Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Dr. Schmitt Pál díjat Orbánnak 2012. március 29. csütörtök 22:06

  • Hozzászólások(119)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Dr. Schmitt Pál díjat Orbánnak

A Schmitt-ügy az első igazi nagy nyilvános veresége az Orbán-rendszernek, miután a szokásos hazudozásokkal nem lehet letagadni, hogy Orbán köztársasági elnöke csaló. Megvonták a doktori címét, még a lakájmédia is lemondásra szólította fel. A lecke most az a mi nagy bölcs vezérünknek, hogy miképpen rúgja ki ezt az idiótát úgy, hogy a presztízsveszteség minél kisebb legyen. Attól nem kell tartania, hogy saját hívei körében a tekintélye csorbul, mert mindenki tudja, hogy Schmitt volt a legjobb választás, hogy a liberális zsidó rendszert, a demokráciát, fel lehessen számolni. Ehhez államcsínyre, alkotmányellenes puccsra volt szükség, amihez Schmitt Pál kellett, mert ennyire gerinctelen csúszómászót, aki mindezt a lopással szerzett doktori címmel aláírogatja, még egyet nem talál. Azzal mindenki tisztában volt eddig is, hogy Schmitt egy közönséges szélhámos, most legfeljebb tetten érték. Orbánnak a nagyobb gondot az jelenti, hogyan helyettesíthetné ezt a nagy nullát. Nulla még csak lenne, de van-e olyan ember, akiben megbízhat, aki nem döfi hátba?

Hacsak nem magát jelöli, ám ebben az esetben át kell megint írni az iPad-en a tákolmányt, mert még mindig túl kommunista, hiszen Orbán díszpintynek nem költözik be a Sándor Palotába, neki a hatalom kell. Ehhez viszont meg kell változtatni a közjogi berendezkedést, és a magyar történelemben őshonos Kormányzó címet kell helyreállítani korlátlan hatalommal felruházva, és máris Horthy nyomdokaiban lépdel peckesen, talán valahol még egy gebe ló is akad. Egy ugrásnyira kerülhet a királlyá koronázástól és a dinasztiaalapítástól. Lehet további középkori rangokat és címeket osztogatni, barokkos göncökben pojácáskodni, nemzetet veszteni, a katolikus egyház füstölése mellett. A zsidók persze készülhetnek a deportálásra. Nem kell ezt szó szerint venni, megváltozott a világ. A numerus clausus-t már bevezették azzal, hogy a zsidók által hagyományosan kedvelt egyetemi karokat visszametszették, a Pázmány Péter katolikus egyetemen pedig nevelik a jövő katolikus janicsárjait az új típusú fasiszta rendszernek. Mindent megoldanak másfajta csomagolásban, de a tartalom ugyanaz marad. Nincs új a Nap alatt. Orbán kormányzó Trianonra is szigorúbb szemmel tekinthet, elkezdheti az elvesztett területek visszaszerzését, ha máshogy nem, a nagy közös Közép-Európai Birodalom építésével.

Mindez nem vicc, és bármennyire szürreális, könnyen meglehet. Ennek oka az, hogy két évtizedes kitartó munkával sikerült a demokráciába vetett hitet és a jogállam értékeit lerombolni, a magyar népet elbutítani, olyan szakadékot létrehozni, amelyeket demokrácia nem képes áthidalni. A két világháború közötti náci és a fasiszta rezsimek között ingázó katolikus „keresztény-nemzeti” ideológia antiszemitizmusával sikerült megfertőzni a nép lelkét. Mindenki és minden ellenség, a nyugati demokrácia, a pénzvilág, az Unió, a liberális állam, mind-mind zsidó, amely a magyar nép boldogulása ellen tör. Nincs abban semmi csodálkozni való, hogy a magyar nép többsége szerint nem kell Schmitt Pálnak lemondania. Schmitt valóban kifejezi a nemzet egységét, amennyiben ő és nemzete pontosan egy szellemi és erkölcsi színvonalon áll. Orbánnak azt a cseppet sem lehetetlennek tűnő feladatot kell megoldania, hogy a leghülyébb magyar embert megszemélyesítő legkisebb közös többszöröst állítsa Schmitt helyére. És jól gondolkodik, amikor úgy érvel magában, hogy ez ő maga. Ő fejezi ki leginkább a magyar nép többségének azt a szélsőséges butaságát, amit ő maga hozott létre, illetve élesztett újjá.

Itt kell megemlíteni azt, hogy az a tisztelet, ahogyan a magyar közvélemény és a nyilvánosság beszél ezekről az emberekről, nemcsak túlzó, hanem káros is, mert megbetegíti az egészséges emberi lelket. Ördögi, ahogyan elhitették, hogy Orbán Viktor és csapata egy felkészült, modern, dinamikus, tehetséges és okos társaság, velük szemben pedig csupa alkalmatlan, tehetségtelen ember áll. Ha ők hatalomra jutnak, akkor a szakértelem, a hozzáértés, a profizmus, a modernitás érkezik el a Kárpát-medencébe, a volt komcsik letűnt, avas, ósdi, apparatcsik világával szemben. Jegyezzük meg, hogy az MSZP-ben és az SZDSZ-ben lejátszódott folyamatok morálisan lenulláztak mindent, a kormányzás tragikus volt, a két párt anarchikusan működött, rablók, zsiványok, csákmáték földje volt. De azt a dilettantizmust és tehetségtelenséget, üres populista demagógiát, butaságot és idiotizmust, amit az Orbán-banda művel, ha akarnák, sem tudnák utolérni. A hozzá nem értésnek ilyen foka elképzelhetetlen volt. Azt nem tudom, mert már nem emlékszem rá, hogy Orbán Viktorra miért emlékszik bárki is úgy, mint egy tehetséges és okos politikusra, aki csak később butult el. De egy biztos: okos ember nem jut el oda, ahova ő eljutott.

Ideje szembenézni azzal, hogy Orbánhoz és bandájához képest Torgyán József egy világító fényes csillag az égen, aki hozzájuk képest joggal pályázott volna az MTA elnöki székére. Emlékezzünk arra, hogy Orbán akadályozta meg, hogy Torgyánból köztársasági elnök legyen, és bár lettek volna mulatságos jelenetek a fehér öltönyben, zöld nyakkendőben chilei cseresznyét eszegető Torgyánnal, de ma már Torgyán a szellem világító fáklyája Orbán és idomított barmaihoz képest. Arról nem beszélve, hogy Torgyán nagyságrendekkel magasabb kvalitásokkal rendelkező köztársasági elnök lett volna, mint az Orbán által kinevezett Schmitt Pál. Megkockáztatom, hogy a demokráciát is jobban védte volna. Ne feledjük el, hogy amikor Torgyánhoz hasonlítjuk Orbánt és tolvaj népi zenekarát, akkor Torgyán személyében a „nemzet bohócáról” beszélünk, akinek olyan aranyköpései voltak, hogy „ügyvédet perrel, szépasszonyt kemény szerszámmal megijeszteni nem lehet”. Na, hozzá képest ezek, Orbánnal az élen, mind szellemi, mind erkölcsi értelemben mérve nullák, és ebbe beleérthetjük az egész légügyi dinasztiát is. Arról nem beszélve, hogy Hingyi Beatrix talán megmentette volna a Malévet, és nem ellopta volna az egész repülőteret, amire Orbán és maffiája készül. Mert a közvagyon kirablása megy nekik, ahhoz aztán értenek, semmi máshoz. Az Orbán-maffia nem kívülről csapolja az államkasszát, nem vacakol Nokiás dobozokkal, hanem elfoglalta az egész államapparátust, a gazdasági minisztériumba beköltözött, és sajátjaként bánik az egész költségvetéssel. Magyarország Orbán és Simicska feudális hűbérbirtoka. Tolvajok, haramiák, rablók tanyája.

Orbán szellemi színvonalára jellemző, hogy nagy elődei, Mussolini és Hitler, csak eszköznek és alkalmi szövetségnek tekintették a katolikus egyházat, hogy a szabadkőműves, liberális, zsidó, kommunista, szociáldemokrata összeesküvés, a közös ellenség elleni harcban felhasználja, és viszont: a Vatikán is ugyanezek ellen harcolva állt a fasiszták és a nácik mellé mindaddig, amíg azok nem veszélyeztették a saját céljait is. Orbán az első diktátor, aki annyira hülye, hogy magáévá is tette a politikai katolicizmus ideológiáját, és a Vatikán szolgálatába szegődött.  Aki elhitte a „kereszténység” álarcába bújtatott katolikus ideológiát, és tényleg a világ elnyomóit látja „a zsidókban”, akik a katolikus világnézet szerint a demokratikus rendszereket mozgatják. Tudja a kedves olvasó, hogy kik hittek ebben utoljára? A Jurta Színházban gyülekező szittyakürtös szellemi toprongyok, akiket már Torgyán sem engedett be a Kisgazdapártba. Ezen a szinten van jelenleg Orbán Viktor, és ez tükröződik Szijjártó és más idióták papagáj szövegein, ahogyan ismételgetik ugyanazt. Mennyi agya van egy olyan embernek, aki képes éveken át ugyanazt a demagóg szöveget ismételgetni értelmes mondatok és válaszok helyett? Milyen színvonalú ideológia áll az ilyenek mögött? Szánalmas pojácák.

Nagy hibát követ el a nyilvánosság, amikor ezekről az emberekről úgy beszél, úgy tudósít, mintha teljesen normálisak lennének, a világ, amelyben élnek, azonos lenne a civilizált épeszű világgal. Ez ugyanis azt a hatást kelti, hogy ez a normális, a normális pedig az abnormális, és a kognitív disszonancia elkerülése céljából a tömegeket az ehhez való alkalmazkodásra készteti. Egészséges társadalmakban ezekről csak, mint elmebetegekről beszélnének, nem szépítve a helyzetet, unortodox mentális állapotukat az amerikai sajtó az ökör, az idióta és hasonló jelzőkkel írná le, élükön Orbánnal. Ezek két hét alatt tűnnének el a süllyesztőben. Komolyan mondom, hogy egy nemzet mentális állapotának védelme miatt, muszáj ezeket a futóbolondokat, elmebetegeket nevükön nevezni, hogy a normális ember ne érezze úgy, mintha bolondokházába került volna, ahol fel kell venni az ápoltak viselkedését. Ezek az emberek nemcsak azért nem érdemelnek semmiféle tiszteletet és tekintélyt, mert lerombolták a Köztársaságot, hanem azért, mert mentális állapotuk kóros elváltozást mutat, és megfertőzik az egész népet, ha az ezt látja legitim és szalonképes mintának. Ha a bolondok tiszteletet kapnak, vége van a világnak. Bolondok uralkodnak, elmebetegek vezetnek, és közben lopnak, mint a szarkák. A nép pedig igazodik, maga is bolonddá válik.

Mit gondoljunk például arról az emberről, aki saját magáról nevez el egy érdemrendet? A Lipótmezőn hány ilyen kitüntetést alapítottak? El kellene mesélni, hogyan kezelték az ilyen „alapítókat”? Ráadásul az érdemérem nevébe beleteszi a kisdoktori címét, mintha a „köztársasági elnöki” tudományokból doktorált volna. Miközben pontosan tudja, hogy ezt a doktori címet is egy bolgártól lopta. Ilyet csak egy kötözni való bolond, egy igazi nagy barom csinál. Mórickának jutna még eszébe, legfeljebb Rejtő Jenőnek: „Dr. Schmitt Pál Köztársasági Elnök Érdemérme”. Normális ország ezen a ponton kikelt volna magából és ezt nem tűrte volna. Nem engednék, hogy szenilis barmok irányítsák az országot. A leírás szerint „a magyar nemzet közösségének szolgálatáért” lehetett a Dr. Schmitt Pál Érdemrendet elnyerni, az arra méltókat maga Dr. Schmitt Pál választotta ki. Ez Tuskó Hopkins és Senki Alfonz világa. Amúgy ismerek egy embert, aki legméltóbb erre a díjra, a másik nagy barom, Orbán Viktornak hívják. Orbánt kellene kitüntetni a Dr. Schmitt Pál Érdemrenddel, elismerve azt a szellemi-erkölcsi magaslatot, amellyel Schmitt Pált kinevezte köztársasági elnöknek, és Magyarország feje fölé ültetett egy félanalfabéta, immorális idiótát, aki éppen csak a nyálát nem csorgatja. Micsoda átok egy népen, amikor ilyen emberek ülnek a legmagasabb méltóságban.

Amikor Orbán Viktorról azt a következtetésünket és személyes véleményünket hangoztatjuk, hogy „egy barom”, akkor nem szitkozódunk, nem fékezhetetlen indulatainkat fejezzük ki, hanem a személyes és közösségi lelki egészségünket védjük, hazánkat szolgáljuk, amennyiben elválasztjuk a normális emberek közösségétől és viselkedésétől az abnormálist. Restelljük, de elérkezett az idő, hogy ne takargassuk tovább a mi szégyenünket. A lelkünket védjük, mert ha tisztelnünk kell ezt az embert, akkor egészséges értékrendünk felbomlik, önbecsülésünk a porba hullik, és elfogadjuk azt a tévképzetet, amit évek óta döngöltek belénk a közpénzből szánalmasan összelopott médiabirodalmának bértollnokai, hogy aki normális, az a bolond, és valami különleges képességekkel megáldott zseni áll a fejünk fölött. Miközben egy komplexusoktól szenvedő, nevetséges falusi bolondot látunk, aki össze-vissza zagyvál hetet-havat, és egy félőrült, tökhülye ember uralkodik felettünk. Hiába tudjuk, hogy ez egy ravasz számításból elkövetett kinevezés volt, aki ezt megteszi, és aki azokat a célokat szolgálja, amelyeket Orbán, az sem teljesen normális. A bolondok pedig nem érdemelnek megkülönböztetett tiszteletet. Még a miniszterelnöki tisztséget is azzal védjük, ha nem azonosítjuk vele. Akkor járatjuk le az intézményt, ha nem választjuk el tőle a hozzá méltatlan egyedeket.

Sajnálatos, de ezt már külföldön is jól látják, senki nem áll Orbánnal szóba, az albán miniszterelnököt kell elhívnia Pestre, hogy külföldi kormányfő Magyarországra betegye a lábát. Vajon mit kellett ezért is könyörögni, mi mindent kellett megígérni, hogy hajlandó legyen rá? Szöulba, ahol a világ 52 országának állam- és kormányfői megjelentek, Orbán nem megy el, mert érzi, hogy nem közéjük való. Hogyan nézne a szemükbe normális embereknek, amikor szószékről hétről hétre gyalázza őket? Kínos elutasításban lenne része. Tudja, hogy egy szánalmas bohóc lenne közöttük, ezért nem megy. Nagy kár, mert a bezárkózása az ország bezárkózásához vezet, és az Unióból való kilépés rémével fenyeget. Orbán csak ott érzi jól magát, ahol tisztelik. Tiszteletnek pedig csak Magyarországon örvend ez a szerencsétlen ember. Meg is lesz érte az ország jutalma.

Megérdemli ez az ország Orbánt, ahogyan Schmittet is megérdemelte, legyen ő főméltóságú Kormányzó, lépjen Schmitt Pál helyébe, méltó utódja lesz. Alapítson Dr. Orbán Viktor Érdemérmet. Ha nem lesz belőle húsz évig fasiszta diktátor, az csak annak lesz köszönhető, hogy annyira tehetségtelen, sötét és buta balfácán, hogy még ehhez sem volt elég esze, tehetsége. Pedig ahhoz nem kell sok. Nagyjából, mint egy csirkének.

A Lipótmezőt nem felszámolták, hanem az államhatárra helyezték a falait. Az orvosok pedig külföldre távoztak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (122 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +195 ( 205 szavazatból)
Bartus László: Dr. Schmitt Pál díjat Orbánnak, 4.8 out of 5 based on 122 ratings

  • Hozzászólások(119)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

119 Reader’s Comments

  1. Golem a' lá lehem

    *
    Briliáns, remek cikk. Ha nem a sírás fojtogatna hazánk állapota miatt, akkor egy jót röhögtem volna.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. Budapest náci főpolgármestere megin kimutatta fogafehérjét:
    Ma azt találta nyilatkozni hogy :
    ” Az újságok ennek a dolognak a makacs szellőztetésével több kárt okoztak Magyaországnak mint hasznot.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  3. Döbbenten láttam tegnap a TV-ben,hogy ha a plagizo lemond,vagy lemondatják több,mint Egymillió-ötszázezer havi fizetés,plusz az öregségi nyugdijat fog kapni.Ezenkivül kap egy luxus lakás és luxus autó ingyen használaatát is.Vagyis lesz,mit apritania a tejbe.Mindezeken felül kap titkárságot is.Ezt talán azért,hogy tovább gyakorolhassa az alárásokat..Csak mellékesen jegyzem meg,hogy ha egy egysszerü embert lopáson kapnak,azt a rendőr megbilincseli,redőrikihalgatás torturája alá vatik,végül börtönbe zárják.A mi pllagizónk is lopott.Nem is kicsit.Őneki ezt érdemei elismeésekét fogják fel és a fent leirtakkal dijazzák tettét.Az egyszerü ember sinylődni fog a börtönben a mi plagizónk pedig élni fog,mint hal a vizben és röhögni fog a markába.Hol itt az igazság, uraim?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  4. tapis32 írta (2012. március 30. péntek 16:29):
    “Hol itt az igazság, uraim?”
    Csak néha érvényesül, amikor a népharag átgázol a rangokon és igazságot tesz.
    Még megérhetjük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  5. Szerintem a fizuja felét utalhatnák Kanadába Kertész Ákosnak. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  6. zsuzsenkám 2012. március 30. péntek 15:34
    “szerintem rendkívüli hozzáértéssel dolgoztak és dolgoznak, föleg jól besaccolták a magyar népet”
    Csak nem gondolod, hogy valami UFÓ hozta őket valami idegen bolygóról ?
    ezeket mi tenyésztettük ki, magunk közül a mi pénzünkön. Kezdetben azt hittük
    csak hülyéskednek. Rá kell jönnünk, hogy ők természetes kiválasztódott hülyék.
    De tovább képezték magukat élősködő ragadozókká. Úgy, mint az udvari bolondok, aki királlyá akartak válni.
    MIÉRT HAGYTUK, HOGY IGY LEGYEN?
    MEDDIG HAGYJUK MÉGAZ ÉLŐSKÖDÉST?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. #
    Ego
    2012. március 30. péntek
    14:52

    DDD ez jó volt. Klasszikust alkottunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. Geyza 2012. március 30. péntek 16:27
    .
    ” Az újságok ennek a dolognak a makacs szellőztetésével több kárt okoztak Magyaországnak mint hasznot.”
    Legalább nem különböznek az ügyeletes magyar kormánytól és forintromboló tagjaitól. Ez a Tarlós főpolgi roppant telhetetlen semmi nem elég jó neki. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Nem az újságok okoztak károkat hanem a Schmitt a lopkodásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Az elnök előrelátóan már februárban aláírta a módosítást: Schmitt nélküli lett az érem és az oklevél.
    http://hvg.hu/itthon/20120202_schmitt_dij_schmitt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. http://kalmarpeter.wordpress.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Sándor-
    2012. március 30. péntek
    17:40
    Az időzítés igazolni látszik azt az összeesküvés elméletet, hogy ezt ovi így tervezte. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Eagle 2012. március 30. péntek
    A szellőztetés okozta a kárt, bárki beláthatja, nem a szellőztetni való disznóság.
    Ez az új unortodox erkölcsök miatt alakult így.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. “A legfontosabb az ország érdeke, az ország érdeke az, ami az alkotmányba is bele van írva, vagyis hogy legyen Magyarországnak mindig egy olyan vezetője – ez a köztársasági elnök -, akinek a személye sérthetetlen, és ezt a szabályt én mindenkinek megfontolásra és betartásra javaslom” – mondta Orbán Viktor pénteken újságíróknak. (Forrás: HVG.hu)

    Bartus Lászlónak alighanem igaza lesz: ez nem más, mint istenhit. Már csak az a kérdés, hogy ki és mikor kerül isteni pozícióba?

    Orbán nem normális – sajnos ő egy elmeháborodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Azt hiszem, Orbán már kigombolta az ingnyakat. Parlamentoszlatás? :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Tisztelt Bartus László gratulálok, megint nagyszerű cikk született a tolla (billentyűzete) nyomán.

    Orbán és Schmitt is erkölcsileg egy nagy nulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Tarlós náci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Már bocsika, de ha jót akarunk az ellenzéknek, azon kellene drukkolni, hogy juszt se mondjon le! Önmagában is hiteltelenít mindenféle erkölcsi érvet a kormány részéről! Még a saját hívői szemében is kétségessé teszi Orbán ítélőképességébe vetett hitet: azaz egyszerűen egy főnyeremény!
    Míg ha lemond, akkor döngethetik a mellüket, hogy ez “nem következmények nélküli ország, bebebe!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. nagyon jó irás. Igen , rá kell a nyugati politikusoknak döbbeniük arra , h Orbán komoly maffia szervezetet épitett ki és hosszas munkával elfoglalta az államhatalmat megtévesztve a választókat. A maffia szervezetben halálos összetartozás uralkodik. Nincs kibeszélés nincs kiugrás, mert annak aki ezt teszi vége. A diktatúra uralkodik a fideszben. Mindent Orbán uralt le a fideszen belül. De valójában nem csak ott. Elfoglalta valamennyi hatalmi ágat, embereit ültette oda, akik feltétel nélkül utolsó csepp vérükig szolgálják mert aki egyszer elfogadta a pénzt, a hatalmat Orbántól , többet vissza nem léphet, Mára már annyira eldurvultak a viszonyok, h egy fideszes sem tud kilépni , kibeszélni mert érzik, ha bukik Orbán a jog igazsága lesújt rájuk. Számot kell adniuk a köztársaság lebontásában játszott szerepükről. Amerika segits!!! Mert az amerikai nép segitsége nélkül az orbáni rabló maffia szétzilálja hazánkat. Nem lehet, h a nemzetközi jog átlépjen -e bűnös tettek felett. Vagy nem jól látom? Minden rendben van nálunk? Schmitt Pál , valójában doktor csak a liberálisok vették el tőle a cimet? Politikai véleményéért nem rúgtak ki senkit állásából? Nincs visszamenőleges törvénykezés? Az Alkotmánybiróság jogait nem csorbitották. Nem tizedelték meg a birói kart? Nem haver ül a hatalmi ágak élén? stb… Nem nyúlják le a nemzeti vagyont? stb… Látja-e ezt az unió vezérkara vagy becsukják szemüket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Arra az esetre, ha juszt is maradna, egy jóükis komment a NOL-ról:
    csataval | 2012. március 30. | 17:02:24

    Épűl az ország imázs.

    “Remek.
    Már van egy miniszterelnökünk, akit legföljebb Alsó-Szváziföldön fogadnak, most lesz egy köztársasági elnökünk, akit ott se.
    Magyarország, én így szeretlek”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. A lemondás elmaradása rendkívüli parlamenti választásokhoz vezet. :(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. “A Lipótmezőt nem felszámolták, hanem az államhatárra helyezték a falait. Az orvosok pedig külföldre távoztak.” Ez óriási végszó ! Ez telitalálat !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Uraim!
    Aki kételkedett eddig abban, hogy Magyarországot egy szélhámos képviseli az a mostani interjut hallva meggyőzödhet róla! Nem mond le és védi a doktoriját!
    Barom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Hátborzongató élmény volt EGYMÁS UTÁN megnézni az Egyenes beszédben a Kéri interjút – és aztán nézni, hogy Schmitt azt csinálja, amit megjósolt. Nagyon ismeri a fiúkákat! Remélem a másik jóslata is ugyanígy be fog válni: miszerint elvesztették az erkölcsi felsőbbrendűségükbe vetett hitet.
    De kökény is jól látta:
    http://szerintem.nolblog.hu/archives/2012/03/30/Nem_mond_le/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Kedves Bartus László, köszönet az írásáért! Nagyon jó!

    Pedig nehezen tudtam csak elolvasni, mert potyognak a könnyeim, elfogyott az összes zsebkendőm… :) Plagipalit megbántották! Jaj! Mert kimondták, hogy lopott. Mert meg se hallgatták, mielőtt döntöttek…

    Ha ráérek, majd sajnálom szegénykét…

    Természetesen nem mondott le. Miért is tette volna, miért is tenné? Anyukájának megígérte a doktorit és megcsinálta!
    Most meg nagydoktorit fog írni!
    Azt mondta, ha jól értettem.
    Ilyen helyesírással? Vagy a nagydoktorit is lopja innen-onnan? Csinál bele pár hibát – tulajdonnevet ír kis kezdőbetűvel például – és megvédi, meg bizony, mint őt ov.
    Nem fogják plágiumvizsgálatnak alávetni, mert nem lehet majd. “A közt. elnök sérthetetlen”.
    Kérem az újságírókat, készüljenek, hogy megtalálják a forrásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Másnak sem tölt be a facebook? már dolgozik a TEK vagy valami más történt? mert sp nem mondott le

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Ujj hős született ma a királyi tévében , fedhetetlensége mindenek felett áll igazi kérésekre nem válaszol csak mekeg makog ,élőben nyilatkozik felvételről előre megbeszélt kérdésekkel.A legnagyobb problémám most is az .hogy ember és ember között nincs ilyen különbség mint ami ez a kormány bevezetett.A hibákért mindenkinek felelni kell nem állandóan politikai kampánybeszédeket kellene tartani.A becsületről azt se tudják , hogy eszik e vagy isszák ,de ők akarnak befolyásolni milliók életét.Magyarország=örült kormányzati politikusok diliháza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. “A Lipótmezőt nem felszámolták, hanem az államhatárra helyezték a falait. Az rvosok pedig külföldre távoztak.”

    Megyek is sietve, a látogatási idő lejárt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. na végre….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Noskó Istvánné

    Kedves Bartus László! Nagyon jók az írásai kár,hogy elmegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. A törvényt amely kimondja, hogy aközt.elnök-nek élete végéig minden jár, akkor is ha csak 1 napig töltötte be ezt a tisztséget, 2010.ben okt-ben hozták, a Magyar Közlönyben az egyik aláíró Dr.Schmitt Pál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. “amihez Schmitt Pál kellett, mert ennyire gerinctelen csúszómászót, aki mindezt a lopással szerzett doktori címmel aláírogatja, még egyet nem talál.”
    gyönyörű mondat. sajnos minden betűje igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. “A legfontosabb az ország érdeke, az ország érdeke az, ami az alkotmányba is bele van írva, vagyis hogy legyen Magyarországnak mindig egy olyan vezetője – ez a köztársasági elnök -, akinek a személye sérthetetlen, és ezt a szabályt én mindenkinek megfontolásra és betartásra javaslom” – mondta Orbán Viktor pénteken újságíróknak.” (Forrás: HVG.hu)
    .
    Orbán magának törvénykezik. Ahogy az örökösdési tv-nél, az alaptörvényben is ezt tette. Alig várja, hogy – szerinte – törvényesen sérthetetlen legyen.
    Schmitt Pali államfőként élvezi most a kormánypártok szavazatával Orbán magának szánt sérthetetlenségét, ami valójában nem is az, mert ember nem lehet sérthetetlen, csak a hivatala.
    A fagyi minden esetre visszanyalt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Tele lesznek a börtönök FELSÉGSÉRTŐKKEL. Még az is meglehet, hogy többen lesznek bent mint kinnt….
    .
    Hogy’ is volt a bolondokháza vicc – akkor kik a bolondok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Tisztelt Magyarok. Jelentkezem köztársasági elnöknek,kérek mindenkit, hogy támogassanak e nemes küldetésben. Igaz, van egy kis hibám, én bevallom. Mikor megszülettem én is plagizáltam, de hát igy alakult. Azt mertem mondani, hogy “OÁ”. namármost ezt előttem még a Neander-völgyi ősember is modhatta, vagy Öszil az ősök ő…se, mikor megszületett. Igaz én nem dolgoztam vele együtt semmilyen másolási technikán, de mindegy nincs jelentőssége. Szeretek hazudni, hatalmon lenni, és az ország rossz hírét kelteni. TÁMOGASSANAK!! NEM hálálom meg! sőt! találtam követendő példát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. bartus úr, amikor önt olvasom, kedvem lenne új szamizdat lapot alapítani. de nem kell, itt van ön és elvégzi a munkát a hülye itthon maradt magyarok nélkül is. olyan indulatokat képes felszínre hozni, amik nem hiányoznak az egészséges lelkiállapotunkhoz, ugyanakkor nélküle nem értenénk meg, mi zajlik ebben a kurva országban. de egyre jobban értjük. sajnos. üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Bartus úr tökéletesen, sőt mondhatnám brilliánsan írta le a magyarországi közállapotokat.Egy jóérzésű embernek a cikk elolvasása után, vagy közben sírni támad kedve, de tehetetlenek vagyunk.Nyolc év butítás után elérte ez az elmeháborodott, hogy elhiggyék ócska érveit, hogy felnézzenek rá – pedig lefele kellene – és szolgamódra kövessék a szintén körülötte lévő szolgahadat. Csak számomra sajnos érthetetlen az ellenzéki összefogás hiánya.Nem hiszem hogy a demokratáknak ne lenne egy “legkisebb közös többszörös” amiben megegyezve el lehetne takarítani ezt a maffiát! Vagy sajnos tévednem kell? “Gyomorszorítva” halljuk, nézzük és átéljük mindennap – sőt bőrünkön tapasztaljuk – “áldásos tevékenységüket”, de hová tudunk elmenekülni előlük, akik itt töltöttük el életünket, és komolyan vettük azt, hogy “hazádnak rendületlenül légy híve óh magyar”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  38. Csillagszemű Szarvaslány

    Ismerősöm gyereke tegnap felháborodva ment az ofőhöz, hogy őt megbüntette az angol tanár, mert lemásolta a “legjobb tudása szerint” az angol dogát a padtársáról, mint a Schmitt.
    Ezután az ofő kihúzta az intőt!
    .
    Tudjátok mit gondolok?
    Az ofőnek igaza van! Ha lehet ilyet odafönt, akkor lehet idelent is. Gyerünk! Másoljon mindenki! CopyWorld in Hungary!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Csillagszemű Szarvaslány:
    Akkor nem érted a csalafintaságot! CSAK akkor nem bűn a másolás, ha nem kapnak rajta! Ha lebuksz, akkor jogos a büntetés. Tehát nem volt igaza az angol tanárnak. Na és legfeljebb majd minden órán figyelmezteti a tanulókat, hogy a másolás az lopás – és akkor nem védekezhetnek azzal, hogy “nem tudták”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Egyébként meg Orbán valóban kiérdemelte az érmet. Mert azt ugyan tudtuk, hogy kenyér helyett csak cirkusz várható tőlük, és az aztán jött “jó kedvvel, bőséggel”
    de ki a fene gondolt arra, hogy nem csak itthoni használatra, hanem szó szerint az egész világot fogja ő a pojácáival megröhögtetni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. egy nanrancstrolltól pedig a valószínűleg központilag elhatározott “védelmi vonal”

    Átpolitizált az ügy.

    A mostani politikai ellenzék úgy ugrott rá erre, mint éhes kutya a csirkecombra. Na, ezzel el is követte a legnagyobb hibát.
    Mert, ha hagyták volna, hogy az ügy szigorúan tudományos berkekben maradjon, akkor talán más lett volna a végkifejlete. De, nem, ők botrányt akartak, jó nagyot.

    Ők, akik nem csak a címeiket, hanem minden vagyonukat, sőt, az előző választáson a hatalmukat is, csalással szerezték.

    Hogyan állhat bármely tisztességes ember bűnszervezetben működő zsarolók mellé, akik egy egyébként jóindulatú embert apró fiatalkori hibájáért akarnak gátlástalanul, szégyentelenül, mocskos politikai játszma keretében megzsarolni?

    Közvádló szerepében tetszelgő, nép- és nemzetellenes, hamis cégéres gazemberekre nincs szükség. Menjenek a pokolba! ”
    (Kara kán a varánuszról)
    és erre egy jó válasz

    empatikus pszichopata 2012.03.31. 07:46:41
    @Kara kán: hehe, tényleg igaz, hogy a magukat jobboldalinak tituláló manifeszt nácik, mint például te, egészen röhejesen ostobák. Én még csak azt se gondolom, hogy a “bal” oldal vagy a “liberálisok”, avagy az értelmiség fog “legyőzni” benneteket. Saját magatokat fogjátok kinyírni, elég, ha az ember kényelmesen hátradől, és nézi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. nem nem nem nem nem nem http://www.youtube.com/watch?v=LuaT0pOMays

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. és egy interjú feldolgozás a Galamusról
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128661:koezszolgalati-interju-kisdoktori-megvonas-utan&catid=9:vendegek&Itemid=66
    -Ezzel az interjúval Obersovszky valószínűleg bekerül az újságíró történelembe: elrettentő példaként!.

    már több helyen láttam a WC papír új elnevezését Obersovszkynak javasolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. és egy másik minősítés a minősíthetetlen interjúról:
    http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/1979_schmitt_sajto
    A közszolgálati televízió tegnap esti interjúja a köztársaság elnökével vetekedett bármelyik kereskedelmi tévés valóságshow gyóntatószobájának legaljával. A plusz bravúrt csak az alákérdező, a nagyon mélyen alákérdező – újságírónak álcázott kurzusember – adta. A kulturált világban nincs az az újságíró-riporter, aki ilyen produkció után a közszolgálatban maradhatna egyetlen percet is – ezt azért szögezzük le. A bűnt csak súlyosbítja, hogy a köztársasági elnökkel készült interjú nem élőben ment, hanem felvételről. És hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így mégis mosolygós – duma lemenjen a magyar népnek bele az arcába. Hazugság, hazugság, hazugság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Jujj, ezt elschmitteltem! Az idézőjelek lemaradtak! (a link alatti teljes szöveg idézet)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. kekec írta (2012. március 31. szombat 13:45):
    “Jujj, ezt elschmitteltem! Az idézőjelek lemaradtak!”
    .
    Nono, kedves kekec.
    Nem addig a.
    Amit kegyed mond, az már hovatovább köztársaságielnök-sértésnek számít! Merthogy eddig csak lehetett lopni (bár szabad nem volt), de mostantól kötelező lett, mivel a csakparlamenti többség vezető politikusai a lopást és közokirathamisítást hallgatásukkal jóváhagyták.
    Tehát mostantól a lopás, a közokirat-hamisítás — valószínűleg a hazárulással, nemzetvesztéssel és kisebb súlyú egyéb bűncselekményekkel egyetemben — nem tiltott lehetőség, hanem kötelező és elvárt.
    Úgyhogy csak semmi bocsánatkérés, mert az azt jelentené, hogy Schmitt vétett, holott lám-lám, dehogy.
    Mától papírunk van róla, hogy lophatunk, kéretik ehhez tartani magát.
    .
    márnemköztársasági elnöki titkárság
    médiakapcsolat-mímelő nagypofatúra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Tegnap délkörül amikor azt hallottam pali nyilatkozni fog este a TV1-ben,
    már kezdtem arra gondolni, hogy kitüntetést ad a főnöki kegyért Zorbá(n)nak.
    Később rájöttem nem jó volt a konferálás. Ugyanis az kellett volna közölni,
    most kiséreljük meg – a majd élőként – este bemutatott elnöki nyilatkozat
    felvételét. Reméljük tökéletesnek tűnő változatának szerkesztése 18.55-re
    sikerülni fog és bemutatható lesz. Sajnos nem sikerült, mert a pótlólag
    módositott és újravett snittek beillesztése nem valami jól sikerült. Ugyanis
    zavart a megvilágitottság- és a hang változása. az új beillesztéseknél.
    Hiába! Hamar munka ritkán jó! Különösen ilyen sorsdöntő hebegésnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Ideje lenne ezt az idióta Schmittet megfosztani az állampolgárságától..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Szuper!! Halálra röhögtem magam!
    A különbség az, hogy a lipótmezei (sajnos bezárták) bolondok tiszteletet érdemelnek szegények, akik ezek miatt a bolondok miatt lettek “bolondok”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Stumpné Bekes Margit

    Megalázó az egész magyar nép számára,hogy kiderült, két fontos állami posztot betöltő ember,bizonyithatóan nem beszámitható! Eddig csak azt hihettük,hogy Orbáné ez a kitüntető cim,de nem! Tegnap estétől kiderült,hogy már megduplázódott a létszám! Aki külföldi tudósok munkáját egyszerűen ellopja,minden változtatás nélkül összegépelteti,beköti és sajátjaként adja el,hát az csaló! Nem fogjaa fel ésszel,hogy mit követett el! Hogyan néznek ránk magyarokra ezek után a nyugati demokráciák??!! Röhögnek rajtunk!!!! Valóban a diliház falainak határa az országhatáron húzódik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos