Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ángyán József helyreigazítást kér az MTI-től 2012. május 3. csütörtök 6:01 Forrás: AN

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ángyán József helyreigazítást kér az MTI-től

Budapest – A más alkalmakkor lassú MTI ezúttal a hangsebességnél is gyorsabban dolgozott. Még meg sem jelent az interneten a Napraforgó című blog, a Fidesz-közeli közmédia már idézett is belőle. A Freedom House épp a napokba minősítette le a magyar médiát, és a csak részben szabad kategóriába sorolta a honi sajtóviszonyokat. Ángyán József tiltakozik az MTI eljárása ellen.

Nyílt levelet írt Ángyán János, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára Belénessy Csaba MTI-vezérnek, melyben visszautasítja “az őt lejáratni kívánó koncepciós irományból kreált”, az MTI által közölt hírt és helyreigazítást kért a nemzeti hírügynökségtől. Az MTI szerdán egy olyan blogot idézett, melyet aznap regisztráltak és csak egyetlen, a volt államtitkárt ekéző bejegyzést tartalmaz.

“Az MTI 2012. május 2-án 14 óra 20 perckor közreadott egy engem lejáratni szándékozó koncepciós irományból kreált hírt, amelyet visszautasítok. Az abban foglaltak minden alapot nélkülöznek, egytől egyig szemenszedett hazugságokat tartalmaznak. Visszautasítom továbbá azt az eljárásmódot, ahogyan az MTI, az ország közpénzekből fenntartott hírügynöksége egy hivatalosan nem létező blogon ma megjelentetett első és egyetlen bejegyzésből “példás” gyorsasággal, néhány óra leforgása alatt országos hírt kreált anélkül, hogy a bejegyzés tartalmát bármilyen módon ellenőrizte volna” – olvasható Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkárának szerda késő esti nyílt levelében, melyet Belénessy Csaba MTI-vezérhez intézett.

“Követelem, hogy a jó hírnévhez való jogom durva megsértését helyesbítő közlemény azonnali kiadásával korrigálják, s erre külön hívják fel azon sajtóorgánumok figyelmét, amelyek az Önök hírét átvették.

A helyesbítő közleménnyel egyidejűleg az MTI jelen levelemet is hozza nyilvánosságra. Követelem továbbá, hogy indítsanak azonnali vizsgálatot annak kiderítésére: hogyan fordulhatott elő, hogy egy ilyen “1 napos blog” első és egyetlen bejegyzése vezető hírré válhatott az MTI-nél, különös tekintettel arra is, hogy ki vagy mely intézmény volt a “figyelemfelhívó hírforrás”! Elvárom, hogy a vizsgálat eredményeiről engem informáljanak és a közvéleményt tájékoztassák” - közölte a volt államtitkár.

Az MTI szerdai hírében a napraforgoblog bejegyzését idézte, mely szerint Ángyán József azért távozott a tárcától, mert “két haverját” felmentette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. A Kettős Mérce blog az MTI hír kiadása után azt írta, ilyen nevű blog nem is létezik. Az MTI ezután közölte a blog pontos címét, melyben egyetlen bejegyzés található csak. A blogot ma regisztrálták. Az LMP nyílt levelet írt Belénessy Csaba MTI-vezérnek, aki válaszában leszögezte: úgy ítélték meg, hogy hírértéke van az idézett blogbejegyzésnek.

Ángyán József idén januárban nyújtotta be lemondását, indoklás nélkül. A fideszes parlamenti képviselő később többször bírálta a kormány birtokpolitikáját. Az MTI-nek nem sikerült elérnie Ángyán Józsefet. A Vidékfejlesztési Minisztérium az MTI-vel közölte: általában nem kommentál blogbejegyzéseket, mindenesetre a témával kapcsolatos tényeket, fejleményeket figyelemmel kíséri és megvizsgálja.

Ángyán nyílt levelében, amelyet az őt támogató zöld szervezeteknek írt, kifejtette: “Az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt ‘maffiahálózat’ mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig. Mindent vinni akar a vidéki, helyi közösségek, családok elől, és magam, munkatársaim valamint az emberekkel közösen kidolgozott Nemzeti Vidékstratégiánk e zsákmányszerzés útjában álltunk”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 13 szavazatból)
Ángyán József helyreigazítást kér az MTI-től, 4.3 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Magam kilenc hónapja nyomom az “ipart” itt a neten, mint blogger. Írtam pártucatnyi posztot – nehány jót és sok rosszat is. De engem e gyerekkihordásnyi idő alatt valahogy még egyszer sem szemlézett az MTI. Az aznap regisztrált “napraforgo” viszont már a legelső posztjával is vezető hír lehetett Magyarországon! … megesz a sárga irígység!
    Hát, hiába! Írni biza’ tudni köll!
    … és ezt … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  2. Miután az MTI politikai személyek életét blogon keresztül tényként kezeli, ajánlom figyelmébe az ország vajdájának életét (nem ma került a netre, nem az MTI rendelésére, remélem azért így is megüti azon kritériumokat ami alapján hírként kezelik):
    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  3. Én már elküldtem néhány e-mailz külföldi ismerőseimnek. Nyiltan vállalom hogy én vagyok aki rossz hírét kelti Magyarországnak De helyes ha így tesz minden magyar zember. Hiteles tájékoztatás. Királyi Magyar Távirati Iroda A Nemzet Hírügynöksége. Soha nem hazudnak , úgy mint a zorbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. A rendszer belső ellenségeivel még keményebben kell bánni, mint a külsőkkel. Rákosi is koncepciós perekkel tett rendet a Magyar Dolgozók Pártjában (és számtalan más példát is mondhattam volna).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  5. Ángyán úr!
    Vákuumba gyufát gyújtani meddő vállalkozás.
    A “főzőversenybe” résztvevők viszont követelhetnék.
    Valahogy így:
    “Jóska Te kiálltál mellettünk, akkor, és mindvégig értünk melóztál, most mi jövünk!”
    Talán akkor, de addig egy lesz a sok közül, kit jegel a hatalom, mert nem tűri tovább a “térdelő helyzetet”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. Egyre nagyobb aggodalommal figyelem a piszkos dolgokat amik itt mennek. Azt hiszem ez valami olyan lesz mint a tenger hulláma, egyre dagad, egyre nő, egyre gyorsul de nincs hova mennie csak a part felé, ahogy sekélyesedik a víz és a mozgástér, a hullám kifakad, a hullámtaréj elborítja a partot és kész vége nincs tovább. Aggasztó elszomorító és végső soron önpusztító folyamat..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. beléndeki úr csak parancsot teljesített, de ezt nem kommunikálhatja. :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. Kovács Zoltán államtitkár : “Az államtitkár cáfolta, hogy a kormánynak befolyása lenne a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szakértőkből álló tagjainak munkájára, és abszurdnak nevezte a Freedom House azon megállapítását, hogy a hatóság és az egyes médiaszakmai szervezetek együttműködésével létrejött társszabályozás intézménye a cenzúra és az öncenzúra kiterjesztése lenne” Nagyon rossz volt az időzítés. Tegnap jött az MTI az Ángyánt lejárató ” műbloggal”, ma pedig ez a szerencsétlen K.Z. támasztja alá a F.H. leminősítését.
    Ez a K.Z. már egy fiatalabb évjárat, de mintha 80-as évek agit. prop. titkára beszélne belőle.A tények nem nagyon zavarják a megnyilatkozásaiban, de hát erre szerződtették.Az államtitkárság a pályája csúcsa, különben marad volna noname adjunktus akárhol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. Már sokszor leírtuk itt is, és sokan leírták máshol is. A lakáj média mögött álló hatalom számára nem fontos az igazság, csak zavaró tényező. Céljai elérésére minden becstelen eszközt felhasznál. Csak az számít, hogy az ellenségre jelet tegyenek, és a hívek – az igazságtól függetlenül – el is hiszik, mert ezt akarják hallani. Mindenkit stigmáznak, erkölcsileg legyilkolnak. Az, ha évek múlva egy-két esetben, véletlenül kiderül az igazság, már nem számít, senkit nem érdekel. A megbélyegzés elérte célját, tönkre tették egy életre. Egyenként vadásszák le az ellenséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Feljelentés rágalmazásért!! Mindent hivatalos jogi úton kell rendezni!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  11. @bmk Ugyan Dávid Ibolyka is megéri a pénzét, de az ő ügyük is a bíróságon “rendeződött”, két év alatt. Ezalatt mint MDF megszüntentek létezni, még majdnem ők húzták a rövidebbet.Az ügy főszereplője, az UD, tisztes, 250 milliós kárpótlással kiszállt ( Az további kérdéseket vet föl, hogy ha Dávidék nem voltak “vétkesek”, hogy megfigyelték őket, akkor az UD, mint aki megfigyelte őket, milyen alapon kap kártérítést?Az is érdekes, hogy az állam milyen gyorsan megállapodott a “méltányos” kárpótlásban a pervesztessel(!).1-2 milliós strassbourgi döntésekért pedig nem képes fizetni-Ez csak egy mellékszál).Szóval menjünk csak bátran bírósághoz. Ott is hamarosan érzékelni fogják a bírók, hogy ha nem teljesen rezdülnek egy hullámhosszon az ügyészséggel, akkor Bivalybasznádon találhatják magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Nem tudhatjuk mi történt az irányitott
    “Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szakértőkből” álló
    szervezetében: Szegény Juliska most szorul, mert valószinűleg a Mariska
    által diktált feladatok igy történhettek:
    - mindenképpen meg kell irni a hirt, aminek alapja a blogon lesz
    -de nehogy elfelejtsétek a blogot kitenni.
    .
    Igy is történt.Ugyanis a cikk fogalmazványát legalább kilencszer kellett
    átirni. Az idő sürgetett, de mindenki szempontjának megfelelő Tartalmi
    külalakot is kellett varázsolni. Közben a gépirónőnek hasmenése volt.
    A cikk mégis leadásra került időben!
    Ezután feltettük a blogot is. Nem felejtettük el. Úgy, ahogy kivánták.
    .
    Most mondja már meg valaki, mi ebben a probléma? Cikk is lett, blog
    is. Ráadásul a kért sorrendben.
    És még Ángyán József miatt minket cincálnak! Hát ki az az Ángyán?
    Mikor ugy örültünk a múlthét közepén, hogy a Zolibácsinak sikerül
    minket ide beprotezsálni, mivel azokat a régi hülyéket ki kellett rúgni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Itt annyira nyilvánvaló a csalás, hogy én Ángyán helyében Strassbourgig vinném az ügyet.
    Továbbá tájékoztatnám Brüsszelt, a CNN-t, és így tovább.
    Hadd szívjon ez a rühes fideSS-horda ország-világ előtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  14. “Itt annyira nyilvánvaló a csalás, hogy én Ángyán helyében Strassbourgig vinném az ügyet.”
    .
    Erről beszéltem az előbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Az államtitkár úr most megtapasztalja milyen demokráciát épít OV. A nemzeti együttműködést úgy értik, hogy együttműködünk azokkal, akik a kedvünk szerint tesznek.
    Az államtitkár elmondta mi történik itt valójában: azelmúltnyócévben kiéhezett fideszközeliek most benyújtják a számlát, mert OV tudja, jöhet még nyolc, de minimum négy szűk esztendő.
    Debreceni József “A politika fertője” című könyvében leírta, hogy OV nagyon fontosnak tartja a párt támogatói körének feltőkésítését, mert az adja ellenzéki helyzetben a biztos anyagi hátteret. Ne tessék ezen csodálkozni.
    Egyébként ez az ügy beleillik a Klubrádió ellen indított Autórádió kreálmányba, a Gyurcsány dolgozat elleni kreálmányba. Biztosan van egy ilyen osztály, akik ilyeneket csinálnak, meg mínuszolnak, ellenszavaznak, stb…
    Tisztára úgy mint a Rákosi időkben.
    Valakinek nagyon tetszik a fideszben Bacsó filmje a Tanú. Használják is forgatókönyvként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  16. @bonhomme.Ángyán egy viszonylag ismert ember,már nem fiatal, van mögötte szakmai pályafutás. Talán jobban figyelnek rá, mint egy Gipsz Jakabra.De amíg Strassbourgban valami születik, az éveket jelent, neki nem a pereskedés az élete.Aztán ki fog derülni róla egyszer csak, hogy a fia drogozik, stb. stb. Aztán egyetemi karrier sem lesz.Két év után megkapja strassbourgi döntéstés a hajára kenheti.O. egyszer elszólta magát, hogy nyugodtan menjünk bele a kötelezettség szegési eljárásokba, S.-ban úgy is évek alatt döntenek csak.Akkor pedig mi már illa berek…És oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Akkor most Angyan is “zsidolibsikomcsi” lett?
    .
    Ha valakinek meg nem tunt volna fel, ugyanezt csinaltak az elmult 10 evben ellenzekkent, igy kezdodott es folyik ma is Gyurcsany es a tobbiek lejaratasa is!
    .
    Ezzel egyertelmuve valt, hogy a merce nem a jobb vagy baloldalisag, hanem “nyalod a segget a vezernek vagy sem”!
    .
    A tisztessegrol, igazsagrol, demokraciarol, mint mercerol mar nem is teszek emlitest, mert ez a szotarukban sincs benn!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. OKI,
    Pontosítanék: ugyanezt csinálják amióta bekerültek a parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. Leslie Charteris,
    évekig tart, ebben igazad van, de addig is lehet vele égetni a fasiszta rezsimet.
    Másrészt az ellenzék lehetne olyan tökös, mint mikor Gyurcsányék több napilapban megjelentették az ominózus “Orbán Viktor hazudott” című fél- vagy negyedoldalas hirdetést fekete alapon, hogy mást se vettél észre a hátsó oldalon.
    Aztán meg naponta a fideSS-maffia orra alá kéne dörgölni minden “dicső” tettüket, úgy, ahogy ők is felhándáltak mindent az MSZP-nek, még úgy is, hogy kiforgatták a Medgyessy szavait. Én még emlékszem rá, mikor a parlamentben megkérdezte őket: “Mit ígérjek? Hogy 10 évig nem lesz gázáremelés?” Utána meg ezzel jöttek, hogy hiszen megígérte, hogy 10 évig nem lesz, most miért emeltek mégis?
    Ilyen a fideSS-fasiszta retorika, Göbbels parteigenosse legszebb hagyományait viszik tovább, ez ellen nem lehet nyuszi módon küzdeni. Gyurcsány aztán ott a parlamentben a pofájukba vágta, hogy “Uraim, önök hazudtak!”. Akkor volt ez a hirdetés is. Meg a Kuncze is jól elragozta, mi mindent hazudott össze Orbán, és az volt a vége hogy “ez már akkora hazugsághegy aminek a tetejére fel sem mernék hágni, mert félő, hogy igen ritka lenne ott a levegő”, a Führer meg meg sem tudott mukkanni, csak nézett bangán kifelé a fejéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. Angyan mindenesetre elgondolkodhat az emberi / politikai “tisztessegrol”.
    Nevezetesen, csak szemezgetve:
    .
    1.) Azok a “traktorosok”, akiknek az erdekeit kepviselte, KIALLNAK – E MELLETTE MOST, vagy csak addig volt jo, ameddig “kaparta nekik a gesztenyet”?
    .
    2.) Akkor, amikor a “traktorosaival” bevonult Bp.-re, az akkori kormany TETT – E EHHEZ HASONLO emberileg ellehetetlenito kiserletet, hogy kivonja a forgalombol?
    .
    Azaz kiderul, hogy a “traktorosoknak” mi is a “fontos”:
    A “rezsim (orban Gyurcsannyal szemben)” vagy a sajat erdekeik a kormanyzo parttol fuggetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Leslie Charteris
    09:11
    “Ez a K.Z. már egy fiatalabb évjárat, de mintha 80-as évek agit. prop. titkára beszélne belőle.”
    .
    Nevezzük nyugodtan nevén a gyereket: Propagandaminiszter. A 30-as évekből.
    Csak az egy másik ország volt. Az eszme ugyanaz….
    És ugyanúgy “kiválóan” működtetik a gépezetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. A csuti megadta az engedélyt a kilövésre. Ez még csak az előjáték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Az elmúlt nyolc év volt.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VsyBrvlyKVw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. carpenter
    “A csuti megadta az engedélyt a kilövésre. Ez még csak az előjáték.”

    Teljesen egyetértek. Nem csodálkoznék, ha Ángyán hirtelen tragikus balesetet szenvedne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Nos én nem ismerem részleteiben ezt az egész ügyet (nem az MTI félét, mert ez teljesen egyértelmű, hanem a föld-ügyet) és Ángyánt sem. De mért nem lépett, amikor még államtitkár volt? Csak utána világosodott meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Kuksi

    Most szóltak neki, elfelejtették :-))))) oszt annyi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Akkor lépett amikor államtitkár volt! Aztán lelépett, azóta pedig borította a bilit.
    A családi maffiákkal szemben egyedül, félő, hogy megeszik őt reggelire….nem is tudom, hogy bátor-e vagy vak, mint a cigány lova?
    Az ország földterületeit a fideszesek kapják, az ott élők pályázatai nem felelnek meg, erre Budai Gyula válasza – mit keres Oszkó a Wizzernél? Jó válasz! Ez kell a gazdálkodónak – nem föld!
    Ugye, hogy milyen jó a Fidesznek Gyurcsány? A fél ország a dolgozatot követeli, meg Gyurcsány lemondását – a volt miniszterelnökségéről))))))))))))
    A földek, kit érdekelnek, vigye akinek kell – de az a dolgozat, na az számít, mert nélküle még aludni sem lehet!
    Szegény betegek is várhatják a mentőt – de ez sem érdekes, csak annak, aki hiába várja a segítséget – de az a dolgozat, mert anélkül, hogy nem tudjuk meg az igazságot, élni sem érdemes.
    Ami itt megy döbbenet, de a reakció méginkább – hol a dolgozat??????????
    Ki kérdezi meg, hogy Kínával mit tárgyaltak és mennyi kölcsönt kaptunk, és mire, hogyan, mikorra kell visszafizetni, vagy miből?! Ez sem érdekli a népet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. csakén
    2012. május 3. csütörtök
    21:34
    jájj hát nem vák ez a lú, hánem vákmerő
    ….
    nem tudom Ángyánt hova tenni. szeretném hinni őszinteségét. de szkeptikus vagyok mert tudom hol evett, honnan jött, és nem látom hová akar eljutni. ha valóban igaz ember akkor kívánok neki sok sikert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. szendam – vígasztalódj!
    A Vastagbőrt és a Véleményvezért sem szemlézik gyakrabban, mint téged! Viszont nekem biztos tudomásom van a blogger személyéről: az írta, aki az Áder elleni MN cikket is aláírta anno dacu.
    http://fn.hir24.hu/itthon/2007/01/18/beismertek_horvath_zsolt_nem_letezik
    bonhomme
    csak az a feneség, hogy a jó magyar népnek nem elég ám az egyszeri hirdetés. Nap mint nap újra és újra sulykolni kell, mire belemegy az infó a fafejébe. Legalább ezt a fidesz prímán tudja. “Nem baj, ha hazugság, csak sokszor kell elmondani – és elhiszik”
    Kuksi
    azért lépett, mert megvilágosodott.
    kovácsúr
    amit Ángyán akart: gazdaságtalan törpebirtokok, kézi munkaerőre alapozva, talán szóba jöhet, ha kiraknak minket az Unióból. Akkor úgysem lesz pénz John Deer-re. De addig akkora versenyhátrányt okozna, amely tényleg visszavetne vagy egy évszázadot.
    Ezért amit akart – azzal szakmailag nem tudtam egyetérteni.
    Viszont tisztességesen borította a bilit, amikor rájött, hogy szarral van teli, és
    nagybirtokokat játszanak át a fideszközeli embereknek, a helyben lakó családi gazdálkodókat (ami Ángyán szívügye) kisemmizve.
    Ángyán rosszul reagált a blogra alapozott MTI hírre. Mert nem kizárólag azért jött el, mert már előtte kirúgták az embereit. Elég lett volna kijelenteni, hogy az egy mellékkörülmény volt, amely megkönnyítette a döntését. De a kilépése valódi oka az elfogadhatatlan földmutyik – és pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Remélem rendben van a szakdolija, mert aztán keresgélhetjük megint vagy három hónapig, pedig ezeknek a régebben polgároknak nevezett zembereknek más gondjuk is van ám, mint oknyomozni!
    Igaz, hogy most a kiadajcstompi következne – de várjon sorára Ángyán úr, mert sorra fog kerülni, addig kerítse elő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos