Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér nemzetközi összeesküvést vízionál 2012. április 6. péntek 8:42 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér nemzetközi összeesküvést vízionál

Budapest – Köztudott, hogy a Kövér Lászlónak nem kell a szomszédba szaladnia egy kis paranoiáért. A házelnök, aki a köztársasági elnöki poszt első számú várományosa, ott is ellenséget keres és talál, ahol szó sincs ilyesmiről. Az elhúzódó IMF-tárgyalások oka szerinte az, hogy sokan nem akarják, hogy a kormány sikeres legyen. Kövér azt szeretné, ha az ellenzék magyar emberként gondolkodna. (Ürgebőrbe bújt búvárok és csőszkunyhónak álcázott tárgyaló talán majd a következő megszólaláskor).

Kövér szerint az a cél, hogy ez a kormány ne lehessen sikeres. Miután menet közben nem sikerült térdre kényszeríteni, a békemenet elég világos bizonyítékát szolgáltatta, hogy belpolitikai botrányok keltésével, nem lehet Magyarország jelenlegi, legitim kormányát eltávolítani, most a cél kitolódott 2014-re.

Olyan helyzetet kell előidézni, ami esélyt nyit arra, hogy ez a kormány ne kapjon újabb négy esztendőt, hanem valamilyen más konstrukció álljon fel, amelyik sokkal inkább kiszolgálja a különböző, elsősorban gazdasági és politikai érdekeket nemzetközi szinten, mint ez a kormány tette – mutatott rá, hozzátéve: visszatérni abba a kerékvágásba, amelybe Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter, Kovács László, Horn Gyula nevével fémjelzett kormányok jártak.

Kövér László kitért arra is, hogy nem tekinti “mini erőnek” az MSZP-t, mert ha ezzel a jelzővel illetik őket, akkor az LMP-re mit mondjanak, vagy Gyurcsány Ferenc Demokratikus Koalíciójára. “És még őket sem becsülöm le, hiszen még van két év ebből a ciklusból, ők is megszerezhetik azt a támogatottságot, hogy a következő parlamentben legyen egy kis frakciójuk” – mondta.

“Én azt szeretném, ha egyszer a baloldali ellenzék végre elsősorban a nemzet érdekeiből tudna kiindulni, és csak másodsorban a saját érdekeinek megfelelően politizálna, és használná az eszközöket, ha egyszer végre elsősorban magyar emberként viselkednének, és csak másodsorban szocialistákként, vagy posztkommunistákként. Erre szerintem még egy darabig várni kell” – fogalmazott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 18 szavazatból)
Kövér nemzetközi összeesküvést vízionál, 4.7 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. Olyan ez a élölény, mint Dózsa Gy. seregéböl a talpas paraszt.
    Jobbágynak elmegy,de a magyarságot képviselni ciki.
    De most kit is kell választani? Köztársasági elnököt? Az megszünt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Annyi szesz után amit ez a püffedt majom elfogyasztott, persze, hogy vizionál….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Mellesleg éppen Orbán Kövér nevű haverja az ország egyik igazi, üres fejű, nemzeti szlogenes, stílustalanul alpári nyelvezetű senkiházija, akiből nemcsak, hogy egy érettségit nem néztem ki, de egy szerény kondástanfolyamot is alig.
    És lám, az ambiciózus, kongó fejű, nagyot mondó és cinkelt kártyás senkiházi a magyar Parlament padjait koptathatja, házelnöki intelmeket osztogathat, és az ország első számú polgára lehet, akár hosszú évekre is, a Fidesz-KDMP pártszerű maffiaképződmény jóvoltából!
    Meddig bírja szó nélkül tűrni ezt a magyarság kulturáltabb és tisztességesebb fele?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik, lassan csak megjön Godot 2012. június 20. szerda | AN

Összefogásra szólított fel az MSZP és a DK 2012. június 17. vasárnap | AN

Hatszázmilliárdos megszorítás készül 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos