Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát 2011. november 2. szerda 10:59 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát

Loudon megye, Virginia – Alaposan túllőtt a célon az idei Halloween hevében az a mókamester, aki fejbe lőtt élőhalottként ábrázolta Barack Obama elnököt. A grafikát a GOP helyi bizottsága körözte hétfőn.

A köremailt a Loudon megyei Republikánus Bizottság adta fel a címlistáján szereplőknek, benne az itt látható rajzzal, amellyel mindenszenteki bulira invitálták az érintetteket. Az ábrán szerepel eltorzítva Nancy Pelosi demokrata politikus, valamint megvadult zombicsordaként ábrázolt Obama-szavazók is.

A képről, amelyen az Egyesült Államok elnöke jobb szeme felett fejlövéssel szerepel, első ízben a Too Conservative című jobboldali virginiai blog adott hírt, elítélve a Loudon megyei republikánusok tettét. Hamarosan az állam valamennyi republikánus tisztségviselője csatlakozott ehhez a véleményhez, mondván, az ízléstelen rajz készítője túlment minden határon.

Bob O’Donnell, Virginia állam kormányzója szóvivője útján nevezte szégyenletesnek a grafikát. Ennél valamivel megértőbbnek mutatkozott a Loudon megyei republikánus elnök, Mark Sell, aki az Associated Pressnek küldött emailben azt állította, a rajz csupán vidám kísérlet volt arra, hogy szatirikus humorral dobja fel a Halloweent, és szó sincs arról, hogy valaki erőszakos bűncselekmény áldozataként kívánta volna ábrázolni az elnököt.

Az Obama dehumanizálására tett otromba kísérlet egyébként életveszélyes fenyegetésként is felfogható, sőt, lévén szó az elnökről, terrorcselekményre szóló felhívásnak minősülhet. Mindkettő súlyos bűncselekménynek számít.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Fejbelőtt zombiként ábrázolták Obamát, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Nocsak, a féktelen szólásszabadság az USA-ban is bosszút esküdött?
    A dilisek bizonyos arányban mindenütt fellelhetők, na de a netre tenni ilyeneket??? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Egy különbség azért van, itt még a saját párttársai is elítélik a tettest, és nem fogják babusgatni, és bújtatni, vagy akár belügyminiszternek megtenni… Pl. mint azt ez az otthoni cikk azt oly jól illusztrálja: http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=GazdasagiBunugyek&AN=pinterugyek&MN=Hirmix&LN=Hungarian

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. lol-lol-lol!!!
    lent jobbra a Sarah Palin elethubb!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. A szatirikus ábrázolásnak ezer más módja van !!!
    Ezen nem lehet nevetni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Az amerikai Elit már leírta Obamát. Túl intelligens,nem igazán amerikai, túlságosan értelmiségi és kevéssé kézben tartható. A reformjaival felforgatná a jelenlegi rendet. Nem lövik le inkább fussa ki magát és szűnjön meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  6. Tul intelligens ? Nem lehet intelligens ha valaki amerikai. Ember ! A vilag vezeto orszagarol beszelsz 300 millio emberrol. Az igazan befutott magyarok is Amerikaba futottak be mert az a szuperintelligens Magyar kozeg nem engedte ervenyesulni oket. Persze minden nemzetben vannak ostobak, de ha megnezed pl az American Idolt vagy a Magyar Megasztart mindehol lathatsz ostoba, tehetsegtelen embereket. A kulonbseg hogy ezek a Magyar parlamentbe siman bekerulhetnek. Nezd meg hogy Amerika a rovid tortenelme alatt menyit hatott a vilagra, kulturara, technologiara, aztan nezd meg Magyarorszagot, es kezdj el sirni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Kéretik a lényegre koncentrálni! Obamát azaz Elit írta le aki megengedte, hogy a Kongresszusban kinevessék a beszédét.
    Nyitok egy borítékot, hogy a következő Elnök jobban fog hasonlítani II.Bushra mint Clintonra.
    Ha Amerika más lenne a világnak is jobb lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  8. dodeskaden
    .
    Amerika szerintem olyan legyen, amilyennek az amerikaiak akarják és ne olyan, amilyet a világ szeretne. Még akkor is ha Bushra hasonlit (akit egy hülyének tartottam).
    Obamával az a baj, hogy olyan, mintha nem is lenne (annak ellenére, hogy nekem személyesen bevált).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. CommonSense,… hát nem tudtad? Az amerikaiak mind hülyék. Uninteligensek, müveletlenek, buták. Tudod mit csinálnak? Kutatásba ölik a pénzt, ahelyett, hogy stadionokat épitenének.
    Szeretem, amikor a magyar bölcs és büszke ember hülyézi azokat, akiknek elegük volt a hülyeségböl és elhúztak Amerikába. Ilyenkor megnyugtatom magam, hogy “de jó, hogy már nem vagyok köztük”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Csak remélhetjük, hogy a következő elnök jobban fog hasonlítani Bushra, mert akárhány nagy dumás simlis demokrata elnök volt az utolsó negyven évben, az csak a katasztrófát hozta az egész világra.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  11. Csak hogy mindenki emlékezzen, kiknek a szavazataival nyert Obama:

    http://miertcion.blogspot.com/2008/11/fogja-tudni-vezetni-szabad-vilgot.html

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  12. ricsi,..
    Amikor egy gondolkodó ember választ, akkor a kevésbé rossz elnökre szavaz.
    Nem az a kérdés, hogy kik szavaztak Obamára, hanem, hogy mi volt az étlapon.
    Ha az étlap megint olyan lesz, mint 4 éve volt, akkor ismét Obamára szavazok.
    Még valami,… amikor az amerikaiak szavaznak, eszükbe sem jut, hogy az elnök milyen lesz a világ szemében. Én sem ara gondolok, hogy Izraelnek jó lesz vagy sem. Pedig tudod, hogy kedvelem az a bandát. Minden választó önzö (én is) és a maga szempontjai szerint választ. Van aki a munkanélküliségre koncentrál, van aki az ingyen ebédre és egészségügyre és van aki az oktatásra, kutatásra. Mert ez utóbbitól lett Amerika nagy és erös és nem attól, hogy világcsendört játszik. Ezek tények még akkor is ha én magam is támogatom a (valódi) demokrácia terjesztését és védelmét a világban.
    Tehát ez nem egyszerüen fekete fehér (nem a börszinre gondolok) probléma.
    Obama ha veszit (szerintem fog) akkor az a munkanélküliség megoldatlanságából fog fakadni. Még akkor is, ha ezt a terhet Bushtól örökölte.
    Az egészségügyi reformjával (..aszta volna meg) gatyázott, ahelyett, hogy a gazdasággal foglalkozott volna. Én speciel jól jártam, nem lenne okom panaszra. Kutatásra költött rendesen, mig Bush teljesen leépitette azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Számomra ez nem szatírikus humor. Horror. Ilyenekkel nem szokás jópofizni.
    A Loudon megyei Republikánus Bizottság, akik emailben terjesztették ezeket a gyalázatos képeket nagyon szégyeljék magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Emberevés Baltimore-ban 2012. június 4. hétfő | AN

Zombitámadás zajlott Miamiban 2012. május 29. kedd | AN

Obama emberei segíthetik az MSZP-t 2012. május 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos