Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést 2013. október 13. vasárnap 0:40 | AN-álláspont/Bartus László

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést

Budapest – Amit eddig csak feltételeztek egyesek, azt most Orbán nyíltan felvetette a brit The Telegraphnak adott interjújában. Orbán azt mondta, hogy “kétszáz évig arra törekedtek a magyarok, hogy szorosabbra fonják a köteléket Európával, mondván ez a felzárkózás kulcsa. A válság után azonban Orbán ebben már kevésbé hisz, függetlenként az EU tagállamai sikeresebbek lennének”. Az EU tagállamai alatt nyilván Magyarországot érti elsősorban, mert neki Magyarország érdekeit kell figyelembe vennie. Ez azt jelenti, hogy Orbán elkezdte a magyarok felkészítését az Európai Unióból való távozásra. Ha nem sikerül az egész uniót Magyarország képére és hasonlatosságára átalakítani.

Orbán ezúttal is úgy állította be, mintha az európai demokratikus normák megkövetelése azt jelentené, hogy Európa felszámolja a tagországok nemzeti függetlenségét. Orbánt abban korlátozza az Unió, hogy teljesen lebontsa a jogállamot és a demokratikus intézményrendszert. Ezt Orbán úgy interpretálja, hogy az Unió sérti a nemzeti függetlenséget. A nemzeti függetlenséget saját önkényuralmi törekvéseivel azonosítja. Akkor szabad a nemzet, ha Orbán Viktor korlátlan uralmat építhet ki és gyakorolhat. Azt állította, hogy a brit miniszterelnököt támogatja, hogy “megállítsák a nemzeti függetlenséget felfaló Brüsszelt”.

Az interjúban Orbán először vetette fel, hogy a liberális demokratikus Európai Unió alapszerződését felül kellene vizsgálni, és egy új alapszerződésre lenne szükség. Az új alapszerződés nyilván megfordítaná azt a lezárt vitát, hogy bekerüljön-e az Unió alkotmányába a “keresztény” értékekre való hivatkozás. Ez utóbbi esetében az uniós alapszerződésből ugyanazt a politikai katolicizmusra épülő elnyomó ideológiai rendszert lehetne levezetni, ami a fideszes alaptörvényből következett: lebontották Magyarországon a demokratikus társadalmi rendszert. Orbán ezzel tulajdonképpen azt vetette fel, hogy az Európai Unió vagy katolikus-feudálfasiszta legyen, vagy semmilyen. Ha nem tudja elérni, hogy az Európai Unió kövesse a magyar mintát, a demokratikus elveket pedig ne kérjék számon a tagországokon, akkor Orbán Magyarország kilépését fogja javasolni az Európai Unióból. A jogállami, liberális demokratikus Európa útjában áll a tekintélyelvű katolikus félmonarchiák kiépítésének, amelyet ő a nemzeti függetlenség elvesztéseként aposztrofál.

Az Európai Unió alapító atyái, a kereszténydemokrata Konrad Adenauer és Robert Schuman elképzelése az volt, hogy az Európai Unióval újjászervezik a katolikus Európát a pápa és a Vatikán szellemi fősége alatt. Az államokat és jogrendjüket alárendeleik a katolikus egyház ideológiájának, és olyan korlátozott demokratikus országokat, katolikus államokat hoznak létre, amelyekben a nemzeti identitást a katolicizmussal azonosítják, és ezen az identitáson kívül eső társadalmi csoportok demokratikus jogait korlátozzák. A “keresztény” értékek ugyanis minden egyéb értéket, így az öncélú és értéksemleges demokratikus értékeket is felülírják. A “keresztények” hivatottak arra, hogy Istenre hivatkozva vezessék az országokat. Ez az Opus Dei és más világi rendek által szorgalmazott elképzelés azonban megbukott, amikor az Unió alkotmányából kihagyták a “keresztény” alapokra való hivatkozást: így nem a katolicizmusból, hanem a felvilágosodás és a liberális demokrácia alapelveiből vezették el az európai törvényeket.

Orbán klerikál-fasiszta kísérlete az első perctől kezdve arra törekszik, hogy létrehozza azt a mintaállamot, amely alternatívát kínál egész Európa számára a szabadsággal és a jelenlegi uniós alapszerződéssel szemben. Orbán ehhez keres társakat, és a szabad Európa ellen szervezkedik. A katolikus egyház a felvilágosodás után úgy próbálta visszaszerezni a pozícióit, hogy a kommunista és a liberális szabadkőműves veszéllyel riogatta a világot. Mussolinivel és Hitlerrel is az antikommunizmus és az antiliberalizmus alapján kötött szövetséget, mert mind a katolikusok, mind a fasiszták, mind pedig a nácik a legfőbb ellenségeiket a “kommunistákban” és a liberális “szabadkőművesekben” látták. A kommunistákat és a szabadkőműveseket pedig  mind a katolikusok, mind a fasiszták, mind a nácik a zsidókkal azonosítják. Ez az elmélet antiszemita ideológia, amely nagy mértékben hozzájárult a II. világháború borzalmaihoz, a holokauszthoz. A két világháború közötti “keresztény-nemzeti” Magyarország, valamint Mussolini és Hitler közös nevezője ez az antiszemita ideológia volt. Ennek alapján lett a Szent István-i katolikus Magyarország a fasiszták és a nácik szövetségese.

Ez az ideológia részletesen a Mein Kampfban olvasható. Lényege, hogy a zsidók világuralmi törekvéseinek két álarca van: a kommunizmus (szociáldemokrácia) és a liberalizmus. E kettő képviselői cserélik időnként egymást. A zsidó kommunista apáknak zsidó liberális fiaik lesznek, elfoglalják és kizsigerelik a nemzeteket. A nemzetek elveszítik az önrendelkezésüket a világ fölött uralkodó zsidókkal szemben. A nácizmus szabadságharc a zsidó világösszeesküvés e két formája ellen. Ez a náci elmélet a rendszerváltás után Grezsa Ferenc Apák és fiúk című dolgozatában jelent meg először: eszerint a zsidó kommunisták úgy mentik át a hatalmukat, hogy a liberális fiak lépnek a helyükbe. Más szóval – ahogyan az Orbán szájából a Fidesz kongresszusán elhangzott – a pufajkát öltönyre cserélik. Orbánnak ez a mondata a nácizmus alaptanítása. A rendszerváltás hajnalán ezt csak az MDF szélsőségesei, a csurkisták, valamint olyan szélsőséges formációk hirdették, mint a nyilas Bonyák Imre által vezetett, és a Jurta Színházban gyülekező csoportocskák. A betiltott Szent Korona című náci újság annak szellemében íródott, ahogyan most Orbán beszél. Orbán Viktor nyíltan náci elméleteket hirdet. Amit Orbán mond, arról szól a Mein Kampf. Ennek leplezésére szolgál a giccses és magamutogató holokauszt megemlékezések sora, a megemlékezésre fordítandó 6 milliárd forint, amellyel azt akarják bizonyítani, hogy sem Orbán, sem a rendszere, nem náci. De bizony az.

Orbán az interjúban most ezt az elméletet kifejtette egész Európára vonatkozóan. A zsidózó kommunistázást és a liberálisozást kiterjesztette az unióra és bevitte újra Európába. Azt mondta: “Szerinte olyan sokáig voltak itt a kommunisták, hogy a ravasz vezetők átmenthették a hatalmukat, s rokonsági kapcsolat van a ’68-asok és a kommunisták között, ez pedig már látható a brüsszeli bürokráciában és a sajtóban is. Azt mondja: a kommunizmus örökösei „összeházasodtak” a szélsőliberálisokkal.” Ez az “apák és fiúk” megfogalmazása most már vonatkozik a szabad és liberális Európa egészére, illetve a katolikus-fasiszta diktatúra útjában álló Európai Unióra nézve. Döbbenetes, hogy Magyarország miniszterelnöke lekommunistázza és szélsőségesnek nevezi a demokratikus Európai Uniót egy olyan országban, ahol goebbelsi propagandát folytathat a köztévé, ahol megsemmisítették a jogállamot és lebontották a fékek és ellensúlyok rendszerét. Mindezt a “keresztény” értékek nevében, amely alatt a történelmi katolicizmus feudálfasiszta újjáéledését kell érteni. Döbbenetes, hogy az Európai Unió egy tagállamának miniszterelnöke nyíltan náci elméleteket hirdet. A “kommunista” és a “liberális” alatt ugyanis nem Vlagyimir Iljics Lenin vagy Voltaire követőit, hanem a zsidókat kell érteni. Az is világos, hogy itt nem a tényleges kommunistákról van szó, mert annyi igazi volt kommunista, mint amennyi a Fideszben van, egész Európában nincs. De itt a kommunista és a liberális mást jelent: zsidót.

Orbán rendszerének markánsan náci ideológiája van. Ezúttal is a gazdasági válságra hivatkozva (amelyet a szélsőjobb ugyancsak a zsidóknak tulajdonít), kínál egy tekintélyelvű, vallási demagógiára épülő önkényuralmat. Ha sikerül ehhez társakat találnia, akkor ez a támadás Európa szabadságát számolja fel és átalakítja az Európai Unió alaptörvényét a Vatikán ideológiájára. Az ebből következő elnyomást volt szerencséje mindenkinek megtapasztalni az elmúlt kétezer évben. Ha nem sikerül megtorpedóznia Európát, akkor Orbán kilép belőle, mert az korlátozza a klerikál-fasiszta hatalom szabad kiépítését és működését. Ha ez bekövetkezik, akkor Orbán lehúzatja újra a vasfüggönyt, és elzárja Magyarországot Európától, amelyben az interjú szerint “már nem hisz”. Ez magánügye, viszont Magyarország egészét zárja be a feudális középkorba.

Ha ezt sikeresen megvalósítja, akkor a szélsőjobbnak egyetlen programpontja lesz rendkívül népszerű: a halálbüntetés visszaállítása. Sokan gondolják majd úgy, hogy ami ennek a következménye lesz, azért Orbánnak is bűntársainak lógnia kellene (ha megússza a rendszerét követő lincselést, az elszabadult indulatokat). De a demokratáknak nem szabad engedniük a szélsőjobb elveinek akkor sem, amikor őket számolják fel. Ezt észben kell tartani, mert az elég kérdéses, hogy lesz-e még egyszer békés rendszerváltás Magyarországon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (90 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +102 ( 138 szavazatból)
Orbán nyíltan felvetette az EU-ból való kilépést, 4.5 out of 5 based on 90 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Orbán hatalmát a mai ellenzék sohasem fogja megdönteni. Ehhez egyszerűen tehetségtelenek, eszköztelenek, de leginkább hiteltelenek. Orbánt vagy népharag fogja akasztófára – szó szerint akasztófára – küldeni, vagy szembefordul vele a saját maffiája. Helyében leginkább a saját testőrségétől félnék.
    .
    Világossá kell tenni Orbán közvetlen környezete számára, hogy minden vita nélkül Orbán sorsára fognak jutni: az életükkel játszanak, amikor a magyar demokráciával játszanak. Világossá kell tenni a számukra, hogy nem az „ellenzék” az ellenzékük, hanem az ország felét jelentő nyomorgó tömeg. Amely tömeggel szemben soha, senki sem lesz képes megmenteni őket.
    .
    Világossá kell tenni, hogy Magyarország demokratikus rendjét megdöntötték, ezért nincs helyük a magyar társadalomban. És esélyük sem lesz arra, hogy a világon bárhová elmeneküljenek. Tanuljanak a történelem „nagy” diktátorainak példájából – egyikük sem hitte el, hogy a hatalma megdönthető lesz – és a végén egyik sem ágyban, párnák között halt meg.
    .
    Világossá kell minden Fidesz vezetőnek, hogy könyörtelenül osztozni fognak Orbán sorsában: ahogy osztoztak Hitler bűntársai kedves vezérük sorsában.
    .
    És minden kétséget kizáróan tudnia kell az „ellenzéknek”, hogy a demokrácia lebontásában játszott szerepük miatt a sorsuk nagyon hasonlítani fog Orbán sorsához – ahogy a magyar mondja: „aki hülye az haljon meg”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +76 (102 szavazatból)
  2. A katolikus riogatás egyik ötlete volt Hetesi Zsolt felléptetése. A fiatal fizikus járta a tévé stúdiókat, belsö meggyözödéssel, szomorú tekintettel jövendölte a jövöt, jobban mondva a jövötlenséget. Nagyon figyeltem, mondandója egybe hangzott a Kultúrális Kreatívok téziseivel. Arra kaptam fel a fejem, mikor elmondta, hogy a hamarosan eljövendö cudar világban majd csak az egyházra számíthatunk, a papokat már most képzik arra, hogy tömegesen vigaszt tudjanak nyújtani. Mivel ez annyira abszurd volt, hiszen, ha a katolikus egyház bárkiket vigasztalni akarna, klíma katasztrófa nélkül is, már most találna néhány millió embert. Hetesi Zsolt úgy három évvel ezelött harangozta be a technikai civilizáció végét, az egyház szerepének növekedését. – Ez nem jött be, de a riogatás megy tovább, más témákkal, más sztárokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  3. A tét: Orbán vagy Európa; közérthetőbben: szotyola vagy kultúra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (51 szavazatból)
  4. A vicc az benne hogy a britek meg majd maradnak hehehe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. .
    .
    folyik itt a locsi-fecsi
    már el sem olvasom, hisz a nick nevek mögött tudom ki mit fog írni, miként lesz itt hihetetlen demokrata, lázadó, másokat kioktató, óvatos duhaj, vagy bármi egyéb
    .
    Bartus, te is figyelj!
    .
    sok dolgot előre láttál, megírtál, nem egyet magam is megelőzve téged írtam itt e helyt, s volt amit töröltél, majd te használtad szinte szóról szóra ugyanazt hetekkel, hónapokkal később. ki tudja ennek mi volt az oka. tán a dicsőségre vágytál, esetleg “védeni” akartál? ki tudja? Te!
    .
    DE MOST FIGYELJ, FIGYELJETEK TI TÖBBIEK IS!
    .
    úgy érzem, ma ez az ország egy koncentrációs táborrá változott. szó szerint.
    vannak a náci vezetők, a mi kis felcsúti Hitlerünk, meg a többi, s vannak a sima ss katonák, a fideszesek, és vannak a rabok.
    mi rabok már be vagyunk zárva. napi megélhetésért küszködünk, állandóan “mozgásban” tartanak, nehogy jusson idő gondolkodni, netán cselekedni.
    lehet, nem tudom jól leírni amit gondolok, ezért szinte tőszavakban a lényeget mondom.
    furcsa egyvelege lett e kis kurvaország a kínai, s dél amerikai nyomornak.
    kínai, mert ugye demján szerint az a követendő modell. napi egy tál rizsért, egy szelet kenyérért rabszolgaként robotolni, ez az élet, míg demján pajtás – kinek a lehető legrosszabbakat kívánom, s átkozom meg a családjával egyetemben az utolsó bármilyen szintű rokonáig – élvezi a nép nyomorát a kis felcsúti Hitlerke révén.
    dél amerikai, mert véleményem szerint az fog történni velünk, ami Argentínával. kirabolják az országot, elviszik a pénzt, elrabolják az emberek megtakarításait, a következő célpont az életbiztosításokkal kombinált megtakarítások lesznek, hiszen abban még van pénz.
    Kétmillió forint felett mindent el akarnak vinni, az is hülye, aki most itt hagyja a pénzecskéjét, s nem menekíti olyan helyre, ahová a mocskos mancsuk nem ér el.
    majd mikor az országcsőd bekövetkezik, a rablott vagyonnal fillérekért felvásárolják nagylelkűen a maradékot, végleg vége mindennek.
    olyanok leszünk mint Argentína ma, ahol a nagyon kevés nagyon gazdag bitorolja az országot, míg a többiek a nyomortelepeken tengetik életüket, s menekülni sem tudnak.
    szóval, mi már a lágerben élünk, ha egyáltalán életnek lehet ezt nevezni.
    azt kell mondjam, remélem robban a bomba mielőbb, s pusztul, kinek pusztulnia kell, s ti tudjátok kire/kikre gondolok.
    mint Petőfi írta, a víz az úr,
    .
    DE ITT AZ IDEJE, HOGY ELMOSSUK A GYALÁZATOT!!!!!!
    .
    Bartus! használd az écát bátran, jól forgatod a tollat/billentyűzetet, szavakat, tedd a dolgod!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (49 szavazatból)
  6. Sieg Heil mein lieber Ohrbahn führer…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (13 szavazatból)
  7. A magyar nép 3b kat. BEFOLYÁSOLHATÓ ,, BUTA,, BIRKA.. Hogy Baján győzött a gonosz ez azt mutatja, hogy a butaság tényleg végtelen. Pár forintért eladták magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  8. Fogalmazzunk kissé pontosabban az ominózus bajai választókörzet “eredményéről”!
    A választásra jogosultak 42 százaléka ment el szavazni és úgy tűnik, hogy ezek többségét megvette a FideSS. Úgy is mondható, hogy azok mentek el szavazni, akiket a FideSS megvett (vagy megfélemlített).
    A választójogúak többsége, vagyis 58 % nem élt a választójogával. Vajon miért nem? Közömbösségből (mint a birkák), lustaságból (mert szép idő volt), vagy netán tudatos bojkott okán?
    Baja kapcsán a FideSS meggyőződhetett arról, hogy élnie kell mind a megfélemlítés, mind az ellenjelölt lejáratása, mind az olcsón megvásárolható bunkók beszervezésének az eszközeivel.
    Az 52% vajon mit tanult belőle? És mit tanultak azok, akik majd a jövő tavasszal élhetnek a választójogukkal? Azt is érdekes lenne tudni, hogy vajon a “demokratikus ellenzéki” politikusok mit tanultak beőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  9. Csacsicska Tamás:
    “Helyében leginkább a saját testőrségétől félnék.”
    Ezt már én is felvetettem egyik költeményemben:

    Orbán Viktor hullazsákja

    Orbán Viktor hullazsákja
    épp olyan, mint bárkié;
    gondolatban felpróbálta,
    s ettől a hideg lelé.

    Azóta tartja markában
    nap mint nap a rémület,
    mit hozhat még számára a
    honpolgári érzület.

    – Nyugtassatok már meg, fiúk!
    Nem úgy lesz, mint gondolom!?
    – Keine Panik, Mein Führer!
    Erről ÉN gondoskodom!

    – De jó, hogy vagy, kedves János!
    Már csak benned bízhatok!
    “Én annyira nem örülök!
    Miattad még szívhatok!”

    A TEK-vezér elmélázik,
    mi is lesz a “jutalma”,
    ha egyszer majd véget ér a
    Csuti Chavez uralma:

    “Húsz év? Harminc? Életfogytig?
    Vajh’ mennyire ítélnek,
    hogyha egyszer végre vége
    a ‘magyar feritélnek’?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  10. …valamint a tavaly október 23-ára íródott versem végén is:
    ..
    Megretten a Duce, látva a tömeget,
    Ráng a szája széle: most fut majd, vagy lövet?
    Ám a TEK-parancsnok okosan átlátja:
    Itt az alkalom a vértelen váltásra.
    ..
    Odalép Viktorhoz: “Le vagy tartóztatva!”
    S bilincsét remegő kezére kattintja.
    “Utat, jó emberek! Börtönbe kísérjük!
    Majd a tárgyaláson méltón elítéljük!”
    ..
    Így esett, hogy a hű magántestőrgárda
    A nevét – TEK – végül híven megszolgálta.
    Az alvezéreket is mind bekasztlizták,
    Ők sem kerülik el a vezérük sorsát.

    Aztán hogy mit tesz a TEK, és mikor, az még a jövő zenéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  11. Jo lenne ezt a cikket egy angol lapban latni! Orban elindult egy uton amelyrol nincs visszakozas. A magam reszerol sajnalom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  12. “Van élet az Európai Unión kívül is.”
    Van, ki még emlékszik, ki mondta ezt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. A magam reszeröl mar figyelmeztettem Pesten elö közeli rokonaimat, lepeseket tettunk arra az esetre, ha gyorsan ki kell öket menekiteni ide Skandinaviaba. A hatarok nyitva vannak – egyenlöre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  14. Ismét garatula! A cikkért és a kommentek többségéért. Végigolvastam, ezért csak két dologgal egészítem ki az előttem szólókat. 1./ Biztos tudatalatti működött a nemzeti pénzpocsékolási Műveknél amikor kiírták a pályázatot a ” Holokauszt tervezésért.” 2./ Várom a tisztelt ellenzékieket, hogy a nemzeti vagyon elherdálása miatt mikor tesznek feljelentés hűtlen kezelés és más, közhivatallal összefüggésben hozott bűncselekmények miatt OV. és bandája ellen. Sajnos mi kisemberek nem tehetjük meg, mert nincs mentelmi jogunk és minden családnak van félni-, vagy félteni-valója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Orbán fő taktikája ellenzékben az volt, hogy a nemzeti politika eredményességét számon kérte az ellenfeleitől azzal, hogy ha “mi” erősnek mondjuk magunkat akkor erősek is leszünk. Mostanra 1:8 lett az eredmény minden tekintetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    zsebkes !
    .
    Már bocs’, de el vagy tévedve. Orbán nem most indult el azon az úton, ahonnan már nincs visszafordulás.
    Van annak már legalább 25 éve, vagy annál több is.
    1987-ben Kövér László barátjával (tudod, ma ő ház-mester) közös cikkben ezt az “arspoeticát” írta egy egyetemi lapban:
    “A JOG NEM MÁS, MINT . B Á R M I K O R . M E G V Á L T O Z T A T H A TÓ PARANCSOK HALMAZA.”
    Az irány, azon utitársak – mint pl. Kéri L. v. Fodor G. – szemében, akik az ilyen és hasonló nézeteit ismerték a mára már sötét diktátornak, egyenesvonalú mozgást kellett, hogy mutasson, ha ez a “haladás” nem is volt éppen egyenletesnek mondható.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Olvasok egy könyvet. Egy látomást a jövő vizionált eseményeiről és a Nyikrai jóslat beteljesüléséről. Egy út van?
    Olvasom BL cikkét Orbánról és az EU-ból való kilépés előrevetítéséről.
    Olvasom a jobbik nyilatkozatait amely népszavazást lenget be az Unióból való kilépésről. Ezért nem lettek betiltva, hogy bármikor elővehető fenyegető eszköz legyenek Orbán kezében.
    Olvasok az alternatívákról. A jófiús kiszolgáltatott lavírozásról és vergődésről vagy a új Nagy Magyarország drasztikus és korbáccsal való létrehozásának kísérletéről.
    Egyik rosszabb, mint a másik.
    Kilépni szövetségesek nélkül? Védtelenül a nagyhatalmak játékszereként?
    Frontvonalban puskapor nélkül?
    Ezek megőrültek?
    Mi is lesz a választás tétje? Igaza van Fodornak. Unió vagy Orbán.
    És Bokrosnak is igaza van.. Ez népszavazás lesz. Csak fel kell oltani a lámpát, hogy mindenki tudja ezt.
    Az ellenzéki tömegeknek azok mögé kell sorakozni akik tényleg változást akarnak. Nem csak biztos bársonyszéket az ellenzéki padsorokban.
    Lassan tisztul a kép.
    Történelmi változás felé közeledünk.
    István vagy Koppány?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Az egyetlen ami esélyt adhat, hogy mégsem léptet ki bennünket az unióból z az, hogy ilyen fejőstehenet még egyet nem talál. Az egész família meg a haveri kör élvezi a földalapú támogatások millióit. Ennyi beruházás mint ami uniós pénzből történik magyar pénzből nem megvalósítható és akkor honnan lesznek a KÖZGÉP-nek, meg a pártkasszának milliárdjai? Reménykedni lehet abban, hogy a haverok majd helyre teszik kicsit, bár azért erős bennem a kétely, hogy egy ennyire elvakult ember képes-e bárkire hallgatni – még akkor is, ha ezer szálon függ is tőlük. Bár ezt a függőséget sem látja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. Gyerekek rosszabb helyzetben vagytok mind Romania,Bulgaria es mas Deli orszagok.A deli orszagokba ha valaha ilyen tortene akkor egy ejszaka alatt az emberek szet vernek a fovarost.Itt magyarorszagon az emberek elfelejtettek a jogaikat.Nincsenek tuntetesek semmi ha valami nem tetszik.Szerintem kellene lazadni mert mar nagyon kivagytok fosztva mindenbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Nyugati, illetve Izraeli lobby ki az országból, keleti be. Úgy látszik a Tel-aviv-Brüsszel-New York-City of London tengely bukovári. Moszkva erősen tör befelé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Nadori99!
    Na ezt az egeszet kezd el elorol……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. Hát, mitis lehet, ennyi hozzászólás után mondani. az ember feje csak úgy zsong a sok kimondott igazság tól,hogy nemlehet érzékelni,hogy mi a fontosabb.de az biztos,hogy a legfájóbb,hogy hazánkban a fasizmust akarja bevezetni, a katolikus támogatottsággal.ez szinte hihetetlen.Igaza van,aki azt írta,hogy a mi kis felcsuti hitlerünknek buknia kell,mert az ország nagyobbik fele már felébredt,és mennie kell vele a kiszolgálóknak is.Mi, demokraták, ezt szeretnénk,ezért harcolunk.Eszköz hiány miatt szegényes a tárházunk, de van energiánk, és elég emberünk,hogy sikerre vigyük a nép akaratát.A történelem során, mely az emberségről szól, még eddig mindig csúfos végetértek azok a diktatúrák, amely ek elnyomó rendszerekként működtek.Igy lesz ez nálunkis, A mi minidiktátorunknak muszály pusztulnia.a sok milliónyi népesség elnyomorítása, az ország kirablása miatt.ha a nép teszi ezt vele, talán szerencsésebb, mert rövid idő alatt végeznek vele, fejjel lefelé kötik fel az első fára, ha a testőrsége viszi el, akkor hosszú bűnhődés vár őkelmére, és minden egyes kiszolgálójára.Igen, így volt ez argantínában is,és mégis, a nép akarata érvényesült.Csak remélni lehet,hogy a rablott pénzünket vissza lehet szerezni tőlük.azaz mindent, amit becstelen úton eltulajdonítottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Sokan, egyre többen szidják a Viktátort és rendszerét! Hibának tartom, hogy a Viktátor eszeveszett és őrjöngő, abnormális, nemzetrontó viselkedéséhez számos egyéb tényező, – és el nem hanyagolható tényezők – is hozzájárultak és ezekről nem beszélünk.

    Népünk politikai és mentális éretlenségét említem először! Az, hogy olyan arányban adtak magyarjaink működési lehetőséget egy komplett elmebetegnek, egy kultúrállamban, más képzett állampolgárokkal rendelkező országban ez elképzelhetetlen.

    Ugyan csak felelős a rendszerváltás után hatalomra került un. baloldal és a baloldali, vagy később demokratikus kormány, amely képtelen volt élni a lehetőséggel, hogy egy diktatórikus rendszerből háború és önpusztítás nélkül kilépő országot tisztességgel egyben tartva demokratikusan kormányozzon, európai eszközökkel, európai minták szerint.

    A klerikális fasiszta antidemokratikus eszmékre fogékony stupid emberek tömegével estek áldozatává a teljesen öncélú fasisztoid vezetésnek, és hitelt adtak a mocskolódásnak, a karakter gyilkosságoknak, és a központilag kitervelt mocskos hazugságoknak.

    Országunk elnézte és elnézi, hogy egy gyorsan gazdagodó bűnszövetkezet hazug módon hivatkozzon a magyarságára, az istenhitére, és arról prédikáljon, hogy a becsület és tisztesség irányítja minden lépésüket!

    A mostani „ellenzék” képtelen közös platformon megállítani a hazug rablók és szolgáik pusztítását, képtelenek egymással szót érteni, és ezzel hagyják a nacionalista klerikális fasizmus felé sodródni az országunkat.

    Nos ilyenek vagyunk mi! Azt hiszem alig tehetünk szemrehányást másoknak, ha mi magunk képtelenek vagyunk a sorsunkon javítani. Lehet, hogy ezt érdemeljük!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Népszavazni kellett akkor, hogy belépünk-e? Avagy nem lépünk-e be?
    Most meg orbán atyuska egyedül döntöget? Falakat, eszméket? Mindent? Ki ő egyáltalán? Mussolininak, Sztálinnal képzeli magát?
    Mi pedig mit is gondolunk Róla?
    Vagy az őt nem is érdekli? Átlép rajtunk?
    Megteheti.
    Egy darabig.
    S, mi lesz azután?
    Nem, ez a nép már begyávult.
    Nincs mitől tartania.
    Ez itt a legszomorúbb…
    Senki, de senki nem emeli fel sem a hangját, sem az ujját, hogy “NE TOVÁBB!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  25. Lépjen, de gyorsan! Vigye a sleppjét is.
    Mi maradunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos