Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hajtóvadászat diplomákra 2012. április 4. szerda 7:08

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hajtóvadászat diplomákra

Budapest, Pécs, Mindenhol – Elszabadult a pokol, legalábbis, ami a doktori disszertációkat és az egyetemi diplomákat illeti. A jobboldali sajtó Gyurcsány Ferenc diplomája után vizslat, mások Orbán Viktor szakdolgozatát szeretnék megtekinteni. Eddig sikertelenül.

A Népszabadság Orbán Viktor kormányfő szakdolgozatát próbálta sikertelenül fellelni az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar könyvtárában.

A Népszabadság szerdai számában azt írja, hogy megpróbálták kedden megtekinteni Orbán Viktor 1988-ban beadott, Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben című, 89 oldalas diplomamunkáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar könyvtárában, a szöveget azonban nem nézhették meg.

A könyvtári dolgozók tájékoztatása szerint a szöveg azonban dékáni utasításra nem adható ki. A lap információi szerint az egyetem megkereste Péterfalvi Attilát, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetőjét, aki levelében megerősítette: az egyetemnek joga van a dolgozat nyilvánosságának korlátozásához.

A Pécsi Újság Gyurcsány Ferenc szakdolgozatait szerette volna megnézni a pécsi egyetemen, de itt sem adták ki a lapnak a dolgozatokat, igaz, a volt kormányfő irodája megígérte, hogy heteken belül előkeresi is bemutatja a diplomamunkákat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 16 szavazatból)
Hajtóvadászat diplomákra, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. Nagyon kapkodhattak a beszkenneléssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Egy darabig beleolvastam ov szakdolgozatába. Nem olvastam el az egészet, csak pár oldalt. Feltűnt valami: többes számúak az igék, többes szám első személyűek. Miért? Miért? Hányan írták a szakdolgozatot, ha az igék többes szám első személyűek?
    *
    Egyébként tudomásom szerint a szakdolgozatok az adott egyetem könyvtárában nyilvánosak, olvashatók, csak kivinni nem lehet azokat a könyvtárból és lemásolni sem lehet. De jegyzetet lehet készíteni az olvasottakról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos