Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az ország megnyomorításával vádolják Orbánt 2012. május 22. kedd 10:38 Forrás: AN

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az ország megnyomorításával vádolják Orbánt

Budapest – Különös szöveg terjed az interneten. Eredetileg a peticio.com oldalon jelent meg a néhány soros felháborodás, de utóbb önállósodott, és azóta már saját életet él. Az ismeretlen szerző azzal vádolja Orbán Viktort, hogy leépítette a demokráciát, elnyomorította, megosztotta és megalázta az országot, ahol felnőtt, hatalmát egy szűk csoport érdekében használja. A szövegben nincs benne szó szerint, de nyilvánvaló: mindez röviden azt jelenti, hogy Orbán Viktor elárulta a hazáját.

VÁDOLOM!!!

Vádolom Orbán Viktort, mert önös hatalmi érdekből, minden normát felrúgva, semmibe véve az országot, AHOL SZÜLETETT, FELNŐTT, TANULT, CSALÁDOT ALAPÍTOTT, a közvetlen csőd bekövetkezte lehetőségéig elnyomorította, megosztotta, megalázta, Európából kisemmizetté, kiutálttá tette.

Vádolom Orbán Viktort, hogy az általa irányított pártalakulattal együtt MÓDSZERESEN LEÉPÍTETTE ZSENGE DEMOKRÁCIÁNKAT, nehezen belátható távolságba űzte az európai minőségű normalizálódás lehetőségeit.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a LEGNEGATÍVABB EMBERI TULAJDONSÁGOKRA ÉPÍTVE szellemileg, erkölcsileg, tudatilag lenullázta az emberek nagy többségét, szembefordítva egymással szinte minden embercsoport minden tagját.

Vádolom Orbán Viktort, hogy eszement törvénykezési tevékenységgel teljesen felszámolta a jogbiztonságot és a gazdasági élet jogi – törvényi környezetét, csődközelbe sodorva a magyar gazdaságot.

És végül.

Vádolom Orbán Viktort, hogy a kezébe kapott HATALMAS POLITIKAI TŐKÉT NEM az ország felvirágoztatására, az emberek életének javítására, szellemi – erkölcsi és épített környezetünk jobbítására, hanem önös érdekből egy VÉGTELENÜL SZŰK CSOPORT ÉRDEKÉBEN használta fel.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (143 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +218 ( 240 szavazatból)
Az ország megnyomorításával vádolják Orbánt, 4.9 out of 5 based on 143 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. Egyetértek a vádakkal … és hozzátenném a sajátjaimat, amiket május elsején a Városligetben, a DK színpadán volt alkalmam megosztani a jelenlévőkkel:

    Vádolom a Fideszt!
    Vádolom őket azzal, hogy tetszhalálba fagyasztják a magyar nagyvállalkozásokat ostoba adóikkal, ezzel akadályozzák az ország fejlődését!

    Vádolom őket azzal, hogy a munka új törvénykönyvével újabb ezer forintokat akarnak kihúzni az egyszerű bolti eladók zsebéből.

    És vádolom őket azzal, hogy a legelesettebbektől húznak sápot, hogy a vagyonosokat, az oligarchákat támogathassák.

    Vádolom őket azzal, hogy ész nélkül alakítják át a felsőoktatást, s bár a havi 5000 Ft-os tandíj bevezetésekor nemzethalált kiáltottak, most nem átallanak többszázezres csapást mérni az egyszerű emberek pénztárcájára. Vádolom őket, akik a bankárokat kárhoztatják Magyarország jelen állapotáért, ezeknek a bankároknak adnák el az elkövetkező nemzedék jövőjét a diákhitellel.

    Vádolom őket, a magyar jog feldúlásával!
    A törvényekben képeződik le, hogy egy nép mit tart erkölcsösnek, s mi az, ami ellen küzd.
    Vádolom a Fideszt, mert Magyarországra akarja kényszeríteni a XVII. századot tükröző katolikus erkölcsiségét, a vallás és az állam összefonódását, a jobbágyság és a hűbéri rendszer rehabilitását, a röghöz kötöttséget!

    Szerencsére Magyarország még demokratikus jellegű ország, ma még úgy tudjuk, 2 év múlva lesznek választások. Apáink azért dolgoztak, kockáztatták személyes szabadságukat, hogy ránk egy demokratikus országot hagyjanak. Nem nekünk ajándékozták ezt a felszabadult Magyarországot, hanem gondjainkra bízták, hogy adjuk tovább mi is gyermekeinknek, unokáinknak. Ezért a választás joga nem csak az alkotmány garantálta jog, hanem a szüleink által ránk hagyományozott kötelesség is! Ezt a kötelezettségünket mulasztjuk el, ha nem megyünk el szavazni. A demokrácia ugyanis nem egy örökmozgó, amit elég elindítani, aztán már megy magától. A demokrácia üzemanyaga az ember, emberek nélkül nem létezik működő demokrácia.
    Ha azt akarjuk, hogy a gyermekeink egy demokratikus országot örököljenek, akkor meg kell tanítanunk nekik a demokráciát.
    És nem mondhatjuk azt, hogy egyetlen ember úgysem számít semmit, mert ez nem igaz. Mert ha én azt gondolkodom, hogy nem számít a szavam, akkor így fog gondolkodni a gyermekem is, az unokám is … a példa másolódik … és akkor kifogy az üzemagyag, elfogy a demokrácia. Ezt valamennyien jól láthattuk 2010-ben. Valamennyiünknek meg kell tennie azt a keveset a demokráciáért, az élhető Magyarországért, az élhető Esztergomért, az élhető Budapestért, amit képesek vagyunk megtenni. Ha mást nem, akkor annyit, hogy nem dobjuk el a szemetet, a csikket, hogy elmegyünk választani, hogy kiállunk az érdekeinkért. Mert mindenkinek a szava számít!

    http://www.youtube.com/watch?v=081Xh5YAMck

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (75 szavazatból)
  2. Vádolom O V. t Amiért az unokáim nem tudnak itthon érvényesülni és külföldön kapja meg azt a megbecsülést amit itthon kéne. Így a családok szét vállnak.
    Ez a legnagyobb vád mert a szeretteinktől való külön szakadás legnagyobb bűn az én olvasatomban
    Remélem Ő is átéli egyszer. Az Égiek ezt nem felejtik Neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  3. ” Demján Sándor szerint a magyar kormánynak megállapodásra kell jutnia nemzetközi hitelezőivel és a hitelkeret egy részét a gazdaság ösztönzésére kell fordítania. Demján Sándor azt is elmondta, hogy a VOSZ véleménye szerint Magyarországnak az eurózónán kívül kellene maradnia, helyette egy jó átváltási árfolyamot kellene megcéloznia. Ezt az euróhoz képest 310-315 forintra tette. ”
    .
    Ez f@sza! Ő volt az aki azt mondta, hogy az a jó ha minél szegényebbek az emberek annál inkább hajlandóak éhbérért dolgozni napi 16-18 órát!
    Nem értem, hogy az ilyen emberek miért nem rohadnak meg elevenen a családjukkal együtt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  4. FIDESz
    Fasiszta Identitású Demagóg Elemek Szövetsége

    Fidesz és Fasizmus jegyesek
    (minden külön értesítés helyett)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  5. kikirics – már az eddigi időszak is sok(k) volt! Rákosi is csak történelmileg rövid ideig (még 46-tól 56-ig számolva is csak 10 évet “uralkodott”, 48-tól 53-ig meg csak 5 évet. Pedig itt volt mögötte a Vöröshadsereg. És közben ujjá építette az országot. Orbán csak rombolni tudott: TE mennyi időt jósolsz neki, a történelmi előzmények ismeretében? Mert Kádárnak sem jutott volna 33 év, ha 6 év után nem kezd konszolidálásba. Ennyi már jutott a Mi Betegünknek is: szerinted mennyi az esély, hogy elkezd konszolidálni? Én valahova 0,0 és 0,0 közé teszem!
    “Most van az, hogy Orbán Viktor be van szarva. Lehetne ezt cizelláltabban fogalmazni, meg ragozni és magyarázni a végtelenségig, de a lényegen semmit nem változtatna. Kusza Szem gazdasági látomásai továbbra sem működnek, az első negyedévben 228,2 milliárd hiányt termeltünk, teljesítményünket látva az OECD máris 1,5%-os recessziót, a befektetési szakember meg ennél is nagyobb lemaradást jósol. Az IMF nem töri össze magát a sietségtől, hogy a hitelességét eljátszó Orbán kedvére tegyen, Európában egyre inkább elszigetelődünk, itthon pedig csak a megszorítások és az új adónemek emelkednek, az életszínvonal meg szabadon esik lefelé a béka segge alá. Államtitkár oligarcházik – akit érdemben azóta sem cáfoltak – háttér pénztárnokoknak kell színt vallani, szülőfalu polgármestereknek elnyert földekről magyarázkodni, ami nem népszerű és vidám dolog.

    Ilyen körülmények mellett nem csoda, hogy a kormányzó kényszerházasokat egyre inkább foglalkoztatja, hogy a picsába kéne innen választást nyerni 2014-ben? ”
    http://varanus.blog.hu/2012/05/23/fulkeforradalmarok_vs_vadbarmok#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  6. Az Orbán-rezsim egy piszokjól megszervezett aljas rezsim,amit a vatikán támogató hozzájárulásával tartanak fenn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  7. A cikket olvasva a BÁNK BÁN című opera előadás jut eszembe. Ott Simándy József csodálatos HAZÁM, HAZÁM című dala. Abban azt énekli ” S MIKÉNT SZOLGÁLJA MAJD NÉPE SZENT JAVÁT ” ??? A FIDESZ politikus szavaival élve, a rájuk szavazó VADBARMOK másokkal együtt elhitték, hogy hatalomra kerülve a JAVUNKAT AKARJÁK majd. Rá kellett döbbennünk mindannyiunknak, hogy a JAVAINKAT akarják. Ezt igazolják az adókivetések, megszorítások, töketlen intézkedések. A választásokhoz szükséges pénzek oligarchákhoz pumpálása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  8. Amit Observer leírt az teljesen jó , nincs mit hozzá tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. Gazdaságpolitikájuk=ötletelések halmaza, vagy bejön vagy nem alapon!
    Javainkat akarják és ennek próbaköve volt a 3 000 milliárd mnyp-i pénzek lenyúlása és eltőzsdézése.
    Vadbarmoknak becézettek pedig továbbra is majd békemenetet szerveznek, tapsikolnak, hsz-t írogatnak, betelefonálgatnak és minuszolnak – csekély baksisért – mert ebből jól megélni persze nem tudnak, arra vigyáznak a bért fizetőik, hogy szükségük legyen továbbra is erre a szánalmas, megalázó “bérmunkára” ! Kenyérkére futja csak a bérükből.
    Titulálás – vadbarmok, hát jól megaszondta nekik, én csak szánalmasnak neveztem őket, mert mióta nincsen táborozás a Kossuth téren és nincs molotovkoktélozás, kockakőhajítás csendes minuszolásból kénytelenek megélni – de ezért én nem neveztem őket eddig sem vadbarmoknak!
    A baj az, hogy tán ki is van adva nekik, hogy olvasni tilos, csak minuszolhatnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  10. csakén – pedig bizony olvasnak! Erre példa, hogy eleinte 5-6 is van, csak aztán elfogy a lendület, és a végére 1-2 tart ki. Olvasás nélkül változatlanul végig mínuszolnának !
    A másik verzió, hogy az olvasás közben meggyőzzük őket a kezdeti ellenvetések tarthatatlanságáról. Mivel írással nem fárasztják magukat – nehéz eldönteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  11. Szétzüllesztette az országot, nemcsak most, az ellenzéki tevékenysége sem volt akármi.!Megmérgezte a jövö nemzedék tudatát, rászabadította az ordas eszméket az ország felére (sajnos a másik felének ez kell, de lehet nélküle nem bontakozhattak volna ennyire ki.) Félfeudális horty rendzsert épít ki.
    és még sorolhatnám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  12. Kekec, tenéked mindig igazad kell, legyen, és aki nem ért veled egyet, az hülye, vagy fideszes vadbarom?
    Amúgy honnan tudod, hogy aki minuszt jelöl be a hozzászólásodhoz, az nem kommentel? Netán IP-cím alapján?
    Ne már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  13. KEDVES ockham’s razor
    2012. május 23. szerda
    14:05
    Ez az első hozzászólásod az AN-en?
    Hasonlít az egyszeri cowboy kocsmai belépőjére – kötözködéssel kezdi!
    Tudod mik a vita jellemzői?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Tessék, nyitott a tárgyalás!
    Folytassátok le a tárgyalást. A vádlott neve: Orbán Viktor. nős, felesége Lévai Anikó, 5 gyermekük van. Jogász végzettségű, foglalkozás, munkaviszony nélküli, jelenleg a Magyar Köztársaság megválasztott Miniszterelnöke. Munkaviszonyát önkényesen megszüntette és Magyarország Miniszterelnökeként tevékenykedik.
    I. pontjaként a vádnak: Orbán Viktor azt az alkotmányt, melyre felesküdött, olyan mértékben megsértette, hogy az az alkotmány jelenleg nem tud érvényesülni.
    A helyébe állított alaptörvény több ponton sérti a hatályos alkotmányt, így törvénytelen. Társtettesként kérem perbehívni Szájer József Fidesztagot, Schmitt Pál volt Köztársasági Elnököt, valamint az Országgyűlés mindazon tagjait, akik ezt a törvényt Igen szavazatukkal ellenjegyezték.
    2 pont :
    Nos, lehet folytatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  15. Gonoszka! Már tegnap este leirtam,de lássuk,mi jut még az eszembe, a vádirathoz:
    Köztársaság elvétele-mert neki nem tetszett
    Visszamenőleges,negativ hatásu törvények-az anyajog és a demokrácia teljes semmibe vétele
    Egykulcsos jövedelem adó -szerintük igazságos és arányos
    Kettős beszéd-mellyel lejáratja-lejáratta a Hazánkat
    Rokkantak nyugdijának elvétele
    Az Alaptörvényből a telje TB támogatást-nyugdijak kifizetésének kötelezettsége-teljesen kimaradt
    A gyerekeink,unokáink csak akkor kaphatnak a ledolgozott éveik után nyugdijat,ha rengeteg gyermeket hoznak “létre” .
    A nyugdijakat jelenleg adók formájában fizetjük,tehát nem kötelező az államra nézve annak kifizetése-mert ADÓ nem jár vissza
    Az új Munka Törvénykönyve teljes mértékig kiszolgáltatja a munkavállalókat!
    Gyakorlatilag minden szociális hálót elbontottak,ezzel öngyilkosságba,éhezésre és Isten ne adja bűnözésre kényszeriti az embereket!
    Magyarán: Ez a bagázs 2 év alatt tönkre tette a Hazánkat, az embereket és az unokáink jövőjét is!
    Félelmet és a tökéletes hierarchikus,szinte Orwelli világot vizionál,ahol ő a parancsnok,mindenki vezére, élet-és halál ura akar lenni!
    Röviden: népirtás,hazaárulás! Orbánnak és bandájának a hágai biróság előtt lenne a helye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  16. Az I. vádpontot kiegészitem, 1988 március 30-án Orbán Viktor és társai illegális szervezetet alapítottak, hogy megdöntsék a Magyar Népköztársaság Ál(l)ami és Társadalmi rendjét, Fidesz néven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  17. Már évek óta ezt szajkózzuk sok százan,persze hogy egy szűk csoport érdekeit szemelőtt tartva készítik a politikát megrendelésre.Hiszen ők taníttaták..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Lőrincz Erzsébet

    VÁDOLOM!!!
    http://www.peticiok.com/signatures/vadolom/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Csatlakozom!Vádolom azzal is,hogy elvette a nyugdíj megtakarításomat,mindenkiét,azt állítva,hogy önként és dalolva mentünk vissza az állami nyugdíjba!Most,engem és polgártársaimat,nyugdíjazásom előtt azzal félemlít meg,hogy mi már nem kapunk nyugdíjat sem.Vádolom azzal,hogy elvette a gyerekeim,az unokáim jövőjét!Az egész ország jövőjét elrabolta bűntársaival együtt,felélik az életünket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  20. Nem én írtam, de megosztom!

    Tisztelt Orbán Viktor Úr! Tisztelt Kormánytagok!

    E levelet több százezer kiszolgáltatott, beteg, rokkant ember helyett és nevében írom. Tisztában vagyok-vagyunk azzal, hogy az ország nehéz helyzetben van, fuldoklik az adósságokban, és hogy ebből valamilyen módon ki kell lábalni, hogy fennmaradhassunk.
    Ugyanakkor el kell mondanom azt a sokat hallott mondatot:

    Nem mi okoztuk ezt a helyzetet!

    Az ország lakosságának döntő többsége tisztes munkával kereste kenyerét, dolgozott látástól-vakulásig, legtöbb esetben a szűk megélhetést éppen csak fedező bérért. Az ország kasszájával nem ők rendelkeztek és gazdálkodtak, hanem a választók bizalmából megválasztott képviselők és a közülük választott tisztségviselők, akik esküt tettek arra, hogy e feladataikat tisztességesen látják el.

    Jöttek-mentek a kormányok, röpködtek a milliárdos nagyságrendű kifizetések jutalom és egyéb címeken, röpködtek titkárnőstől az állami vezetők, politikusok külföldi panorámás utakra, miközben immár évtizedek óta azt hallottuk és halljuk, hogy meg kell szorítani a nadrágszíjat. A hosszú évtizedek folyamán megtapasztaltuk, hogy ez a szorítás csak az egyszerű pór népre vonatkozik. Tőlük mindent el kell venni, hogy jusson a „tűzközelben” lévő politikusoknak, állami hivatalnokoknak, vezetőknek. Milliós, vagy akár százmilliós nagyságrendű jutalmakat is csak a kiváltságosoknak osztogattak, és osztogatnak jelenleg is közpénzből. Abból, amit az átlag állampolgárok napi 14-16 órai robottal előteremtenek – Önöknek!

    Nem hallottam egyetlen olyan pedagógusról, aki több száz milliós sikerdíjat kapott volna valaha is, amiért kitűnő szakemberek tucatjait képezte élete során. Arról sem, hogy egy orvos több száz milliós sikerdíjat kapott volna, mert több ezer ember életét mentette meg. Igaz, ő kap esetleg hálapénzt, de azt a beteg adja, mert örül, hogy kiszolgáltatott helyzetében, a megfizethetetlen gyógyszerek-és gyógykezelések mellett meggyógyult. Arról sem hallottam, hogy egy egyszerű átlag dolgozó kapott volna valaha sikerdíjat mert a munkáját becsülettel elvégezte.

    Szeretnénk immár választ kapni arra, hogy Önök mikor-miben szorítottak a nadrágszíjon. Mi az, amiről le kellett valaha is mondaniuk?! A benzin áremeléseket nem érzik meg, hiszen a vállalati, céges, kormányzati autókban kényükre-kedvükre furikázhatnak, akár családostul. Gyermekeik sem éheznek, hiszen a milliós nagyságrendű fizetésekből jut bőven mindenre. Az áremelések sem rendítik meg Önöket, hiszen az a pár ezer forintos többletkiadás csak annyit jelent, mint egy jelentéktelen vacsora egy esti bevásárlásnál.
    A jelenleg is érvényben lévő Alkotmány, valamint az Önök által kreált Alaptörvény tucatnyi passzusát Önök tudatosan és folyamatosan megszegik. Idézzünk csak ebből néhányat:

    „Felelősséget viselünk utódainkért, ezért anyagi, szellemi és természeti erőforrásaink gondos felhasználásával védelmezzük az utánunk jövők életfeltételeit .”

    Mondják ezt Önök, miközben többszázezer kisgyermek éhezik az iskolákban. Mesélhetnének erről a pedagógusok, ha lenne, aki meghallgatná őket, vagy aki kíváncsi lenne mondanivalójukra.

    „Valljuk, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság .”

    Bizonyára ezért alázzák meg az akár több diplomával is rendelkezők ezreit a minimálbérrel, a közmunkaként kötelező elfogadással felajánlott takarító-kukás kocsi vezető, út-tisztogatói állásokkal?

    „Valljuk az elesettek és a szegények megsegítésének kötelességét .”

    Bizonyára ezért van annyi keserves munka árán megszerzett aprócska vagyonát, otthonát vesztett, éhező család? (Igaz, van egy társadalmi réteg, akit nagyobb arányban támogatnak segélyekkel, egyéb juttatásokkal, pedig ők azok, akik dolgozni nem szeretnek. ) A magyar ember a világ minden táján köztudottan, mindig is munkaszerető ember volt.

    A minap egyik ismerősöm – aki egyedül él – nagy bajba került. 2 -3 hónapig a hivatalok lassú munkája miatt egyetlen forint jövedelem nélkül maradt. Életében először megkereste a polgármesteri hivatalt, hogy átmeneti segélyt kérjen, mert törvénytisztelő állampolgárként semmilyen számla elmaradást lelkiismerete nem viselt volna el. Több tucat papír, számlamásolat leadása után – három hét elteltével, ami idő alatt egy szelet kenyérre való pénze sem volt – kapott is segítséget! Egy levelet, amely levéllel megkereshetett néhány megjelölt boltot, és 4, azaz kerek négy ezer forint összegben vásárolhatott magának élelmiszert, tisztálkodási szereket…
    Ez nem az emberi méltóság megsértése, emberek megalázása?

    „Valljuk, hogy valódi népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi .

    Hol érzi itt az állampolgár, hogy az állam őt szolgálná? Egész életüket a megszorítások tömegével, egyre nagyobb nyomorban élik le! Van egy felső réteg, akiknek halvány fogalma sincs – Önöknek sem, – hogy mennyiből lehet viszonylag emberi módon élni! Jól emlékezünk arra az újságírói felmérésre, amikor megkérdezték a minisztereket, képviselőket, mennyibe kerül egy kiló kenyér, egy liter tej, és mindössze egyetlen egy tudott közülük erre helyes választ adni.
    Matolcsy György úr bizonyára beteg, ha olyan cinikus, gyomrot forgató kijelentést mer tenni, miszerint 47.000 Ft-ból igenis ma Magyarországon meg lehet élni!
    Nézzünk csak egy átlag vidéki, egyedülálló nyugdíjas kötelezően fizetendő rezsijét, amely a számlákkal bizonyítható! Mindez a januári áremelkedések előtti árakkal írva, hiszen a legújabb számlák még nem érkeztek meg. (Átlag panel lakás, központi fűtés)

    Nyugdíj: 78.500,-
    ebből 33.200,- fűtés/hó
    12.728,- villany/hó
    3.100,- víz/hó
    7.000,- közös
    költség/hó
    MARAD 22.447,-
    havi 11.700,-Ft a gyógyszer
    1 db sampon 350,-Ft
    heti 1 db hypo (össz 4 db) 240,-Ft
    1 db szappan 220,-Ft
    l db fogkrém 350,-Ft
    l kg mosópor 680,-Ft
    1 db mosogatószer 220,-Ft
    WC papír 800,-Ft

    Marad 7.912,-Ft /hó
    Havonta létszükséglet a tisztálkodáshoz mindenből a legolcsóbb, áremelkedés
    előtti árakkal számolva.

    Napi 3 szepet kenyér (3 naponta fél kiló) 3.000,-Ft
    Napi fél liter tej 4.200,-Ft

    A fennmaradó 712,-Ft-ból hetente l kg krumpli, és l kb csirke farhát telik – hús helyett.

    Erre ítélték és ítélik most Önök az embereket. Ennél még a koncentrációs táborokban, vagy a fogságba elhurcolt orosz hadifogoly táborokban is emberibb körülményeket biztosítottak.

    Szándékosan nem írtam eddig az elesett, rokkantnyugdíjasok ügyéről, akiknek a fenti átlag nyugdíjaknál is jóval kevesebbet kívánnak Önök adni, elvéve mindenüket! Ezek az emberek több évig, évtizedik DOLGOZTAK. Belerokkantak a munkába, önhibájukon kívül betegek lettek. Amíg dolgoztak, vonták tőlük a járulékokat.

    Nézzük tovább az Alaptörvényt:
    l.cikk.

    (l): (1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége .

    II.cikk: Az emberi méltóság sérthetetlen . Minden embernek joga van az élethez és az emberi méltósághoz, a magzat életét a fogantatástól kezdve védelem illeti meg .

    Ha ez mind így lenne igaz, miért vették el a saját gyermekén ennek káros következményeit megtapasztaló orvosnak a praxisát immár öt éve, aki merte nyilvánosságra hozni, hogy a gyermekeknek kötelezően beadott oltás olyan magas higany-mértéket tartalmaz, ami sok esetben maradandó fogyatékosságot eredményez? (súlyos autizmus). Ha ez így lenne, miért üldözik azt az orvos-biológus professzort, aki 40 éves kutató munkával feltalálta az érelmeszesedés gyógyszerét, s amely gyógyszer saját magán tesztelve 100 %-os eredményt hozott?! (Más főorvosok is önként kipróbálták, szintén 100 %-os pozitív eredménnyel). A professzor e találmányáért Nóbel díjat kaphatna (minek nekünk híres Nóbel díjas professzor, akire egy nemzet büszke lehetne). A külföldre megvásárolt gyógyszer árából Magyarország összes államadósságát rendezni lehetne! Sőt! Vígan élhetne minden Magyar állampolgár!

    Jól tudjuk, a világ minden táján népbetegség az érelmeszesedés, amelynek következményei az agyvérzés, a szívinfarktus, a cukorbetegség. E gyógyszer pedig mindezt 100 %-osan gyógyítja! Gyurcsány kormánya azzal utasította el a professzort, hogy : „Miért jó az neki, ha annyi ember meggyógyul?” A professzor megkereste Önöket is. Ígéretet kapott Szócska államtitkár úrtól, hogy segítenek, hiszen egy idős, nyugdíjas ember képtelen a gyógyszer akkreditálásához szükséges 100 milliós összeget előteremteni. Két nap múlva kuruzslás vádjával lefoglalták a számítógépét, az összes adathordozóját, lakásából éjszakára kizárva az idős professzort. Van-e ép eszű ember, aki ne látná világosan a helyzetet?! Egy orvos-biológus professzor, aki több mint 40 évig, – szinte egész életét – kutatásokra szánta, amelyek az interneten is olvashatók, ellenőrizhetők, kuruzsló lenne?! Nem csupán arról van szó, hogy ha e gyógyszer forgalomba kerül, túl sok lenne az egészséges ember, bedőlne a gyógyszer-maffia (ami köztudottan politikusok kezében van) , és néhány milliárdos további jövedelme befagyna?! Nem erről van szó a praxisát vesztett orvos esetében is, akit megfenyegetett az ANTSZ, ha a vele készített interjút nem tiltatja le?! Nem tette… el is vették a praxisát.

    Önök jogbiztonságról beszélnek?! Ennek az orvosnak az esetét átnézve, meglévő dokumentumok tömege bizonyítja, hogy törvények tucatját hágták és hágják át a mai napig önkormányzatok, állami szervek (pl: ANTSZ). A törvény előtt tényleg mindenki egyenlő? Hiszen ezek a példák épp az ellenkezőjét mutatják!

    XIV.cikk: (1) A törvény előtt mindenki egyenlő. Minden ember jogképes .

    Mosolyogni való, hiszen folyamatosan tapasztaljuk, hogy minél nagyobb bűnöző valaki, annál kevésbé súlyt le rá az igazságszolgáltatás. Ki számoltatta el Gyurcsány Ferencet, pedig jól emlékszünk az Altus, Nomantana, stb ügyekre, a parancsára kilőtt szemű, véresre vert emberek tucatjaira…Vagy a Hajdú Bét ügye kapcsán Bajnai Gordont, aki öngyilkosságba kergetett közel egy tucat embert, és földönfutóvá tett, mindenét elvesztette több száz család? Ki számoltatja el azokat a politikusokat, akik felelőtlen tevékenységükkel egy egész országot tesznek tönkre? Hol van itt a törvény előtti egyenlőség?!

    (2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül biztosítja .
    (4) Magyarország a jogegyenlőség megvalósulását az esélyegyenlőtlenségek kiküszöbölését célzó intézkedésekkel is segíti .

    Hol beszélhetünk itt esélyegyenlőségről akkor, amikor a nőket háttérbe szorítják a munkahelyeken, mai napig kevesebb bérért dolgoznak, mint a férfiak! Hol beszélünk itt esélyegyenlőségről akkor, amikor a nők több műszakot dolgoznak naponta, hiszen gyermeket nevelnek, háztartást látnak el, munkahelyen állnak helyt. Amikor 30 éven felül már nem alkalmaznak nőket a munkahelyeken, különösen akkor nem, ha 2-3 gyermekük is van! Új törvény, hogy 40 éves munkaviszony után elmehetnek nyugdíjba. Ugyan mi ebben az oly sokat hangoztatott kedvezmény, hiszen tanulmányaik befejeztével munkába állva a 40 év munkaviszonnyal éppen elérik amúgy is a nyugdíjkorhatárt?!

    XV.cikk:
    5) Magyarország külön intézkedésekkel védi a nőket, az időseket és a fogyatékossággal élőket.
    Az Önök által kreált Alaptörvénynek ez a cikke a legfelháborítóbb hazugság, hiszen éppen most küldenek halálba ezer és ezer beteg, fogyatékossággal élő rokkant, beteg, idős embert! Most veszik el tőlük a megélhetésüket sem biztosító, éhbérüket?! Mielőtt megírtam volna ezen írásomat, alaposan körüljártam e kérdést (is). Találkoztam elüszkösödött lábú emberrel, aki a keserves munkától kezeit már alig tudja használni. Begörbült ujjaival fogni is alig képes.

    Találkoztam utolsó stádiumban lévő rákos beteggel (azóta már meg is halt, ), akiket visszaminősítettek, megvonva tőlük azt a minimális lehetőséget is, hogy emberi módon gyógykezeltessék magukat, hogy utolsó napjaikat emberhez méltó módon élhessék le?! Hány ember halt meg az utóbbi években a gyógykezelések hiánya miatt? Orvosok tucatjai hagyják el az országot, mert lelkiismeretükkel összeegyeztethetetlen az a parancs, hogy a kórházakban hagyni kell az idős betegeket meghalni. (!!!) Semmit érő pirulákat kell adni nekik, had higgyék, hogy az gyógyszer. Szerencsétlenek még hálálkodnak is érte! Az átlag állampolgárnak – aki fizetni nem tud , mert nincs miből – jut naponta 2 db pelenka a kórházakban, napközben pedig fetrenghetnek a saját ürülékükben! (Saját szememmel győződtem meg róla!)
    Ne beszéljenek itt egyenlőségről!
    Fizetéseinkből levonják a TB járulékot, de ma már senki nem érti, ugyan mire, hiszen az orvosi ellátás korántsem ingyenes, a gyógyszerek árai az egeket ostromolják. Éveket várhat az egyszerű állampolgár egy-egy műtétre. Csak a vagyonos, elit rétegnek adatik meg az emberi ellátás, gyógykezelés. Az egyszerű állampolgár fizet a semmiért, vagy vár, és jó esetben megússza, hogy belehaljon… Hol van itt az esélyegyenlőség?!

    XVI. cikk (3) Minden munkavállalónak joga van az egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez.

    (4) Minden munkavállalónak joga van a napi és heti pihenőidőhöz, valamint az éves fizetett szabadsághoz
    XVII . cikk (2) Magyarország külön intézkedésekkel biztosítja a fiatalok és a szülők munkahelyi védelmét.

    Ma Magyarországon a dolgozók nagy többsége kiszolgáltatott. A munkáltatók zöme 14-16 órában dolgoztatja a munkavállalókat. Aki szólni, reklamálni mer, repül. Túlóra és szabadnap sincs. Ha nem tetszik, van helyette más dolgozó. A férfiak többsége hét végéken is kénytelen dolgozni, ezért bomlik fel oly sok család élete. A gyerekek szinte nem is találkoznak az apával, aki gyakorta csak aludni jár haza. Szó sincs napi, vagy heti pihenőnapról! Jogaikat érvényesíteni lehetetlen, hiszen kiszolgáltatottak: vagy hallgatnak, vagy éhezhet a családjuk. Megszámlálhatatlan esetről tudok, ahol a munkáltató minimál bérért alkalmazza a dolgozót (legfeljebb némi aprópénzt juttat zsebből ehhez), hogy megússza a munkáltatókat érintő kötelezettségeket. Sokan betegen is kénytelenek bemenni a munkahelyükre, amely miatt romlik a dolgozók egészségi állapota, egyre több a komoly beteg ember. A táppénz mértéke arra sem elég, hogy a gyógyszereit kiváltsa belőle, s ha betegállományba kerül, a család fenntartása forog veszélyben.

    A minap egy fiatalember váltotta ki súlyos beteg gyermekének a gyógyszerét éppen a szemem láttára. 19.000 Ft-ba került. Az összes havi megélhetésükre való pénz volt. A fiatalember sírva fakadt előttünk… Matolcsy úr nem e világban él a tekintetben sem, hogy a fiatal nők szülési kedve megnőtt volna! Ellenkezőleg! Ma már a két gyermeket is alig akarják vállalni, kivéve egy bizonyos társadalmi réteget, akik a gyermekszülésből és segélyekből tartják el önmagukat, amit a tisztességesen dolgozók béréből levont összegekből egészítenek ki.

    XVIII . cikk

    (1) Magyarország arra törekszik, hogy minden állampolgárának szociális biztonságot nyújtson. Anyaság, betegség, fogyatékosság, özvegység, árvaság és önhibáján kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén minden magyar állampolgár törvényben meghatározott támogatásra jogosult.

    (2) Magyarország a szociális biztonságot az (1) bekezdés szerinti és más rászorulók esetében a szociális intézmények és intézkedések rendszerével valósítja meg .

    (4) Magyarország az időskori megélhetés biztosítását a társadalmi szolidaritáson alapuló egységes állami nyugdíjrendszer fenntartásával és önkéntesen létrehozott társadalmi intézmények működésének lehetővé tételével segíti elő. Törvény az állami nyugdíjra való jogosultság feltételeit a nők fokozott védelmének követelményére tekintettel is megállapíthatja .

    XIX. cikk

    (1) Mindenkinek joga van testi és lelki egészségének megőrzéséhez.

    (2) Az (1) bekezdés szerinti jog érvényesülését Magyarország munkavédelemmel, egészségügyi intézményekkel, orvosi ellátással, a sportolás és a rendszeres testedzés támogatásával, valamint az épített és természeti környezet védelmének biztosításával segíti elő.
    Az Alaptörvény e pontjai már valóban gyomorforgatóak! Rettegés és félelem uralkodik Magyarországon, már nem a jövőtől, mert az nagyon távoli, hanem a holnaptól is félnek az emberek, mert nem tudják, mit adnak másnap enni a családnak! Miből gondolja Ön és kormánya, hogy a minimálbérből, vagy az éhbérekből bármilyen csekélyke összeget is valaki félre tud tenni, hogy biztosítsa a jövőjét!? Miből teremthetne biztonságos nyugdíjat, öregkort magának minimálbér mellett, amiből a napi megélhetését sem tudja biztosítani?
    Miből tud gyermekeinek emberi körülmények között való felnövekedést, tanulást biztosítani! A megszületett törvények csak a gazdag réteget segítik. Most ott tartunk, ahol a Rákosi korszakban élő emberek…

    Önök nincsenek tisztában az árakkal, a fizetésekkel! Különösen nincs halvány fogalmuk sem arról, milyen viszonyok működnek vidéken. Budapestben gondolkodnak és a saját anyagi körülményeikhez viszonyítanak. Budapesten 3-4-szer olyan magasak a jövedelmek, mint vidéken. Hol nyújtanak Önök szociális biztonságot a betegeknek, a fogyatékosoknak, az öregeknek, az önhibájukon kívül munkanélkülivé váló szerencsétlen embereknek? Minden eddig Önök által megszavazott törvényük ellent mond mindennek! Még azt a keveset is elvették az emberektől, amit eddig kaptak. Hányan lesznek vajon Önök között, akik álmatlanul fognak forgolódni az ágyukban lelkiismeret furdalástól gyötörten a sok nélkülözéstől, éhezéstől, betegségeik kezelése nélkül meghalt, vagy öngyilkos ember láttán, hiszen éppen a társadalom legelesettebb rétegét küldik tudatosan halálba!

    Önök esküt tettek, felelősek az állampolgárokért, az itt élő emberekért: gyermekért, felnőttért, öregekért, betegekért egyaránt. Ez a nép már átélte (többször is) a népírtást! Most újra át kell élnie?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  21. Akinek az a felfogása és az vezérli a csapatát is, hogy: “Először a gazdagokat kell jóllakatni, hogy majd a szegényeknek is tudjunk adni!” Azokat ez a levél nem fogja jobb belátásra bírni! A fél világ elmondta, hogy mekkora hiba az egykulcsos SZJA, de váltig állították hogy mindenki rosszul tudja, pedig akkora lyukat ütöttek a költségvetésbe, hogy majdnem kiestünk rajta, de még mindig kitartanak, ha belepusztul is a fél ország, ha a fiatalok elhagyják is az országot, ők akkor sem változtatnak. Hát ezektől még egy pohár hidegvizet sem várhatunk!
    Ha egyszer vége lesz ennek a rémálomnak, itt lesz a neten minden bűnük, ez a levél is többek között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  22. Ma olvastam a Kádár-korszak előadásról. Egy felmérés alapján a Kádár-korszak nosztalgiája a fideszesek körében 50 %-os.
    A viszonylagos jólét fontosabb a politikai demokráciánál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Orbánék célja segíteni Demján azon elképzelését, hogy a gazdaság akkor fog beindulni, ha a forint-euró 310-315 forint között fog mozogni. E törekvésre ma a magyar nép elmekórtani bajnoka, matolcsy tette fel a koronát! “‘ A gazdasági fellendülés olyan ütemű már, mint egy atomcsapás!”

    Könyörgöm, lőjje le már valaki ezt a címeres barmot, mert az ilyen kijelentésekre őrült iramban zuhanni kezd a forint! Az a kb. 1 milliós burzsuj réteg hatalmasat kaszál a bolton. Mert a 210 forintért vett eurója már 310 -et ér. És ugye nem csak 100-200 euróval rendelkeznek, hanem, mint Kósa elvtárs, a bevallásában csak 17.360 euró és 17.110 $ dollár szerepel a tavalyi évre.
    Igaz kb. 10 millió HUF tartozása is van.

    Kirabolni még a maradékot, ez a fidesz és a kormány célja, a 3 millió tengődő és a 6 millió tántorgó magyar meg le van….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  24. csakén
    2012. május 23. szerda
    21:30
    Ez az 50% a legutóbbi közvélemény-kutatás szerint már kevesebb, mint 700000 fő. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. ockham’s razor
    én is szoktam mínuszolni – viszont veszem a fáradtságot, hogy meg is indokoljam, mi nem tetszett. Egyszerű szövegelemzés eredménye, hogy nincs 5-6 negatív vélemény az 5-6 mínusz mögött, és az is tény, hogy 2-3 oldal után eléggé megcsappan a mínuszolók lendülete. (vagy lusták olvasni – vagy meggyőzzük őket – szerintem. De vevő vagyok más magyarázatra is!)
    Nem kell velem feltétlenül egyetérteni – én általában közlöm a SAJÁT véleményemet, ami nem mindig egyezik másokéval. A legjobban sikerültekre több mínuszt kapok, mint pluszt. Nomen est omen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  26. 2. Pont.
    Vádolom Orbán Viktort és az általa létrehozott illegális Fideszt, hogy álságosan párttá szerveződve, kihasználva a demokratikus jogszabályok megengedő voltát, szervezetüket maffia rendszerűvé alakították és destruktív viselkedésükkel szétrombolták az épülő demokrácia házát, mint Déva váránál, mit raktak az emberek nappal, lerombolták másnapra.
    Itt kérem perbe hívni a Fidesz 37 alapítóját, az első Orbán kormányt.
    A fidesz alakulásától kezdődő politikai témát itt megszakítva és szüneteltetve, vádolom a Fideszt:
    1. A székházeladás pénzeinek hűtlen kezelésével és elsikkasztásával.
    2. Az Állami gazdaságok törvénytelen privatizációjával.
    Vádolom Orbán Viktort és Lévai Anikót, valamint Kékessy Dezsőt az Orbán család Harris közi lakása körüli manipulációval
    Továbbá Orbán Viktor apjának a tulajdonában gyanús privatizáció során kőbányák kerülésével, feleségének ugyancsak a törvényesség kijátszása során tulajdonába került földterületek miatt.
    Hivatkozom a vádpontokkal kapcsolatban a sajtóban megjelent informatív anyagokra, valamint a könyvalakban megjelent vádakra, melyeket Orbán Viktor és Felesége, valamint az érintett személyek soha nem tagadtak vagy cáfoltak.
    …Tessék, kinek van még a fenti pontokhoz észrevétele?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  27. T. gets!
    Ma volt egy konferencia Kádár János születésének 100. évfordulóján, már nem tudom, hogy melyik hírportálon olvastam.
    A lényeg szerintem, hogy a Fidesz szavazói körében minden második gondol nosztalgiával a Kádár-korszakra. Csak ennyi.
    Ha jól tudom, akkor a sírjánál egy mellszobrot is avattak/avatnak és ott Moldova György beszél(t). Ezt viszont valahol hallottam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. Gonoszka
    2012. május 23. szerda
    22:03
    Debreczeni József: A politika fertője,
    dr. Kende Péter: Viktor,
    ezeken kívül sok neten terjedő hírféle, ami nyomozati alapot képezhet.
    :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    Sajnos olyan pszichiátriai elemzés is szerepel a neten, ami esetleg kétségessé teszi a büntethetőségét, de a sleppjét nem. :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. de a sleppjét nem mentesíti.
    Bocs az utolsó szó kimaradt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. csakén
    2012. május 23. szerda
    22:07
    Ebből is látszik, hogy a fideSS szélsőséges párt, mert összeér a Munkáspárttal is, nemcsak a jobbikkal. Tök mindegy jobb, vagy bal szél. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. T. kekec 21:55!
    Itt megbeszélünk, vitatkozunk, kibeszéljük magunkból a témával kapcsolatos gondolatainkat. A lényeg, hogy nem erőltetjük másokra a véleményünket, főleg nem győzködünk, a magunk igazát több oldalon keresztül mantrázva. Minuszolunk, pluszolunk, ha én netán igazán jó hsz-t olvasok és így nem kell leírni a véleményem, mert előttem leírta valaki, akkor a nevét leírom és írok egy sor +-t, jelzem, hogy ezt írtam volna én is. Én nem megyek bele kelemen-félékkel vitába, egy-két beírás után már látni, mit akar az illető – átlépem, van hogy elolvasom, de leginkább maradok a lapozásnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. fjudit
    2012. május 23. szerda
    21:01
    .
    Az itt olvasható szöveg megosztása … kétes értékű lépés.
    Egyfelől nehéz nekilátni a kritizálásának, mert sok, fájóan igaz elem is van benne.
    De azért jobb lett volna, ha az egészen érződne néhány követhető rendező elv, következetesség, arányérzék. Mert azért keveredett ide demagógia is. (Még rosszabb is.)
    De az egész túl hosszú ahhoz, hogy ezeket akár csak egy reprezentatív keresztmetszet erejéig áttekintsem. Meg se érné.
    .
    De vannak itt olyan szemenszedett vad sültbolondságok is, hogy az ember hátán feláll a szőr.
    .
    Olvasható itt az, hogy: „…miért vették el a saját gyermekén ennek káros következményeit megtapasztaló orvosnak a praxisát immár öt éve, aki merte nyilvánosságra hozni, hogy a gyermekeknek kötelezően beadott oltás olyan magas higany-mértéket tartalmaz, ami sok esetben maradandó fogyatékosságot eredményez? (súlyos autizmus).” Nem ártana pontosítani, mit jelent itt az a „sok”. Tartok tőle, hogy csak egy dagályos hatásvadász fordulat. Hogy egy higanyt is tartalmazó oltás autizmust okozna, az is eléggé … újdonságértékű.
    .
    „Jól tudjuk, a világ minden táján népbetegség az érelmeszesedés, amelynek következményei az agyvérzés, a szívinfarktus, a cukorbetegség.”
    .Mimimi? A cukorbetegség az érelmeszesedés következménye? Aki ekkora marhaságot képes leírni vagy tovább engedni, az veszedelmesebb dolgokra is képes.
    .
    De hogy is szól a folytatás? No nézzük elölről:
    „Jól tudjuk, a világ minden táján népbetegség az érelmeszesedés, amelynek következményei az agyvérzés, a szívinfarktus, a cukorbetegség. E gyógyszer pedig mindezt 100 %-osan gyógyítja!”
    Tehát: „E gyógyszer pedig mindezt 100 %-osan gyógyítja!”
    Nehogy az admin kitiltson innen, hadd foglaljam össze idevágó véleményemet annyiban, hogy „tyűha”.
    .
    Valamivel lejjebb: „Egy orvos-biológus professzor, aki több mint 40 évig, – szinte egész életét – kutatásokra szánta, amelyek az interneten is olvashatók, ellenőrizhetők, kuruzsló lenne?! Nem csupán arról van szó, hogy ha e gyógyszer forgalomba kerül, túl sok lenne az egészséges ember, bedőlne a gyógyszer-maffia (ami köztudottan politikusok kezében van) , és néhány milliárdos további jövedelme befagyna?!”
    .
    Legyél óvatos, az összeesküvés-elméletek hívéül szegődni, ennek komoly diagnosztikai értéke lehet! (Esetleg a paródia műfajával próbálkozik itt valaki? Lebeszélném… nemrég gyűjtöttem e téren lehangoló tapasztalatokat…)
    .

    „…kutatásokra szánta, amelyek az interneten is olvashatók,…” többet érne, ha itt az állhatna, hogy „…kutatásokra szánta, amelyek a Nature-ben is olvashatók…” de talán nem véletlen, hogy ott nem. Az univerzális csodaszerek iránt is hullámzik a kereslet. (De marhaságoknak felülő tömegek mindig vannak.)
    .
    Másvalaki talán összeszedi a politikai-társadalmi képtelenségeket. Bőven lesz dolga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. csakén
    - ahány ember – annyi stílus. Én ha vitatható véleményt látok, nem átlépem, hanem próbálok azzal vitázni. Az átlépés ugyanis a szememben a “hallgatás beleegyezés” kategóriába esik, így legalább látható, hogy van MÁS vélemény is. Aztán azt is átlépheted!
    Marcus Aurelius
    arról már nem is beszélve, hogy a humán gyógyszerek bevezetése előtt komoly törzskönyvezési eljáráson kell átesni, ami a Contergan bébik ismeretében csak helyeselhető. Ilyen törzskönyvezés nélküli szer forgalomba hozása bizony a világon általánosan hatályos jogszabályok szerint “kuruzslás”. Ezt egy 40 éve orvosnak illene a legjobban tudni! Nem kellene az ilyen fals magánügyeket a fizeSS bűnei közé belekeverni. Ez a többit is hitelteleníti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. azaz éppen az ilyen vélemény átlépése igazolja, hogy nem mindenbe kötök bele, ami pedig megérdemelné. Igazad volt Marcus Aurelius, hogy szóvá tetted!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. fjudit

    “Nem mi okoztuk.” De bizony mi okoztuk. Mi bíztuk rájuk a pénzünket, az otthonunkat, a hazánkat és a sorsunkat. Ez akkor történt, amikor megválasztottuk őket. És ahogy mi magyarok mindig szoktuk, most is utólag vesszük észre, hogy nem kellett volna. Hamarosan jelentkezik azonban ebből a társaságból egy új arc, aki majd “élesen bírálni fogja” az eddigieket, és mi őt is megválasztjuk, rá fogjuk bízni a pénzünket, az otthonunkat, a hazánkat és a sorsunkat, csak azért, hogy a “magyar átok” beteljesedhessen, és se mi, se a gyerekeink, unokáink ne élhessenek emberhez méltóan soha. Ilyenek vagyunk mi magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Új Miniszterelnök

    Orbán Viktor, és Demján Sándor is azoknak az embereknek a sorába tartozik akik tevékenysége alatt a magyar nép, a magyar hon, a pusztulásba, a rombolásba, a kilátástalan jövő felé sodródik. Elindult a második népvándorlás, ami az ország jövőhöz való jogát veszi el örökre! Magyar bajtársaim, csak rajtunk áll mikor vetünk véget ennek a pusztításnak, és mikor kiálltjuk ki végre az ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Végig olvasva a véleményeket, bizony kemények. Jó adag önkritikára van az illetékeseknek szükség, hogy helyére tegyék a dolgokat.
    Nyugdíjas vagyok,a véleményem az, hogy centizni kell a kapott alamizsnát, hogy ne legyen hó végén egy nagy mínusz.Sokszor nem sikerül. Hát öreg fejjel ezt érdemeltük. Felneveltünk egy generációt nagyon kemény munkával és most ők azok akik nem törődnek az őseikkel.
    Mit várhat egy egyedül maradt ember , és kitől. A gyereke az ország egyik felében, a menye az unokával a másik felében tángálja magát. Nem elváltak, csak a munka lehetőség miatt így alakult. Átutazóban jut az embernek 10 perc.Közben semmi. Ha baj éri ki nyit ajtót? 90-ig ez másként volt. Mi is dolgoztunk vidéken, de az anyám nagyanyám velünk élt. Reggel búcsú, este haza várás. Napi szinten tudtunk a bajokról és segítettünk. Most hol a család, hol a szeretet, hol az empátia???
    Maradt a négy fal és a magában beszélés.Ez még nemőrület, csak elkeseredés.Hol a kiút, eljutunk e borzalom végére???
    Mi öregek is szeretjük az életet, ehhez kitől kapunk segítséget????A fiatalok a saját gondjukat sem tudják megoldani.Ezt nem éltük meg 90 előtt.Akkor volt egy szerény létbiztonság.Most máról holnapra nem lehet tervezni.Nem is érdemes, mert nem tud megvalósulni a szegénység miatt.
    Egy hazafit szeretnék látni,hallani,aki azt mondja, hogy megélek a családi jövedelemből és igazi hazafiként nem kérek sem fizetést sem tisztelet díjat, mert szeretem a hazámat és a népemet,segíteni szeretnék.Ha ilyent hallanék akkor azt mondom érdemes volt élni, jól sáfárkodtam a kapott élettel.Hazafiak várom a jelentkezésüket!!!!!!!Az időseket pedig hagyják élni, sokat tettek az ország asztalára,tessék felmutatni, hova lett!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Ha most ennyien fel vannak háborodva akkor hogyan nyert 2/3 többséggel??? Ez várható volt A szemén is látszik hogy nincs minden rendben. Aki megengedi, hogy egy idős asszony kezet csókoljon neki és ezzel még hivalkodik is, ott valami nincs rendben. A fideszesek persze ragaszkodnak hozzá, hiszen nekik mindent szabad ebben az országban……Most bezzeg nem kiabálja a Szijjártó sem, hogy ki hazudik, illetve ki hazudott!! Mert az ő zsebét is tömik A Schmidt Pá meg csak szégyene az országnak. Nekik jó volt, mert azt a sokat emlegetett alaptörvényt, amiből kimaradt a társadalombiztosítás és a nyugdíjbiztosítás is, aláírta, szerintem fogalma nem volt hogy mit ír alá, mint ahogy azoknak sem akik megszavazták. A 90 évre titkosított iratokat elő lehetne venni és mindjárt nem lenne egyeseknek akkora szája. Ha valamit “elkúrtak” ők azonnal 90 évre titkosítják, nehogy kiderüljön valami. Most pedig a magyar földet egymás között szépen felosztják, mint ahogy annak idején a gyárakat és egyéb üzemeket, az egész iparágunk az enyészeté lett. Mert rombolni azt tudnak, mára már semmi nem maradt, hát elkezdték a becsületünket, a hitünket, a magánvagyonkánkat elorozni. Hát ezt tudják ők elvenni és rombolni.
    Még a dédunokáink jövőjét is elvették. De hajrá akik rászavaztak, remélem elégedettek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Én pedig azzal vádolom Orbán Viktort, hogy 60 évesen meg kellett tanulni félni, csak azért, mert ebben az országban élek !!!!
    Félni a bunkó, primitív arrogáns hatalomtól, az utcáinkon grasszáló fasiszta csürhétől, (a fővezérüket, éppen ma mentették fel) a szegénységtől, a létbizonytalanságtól, attól, hogy ha beteg leszek, vagy a családom bármelyik tagja, EZ az egészségügy csak megölni tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor talajt fogott 2012. június 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos