Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lipták Béla “megdöbbent” Orbán közönyén 2012. április 10. kedd 7:25 Forrás: AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lipták Béla "megdöbbent" Orbán közönyén

New York – A baloldalisággal, vagy éppen Orbán ellenzékének támogatásával nehezen vádolható, Amerikában élő Liptákot megdöbbentette, hogy a magyar kormány és a Fidesz  első embere nem szólalt meg az országgyűlésben elhangzott nyílt antiszemita uszítás ügyében. De csak azért, mert ezzel az a “látszat” keletkezik, mintha Magyarországon lenne egy kicsi antiszemitizmus is. Lipták Béla a tengeren túli szemforgató antiszemita uszítók egyik mintapéldánya. Most levelet írt Orbán Viktorhoz, hogy eddigi hazugságait ne cáfolja a “látszat”. A levél itt olvasható.

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Április 3-án, Baráth Zsolt, a Jobbik képviselője, felszólalásában arra célzott, hogy Tiszaeszláron, 1882-ben zsidók ölhették meg Solymosi Esztert, aki idén 130 éve, hogy ott eltűnt. Szinte hihetetlen, hogy a magyar Országházban egy ilyen felszólalás elhangozhatott. Jeszenszky Géza így ír erről a felháborító incidensről:

“Nemcsak hazug, gyűlöletre serkentő, hamis volt a felszólalás, nemcsak sértette élő és halott honfitársaink jelentős csoportját, de sértette a legszebb magyar hagyományokat, a XIX. század legnagyobb magyarjainak örökségét, a felmentő ítéletet hozó független magyar bíróság becsületét, a “nagy pert” hitelesen bemutató kiváló író, Eötvös Károly emlékét.

Mindenek fölött pedig sértette a mai magyar Országgyűlés, sőt az egész magyar nemzet becsületét, jó hírét. Alátámaszt hazánkkal szembeni kételyeket, gyanúkat, muníciót ad azoknak, akik – jó- vagy rosszhiszeműen – Magyarországot bűnös eszméktől fertőzött országnak tartják. A tiszaeszlári tragikus esetről így szólni nem egy vélemény, nem is egy rég tisztázott, lezárt ügy felmelegítése, hanem provokáció a nemzet és Európa ellen. Csak remélni tudom, hogy a megvetés és a kitaszítás lesz annak a sorsa, aki ezzel a gyalázatos felszólalással ekkora kárt okozott.”

Mivel a tiszaeszlári vérvád felemlegetése aljas “antiszemita uszítás”, mely nemcsak feltépi az évszázados és ma már begyógyult sebeket, de még alá is támaszthatja a nyugati médiában terjesztett olyan rosszindulatú vádakat, hogy Magyarországon él az antiszemitizmus és a fajgyűlölet, tisztelettel kérem Miniszterelnök Urat, hogy mint a Fidesz elnöke, kezdeményezze az Országházában egy olyan ötpárti közös nyilatkozat megszavazását, mely egyhangúlag elítéli és egy magyar képviselőhöz méltatlannak tartja Baráth Zsolt hazug és uszító felszólalását.

Tisztelettel, Lipták Béla”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 23 szavazatból)
Lipták Béla "megdöbbent" Orbán közönyén , 4.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Lipták úr úgy gondolja hogy eddigi írásaiban tagadott, de elevenen elő mai magyarországi antiszemitizmus egyedi jelenségével áll szemben. Ideje lenne már felébrednie, és rájönnie hogy ez a hányadék megnyilatkozás csak a jéghegy csúcsa! Nagy csalódás fogja érni mert O.V. még válaszra sem fogja méltatni, nemhogy kérését teljesíteni. O.V.-k népszerűsége csökkenésével egyenes arányban nő az igénye a jobbik szavazótáborára. Azt sem veszi észre Lipták úr ,hogy a külföldnem MAGYARORSZÁGGAL nem hajlandó tárgyalni hanem O:V: van személyében elutasítva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  2. Lipták úr!
    Ön nem tudja kitől kéri ezt,azt kell mondjam.
    Ez a miniszterelnök hallgat mint a kuka, mióta ez megtörtént.
    Ez a miniszterelnök körbe van véve olyan barátokkal, akik szemrebbenés nélkül zsidóznak, ha úgy hozza kedvük.
    Ráadásul ez a miniszterelnök az, ami kimondva, és kimondatlanul, rejtett utalásokkal nap mint nap zsidózik!
    Azt kell hinnem, hogy Ön messze nincs tisztában az itthoni helyzettel, amikor EZT a miniszterelnököt pártolja, akár csak egy szóval is.
    Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul.
    Talán tessen tájékozódni hiteles forrásból!Akikkel Ön érintkezésben van, azoknak nem érdekük, hogy Önt tájékoztassák a valóságról. Ha mégis megtennék, Ön nem járna el olyan buzgalommal a miniszterelnök védelmében Obama elnöknél.
    Amit akkor is szégyenletesnek tartottam,meg azóta is annak tartok!
    Ön félre van tájékoztatva az itthoni ügyeket illetően.
    Orbán Viktor ugyanis egy fasiszta államot hoz létre éppen.És ebben Ön is segít neki, eléggé el nem ítélhető módon.
    Ha Ön oly annyira szeretné a hazáját, mint ahogy hangoztatja, akkor felemelné a szavát ez ellen a gyalázat ellen.
    Eddigi ténykedése fényében meglepett ezzel a józan levéllel, ami azt bizonyítja, hogy talán a világon észhez tér minden magyar, és kényszerítik majd ezt a megveszekedett miniszterelnököt a demokrácia vívmányainak a visszatéréséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  3. Jav: a demokrácia szellemében való kormányzáshoz/ utolsó mondat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. Szegény külügyminiszterünk! Már kezdhet azon gondolkodni miképpen moshatná tisztára a hazai ügyeket. Orbán soha nem fogja a Jobbikot megtagadni és elhatárolódni a fentiekhez hasonló gyalázatosságokhoz. A szellemi és szavazói utánpótlás forrásai Ők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Lecserélhették a gyógyszerét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  6. Egy rossz-ponttal kevesebb lett Lipták úr számláján. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. Béla Bácsi! Felébredtél? Eddig védted a magyar jobboldalt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. Megjobbított Úszókészülék

    Na, jól van. Mégsem elveszett ember ez a Lipták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Született pesszimista vagyok. Ahogy az álomelnök esetében, ebben is ügyes marketing-fogást látok. piktor addig hagyja magát sürgetni, hogy végül “nem tehet mást”, hanem “a világméretű, magyarellenes nyomásnak kényszerűen engedve” fogja lefejezni ma legerősebb ellenfelét, a jobbikot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. Aki Magyarországon él, vagy ide látogat, és érti a magyar nyelvet, az tudhat arról, hogy a magyarok nagy része antiszemita. Nem csak a jobbik, hanem a fidesz,és a kdnp tagjainak nagy része is a barát-féle elveket vall. És ezt nem a levegőből veszik, hanem épen orbán és társai szemléletéből. Libsibibsibolsi bankárok akik kifosztják országunkat ez a fityisznyik köztudat. Persze Lipták úr valószinűleg nem jár magyarok között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. girbegurba
    Nem fejezi le, megosztja – eddig is bejött ez a taktika. Szüksége van két jobbikra lásd „Őrségváltás a Jobbikban?” cikket. Így ki tudja játszani őket egymás ellen, biztosítani a függésüket és (ha minden kötél szakad) igazolni néhány intézkedésnek látszó cselekedettel, hogy a magyar kormány nem antiszemita.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Amíg Magyarország nem nézz szembe azzal a ténnyel, hogy a magyar állam 1944.-ben magyar anyanyelvű ,Magyarországhoz hűséges izraelita vallású magyar állampolgárok százezreit küldte a haláltáborba, addig az antiszemitizmus fen marad! Már odáig jutottak egyesek, hogy Trianonért is a zsidókat teszik felelősé! Könyörgöm! Trianon izraelita vallású családok tömegeit szakította el egymástól

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  13. Lipták Bélát megrágta orBÁN és kiköpte , ennyi volt , tovább nincs rá szükség !
    Lipták Béla is rá ér gondolkodni hogy miben segített a fíregnek , s@gfej.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Sok van ennek a Liptáknak a rovásán.
    Ettől ugyan már nem lesz ő jobb ember.
    Inkább csak baráti körének egy része felé tett gesztusnak gondolnám én ezt a nyilatkozatát. Nem kell túl nagy feneket keríteni neki. Szimpla szarkeverés csupán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Vodicka Árkász

    Lipták úr, sajnos ez ennél sokkal pragmatikusabb és ostobább volt. Ugyanis a napirend utáni felszólalást aznap 12h-ig jeleznie kellett ennek a nácinak, vagyis a kormány, Fidesz stb. (vannak ott akiket ezért fizetnek) már délután pontosan látták, hogy “Tiszaeszlár 130 éve” címmel napirend utáni felszólalásra készül valaki a Jobbikból, na gondolták – már aki egyáltalán tudta miről lehet szó – ez biztos valami zsidó téma lehet, akkor hagyjuk benn a Fónagyot napirend utánra. Nem véletlenül maradt Fónagy úr benn a teremben, mikor már mások csak lézengtek. És ezek után ez a szerencsétlen hebegett habogott, hogy nem tudja, hogy a maga vagy a kormány nevében válaszoljon. Ez az egész tipikus Fideszes alul művelt ostobaság : ha zsidó ügy, akkor ott a szerencsétlen Fónagy, majd ő mond valamit. Tudják, hogy hülyeséget csináltak, de ISMÉT nincs az az Isten, hogy azt mondják hülyék voltunk, de most korrekten kiállunk valami igaz ügyért, és megszólal OV két focipályás szerencsétlenkedés között.
    Így zajlik ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Feleselő! Én is hallottam olyan megnyilatkozást – véleménynek éppen nem mondanám, nevezzük inkább szimpla pofázásnak -, miszerint Trianont “az a hülye barom Károlyi Mihály és az a sok zsidó” okozta. Ez van akkora marhaság, hogy terjedjen. Néha kezdem azt gondolni, hogy a trianoni békeszerződés kiötlői tudtak valamit a magyarokról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. Jó is lesz már az a parlament-őrség.
    Szóismétlés miatt kivezették volna Fónagy képviselő urat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  18. Lipták egy seggfej.
    Egészen idáig simogatta azt a régi, kopott olajlámpást, most meg szájtátva csodálkozik, hogy milyen randa dzsinn bújt ki belőle.
    Pedig tudhatta volna, egyszer már látta ezt az előadást.
    Úgyhogy pontosabban: amnéziás seggfej.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. Lipták Béla talán írhatna az USA elnökének (is), vagy egyéb USA-illetékesnek, ha már úgyis ott él, és megkérdezhetné tőle, hogy az USA aláírása nemzetközi szerződéseken sz@rt se ér? Az USA ezt is megengedheti magának, hogy csak úgy aláfirkál bármilyen nemzetközi egyezményeket, csak úgy játszásiból, viccből, csak mert a show-nak mennie kell tovább? Megkérdezhetné elnökét, hogy az USÁ-t miért is nem érdekli, hogy Magyarország kb. 20 éve folyamatosan sérti meg az 1947-es párizsi békeszerződést, amit többek között az USA is aláírt.
    .
    Maybe Bela Liptak – living in the USA – should also write a letter to the president of the USA (or other competent authorities) asking him whether signatures of the USA on international agreements is just a joke, a simple hobby or because “The show must go on”. Mr Liptak should ask his president why the USA doesn’t care about that Hungary has been violating the 1947 international Paris peace treaty signed by USA among others for ca. 20 years

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. #
    emigrant
    2012. április 10. kedd
    12:49 A KDNP egyik fiatal politikusa az egyik TV műsorban nyíltan Károlyi Mihályt és a zsidó kommunistákat tette meg Trianon felelősévé! Károlyiról azt mondta, hogy leépítette a magyar hadsereget és átadta a hatalmat a zsidó kommunistáknak és a Tanácsköztárság miatt bűntették a nagyhatalmak Trianonban Magyarországot! A nyilatkozat a Károlyi szobor eltávolítása kapcsán hangzott el az ATV-ben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. A Jobbik és a KDNP szerint Trianonért Károlyi Mihály és a Tanácsköztársaság zsidó kommunista vezetői: Kun Béla és társai voltak a felelősek! Van mikor a zsidó szót nyíltan nem mondják, de a mondanivalójuk lényege ez: Trianont a “belső ellenség” értsd zsidók okozták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Érdemes lenne végre szembe nézni azzal, hogy az uralkodó magyar jobboldal miért nyomta el hosszú ideig a magyarországi románokat, szlovákokat stb és érdemes lenne végre szembe nézni, hogy Magyarország az Első Világháború egyik kirobbantója volt! Ezek a dolgok okozták Trianont és nem a zsidók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. Lipták úr tisztában van azzal, hogy olyan közösségben él, ahol nem sikk a zsidózás (nem úgy mint Fidesz körökben), így hát fut egy tiszteletkört. Nehogy azt higgye már valaki, hogy Lipták kezd megvilágosodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Megjobbított Úszókészülék

    Az öreg árkásznak van itt nagyon igaza, sajnos (12:08).
    A magam véleménye Lipták megdöbbenésével kapcsolatban pedig az, hogy aki hosszú ideje él külföldön, az sokszor nem látja tisztán, mi is folyik Magyarországon. Az ilyen emberek látását elhomályosítja az erős kommunistaellenes és hazafias érzelem, ezért nem látják, hogy kedvenc “nemzeti”-antikommunista csapatuk milyen valójában. Aztán, (okosabb embereknél, nem a totál agyhalottaknál) eljön az igazság pillanata és a döbbenet. Ez történt most Lipták Bélával.
    Lipták úr, azt hiszem, várja Önt a tisztánlátók oldala.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Lipták a nyugati médiában megjelenő hamis vádnak nevezi a magyarországi antiszemitizmus és fajgyűlölet létét. Állandóan kozmetikázta ezt, és most Orbánt csak azért kéri az elhatárolódásra, hogy továbbra is azt lehessen hazudni, hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus és fajgyűlölet. Lipták egy aljos mocskos antiszemita. Az volt eddig is, és az is maradt. Ez a levele tipikus: ne keltsük azt a látszatot, mintha antiszemitizmus lenne. Lipták ismert jó zsidót is. Angyal Pista is zsidó volt, aztán mégis forradalmár lett. Liptáknál undorítóbb gazembert keveset hordott hátán a Föld. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. Admin. Önnel értek egyet. Amikor az amerikai magyarok nevében nyilatkoznak ezek itt Amerikában, mindig mélyen szégyellem magam – helyettük is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Megjobbított Úszókészülék

    Mit mondjak? Szomorú vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Vodicka Árkász

    Egyszerűen fel kell fogni, hogy ezt az országot olyanok vezetik, akiknek az összes információja annyi volt a zsidóságról, hogy állt a közelben egy elhagyatott, romos épület, amin valami furcsa hatágú csillag volt, amit a TSZ traktorállomásnak használt és a család mesélte nekik, hogy éltek itt annak idején zsidók, akik szombaton zárva tartották a szatócsboltot. Ez a történelem és az ország bűne. Viszont az sem elhanyagolható bűn, hogy miután a Volán buszról leszálltak, volt 20-25 évük tanulni és befogadni a civilizált világ információit, de ezért nem tettek semmit és továbbra sem akarnak. Ez itt a fő probléma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  29. “Nagy-Magyarországon az 1891-es népszámlálási adatok szerint 612 803 zsidó élt, a társadalom 3.5%-a. Százazrek éltek Kárpátalján, a Felvidéken és Erdélyben. Csak Erdélyben több mint 181.000 zsidó vált hirtelen “hontalanná” Trianon miatt. Kolozsváron, Nagyváradon, Temesváron, Máramarosszigeten, Nagykárolyban, Gyula-fehérváron, Déván, Hátszegen, Körösbökényben jelentős magyar zsidó közösségek éltek: ők mind magyar zsidók voltak, akiknek magyar volt az anyanyelvük, héberül alig, románul egyáltalán nem beszéltek. A trianoni szerződés és a közhatalom váltás nyomán 115 hitközség került román fennhatóság alá és szakított el közel kétszáz ezer magyar zsidót az anyaország közösségeitől. Ugyanez történt a Felvidéken és Kárpátalján is.” Ha ezek után is azt gondolja valaki, hogy a zsidók a felelősek Trianonért az szedjen gyógyszert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Stáry Lóránt

    “Lipták egy aljas antiszemita”, csak Lipták ? Szerintem Orbán is, valamint az egész Fidesz. Amennyiben kénytelenek lennének szakítani az unióval, ez fehéren, feketén kiderülne. A Fidesznek a Jobbik olyan,mint volt annak idején az MSZP-nek az SZDSZ .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. A Fidesz tartalék szervezete a szélső jobbnak nevezett akció sereg.Láttuk 2006-ban mit műveltek és azóta sokkal nehezebben élünk ,hírük sincs. Paja bá ügyében is csak bohóckodtak,,,igen ahogyan előírták nekik,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Feleselő
    - ráadásul a zsidóknak lett volna a leginkább érdekük, hogy továbbra is egy soknemzetiségű nagy birodalom polgárai legyenek – ne kicsi gyűlölködő nemzetállamocskáké.
    Geyza
    Én ezért nem utasítanák el helyből egy tisztességes megszólalást. Ha valaha normálisan akarunk élni az országban – a normális embereknek kell összefogni az eszement gyalázkodók ellen! Az elválasztás ugyanis nem jobb- és baloldal, hanem a normalitás-abnormalitás között húzódik.
    admin
    az a normális, hogy ha van is antiszemita érzelme, nem ad neki teret nyilvánosan, sőt letagadja, elítéli fennhangon. Amíg Lipták nyilvánosan elítél, addig sem uszít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. “Mondjuk Ki A Teljes Igazságot

    Igen, itt az ideje, hogy kimondjuk a teljes igazságot és itt az ideje, hogy kimondjuk egymásról a jót is. Itt az ideje, hogy ugyanúgy megemlékezzünk azokól is, akiket 1944-ben zsidóságuk miatt hurcoltak el és azokról is akiket kollektiv bünösségük miatt 1946-ban kitelepitettek a Felvidékröl, vagy azokról akiket 1951-ben származásuk miatt deportáltak. Itt az ideje, hogy elitéljük az emberi szenvedés minden okozóját. Itt az ideje, hogy az erkölcsi kárpótlást megadjuk minden ártatlanul megalázott honfitársunknak. Itt az ideje, hogy történelmünk szereplöit oda soroljuk ahová valóak: a Szálasikat és Rákosikat együtt a hazaárulók közé, a Koszorus Ferenceket és Angyal Pistákat pedig nemzetünk hösei közé.

    Itt az ideje annak is, hogy megtisztitsuk szókincsünket a kódszavaktól. Ha azt akarjuk mondani, hogy zsidó, mondjuk azt. Ha azt akarjuk mondani, hogy liberális vagy szabadelvü (mint volt Eötvös, Deák, Kossuth és Széchenyi), mondjuk azt. A világos beszéd, a szókimondás nem udvariatlanság, az az öszinteség jele, mig a kódszavak használata a sunyi és gyáva célozgatásé.

    És végül itt az ideje annak is, hogy megnyugtassuk a zsidó származású magyar anyákat, hogy nincs félnivalójuk a magyar hazaszeretet, a magyar nemzeti öntudat újraébredésétöl. Itt az ideje, hogy kiközösitsük sorainkból a gyülölködést és testvérharcot szitókat, hogy visszahozzuk a kulturális pluralizmus légkörét, mely Magyarországot a szabadelvü Deák Ferenc idején fellenditette. Itt az ideje, hogy visszahozzuk azt a befogadó és toleráns légkört, mely lehetövé tette, hogy a világon elsönek nálunk mondasson ki a vallások szabadsága. Igen, itt az ideje, hogy a magyarság újra valódi arcával mutatkozzon be a világnak. Itt az ideje, hogy a “betört ablakú kirakatok és az őrizetlen irószövetségi gyüjtöládák népe” a ma már szabad hazájában átvegye a szót és az “aki magyar velünk tart!” lelkületével, tehát zsidó vagy cigány származású honfitársaival, vállat vállnak vetve, megkezdje épiteni a jövö Magyarországát, megkezdje lemosni a magyar névről a gyalázatot.” Lipták Béla írása amit a saját honlapján tett közzé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. A teljes Lipták cikk! Béla bácsi megvilágosodott? : http://belaliptakpe.com/work-for-hungary/magyar-jovorol/az-antiszemitizmus-felszamolasarol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. “Az Antiszemitizmus Felszámolásáról

    A ZSIDÓSÁGGAL VALÓ MEGBÉKÉLÉS, ÖSSZEFOGÁS ÉS A MAGYAR JÖVŐ” Lipták Béla ezt a címet adta az írásának amit a honlapján teljes terjedelembe olvasható! A kérdés: Mennyire Őszinte LIpták Béla? Mit képvisel valójában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Inforádió, április 10., kb. 20.10:
    Riport a Méltányosság Politikaelemző Központ vezetőjével. AZ alábbiak emlékezetből, nem szó szerinti idézete, de értelmük pontosan megfelel az elhangzottaknak:
    Kérdés: Milyen tanilsága van annak, hogy vérvádat emlegetnek a parlamentben?
    Válasz: Semmilyen, nem jó, hogy ez elhangzott. (Kis fenékkerítés, majd:) De ha szélesebb szemszögből vizsgáljuk a dolgot, annak lehetne értelme, hogy hálózatelemzéssel tudományosan megvizsgáljuk, hogy mely vállalatok és emberek irányítják a világot.
    .
    Tehát hagyjuk a vérvádat, viszont bizonyítsuk be tudományos módszerekkel, hogy a zsidók irányítják a világot.
    Mondja ezt egy állítólagos szakember 2012-ben Magyarországon, és nem sül le a pofájáról a bőr.
    Ez a riport mindent elmond erről a rendszerről és a teljes elvi nihilről, amit teremtett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Remélem vezető hír volt Amerikában hogy orBÁN össze szűri a levet a nácikkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. A saját honlapján közzé tett és általam is idézett írása alapján Lipták Béla nem antiszemita. Azonban a fő kérdés, hogy mennyire őszinte a saját honlapján megjelent: Az antiszemitizmus felszámolásáról- A zsidósággal való megbékélés, összefogás és magyar jövő c. írása. Számomra rejtély, hogy Lipták Béla mit képvisel valójában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Barmit is kepvisel Liptak ur, de Jeszenszky ur irasa valamint Liptak ur zaro paragrafusa tartalmat tekintve teljesen korrekt, ha valaki nem a sorok kozott probalja olvasni.
    >
    Egy nevetseges resze volt a vadnak hogy a zsidok az eltunt lany veret a “paszkaval akartak keverni” . A zsido embernek mind a Toraban mind a tradiciojukban erosen tiltott a verrel valo barmilyen kapcsolat ezert is teljesen lehetetlen a fenti allitas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. “. Itt az ideje, hogy a “betört ablakú kirakatok és az őrizetlen irószövetségi gyüjtöládák népe” a ma már szabad hazájában átvegye a szót és az “aki magyar velünk tart!” lelkületével, tehát zsidó vagy cigány származású honfitársaival, vállat vállnak vetve, megkezdje épiteni a jövö Magyarországát, megkezdje lemosni a magyar névről a gyalázatot.” Hát Tisztelt Lipták Úr! Nagyon szép ez az írás, azonban Magyarország pont az ellenkező irányba tart Orbán Viktor jóvoltából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Lipták sem fújhat egyszerre hideget és meleget ! Vagy a polgári Magyarorszáég pártján áll, vagy Orbánén. Választhat, de nem állhat minden oldalra ! Ennek a mai magyar rendszernek minden értelmes és művelt ember az ellenzéke !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Azt hiszem a Lipták által – eddig – készitett liptai túró már nagyon “illatossá”
    vált. Kezdtek a társai klf nyilatkozatokat tenni, hogy nem akarnak egy
    kupéba utazni vele. Ahol él ugyancsak undorodnak ettől a szagtól.
    (Lásd: Három ember egy csónakban, nem beszélve a kutyáról c. irásművet). Legalább a látszat legyen jó. Lipták marad lipták. igy kisbetűvel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. A Fidesz egy gyűjtőpárt! A minden sarkon/oldalon álltak már pártja. Éppen ezért már ideje lenne nevet változtatniuk, mert sem nem fiatalok, főleg pedig nem demokraták – ha módodban áll megölni ellenségedet, nem gondolkozol, hanem megteszed – ez az egyik ok, amely miatt nem demokrata a vezérük sem! A többi okot most nem kezdeném el felsorolni, mert nincs annyi időm!
    Nekik és a támogatóiknak, fanjaiknak egyáltalán nem gond, hogy hova álljanak, mindig oda, mely hasznos céljaik eléréséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. A zsido szo mar magaban egy megkulonbozteto nev a magyar tarsadalomban. Nem volna helyesebb csak anny hogy ” Izraelita vallasu magyar polgartarsaink”.
    De kerdem, miert fontos valakinek a vallasat annyira feltuntetni? Kit erdekel hogy az illeto hottenyotta, vagy Budhista?
    Epp olyan ember mint a tobbi.
    mast nem hallani, mint zsido,zsido es meg zsido.
    Az Izraelita vallasu magyar polgartarsaink kitesznek 1% -at az orszagnak. Van meg valahol egy mas orszag, ahol az 1% -a nepessegnek annyira fontos lenne mint Magyarorszagon? Vajjon miert erdemelte ki ez az 1% ezt meg nem szuno nepszeruseget?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Nem ertem, mi a baj Liptak Bela levelevel? Mi a baj a cikkevel? Hogy o irta? Legalabb nehanyan hallgatni fognak ra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  46. Lipták Béla levelével az a baj, hogy mellőzi a tényeket, továbbá “political correct” módon szájaskodik.

    Ezt megszokhattuk, ha olyan kérdéshez nyúl valaki amihez úgymond “demokrata” nem nyúl, mert a mégdemokratább jól pofán csapja, hiszen a “demokrata” nem mindig tudhatja a szólás szabadsága meddig terjed, azt mindig a mégdemokratább mondja meg.

    Vannak és voltak mindig olyanok, akik teátrális felháborodottságukban szinte fuldokolva követelik a bűnösök megbüntetését, hiszen nekik sokkal több marad és adatik. Szélhámos kufárok ezek, akik mindenüket dobra verik.

    Nem ezzel kellene foglalkozni, hanem a lényeggel: szétlopták az országot azok akire a vagyont rábízták.Ez sikkasztás, hűtlen- és vagy hanyag kezelés.
    Ezen tényállásokat kellene minden elkövetővel szemben felállítani.
    Nos ez egy kicsit komolyabb feladat, mint ilyen mérhetetlen f@szságokon vitatkozgatni: mi történt 130 éve Tiszaeszláron…

    ***

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  47. Salamander: Amit irtal annak semmi ertelme. Tiszaeszlar nem az utcasarkon hangzott el hanem a magyar parlamentben.
    Lehet ,hogy Liptak antiszemita. De most nem ugy beszel, mind leveleben, mind cikkeben. Ha ez nem oszinte, kikenyszeritett hat ugy legyen. De hiba egy kinyujtott kart visszautasitani. O szemely szerint tobbet tud tenni az antiszemitizmus ellen mit szaz rabbi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor talajt fogott 2012. június 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos