Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Orbán-villa titkai 2012. április 19. csütörtök 18:18 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Orbán-villa titkai

Budapest – Valami nagyon nincs rendben Orbán Viktor vagyonnyilatkozatával, illetve a miniszterelnök és családja által lakott svábhegyi luxusvillával. A kíváncsi tekintetek elől hermetikusan elzárt, csak a levegőből látható tízszobás ház a valóságban kétszer akkora, mint ahogyan az Orbán vagyonnyilatkozatban szerepel.

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke levélben tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt a Demokratikus Koalíció őt érintő, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményező indítványáról és arra kérte a kormányfőt, hogy öt napon belül nyilatkozzon az ügyben.

Rubovszky György elmondta, a házszabály értelmében közölni kell az érintettel a megkeresés tényét, ezért a kormányfőnek címzett leveléhez mellékelte Vadai Ágnes hozzá beérkezett kezdeményezését.

Szavai szerint kérte a kormányfőt, nyilatkozzon öt napon belül, reagál-e, vagy pontosítja vagyonnyilatkozatát. A továbbiak a kormányfő válaszától függnek – tette hozzá a kereszténydemokrata politikus.

A Demokratikus Koalíció nevében Vadai Ágnes független országgyűlési képviselő hétfőn közölte, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Orbán Viktor ellen az Országgyűlésben. Arra hivatkozott, hogy a Népszabadság információja szerint a miniszterelnök valótlan adatokat közölt a vagyonbevallásában.

A Cinege utcai, tízszobás luxusvilla mérete a napilap értesülése szerint körülbelül kétszer akkora, mint amekkora a kormányfő vagyonbevallásában szerepel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 21 szavazatból)
Az Orbán-villa titkai, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Valótlant állított…..

    Mikor nem?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  2. Ő az igazmondó juhász , és van neki birkanyája is sajnos……………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  3. Sohasem hazudott,pedig a hazug embert hamarabb utolérik mint a
    sántakutyát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. “..aki hazudik, az csal—aki hazudik az lop,–hazudni csalni csúnya dolog!!…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  5. Röviden!
    Dőlne rá, mikor egyedül lenne otthon!
    Lehetne egy magyar “szarkofágot” építeni rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  6. Ő kérte ne a szavait figyeljük.
    De itt láthatjuk a tettei egyikét.
    Eredeti állapot–>épitési engedély–>jelenlegi állapot. Ez saját tulajdon.
    Ő meg több hónapja ülve, várja a sültgalambot. Ezt a közös tulajdon
    miatt csinálja.
    .
    “Jótetteiért” máshová kell ültetni, minél előbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  7. Tekintve, hogy a Vezénylő Tábornok még sosem hazudott, valószínűleg valami unortodox számolás történhetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  8. Csak azt tudnám, hogy miből sikerült neki ekkora vagyonra, ilyen értékekre szert tenni?
    Az elmúlt 22 év alatt az országgyűlés alkalmazásában állt, illetve a pártjától kapott még jövedelmet.
    Ezen kívül a könyvéből jelöl meg pár milla bevételt, és hoz valamennyit a felesége is a családi kasszához.
    A parlamenti képviselői jövedelem, illetve a miniszterelnöki jövedelmek kezdetkor nem voltak ilyen magasak, azok ép fedezték az ilyen nagycsalád kiadásait. Tehát akkora megtakarítást nehéz kimutatni, hogy abból szőlő birtokok, földterületek Szolnok és Felcsút környékén, valamint több luxus ingatlan is kijöjjön. Vagy zseniális pénzzsonglőr, vagy egy csaló.
    Ennek megítélését mindenki képzeletére bízom, de az most már tény, hogy gyáva, mert nem meri bevallani, hogy mennyit harácsolt össze.
    Kérdés, ez a hazugság, vagy tévedés, mennyivel megbocsájthatóbb, mint Schmidt Pali hazugsága, amikor bőszen akarta elhitetni, hogy ő nem lopta a diplomamunkájának szövegét, hanem maga írta, sőt, közösen dolgoztak a Bolgár kollégával.
    Lehet mutogatni Gyurcsányra, vagy Bajnaira, de ők sok éven keresztül sikeres vállalkozók voltak, még azt megelőzően, hogy a politikai karrierjüket megkezdték volna. Nem úgy mint Simicska, aki a politikai befolyása révén lett sunyi üzletember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  9. Kedves vezetö az elmult nyooooooceben valotlant (hazudott) alitott a
    vagyon bevallasaban.Ebböl nem lehet semmi baja, mert a birkak csak
    akkor veszik eszre, hogy valaki hazudott, ha sajat maga alitja.
    Miert nem szerepel a Földhivatal nyilvantartasaba? Feketen, engedely nelkül
    epitette? MSZP-nel böszmeb part nincsen, ha ezt nem vette eszre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  10. Szerintem az is megérne egy misét, hogy külföldön mennyi és milyen ingatlannal rendelkezik ő és családja. A bankszámlákról már nem is beszélve.
    A rendszerváltás idejében még az volt a probléma, hogy az alvilág kapcsolatokat keresett a politikai vezetéssel. Mára ez úgy változott, hogy az állam irányítását egy pártnak álcázott bűnszövetkezet kaparintotta meg. Amikor az ország vagyonát módszeresen szanaszét simicskázzák, abból pont a capo di tutti capi-nak ne jutna? Amikor nélküle nem is menne, mert mindenhez az ő jóváhagyása kell? Ugyan már!!
    Az MSZP-nek vagy/és a DK-nak ennek feltárásában élen kéne járnia. A buta magyarnak beszélhetnek jogrendről, perspektívákról, csak vonogatja a vállát. De ha tételesen be lehetne bizonyítani (pl. külföldi ingatlan-nyilvántartásokkal, banki bizonylatokkal, stb.), hogy a szemét is kilopták, akkor arra talán felfigyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  11. Lehet, hogy csak véletlenül négyszögöl helyett négyzetmétert írt a bevallásban – a szaki pedig négyszögölben adta meg, azt viszont ovi nem ismeri. :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Érdekes, hogy két dolgot teljesen elfelejtett mindenki.
    Először is Orbánnak van jócskán részesedése az Orbán bányákból is, a felesége kárpótlásából is, de mindenek előtt akinek olyan pénzügyi szaktanácsadója van, mint Simicska Lajos az rendelkezhet jó pár nagyon jól jövedelmező befektetéssel, amiről a nyilvánosság nem tud,. Szegény magyar emberek sokasága, sajnos csak azt látja, hogy az egész élete egy kész ráfizetés és ez többnyire így is van. Akadnak viszont számosan, akiknek aránylag nem is nagy tőkével, sikerült olyan befektetésekre szert tenni, hogy bőven meg tudta a vagyonát sokszorozni. Jellemző ostobaság, hogy mindenki úgy tekint Orbánra, mint politikusra és pl. meg sem fordul a fejükben, hogy bányarészvényes és még ki tudja, hány vasat tart a tűzben mondjuk Erdélyben is. Orbán már rég nem csak egy kis megélhetési politikus, de kétségtelen hogy nagyon ügyesen erre hegyezi ki a tevékenységét, holott könnyen lehet, hogy ez csak a hobbija!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. Az utca ugye a honvédelmi miniszter nevét viseli?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Nem négyzetméterben adta meg , vagy elírta szarrágó , oszt jónapot.
    Különben is egy EKKORA embernek jár a jólét .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. Pár éve a vagyonbevallása első lapján csak négy gyerek neve szerepelt, a végén pedig már öt. Ennyire veszik ezt komolyan és kb ennyi is benne az igazság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Az agyon sanyargatott, mindenéből kiforgatott, most már egyre többféle adót fizető magyar nép PÉNZE fölött egy Orbán-klán uralkodik, miért is ne engedhetne meg magának, mindent? – számára ez evidens, neki, ill. nekik “minden luxus jár” ! Elvégre Orbán a ki ha, ő nem, a MINDENT TUDÓ, POLIHISZTOR, aki ma már olyan szintre vitte a gőgjét, hogy maga körül körbe sem mer nézni, nehogy meglássa a hajdani árnyékát!

    Ezt az embert és a bagázsát, ha a magyarok nem, akkor külföldi segítséggel, de nagyon sürgősen meg kell buktatni.
    Csak csodálkozom, hogy EURÓPA megtűr egy DIKTÁTORT !!!!! – Orbánt és klánját! Mind nagyképűen nyilatkoznak, főleg abban, amikor a NÉP PÉNZÉT OSSZÁK-SZOROZZÁK és SZÓRJÁK mindenféle, bőven halasztható beruházásokra, mint pl, Kósának Debrecenbe építtetni fotball stadiont.

    Ki gondolná, amikor állítólag szerintük nincs pénz, VÁLSÁG, MEGSZORÍTÁSOK vannak, akkor Kossuth téri felújítás, átépítés, szobrok eltávolítására, Orbán étel előkóstoltatására, stb-re van pénz.

    IGEN, NAGYON SOK PÉNZE VAN MAGYARORSZÁGNAK, a baj az, hogy Orbán úgy véli, AZ AZ ŐVÉ !!! – csak ő jogosult arról dönteni ki mit kap.

    Közben az éjszakai munka pótlékát is megszűntetik, MAGYARORSZÁGON az EMBEREK RABSZOLGASORSRA jutnak, ÉHBÉRÉRT dolgozhatnak.

    Tényleg, MINDEZT HAGYJA A VILÁG? – a szélsőjobbról nem is beszélve.
    Amit ez az idióta szerencsétlen pasas tesz ennél nagyobb ORSZÁGROMBOLÁST és EMBERI érzések gyalázását még nem végezte el talán senki…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  17. Ha még csak ez lenne az egyetlen tévedése, de egy ország látja a nagyobb tévedések következményeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. Nem érdekel senkinek a vagyona, de most nem tudom elfelejteni a bankárkormányozást, brókerezést, meg offshor lovagozást”, úgyhogy megérdelmé elszámoltatni. A bevallott és adózott jövedelmeiből mekkora vagyont lehet 10-20 év alatt spróloni. Az elszámoltatás nagyon egyszerű lenne, csak itt nem képes egyetlen hivatal sem elvégezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Bíborka 2012. április 19. csütörtök 21:09
    “Csak azt tudnám, hogy miből sikerült neki ekkora vagyonra, ilyen értékekre szert tenni?”
    Ezt soha sem lehet pontosan tudni. Hiszen sem “taggyűlés” nem volt, sem
    “jegyzőkönyv” vezetésre nem került sor. Ő eddig “törvény szerinti” járandóságot
    kapott, jövedelem bevallása szerint.
    .
    “tokaj szőlővesszejéről” mindig csöpög megfelelő mennyiségű “nektár” .
    .
    Úgy gondolom ezután a megfelelő időpontban sem nélkülözheti
    “törvény szerinti” járandóságát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. Kydonna
    “Csak csodálkozom, hogy EURÓPA megtűr egy DIKTÁTORT !!!!!”

    Igen a világ meghtűri Orbánt, mert a birka nép felhatalmazta 2/3-dal! Ők sem tudnak mit tenni, hisz nem tapasztalják, hogy a nép lázadozna, tüntetne ellene.
    Vegyük már végre tudomásul, mi hiába mutogatunk az ellenzékre, vagy tesszük felelőssé az Európai Uniót, hogy nem kergeti el Orbánt. Addig amíg mi emberek nem teszünk ellene semmit, nem várhatjuk el, hogy más kaparja ki helyettünk a gesztenyét! Szerveztek már nem egyszer tüntetéseket, részt vett pár 10 ezer ember. Ha ekkora nagy a felháborodás, akkor mindenkinek kutya kötelessége lenne nemtetszését a tüntetésen demonstrálni. Nem teszik és engem ez háborít fel a legjobban. Nem tudunk összefogni, kiállni az igazunként. Ezért tehetnek meg mindent. És a jóég sem tudja ki és mikor fog ezeknek megájt parancsolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Hát, ahogy elnézem, holnap egy kitalált Gyurcsány-tévedéstől lesz hangos a világ! Annyira kiszámítható, hogy ha valamilyen disznóságra (és abból van elég) fény derül Orbánék oldalán, azt csakis egy Gyurcsány-elleni rágalommal lehet valamennyire eltüntetni. Az emberek többségének még mindig ő a gumicsont. Pedig sokan példát vehetnének róla és Bajnairól. Gyurcsány volt az első, aki őszintén bevallotta, hogy a politikai elit hazudik (kár, hogy az emberek csak pár mondatot voltak képesek ebből elolvasni) és Gyurcsány-Bajnai kettős volt, akik nem tartottak igényt az állami fizetésükre. Ahogy most Simor sem. Példamutató! Addig, amíg ezekben a nehéz időkben Orbán legalább egyszer nem mondja, hogy “Köszönöm, de felajánlom a fizetésem az államadósság törlesztésére”- addig ez az ember nekem hiába szidja Gyurcsányt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Tudom, nem kifejezetten ide tartozik, de most már biztos vagyok abban, hogy az emberi hülyeség végtelen, valamint, hogy Isten állatkertje elég nagy:

    http://www.origo.hu/gazdasag/20120420-johet-a-telefon-es-internetado.html

    Azt hiszem, Orbán és bandájának egyik kedvenc tankönyve ez lehetett:

    Orwell: 1984

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. A kommunizmus legnagyobb áldozata az Operaház osonó fantomja, dr. Orbán vekkeres Viktor, párttitkár apukával, szintén zenész annyukával és Soros György hátszelével. Szegény, hogy mit kellett kiállnia….
    22 év alatt egy folyton gyesen lévő feleséggel, példát kell venni erről a jól gazdálkodó családról.

    Az én szememben, már akkor sem lenne valaki, ha lemondana a me. fizetéséről, mint azt tette Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, vagy mint az MNB elnöke Simor András!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Azért ne feledkezzünk el, arról, hogy volt egy Grippen ügy is, bár bizonyítékom nincs, de nem tenném a kezem tűzbe a tisztaságáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  25. Ne firtassuk honnan van ez a villa és a többö földbirtok.Ugysem fogja az érintett elárulni.Nelegyetek naivak kedves MSZP-sek.
    E párt vezérei és “nagyembereinél” is lehetne kuteakodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Ha mást megtehet bűntetlenűl akkor épp ezt miért nem tehetné?
    Aszegény proli ugy is fizeti a költségeit!
    Hiába bróbálkzunk hozzászólni ugy vettem észre majhogy felesleges hisz ugysem fogja senki tőle számonkérni,neki mindent lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Rosszindulatúak vagytok. Teljesen törvényes a dolog! Ez a segíjből van, amit a gyerekek után kapott. Csak azt teszi, amit a többi…
    Na ja, kellett nekünk lókupec országos vajdának. A vérében van, ez része a kultúrájuknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Stefán,ez nem tévedés,ez gengszterizmus!Mindenkinek az átverése!Tovább megyek,egy egész tömeg segít neki abban,hogy hályogot téve az emberek szemére,csalárd módon lezülesszék az országot,szellemi és érzelmi szinten!Csalárd módon félemlítik meg az embereket azzal,hogy nekik mindent lehet,ha úgy ítélik meg,a mások zsebét is kirabolhatják büntetlenül.A büntetlenség tudata az,amely Orbánt minden mozzanatában jellemzi,és a büntetlenség tudata az,amely az embereket gúzsba szorítja,mert rettegni kell attól aki megbüntethetetlen!Csak üdvözölni tudom a DK kezdeményezését!Megálljt kell parancsolni Orbánnak! Legalább meg kell próbálni!Véleményem szerint nem lesz ebből sem ügy,mint ahogy az eddigi dolgaiból sem volt soha!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. de jó lenne, ha csak a vagyonnyilatkozatáűval lenne valami baj

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. kukac ! – na es akkor mi lenne ???
    mutass egy olyan intezmenyt ahol NEM a talpnyaloi tevekenykednek
    - majd jol megkozmetikazzak es megjobban megmagyarazzak ,hogy ugyi a kozlekedok ami a haz nyooocvan %-a az mingggyaaa csak 25% _ban szamit
    es lehet ,hogy nagynak laccccik DE az adozano negyzetmeteri ratan beluli !!
    oszt mindenki mehet sot nyalni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Túlavasúti! Én költői kérdésnek szántam, hogy “Csak azt tudnám, hogy miből sikerült neki ekkora vagyonra, ilyen értékekre szert tenni?”

    Jade! Szerintem itt mindenki tudja, hogy az Orbán klán honnan és hogyan vagyonosodott, és pont azért vagyunk felháborodva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Szép csendben benyeltük a kötelező biztosításhoz kapcsolódó adót is. Füst adót nem tudnak szedni, de pl. ha a kötelező tüdőszűrésnél megszámolják, hogy percenként hányszor veszünk levegőt, azt is meg lehet adóztatni. A tranzakciós adó, a telefon és internetadó azért is veszélyes, mert az összes pénzügyi műveletünk, emberi kapcsolatunk, érdeklődési körünk górcső alá kerül. Ne feldkezzünk el arról sem, hogy ha valaki nem tudja megfizetni az amúgy is drága percdíjakat, az emberek közötti kommunikáció is minimalizálódik, nincs információ csere, nincs barátság, csak a minimum szükségszerű infó. Ez nekik pont megfelel. Veszélyes, aljas világot teremtett ez a szemétláda. Mi meg hagytuk. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Összelopta rá a pénzt a rohadt tetű. Ráparancsolt az egyik seggnyalójára aki gyorsan megvette az önkormányzati lakását 165-szörös áron. Majd miniszterelnökként átjátszatott magának kis földecskét egy másik seggnyalóval aztán eladta 1000-szeres áron.
    Számára a mikulás egy létező személy, kinek neve: Helyettem Fizető Seggnyaló Lakáj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Gyöngyi Péter
    2012. április 20. péntek
    .
    Csak most most vettem észre a hsz-t, és elnézést kérek a késői válasz miatt, teljes mértékben igazat adok neked.
    Ez egy pénzharácsoló, maffiózó társaság
    Főleg a főpénztárnokúk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Megvédte Orbánt a norvég tömeggyilkos 2012. április 19. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos