Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fürdősó-drogtól válhatott zombivá – CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! 2012. május 31. csütörtök 11:52 | AN Forrás: MTI/Index/Miami Herald

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fürdősó-drogtól válhatott zombivá - CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Miami – Mint arról beszámoltunk, intézkedő rendőröknek kellett leteríteniük a megvadult Rudy Eugene-t, aki feltehetően úgynevezett fürdősó-kábítószer hatása alatt lerágta a 65 éves hajléktalan, Ronald Poppo arcát, közölte kedden több amerikai hírforrás. Poppót válságos állapotban vitték be az intenzívre, de sikerült állapotát stabilizálni. A cikk illusztrációi alkalmasak a nyugalom megzavarására.
.
A rendőröknek több lövést kellett leadniuk, mire sikerült megállítani a támadót, a 31 éves Rudy Eugene-t, aki a felszólításra csak acsarkodott rájuk és a fogaival tovább marcangolta a másik férfi arcát. A kórházba szállított idős férfi arcfelületének 80 százalékát rágta meg a zombi; Poppo elvesztette bal szemét és az orrát, a kórház egyik munkatársa azt mondta, hogy minden bizonnyal torz marad a férfi arca, de van esélye a felépülésre.
.
Armando Aguilar, a Rendőri Testvériség Rendjének igazgatója szerint a tettes magatartása arra utal, hogy úgynevezett fürdősó-drog hatása alatt állhatott. „A szerrel élők teljesen beszámíthatatlanná és erőszakossá válnak”, jelentette ki Aguilar. Paul Adams, a miami Johnson Emlékkórház sürgősségi osztályának orvosa szerint a drog hatására az emberek delíriumos állapotba kerülnek és rendkívüli erőkifejtésre képesek.  Felidézett egy esetet, amikor egy 70 kilogrammos férfi lefogásához hat rendőrre volt szükség.
.
Az új LSD-ként emlegetett, szintetikus fürdősó-drogok az amfetaminhoz hasonlóan fejtik hatásukat. A nevüket onnan kapták, hogy többnyire fürdősóként vagy növényi tápként forgalmazzák őket. Az elnevezés többnyire mefedront vagy metilenedioxipirovaleront (MDPV) tartalmazó szereket takar, amelyeket szájon át, felszippantva vagy befecskendezéssel juttatnak be a szervezetbe. Forgalmazásukat az Európai Unió országaiban és az Egyesült Államokban az elmúlt években egyaránt betiltották.
.

Filmkocka a Miami Herald biztonsági kamerájának felvételéből. A két rendőr nem sokkal korábban tette hat lövéssel ártalmatlanná a zombit
.
Mefedront 1929-ben állítottak elő először, majd 2003-ban fedezték fel ismét, és a serkentőszert az évtized második fele óta az interneten forgalmazzák. A fürdősó-drogok hatására a test hőmérséklete és a vérnyomás erősen megemelkedik, a hatása alatt álló emberek hallucinációra, paranoiára, dühkitörésekre hajlamosak.
.
Rudy Eugene autókat mosott egy járműkereskedésben. Ismerősei szerint mélyponton volt, de nem volt agresszív. Közeli ismerőse azt mondta a Miami Heraldnak, hogy pár napja Eugene arról panaszkodott, hogy depressziós, és meg akar halni. De tervei is voltak, saját autómosót akart nyitni. Erőszakos cselekmények miatt nem volt dolga a hatósággal, a rendőrség korábban marihuána birtoklása miatt tartóztatta le. Jenny Ductant, akivel 2005-ben kötött házasságot, problémás embernek írta le, olyannak, aki azt érzi, hogy senki sincs vele, mindenki ellene van. Feleségétől 2007-ben vált el.
.
A brutális támadás a Miami Herald székházának közvetlen közelében történt, az épület biztonsági kamerájának felvétele most nyilvánosságra került. Itt tekinthető meg a vágatlan videó, a rendőr a 18. percnél érkezik a helyszínre. A jelenet a kép baloldalán, a felüljáró alatt játszódik. A rendőrség keresi azokat az autósokat, akik az autópályán szemtanúi lehettek az incidensnek. A felvételen látszik, hogy számos autó halad el a zombitámadás helyszíne mellett, de senki nem veszi a fáradságot a beavatkozáshoz, vagy akár ahhoz, hogy kihívja a rendőrséget.
.
A támadásról egy arra járó biciklis értesítette a hatóságokat, ám mivel az elkövető nem volt hajlandó eltávolodni az áldozattól és folytatta a férfi arcának a csonkítását, a helyszínre érkező rendőr rálőtt a kannibálra. Csak a hatodik, halálos találat után tudta megfékezni a támadást.
.
.
Ez maradt a megtámadott hajkléktalan arcából

A két férfi a biztonsági kamera felvételeinek elemzése alapján nem ismerte egymást. Eugene végigbulizott egy zenei fesztivált. A Miami Herald szerint ruháit pár perccel azelőtt dobálta el, hogy odaért a földön fekvő Poppóhoz, akit összevert, részben levetkőztett – a megtámadott férfi eleinte megpróbált védekezni, majd magatehetetlenné vált –, végül negyedórán keresztül gubbasztott rajta, az arcát marcangolva, amikor megérkezett a rendőrautó.
.
Az áldozatról annyi derült ki, hogy régóta csavarog, neki is voltak már rendőrségi ügyei, egy évtizede már túlélt egy lövöldözést Miamiban, aminek a tettesét nem fogták el.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 19 szavazatból)
Fürdősó-drogtól válhatott zombivá - CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!, 4.3 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Szerintem ki lehetett volna írni a címhez, hogy “Csak erős idegzetűeknek!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (53 szavazatból)
  2. Gyönyörű. Esetleg egy nyilvános megkövezés segítene azon, hogy a sok drogos észbekapjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (52 szavazatból)
  3. Ezek szerint eljött annak az ideje hogy rugóskéssel járjunk.
    Megmondom miért pont rugóskéssel :
    A vadásztőr lenne a legalkalmasabb ugyan , de az ember mégsem járhat az övén egy 20 centis bőrtokkal.
    A bicska kinyitásához meg ugyebár két kéz kell . Lehetetlen használni miközben a megvadult örültet kell valahogy távoltartani !
    A rugóskést az ember előkapja , kiugrasztja a pengét és alkalmazza .
    Valószínüleg el fog törni , de arra jó hogy annyira megrogyasztja a támadót hogy ki lehet szabadulni a karmaiból.
    ( Meg a fogai közül )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  4. Szerencsétlen hajléktalan, nemhogy hontalan, a társadalom legalján van, de egy felette alig egy ujjnyira álló elmebeteg még el is rondította. Szeretném azt gondolni, hogy az állam megsajnálja őt, és a műtétek tucatjai után megpróbálják visszavezetni az értelmes életbe, de ez hiú ábránd, még a lehetőségek hazájának tartott Amerikában is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  5. Hát itt az eredménye a drogoknak, és gondoljatok bele hogy sokan legalizálni szeretnék, és politikusok is legalizálni akarták Californiában. Hát mi lesz a világgal ha tele lesz az utca drogosokkal. Az meg egy másik dolog hogy közömbösek az emberek, senki nem akar segíteni a másikon, ha veletek fordul elő egy ilyen eset, számmíthattok majd segítségre? Én azon vagyok hogy a drogot minden erővel pusztítani kell, úgy mint a terrorizmust. Drogosokkal ne barátkozz, kerűld őket, és a fű is drog, hiába sértődik most ezen meg a sok kis polgár aki fűvet szív.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -37 (111 szavazatból)
  6. Hmm, de persze jó egy AK-47eshez készített bajonnett is, Geyza. Vagy egy Ak-4es :) Vmik alverziója amit el lehet rejteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Nem elég a rugós kés. Hatszor lőttek bele a zsernyákok, mire két vállra fektették.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  8. Éltalában egy lövés a fejbe/szívbe elég szokott lenni. Valószinüleg csak a hatodik volt halálos. Legalább kinyírták. Az áldozatot visszont lehetettlen rehabilitálni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. “A felvételen látszik, hogy számos autó halad el a zombitámadás helyszíne mellett, de senki nem veszi a fáradságot a beavatkozáshoz, vagy akár ahhoz, hogy kihívja a rendőrséget.”
    -

    Sajnos ez nem egyszerűen fáradtság kérdése. Egyre gyakoribb világszerte, legalábbis a jogállamokban és a fejlett civilizációjú országokban, hogy senki nem avatkozik nemcsak az ilyen vagy más esetekbe, sőt ha teheti elmenekül a helyszínről és még a rendőrséget sem értesíti.
    -
    Ennek több oka lehet, ezek közül csak egyet említenék, amiről én elég gyakran hallottam, hogy nagyon hálátlan illetve sokszor veszélyes is a beavatkozás sőt még a rendőrség értesítése is.
    -
    A beavatkozásnál, csakúgy mint az önvédelemnél, vagy a támadó megöli vagy nyomorékká teszi mind az áldozatot, mind a segítőt, vagy sikerül megvédenie magát és mehet a bíróság elé bizonyítani, hogy jogos önvédelemből cselekedett, ahol hónapokkal az eset után egy kényelmes szobában ülve megtárgyalják az önvédelem jogosultságát, mértéket, hogy ezt a mozdulatot megtehette, azt már nem stb.
    -
    Más dolog egy szörnyű élményen átesni, és pillanatok alatt dönteni életveszélyes helyzetben rémülten és idegesen, hogy mit tegyen, és megint más dolog azt hónapokkal később okoskodva, csűrve csavarva egy légkondicionált teremben biztonságban megvitatni. Ha meg is védi magát egy vagyona megy rá az ügyvédekre, a meghurcoltatás, esetleg az állása is rámehet egy rendőrségi ügyre, ha rosszakarói vannak.
    -
    A rendőrséget ha értesíti, beazonosítják a mobilja alapján, behívják szemtanúként, esetleg a tárgyalásra is, de védelmet nem adnak az elkövető családja vagy barátai, esetleg társai támadása, bosszúja ellen, hacsak ki nem harcol magának speciális tanú védelmi státuszt.
    -
    Persze sok különböző eset van, cserbenhagyásos gázolástól a mostani extrém esetig, de általánosságban amit említettem egy komoly szempont.
    -
    Nem állt szándékomban általánosítani, természetesen emberi közönyösség és egyéb tényezők is szerepet játszhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (51 szavazatból)
  10. ARS LONGA, VITA BREVIS

    Minden adott.
    Jó ötletek tucatjaival látta el például Schpilberget, meg Endi Vajnát is egy-egy újabb opus, illetve egy Oscar-díj megpályázásához…
    Mert ugyebár a művészethez, szükség van az életből ellopott tapasztalatokhoz is.
    Már csak az a kérdés, mi volt előbb a tyúk, vagy a tojás? A horror és thriller regény és film, avagy a valóság nyújtotta élmény…? Utóbbi nem lehetett, hisz egy ilyen “megélés” után már csak meghalásról lehet szó… Szerintem, az a rossz aki rosszra gondol, ergo a horror és thriller gyártók nem a jók közé tartoznak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  11. Bocs’ és még egy mondat:
    A drog káros (gyilkos) mivoltát nem vitatom, de közte és fent említett műfajok között mindössze annyi a különbség, hogy míg az egyik gyorsan hat ( rombol, öl), addig a másik lassan lopakodva okoz kárt a lélekben (rombol, öl).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. Eldrad: “védelmet nem adnak az elkövető családja vagy barátai, esetleg társai támadása, bosszúja ellen, hacsak ki nem harcol magának speciális tanú védelmi státuszt”
    .
    Az lehet, de akkor a tanú is mondhatja, hogy ja kérem, én csak kétszáz méterről láttam, hogy birkózik ott ez a jóember, de ha jobban belegondolok, lehet, hogy nem is ő volt. Épp ezért a vád általában szokott védelmet adni, ha fennáll a veszély, hogy elő próbálják keresni a fazont. Különben a tanú megbuktathatja az egész ügyet.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Hmmm… Ricsi, azt nem én írtam, hanem Eagle… mondjuk, én is kb. így gondolom, ahogy ő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Nem hiszem, hogy az Amerikai Népszavának ilyen cikkeket (és föleg képeket!) közölnie kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (20 szavazatból)
  15. @Troll Jót röhögtem a kommenteden, nem a drogokat akarják/akarták legalizálni, hanem a gyógyászati marihuánát, és nem csak Californiában, hanem azon kívül még 10 vagy 12 államban legális, de a füvet ne keverd már egy ilyen posztba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  16. Mennyire látszik , hogy sok ember csak “rohadt drogosok” meg igy úgy miközbe semmitse tud az egészről csak elitéli mert a többi “normális” ember is ezt teszi.
    Nos az elöttem írok között láttam olyat hogy legalizaálni akarják , Igen ez tényleg ígyvan/volt de nem ez a methi tartalmú drogot hanem a MArihuánát. Attól nemfog az emebrek másik embereket enni sőt nem válnak agresszivvá az emberek , de ugyan úgy elitélik az illetőt mint ezt a vérengző állatot (bocsi de erre nincs jobb szó).

    @Troll tipikus “átlag” ember vagy aki azért ítél eé dolgokat mert más is ezt teszi

    Ui: elnézést a helysírási hibákért de igy hajnalba nem nagyon érdekelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  17. Troll
    2012. május 31. csütörtök
    18:28
    Kár volt hozzászolnod.
    “Hát itt az eredménye a drogoknak, és gondoljatok bele hogy sokan legalizálni szeretnék, és politikusok is legalizálni akarták Californiában.”
    Max a marihuánát akarták legalizáűlni aminek semmi köze sincsen az agresszivitáshoz… Ha már itt tartunk akkor elmondom h az alkohol sokkal erősebb kábítóhatással és tudatmodosítással jár mint a fű.
    Az ilyenféle drogokat mint pl ez a fürdősó borzalom vagy kokain és ehhez hasonló szereket , egy országba sem akarták legalizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  18. Üdv mindenki. Hát azért ne vegyetek rá mérget, hogy ez drog miatt volt. Mint tudjuk a média gyakran félreinformál, legalább is a rossz nyelvek és őrültek szerint.
    Csak megjegyezném, hogy Ugandában mostanában elég sok ilyen eset megesett ott az emberek magukat és egymást is ették.
    Vannak olyan őrült képtelen feltételezések ( :) ) miszerint valaki(k) zombivírussal kísérleteznek. Hmmm hülyeségnek hangzik, de gondoljunk csak bele, Influenza+veszetség= ??? . Persze halhatott erről az ember néhány nevetséges kisfilmben ahol szándékosan elferdítették az igazságot, dehát az ördög is 10-ből 9szer igazat mond. A kutatások szerint az új vírus lebontja az agy bizonyos részeit, és állatias ösztönös agresszív viselkedést idéz elő.
    Na akkor szép álmokat :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. Kedves Troll, az értelem teljes hiányát fedezheti fel mindenki, aki a hozzászólásodat elolvassa. Engedd meg, hogy segítsek. A drogok tudatmódosító szerek. Elöszeretettel általánosítasz, és nem teszel különbséget. Ez nagy hiba, föleg ha olyan tudatlan valaki, min te. Tudtad, hogy a koffein, az alkohol és a mák is drog? Nem ártana tájékozódnod a témáról, mielött nyilvánosságra hozod a minimális értelmi szinted. Esetleg látogass el Hollandiába, legális a fü, ez csakis azt jelentheti, hogy rengeteg a Rudy Eugenehez hasonló zombi. Sikeres vadászatot kívánok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  20. Az alkohol is drog.. és számtalan egyéb pszichoaktív anyag,amiket természetesként veszel,mert már beleépültek a mindennapokba… ha innen közelítjük meg a dolgot,akkor sok sikert a “drogosok” elkerüléséhez mr. Troll…
    Szerintem egyébként se mefedron se lsd nem volt a kiváltó ok..(mindkettőt emlegették különböző cikkekben) ( a két anyagnak meg amúgy sincs semmi köze egymáshoz..) Úgy vélem,hogy egy új szerről van szó és/vagy simán elmeroggyant volt az “ember”..Egy ilyen tettet semmire sem lehet fogni..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Krom mondata ugrott be nekem is rögtön. Érdekes, hogy MINDEN rendkívüli esetet kizárólag illegális, szintetikus drogokkal magyaráznak. Mintha a “gyárilag” (genetikailag) bomlott elmeállapot mára teljesen eltűnt volna a föld színéről, holott tapasztalatból tudom, hogy ahhoz se kell semmiféle drog, ami így ráadásul még veszélyesebb, mert mások számára (és olykor maga az egyén számára is) rejtve marad. Annak idején sátánizmussal magyaráztak minden kirívó, erőszakos bűncselekményt, ma meg a drogokkal.

    Troll hozzászólása meg igazából szóra sem érdemes. Menj és szedd össze a homokozólapátodat inkább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Teljesen egyetértek a felettem írókkal…
    Troll buta vagy !
    A Fűtől nyugodt vagy és éhes maximum…

    El Gringo… ha tényleg van ilyen vírus , vagy kísérleteznek ilyenen.. az para !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Öööááááh, ez undorító!
    Különben valahol érthető az autósok reakciója: először is, még viszonylag kis sebesség mellett is gyorsan elhaladnak a jelenet mellett, nincsenek rákényszerítve, hogy részt vegyenek benne, gyorsan kiléphetnek a helyzetből. Ezzel szemben a beavatkozás több szempontból is “költséges”, hiszen eleve közveszélyes a támadó, ráadásul maga a jelenet is bizarr, az ember szinte fel sem fogja, aztán ha mégis, ott van a szokatlan krízishelyzetből adodó elemi félelem, és a valószínűleg traumatikus látvány, amit ha megáll, még alaposabban látnia kell. Szerintem nem a bírósági hercehurcától való félelem, vagy a nem elégséges tanúvédelem, hanem egy egyszerű önmagunkat mentő mechanizmus működött itt elsősorban. Ha most nem autóval vannak, és nem léphetnek ki olyan gyorsan az eseményekből, akkor valószínűleg segítettek volna, így viszont győzött az első impulzus. Lehet, hogy az autósok egy része is szarul érezte magát később emiatt. Én nem merem biztosra mondani, hogy ha azt látnám, hogy valaki meztelenül marcangol egy másik, számomra vadidegen, vagy élő, vagy holt embert, akkor megállnék, és nem arra gondolnék először, hogy van családom, aki hazavár (az arcommal együtt). Nem tudom azt mondani, hogy így vagy úgy cselekednék, amíg nem voltam ilyen helyzetben (és a monitor mögül könnyű bátornak lenni).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Oh shi*.. tényleg kiirhattátok volna egy kicsit nagyobbal hogy Erős idegzetüeknek. Mert biromén meg minden, de úgy mellbevágó élmény volt mégiscsak :D ohmyfcukingod

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  25. Azért az eléggé gyanús hogy a videóba ami vagy 8 perces..100 autó elmegy mellettük és senkinek se tűnik fel hogy zabálja az az embert pucéran…:S

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Zombi, persze. Szerintem meg csak elmebeteg.
    A másik meg az, hogy ez kibaszottul nem krokodil. A krokodil a fogyasztó hússzövetét lerohasztja, tályogokat nyit rajta, de nem lesz tőle senki sem kanibál.

    Krokiról videó, erős idegzetűeknek: http://youtu.be/_Yfd_7jrnMk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. http://www.youtube.com/watch?v=5ClJrjP1Vn0&feature=related itt meg 2:43nál 1 biciklis teker el mellettük…kicsit gyanús.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  28. oh, azzzisten… ez a kép a cikk alján beleégett a retinámba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. @Krőzus

    A cikk sehol sem említi a krokodilt… Elég régi tévhit, hogy a krokodil->mdpv/mpdv->krokodil(hála a magyar médiának), de a krokodil valójában házilag előállított dezomorfin(aminek a steril változata egyébként használatos a gyógyászatban is, a szöveti károsodást a mérgező és maróhatású melléktermékek okozzák) amelyet kodein szintézissel nyernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. “…A kutatások szerint az új vírus lebontja az agy bizonyos részeit, és állatias ösztönös agresszív viselkedést idéz elő…”
    .
    - Milyen kutatások?
    .
    Hol van ez publikálva? Természetesen orvosi, vagy biokémiai szakmai publikációkat fogadok el.
    A “haver azt mondta”, a “dehát ezt mindenki tuggya”‘, és a “nem mondhatom el, mert ez titkos” jellegű baromságok nem számítanak szakmai cikknek.
    .
    Azért ne legyen már az, hogy nem tudjuk megkülönböztetni a valóságot a horrorfilmektől…
    .
    A ‘Krokodil” nevű borzalomnak ehhez viszont semmi köze, olvassunk már utána, mielőtt ilyet írunk… a krokodilról vannak szakmai publikációk, orvosi interjúk, videók, tessék megnézni (már aki kibírja az ilyen tudást, mert ez tipikusan olyan, amiről lehet, hogy jobb nem tudni…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  31. a kilátástalan ifjúság,keres a problémáira megoldást,a jövőkép reménytelensége hajtja őket egy varázslatos világba ahol hasonszőrű,gondolkodó társakat lelnek.
    az államilag felügyelt drogkereskedelem a hasonló eseményeket akadályozná.
    amíg a fű alatt keresel megoldást és bujkálnod kell mert megbélyegzett vagy,addig minden szart kipróbálnak kétségbeesett,balekok,mások tervszerűen hasznot remélnek ezen emberironcsok ,ismerethiányájából,
    Aki füvezik nem bűnelkövető!!!aki alkoholista azt államilag dotált gyárak segítik a halálba,vagy a korház egyik elfekvőjébe,de bármiféle amfetamint találjanak a szervezetedbe mint leprást kezelnek.Nikotin és alkoholellenes vagyok!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. A drogos témához Trollnak szólnék! Az alkohol ugyanúgy drog, általánosításokba ne menny bele, sok különbség van drog és drog között. Rengeted RC drog (research chemicals azaz kutatási vegyszerek) voltak és vannak Magyarországon, ebből sokat betiltottak, azonban mindet sosem tudják mivel kiadnak helyette egy új vegyületet. Ezek nagyon durva mellékhatásokkal járnak, súlyos paranoia, elmezavar és stb. A könnyebb drogokat, melyeknek nincsenek ilyen durva mellékhatásai kellene legalizálni, ezzel visszaesne ezeknek az RC knek a kereslete. A marihuánának például rengeteg jótékony hatása is van és kevesebb rossz mint az alkoholnak, nem mellesleg még sosem történt olyan halál eset melyben felmerült volna fű fogyasztás, alkohollal viszont rengeteg van!!!! Jó lenne végre ha ezek a maradi emberek rájönnének hogy a rendszer amihez ragaszkodnak nem kevés tragédiával végződtek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  33. zombi az, aki meghalt majd feltámadt és agyvelőt eszik.
    ez csak egy bedrogozott dilis köcsög aki éhes volt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  34. És csoda, hogy az emberek félnek egymástól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. Különben meg szerintem látszott a tag fején, hogy nem normális

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  36. szerintetek elég lenne egy rugós kés,mikor hat lövés végzett csak vele???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  37. Eszméletlen világba élünk csak fajulnak és fajulnak a dolgok és ami az autósokat illeti hááát nem tudom szerintem ti is ugyan úgy továbbmentetek volna ha látnátok ezt a borzalmas dolgot főleg úgy h nem 150-200 méterről a kamera segítségével a biciklis pedig szerintem megállt aztán rádöbbent h jesszusom és lemerem fogadni h traumatikus élvény volt a számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Hozzá szólnék ahhoz, hogy az autósok nem segítettek a bajbajutott hajléktalannak….ha jól megfigyeltétek a videót, ez egy bicikli úton történt, ahol takarásban voltak a falaktól. Kb. 80-90 cm-es fal van mindkét oldalán az útnak, mivel a földön voltak már….és közben az a megveszett őrült ette a szerencsétlent….nem láthatták az autóból!!! Az egyik cikkben azt olvastam, hogy egy arra tekerő biciklista vette Őket észre, de sajnos hiába próbált szólni a kannibálnak…tovább evett, ekkor hívta ki a rendőrséget! Máshol azt írják, hogy a kamerán keresztül vették észre a bajt, de ott szinte semmi sem látszik….csak amikor már a rendőrség is ott volt!
    A drogokról pedig annyit, hogy néhány előttünk szólónak van igaza. A koffeint, az alkoholt és Én még a cigarettát is ide sorolnám….ezek is okozhatnak a fűtől sokkal brutálisabb reakciókat!

    U.I.:Ma már az emberek nem segítő készek sajnos!! Önzőek!!! Tisztelet a kivételnek….persze Ők meg félnek!

    Ezt a vírusos cuccot, amit EL GRINGO írt….úgy nevezik, hogy TUDATOS NÉPÍRTÁS!!!
    További szép estét kívánok az eszmecseréhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Jézus úristen !!!!!! De ki az az elmeháborodott aki ilyet fogyaszt??? o:O

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  40. Ezvan :D Nem a drog tette :D Hanem aki fogyasztotta :D nem a drogot kell hibáztatni :D

    Hát de ez van :D Szerintem elég vicces ez a “zombi” rémület :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Ti tényleg komolyan elhiszitek ezt a drog dolgot? TÉNYLEG?! :D

    “AZ ÚJ LSD SZUPERERŐT AD, DE MELLÉKHATÁSKÉNT FELLÉPHET ERŐS EMBER EVÉSI INGER ILLETVE ZOMBIVÁ VÁLÁS”

    emberek? komolyan? Halálosan komolyan megeszitek ezt a szemetet? Milyen elképzelésetek van nektek a világról? Amit a nép szava meg a bors ír? ennyi?

    Valami hülye fasz megöl egy másikat, és az egész világ zombijárványtól meg új drogoktól retteg?! A JÁRVÁNYÜGYI hivatalnak kell bejelentéseket tennie, hogy nem, nem létezik zombivírus. Aztán amikor a zombijárvány már tényleg nevetséges, jönnek a drogok, az ördögi drogok, amik zombivá válásért cserébe szupererőt adnak? Aztán amikor ez is lecseng, jönnek a sátánista szekták meg a rockerek? :D

    GONDOLKODJATOK MÁR EGY KICSIT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  42. “Az új LSD-ként emlegetett, szintetikus fürdősó-drogok…” Azt sem tudják, hogy miről írnak ezek. Először is miért emlegetnének egy stimuláns anyagot új LSD-nek, amikor az köztudott, hogy hallucinogén, ez pedig pörget. Ha felszívsz egy csíkot nem fogsz egyből hallucinálni, maximum akkor ha hónapokig csinálod egyfolytában. (de akkor sem biztos) Ez az egész arról szól, hogy az átlagembereket, akik elhisznek mindent amit a tv mond, meg a média az úgynevezett “drogosok” ellen fordítsák, mert akkor “megszűnik” a probléma ha majd jóó’ megkövezzük, meg meg rugdossuk őket. Szerintem a pasas skizofrén volt, vagy csak simán valami pszichés betegsége és ha előbb felismerik a betegséget, talán elkerülhető lett volna az EGÉSZ!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Hát ez kemény eljött az idő ,hogy zombik is vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. vigyázat!!! fröcsögnek a zombik a hősök terén…. a hír eléggé morbid,de ne paráztassuk már egymást könyörgöm….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  45. hagyjatok mar azert nem minden kabitoszer hasznalora kel kiteritett velemenyt irni h mert legalizalni meg ilyenek az alkohol az jobb biztos nem teny h ez nem szep es vannak ilyen örültek de azert kerem….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Újabb zombitámadás Floridában 2012. június 22. péntek | AN

Emberevés Baltimore-ban 2012. június 4. hétfő | AN

Zombitámadás zajlott Miamiban 2012. május 29. kedd | AN

Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát 2011. november 2. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos