Ronai and Ronai
AMERIKAI

London, a második legnagyobb magyar város 2013. szeptember 4. szerda 11:37 Forrás: MSZP

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
London, a második legnagyobb magyar város

Budapest, London – A legfrissebb adatok szerint Londonban körülbelül 200 ezer magyar él és dolgozik. Ezzel a brit főváros Budapest után Debrecennel együtt versenghet a második legnagyobb magyarlakta város címéért.

Az Orbán-kormány egy dologban teljesít jobban: az ő 3 évük alatt menekültek el a legtöbben a rendszerváltás óta az országból. Jelenleg közel félmillióan dolgoznak külföldön. Ráadásul, ha marad az Orbáni agresszív tolvajpolitika, akkor ez a szám csak növekedni fog. Egy kutatás szerint a magyar lakosság fele költözne külföldre egy jó állásért.

Hiába a hazug propaganda, hiába a statisztikák meghamisítása, mindenki a bőrén érzi Orbán politikájának hatását, mindenki látja a döbbenetes számú gazdasági menekültet, a fiatalokat, a családokat, a munkaképes munkanélkülieket, orvosokat és szakmunkásokat.

Mielőtt a magyar népesség tekintetében London után Berlin vagy Bécs felzárkózik a második helyre, tenni kell valamit! Az Orbán-kormány bemutatta, nem képes megoldással szolgálni, csupán saját hazug sikerpropagandájában bízik. Ezért menniük kell!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 47 szavazatból)
London, a második legnagyobb magyar város , 4.7 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. Inkább ennek a bagázsnak kell mennie. De előbb teljeskörű vagyonelkobzás a külföldre menekített vagyonnal együtt a családtagokra és a strómanokre iis kiterjedően.

    Állítólag 500 milliárd forint a vagyona Orbánnak, amit 1998 óta lopott össze a közpénzből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (53 szavazatból)
  2. Szerintem a dolgokat szemlélhetjük úgy, hogy negatív szelekciós nyomás érvényesül. Az életképesebbek, intelligensebbek, az alkalmazkodóképesek mennek el, s az Ő utódaik már nem a hazai populációt gazdagítják. (A folyamatnak persze történelme van, csak most felgyorsult).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  3. Mikor lesz az első London?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  4. “‘…Jelenleg közel félmillióan dolgoznak külföldön…”
    .
    - És mennyien vannak még velük, akik nem dolgoznak, pl. gyerekek, egyéb családtagok. Ez szerintem alsó hangon is 800.000- 900.000 fő.
    .
    Itt, ahol én élek, egész családok települnek ki félévente orKbánisztánból, mindent maguk mögött hagyva, itt új életet kezdve. Pedig ez messze nem egy London- léptékű város.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  5. A világ cikije az a jelmezes kengyelfutó (hajdú?) a jobb alsó sarokban és középen.
    Orbán, peckesen, büszke mosollyal vonul, Balogh meg boldogan vigyorog, mint aki most érkezett Hawaiira. A háttérben a helyiek röhögik ezt a szánalmas jelmezes futóbolond-csoportot.
    Én meg a képernyő előtt szégyenkezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  6. Ha a lakossàg fele menne, ha tudna, akkor gondolom, ôk Orbàn ellen fognak szavazni…spekulàlgatok itt messze a magyar valósàgtól.
    Tényleg kàr, hogy nincs kire szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  7. Az egyik volt munkatársam jövő héten utazik ki a fiával Londonba havi nettó 950 fontért takarítani. Ez 2×950 font, kaját adnak, csak a szállás+rezsi igényel pénzt, ami megvan, színvonalas és nem drága.
    Az eltelt 24 évben SOHA nem kerestem ilyen jól informatikusként, tanárként.
    Amint megtelepednek, megyek utánuk. Ha angolban elmélyedek, el sem merem képzelni, milyen jól fizető állásaim lennének végre.
    Itthon nem látom be, hogy akár egy évtizeden belül akár közalkalmazottként is elérné a nettóm a 300eHUF-ot 3 felsőfokú végzettséggel, informatikusként. Ha bejön, ott alapítok családot vagy máshol, pl. AUS, USA stb.
    Itthon a fejekben irtó nagy baj van! Akik meg változtatni akarnak, vagy tudnak, kevesen vannak és “irtják” őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  8. Norvegiaba gyere,itt 1 milliot keresel takaritokent,ha szakmunkad van 2 millat!ha a feleseged szul 1-2 gyereket elete vegeig nem kell dolgoznia,annyira segiti őt az allam.itt tenyleg kolbaszbol van a kerites,nem elcsepelt kozmondas ez.fel a fejjel! aztan tagadd meg,hogy valaha magyar voltal,es soha de soha ne menj vissza arra az atkozott foldre!!!busongo,bunko,pökhendi fajta a magyar,meg 50 ev mulva se lesz valtozas,rövid az eleted,nem varhatod ki,ezert tartozz olyan tarsadalomhoz,amely mar MOST ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (50 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos