Ronai and Ronai
AMERIKAI

Élet Menete: náciknak nincs helye közöttünk! 2012. május 15. kedd 10:57 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Élet Menete: náciknak nincs helye közöttünk!
Budapest – Náciknak nincs helye közöttünk! – írta az Élet Menete Alapítvány keddi közleményében; az alapítvány az ellen tiltakozik, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a magyar élet menetének nevezte pártja hétvégi, budapesti rendezvényét.
.
A közlemény szerint magyar élet menetének nevezni egy hungarista rendezvényt több mint ízléstelen. „Ez az összehasonlítás meggyalázza a meggyilkolt zsidó és nem zsidó vallású magyarok emlékét egyaránt”, hangsúlyozták.
.
Mint írták: a Jobbik a tiszaeszlári vérvád után most az élet menetét fordítja visszájára: a nácik és a nyilasok áldozatait gúnyolja ki otromba és politikai célzatossággal.
.
„Mi továbbra is, emelt fejjel fogunk emlékezni és tiltakozni a rasszizmus és antiszemitizmus ellen a jövőben is tisztességes emberek társaságában az Élet Menetén, Budapest utcáin és az Auschwitz-Birkenau haláltáborok helyszínein egyaránt”, közölte az alapítvány.
.
Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt tartott beszédében azt mondta, a szombati demonstráció a magyar élet menete, amelyet pártja minden megyeszékhelyen és a lehető legtöbb városban meg fog ismételni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 7 szavazatból)
Élet Menete: náciknak nincs helye közöttünk!, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(10)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

10 Reader’s Comments

  1. Plágium nem vona-kodva. :(((((
    Újra megalázzák a magyarságot a barmok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  2. Teszik, mert tehetik!:((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  3. Ha Magyarországon a jog a politikától független vóna,a vóna már régen a börtönben vóna,de továbbmegyek a pártja bent sem ülhetne a parlamentben,mert a párizsi békeszerződés 2.pontjának folyamatos megsértése miatt betiltották vóna .Közösség elleni izgatás miatt pedig ezt a férget egy darabig nem engednék ki a sittről,ahová való!!Persze ő ov embere,így mégis érthető hogy a felcsúti törpesátán egyik legfontosabb eszközeként vígan éli világát a hazai politika kottásfüzetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  4. Vonáéknak ismerniük kellene a “történelmi” térképet is.
    Ajánlatos lenne előbb a Damaszkuszba látogatniuk.
    A sorrendet nem szabad összetéveszteni, mert abból
    csak további problémák adódhatnak. Különösen
    akkor, ha ragaszkodnak elődeik követéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. Igaza van leharnak: Teszik, mert tehetik! A keresztény felekezeteket annyira elfoglalja a hatalmi harc, hogy nem érnek rá ilyen „csip-csup” ügyekkel foglalkozni.
    .
    lásd:
    http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/5/12/Zsido_rabbit_Hoffmann_Rozsa_helyere_WFNYYK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. A nácik mindenhová befurakodnak mert megfigyelték : igazán bomlasztani belülről lehet.
    Amihez csak hozzáférnek az széjjelrohad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  7. Ha jól emlékszem, Csurka István valamikori pártját a Magyar Igazság és Élet Pártjának nevezték, és akkoriban erre az elnevezésre igazán kevesen kapták fel a fejüket, pedig már azt is körbelengték a háború környékén valamikor (pontosan nem tudom, mert egy szánalmasan alulképzett, műveletlen bugris vagyok, aki még utánanézni is rest) működött Magyar Élet Pártjának édesbús reminiszcenciái. Szóval, csak azt akarom mondani, hogy a “magyar élet menete” elnevezés nem egy szimpla csúfolódás, mégcsak nem is az eredeti mozgalmat (a valódi Élet Menete) visszájára fordítani akaró puszta mocsokhintés, hanem a fajgyűlöletnek a “magyar életbe” való nagyívű és széles, mondhatni történelmi léptékű beágyazódását bevalló és vállaló hencegés. Engem csak az érdekelne, hogy ki lehet az a hátborzongató nyugalmú penge elme, aki súg nekik. Mert efféle finom, már-már szellemes distinkcióra a Jobbik egyik tagját, egyik szimpatizánsát, egyik társutasát sem tartom képesnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. (a Jobbik) “…a nácik és a nyilasok áldozatait gúnyolja ki otromba és politikai célzatossággal.)
    Talán a rinyálás helyett ki tkéne találni, hogyan lehet visszavágni. Ha nem találjuk ki, akkor mindenből, amit fontosnak tartunk, hamarosan lesz egy másik, Jobbikos változat. És ott fogunk állni málén és nyafogva.
    Például valószínűleg halálra idegesítené a Jobbikot, ha alakulna egy baloldali csoport, amely hasonló (nagyon hasonló) formaruhában jár, de sábeszdekliben. Egyáltalán: ezeket humorral lehet megölni. De sajnos a pártoknak nincs humorérzékük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Marcus Aurelius

    Nna… micsoda bemocskolása a Magyar Életnek, hogy a menetét nem Ópusztaszeren gyalták le… vagy esetleg Vereckén…(én azt se bánnám, ha ezek mindjárt Csaba királyfi nyomán, a tejúton, bár ehhez előbb meg kell halni), hanem a fő magyar liberális erődben… identitászavar, vagy mi, de pont ezeknél?
    .
    De: a cikk címéből: “náciknak nincs helye közöttünk!” – ezzel a típushibával (félreértés ne essék, nyelvtanival) hetente találkozom. Ez helyesen így szólna: náciknak nincs helyük közöttünk! Ha a “nácik” többes számú alanyt használjuk, akkor ahhoz a “helye”-nek is a többes száma, a “helyük” illik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Marcus Aurelius

    …Tejúton…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mindszenty-emlékérmet kapott Wittner Mária 2013. november 5. kedd | AN

Kövér nyilasokra cserélné a baloldalt 2013. szeptember 24. kedd | AN

Bolgárt lehazugozta a hazug Balog 2013. április 8. hétfő | AN

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos