Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt már a NOB-nak sem kell? 2012. április 6. péntek 16:17 Forrás: AN

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt már a NOB-nak sem kell?

Budapest, Chicago – Rájár a rúd Schmitt Pálra. A plágiumbotrányba belebukott volt államfő a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is nemkívánatos személlyé válhat.

Ismét Schmitt Pál a Nemzetközi Olimpiai Bizottságból való eltávolítását sürgette csütörtökön a Chicago Tribune internetes kiadásában Philip Hersh.

A szerző, aki a múlt héten egy hasonló írásában a plágiumra hivatkozva szorgalmazta a volt magyar államfő kizárását a testületből, ezúttal azzal érvelt: Schmittnek az Európai Parlament és a NOB által kiadott hivatalos életrajzában az szerepelt, hogy megszerezte a PhD fokozatot, holott csak egyetemi doktor volt.

Hersh szerint a lemondott magyar elnök többet ártott az olimpiai szervezetbe vetett bizalomnak, mint egy doppingoló, ezért ha nem mond le, a NOB-nak ki kell őt zárnia a tagjai közül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +55 ( 57 szavazatból)
Schmitt már a NOB-nak sem kell?, 5.0 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. Ha egy “üzlet” beindul!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. Éljen !!!!!!!!!!!
    Megkapja a megérdemeltet O.Cs.B.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  3. Ha a NOB nem akar nevetségessé válni, nem is tehet mást, minden szinten ki kell zárnia azokat, akikről kiderül, hogy csalással léptek előre. Akár éremről, akár pozícióról is legyen szó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  4. De jo!! Most még egyszer el fogja jatszani a lemondok-nemondok le-beperelek-nem perelek be jatékot. Itt a black jack, ott a black jack… … 
    Meg a tudomany akkori allasa szerint…… és igy tovabb… …
    A Schmitt elegancia és nagyvonalusag garantalt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  5. “…Most még egyszer el fogja jatszani a lemondok-nemondok le-beperelek-nem perelek be jatékot….”

    - Igen.
    ..
    Csakhogy, ezúttal nem a fitymesz- szűkület banda előtt, hanem a NOB előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  6. Túlságosan nagyratört a kis szépfiúcska.
    Belebukott.
    Naés ?
    Láttunk már ilyet , nemegyet.
    Séxpír is megírt egypár esetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  7. Úgy van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  8. Schmit, ugyan, ki a f…sz volt? A Kádár-féle rendszerben, de még a mostaniban is egy sportolónak nem kellett iskolába járni, nem kellett dolgozni, behozhatott nyugati terméket (amelyet sokan eladási célra hoztak be) és lakáshoz juthatott. Nos, Schmitt hozta a sportteljesítményt, tárgyalóképes volt egy-két nyelven, és amikor leszerelt, akkor igazgatócska lett egy szállodában, megy egy másikban. Sima modora jó hatással volt Samarnarancs elnökre is (bizto együtt csajoztak). Rendszerváltáskor sem ment rosszul a szekér, mert nyugaton ment minden változatlan, mai Scmittet illeti. Volt egy kis lamur a titkárnőkkel (lakással egybekötve), volt egy kis megfiatalodás és a megosztott országnak kellett egy semleges emberke. Kezdetben nem vallotta be, hogy az MSZP-nél nem jött össze, ezért váltott FIDESZ-re, majd amikor a FIDESZ jött, akkor lett marionette-báb. A bábozásnak akkor lett vége, amikor a hivatal már annyi selejtes elnöki papírt produkált, hogy az már feltünt az egyetemen dolgozó tanult embereknek is. A FIDESZ pártigazgatója rendszeresen jelentést kap Magyarország fontosabb embereiről, így Paliról is. Mindenki tudta, hogy Pali bá nem egy lángész, hiszen sportoló múlttal rendelkezik, azaz a sport kötötte le életének egyik nagy szeletét, a másik meg a kiskezitcsókolom, meg a nagykezitcsókolom.
    A FIDESZ egyre kellemetlenebbúl érezte magát, mert Pali bá egyre gyengébb láncszemnek bizonyul a FIDESZ ki ha én nem országában. Így Palyának mennie kellett. Lehet, hogy a NOB elutasítás végeztével az USA-ba megy a kint élő jányához, mert itt már semmire sem becsülik. Én azért mégegy kicsit sajnálom az öreget, mert olyan gyerekesnek érzem a leteszem a doktorit viselkedését, akárcsak az egyik sportoló ismerősöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  9. Talán nem is baj, ha végre felnyílik a világ szem, s rájönnek mindenütt, hogy ha kiejtik azt a szót: magyar, ma már nem Puskás Ferencek, Rejtő Ildikók, Németh Angélák, Kovács Ágik ugranak majd be mindenütt, hanem bégető birkanyájak… Mert már az egész világ látja, és tesz (tenne) ellene, kivéve a birkákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  10. Nem sajnálom Schmittet, mert megérdemli.
    Azt azonban sajnálom, hogy a “legkisebben” verik el a port. Schmitt nem gazember, csak egy ostoba, üresfejű ügyeskedő nyalonc. Viszont nála nagyságrendekkel nagyobb gazemberek úszták meg eddig, sőt, most álnok szemfogatással csóválják a fejüket, hogy nahát, nahát, meg hogyszongya uszítóellenzék.
    Örülni akkor fogok, ha ezek — a főkolomposok — kerülnenk az őket megillető helyre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (44 szavazatból)
  11. Jobb lenne mielőbb nyugvópontra tenni az egész SP ügyet, mert innentől már csak terelésre jó, azt meg a fityisz-jobbik bagázs enélkül is tud. Az újabb fajta terelések pedig megvilágíthatnak újabb disznóságokat is. :(((
    Ego++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  12. Tobbszor hangoztatta, hogy a disszertaciojat a legjobb tudasa szerint csinalta! Magyarul, rendesen lehulyezte sajatmagat, mert masolni a hulye is tud!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  13. Csatt!
    Kár volt felsorolnod a neveket… Nem biztos hogy mindekire nézve igaz amit állítasz.
    Az én (kezdő) időmben a vállaltunknál egy vívó olimpikon sportállásban volt a vezér helyettese. Mondanom sem kell, hogy csak a fizetéséért járt be, bár évenként egyszer körbe vezették a munkahelyemen…
    A dopping botrány elegendő lett volna a szerencselovag azonnali kiapcsolásához, de ezzel a diktált köztisztelettel automatikusan együtt járt a protekció és a haveri segítség, a kéz kezet mos. A NOB a protekció melegágya, hisz’ ott mindenki tiszteletre méltó még ha bunkó is az illető. Ezt az állapotot tartotta fenn akár harc árán is Shit Plág…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Yorki!
    ………5*

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Kövér azt mondta, hogy nem kell vacakolni azzal, hogy közvetlen elnökválasztás legyen, mert a parlament majd megválasztja az új elnököt.
    Mint azt már olyan jól megtette ezzel a szégyenfolttal!
    Nem hallom a hangos tiltakozást.
    Hogy lehet, hogy most akkor kompetensek az elnökválasztásra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Ego, gets
    A Schmitt-ügyet nem szabad eltenni. Hanem tovább kell cincálni!
    Csak a megfelelő inkompetens hülyékre kell terelni a fényt, akik megválasztottak egy paprikajancsit (a saját szavaikkal!!!).
    Ezt továbbra is fel kell hánytorgatni, mindig lehet találni új szemszöget. Csak fontos, hogy mindig összekössük a Fidesszel, mert az alma nem esik messze a fájától!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  17. 1) Schmitt, mint ahogy azt már itt, egy hozzászólásban közreadtam, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság honlapján PhD fokozattal tüntette fel magát!
    http://www.olympic.org/he-mr-pal-schmitt

    2) Ez az átlátszó hazugság pedig a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége tagjainak sem tűnt fel, sőt, napokkal korábban kijelentették, hogy méltatlan politikai támadás áldozata lett Schmitt Pál, a MOB “örökös, tiszteletbeli elnöke”!
    Úgy tűnik, hogy ők legalább olyan magasról tesznek a tisztességesség normáira, mint a tudományosság kritériumaira.
    Lelkük rajta, hisz a többségük mégis csak a “fair play” kiérdemesült bajnokai!

    3) Schmitt esete azonban élesen rávilágít arra is, hogy miként is működnek a magukat mindenki fölé helyező, zártkörű, csak a meghatározott kiválasztottak számára elérhető klikkek, azaz, a dac-, és érdekszövetségek.
    A sport, majd az ismertté és a híressé válás révén elérhető kedvezmények, mint az utazások, a pénzbeli juttatások, a kiszélesedő kapcsolati tőke, a sajtóérdeklődés, a “falállások”, a javadalmazásbeli különbségek, a sportszervezésből stb. eredő előnyök egy idő után már nem lesznek elégségesek. Ők igényt kezdenek formálni arra is, hogy az emberi tisztesség és a jog legalapvetőbb normái fölé helyezzék magukat, hisz rájuk e “buta, közönséges normák” hogyan is vonatkoznának?
    És a sport világa pedig csak egyike, a klikkesedést biztosító területeknek, nemde kedves magyar választópolgárok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  18. A MOB mikor tesz valamit? Sajnos a világ előtt ők is olyanok, mintha részesei lennének “álamelnök” (mert a cím a juttatásokkal együtt megilleti) akciójának.
    .
    Hogy fognak Londonban a többi ország sportemberei szemébe nézni????
    Bármiért bemondják nekik, hogy csalással könnyű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  19. Alig használt köztársasági elnök kamu PhD fokozattal, öröklakással,
    élete végéig teljes ellátással, gépkocsival, otthon végezhető második PhD-jára
    lehetőleg FIDESZ-es támogatót és témajavaslathoz másolható, már elfogadott tudományos dolgozatot keres. “távmunka” jeligére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  20. Ja, egy lényeges dolog kimaradt:

    Általában egy neves sportolónak megadták a forrást, hogy miből másoljon. A doktori meg az ég világon nem érdekelt senki. “Summa cum laude” Any…d pic…ját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  21. Sok sikert kívánok a NOB elnökségének a “sumákum laude” kivizsgálásához! :)
    Na meg ahhoz hogy ugyan olyan eltökéltséggel hozzák meg ítéletüket az ügyben mint az ELTE!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  22. Kedves Jumbo, az illetőnek még a másolást sem kellett önállóan elvégeznie. Titkárnők, fogdmegek álltak rendelkezésére. Van olyan érzésem, hogy még elolvasnia sem kellett a “saját” dolgozatát. Ma is vannak, akik dolgozatírással foglalkoznak, és olyanok is, akik mellényzsebből kifizetik a kész dolgozatot. (Mint ahogy pályázatírók is vannak, önkormányzati alkalmazásban. Ma már tizedannyit se kell dolgozniuk azoknak, akik kiskirályokká léptek elő, mindent kifizettetnek a közösből, mert megtehetik, saját munkaköri kötelességeiket éppúgy saját maguk szabják meg, mint ahogy saját javadalmazásuk, jutalmaik is saját elhatározásuktól függ.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  23. Schmitt Pálról a NOB Honlapon ez áll : “Education Economics degree, Budapest University; doctor of philosophy, physical education, University of Physical Education, Budapest ”
    1./ Közgazdasági Egyetemi diploma (Hát ezt is érdekes lenne leellenőrizni, mert hogy ő nem közgazdász az biztos !!! – Vélelmezhető, hogy az is hamis diploma !!!)
    2./ Filozófia doktora !!! Ez akkora hazugság, mint egy ház !!! A dr.-i disszertációja nem filozófia tudományból készült, hanem olimpiai sporttörténetből. Januárban PhD-t emlegetett minden nyilatkozatában, csak később mondta, hogy kis dr.-ja van. Miféle, össze-vissza hazugságok és csalások ezek ? A NOB eltűri ezt a csalást ? És a MOB ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  24. Hazafi,
    amikor nálunk is bevezették a PhD-t, egyben megszüntették a kandidátusi fokozatok, sokan értelmezték úgy, hogy az eddigi kisdoktori helyett van PhD, mert azt adja az egyetem, nem a dr univ-ot. Ez hihetően tévedés, nem feltétlenül szándékos hazugság. Sokkal feltűnőbb, hogy ki is írja, nem a PhD rövidítést használja. Alighanem szerencsétlennek fogalma sem volt ezek igazi jelentéséről, mint ahogy a valódi tudományos kutatásról sincs fogalma. Ezzel nem mentegetni akarom, megérdemli a sorsát – legfeljebb, mint már más is rámutatott, az méltánytalan, hogy vele történik, és nem azokkal a hazaárulókkal, akik többek között őt is kihasználták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. girbegurba
    Kiválóan ismertetted a helyzetet.
    A fityiszre jellemző, hogy akit kihasznált, eldobja, akármilyen magas polcra is helyezte előtte.
    Tudták oviék, hogy SP nem ismeri a doktori fokozatok mibenlétét sem és még a parlamenti álságos vastapssal is erősítették az “igazába” vetett hitét.
    Csak azt nem értem milyen céllal akarják belehajszolni egy további meghurcolását eredményező pereskedésbe?
    Ocsmány és velejéig romlott az egész ügylet, ahogy hagyták kifejlődni és nem állították le az elején – ennek rá kellene égni ovira. …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  26. Hungarian citizen

    Mar az eleve verciki volt, hogy bevettek a soraikba egy gerincetelen, senkihazi, alkoholista bolsevik ratyit. Remelem a NOB nem egy gittegylet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Kedves Dombormű, nem azért soroltam fel olimpikonokat, hogy személy szerint példának szándékoztam volna állítani őket…
    Azt szerettem volna kifejezni, hogy a világ előtt már nem kiváló sportolóink révén vagyunk híresek, hanem birkaként gondolkodásunkról és birkanyájra jellemző viselkedésünkről.
    Azon utólag már lehetetlen változtatni, hogy élsportolóink hazug módon kapták aktív idejükben juttatásaikat (1990 előtt, azóta pedig zömében teljesítmény nélkül), de ennek a tapasztalatnak inkább kellene eredményeznie a közgondolkodásban a félrevezetés, a csalás elítélését, mint örök időkre szóló megértő elfogadását…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  28. Kedves Csatt, Puskásék és mások is nyertek egyetem nélkül Univetsiadét, de később nem dicsekedtek ezzel. Ezért minden elismerés nekik.
    Mert nyilvánvaló, hogy pártutasításra kapták a leckekönyveket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Valódi probléma hogy egy elismert embert kiraktak, és egy megbizható bológatót betettek helyette. Ezt többször is megcsinállták. Aztán meg okoskodnak és kötekesznek az unioban és magyaroskodnak. Ezután nemkell csodálkzni hogy mit kapnak. Orbánt kell kitenni, mert ez a szemét paraszt lázittó, nem méltó hogy az országot képviselje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Erröl jut eszembe, hogy angolul az egyetemeken már évek óta softwaret használlnak a professzorok és ez egy külön szervisz. Természetes hogy digital kell beadni a dolgozatokat. Nehezen megy a csalás vagy másolás. Mo.-n meg kugliznak és a forditásokban besülnek. Angolul már az ügyvédek munkáját is veszéjezteti a software. Nem kell már hogy 100 dolláros órabérbe olvassák a hülyeségeket. Software olvassa és értelmezi a kulcs szavakat, Ipso-facto.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Orbán András Lajos

    Sőt az országnak se kell egy ilyen paprikajancsi!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Áder diplomája is veszélyben van. A Hvg ha akarja most még amig nem késő járjon utána. Ezek mind csaltak. Már akkor árultak diplomát doktorit az Ecserin. Mind vette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. “Nagy interjút közölt a Washington Post Orbán Viktor miniszterelnökkel. A Vélemény rovatban megjelent írásban az utóbbi időszak leglényegesebb eseményeire kérdezett rá a szerző, legelőször is Schmitt Pál lemondására. Erre a magyar kormányfő úgy reagált: „Az elnök egy jó barát és nagy hős a magyar sporttörténetben! Ez az ő döntése volt, az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy tiszteletben tartjuk.” Az Elnök egy jó barát és Nagy Hős a magyar sporttörténetben! Jegyezzük meg Viktor ezen mondatát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. Kérdezze már meg valaki SP-tól, hogy tudja e mi a különbség a PhD és a kisdoktori között? Szerintem, aki a vélelmet összekeveri a védelemmel ott ilyennel kapcsolatban sok a gond!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  35. Mist
    2012. április 6. péntek
    16:35
    Ha egy “üzlet” beindul!! ++++++++
    Ez volt nekem is az első gondolatom!!!
    A második: Addig verd a vasat amíg meleg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Inkább akkor már azt kérdezzétek meg tőle, mi a különbség a “vélelem” és a “védelem”, ő ugyanis az “ártatlanság védelméről” beszélt. Lehet hogy a beosztottai, akiket ő válogatott, még nála is butábbak voltak. Kinézésre mindenképp.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  37. Valóban. Saját maga és barátai többet ártottak SP-nek, mint ellenfelei.
    SP nemzetpolitikai főtanácsadója, Kiss Antal szerint a hétfőn lemondott köztársasági elnököt poltikai értelemben kivégezték, és Jézus szenvedéseihez hasonlítja azt, ami Schmitt Pállal történt a plágiumbotrány kirobbanása óta.
    http://www.origo.hu/itthon/komment/20120407-schmitt-pal-politikai-legyilkolasarol-ir-nemzetpolitikai-fotanacsadoja.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Bocs lemaradt: A nemzetpolitikai főtanácsadó véletlenül a Köztársasági Elnöki Hivatal kabinetfőnökének testvére, bukott piliscsabai alpolgármester.
    http://index.hu/belfold/2011/02/21/schmitt_hivatala_alkalmazza_a_kabinetfonok_testveret_is/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Nos, akkor most deutschtompika leszek:
    “Ugyan kijafazaza smitpál?! Valamiféle támpont, erkölcsi mérce?”
    Hát az! … lett … mostanságban! … Abszurdisztánban! … Orban Basi 93 ezer négyzetkilométernyi Magánbirtokában! … a Népnemzeti Kleptokráciában!
    Ahol az az ERKÖLCS, hogy fény derül ugyan a csalására, de ezt “Én” (illetve a Gazdim csahos ebei) olyan simán, erkölcsi döccenő nélkül magyarázzuk át a BŰNCSELEKMÉNYEKET, A SZABÁLYSÉRTÉSEKET jézuskrisztusi erényeknek, hogy közben még nem is csuklunk/dadogunk! … de nyilatkozunk! … amit a szánkba adtak! … a habonyárpádok az orbánviktorok által … meg a magukról (és jézusi küldetésükről) megfeledkezett Istenszolgák által! PFUJJJ!!!
    Ezek a mamelukok, akik azt hiszik: nekik akkor jó ha Orbán Basi szekerét tolják ÖNMAGUK TELJES (erkölcsi) FELÁLDOZÁSÁVAL, akkor majd ők Orbán Basi uralkodása végéig baromi sokat fognak keresni (tényleges munka nélkül!), illetve az elkerülhetetlen BUKÁS után mentesülni fognak a SZÁMONKÉRÉS alól!
    Alapvetően írtózom az erőszaktól! De szükség esetén akár bekötött szemmel is szét- és összeszerelek egy “Kalasnyikov”-ot (AK-47, AK-74, AMD-65M, etc.) és még használni is tudom!
    … ha kell.
    Kell?
    … és ezt …
    … szandamkérdi!
    … ha már nincs más hátra!
    … és ezt …
    … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  40. Hungarian citizen!
    Írod, hogy reméled ” a NOB nem egy gittegylet “.
    .
    Ha kíváncsi vagy a válaszra, olvasd el kommenttársunk, “dombormű” …..04.06 péntek 18:23-i kommentjét. Röviden, de minden benne van… Reményed alighanem egy jó darabig nem teljesül, pedig volt rá kísérlet, de az pont a Főnöknek – ti. Scmittnek – szívességekkel lekötelezett tagok többeségének jellemtelenségén és gyávaságán bukott el…
    {Mind amellett a magyar olimpiai teljesítmények érmek és a helyezések száma is egyre csak visszaesőben van.}

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. Ez a bunkó Bp.-n adta az interjut, mert itt az USA-ban meghivást nem kap. S.P. jöhet a lányához látogatóban és maradhat de csak feltételessen. Indokolni kell neki hogy miért van itt és nem ott, mikor megy vissza ? Fizetheti az ügyvédeket, mert ö ide nemkell. Annyi a doktor itt hogy Dunát lehet velük rekeszteni. Hajthat egy taxit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Obama
    2012. április 8. vasárnap
    11:56
    Maj lipták eltárs meghíjja, oszt jónapot. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Azt hiszem, azt minden esetre megállapíthatjuk, hogy a NOB – legalább is Schmitt Pál alatt – egy abszolút belterjes államalakulatként funkcionált.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. szendam
    - ezzel a tudással nem vagy egyedül, az idősebb korosztály még 2-3 éves katonai kiképzést kapott – és még nem felejtettek el mindent!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. MORDONBLŐD
    amitől te beszélsz az a magyar Olimpiai Bizottság (MOB) ott jutalmazta tisztséggel az elbírálók és a felülvizsgáló bizottság tagját is Schmitt. Amiről viszont szó van az a Nemzetközi Olimpiai Bizottság – azaz a NOB. És az újságíró véleménye szerint azért árt többet a plagizálás a sport ügyének, mint akár a dopping, mert azt a sportolók a saját – és az országuk – érdekében alkalmazzák, a plágium meg színtiszta magánérdek, viszont aki elköveti, nem kérhet számon másoktól másfajta csalást. Még nem volt rá példa, hogy valakit a NOB kirúgott volna – mindenki önként elhúzott időben. Majd meglátjuk, hogy Schmittnek lesz-e ennyi esze?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. “Tíz éve, hogy Sandra Baldwint lemondatták az amerikai olimpiai bizottság (USOC) éléről, mert önéletrajzában hamis adatokat közölt tudományos karrierjéről – írja a Chicago Tribune.”

    “Schmitt olimpiai VIP. Kétszeres olimpiai aranyérmes (1968 és 1972) vívásban. A magyar Nemzeti Olimpiai Bizottság volt főtitkára és elnöke. A NOB végrehajtó bizottságának volt tagja és a NOB alelnöke.”

    Az lehet, de ma neki ott már semmi keresnivalója nincs, mert ott Borkai és Molnár van. http://www.olympic.org/hungary

    Egyébként pedig ez a Olimpiai szervezet már régóta nevetséges. Nem árt ha Schmittet kiteszik. Orbánra is lessz megoldás. Embert barátjárol madarat tollárol lehet felismerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  47. Fidesznek eddig kellett SP. De mivel tudjak a 2014 ben nem nyerhetnek. SP politikai szelkakas multja miatt a fidesznek sem megbizhato 2014 utan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Ez az ember azt kapta amit megérdemelt.Milliós jövedelmet volt képe felvenni és közben törvényesen nyugdíjba vonult embereket fosztott meg jogtalanul a nyugdíjaiktól és ezáltal létrehozta a fideszizmus áldozatainak első csoportját, és ezzel pártját a 45 év utáni közép eu pártok szintjére emelte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Hogy az ur nem kell a NOB-nak sem ezt nagyon megtudomérteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Geyza
    2012. április 6. péntek
    17:24
    Az nem Sexpír ha nem Sakespeare (copy Markos).
    Egyébként örülnék ha nem monda le, és inkább kizárnák.Az még nagyobb csúfság.
    No jó most gonoszkodtam egy kicsit.Olyan jólesett:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Schmitt életfogytiglant kap ugyanezért 2013. november 17. vasárnap | AN

Obersovszky-fokozatba kapcsolt a köztévé 2013. szeptember 4. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos