Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem kértek a Jobbikból Londonban 2014. január 26. vasárnap 21:00 Forrás: AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem kértek a Jobbikból Londonban

London, Budapest – Kétszáz ellentüntető várta a londoni Holborn metróállomásnál Vona Gábort és maroknyi csapatát. Utóbbiak mintegy fele annyian voltak, mint az ellenük demonstrálók. A nácikat végül a rendőrök mentették meg a csúfos végtől. Sokezren követelték még azt is, hogy Vona ne léphessen be Nagy-Brittanniába. Ez ugyanaz az ember, aki Magyarországon a parlamentben ül a második legnagyobb ellenzéki pártban, törvényeket szavaz meg, és a miniszterelnök személyesen látogatja meg a frakcióját. Ez a különbség egy demokrácia és egy fasiszta ország között.

Az eredeti terv az volt, Vona Gábor a Holborn metróállomásnál találkozik pártja londoni szimpatizánsaival, majd együtt vonulnak egy közeli vendéglátóipari egységbe, ahol a Jobbik pártelnöke beszédet tart az ideiglenesen idegenbe szakadt nemzeti ifjaknak. A tervet meg kellett változtatniuk, ugyanis az ellenük tüntetők olyan túlerőben voltak, hogy a Vona-hívek közül többen ki sem tudtak szállni a metróállomáson. Vonát és társait egyenként csempészték biztonságos helyre a londoni rendőrök, miközben az ellenük tüntetők magyarul kiabálták a Budapesten ilyenkor szokásos mondatot: Nácik, haza!

Táblák is voltak, ezek angol nyelven íródtak, merthogy a Londonban élő magyarok mellett a helyiek is jelezték, hogy nem kérnek a Vona és a Jobbik által képviselt ordas eszmékből.

Vona végül mégis megtartotta a gyűlést, igaz, nem az eredeti helyszínen, mert annak tulajdonosa időközben visszamondta a megállapodást. Helyette a Hyde Park Corneren beszélt, szakadó esőben, mintegy 70-80 bőrig ázott ember előtt. Azon a helyen, ahol bárki felállhat egy szappantartó dobozra, és előadhatja világmegváltó történeteit.

A Londonban élő magyarok és a helyi antifasiszták megmutatták, hol a helye Vona Gábornak és náci pártjának. A Hyde Parkban ugyanis emberemlékezet óta mindent szabad – már csak azért is, mert ami ott elhangzik, azt nem szokás komolyan venni.

Vona Gábor londoni látogatása ellen korábban brit politikusok és zsidó szervezetek is tiltakoztak. Andrew Dismore, az ellenzéki brit Munkáspárt volt alsóházi képviselője, a londoni városháza képviselő-testületének jelenlegi tagja levélben fordult Theresa May brit belügyminiszterhez, kérve, hogy a Jobbik elnökét ne engedjék beutazni Nagy-Britanniába, antifasiszta szervezetek 12 ezer aláírással ellátott petíciót adtak át a belügyminisztériumban, ugyanezt követelve.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (61 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +70 ( 96 szavazatból)
Nem kértek a Jobbikból Londonban, 4.6 out of 5 based on 61 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. A szar szaga messziről is érződik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (74 szavazatból)
  2. Ezek mindenhová odatolják magukat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (64 szavazatból)
  3. Na végre! A londoniak megmutatták Zazrivecznek, hogy hova menjen ….
    az any..ba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (84 szavazatból)
  4. Nem értem miért kell petició? Miért nem magától értetődő, hogy nem engedik beutazni? Ha jól tudom a holokauszt tagadás az Egyesült Királyságban bűncselekmény és ez elegendő indok a beutazás megtagadásához. A korrekt az lenne, ha nem csak Vonát, de a vekkerest is ki kitiltanák ezen az alapon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (76 szavazatból)
  5. Miert nem dobjak ki a sok nacit? Az egesz csurhet. Az ilyenek lejaratjak az orszagot.Szuksege van Anglianak ennyi taplora? Ismerem a fajtajukat, ezek akik mindent es mindenkit kritizalnak kulfoldon, semmi nem eleg jo nekik, az helyett, hogy halasak lennenek a befogado orszagnak, aki megmentette oket attol,hogy otthon ehen dogoljenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (77 szavazatból)
  6. Ott legalább elzavarták a sunyiba.

    Itthon is ezt kellene.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (75 szavazatból)
  7. Ott legalább tisztában vannak a rosszabbik jelentésével, nem úgy mint magyar honban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (56 szavazatból)
  8. Nem találom a neten, csak nnyire emlékszem:
    .
    Mi dobolunk, csak dobolunk,
    Dobd nekünk a totemünk!
    Dob köszönt ha megszületünk,
    Dob siratja tetemünk.
    .
    Mellünkön lovagkereszt
    virít s a többi ordó.
    Arcunk ragyás, csontunk meszes,
    Orrunk a sörtől bordó.
    .
    Mi egyet kérünk tőletek
    Először csak szép sorban.
    A háború, a háború
    A célunk elsősorban.
    .
    A csecsemőket ringassátok
    Bölcső helyett tankba’;
    A pénzen ágyút vegyetek,
    S ne tegyétek bankba!
    .

    Ki emlékszik az egészre? Kinek van meg a szöveg?
    (A net szerint: Szilágyi György: Megint dobolnak)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (23 szavazatból)
  9. Köszönet a tüntetőknek. Egyébként érdekes mi lesz a brit konzervatív belügyér válasza, az Orbánnal együtt parolázó “euroszkeptikus” egyre jobbra tolódó Cameron kormányának tagjaként; amely számára a román meg bolgár vendégmunkások ( idén jan.1 -től járt le ezen országokkal szemben a munkavállalók EU jogban garantált szabad mozgásával kapcsolatos ideiglenesen engedélyezett brit korlátozás ) elleni hangulatkeltés sokkalta fontosabb, mint “holmi” antifasizmus. A román vagy bolgár romák és más nyomorgók személylében részben még közös is a Jobbikkal a brit szélsőjobboldal – amely irányába a konzervatívok sodródnak – ellenségképe. ( nyíltan zsidózni persze a Lajtától nyugatra többnyire nem dívik ) Az is érdekes, hogy Vona, zavartalanul gyűjthet a Jobbik/Gárda stb. javára az amerikai magyarok körében… http://www.youtube.com/watch?v=44_8eOky1vc Ezek szerint a “nemzetbiztonságra” még a polgárok Alkotmányban biztosított jogainak rovására is oly buzgón ügyelő amcsi hatóságoknak, Iránnal kapcsolatot tartó neonáciknak vízumot adni nem ellentétes érdekeikkel…
    Úgy tűnik tőke és fasizmus néha tényleg jegyesek. http://www.kanadaihirlap.com/2014/01/15/az-ujfasizmus-feltamadasa-kelet-europaban-okok-es-kovetkezmenyek/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (25 szavazatból)
  10. Hosszú idő óta végre valami jó hírt hallok! Példakép legyen az angol barátainktól adott, időben csattanó pofon a náci csőcseléknek. Utánozzátok Orbanisztánban ti is a sikeres szisztémát! Ne hallgassatok! Adjatok a felcsúti kerge bohócnak és talpnyalóinak nyugtalan, rossz álmot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (38 szavazatból)
  11. A Londonban élő magyarok és a londoniak megmutatták, mit tenni a nácikkal, mit kell tenni a demokratikus rend ellenes rőkkel. Remélem (mert a remény hal meg utoljára), hogy a magyarországi demokraták látták, hallották és felfogták, mi a teendő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (36 szavazatból)
  12. Egyenesen vasra kellet volna verni a jobbikos zarándok tömeget, majd valahol május magasságában a levegőtlen fénytelen zárkákból udvari sétára engedni friss levegőt venni. Nyilván a megfelelő terápia után elgondolkodnának, hogy van e értelme a NYILAS ideológiát külföldre exportálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (38 szavazatból)
  13. Ez a VonatGabi, aki óvó tekintettel kísérve felnövekedett, majd kijelentette, hogy ők nem demokratikus párt – nos innét kezdve mit várnak még tőle?
    100-an még így is meghallgatták.
    Most a kint dolgozó magyaroknak ez biztosan nem tett jót, mivel a lengyelekre hivatkozott, hogy majd megvédik, nos azoknak sem tett jót.
    És ép bőrrel megúszta, majd itthon jót röhög az angolokon, olyan nagyon nem demokratikusan!
    Ez ami mai világunk, melyben kizökkent az idő…óh, kárhozat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (32 szavazatból)
  14. Éjjel eszembe jutott egy rész, korrekció:
    .
    Mi egyet kérünk tőletek
    Először csak szép szóval:
    Hajtsátok meg fejetek
    Együtt az igáslóval.
    .
    Ez a rész:
    ..A háború, a háború
    ..A célunk elsősorban.
    egy másik négysoros szakasz második fele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  15. Itthon is volt, a hideg ellenére tüntetés!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1009064/
    Hoffmann Rózsa és az ő oktatáspolitikája ellen és ez a kezdet, a vég kezdete!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (22 szavazatból)
  16. Ezt a szarházit mint ez a Vona a Fideszes testvéreivel együtt akik naponta terjesztik a fasiszta nyilas eszmét ami önmagában bűncselekmény itthon is és nem csak Britanniában már börtönbe kellett volna zárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (41 szavazatból)
  17. Azért érdekes, hogy Angliában ezek ellen az ordasok ellen milyen sok demokrata fellépett!
    Magyarországon úgy látszik, a tömegek számára a demokratikus értékrend még nem evidens, sőt ezt az ordas csőcseléket (aki nem értené a Jobbikot) kevesebben tartják életveszélyesnek a magyar társadalomra.
    Látom a csőcselék tagjai keményen mínuszolnak itt, de legalább látják, hogy a haza sorsáért aggódó demokraták a nemzet testét rágó rákos daganatnak tekintik őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (34 szavazatból)
  18. Vona viszont úgy értékelte, hogy győzött és világhírűvé vált. Sőt még a helyszínen megjelent rabbik is mellette tüntettek.
    Angliának vége van – mondta Pörzse.
    Jobbik scums, get off our streets! – mondogatták a tüntetők.
    Ezek után nyilván egyre kellemesebb érzés lesz Londonban (is) magyarnak lenni.
    Ha én ott élő és dolgozó magyar lennék, bizonyára odamegyek és tökön rúgom, hogy “még itt sincs nyugtom tőletek!?!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (31 szavazatból)
  19. A mínuszos jobbikos-fidstb. kommandó látom, tovább ostromol. Menjetek Londonba, vagy a sunyiba, vagy az anyátok 3,14-ébe. Oda valók vagytok.
    Girbegurba: szuper a versed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (30 szavazatból)
  20. Pörzse Sándor pedig tudatta a halódó Nyugattal, a halódó Anglia lakosságával, hogy Angliának vége van.
    Milyen anyagot szedhetnek az ilyenek, hogy elmennek egy országba és ilyen abnormálisan nyilatkoznak meg?
    Ha Angliának vége van, akkor velünk mi van?
    Elkeserítő, hogy azer ott is voltak magyarok, akik nem szégyenkeztek, ott dolgoznak és ehhez tapsoltak, én ezt nem értem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (26 szavazatból)
  21. Mínuszosok
    Köszönet a negatívilásért. Tőletek számunkra nagyobb dicséret nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (28 szavazatból)
  22. “Mist
    2014. január 27. hétfő
    12:45

    Azért érdekes, hogy Angliában ezek ellen az ordasok ellen milyen sok demokrata fellépett”
    Angliában nem áll fenn annak a veszélye, hogy a vélemény különbözősége okán bárkit is tettleg bántalmazzanak. Sajnos nálunk ez könnyebben megeshet mint a MÁV menetrend szerinti pontossága.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  23. Cobold,
    Nem az enyém.
    Csak eszembe jutott, és nem tudom teljesen felidézni. A dalra emlékszem, nagyon hatásos.
    Épp azért tettem fel, hátha valaki tudja az egészet, és megírja, esetleg a szerzővel és a zeneszerzővel, vagy ráadásul a korábbi előadókkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  24. “Angliában nem áll fenn annak a veszélye, hogy a vélemény különbözősége okán bárkit is tettleg bántalmazzanak.”
    Dehogynem. Csak ott vállalják ezt a kockázatot, és EZÉRT kisebb is a kockázat.
    Valamint azért is (de ez nem független az elsőtől), mert ott az állam nem a támadót védi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  25. ezt a magyar nepet meg lehet osztani es egymas ellen lehet uszitani, szinte mindegy milyen uruggyel, ezt ismerte fel orban es hajtotta e nemes tulajdonsagat a nepnek sajat hatalma kiepitesenek szolgalataba…ehhez valoban semmi mast nem kell ismerni, mint a tortenelmunket ….nem ert o az egadta egy vilagon semmi mashoz….de nem is kell neki, ezt sikerult bebizonyitania….akarhonnan nezem ezt az orbant es az altala illetve belole eloskodo sleppet, mindig arra a kovetkeztetesre jutok, hogy tisztessegtelen, ostoba nepek vagyunk, nelkulunk ezt nem tudja, tudta volna vegigvinni….szegyen! nem is tudom, mi tudna kizokkenteni a nepet ebbol az erkolcsi melyrepulesbol, de azt tudom, hogy felno ebben egy uj generacio es ezt tartja termeszetesnek, mint Irakban, Afganisztanban a gyerekek a haborut…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  26. Angliában nem áll fenn annak a veszélye, hogy a vélemény különbözősége okán bárkit is tettleg bántalmazzanak.”

    Mondok pár környéket, ahol a sört is kiverik a kezedből, és ah szerencséd van, te megúszod ütleg nélkül, mert szerintük az ott nem Anglia, hanem iszlám terület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  27. Ez a Vona nevű (egyébként történész…) Orbán embere, ő küldte el Londonba is agitálni……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  28. Hmm…csak annyit tennék hozzá ehhez az egészhez, hogy köszönet az angol rendőrségnek, amiért korrekten viselkedett, ők rögtön látták, melyik oldalon áll az erőszakos csürhe, és melyik a hétköznapi emberek csoportja. Bár azt a aharminc nagyon bátor antifasisztát, amelyik két (2)azaz kettő emberre rátámadt sajna nem sikerült időben lekapcsolni, de ugye ami késik, nem múlik.:) Ha választanom kellene, ki a félelmetesebb, Vona Gábor, vagy az az agyament, aki a táblácskájával a ‘gaz ellen’ élve ledarálására buzdít ( régi AVHs módszer), akkor a Jobbik. Tisztelettel.
    Én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (30 szavazatból)
  29. Anita konnyen beszel az, akinek anyjat, apjat, testvereit nem gazositottak el, nem vegeztek ki, mint egy kutyat es meg agya sincs hozza, hogy felfogja, mekkora tragedia az, hogy ez megtortenhetett…..ilyen vonak eloztek meg es akik vegre fegyvert mertek fogni ellenuk, azoknak koszonheto, hogy vege lett….ebbol az aspektusbol nezve te egy hitvany fereg vagy a vonaval egyutt….valahogy megis modjat kell talalni annak, hogyan lehet elnemitani es ellehetetleniteni a tifajtatokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (21 szavazatból)
  30. Sydney, szerintem a jobbik a fidesz náci tagozata. Pont.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  31. Jonnyboy !
    ˙
    Miféle, és mitől is csattanós a pofon ?
    Legföljebb pofon, de nem csattanós.
    Ahol ez az aljas emberi csökevény rendőri védelmet kaphat, ott sem minden tiszta. Ezek a náci-ivadékok ugyanúgy élnek vissza a demokrácia lehetőségével, ez esetben védelmével, ahogy annak idején a weimari köztársaságban barnainges gyilkos elődeik is megtehették…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  32. Hogy is álmodhatott volna szebbet ez a hányadék annak idején az Orbán által alapított közös “polgári körben”, mint, hogy állami költségen járhatja a világot a hungarizmus nemzetközivé tétele érdekében, amint drága körösztapja nélkül ma sem tehetne.
    Mindenki oszlassa már el az agyában azt a felhőt, amely még mindig azt a látszatot képes kelteni, hogy Vona (Zazrivetz) Gábor pártja egy önálló spontán szerveződött alakulat lenne. A Jobbikot az a szükség hozta létre, hogy a fid-SS -nek majd, mint kormánypártnak szüksége lesz (van) egy, “az általa ki nem mondható szavakat és véleményeket közvetítő”, nála is szalonképtelenebb fegyverhordozó oldalbordára… És lássatok csodát, működik sőt, működtetik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  33. Kovásúr !
    Hamis felvetés, hogy Angliában szabad a “vélemény”.
    A nácizmus nem vélemény, nem nézet. A nácizmus bűnére nincs elegendő és egyszerű kifejezés. Talán az embertársak ellen józan ésszel fel nem fogható aljas indulatok esszenciája lenne rá a megfelelő meghatározás.
    Éppen ezért, a náci egyszerűen nem passzol bele a demokrácia, annak alapvetően párbeszéd jellegű működésébe és rendszerébe. Attól még, hogy hangoztatja a gyilkos teóriáit, még semmiképp sem nevezhető demokratikus vitapartnernak. Márpedig egy demokráciában demokraták vitáznak egymással. Aki pedig már eleve emberi életekben, mások fiziai letarolásában gondolkodik, az nem lehet demokrata és nem is érdemli meg a demokácia védelmét. – Különösen nem, ha az illető egy náci csürhe vezére.
    Mindez akkor is igaz, ha ezt a pártnak nevezett gyilkos gyülekezetet Orbanini keresztapa valamikor választási manipulációkkal benyomta a parlament padsoraiba…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  34. Ui:
    Vona maga jelentette ki, hogy az ő pártja nem demokratikus “párt”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  35. Sidney!
    Egyébként Vona nem történész, hanem végzettségét tekintve történelem tanár, akárcsak nagy elődje Antall József is aki történelem tanári diplomával történésznek állította be a saját imázsát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  36. lovastengerész

    Vonának nincs is pártja Vona egy Fideszes balektoborzó . A Fidesz balekjaira addig van szükség amíg Orbán igényt tart rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  37. lovastengerész

    Vona Fidesz-Jobbik polgári körös Orbánnal közös polgári körben vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  38. A mínuszmatykók torukat ülik. Mivan náczik, nem tetszik, hogy nevén lett nevezve a gyerek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  39. lovastengerész

    Vonának személy szerint örülni kell annak ha annak nevezik ami : nácibarát fasiszta magyar nyilas.
    A magyarok döntő többsége viszont szégyenkezik ezek miatt a primitív/félrevezetett emberek miatt akiket Vona képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Szlovákiában is jelen vannak Vona Gábor elvtársai: http://ujszo.com/online/kozelet/2014/01/28/rendkivuli-bizottsagi-ulesen-targyalnak-a-nyitrai-neonaci-tamadasrol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. A Magyar Gárda, Betyársereg és hasonló magyar náci szervezetek működése bátorítást jelenthet a szomszédos országokban működő náciknak! A nácizmus ellen egész Európában a legkeményebb eszközökkel kellene fellépnie a hatóságoknak! Sajnos Szlovákiában is elnéző a kormány velük: http://ujszo.com/online/regio/2014/01/28/neonacik-terrorizaljak-a-mariatchi-bar-kozonseget

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Nem volt eredménytelen Vona Londoni látogatása! Legalább megmutatták neki, hogy hol a helye! Egy parkban a ládán, ahol is végül elmondhatta világmegváltó gondolatait, de ott is csak az ő hívei hallgatták a beszédét. Itthon is így kéne ennek lennie, ha ez egy normális ország volna! Sajnos nem az és mi majd a parlamentben megint hallhatjuk a fröcsögését idén is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos