Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zombitámadás zajlott Miamiban 2012. május 29. kedd 18:41 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zombitámadás zajlott Miamiban
Miami – Rémfilmbe illő jelenet tanúja volt az a férfi, aki saját szemével látta, hogy egy meztelen támadó őrjöngve marcangolja áldozata arcát és nyakát.  Mindez Miami belvárosában, egy forgalmas autóút, a MacArthur Causeway mentén történt.
.
Larry Vega, a biciklin arra járó szemtanú később arról számolt be a rendőrségnek, hogy a támadó vadállat módjára vájta bele a fogát áldozata arcába és nyakába, tépve-szaggatva a bőrt és a húst, miközben sikeresen le is fogta a férfit, aki mozdulni sem tudott.
.
A horrorfilmekből ismert élőhalottak módjára támadó férfi szombaton követte el a rémtettet. Larry Vega rendőrt kerített, akinek többszöri felszólítására sem engedelmeskedett a támadó, ezért a rendőr kénytelen volt agyonlőni. A támadó a szájában egy darab emberhússal halt meg a helyszínen.
.
A rendőrség szerint a támadó természetesen nem zombi volt, ellenben valamilyen rendkívül durva kábítószer hatása alatt válhatott ennyire agresszívvé. Áldozata kritikus állapotban fekszik egy miami kórházban.
.
A MacArthur Causeway Miami belvárosát köti össze Miami Beachcsel, környékén igen sok a hajléktalan.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)
Zombitámadás zajlott Miamiban, 3.8 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. A MacArthur Causeway Miami belvárosát köti össze Miami Beachcsel, környékén igen sok a hajléktalan.

    Éhes volt egy hajléktalan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  2. Úrrristennn…mik nem vannak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  3. Amerika a lehetőségek országa : Akár még zombivá is válhatunk.
    ( Gondolom vannak erre megfelelő tanfolyamok , ” akadémiák ” is )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  4. Ennek is az elmúttnyóccév az oka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  5. hehehe

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  6. Hát igen a szabadság felelősséggel jár. Ha tele nyomom az agyam droggal akár le is lőhetnek. (Helyes !!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  7. Az alkalmazott ítélet részemről jogerős!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. Lám csak, a lehetőségek országában, bármikor lehetsz a tegnap látott – akár egy Oscar díjas – film főszereplője is…
    .
    Anno, nagyon haragudtam Csurkára, amikor 2001. szeptember 11-én azt nyilatkozta, hogy “az amerikaik maguknak csinálták”… Azonban hosszasabb elgondolkozás után be kellett látnom, hogy olyan filmek, mint többek közt a Pokoli torony, vagy a Terminátor (1., 2., 3.) stb., aberrált gondolkodású személyek agyában beteges folyamatokat generálhatnak, amelyek nem a film megtekintésének a pillanatában törnek a felszínre, hanem mint egy vulkán, csak évek múlva.
    Megjegyzem, hogy az elmúlt vasárnap a tévében, családom körében én is megnéztem egy tipikusan amerikai “gyermekfilmet”, amely telis-tele volt horror elemekkel. Néhány jelenetén jómagam is elborzadtam, mely borzongásnak enyhe berzenkedés formájában is hangot adtam. Mire gyermekem megmosolygott, mert úgymond, ezek a jelenetek semmik, ő már hozzáedződött ezek látványához… Na ezek a hozzáedződések – amikor a horror mindennapjaink “megszokott” részévé válik – okoznak mélyrehatóan káros torzulásokat nem csupán az egyén, de a társadalom tudat (alatti) szintjén is.
    .
    A horror védelmében a (nép)meséket szokták felhozni, hogy úgymond, annál borzalmasabb nincs… A népmese nem akar elborzasztani, ránk, illetve a gyerekre bízza a leírtak, a hallottak feldolgozását. A filmek, és főleg az amerikai filmek rém jelenetei viszont ráerőltetik a nézőre a rendező beteges fantáziáján kifundálódott, kiagyalt félelmetes látványvilágot.
    Ráadásul a “filmipar” mindezt az üzlet érdekében hajszolja… azaz üzleti érdekből uszítja ránk a rendező pitbull fantáziáját.
    Nem akarok jelzőt használni, de a fenti fotó valósága fejezi ki e filmkultúra mérlegének mindössze egy apró szegmensét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  9. nagyon eros kabitoszer hatasa allat volt a ferfi.semmi koze a dolognak ahoz hogy milyen filmek vannak a tv ben. a kedvenc sorozatom walking dead, de oszinten hamar valaki a film miatt csinalja , miert pont zombi akar lenni???:) szoval kabitoszer!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. Ezen az alapon majd Kövért is le kell lőni mert csak idő kérdése, hogy beleharapjon valakibe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. “Ezen az alapon majd Kövért is le kell lőni mert csak idő kérdése, hogy beleharapjon valakibe!”
    Már akár ma is lehetne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Félelmetes, hogy mire képesek a drogok. Kicsit utánanézve találtam egy rövid leírást arról, hogy ez nem “egyszerű” kábítószer volt, hanem legálisan, az internetről rendelt “fürdősó-drog”, valamiféle olyan kemikália, amit természetesen nem emberi fogyasztás céljából találtak ki. Belegondolni is rossz, hogy se az USA-ban, se M.o.-n szinte képtelenség ellenük fellépni, hiszen terjesztése legális mivolta miatt könnyű, és ha be is tiltják, számtalan más szert találnak helyette a bódulni vágyó bolondok, akikből lehet, hogy hasonló zombiszörnyek is válhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. worldonblőd!
    A horrorfilmeknek még nyoma sem volt a középkorban, amikor a bűnelkövetőket a mai filmeken “edzett” nézőket is sokkoló módszerekkel kínozták halálra, vagy 1888-ban sem vetítettek ilyesmiket a nemlétező mozikban, amikor Jack the Ripper London városában sorozatban metszette fel a fiatal prostituáltak hasát. De hogy ne csak a valaha élt emberek rémtetteiről beszéljünk, hanem essék szó a művészi fantázia világáról is, Hieronymus Bosch festett szörnyei, démonai 1480-90 óta kísértik az emberiséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Az elkövető a fent említett drog hatására hőhullámot is kapott és ezt a cselekedetet teljesen meztelenül hajtotta már végre. Egyébként egy hajléktalant támadott meg és kezdett falatozni. Az első lövés után még folytatta az evést és ezért kellett 6x belelőnie a rendőrnek. Ezt az itteni újságok írták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Itt tényleg a drog volt a bűnös, de botorság azt állítani, hogy a filmek nincsenek rossz hatással az emberekre, annak ellenére, hogy ez egy kimutatott tény. Én is láttam a walking dead összes részét, de az a véleményem, hogy erőltetett a történet, és elég negatív is. Minden olyan film értéktelen, amiben az a lényeg, hogy milyen brutális. (pl.:Fűrész) Ha izgulni akartok, akkor a legvégső határ a triller. És tényleg túl sok brutális gyerekfilm van. Épp elég volt az ezelőtti korokban a háborúk brutalitása, ne ilyet lássunk még a TV-ben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. @Jumbo- ha éhes lett volna, akkor kaját vett volna,nem drogot !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Újabb zombitámadás Floridában 2012. június 22. péntek | AN

Emberevés Baltimore-ban 2012. június 4. hétfő | AN

Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát 2011. november 2. szerda | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos