Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megvan Orbán első követője Európában 2012. március 25. vasárnap 22:16 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megvan Orbán első követője Európában

Varsó – Európa szétverése jó úton halad, megszületett az első európai uniós párt, amely Orbán Viktor klerikálfasiszta rendszerét tekinti mintaképének, Orbánt pedig szellemi vezérének. Mint azt az MTI hírül adta, diktatúra útján haladó “Magyarországot támogató” határozatot fogadott el a nemzeti konzervatív Szolidáris Lengyelország (SP) pártalapító ülésén szombaton. Orbán ezzel megkezdte az alkotmányos demokráciák szétverését egész Európában, miután exportálja fasiszta rendszerét az Unió más országaiba, és híveket toboroz más európai országokban is. A recept mint egy franchaise terjed majd a Vatikán által kiszemelt katolikus országokban, a cél a liberális demokráciák felszámolása és a “kereszténynek” mondott katolikus diktatúrák létrehozása.

A kongresszus több mint ezer résztvevője által megszavazott határozatban az SP szolidaritását fejezte ki Magyarországgal és támogatásáról biztosította a magyar kormányfőt. “Ellenezzük a demokrata módon megválasztott és általános támogatásnak örvendő magyar kormány ellen irányuló hecckampányt” – hangoztatták a dokumentumban.

Zbigniew Ziobro, a párt elnöke már március elején hangsúlyozta, hogy az SP a magyar kormánypárt “eredményes, sikeres útján” akar haladni. Az új párt politikusai szombati beszédeikben is Magyarországot mutatták fel követendő példának. Jacek Kurski európai parlamenti képviselő, a párt elnökhelyettese például a bankadó bevezetését sürgette Lengyelországban.

Az SP-t a Jaroslaw Kaczynski vezette nemzeti konzervatív Jog és Igazságosság pártból tavaly ősszel eltávolított politikusok alapították, és szombatig parlamenti frakcióként működött a lengyel politikai színtéren.

Mint ismeretes, március 15-én népes lengyel katolikus fundamentalista küldöttség érkezett Budapestre, hogy támogassa Orbán Viktornak az európai demokráciák és a liberális Európai Unió ellen meghirdetett harcát. A lengyel szélsőségeseket a katolikus egyház és egy katolikus lengyel újság szervezte Budapestre. Orbán első külföldi híveit a magyar szervezők várták, utaztatták, etetették, ismeretlen anyagi forrásból.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 28 szavazatból)
Megvan Orbán első követője Európában, 4.4 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Éljenek lengyel barátaink az Úrban .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (24 szavazatból)
  2. Nyugi!
    Már hol van már Silvio Berlusconi?
    Hagyják még kicsit “pattogni”, had mutassa ki teljesen foga fehérjét, majd “jegelik”, bízva örökre!
    Ahhoz az is kell, hogy tömegek “éltessék”, főleg itthon!
    Eljön annak is az ideje!
    Mielőbb!!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  3. Csak vigyázzunk, Berlusconi is visszatért már egyszer, pedig megbukott, ha jól emlékszem. Most sem akart lemondani, belekényszerítették. Nem lepődnék meg, ha újra visszatérne.A diktátorok nem lépnek le csak úgy, jószántukból. Ő még nem is volt az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  4. Mar az is kihivas vagy tobb annal hogy Magyaroroszagon valami elorehaladast fejlodest mutasson fel OV. Erre is keptelen marpedig a valasztasi sikerhez kell, sot elengedhetetlen. Ha nem kepes hazai palyan hogy lenne kepes erre kulfoldn.

    Ez egyben azt is jelenti hogy vagy megbukik 2014 ben vagy pedig durvabb eszkozkhoz fog nyulni ” valami” tortenni fog hogy akar rendkivuli allapotokat jelentsen be hogy igy tartsa meg a hatalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Rendben, szeressék a lengyelek a magyar Kacinskit.
    De lehetne esetleg kapni tőlük egy olyan repülőgépet, amilyen azt a bizonyos Kacinskit szálította? Egy esély nekünk is jár…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (47 szavazatból)
  6. Ragadnának össze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  7. Vigyazat ne essunk tulzasba a papat nacinak nevezni,szomoru.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -25 (43 szavazatból)
  8. Ego
    2012. március 25. vasárnap
    23:11
    Rendben, szeressék a lengyelek a magyar Kacinskit.
    De lehetne esetleg kapni tőlük egy olyan repülőgépet, amilyen azt a bizonyos Kacinskit szálította? Egy esély nekünk is jár…
    Esetleg egy gépkocsit Ausztriából, olyat amilyen Jörg Haidert szállította….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  9. Imre
    2012. március 25. vasárnap
    23:24
    Vigyazat ne essunk tulzasba a papat nacinak nevezni,szomoru.

    Valóban? Itt arról a pápáról van szó aki fiatal korában a hitler jugend tagja volt….
    Az a szomorú, hogy ezek után pápává választották!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  10. imre:
    Miért ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Megjobbított Úszókészülék

    Hol nevezték nácinak a pápát? Nincs a cikkben ilyesmi. Természetesen nem náci a pápa. Egyszerűen ő a pápa, és ez már önmagában elég súlyos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. Ha annyira szeretik, akkor vegyék magukhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  13. Sollen alle VERRECKEN, aber BALD!
    (DÕGÕLJÕN MEG mindannyi, de HAMAR!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. “Orbán ezzel megkezdte az alkotmányos demokráciák szétverését egész Európában, miután exportálja fasiszta rendszerét az Unió más országaiba, és híveket toboroz más európai országokban is. ”

    -
    Sajnos az elmúlt évtized aljas aknamunkája, lassan és lopakodva kellőképpen elfertőzte a termőtalajt, hogy kultúrnövények már nem nőnek rajta csak a gazok szaporodnak egyetemben a buja és mérgező aljnövényzet speciálisan kártékony parazita élővilágával, flórájával.
    -
    Mint sokan rávilágítottak ez a veszély egész európát fenyegeti, bár az Európai Uniótól való segítség remélés nem feltétlenül sikeres, mivel maga az Unió is fiatal és tapasztalatlan ahhoz, hogy ilyen fokú kihívással eredményesen szembenézzen és gyorsan hatékonyan reagáljon, másrészt a történelem ismétli magát, és Európa nehezen akar tanulni, amely gyengeségét a warmonger a régi receptek szerint eredményesen kihasználja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Dr ur on 13 eves koraba is dr volt?Szerintem az elso sorba ult az uttorok soraba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
  16. Hiába, hiányzott már a régi testvéri szeretet az elvtársaknak!
    A lengyel nemzeti konzervatív katolikus elvtársak nem találtak ki újat, felmelegítik a KGST és a Varsói Szerződés haladó hagyományait, amikor minden szív egy ritmusra dobbant, csak most pápista köntösbe burkolva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  17. A Vatikánnak sok esélyt nem adok, mert mondjuk félig gúnyosan és félig szomorúan, akik idáig a magyarokkal szövetkeztek, azok mind bedőltek i.e tönkrementek. Akiknek a magyarok a szövetségesei voltak azoknak annyi. Nézzük a történelmet. A magyar már rossz kabala. Monarchia bedőlt, a Szovjetunió bedőlt, most dönti be az EU-t, aztán a Vatikánt.
    -
    Sajnos csak egyetlen dologhoz ért a magyar, a csónakringatáshoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  18. Mekkora pårt ez az SP?

    Mostmår ideje Europåt felebreszteni es ålljon a sarkåra, meg akkor ia ha ez nekunk fåjni is fog! Megerdemeljuk, ha ennek az ørultnek hatalmat adtunk a kezebe!
    Mår csk egy villåmgyors nemzetkøzi øsszefogåssal lehet megållitani, de meg kell, bårmi åron!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  19. Ne felejtsük:
    Viktorkánk politikailag, a kommenizmus elleni harcban edződött!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Eagle – sajnos ahhoz ELŐBB kell bedönteni az EU-t.
    Balogh Lajos – gondolom ezért akadályozzák az ügynökakták nyilvánosságra kerülését. Nehogy kiderüljön, hogy “belülről bomlasztott”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. “Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.
    Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.
    Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…”

    Nagyváradi Napló 1902. január 31.
    Ady Endre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  22. Példaértékű tett, hogyan lehet katonai puccs és véráldozat nélkül megszüntetni egy demokráciát és félelemben tartani több millió embert!
    Kemény próbája volt a 3 millió ember 3000 milliárdjának elvétele, mely tök simán ment! Ha ezt az előző kormány tette volna meg, nem az utcakövet, de az aszfaltot is feltépette volna a zemberekkel!) Azóta tudja, ő bármit megtehet…
    Sokan fogják követni, ha nem ébrednek fel akik tehetnének ez ellen. (A magyarok nem, mert nagyon jó birkaanyagból vannak összegyúrva!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  23. dr. Kné
    2012. március 26. hétfő
    09:42
    Mélyen igaz!
    Lásd, a tegnap Esztergomban megtartott népszavazás eredménytelenségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  24. Nézzük csak BÉNULTAN A SZÉP JÖVŐ ELJÖVETELÉT.MEG IS ÉRDEMELJÜK.DE A GYEREKEINK UNOKÁINK IS VAJON?
    És az Európai Uniónak is ez kell?Valószínű ha hagyják.Úgy tűnik átrendezik a milliárdosok csapatát.Ha ők nyernek a vatikánnal együtt akkor mi a tisztességesen gondolkodó emberek beáshatjuk magunkat jó mélyre.Így kell ezt csinálni magyarok hajrá előre a birkák útján.Halljátok a főkolompost hamarosan megváltja a világot.HURRÁ!
    Én már nem értek semmit.Mire várunk mire vár még Európa?Mi folyik itt tulajdonképpen?
    Kell itt még valamiről beszélni amikor egy világ változik majd?Demokrácia szemétdombra jön a szép új középkor.Emberek még mindig alszotok???De meddig?Ha késő lesz akkor már ordíthattok mert senkit nem fog érdekelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Kegyes urunk ígérte meg, hogy ismét mintaország leszünk.
    Ezt szolgálja a kormány reformpolitikája és a magyarok képessége a talpra állásra, amiben jobbak Európa bármely nemzeténél – fejtette ki Orbán Viktor miniszterelnök a bajor televíziónak adott, vasárnap sugárzott interjúban.
    Abban mindenesetre igaza van, hogy amit erőszakkal fejre állítottak, annak azért jobb lenne talpra állni. De nem szeretnék szeretett elöljárónk nagyívű gazdasági programjának ellendrukkere lenni, hiszen mi, magyar állampolgárok olyan helyzetben vagyunk, mint a hasra fektetett férj, akinek a hátán keresztbe fektetve pocsékolják meg kikezdhetetlen tisztességű feleségét – minden mozdulat egy-egy tőrszúrás a hitvesi szívbe.

    A kór, mely nemes vezetőnket gyötri, megállíthatatlanul elharapózni látszik, téveszméi – például, hogy Magyarország Görögországnál is nehezebb helyzetben volt a kormányváltás előtt – végérvényesen és visszafordíthatatlanul rögzülni látszanak.

    Ezt támasztja alá briliáns helyzetelemzése, mely szerint az ország “részben a nemzetközi politika, részben nemzetközi erők, részben pedig saját adósságai miatt” gyakran került az összeomlás szélére.”
    Hogy ez marhaság, ezt most hagyjuk figyelmen kívül, de úgy tűnik, hogy a régebb óta meglevő mentális betegségek – a mániás depresszió és a szociopátia – után üldöztetéses téves eszmék is hatalmukba kerítették a Mi Boldogságunkat, akinek ebből eredeztethető megjegyzése véleményem szerint talán az egyetlen őszinte megnyilatkozása az idézett mondatban.
    Milyen kár, hogy a megállapítás egy beteg elme terméke és semmi köze nincs a valósághoz.
    Hogy miből gondolja, hogy itt nemzetközi erők törnek a mi vadvirágos – gerlebúgásos kicsiny hazánkra, azt talán csak egy pszichológus díványán lehetne kideríteni, de szerintem nem érné meg a ráfordított energiát, ha szalajt, hát hadd szalajtson, legyen bánatos miatta az édesanyja, aki még ismerhette józan, értelmes ifjúkorában – nekünk már csak a kór elhatalmasodása jutott.
    Mint köztudott, a hurrá-optimista nyilatkozattal szemben a valóság kissé másként fest: Londonban egyre több elemző beszél újra Magyarország államcsődjének lehetőségéről az IMF-tárgyalások húzódása miatt. Ha ez így megy tovább, újra bezuhanhat jövő héten a forint – írja a fn24 elemzése.
    És emlegeti Argentínát.
    A Capital Economics pénteken kiadott elemzésében ugyanis úgy látja: Magyarország előbb-utóbb be fogja jelenteni, hogy egyszerűen nem tudja államadósságát rendben törleszteni.
    Az elemző úgy okoskodik, hogy a különböző utak, amelyek megkönnyítenék az adóssághelyzetet, mind zárva vannak az ország számára.
    Nem fogja kinőni terhei a gazdaság gyors növekedéséből származó adóbevételek segítségével, mert lassú lesz a növekedés.
    Nem tudja egy ügyes trükkel elinflálni az adósságát, mert ennek zöme nem forintban keletkezett, hanem devizában.
    És aligha fogja tudni újra meghúzni a nadrágszíjat, hisz már így is öt éve folyamatosan megszorítások vannak.
    Így az ország számára valószínűleg nem marad más, mint az az út, amit Argentína választott 2001-ben.
    Na, ha ez bekövetkezik, akkor azt még gyermekeink gyermekei is meg fogják érezni, és a nép imáiba fogja foglalni a Lánglelkű Forradalmár nevét, merthogy a legszegényebbek mennek majd a gettókba meg a temetőbe, a középosztály elveszíti vagyonát, a leggazdagabbak meg a maffiózók (nagy az átfedés a két csoport között…) – hazahozzák a pénzüket.
    Azután a leggazdagabbak – ahogy népiesen szokták volt ezt kifejezni – szarér – húgyér felvásárolják az országot, már elnézést a rusztikus, ám plasztikus kifejezésért!
    Ez történt Argentínában is, Frei Tamás csinált erről egy remek műsort, Argentín tangó címmel, néhány évvel ezelőtt.

    Nincsen abban ellentmondás, hogy Vezérünk hibbant és mégis, ilyen bonyolult tervek megvalósítása érdekében mesterkedik, – az ember a legnehezebben a szakértelmét veszíti el, mikor már a kanállal sem találja el a száját, a foglalkozásához még akkor is ért.
    Márpedig az ő szakmája a nagyüzemi lopás és rablás, ebben profi, nem a miniszterelnökségben.

    Ugyan, kit is érdekelne, ha csupa ügybuzgalomból nem libát lopna, hanem libanevelő és feldolgozó telepet, tokkal – vonóval, gúnárral, óllal, Vukkal, ha a népnek lenne tisztes és biztos megélhetése, de sajnos nincs.
    Hogy mire számít a mi boldogítónk – ki tudja?
    Talán éppen most húz tizenkilencre lapot, talán már húsz is az a tizenkilenc, csak még kábítja saját magát.
    Mindenesetre a tét a mi életünk, és ezen azoknak is el illene gondolkodniuk, akiknek tetszik a nagypofájú kókler műsora.
    Nehogy már késő legyen, mire felébrednek!

    http://www.pupublogja.hu/2012/03/mintaorszag-mint-romhalmaz.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  26. Elolvastalak Visszakézből.Egyetértek tudom csak nem fogom fel miért nem akadályoztuk ezt meg .Két éve járok tüntetni tiltakozni és tudtam miért megyek.Mindenkinek lehetett tapasztalata 1998-2002-ig.Hol vannak a magyarok és hol vannak a külhoniak?Ez itt tetszik ennyi embernek?Elhinni nem tudom de a tények makacs dolgok.Ha úgy igaz ahogy írod miért nem meri senki kimondani magyarul a miniszterelnökünk orvosi kezelés alatt áll. Ennyi akkor hogy vezethet egy országot kérdem én?Hitler is megtette de azt hittem talán tanult belőle a világ.Semmit nem tanultunk?Újra belelépünk ugyan abba a folyóba?Nem tudjuk önmagunkat és egymást megvédeni.Ez a világ nagy tragédiája!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  27. Irénke! Nem késő lesz! Már nagyon késő van!
    Ahova betettük a lábunkat, akkor ott mindíg elkezdődött a vég, de ha csak látogatásra is ment, Mubark, Kadhafi, stb nem jó omen a vezér.
    Merkel és Barroso presztizs-kérdést csinált Orbánból “a mi kutyánk kölyke” és kitartottak/kitartanak mellette, egyedül Cohn-Bendit látta kivel áll szemben az EU, de nem álltak mellé, így most már nagy a baj. A mi bajunk pedig, a magyar kisembereké pedig a legnagyobb baj, és a legszomorúbb a helyzetben, hogy nem is látni a változtatás igényét, azaz el vagyunk a langyos dagonyában…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  28. Az elmebaj , úgy tűnik nemzetsemleges.Vannak hülyék Lengyelországban is, de ott nem fideszesnek hívják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. T. dr.Kné!
    Csak egy támogató szavazatot tudtam adni, sajnálom, a rendszer nem enged többet, maximálisan egyetértek a véleményével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  30. Én általában indulatból írok ide mert nem igazán lehet tolerálni ezt a barmot ,
    de hogy még követőt is szerez magának az durva !
    Csak úgy beugrott az a kérdés , kinek éri meg ezt az elme roggyantat hatalomba tartani ? Jó-e az Uniónak hogy fasiszta (felújított) szövegekkel kábítja a hatalomra éhes hasonszőrű férgeket és össze is fogja őket amíg az érdeke ezt diktálja , annyi kárt okozva mint egy kisebb HÁBORÚ !!!!!!!!
    Gazdasági fellendülés ebből nincs (hosszabb távon haszon nincs ) , gyakorlatilag az Unió ellensége ami megint csak a hátrányokat gerjeszti , a demokráciáról nem is beszélve mert úgy támad rá mint cápa a véres húsra !
    Az ellenzék is szétzilálva teszi a dolgát , mindegyik mást akar ugyan úgy (nagyjából annyit érnek mint az Etióp légierő , jól megmutatták a középső ujjukat ).
    Ezek a hatalmas eredmények kinek kedveznek Európa szerte ? Mire jó ez ?
    Polgároknak , gazdaságnak , demokráciának nem !!!
    AKKOR KINEK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. marslakó – köszönöm.
    Bár ne lenne igazam…annyira szeretnék már nyugiban, békességben élni. Az első kormányzása és a 8 évnyi ellenzékisége nem kecsegtetett semmi jóval, így én nem rájuk szavaztam. Azt, hogy túlnyerték magukat és ettől elveszítik minden józan ítélőképességüket csak sejtettem, sajnos mások nem. Sokan azt hitték, ha megkapja a 2/3 támogatását majd békében élhetnek! Ennyire nem ismerték ezt az izét…ja, és politológusoknak mondják magukat.
    Minden tettét a leszámolás és a bosszú vezérli, még ha ezt másokkal mondatja ki és hajtatja végre.
    Egy tisztességes politikus nem akarja megölni az ellenfelét – az az egy mondata (több is volna)már nem tehetné őt Magyarország miniszterelnökévé, és? Csak meg kell nézni a bőszen minuszolókat – nekik megfelel és Kertész Ákos szavai egyre helytállóbbak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  32. dr. Kné
    Népies változat: Puliszka nem robban.
    Tudálékos változat:
    Az MSzp vezető rétege, sőt, a demokrácia vezető rétege is a kádári gulyás-szocializmusban nevelkedett, ugyanúgy nagyrészt az állam (mint jó fejőstehén) tőgyein lógó, privilegizált helyzetét kihasználó, azt konzerválni kívánó személy (volt, és még ma is az). Ebből a helyzetből nagyon nehéz tömegeket megmozdítani.
    Az ájtatos fasiszta jobboldal még a régi szép dzsentri-korból idemerevült révület foglya. Kiváló mimikrivel vészelték át a szovjet megszállás éveit, ami azért sem volt nehéz, mert a fasizmus csak előjelben tér el a szocializmustól, ahogy nemzeti szocializmus is a (hadi-)kommunizmustól.
    A polgári liberális demokráciának nincs tömeges képvisele Magyarországon. Az sem jobb-, sem baloldali, tehát nem is részese ennek a világnak. Éppen ezért kiválóan alkalmas bűnbaknak.
    Attól tartok, megint a fejünkön találtam a szöget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Azt mondanám nem vág a témába ,de itt minden a témába vág.zacskót készítsetek az esetleges hányinger esetére.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UqpMPdXGxdo#!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Van még lejjebb?
    Sajnos lesz!
    Még zuhanunk! :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Verse,
    Persze, hogy a temaba vag. A dzsuva saman meg a jajgatoasszony – ezeket honnan szedtek elo? Hatborzongato. Es mi koze van a samanhitnek a szent korona tanhoz? Talan az, hogy mind a ketto hazugsag? Isten ovja Magyarorszagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Visszakézből:
    A magyar miniszterelnök gyerekkorában is egy öntörvényű, kezelhetetlen fiatal volt, akit hiába vert meg az apja, hiába kapott büntetést, nem segitette jobb belátásra. Csak a foci érdekelte és a feltünés. Lévai Anikó kegyeiért is megverekedett, mert a harc a mindene, az ellenfél megsebzése és elpusztitása.
    Ez a buta magyar nép meg egy ilyen hatalommániás, beteg emberre bizta az országot, vagy csak egyszerűen nem ment el szavazni. Viktor erre cinikusan azt mondta, akik a szavazásról távolmaradtak, azok meg felhatalmazták őt.
    Mi más ez a nép, ha ezt nem tudta!!!
    Bár hiveinek, akik jó beosztásba kerültek a hűségükért és nem a tudásukért, itt van Amerika, de a magyarok legtöbbje negativ spirálban zuhan a pokol feneke felé.
    Jó utazást okoskák!
    Csak az a baj, hogy én is süllyedek, pedig nem rájuk szavaztam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  37. Már több mint egy éve annak a félelmemnek adtam hangot itt, hogy mi lesz, ha Orbán megfertőzi Európát. Akkor azt mondtátok, hogy ez hülyeség, ugyan már! az EU kiveti magából… Ugye, még mindig így látjátok?! Kérlek, mondjátok azt, hogy hülye vagyok, ilyen nem fordulhat elő! Sokkal inkább lennék az, mintsem ez történjen.
    .
    Amúgy meg nem értem. Sokan mondogatják, hogy így birka nép meg úgy birkák az emberek. Mi a baj szegény báránykákkal? Olyan helyes kis állatok. Nem?
    Meg aztán gondoljunk csak bele a vallási terminológiába: nyáj, pásztor…
    Véletlen lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Nos, a cikkből két tanulság/következtetés vonható le:
    1.) Z.Z. és pártjának tagjai NEM Magyarországon dolgoznak, adóznak, élnek (fizetik a rezsit és az adót), így fogalmuk nem lehet arról, hogy milyen jó dolguk van Lengyelországban!
    2.) Úgy látszik, valamelyik egészségügyi reform alkalmával a lengyeleknél is bezárták az összes állami diliházat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  39. Szomorú, de ez a valóság ! Az hogy a magyar alapból hülye, az egy dolog. Remélhetőleg a felvilágosult Európának nem csak köcsög jogász és politológus ivadékok a vezetői ! Ha meg Ők is félénk semmirekellő versenyzők, akkor megérdemli egész Európa, hogy egy szarházi figura és követői szétverjék a Németek majd 100 éves álmát a Mittel Európa és Grossraumwirtschaft elméletét amely a mai Európai Uniót mint egységes ” nagytérgazdaságot ” jelenti a saját közös pénzével. A világ gazdasági régiói közötti, piacokért folyó harcban csak ez jelenti a megoldást, a talpon maradást. Igaz ez Amerikának és a Vatikánnak súlyos sebet jelentene. Kisöpörnék a Dollárt mint másod valutát Európából, majd a szekularizált társadalmakban az egyház még nagyobb hátrányba kerülne. Várjuk meg a 2014-et . Visszatekintve ki gondolta volna, hogy a 1994-ben 3 %- os Párt a FIDESZ 1998-ban választást nyer. A most kis támogatottságot élvező pártok még felnőhetnek. Az EU tagállamai azzal tudnak segíteni,hogy szigorú elvárásokat támasztanak a támogatások fejében, vagy megvonják a pénzeket. Ezzel a népszerűséget le lehet rombolni. Ne felejtsük ! A magyar többsége nem szeretetből szavazott a FIDESZRE , hanem a Szocikat megutálva voksolt rájuk és a Jobbikra. Ez a tömeg mindig így viselkedik. Most is sokan vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Én újból csak a tömegráhatással bíró, demokratikus parlamenti ellenzéki pártok politikusait és funkcionáriusait hibáztatom azért, hogy még mindig képtelenek felfogni:
    a tét ma már nem egyszerűen az ő politikusi jövőjük bebiztosításának az ügye, hanem az egész hazai demokratikus értékeket valló népesség intaktságának a megvédése, valamint a magyarság tényleges felemelkedését szolgáló erőforrások megmentése!
    Ma már egyszerűen cinkosságot vállal a Fidesz-KDMP-l az, aki hozzájárul az Orbáni, hamis magyarkodásra, a demagógiára és a megtévesztő propagandára épített látszatdemokrácia működtetéséhez.
    A Orbáni áldemokrácia bizonyítékai már sokkal számosabbak annál, mint amit elégségesnek tekinthetnénk mi, független választópolgárok!
    Ugyanakkor a demokratikus parlamenti ellenzéki pártok az óriási hitelességi deficitjük miatt képtelenek a mögöttük álló polgári ellenzéket megszólítani, mert a polgári mozgalmakkal való viszonyuk még mindig olyan átlátszóan ambivalensnek mutatkozik, mint amilyen ambivalens volt a viszonyuk a társadalmi nyitottságra akkor, amikor éppen hatalmon voltak és a “simlis” pártérdekek gyakorta “felülírták” a közérdeket! A hitelességi deficit pedig egy természetes következménye az ambivalens politizálásnak.
    Mindezen okból eredően:
    (1) Véglegesen lejárt az üres szólamokra, a hitegetésekre, a betarthatatlan ígéretekre és a “jó pofizásra” épített politikacsinálás korszaka a pártok számra, mert az önös érdekű pártoskodás, vagy az árokásás, és az egymás elleni uszítás, azaz, az összefogást tudatosan megakadályozó politizálás folytatása a társadalom totális individualizálódásához fogja eljuttatni ezt az országot, amely tovább lök bennünket a lecsúszás lejtőjén.
    (2) A választók parlamentarizmussal való megnyugtatása és hitegetése helyett ideje lenne a választók közé menni és elmondani nekik, hogy már 2011. év fordulóján (!) miként vált lehetetlenné és értelmetlenné a demokratikus választói tömegek parlamenti képviselete! Mert az, hogy az teljességgel értelmetlenné vált, az biztos.
    (3) Mindezeken túl, a magukat demokratikusnak tartó pártok hitelességüket csak, és úgy lesznek képesek visszaszerezni, ha őszinte politikai elkötelezettséget vállalnak a civil mozgalmakkal és kezdeményezésekkel, sőt, azok szerveződését és későbbi politikai szerepvállalását maguk is elő fogják mozdítani, illetve garantálni!
    Szégyenletes az, ami ebben az országban a Fidesz-KDMP alantas propagandája és becstelen mesterkedései, valamint a demokratikus magyarság bénasága miatt már eddig is megtörténhetett.
    De legalább ilyen szégyenletes és szánalmas lenne azt látni, hogy a demokraták mozgalmait és szövetségét gusztustalan presztízsviták és kölcsönös betartások, vagy éppen maguk a pártok kárhoztatnák további bénaságra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Lengyel barátainknál már nagy hagyománya van a Szolidaritásnak.
    Nyilván ezért fordultak ők is arccal a szakadék felé. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Báthory Ödönke

    Magasabb, mint Őszentsége. És magára mutogat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Gyalázat, amit ez a közveszélyes szélhámos Orbán tesz a magyar néppel és környezetével.
    Ilyen kishitűek lennének az emberek?
    - ennyire rövid látóak?
    - ennyire nem érzik itthon, hogy mi készül ellenük, a gyerekeik, a szüleik ellen? — még meg is szavazzák, hogy munkanélkülivé váljanak,
    - meg is szavazzák, hogyha a gyermekük nem jól tanul, kirakják az utcára az iskolapadból ?
    - vidáman tudomásulvették, hogy a magányugdíjpénztári megtakarításaikat elvették?????
    - nyugdíjasokat szorongatják,
    - betegektől a gyógyszerük megvásárlásának a lehetőségét megvonják pénzbeli MEGSZORÍTÁSOK garmadával,
    - hajléktalanokat azonnal kitíltottak a “kényes” helyekről, elnézték nekik????
    - az öngyilkosságba menekülők számát már NEM IS MERIK PUBLIKÁLNI, olyan sokan vállalják ezt a kényszert, a tetézett gondoktól menekülésre,
    - stb. stb.
    - és még jön ez a szélhámos Orbán az eszement pasas, aki LENGYELEKET hívott és FIZETETT meg, hogy mellette “daloljanak”, ISZONYAT,
    - ennek az embernek MINDENT SZABAD?
    - KI LESZ KÉPES MEGÁLLATANI ORBÁNT,
    - KI FOGJA LEMONDÁSRA KÉNYSZERÍTTETNI, mert igen itt az ideje ennek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. dr. Káné!
    “…ja, és ezek nevezik magukat politológusnak.”
    .
    No és aztán, mi az a politológia? Talán egy tudomány, olyasmi, mint a fizika, v. az orvostudomány, de ne menjünk messzire, netán olyan mint a közgazdaságtan? Gondolom, érzi, hogy a kérdésben ott búvik a válasz is. Ez a “diszciplina” arról szól, hogy a maga a politika milyen munkamódszereket, milyen “technikákat” alkalmaz az alkalmazó érdekében. A politológus pedig valamely (alkalmazó), a megbízója nevében úgy csűri csavarja a szót, hogy az annak megfeleljen. Mindezt a tudást abból a “tudományból” meríti, amely legkevésbé a tényekre és mégkevésbé történelmi tényekre és tapasztalatokra támaszkodik. Ugyanakkor a cél érdekében mindig szentesíti módszert, mivel a legtöbbjük szerint a politika a politikáért van és nem az emberért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  45. Nem is tudom miért is jut eszembe Kertész Ákos! Netán azért mert igaza van? Egy a baj, az, hogy kint külföldön a szociálisan érzékenyek sokkal jobban fel vannak háborodva és emelik fel szavukat a Mo.-n lévő mind jobban fasizálódó és a múltba visszatérő rezsim miatt (a kormányhoz ‘” urambátyám” közeliek kapják a többszáz hektárokat, birtok rendszert alakítanak ki. Lesz itt még cselédség meglásd!!!!
    És a magyarok türnek, mert a tűzhöz közeliek jól tudnak szervezkedni! A szegények meg elbújnak, a saját érdekükben sem mozdulnak!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Mielott barmi rosszat irnank a Vatikanrol, vegyuk fontolora mit szolna a Pa’pa ha megtudna, mi is Dr. Eldradtol kerunk tanacsot mindig. Mert o is…vigyazzatok Testvereim, egy lepest sem Dr. Eldrad magas szellemi segitsege nelkul!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  47. Stáry Lóránt

    Utaztatták, etették és itatták ismeretlen anyagi forrásból? Miért ismeretlen a forrás, hiszen nyilvánvaló, hogy állami pénzből finanszírozták. Akkor pedig így vagy úgy , de a nemzet pénzéből, hiszen minden állami pénz az emberek adóforintjaiból jön létre. Van miből bőkezűsködni ennek a törpe diktátornak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  48. Leslie G. Charteris

    Azt hiszem ez az a lengyel párt, amelyik azt is mondta, hogy nekik olyan vezető kell, mint O.V. Szerintem vigyék, sokan még fizetnének érte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy-interjú az olasz l’Unitában 2012. június 25. hétfő | AN

Orbán a Die Pressében 2012. június 18. hétfő | AN

Orbán: „Bármely percben jöhet az IMF” 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos