Zombitámadás zajlott Miamiban 2012. May 29. Tuesday 18:41 | AN Forrás: Reuters

Zombitámadás zajlott Miamiban
Képünk illusztráció
Miami – Rémfilmbe illő jelenet tanúja volt az a férfi, aki saját szemével látta, hogy egy meztelen támadó őrjöngve marcangolja áldozata arcát és nyakát.  Mindez Miami belvárosában, egy forgalmas autóút, a MacArthur Causeway mentén történt.
.
Larry Vega, a biciklin arra járó szemtanú később arról számolt be a rendőrségnek, hogy a támadó vadállat módjára vájta bele a fogát áldozata arcába és nyakába, tépve-szaggatva a bőrt és a húst, miközben sikeresen le is fogta a férfit, aki mozdulni sem tudott.
.
A horrorfilmekből ismert élőhalottak módjára támadó férfi szombaton követte el a rémtettet. Larry Vega rendőrt kerített, akinek többszöri felszólítására sem engedelmeskedett a támadó, ezért a rendőr kénytelen volt agyonlőni. A támadó a szájában egy darab emberhússal halt meg a helyszínen.
.
A rendőrség szerint a támadó természetesen nem zombi volt, ellenben valamilyen rendkívül durva kábítószer hatása alatt válhatott ennyire agresszívvé. Áldozata kritikus állapotban fekszik egy miami kórházban.
.
A MacArthur Causeway Miami belvárosát köti össze Miami Beachcsel, környékén igen sok a hajléktalan.

Tags: , , ,

16 Reader’s Comments

 1. A MacArthur Causeway Miami belvárosát köti össze Miami Beachcsel, környékén igen sok a hajléktalan.

  Éhes volt egy hajléktalan?

 2. Úrrristennn…mik nem vannak..

 3. Amerika a lehetőségek országa : Akár még zombivá is válhatunk.
  ( Gondolom vannak erre megfelelő tanfolyamok , ” akadémiák ” is )

 4. Ennek is az elmúttnyóccév az oka!

 5. hehehe

 6. Hát igen a szabadság felelősséggel jár. Ha tele nyomom az agyam droggal akár le is lőhetnek. (Helyes !!)

 7. Az alkalmazott ítélet részemről jogerős!

 8. Lám csak, a lehetőségek országában, bármikor lehetsz a tegnap látott – akár egy Oscar díjas – film főszereplője is…
  .
  Anno, nagyon haragudtam Csurkára, amikor 2001. szeptember 11-én azt nyilatkozta, hogy “az amerikaik maguknak csinálták”… Azonban hosszasabb elgondolkozás után be kellett látnom, hogy olyan filmek, mint többek közt a Pokoli torony, vagy a Terminátor (1., 2., 3.) stb., aberrált gondolkodású személyek agyában beteges folyamatokat generálhatnak, amelyek nem a film megtekintésének a pillanatában törnek a felszínre, hanem mint egy vulkán, csak évek múlva.
  Megjegyzem, hogy az elmúlt vasárnap a tévében, családom körében én is megnéztem egy tipikusan amerikai “gyermekfilmet”, amely telis-tele volt horror elemekkel. Néhány jelenetén jómagam is elborzadtam, mely borzongásnak enyhe berzenkedés formájában is hangot adtam. Mire gyermekem megmosolygott, mert úgymond, ezek a jelenetek semmik, ő már hozzáedződött ezek látványához… Na ezek a hozzáedződések – amikor a horror mindennapjaink “megszokott” részévé válik – okoznak mélyrehatóan káros torzulásokat nem csupán az egyén, de a társadalom tudat (alatti) szintjén is.
  .
  A horror védelmében a (nép)meséket szokták felhozni, hogy úgymond, annál borzalmasabb nincs… A népmese nem akar elborzasztani, ránk, illetve a gyerekre bízza a leírtak, a hallottak feldolgozását. A filmek, és főleg az amerikai filmek rém jelenetei viszont ráerőltetik a nézőre a rendező beteges fantáziáján kifundálódott, kiagyalt félelmetes látványvilágot.
  Ráadásul a “filmipar” mindezt az üzlet érdekében hajszolja… azaz üzleti érdekből uszítja ránk a rendező pitbull fantáziáját.
  Nem akarok jelzőt használni, de a fenti fotó valósága fejezi ki e filmkultúra mérlegének mindössze egy apró szegmensét.

 9. nagyon eros kabitoszer hatasa allat volt a ferfi.semmi koze a dolognak ahoz hogy milyen filmek vannak a tv ben. a kedvenc sorozatom walking dead, de oszinten hamar valaki a film miatt csinalja , miert pont zombi akar lenni???:) szoval kabitoszer!!!

 10. Ezen az alapon majd Kövért is le kell lőni mert csak idő kérdése, hogy beleharapjon valakibe!

 11. “Ezen az alapon majd Kövért is le kell lőni mert csak idő kérdése, hogy beleharapjon valakibe!”
  Már akár ma is lehetne!

 12. Félelmetes, hogy mire képesek a drogok. Kicsit utánanézve találtam egy rövid leírást arról, hogy ez nem “egyszerű” kábítószer volt, hanem legálisan, az internetről rendelt “fürdősó-drog”, valamiféle olyan kemikália, amit természetesen nem emberi fogyasztás céljából találtak ki. Belegondolni is rossz, hogy se az USA-ban, se M.o.-n szinte képtelenség ellenük fellépni, hiszen terjesztése legális mivolta miatt könnyű, és ha be is tiltják, számtalan más szert találnak helyette a bódulni vágyó bolondok, akikből lehet, hogy hasonló zombiszörnyek is válhatnak.

 13. worldonblőd!
  A horrorfilmeknek még nyoma sem volt a középkorban, amikor a bűnelkövetőket a mai filmeken “edzett” nézőket is sokkoló módszerekkel kínozták halálra, vagy 1888-ban sem vetítettek ilyesmiket a nemlétező mozikban, amikor Jack the Ripper London városában sorozatban metszette fel a fiatal prostituáltak hasát. De hogy ne csak a valaha élt emberek rémtetteiről beszéljünk, hanem essék szó a művészi fantázia világáról is, Hieronymus Bosch festett szörnyei, démonai 1480-90 óta kísértik az emberiséget.

 14. Az elkövető a fent említett drog hatására hőhullámot is kapott és ezt a cselekedetet teljesen meztelenül hajtotta már végre. Egyébként egy hajléktalant támadott meg és kezdett falatozni. Az első lövés után még folytatta az evést és ezért kellett 6x belelőnie a rendőrnek. Ezt az itteni újságok írták.

 15. Itt tényleg a drog volt a bűnös, de botorság azt állítani, hogy a filmek nincsenek rossz hatással az emberekre, annak ellenére, hogy ez egy kimutatott tény. Én is láttam a walking dead összes részét, de az a véleményem, hogy erőltetett a történet, és elég negatív is. Minden olyan film értéktelen, amiben az a lényeg, hogy milyen brutális. (pl.:Fűrész) Ha izgulni akartok, akkor a legvégső határ a triller. És tényleg túl sok brutális gyerekfilm van. Épp elég volt az ezelőtti korokban a háborúk brutalitása, ne ilyet lássunk még a TV-ben is.

 16. @Jumbo- ha éhes lett volna, akkor kaját vett volna,nem drogot !!!!

Kapcsolódó cikkek

Újabb zombitámadás Floridában 2012. June 22. Friday | AN

Emberevés Baltimore-ban 2012. June 4. Monday | AN

Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát 2011. November 2. Wednesday | RR


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók