Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán tovább várhat a tárgyalóasztalnál 2012. március 21. szerda 14:45 | AN Forrás: MTI, Index, HVG

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán tovább várhat a tárgyalóasztalnál
London – Az idei harmadik negyedév előtt már nem valószínű a megállapodás a magyar kormány, az EU és az IMF között, tekintettel a továbbra is fennálló nézetkülönbségekre, és bár a jelenlegi külső piaci kondíciók közepette biztosítható a finanszírozás, annak középtávú fenntarthatósága érdekében Magyarországnak később szüksége lesz a megállapodásra – vélekedtek szerdai helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők.
.
Gyors eredményt hozott Orbán Viktor folytatólagos szabadságharcos attitűdje, különös tekintettel a március 15-én elmondott, a világsajtóban részletesen tárgyalt Unió-ellenes beszédére. A City egyik legnagyobb befektetési bankcsoportja, a Barclays Capital a globális felzárkózó térségről befektetőknek összeállított, szerdán Londonban ismertetett negyedéves átfogó elemzésében kiemelte, hogy az év eddigi szakaszában az erőteljes globális kockázatvállalási készség a magyar piacoknak is segített, és a magyar állampapírok iránti kereslet lehetővé tette, hogy a kormány későbbre halasszon hozzávetőleg 4 milliárd eurónyi globálkötvény-kibocsátást.
.
Az idei első negyedévi forintadósság-kibocsátás valamivel a tervezett ütem előtt jár, május-júniusban azonban jelentős törlesztési kötelezettségek válnak esedékessé.
.
A Barclays Capital londoni közgazdászainak véleménye szerint mindent egybevetve Magyarországnak szüksége van a megállapodásra az IMF-fel és az EU-val, mert másképp „a középtávú finanszírozási program esetleg nem lesz teljesíthető”. A hvg.hu szerdán azt írta, hogy áprilisban már lehet az IMF-nek magyarországi tárgyalása, de még csak az előző, 2008-as hitelmegállapodás felülvizsgálata kapcsán. A lap szerint a Valutaalap májusra tervezte az első hiteltárgyalást, de ehhez arra van szükség, hogy az Orbán-kormány teljesítse azokat a feltételeket, melyeket az Európai Bizottság is támasztott.
.
Ugyanakkor Irina Ivascsenko, az IMF magyarországi delegációvezetője már cáfolta is azt az értesülést, hogy áprilisban budapesti tárgyalást terveznének. A Portfolio.hu szerint Ivascsenko az esetleges májusi hivatalos hiteltárgyalásra vonatkozó értesülést is cáfolta a Reutersnek. Azt mondta: „Január óta egyelőre nincsenek új fejlemények. Akkor azt mondtuk: ahhoz, hogy a Valutaalap dönteni tudjon, hogy egyáltalán elkezdődhetnek-e és ha igen, mikor a hivatalos tárgyalások egy készenléti hitelkeretről, ahhoz előbb az kell, hogy kézzel fogható eredményeket és erős elkötelezettséget lásson a magyar kormány felől arra, hogy az minden, a makrogazdasági stabilitás szempontjából fontos vitatott területen változtatni kíván”.
.
A reagálásnak gyorsan hatása volt a forintpiacon: a napot a 289-es sávban kezdő euró 291,6 forintig drágult, a dollár 220 forint fölé, a svájci frank árfolyama 242 forint közelébe ment.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 28 szavazatból)
Orbán tovább várhat a tárgyalóasztalnál , 4.8 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Mire az IMF tárgyal, a magányában önön magával kettős beszédre kényszerülő, üldögélő “szabadságharcos” magtalan szarvatlan szarvasmarha szivacsos agysorvadása (BSE) nagyon kiteljesedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (47 szavazatból)
  2. Orbán soha nem is akart tárgyalni. Az egész csak időhúzás. Simán a török példát másolja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  3. Az IMF megvárja, miben enged Orbán az EU-nak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  4. lesz ebböl argentin példa is …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  5. A magány! A magány! Ott még jobban “megvilágosodik”!
    Üzentek neki!!
    .
    “Barroso csúnyán kiosztotta Orbánt – megint megszégyenültünk.
    „Azok, akik az Európai Uniót a Szovjetunióhoz hasonlítják, egyáltalán nem értik, mi az a demokrácia. Ugyanígy nem értik azoknak az embereknek a fontos szerepét sem, akik megvédték a demokráciát, és harcoltak érte” – tolmácsolta az Olaszországban tartózkodó José Manuel Barroso Orbán Viktor csütörtöki beszédéről megfogalmazott véleményét az Európai Bizottság szóvivője, Pia Ahrenkilde Hansen a bizottság szokásos, péntek déli sajtótájékoztatóján. ”
    http://www.168ora.hu/itthon/barroso-csunyan-kiosztotta-orbant-megint-megszegyenultunk-93083.html
    .
    “Vezír” ez viszont koki!
    Mint koki, koki hegyek!
    Szégyellhetné már a pofáját!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  6. Csaba László, aki a fideszhez közel áll, (Orbán ki kéri gyakran a véleményét) a 168 órában azt mondta, hogy neki az a véleménye, hogy nem szükséges nekünk az az IMF hitel.Szerinte nem baj az, ha 1-2 % ponttal magasabb kamatú hitelt vesz fel a kormány a piacról.
    Januárban ugyanez az ember még ösztökélte a kormányt a minél hamarabbi IMF-el kötendő megállapodásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  7. Viktort lassan a portás sem engedi be az EU épületébe.
    Sajnos Magyarország issza meg az elmebajos vezetőjének bűneiért járó feketeleveseket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  8. A csuti ülhet még egy darabig magában. Nem jön az IMF. Pedig jöhetne, mert “akkor ő el.” Úgy emlékszem ezt ő igérte, De lehet, ez olyan régen volt, hogy már a sz@rgyártó sem emlékszik rá. Úgy hallom, hogy most meg a Velencei Bizottsággal szálltak vitába. Legutóbb arról hablatyolt, hogy a tákolmányukat nem módosítják senki kedvéért. Most meg tervezik a módosítást. Ennyit ér a csuti szava. Úgy látom, hogy már senki nem hisz neki. Úgy gondolom, már a saját fanjainak is kezd kényelmetlenné válni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  9. A pittbull már forgolodik mert már mindenkibe beleharapott ,már csak a farka maradt !!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  10. Orbán gazdaságilag sikerre van itélve. Folyamatos a lopakodó megszoritások folyamata. A nemzetközi gazdasági helyzet egyre javuló, igy minden kicsi fejlődés már nagy eredményekeket hoz az országnak. Orbán, addig csökkenti a kiadásokat mig nem lesz egyensúly, ez nem nehéz, ez könnyű. Ezeket nem jelenti be, úgy kell kihámozni a törvényekből. És a nép, a nép csendben dolgozik. Az ország csendes, békés. Ugye nem a fidesz az ellenzék. A rádió , Tv csupa jó hireket sugároz. Nincs az a szenny áradat ami a szocialista kormányra áradt a közmédiumokból. S ha valaki tüntet nem takarhatja el az arcát, mint korában. Orbán akarja mindazt megcsinálni amit a szocialisták akartak, persze más csomagolásban. Szóval idő húzásra játszik, nem kell a hitel, sőt lesz még plussz is a költségvetésben. A nép meg megél, nagy része szerényen, kis része meg dőzsölve. A demokrácianem sok magyart érdekel, ha kolbász van az asztalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  11. Ha addig várnak, akkor nem lesz megállapodás az IMF-el.
    Mert akkor már kihúzzák 2013 március (pont még egy év) és akkor Simornak lejár a mandátuma, jön Járai vissza az MNB elnöki székébe, és akkor ellopják azt a 12ezer milliárdos tartalékot is, amire a múltkor már szemet vetettek.
    No onnan lesz vége Magyarországnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  12. Már megint az a fránya amatőr kommunikáció. Az emberek többsége egyszerűen el sem tudja képzelni, hogy mennyi az az ezermilliárd. Ha viszont azt mondanák (ami igaz is) hogy egymilliószor egymillió – azt már értékén kezelnék. Hát még ha a mellette levő oszlopban feltüntetnék azt is, hogy ennek mi a forrása! Utazási kedvezmények csökkentése: x mrd, segélyek csökkentése y mrd, tanárok kirúgása zz mrd, kisjövedelműek adójóváírás eltörlése cc mrd, stb. stb.
    AZT már mindenki fel tudná fogni, még az egybites agyú fideszfanok is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  13. Bocsi, mellé, ezt nem ide, hanem az 1000 mrd-os fidesz_pazarláshoz szántam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  14. kekec
    2012. március 21. szerda
    17:37
    Itt sem off, helytálló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  15. Jó is ha még egy darabig üldögél, addig sem csinál semmi orbitális baromságot, mint szokott. Bár erre semmi garancia nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  16. Kötvénypiaci pénzszerzés ?
    ( Folytatódik a lakosság jövőbe kivetített erőteljes fosztogatása, A 7-11 százalékos irdatlan kamatok miatt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  17. Geyza
    2012. március 21. szerda
    19:00
    A magas infláció meg a nyugdíjasokat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  18. Oroszokkal kezdett targyalni pofara esett, majd a Saudiakkal ott szinte de ugyan igy jart Kina eseteben is! Az EU-ban megdermednek ha Magyarorszagrol, fideSSrol vagy orbanrol van szo, itt az USA-ban amulnak, hogy orban itteni vedelmezoi megzsaroljak nyilt levelben Obama elnokot, hogy az amerikai magyarsag nem fog ra szavazni ha tovabbra is szidjak az orbant (termeszetesen az USA beli magyarsag nagy resze magasrol tesz az orbanra) szoval az USA-ba is csak fejcsovalas ha magyaroszag vagy orban szoba kerul. A befektetok szinten menekulnek ha ezeket a szavakat neveket meghalljak. Az IMF vezetoi inkabb kerulik a tarsasagot es a temat azon se csodalkoznek mar ha esetleg gyorsan adnanak hitelt csak felejtsek el orbant es magyarorszagot! Termeszetesen NEM AZ ORSZAGGAL a NEPPEL van bajuk hisz tudjak, hogy a legkonnyebben megvezetheto emberek ott elnek. A bajuk a politikai elittel van ugy egyben az egesszel. Az MSZP-vel barmikor targyalnanak ahogy korabban is, sot sok esetben engedmenyeket is tettek, csak gondolom erosen gondolkodnak miert nem hangosabb az ellenzek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  19. Csaba László udvari talpnyalónak, aki mellesleg közgazdásznak meri nevezni magát, teljesen mindegy, hogy 1, vagy 2 százalékkal több kamatot fizet a felvett hitelek után az ország. Felelősség nélkül adhatja a “jobbnál jobb” tanácsokat. Nem ő fogja kifizetni a milliárdokban mérhető többletköltségeket, hanem a magyar adófizető állampolgárok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  20. A zemberek még mindig nem látják a fától az erdőt, de azért látszik, hogy nem annyira 2/3 az a 2/3. Érdekes tanulmányozni a medián felméréseinek eredményeit. Ez itt az egyházi törvényről, mely az egyik lesz, amit vissza kell csináljanak:
    http://www.median.hu/object.bbce2b22-f2ce-4795-a8eb-62623fef286a.ivy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  21. Láttátok Fenekovács rajzát a ma megjelent Hócipőben, kedves Olvtársaim? Nagyon jó rajz, a címe: ov és a türelem rózsája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  22. Az aki kölcsön kér tanúljon meg ember módjára, tisztelettel beszélni azzal akitől kér!
    Én úgy haza zavarnám, hogy a pofájáról a bőr rögtön leégne!
    .
    Amúgy olyan az egész Fidesz mint a vezetője! Pofátlan nagyképű arrogáns ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  23. Bohémhoz kapcsolódom, igen, orbán nem érti, mi a demokrácia.
    -
    egy diktátortól nem is várom el, hogy szépséget lásson abban, ha a kormánytól független intézmények egész sora akadélyozza meg a hatalom bitorlását, a munkavállalókat védik, az elesettekröl gondoskodnak, a korrupciót a független sajtó felderíti, az ügyészség nyomoz, ..stb.
    -
    A néptöl viszont már elvárom, hogy vágyjon erre a szépségre, akarja és tegyen érte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  24. zsuzsenkám
    .
    Egyetértek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  25. zsuzsenkám 2012. március 21. szerda 22:13
    ++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  26. pucuska
    2012. március 21. szerda
    16:17
    A pittbull már forgolodik mert már mindenkibe beleharapott ,már csak a farka maradt !!!!!!!!
    A pittbullnak nincs farka. Tehát csak a vezír lehet a farok maga. Ha bekapja……..
    Na, le a kezekkel! Mindenkiét nem kaphatja be….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  27. Jobban tenné, ha le se venné a fejéről a roham sisakot!
    Meghívják egy másik tárgyalóasztal mellé!
    Akkor érvényesítheti majd “hírhedt” törvényét!
    .
    “Újabb pofon: az Európai Bíróság elé kerül a magyar telekomadó ügye.
    Az Európai Bizottság csütörtökön az Európai Bírósághoz fordul a távközlési szektor magyarországi különadójának ügyében.
    http://hvg.hu/gazdasag/20120321_telekomado_europai_birosag
    .
    Most elválik, hogy alkalmazzák a sunyin meghozott törvényüket!
    Elmarasztalás és fizetési kötelesség estén a kormány, külön adókként beszedheti a pénzt az adófizetőktől!
    Bízom, akkor tele lesz a Kossuth tér!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  28. >>>>>>>Magyarországnak szüksége van a megállapodásra az IMF-fel és az EU-val,<<<<<<<

    Először is bár politikailag Magyarországról beszélünk nem árt minden egyes alkalommal kihangsúlyozni, hogy nem Magyarországnak hanem a magyar kormányzatnak kell megállapodni és Orbán és a Fidesz már rég nem Magyarország.
    -
    Másodszor nem csak az EU-val és az IMF-fel hanem mindenkivel, mert úgy tűnik a bomlott elméjű szabadságharcos a saját tulajdon népével sem tud megállapodásra jutni, és ha így folytatja akkor lassan már a fizetett, idegen földről egyszeri használatra behozatott zsoldos híveivel sem fog tudni kijönni.
    -
    Dugovics Tituszt nagyon sokra becsültem mert a janicsárt rántotta le magával a halálba, de a mi hősünk az egész magyar nemzetet.

    Kár, hogy Wagner Sándor elhunyt, most minden bizonnyal festene egy másik remekművet, Orbán hősies pózban áll a bástyán, körülötte szorosan a fizetett hívei és éppen a magyar nemzetet taszítja le a bástyáról.
    -
    A focista elhatározta, hogy ha törik ha szakad ő gólkirály lesz, de sajnos az ellenfél védőin nem tud áttörni, ezért öngólokkal bombázza a saját kapuját. A gól az gól, szorgosan számolja és dagad a melle a büszkeségtől.
    -
    Ha valaki jobban tudja jellemezni Orbánt kérem segítsen nekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  29. zsuzsenkám
    2012. március 21. szerda
    22:13

    Erről jut eszembe, volt egy főnököm akinek a keze alatt nagyon hatékonyan ment a munka. Ő szokta mondani :

    Ha egy főnök büszke és azt hajtogatja, ezt is én csináltam, ezt is én csináltam, az nem főnök, az egy hülye stréber, ki kell rúgni.
    -
    Ha eredményt és el és azt mondja büszkén, ezt is az én beosztottjaim csinálták, az főnök, az vezető és pont erről lehet megismerni. Mert hagyja őket csinálni, vezeti őket és a vezetés abból áll hogy megsegíti őket ott ahol az ő hatalmul beosztásuk nem elégséges és a beosztottai érdekeit képviseli.
    -
    Ő volt az egyik leg produktívabb sikeresebb ember akivel találkoztam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  30. Szerintem albániától fog hitelt felvenni. Gyalázatos, hogy ebbe az országba már számottevő államfő be sem teszi a lábát. Megtalálta a nyomorúlt albániát, mint snittpali azt az óceániai törzsfőnököt, aki a napokban hunyt el. Sok-sok sziget, és sok-sok törzsfőnök van még a világban, akik mellénk állnak. Van ennél lejjebb? Mindegy, legalább nincs útlezárás. És különben is. Lassan repterünk sem lesz, gyalog meg nem jöhetnek. Nem igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  31. gagyimaminak. A sok törzsfőnök azért kellet,mert hatalmi tényező akart lenni.Tudniillik a B T tagságot szeretett volna kapni a kis országok támogatásával.Mivel ez nem sikerült úgy a továbbiakban le vannak sz…. Ugye most derült ki az a turpisság a Kínaiakkal a repülőtér kapcsán kinek fájt a foga a MALÉV-ra.1.5 milliárdja bánja.Inkább veszni hagyták a társaságot mint megmentsék ill. az értékét egy új társaságba aportálták volna. Megint a magyar virtus,ha nem lehet az enyém akkor senkié ne kegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  32. zizi:
    Magyar vírus ? ( sic )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  33. Csaba László – na nála sem stimmel valami!
    Volt amikor ezt mondta: Kultúrember ilyen kinevezést nem fogadhat el (2011. febr. 4.)
    Most már elfogadhatja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  34. Igen,mert így mulat egy magyar úr,(dzsentri).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  35. A Kerényi-féle Orbán ül az asztalnál és várja az IMF-et című képet hol lehet majd megnézni?

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Orbán már kezdet kezdetén arra várt, hogy majd a nemzetközi partnerek mondják ki helyette, a fájdalmas döntések okát. Tehát ez nem most kezdődött, hogy “ő ott vár”. Dehogyis várja ő a tárgyaló partnereket, ő inkább a tárgyalás időpontját szeretné már kitűzve látni, hogy számító politikáját ennek megfelelően folytathassa, hogy előre elképzelt sakklépéseit megtehesse, illetve, hogy végre valahára mielőbb bekövetkezhessen az az állapot, amikor majd a sajátjai előtt könnyes szemmel eljátszhassa és elmondhassa a pilátusi mondatát. Az nagyjából így fog szólni: “Én mindent megpróbáltam, én mindent megtettem, most már kénytelen vagyok megszorításokat foganatosítani”.
    Egyelőre ettől fosztja meg az IMF, amikor – nagyon okosan – bizonytalanságban és egyben kétségek között gyötrődve hagyja vergődni a “nemzet nagy vezetőjét”. Reméljük minél tovább…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  37. Gagyimami!
    Albánia nem csak, mint hitelező jöhet számba. Albánia koszovóra valahogy úgy néz mint Magyarország erdélyre. (Egyesítési álmok stb.)
    Ha a szerb szomszédok véletlenül nem fognak velünk szemben jól viselkedni, akkor orbánéknak lesz kit kijátszani ellenük.
    (Többek között ezért volt kalandolrság Koszovót odaadni az ott élő albánoknak a szerbek rovására: háborús tűzfészek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  38. zizi:
    Csak nehogy fertőző legyen ez a mentalitás. A dzsentri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. A Kedves Vezető egyre többször ront rá nemzetére pénzügyileg is, politikailag is.
    El kell majd számoltatni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  40. a hazudozás jellemző Orbánra:
    http://index.hu/belfold/2012/03/22/orbant_nem_leptek_meg_az_unios_kritikak/
    A bajor közszolgálati rádiónak nyilatkozva Orbán demokratikusabbnak minősítette a magyar igazságszolgáltatást a németnél.
    Nos ehhez képest nálunk a bírók kiválasztása egyetlen ember dolga. Ugyanő kirúghatja, vagy más bíróságokhoz irányíthatja át őket, megváltoztathatja a bíróságok szabályait, bírósági jogszabályokat indítványozhat, és van még vagy 60 egyéb jogköre. Az OBH elnöke (Handó) ráadásul kilencéves mandátumot kapott és azt, hogy amennyiben a kilenc éve le is telik, a hivatalában maradhat mindaddig, amíg az utódja meg nem szerzi a parlament kétharmados támogatását, vagyis még az is elképzelhető, hogy amennyiben akkor nem tudnak 2/3-ban a pártok megállapodni Handó akár ciklusokon át hivatalában maradhat. A Velencei Bizottság e heti hétfői állásfoglalása szerint az Európa Tanács (ET) alkotmányjogi konzultatív testülete megállapította, hogy az ET egyetlen másik tagországában sincs senkinek egy személyben joga bírókat és bírósági vezetőket kinevezni. A bizottság ezért ragaszkodott hozzá, hogy nőjön az elnök elszámoltathatósága, a végleges döntéseit pedig bíróságokon meg lehessen támadni.
    Nos ennyit Orbánnak a hazudozásairól továbbá arról, hogy közpénzen tett mai müncheni látogatásán találkozott Király Gáborral, a magyar válogatott és az 1860 München kapusával is (téboly).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. Orbán tovább várhat a tárgyalóasztalnál . Még egykét beszólás az Uniónak Meg a IMF- nek és az asztalnál fog megöregedni . Mindenek mi isszuk meg a levét . Ők gazdagodnak eszméletlen mértékbe . Mi meg szegényedünk . Nem sok kell , hogy ebbe a csodás országba éhséglázadás törjön ki .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Orbán András Lajos

    Szóljon már valaki ennek a szerencsétlenségnek, NEM JÓ ASZTALNÁL ÜL, ahol ülnie kellene az a dutyi asztala, oda is fog érni hamarosan………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Berlini tüntetés a magyar demokráciáért.
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=533709&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. topi mackó: magad uram, ha szolgád nincs, itt van Munkácsytól a Búsuló betyár – némi fotóshoppozással magas is rávarázsolhatod Orbán fejét. Ha sikerül, mutasd meg nekünk is, lécci, lécci! De szívesen fogadom az eredményt bárkitől!
    http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ad9191e49ce74124d9b12649121b3e54ad9191e49ce74124d9b12649121b3e54&kid=41403&aid=216129

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lemondott a devizahitelesekről a kormány 2014. március 12. szerda

Orbán Viktor behívta az oroszokat 2014. január 15. szerda

Újabb hiteleket fel vesz fel a magyar állam 2013. december 15. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos