Ronai and Ronai
AMERIKAI

Semjén nem érti, miért kellett Schmittnek mennie 2012. április 12. csütörtök 5:52 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Semjén nem érti, miért kellett Schmittnek mennie

Budapest – Semjén Zsolt nem ért semmit. A nulla százalékos párt elnöke, aki az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnökeként a védett madarak vadászatának nagy barátja, azt gondolja, hogy Schmitt Pálnak a balliberálisok fondorlatai miatt kellett távoznia.

Semjén úr azt hiszi, hogy Schmitt Pál egy minden gyanún felül álló, kiváló ember, és a plagizált doktorija csupán ürügy volt az eltávolításához. Pedig Schmitt megalkuvásokkal teli életútjával, maga szolgált okot az eltávolításához. Idegen tollakkal ékeskedő doktorija csupán hab volt a tortán.

A miniszterelnök kereszténydemokrata helyettese szerint csak olyan ember lehet köztársasági elnök, aki személyében még inkább elkötelezett a húsvéti alkotmány védelmében, mint Schmitt Pál volt. Semjén Zsolt ezt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szerdai budapesti rendezvényén mondta.

Utalva az államfő lemondására, kiemelte: ennek semmi köze nincs Schmitt Pál dolgozatához, ez nem ügy, hanem ürügy. Ez egy ember tragédiája – jegyezte meg.

Semjén Zsolt szerint az államfőt azért támadták, mert aláírta a húsvéti alkotmányt, illetve a balliberális oldal nem hajlandó tudomásul venni, hogy a magyar hagyományoknak megfelelő alkotmányra váltották le a korábbi alkotmányt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 18 szavazatból)
Semjén nem érti, miért kellett Schmittnek mennie, 4.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Semjén IQ-ja a bányászbéka alsófele alatti lehet.
    .
    Remélem a NOB és a MOB is lép unfair vezetőségi tagjuk eltávolítása érdekében.
    Ki fogják az olimpián cikizni a versenyzőinket a többi ország sportolói.
    Oka: ha 1 ember inkorrekt, az egész csapat viseli a következményeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  2. Ennek az országnak az a legnagyobb tragédiája, semjén úr, hogy önök vannak még hatalmon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (55 szavazatból)
  3. A legnagyobb tragédia, hogy a jobboldali értelmiség, nem a sötét fanok, még mindig nem értik, hogy egy lopáson kapott, majd három hónapon keresztül vádaskodót, tagadót, hazudozót akarnak kimosni, nagy keresztényi szeretetükben!
    Ha ez a másik oldallal történt volna, mi is történt volna? (Kossuth tér!)
    Költői a kérdés!
    Mi tudjuk, és önök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  4. Úgy néz ki, hogy orbanisztán kilenc millió idióták országa.
    És még ezek hívnak minket amerikaiakat hülyének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  5. @sammy. Bocs Sammy, azért vannak még itt egy páran, akik nem látják szívesen ezt a társaságot Semjénestől, Kövérestől, stb,stb, hogy a Johns gazdáról ne is beszéljek, tehát ez a kilenc millió idióta butaság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  6. Ezt a férget, (csak a keresztényi szeretetem miatt vagyok ilyen gyengéd) egy szenes lapáttal verném szét, a tolvaj mocskos pofáját. Ők azok akik megérdemelnék hogy a börtönben rohadjanak 2 nm -en életük végéig.,
    Papolnak a kereszténységről, a szeretetről, az emberek segítéséről, közben hisztiznek, mert keveslik a “fizetésüket” és a pozíciójukat féltik, Rubovszky is holnapután megdöglik, mert már olyan vén, de a harácsolás még mindig megy nála, lassan már a temetkezési vállalkozó leveszi róla a méretet, de ő még halmozza az állásokat, minek, nem hogy elmenne a francba nyugdíjba, és élvezné azt amit össze lopott életében, addig, amíg teheti.Mert ezek a 2 év alatt mást nem csináltak, csak kitúrták a többi, más vallású felekezeteket az állami dotációs rendszerből, hogy nekik több maradjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  7. „Semjén úr azt hiszi, hogy Schmitt Pál egy minden gyanún felül álló, kiváló ember …”
    Ha Semjén úrnak a hite azt diktálja, hogy egy olyan ember aki elvállal egy állást amihez egyáltalán nem ért, ezzel rettenetes helyzetbe hoz több millió embert. Akiről kiderül a nem éppen foltmentes előélete, és ez mind belefér Semjén úr hitébe/hitetésébe, sőt azokat hibáztatja akik ezt felróják, akkor javasolni tudom Semjén úrnak, hogy szoros kötelékben Schmitt úr után kell(ene) mennie. Ha Schmitt megbánta volna azt amiket elkövetett, akkor járna számára a részvét, a megbocsátás (természetesen a felelősségre vonás sem maradhatna el), ezt mondja az a Biblia, amit Semjén úr katolikus keresztény(?) létére úgy tűnik nem szokott olvasni.
    .
    „… Semjén Zsolt ezt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szerdai budapesti rendezvényén mondta.”
    Ha senki nem állt fel, és mondta el neki, hogy milyen hazug és keresztényietlen amiket mond, akkor a teremben valószínűleg csak a feliratokban szerepelt az a szó, hogy keresztény, a szívekben nem. Nap mint nap kell magyarázkodnom a keresztény hitem miatt, mert ezek a sámántáncoltató, szegények zsírján élő emberek gúnyt űznek Jézusból és a kereszten történt megváltásból.
    JSir 3:64 Fizess meg nekik, Uram, az ő kezeiknek munkája szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  8. Még a végén kiderül, hogy sitt úr IQ-ja nagyobb a kormányzati és fityisz képviselői IQ-nál. :) :((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  9. “Semjén nem érti, miért kellett Schmittnek mennie”
    Tehát: Ha valaki fideszes, istenadta joga van hazudni és lopni!
    Ezt az “ország ellenségei” vonják kétségbe mert “ők rosszat akarnak az országnak”!
    Ebből törvény is lesz vagy már benne van a fideszes alaptörvényben csak nem figyeltem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  10. Lám ebből kiderül semmilyen úr keresztény(?) demokrata(?) erkölcsi értékrendje.
    Még a tízparancsolatot sem érti, (Ne lopj!), hát akkor milyen egy alja ember ez???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  11. Azért van egy kereszténydemokrata, akinek helyén az esze és szíve. De biztos hamar lemondatják:

    http://index.hu/belfold/2012/04/01/kizarhatjak_a_schmittet_lemondasra_szolito_keresztenydemokratat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  12. bruckenbacker kapitány

    Semjén úr azt hiszi,….

    A cikk így kezdődik.

    Csak udvariassági formula lehet:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  13. http://greczy.blog.hu/2012/04/12/ki_monnyon_le_utolag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. Semjén, aki (katolikus)teológiai végzettséggel (lehet, hogy doktorátussal is) rendelkezik, nyilván úgy gondolja, hogy Schmitt már rég megvallhatta bűneit egy plébános, vagy 200 plébánosnak (mindegy), tehát Isten már megbocsájtotta neki a csínyeit, kisebb stiklijeit. Így közönséges földi bírónak, doktori bizottságnak, egyetemi szenátusnak, vagy népnek nincs joga ítélkezni saját államfője felett.
    A ne lopj, vagy a ne tégy hamis tanúbizonyságot parancsolatának megszegése így már nem is bűn… – a Katolikus Egyház szemében.
    ui:
    Hallhattátok, láthattátok, hogy az utolsó napokban hogyan hazudozta végig a védekezését… Óránként egymásnak homlokegyenest is ellentmondó, mást és mást állított. Ez tényleg az ember tragédiája, de nem egyé, hanem tízmillió emberé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  15. Felesleges keverni nekem itt az angol szavakat, mert az nekem megy. Én úgy tudom hogy lemondott, miután az egyetem megállapitota hogy csalt a dolgozatán. Azért kellet neki menni, mert egy állandó teher lett volna a Fidesznek. Ezekután pedig csak egy szégyen marad és használlják a párt felelevenitésére. Fontos nekik szajkózni hogy az alkotmányt Schmit megvédte amire büszke lehet. Ez a u.n. uj alkotmány pedig csak egy halom xar az unioban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  16. Semjén szerény értelmi képességei eddig is ismertek voltak.
    Most ismét sikerült bebizonyítania, hogy halmozottan hátrányos helyzetű, elsősorban szellemi fogyatékossága okán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  17. “Semjén Zsolt szerint az államfőt azért támadták, mert aláírta a húsvéti alkotmányt, illetve a balliberális oldal nem hajlandó tudomásul venni, hogy a magyar hagyományoknak megfelelő alkotmányra váltották le a korábbi alkotmányt.”

    Ez lefordítva annyit jelent akkor, hogy a magyar hagyományokhoz tartozik az intézményesített lopás, a csalás, a visszamenőleges törvénykezés, a dolgozó emberek jogfosztása, a szekularizáció és vallásszabadság felszámolása, a feudális, de még inkább a középkori állapotok visszaállítása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  18. MORDONBLŐD
    A bűneit amit elkövetett regnálása utolsó percéig, az ország nyilvánossága előtt tagadta, nem vallotta meg. Ezeket a bűnöket nem a plébánosnak kell elsuttognia, hanem annak, aki ellen vétkezett, vagyis egy nemzet előtt kell elszámolnia.
    Istent nem katolikus plébánosok és politikusok működtetik (úgy látszik ezt a KDNP-ben nem vették még észre), a működési „elv” pedig olvasható a Biblia című könyvben.
    .
    A KDNP ami magát keresztény pártnak(?) vallja, ha valóban keresztény lenne, akkor tudnia kéne, hogy Szalma Botond először a Teremtőjének tartozik elszámolással, csak azután mindenki másnak. Ezért nem világos előttem, hogy mit jelent az hogy keresztény párt, hiszen Isten parancsolatai ezeket a hazugságokat, pártérdekek mentén elkövetett bűnöket nem tolerálják.
    Lehet hogy Szalma nem felel meg a földi hívságokat bármi áron támogató KDNP-nek, de számomra halvány kis vigasz, hogy ebben a pártban is léteznek hívő – a szó nemes értelmében – emberek.
    Eszembe jutnak Németh Sándornak, a Hit Gyülekezet vezetőjének szavai: a sátán bement a parlamentbe és köszöni, jól érzi magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  19. Zsotikám! Egy ember tragédiája? A lófaszt! Mindnyájunké demokratáké, hogy ott vagytok ahol, és teszitek, amit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  20. A csekély értelmű Semjén egyáltalán ért valamit? Ha Schmitt egy kiváló ember akkor miért fogadta el a lemondását Semjén is, és jutalmazta vastapssal, felállva? Miért nem védték meg? Ez a Semjén a gerincmentességén túlmenően vagy teljesen hülye, vagy minket próbál annak nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  21. Figyu!!!!!!!!!!!!!!!
    Semjénnek igaza van!

    Csak a tragédia ott kezdődött amikor kinevezték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. Úgy gondolom, hogy Tömjén nagyon is érti !
    Csak attól tart a példa ragadós. Még ő is kaphat nyúlcipőt! Ki tudja ? Bármikor kiderülhet valami. De miért lenne baj, ha valami régen meggyónt és elfelejtett
    stikli előbukkan a múltból?
    Az a gonosz ellenzék mindig azzal manipulál AMI CSAK NEKÜNK SZABAD.
    .
    Szerintem nem használunk fel minden adandó alkalmat. Ez lenne dolgunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. “Ez egy ember tragédiája”- ?
    Az a tragédia, hogy Semjén félék ma Magyarország miniszterelnök-helyettesei lehetnek. Ez a nagy tragédia.
    Schmitt a saját maga nagyra törő, kivagyiságának (is) az áldozata!
    Tényleg igaz, suszter maradjon a kaptafánál.
    És még hátra van a NOB vizsgálat, ott viszont nem fideszesek ülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  24. Én meg azt nem értem, hogy miért jött??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Semjén – maga a tragédia! Istenem! Mivel érdemeltük ki, hogy ilyen gerinctelen csúszó mászó tegyen tanúságot naponta a butaságáról?Ennek van erkölcsi érzéke?
    Mert hogy kereszténynek hazudja magát, azt tudjuk… Azt meg látjuk, hogy naponta meghazudtol minden keresztényi értékrendet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  26. “Semjén nem érti, miért kellett Schmittnek mennie”

    Ezen nem csodálkozom. A Kisipari Termeltető Vállalat egykori hivatalsegédje azóta csak felejthetett. (Moldovától tudjuk: az ember húszéves koráig eszesedik, utána már csak meszesedik.)
    Ha csak ránéz az ember Tömjén Zsotyka fejszerkezetére, már sejtheti, hogy itt sok jóra nem számíthat. Ez a szörnyű ostoba, primitív ájtatos manoid orca tudatja, hogy gazdája tisztában van önnön túlértékeltségével, ezért hűséges ölebként csahol gazdája hangulata szerint.
    Veszett kutyánál értékesebbet nem bíznék rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Semjén hülye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. A magyar hagyományoknak megfelelő alkotmány az Aranybullára lenne alapozva. Az uj alkotmány viszont a Fidesz érdekeire lett alapozva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Talán Hofitól kellene megkérdezni mit szól hozzá.
    Sajnos már csak emlékezhetünk:
    http://szendamondja.wordpress.com/2012/04/10/in-memoriam-hofi-geza/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. hehehe ” A legnagyobb ember tragédiája ” Ezen maga Madács is elcsodákzott vóna.
    -
    Bírom hogy a mostani Mosthatalmonlévők rendre nem értenek semmit.
    Háttán körbekén’ nézni !! !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. Intuícióm támadt most , hogy másodjára is megnéztem Stüszi Vadász fenti fotóját :
    Láthatólag a fejében belül szőr terem nekije és az elementáris erővel , szökőkút módjára tör fel a koponyájának a tetején lévő apró nyílásokból..
    Mint bálnából a vízsugár , kétoldalra.
    A szürkeszínű szőr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. semjén csak a hátsó nyaláshoz ért!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Igen, hallottam ezt ma reggel. Azonnal el is csodálkoztam. Létezhet valaki, aki Schmittnél is elkötelezettebb a húsvéti alkotmány védelmében?! Önálló gondolatok, akarat és gerinc nélküli emberek bizonyára lehetnek még. De akinek pl. nincs gerince, annál hogy lehet még gerinctelenebb valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  34. Nem érti? Há azéé, mee lopott!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Én meg azt nem értem Semjén miért van még a helyén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. Semjén azért nem érti mert olyan keresztény aki még a Tízparancsolatot sem ismeri. Szeretném tájékoztatni Őt, hogy a 7. parancsolat úgy szól, hogy “Ne lopj.”.
    Igaz Ő úgy gondolja, hogy bármilyen bűnt elkövethet, legfeljebb meggyónja oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  37. Valaki :
    Nincs új a nap alatt :
    Semjén a helyén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Tömjén Zsoltinak lóg egy deszkája , inkább több , álszenteskedő senkiházi 0% -os párt vezetője !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Semmi moralitás,semmi empátia,semmi szociális érzékenység,csak arrogancia!Rég takarodót kellett volna már fújni nekik,és nem lagymatagon nyálcsorgatni! De ez kell a magyarnak! A magyar “felvilágosodott” értelmiségi,még mindig Gyurcsányoz,nagy sötét indulatában,de akkor a ” felvilágosultja” ne fogja a népre,hogy nem cselekszik,mert nem az istenadta nép aki idáig juttatta az országot,hanem az a csürhe,akik tanult emberek sokaságának tartja önmagát!A népnek vezér kell!Bármennyire is nem tetszik ez a megfogalmazás nyálas humán értelmiségieinknek!Orbán népének van vezére!Aki nem tartozik Orbán népéhez,annak nincs vezére! Vezér lefejezve!Nincs morális és etikai kérdés! Erő sincs! Az erő velük van! Mi meg fújhatjuk!Tetszenénk forradalmat csinálni,de KIVEL?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Már elnézést, de mi hír abban, hogy semijenzsolti nem ért valamit?? Az már hír lenne, ha valamit is megértene. Addig pedig ugorgyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  41. Semjénen nem csodálkozom.Nem baj már nem is kell értenie.Arra a kis időre má minek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Amortizáláshoz ért, már magukat is sikerült amortizálni, még ellenzék sem kellett hozzá!
    Amortizálódott Orbán, Schmitt, Fellegi, Martonyi, Kövér, és a többiek, ők itthon még valakik a fészekajban, odakint már senkik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. csakén
    ők itthon még valakik a fészekajban
    .
    javítanod kéne alja fészekben-re

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Semmilyen Zs nem érti? Mit nem ért? Plagipali lopott, lebukott, az egyetem visszavonta a doktori címét, ov meg kirakta a székéből. Ennyi történt. Nem azért mondott le, amit mondott, szerintem mégcsak nem is azért, mert lopott, hanem azért, mert kínos volt már ov-nak is és mert ov kirúgta. Nem akart lemondani. Hétfőn reggel kapta meg az útilaput. Hogy jól kibélelve pénzzel, az már disznóság-, aljassághab ezen a mocskos tortán. Plagipali aláírta az összes szemét törvényt, meg a tákolmányt, mert ov utasította. Plagipalit sokáig senki nem utálta, csak röhögött rajta, keserűen, hogy ilyen “álamfője” van az országnak. Semmilyen Zs forduljon ov-hoz, majd megkapja a magyarázatot. Szégyen, hogy ez a gerinctelen szemét ott van, ahol van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Ebbe a Semjénbe még a lábamat sem törölném le!
    Köpönyegforgató, ÁLLÁS, HATALOM VADÁSZ! POLITIKAI és VALLÁSI BŰNÖZŐ, személyes érdekeit mindenek elé helyezve papol…..

    Isten mentsen meg bennünket az ilyen emberektől!
    Egy szélhámos Schmittet véd, aki tudta “milye” van, plagi-plaija…….. és egy életen át sumákolt, na a tekintetéről ez mindig leolvasható volt, a vámcsalást is elkövette sportolóként, márpedig, aki ezt megtette, azt még 100 év múlva sem szabadott volna – egy tolvajt – elnökké választatni.

    Ja, hát FEJÉTŐL BŰZLIK A HAL, lop, csal Orbán-klán amennyit csak tud, menekíti külföldre is, a többi pedig szépen példát vesz róla……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Ez tenyleg Magayrorszag tragediaja, nem csak Schmitte, es ez az igazi tragedia, amikor a magas pozocioban levo hivatalnok ( élösködö) nem erti hogy itt bunteny tortent. Lopott doktori disszertacio, hamis nevhasznalat.
    Tenyleg tragedia. Magyarorszagnak pont ez a hibaja. Sz@rbol akarnak varat epiteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Semjén az „ideális” Schmitt utód. Buta, még gerinctelenebb, mint elődje – és a Vatikán megbízottja. Legalább olyan gördülékenyen fog aláírni, mint Schmitt. Egy nímand: igazi Orbán jelölt

    Na, majd holnap okosabbak leszünk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Abban az asetben,ha SP legalább a “jó” KE minimális látszatát fenntartottta volna, vagy legalább halovány próbálkozást tett volna ebbe az irányba, bizony a bundás kutyát nem érdekelte volna a doktorija. Azért kellett mennie mert KE-ként nulla teljesítményt nyújtott. Semjénhez és még sok-sok társához pedig védőruha szükséges

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Schmitt ügye valóban az ország tragédiája. Csakhogy azért, mert egyáltalán létezett. Minden rendszerben a megfelelő segget nyalta, ezért minden rendszer elfogadta és kitüntető figyelmében részesitette. Amit müvelt közt.elnökként az ország szégyene és tragédiája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Schmitt már a NOB-nak sem kell? 2012. április 6. péntek

Kinél landolt Gyurcsány szakdolgozata? 2012. április 6. péntek

Hajtóvadászat diplomákra 2012. április 4. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos