” megmentéséért. Ezzel szemben a valóság az, hogy Magyarország mindent megtett zsidó honfitársa elpusztításáért. Horthy a nagy “német megszállás” alatt akkor állíttatta le a deportálásokat, amikor akarta. Az antiszemita Horthy-rendszer fasiszta diktatúra volt, amelyben a világ első zsidótörvényét hozták, a magyaros észjárásnak megfelelően állítólag a “zsidók érdekében”. A nácikkal való szövetség nemcsak a területszerzés okán taktikai okokból született, hanem azonos elvek mentén, azonos világnézet alapján és testvéri alapon. A jobboldali magyar történelemhamisítók kitalálnak mindent, hogy a magyar történelmet heroizálják, megszépítsék, a magyarok felelősségét eltöröljék. Ezzel pedig a mai náciknak és fasisztáknak dnak bátorítást és önfelmentést.

Orbán fasiszta kormányának mintája a két világháború közötti “keresztény-nemzeti” kurzus, amelynek identitása az antiszemitizmusra épült. Orbán kódoltan náci beszédeket mond, nyíltan és burkoltán támogatják a mai szélsőjobboldalt, a Horthy-kultusz feltámasztását, és a történelem meghamisítását. Ez a magyar történelem legsötétebb és legbarbárabb korszakának életre hívása, amely száőzezrek halálát, milliók nyomorát okozta. Orbán fasizálja Magyarországot, gerjeszti a nácizmust és az antiszemitizmust, elszakítja Magyarországot a demokratikus Nyugattól, és veszélybe sodorja a magyar állampolgárok egy részét. Idő kérdése, mikor hogy mikor keményedik be a fasiszta diktatúra, mikor lesz a közmunkából munkaszolgálat és kitelepítés. Magyarországon félkatonai náci és nyilas alakulatok, századok állnak ugrásra készen, a Betyárseregtől a Magyar Gárdáig, hogy a zsidókkal és a cigányokkal szemben fellépjenek. Ezeket Orbán és fasiszta bűnszervezete hízlalta fel, látja el szellemi és ideológiai munícióval. A Jobbik nevű nyilas, náci párt betiltása fel sem merül, miközben annak vezére Orbán “polgári köréből” került ki. Vona kívülről ejtőernyőzött a Jobbik élére, minden bizonnyal a Fidesz és Orbán megbízásda alapján, és professzionálissá tette a gyermeteg náci kezdeményt.

Mindeközben a Horthy-rendszer és a géppisztolyos usztasa katolikus papok retorikáját visszhangozva kommunistáznak, a politikai ellenfelek mindegyikét a Mein Kampf ideológiáját használva kommunistázzák le, nevezik nemzetellenesnek és idegennek a politikai riválisokat, a kódolt nyelvben egyértelműen a zsidókkal azonosítva őket. Ugyanolyan bűnbakképzést folytatnak, mint a náci Németországon és a politikai katolicizmusra épülő fasiszta Horthy-rendszerben. Az oktatást és a kultúrát kimondatlanul náci ideológia alapján és a zsidótlanítás jegyében szervezték és alakították át. Korlátozták a zsidónak tartott diákok által preferált egyetemi szakokat, megvonták tőlük az állami támogatásokat, a zsidónak tartott professzorokat megbélyegezték és nyugdíjazták, miközben a Pázmány Péter Katolikus egyetem fasiszta janicsárképzőjének támogatását megsokszorozták. Kiéheztették az önkormányzati iskolákat, az egyházi iskolafenntartást viszont támogatták, és anyagi eszközökkel arra összztönözték az önkormányzatokat, hogy az iskolákat az antiszemita nézeteket terjesztő történelmi egyházaknak adják át. A maradék iskolákat államosították, és központi tantervvel, egyen tankönyvekkel, volt nyilas és náci példaképekkel fasiszta agymosásra használják.

A kultúrában a harmincas éveket idéző kulturharc indult minden ellen, ami zsidó vagy annak látszik, vagy csak nem a hamis és hazug magyar hősi szemléletet tükrözi. Lecserélik a színházigazgatókat, nyilas és náci érzelmű színházak működnek Budapesten. A közmédiát pártirányítás alá vonták, amelyek a fasiszta kormány szócsövei, a hírszolgáltatást Hitler javaslataival párhuzamosan egy központból adják az egész magyar sajtónak. A közmédiában goebbels-i stílusú propaganda zajlik, a média hazugsággyárként működik Orbán kezében. A demokrácia intézményeit a “nemzet” képviseletére hivatkozva elfoglalták, saját embereiket ültették a különböző hatalmi ágakba, a hatalmat egy kézbe koncentrálták. A fasiszta Orbán-kormánynak nincs semmilyen féke vagy ellensúlya, minden demokratikus kontrollt felszámoltak. A sztrájkjog megszűnt, népszavazást kezdeményezni nem lehet, elkezdődött egyes ágazatokban a fasiszta rendszerekre jellemző hivatásrendek megszervezése. A munkanélküli segélyeket minimálisra csökkentették, hogy az állami foglalkoztatásból kiesők (a klintúrához nem tartozók) közmunkára kényszerüljenek, ahol éhbérért megalázó rabszolgamunkát kell végezni.

A fasiszta Orbán-rendszer elődjéhez hasonlóan a politikai katolicizmus képmutatását követve fenntartja a demokrácia hamis látszatát, “demokráciáról” és “szabadságról” papol, az alkotmányos rend puccsal történt megváltoztatását senki nem támadja, az illegitim hatalmat az ellenzék a megélhetésért és a fizikai biztonságért cserébe legitimálja. Az illegitim hatalom magát a nemzet kizárólagos képviselőjének tekinti, ezért a demokratikus hatalmi váltógazdálkodást, mint zsidó trükköt, a korábbi fasiszta rendszereknek megfelelően elítéli, illegitimnek tekinti és ennek lehetőségét felszámolta. A politikai riválisokat mint idegen érdekeket képviselő kisebbséget muttaja be, amely a nemzet érdekeivel szemben idegen érdekeket képvisel. A választásokat csak azért tartják, hogy ennek az idegenszívű és nemzetellenes kisebbségnek a parlamenti ellenzékben megjelenő mértékét meghatározzák. Tőlük a nemzet képviseletének és kormányzásának jogát annak alapján, hogy nem keresztények, nem nemzetiek, elvitatják. Ez színtiszta fasiszta és náci ideológia.

A fasiszta Orbán-kormány ellenzéke nem vett tudomást arról, ami történt, és úgy tesz, mintha ezt egy átmeneti kiorszaknak kellene tekinteni, amelyben korlátozódtak ugyan a demokratikus jogok, de a rendszer egy választási győzelemmel visszaállítható. Nemvettek tudomást arról, hogy a fasiszta ideológiával megfertőzték az országot, és az ellenzék demokratikus kormányzati törekvését a magyar népben mint az idegenek gyarmatosítását tudatosították. Ezért élet-halál harccá tették, hogy a magyar és “nemzeti” kormányt ne lehessen leváltani, ellenkező esetben a “gyarmatosítók” (zsidók) elleni polgárháborút robbantanak ki. A szabadságharc új minőségébe lép. Ezt támasztja alá az egyedül a Fidesz által elfogadott új alaptörvény, amely kimondja, hogy Magyarország a keresztény alapokon áll, ezért kizárólag azok hivatottak a képviseletére, akik a “keresztény” Magyarország képviselői. Aki nem “keresztény”, az zsidó. Ugyanez volt a Horthy-rendszer ideológiája.

Az ellenzék gyáva, lemondott arról, hogy az eredeti megpuccsolt Alkotmány szellemében lépjen fel a fasisztákkal szemben. Lassan elfogadja a ráakasztott bélyeget, és keresi a kiegyezés és a megélhetés lehetőségét a “keresztény-nemzeti, antiszemita, fasiszta Orbán-rendszerben. Aki nem kíván ennek a rendszernek a mocskában, megalázó és jogfosztó mindennapjaiban élni, vagy nem talál megélhetést, és nem akar diplomával közmunkásként lapátolni, az elhagyja az országot. Idő kérdése, hogy ez a fasiszta rendszer mikor vezet vérengzéshez.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (56 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 101 szavazatból)
Biszku Béla és minden kommunista ártatlan, 4.3 out of 5 based on 56 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Egy kis Fidesz okoskodás :

    ha a Horthy fasiszta rendszere demokrácia volt akkor Hitler fasiszta Németországa is az volt akik ezek fölött a demokráciák fölött 1945-ben győzelmet arattak akkor azok csak önkényuralmi rendszerek lehettek tehát a Fidesz az a demokrácia védelmezője . Ilyen a Fidesz demokrácia!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (38 szavazatból)
  2. Össznépi elmebaj!
    Mással nem lehet jellemezni.
    Ömlesztve kaptuk mindazt a bűnt, törvénytelenséget ebben az írásban, amit az ellenzék némán tűr.
    Nem elég hogy némán tűri, de hitegeti a lakosságot, hogy egy választással ez az össznépi elmebaj megváltoztatható!!!
    Kérem azokat, akik idegen nyelvvel bírnak, hogy fordítsák le ezt a cikket, és küldjék a szélrózsa minden irányába,hogy tudjanak a világon mindenhol erről a rettenetről, amit az Orbán kormány okoz ennek az országnak!
    .
    Aki még mindig a választás mellett kampányol,az meg gondolkodjon el ezeken a sorokon, hogy nem e Ő is az Orbán kormány,és a vele kollaboráló ellenzék malmát hajtja!!!
    Ideje lenne komolyan venni a leírtakat, mert vészesen közeledünk a kibontakozás felé amit Orbán leegyszerűsítve fog az ország tudomására hozni!
    Az ország egyik felét ( a vele egyet nem értőket) már így is ellenségként kezeli, mi lesz akkor, ha megnyerve a választást az igazságszolgáltatással a zsebében,elkezdi megtisztítani az országot az “ellenségeitől”?
    .
    A kormány cselekedetei következetlenek, és felfordítanak minden logikai érvelést,amit a fenti írás is bizonyít.
    Nem tudom olvassák e ellenzéki pártok az AN-át? Ha igen fontolják meg a ténykedésüket, mert a jövőnk ezen múlik.Már ha egyáltalán lesz jövőnk ilyen gyáva ellenzék ellenére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (52 szavazatból)
  3. “Az ellenzék gyáva, …”

    Ha még csak az lenne. Sajnos azonban buta és történelmileg képzetlen, azt hiszi, ha lapulva hallgat, ő majd valahogy megmenekül. Pedig senki nem fog rajtuk segíteni, pláne nem a külföld, kit érdekel Európában, ha egy kis keleti ország a maga 0,16 %-os GDP-jével kiesik az Unióból…..Itt egyedül a választások bojkottja segítene, de a buta tömeg akkor is elmenne és választana a listán lévő Fidesz és Jobbik között…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (32 szavazatból)
  4. Hugo BOSS ruházta fel a hitleri SS-t, és a sznob magyar most is drága Hugo BOSS ruhákat vásárol……A MERCEDES szállította Hitler luxus-autóit és katonai járműveinek is egy részét, au újgazdag (tolvaj), buta magyar előszeretettel vásárolja (főleg a kopaszok mindkét oldalról, nyakukban 3 kg. arannyal…). És gyártjuk is nekik az autókat……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  5. Sajtóhiba lehet a bevezetőben,amikor a Sonderkommandó 120 azaz egyszázhúsz fős ltszámát említed. Csak Budapesten mintegy 40-80′000 fős német-magyar véderő állt szemben a szovjet osrommal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  6. Nem tudtam hova berakni, beteszem hát ide!
    Magyar csapat – Orbán módra!!!
    http://hvg.hu/itthon/20140102_Orban_level

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  7. Már csak az Orvos társadalomban van némi bizodalmam,hogy hamarosan,
    a konzílium egybehangzó eredményét,meg küldik a “Köztársasági,, elnök úrnak ,
    Tudatva a szomorú tényt,hogy a Magyarország miniszterelnöke,nem ura eszének,vagyis hibbant.Tegye meg a szükséges lépéseket,mert felelősséggel tartozik az országa iránt,Már így is meg bocsáthatatlan késébe van,de jobb későn min soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  8. Az ország zsidótlanításával foglalkozó Sonderkommandó létszáma volt kb. 120 fő, a többiek nem foglalkoztak a zsidótlanítással.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  9. KORDON BLUED

    Eichman 120 fős Sonderkommandóssal érkezett Magyarországra. Ök csak az Endlösunggal foglalkoztak. A Wermachtnak nem volt a feladata.

    Hallgassuk meg Edmund Veesenmayert, aki a nürnbergi perben a következőket mondta:
    „Ha a magyarok vaskövetkezetességgel tagadták volna meg a német kívánságot a zsidókérdésben, annak megoldására sor nem kerülhetett volna. Nyomás lett volna, de — az 1944-es év már »krízisév« volt — nem lett volna hatalmi erő egymillió ember megjelölésére, összefogására és deportálására. Ez egy olyan hatalmas rendőri feladat, amelynek elvégzését három hónap alatt csak a lelkes magyar teljes hatósági és karhatalmi apparátus tette lehetővé. Kívülről nem tudtak volna megfelelő erőt hozni e célra, mert csak az tudta volna elvégezni, amelyik az országot, népét ismeri s a nyelvet beszéli. Eichmannak csak igen kis törzse volt. Ilyen gyorsan és ennyire súrlódásmentesen — csak a magyar kormány teljes segítségével volt lehetséges.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (33 szavazatból)
  10. *
    Recsk “csupán” m u n k a t á b o r volt, melynek barkkjaiban átlagosan úgy uszkve 1 3 0 0-1 5 0 0 elítéltet(!) tartottak fogva [bírósági ítélet alapján!] kénysermunkán. Ezzel szemben az úgynevezett III. Birodalomban mintegy 3′000 ivatalosan meghatározva is m e g s e m m i s í t ő . t á b o r . működött barakkjaiban. s o k s z o r – t í z m i l l i ó . fogollyal, folamatosan árasztva magából a meggyilkolt emberek tetemeit, vagy azok füstjét… E két “műfaj” összehasonlítása még finom szójátékként haználva is csak hazugságak minősíthető.
    *
    Ami pedig az ‘56 utáni halálos ítéleteket illeti, azokat maximum 3′000, a harcokban és lincselésekben aktív személyekre hozták meg a bíróságok, illetve azokra akik ezeknek a véres események ok-okozati összefüggéseiben játszottak aktív szerepet.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (23 szavazatból)
  11. Trebits !
    *
    Ebben egyetértünk, igazatok van.
    Ám én úgy éreztem, itt elsősorban az ország német megszállása van terítéken, és arra próbáltam reagálni.
    De köszönöm a javítást, mert nagyonis fontos momentum Eichmann akciója, amelyre – épp tőle tudjuk – igazából szükség sem lett volna a magyarok mindent túlteljesítő aktivitása miatt.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  12. *

    A pontosan indított auscwitzi “járatok” titka abban a precizitásban rejlik, hogy a szerelvényeket annak rendje és módja szerint állította össze a Magyar Államvasútak Rt.[MÁV]. Minden kötelező szállítólevél és raglap a helyén volt, és a szállítmány tartalmaként emberszállítás volt feltüntetve… Ott aztán hiba nem lehetett.
    Hozzátenném, hogy n. Szirtes Zoltán Temetetlen halottaink című (Kamenyec-Podolszk) dokumentum munkájában, már 1941-ből datálva (!) is felvonultat ilyen bizonyítékokat a kiváló és szorgos állami hivatalnokok pontos munkájáról, és igyekezetéről. – Igazi hétköznapi fasizmus ez kéremszépen.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  13. Bumburi

    Köszi a cikket—-, úgy látszik Viktornak fogynak a seregei,! ??
    A vezérlő tábornok erősít,-aki ennyi fronton küzd annak , előbb utóbb lesznek
    ember vesztességei is.–nyugdíjasok ,rokkantak kisvállalkozók ,trafikosok gazdák
    katonák rendőrök tanárok színházak dolgozók és munkanélküliek,nem tudok olyan területet mondani, ahol ne vesztett volna, embert,ez a Hibbant egyeske.
    Toboroz a ganaja ,hogy a barmot ki tudja terelni,a saját védelmére .mint a CÖF
    őt,meg a béke menetet,meg szellemi honvédőket.Ezek vidéki ,csapatok,nehéz elérni őket, –Kedves bumburi legszívesebben csak röhögnék,ezen –de tudom hogy ez nem vicc.–sőt ha sikerül az még veszélye is lehet ,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  14. 1944-ben a népirtással Horthy egyetértett sőt támogatta azt mert különben ugyan mi okból gyűjtött össze a magyar csendőrség rendőrség gettókba 600 ezer magyar embert ?
    Ezeket az embereket Horthy csendőrei rendőrei hivatalnokai kifosztották és embertelen körülmények között gettókba zárták .
    A gettókból aztán mint tudjuk ca.400 ezer embert Horthy csendőrei rendőrei hivatalnokai embertelen körülmények között vagonba zárva átadott egy idegen hatalomnak megsemmisítés céljából.
    A gyilkosoknak és a cinkosaiknak akarják az emlékét ápolni ????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  15. Ez a levél is a szavazatgyütést szolgálja.Hiába a hatalom az nagy dolog azoknak,akik gyakorolhatják.Ezért mondtam én már valahol,hogy a hatalom megmérgezi az emberi jellemet.A politika,pedig a disznoságok halmaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  16. Fasza gyerek a tökös magyar vidéki parasztgyerek.
    ( Csendőrők vasutasok satöbbi )
    A jó melót szívesen csinálják , ha kell éjjel-nappal.
    Pláne ha utána lehet kicsit markecolni is az üresen tátongó lakásokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  17. *
    Egy jó barátom 40 éves édesapját Hatvan város Vasútállomásán a munkaszolgálatosok vagonjából szállították át negyvened magával a csendőrök az “auscwitzi gyorsra”, csupán létszám kiegészítés gyanánt, mert az egyik vagont nem sikerült teljes létszámmal megtölteni…Többé nem tért vissza.
    *
    Csak úgy mellékesen jegyezném meg, hogy az ilyen történeteket hogyan lehet összehasonlítani az ‘56-os perekkel? Ez az ember egy szövet üzletben dolgozott adminisztrátorként és jó magyarként kisfiával vasárnaponként fölment a budai várba gyönyörködni a kormányzóúrőfőméltősága parádéiban a Mátyás-kútnál…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  18. Na várjunk csak, a hitleri banda 80.000 fős haderővel érkezett, 1944. március 18 után, és igaz hogy ezek nem vettek részt a deportálásban.
    .
    De egy ekkora, ultramodern, harcedzett haderő puszta jelenléte bőven elég, hogy a vonakodó csatlóst falhoz állítsa (a vonakodás a mindenkori harcolásra vonatkozik, nem a zsidóirtásra). Főleg, hogy hitler meg is fenyegette horthyt, hogy véletlen se merjen ellenállni (nem mintha ellen akart volna ennek állni, pedig megtehette volna), mert akkor vége, mint a botnak. A fiát is ezért raboltatta el később.
    .
    Természetesen ez semmit nem vesz el az ebben részt vevő magyarok bűneiből abban az időszakban, csak a pontosítás kedvéért írtam ezt.
    .
    “…Ami pedig az ‘56 utáni halálos ítéleteket illeti, azokat maximum 3′000, a harcokban és lincselésekben aktív személyekre hozták meg a bíróságok…”
    .
    - Áh, annyi nem volt. Összesen volt kb. ennyi halálos áldozata az egész ötvenhatnak. A végrehajtott halálos ítéletek, agyonverések száma ezután kb. 200 volt. Na nem mintha ez nem lenne elég, mert ilyesmiből egy is sok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  19. Itt lenne az ideje annak, hogy a nemzetközi közösség Magyarországot kizárja néhány nemzetközi szervezetből. Kétség nem fér hozzá, hogy a Fidesz kormányzat a Jobbik szavazóira hajt – nekik kínál alkalmat arra, hogy azonosuljanak a Fidesszel.
    .
    A belvárosból – Szabadság térből, Kossuth térből – abszolút jobboldali (fasiszta) kultikus teret akarnak formálni: emlékhely a 2006-os TV székház elleni támadásnak, Horthy szobra a református templom előterében, most ez az átkozott emlékmű – és meg fogják próbálni a Szovjet Hősök Emlékművét is eltávolítani a térről. Orbán és Kövér ezt már régen megtette volna, ha nem tartanának Putyin (jogos!) dühétől.
    .
    Emlékezzünk, hogy ilyen játszi könnyedséggel vették el a Roosevelt nevet a belvárosi tértől (az USA mélyen hallgatott), Kövér milyen áron alakíttatja vissza a Kossuth teret a Horthy időszak kinézetére (ami majdnem összeér a Szabadság térrel), milyen könnyedén csúzlizták ki az Erzsébet térről a korábbi „Lyuk” üzemeltetőit, hogy jobboldali fiatalok találka helyévé tegyék azt – és így tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  20. KORDON BLUED: “Ami pedig az ‘56 utáni halálos ítéleteket illeti, azokat maximum 3′000, a harcokban és lincselésekben aktív személyekre hozták meg a bíróságok, illetve azokra akik ezeknek a véres események ok-okozati összefüggéseiben játszottak aktív szerepet.”
    Azért, mert a másik oldal hülyeségeket ír, és történelmet hamisít, nem kell nekünk is őket utánozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  21. Nem elég, hogy itt írogassunk, hanem tenni kéne a dolgunkat!
    Többen vagyunk itt, akik nem hagytuk el az országot!
    Téphetjük itt a szánkat ezerrel, de ettől még nem mondhatjuk el magunkról, hogy a szájtépésen kívül, bármit tettünk vagy tenni szándékozunk!
    Talán erről hatékonyabb lenne beszélgetnünk!
    A bojkott annyit jelent, ha az MSZP-Együtt PM, nem bojkottál és összeáll nagykoalícióba a Fidesz KDNP-vel, szart sem érünk a bojkottal! A DK apró, hogy ez ellen fellépjen, de nem apró, ha tömegeket állítunk mögé és megkerülhetetlenné tesszük!
    Ennek a hogyanjáról kell gondolkodnunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  22. Sydney: nem is vennék HUGO BOSS-t. Ezt a nevet utálom.

    Szégyen, hogy rehabilitálni akarják a rendszert.
    Egy dolog nem tiszta: mivel magyarázzák a kamenyeck podilszkij-i áldozatokat? Akkor (1941)még nem voltunk német megszállás alatt. És a délvidéki zsidóírtást, illetve szerb-írtást? Ott sem voltunk akkor német megszállás alatt.
    Erről valahogy nem esik szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  23. Egy szegyennek tartom egyaltalan,hogy itt azon van a vita,ki hogy hany zsidot olt.Mocskos egy dolog.Kiirtottak az irmagunkat is.
    Tovabba vegyik tudomasul,hogy az utolso csatlos magyarorszag a legnagyobb igyekezettel teljesitte hitler parancsait.
    Tobb szazezer hittarsunk pusztult el,es veluk egyutt az a par tisztesseges magyar honfitarsunk aki segiteni akart.Mar nem emlietem a karpataljai zsidosag elpusztitasat mert osszeszorul a gyomrom…….
    A fasiszta magyarorszag osszehasonlitasa es egy vonalba allitasa a kommunista rendszerrel nem eppen szerencses dolog.
    Csak vegyunk annyit,hogy a hozzaszolok tobbsege a rohadt komcsi rendszerben ingyen tanult.Zsidozas kadar jancsi alatt nem volt.Ezt is vegyuk figyelembe.Igaz az is,hogy a vezeto kommunista reteg vastagon elvezte a rendszer minden reszet.
    A lenyeg,hogy Magyarorszagnak tok mindegy milyen rendszer egy karakan politikusa nem volt.
    Nem hiaba meghalt Matyas oda az igazsag…….A jimbo nevu kollega megjegyzesehez annyit fuznek,hol volt a vilag vagy van amikor mast nem hallok a tv-ben mint kereszteny irtas Szudanban,Sziriaban,Libanonban….a vilag meg ul…es kussol….elen a papaval……
    Oh meg valami 56 emlegetese mint forradalom…na hagyjuk……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  24. Fringe, a világ sok mindent leszar, vagy szó nélkül hagy… teszi ezt számításból, vagy gyávaságból…vagy mindkettőből…
    Aszaad seggét miért nem rúgják szét?
    Habár arrafelé nem tudom lenne-e egyáltalán jó megoldás….Egyik kutya, másik eb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. “…Nem hiaba meghalt Matyas oda az igazsag…”
    .
    - Az biztos. Az volt az utolsó, erős, független Magyarország. És minek esett áldozatul, mármint a török és csatlós hordák támadásain kívül? Nem találjátok ki:
    .
    - A főurak korruptságának, marakodásának! Átok rájuk, és mai (meg mindenkori) megfelelőikre is.
    .
    “…Aszaad seggét miért nem rúgják szét?…”
    .
    - Erre írtam egy hosszabb kommentet a Leharblog “Egyiptom – USA: A mézeshetek vége” bejegyzéshez. Ott a válasz.
    .
    “…a világ sok mindent leszar, vagy szó nélkül hagy… teszi ezt számításból, vagy gyávaságból…vagy mindkettőből….”
    .
    - Egyikből sem; hanem töketlenségből, lustaságból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  26. Jimbo, itt keresd a jelzett helyen, ha érdekel: Eldrad 2013. november 17. vasárnap – 21:10

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  27. Jimbó 21,30 !
    *
    Kommentedben említed az 1941-es délvidéki emberirtást, amire én még azt is mondom, hogy . s ő t… Hogy miért is ?
    Mert csak bele olvastam Krausz Tamás nagy horderejű, Magyar Megszálló Csapatok a Szovjetunióban című fél éve megjelent munkájába,ahol egy felvett jegyzőkönyvi dokumentum tanúsága szerint az egyik magyar egység a Don folyó partjára kivitt falusiakat ugyanúgy a lékbe lőtték, ahogy azt a Jugoszláviát megszálló csapatok Újvidék körzetében megtették az általuk kivégzettek tömegével. Ebből az következik, hogy a magyar haderő egy újfajta, “unortodox” módszert rendszeresített a . p o l g á r i lakosság irtásában. Különben rejtély, hogy honnan tudták volna – egymástól kétezer kilométer távolságra – hogyan is kell ezt csinálni ?
    Megvan ! Biztosan a Ludovika Akadémián tanították a délceg magyar tisztjelölteknek az ellenséges polgári tetemek eltüntetése című tananyagban…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. “.Zsidozas kadar jancsi alatt nem volt.” írja:
    “fringe
    2014. január 2. csütörtök
    22:36″

    Vagy csak módjával……..Nekem speciel a párttitkár elvtársnő főiskolát végzett kisfia mondta egyszer úgy 1980 körül, hogy “büdös zsidó”, amikor egy neki nem tetsző feladat elvégzésével bíztam meg…..És nem is az “elmaradott” Szabolcsban, hanem az osztrák határhoz közeli városkában…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  29. fmiki!
    *
    Mondd, mi nem tetszik belőle, a 3000? Lehet, ezt már Eldrad megcáfolta…Elfogadom, hogy még annál is sokkal kevesebb volt. De akkor hogyan hasonlítható ez össze a holokauszttal ???
    Avagy az a rész nem tetszik, amelyben a véres eseményekben és lincseléseken játszott szerepük miatt vádoltak(!) illetve végeztek ki vádlottakat, illetve ok,okozat összefüggést állapítottak meg az azokban játszott közvetett szerepükkel ? (Ajánlanám, nézd meg a TV-székház elleni támadást videón, és azt emeld a tizedik hatványra. Az volt 1956.)
    De hát Wittner Máriát sem végezték ki, pedig talán ott még a tettleg gyilkolás is bizonyított volt, azaz abból sem mindenkit…- és végül amnesztiával azok is kiszabadultak…
    *
    Még csak arra adj választ, hogy mindössze 12 évvel korábban, 1944-ben,szinte percre pontosan októberében(!) ez a hős forradalmi vénájú nép miért nem robbantott ki “népfelkelést” a szélsőjobb nyilas rezsim ellen ? Mert eszük ágában sem volt fellázadni, akkor sem amikor – nem titokban, hanem nyilvánosan – a pesti utcákon Duna partjára ezreket – feltertott kezű gyermekeket, asszonyokat, öregeket – vezettek kivégezni, meg a téglagyári táborok felé… Pedig az aztán valóban ökölszorítóan szívbemarkoló látvány volt ?! Nem tűrt volna türelmet, félrenézést, és főleg nem halasztást. Ellenben a spontán kitörő, mint állítólag 56-ban jogos felháborodást azt már megkívánt volna. És mégse… Nameg aztán ebben az esetben talán megúszhattuk volna Budapest ostromát sőt, a sokak által már korábban beharangozott és így már előre olyannyira rettegett időben kissé későbbi “szovjet megszállást” is.
    *
    Kedves Fmiki ! Ezek a kérdések még ma is szívszorító és fájdalmas igazságokat feszegetnek, mely sebek talán már be is hegednének, de pont az ezeket szeggató és előidéző jobboldal nem hagyja, hogy beforrjanak. A mostani Biszku ügy is egy ilyen, alattomos provokáció a megbékélés ellen.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  30. Csacsika Tamás !
    *
    A Fidesz nem “ráhajt” a Jobbikra, hanem a Fidesz maga irányítja a Jobbikot, mint egyszülött fiát…**
    *
    *
    ** Nem pontos ez az “egyszülött fiát”, mert az LMP is az ő, azaz Orbanini fiacskája, és azt is ő irányítja. [Taktikai álcázás; jól ondom Eldrad?]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Sidney !
    *
    A legjobb zsidó vicceket, zsidók mesélték, persze azok egy másfajta, az önirónia kategóriájában születtek.
    Pl: Egy 1967., az arab izraeli háború témájában akkor közszájon forgó vicc:
    *
    Párttitkár: Kohn elvtárs én nem értem magát. Maga, aki 20 éve párttag, azt állította a taggyűlésen, hogy az arabok az agresszorok és nem Izrael…(?)
    Kohn: Párttitkár elvtárs, az igaz, hogy húsz éve vagyok párttag, de már hatvan éve zsidó…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  32. KORDONE BLUED,
    A vicc nagyon ott van :)
    -
    A Szovjetunió területén elkövetett háborús bűnökről:
    Nekem ukrán és orosz ismerőseim mesélték, hogy a magyar hadsereg fenemód kegyetlen volt. Akkor ne csodálkozzon senki azon, hogy Vászjáéknál kivertük a biztosítékot. Nem hívtak minket ők oda. Sőt, olvastam, hogy Molotov bekérette annak idején a moszkvai magyar nagykövetet. Arra kérte, hogy Magyarország maradjon ki a dologból (a SZU megtámadásából), és cserébe, amikor ez az egész véget ér, a SZU támogatja majd Magyarországot Észak-Erdély ügyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Rákosi Mátyás magyar történelmi balodali személyiség néhány cselekedetét tanulmányozva izgalmas felfedezésekre bukkantam:

    - 1944 végén Molotov hivatalosan magához kérette és arra kérte Rákosit , hogy nyilatkozzon, hogy milyen társadalmi berendezkedést támogatna az új felszabaditott Magyarországon.Rákos többpárt rendszerü demokrácia mellett tette le voksát.
    - Még 1947-ben is Pécsett egy tömeggyűlésen “mi kommunista demokraták” kifejezést használta nyiltan,
    - Együttműködésre törekedett a magyar jobboldallal, magával Horthyval is a 16 év törvénytelen börtön ellenére, az ország érdekében,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Gyöngyi Péter!
    Mondhatsz itt bármit! Lotyognak itt végtelenül mindenről, mert egyszerűen lotyoghatnékjuk van. Az a lényeges, amit te írtál.
    Ti többiek, jobb ha mégegyszer elolvassátok!
    Most, MA tök mindegy, hogy Horthy AKKOR mit csinált. MA az a fontos, hogy mi LESZ áprilisban. Ehhez kellene szólni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  35. Áprilisban? Én ott leszek. Ott voltam eddig mindig. Már plakátoltam, szavazatot számláltam, ott voltam Fleto mögött a színpadon, stb…
    Én nem maradok otthon, ha kell gyűlök, tűntetek, szavazok.
    Én tudom, hogy rajtam is múlik. Aki otthon marad, az ad egy szavazat többséget annak akire semmiképpen nem szavazna.
    2014-re kell készülni, nem 2018-ra. Mert 2014 nélkül nem lesz 2018 sem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. Oké Jimbo!
    Itt csak azért írok még, hogy felhívjam ezzel is a figyelmet Gyöngyi Péter szavaira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Jézusom!
    Mindkét oldalról hazaárulók lesznek akik nem szavaznak???
    .
    Latyapatya, Gyöngyi Péter!
    Így gondoljátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. bumburi, szerintem nem lesznek hazaárulók…. csak nemtörődöm emberek. Akik a döntést átengedik másoknak…És azok ne szidják utána a rendszert…Mindenkinek van lehetősége dönteni, szavazni. Aki nem megy, az beletörődik abba, hogy esetleg marad az ami van, vagy még rosszabb.
    Most, őszintén: tudjuk, hogy a fideszista és a vonista bagázs biztos elmegy szavazni. Otthon csak az marad aki nem ezekre szavazna, de nem tud választani az ellenzékiek közül.
    Már tudjuk hova vezetett a passzivítás 2010-ben. Ennél csak rosszabb lehet, ha passzívak maradunk.
    És eléggé elszomorító, hogy már sokan 2018-ra gyúrnak. Mit várnak akkor most?
    Lehet, hogy nem is lesz 2018! Most kell elmenni, most kell szavazni!
    Nem, nem hazaárulók…csak balgák…pedig most kell dönteni, amíg lehet dönteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Jimbo:
    Szerinted azok balgák, akik nem mennek szavazni, szerintük meg Te, amiért elmégy….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Lehet, hogy ők így gondolják… de a passzivitás nem megoldás.
    Így nem lesz pozitív változás…Az ember addig éljen a jogaival ameddig vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Jimbo
    Történelmi bűnt követnek el azok, akik ebbe a választásba beleviszik az embereket!
    Azért BŰN, mert az ellenzék semmit nem tett, hogy a NER-t érvénytelenítse, és az alkotmányt visszahelyezze a státuszába!
    Törvénytelenül járt el a fidesz!
    Ha most a választásba belemennek, azzal legalizálják az Orbán NER-ből eredeztetett hatalmát, és minden törvényt ennek megfelelően, amit 2010 óta hoztak!!!
    Nem igaz, hogy ezzel nincs tisztában az ellenzék!
    Nem igaz, hogy nem tudatosan fekszenek alá az orbáni hatalomnak!
    És végül, nem igaz, hogy nincs más út, és ezen kell végigmennünk a világ szégyenére!.
    .
    Fel kéne adnia mindegyik ellenzéki pártnak az öntörvényűségét, és csak az ország érdekét kellene szem előtt tartania!
    Az ország érdeke meg nem az, hogy az ellenzék segédletével egy csalás sorozat eredményeként Orbánt megerősítsék a hatalmában!.
    .
    Minden épeszű ember tudja, hogy a választási törvényt miért manipulálták, és a honosítottak milyen szavazat maximalizálásra adnak lehetőséget!
    Ellenőrizhetetlen a szavazatok száma,mert a választási törvény csak fideszeseknek ad betekintést a szavazás menetébe! Minden a kezükben van! Az informatika, a választók címjegyzéke, a kerülethatárok manipulálása és ami a lényeg, az ellenzék opportunista hozzáállása az új választási törvényhez!
    Én nem kívánok ehhez asszisztálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Jimbo
    Azt írod, hogy az ember addig éljen a jogaival, amíg vannak!
    Mihez van jogom mond már?
    Mit tett az ellenzék, amikor a NER-ben megnyirbálták a jogainkat?
    Mit tett az ellenzék, hogy a nyugellátást, és a Tb-t tegyék vissza a NER-be?
    Sorolhatnám még, de minek?
    Mondj valami épeszű dolgot, amiért menjek szavazni!
    Mert amit itt fentebb elmondtál, az csak rózsaszín rábeszélés a szavazásra.
    Ráadásul balgának sem érzem magam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Bumburi,
    Szerinted mit kellene tenni? Hagyni, hogy minden menjen tovább?
    A választások után, egy tollvonással kell minden jogtiprást megsemmisíteni.
    Ahhoz, hogy változtassunk, választást kell nyerni. Akkor is ha töketlen az ellenzék.
    A számok akkor is győzhetnek, bárhogy variálják meg a körzeteket.
    Ilyen esetben csak csalással győzhetne a NER kormánya…
    De míg nincs ilyen, addig is tenni kell valamit. Tétlenek nem lehetünk.
    Pont ez a céljuk, hogy adjuk fel, ne is szavazzunk ha nem rájuk szavazunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. De egyben igazad van. Az ellenzékben mindenki csak a saját pozícióját tartja szem előtt. Ezt tudják sokan a demokratikus pártokon belül is.
    Talán összekapják magukat, és csinálnak egy gyors tisztújítást ami még fordulatot hozhat. Olyanok kellenek akik hisznek is abban amit csinálnak.
    Ha az ellenzék ministránsokká válik, akkor nem sok békés megoldás van azon kívül, hogy elmegyünk innen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Jimbo
    Még mindig van több lehetőség, mint ebbe a törvénytelen bohózatba belemenni!
    Semmi mást, csak azt kellene megérteni, és megértetni mindenkivel,és minden lehetséges helyen hangsúlyozni, hogy a NER által képviselt törvények szerint minden törvénytelen!
    Mert a NER is az!!!
    ELLOPTÁK AZ ALKOTMÁNYUNKAT!!!
    Könyörgöm! ha akkor nem vonult ki az ellenzék a parlamentből, ami maga is felháborító, akkor ne kövessenek már el ők is törvénytelenséget!
    .
    Amit írsz az ellenzéki pártokról, az meg egyenesen lehangoló!
    Egy Mesterházy, egy Bajnai, egy Szigetvári, egy Szanyi,- és sorolhatnám mindegyiket – hogyan fogja összekapni magát, amikor ők most látják elérkezettnek az időt arra, hogy felemelkedjenek???
    .
    Ezzel együtt is amit leírtam, minden tiszteletem a DK-é, és a Gyurcsány Ferencé, meg azoké, akik körül veszik.
    Ők tudják a lényeget! De nem mondják ki még ők sem!Tudom hogy nagyon nő a létszámuk… Képzeld el, akkor mennyire nőne, ha mindezeket kimondaná, az igazság beszéde folyományaként!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Bumburi, remélem megteszi…mert én is csak bennük bízom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Jimbo
    Hát akkor már ketten vagyunk a reményeinkkel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A hazugság országa 2014. március 19. szerda

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos