Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lezárják a Mallt az olimpia idejére 2012. április 1. vasárnap 11:08 | AN Forrás: MTI

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lezárják a Mallt az olimpia idejére
London – Lezárják a Buckingham-palotához vezető híres Mall sugárutat a londoni nyári olimpia idejére.
.
A brit főváros közlekedési vállalat közlése szerint az útszakaszt júniustól fogják lezárni nem kevesebb mint három hónapra. Az olimpia idején ugyanis a híres sugárút ad majd otthont a strandröplabda-torna stadionjának, valamint a maratoni futás és az országúti kerékpáros versenyek hajrájának.
.
A Mallt az uralkodó június 16-i hivatalos születésnapi ünnepsége után – a Trooping the Colour elnevezésű színpompás rendezvényt követően – fogják elzárni az autósok és a gyalogosok elől, akik csak a szeptember 9-ig tartó paralimpiai játékok után vehetik majd ismét birtokba a területet.
.
A közvetlenül a Buckingham-palota előtt futó útszakaszt azonban egészen az olimpia kezdetéig használhatják majd a turisták, akiknek így nem kell lemondaniuk az őrségváltás élményéről. A londoni hatóságok nagyjából 6,5 milliárd fontot áldoztak a brit főváros túlzsúfolt közlekedési hálózatának felújítására és kiterjesztésére, hogy meg tudjanak birkózni a több százezer turista érkezésével.
.
A strandröplabda-tornának otthont adó stadion, illetve a 15 ezer férőhelyes aréna mellett edzőpályákat, és biztonsági zónákat fognak kialakítani a Mall területén. Az építkezéseknél mintegy négyszáz munkás, 44 generátor és két mobildaru fog segédkezni.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
Lezárják a Mallt az olimpia idejére , 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nem kértek a Jobbikból Londonban 2014. január 26. vasárnap

London, a második legnagyobb magyar város 2013. szeptember 4. szerda

“Kapzsi és felelőtlen” a brit társadalom 2011. augusztus 26. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos