Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb zombitámadás Floridában 2012. június 22. péntek 11:35 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb zombitámadás Floridában
Miami – Az arclerágós zombitámadáshoz hasonló eset ismétlődött meg Floridában; a tettes ezúttal is meztelenre vetkőzött és kiharapott egy darabot az általa megtámadott ember húsából, közölte csütörtökön internetes oldalán az ABC News televízió.
.
A támadó, a 26 éves Charles Baker egy egyelőre nem azonosított szer hatása alatt állt. A férfi szerda éjjel Palmettóban felment a 25 éves barátnője lakására, hogy meglátogassa a gyerekeit. A férfi itt őrjöngve ledobálta ruháit és felborogatta a bútorokat.
.
Az ugyancsak a lakásban élő, 48 éves Jeffrey Blake megpróbálta megfékezni Bakert, de akkor az kiharapott egy darabot a bicepszéből. Blake-nek végül sikerült letepernie a dühöngőt, akit a kiérkező rendőrök elektromos sokkolóval tettek ártalmatlanná.
.
Május végén Miamiban egy valószínűleg szintetikus fürdősó-drog hatása alá került, 31 éves férfi, Rudy Eugene megtámadott egy Ronald Poppo néven azonosított 65 éves hajléktalant és lerágta az arcát. Az önkívületben őrjöngő Eugene-nel a rendőrök végeztek.
.
Észak-Amerikában az elmúlt hetekben nemcsak Floridában történtek a kannibalizmus elemeivel súlyosbított bűncselekmények. Marylandben a múlt héten emeltek vádat Alexander Kinyua kenyai diák ellen, aki meggyilkolt és feldarabolt egy férfit, akinek megette a szívét és az agyának egy részét.
.
Kanadában Luka Rocco Magnotta biszexuális pornószínész egy kínai diákot gyilkolt meg, akinek evett a testéből, majd a végtagjait különböző címekre elpostázta.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Ahogy közeledik a vég (nyugi nem most lesz, de azért közeledik) egyre többen hülyülnek meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Há komolyan mondom , ottan egy Zombi-akadémiának kell lennie valahol.
    Biztos a hallgatók kijárnak gyakorlatra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Bocsánat, hogy ilyen analitikusan érdeklődöm, miközben ez rettenet… De hogy hathatnak ezek a szerek, milyen ingerületátvitelre, milyen hajlamot aktiválnak, hogy pont épp a kannibalizmust hozzák elő…? Furcsa… úgy értem, különféle őrületeket várnék, nem egyfélét… persze a többi drognak is jellemző vízióoi, tünetei vannak, amennyire tudom… de érdekelne, hogyan hat… Hát, a kíváncsiságtól még lehetek együttérző vagy felelős, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Lehet hogy olthatatlan éhségérzetet gerjeszt az új szer. És a fogyasztója az első lehetséges alkalommal csillapítani igyekszik azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Nem is tudom hogy lehetne védekezni ez ellen?Talán valami sündiszo
    ruha kellenne,tetötöl talpig tüskébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Isten barmai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. “De hogy hathatnak ezek a szerek, milyen ingerületátvitelre, milyen hajlamot aktiválnak, hogy pont épp a kannibalizmust hozzák elő…?
    - írga fentebb G.
    .
    Nem is volna rossz kideríteni.
    Én annak drukkolok, hogy először a zsidóknak sikerüljön.
    Kideríteni.
    Szintetizálni,
    - gyártani,
    - és pl. rakétáról permetezhetővé tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. titanic:

    Védekezni könnyű lehet Amerikába. Lelőni a zombit és kész, ennyi. Amúgy tényleg különös, hogy ennyire a felszínre hozza ez a drog a tudatalatti állatot, azt az ösztönlényt, amely még magukból a vadállatokból is ritkán tör elő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. Ha jól értem, két ilyen jellegű támadás történt, a többi kannibalista eset nem lehetett ilyen. Őrjöngő ember nem tud gondosan megsütni falatokat, és nem tud megfelelően megcímezni és feladni postai küldeményeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Emberevés Baltimore-ban 2012. június 4. hétfő | AN

Zombitámadás zajlott Miamiban 2012. május 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos