Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csak úgy doktor úr ő? 2012. március 27. kedd 11:38 | AN Forrás: Hír24, MaNem, Nol, Népszava.hu

  • Hozzászólások(135)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csak úgy doktor úr ő?
Budapest – Úgy tűnik, Schmitt Pál sikeresen megússza a kisdoktorija koppintását: a nevüket nem vállaló szakértőkből álló bizottság a fideszes cselédsajtó magabiztosnak tűnő értesülései szerint holnap kihirdeti, hogy a grammatikai finomságokhoz is értő államfő nem is bolgár és német kutatótól lopta az azok munkájával egyébként szóról szóra megegyező dolgozatát, és ha egy kicsit mégis lopott, akkor sem ő a hibás, hanem aki hagyta.
.
Schmitt Pál Dél-Koreában lesz holnap, amikor kihirdetik a Semmelweis Egyetem által létrehozott tényfeltáró bizottság plágiumvizsgálatának eredményét. A Magyar Nemzet információi szerint az öt tagból álló testület megállapította, hogy az akkori, tehát az 1992-ben hatályos jogszabályoknak és az egyetemi szabályzatnak megfelelt Schmitt Pál dolgozata, ezért nem indokolt a doktori cím elvétele. A Fidesz Politbürójának szócsöve úgy tudja, a tényfeltáró bizottság a disszertációban felhasznált források megjelölését szakszerűtlennek minősítette, ugyanakkor arra is rámutatott, hogy erre már az előopponensi véleményben fel kellett volna hívni Schmitt Pál figyelmét, ám ez nem történt meg. Egyértelmű tehát, hogy nem a tolvaj a hibás, hanem az előopponens, aki nem véleményezte, hogy szakszerűtlen a forrásmegjelölés.
.
Tóth Miklós, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának dékánja január végén jelentette be, hogy megalakult a bizottság, amely március végén zárja majd le Schmitt Pál disszertációjának vizsgálatát. Schmitt Pál az elmúlt időszakban többször visszautasította a plágiumvádat. Szerinte legjobb tudása szerint készítette kisdoktori disszertációját, és nem tulajdonította el senki szellemi tulajdonát. Neve ennek dacára szétválaszthatatlanul összeforrott a plágium kifejezéssel.
.
Az érvelés aligha áll meg, miután már a Kádár-rendszerben sem volt bocsánatos bűn, ha valaki ellopta más szellemi alkotását. A Népszabadság felidézte, hogy a Legfelsőbb Bíróság 1981-ben úgy döntött, az alperes megsértette a szerzői jogokat, mert más doktori értekezéséből szó szerint emelt át részeket, azokat nem tette idézőjelek közé, nem jelölte meg a forrást, az irodalomjegyzékben csak a szerző másik munkájára hivatkozott. Az ELTE akkor visszavonta a kisdoktori címet. A hvg.hu szintén arról írt, hogy Schmitt Pál védekezése sántít, mert az elnök dolgozata a 20 évvel ezelőtti elvárásoknak, törvényeknek sem felelt meg, amit neki is tudnia kellett, éspedig hivatalból, hiszen a Magyar Olimpiai Bizottságban hozzá tartoztak az oktatási, tudományos ügyek.
.
A pesti Népszava ugyanakkor arról ír, hogy Schmitt Pált nagy valószínűség szerint megfosztják doktori címétől a tényfeltáró bizottság jelentése alapján. A testület nem dönthet másként, hiszen a sajtó által készített szövegösszevetések, a körülményeket felfedő oknyomozás eredményeként a plágium nyilvánvaló. A kérdés csak az, hogy a vizsgálóbizottság ki meri-e mondani a vád beigazolódását, illetve hogy ennek mi lesz a következménye. A testület ugyanis csak egy jelentést készít, melynek hatására az SE etikai bizottsága dönt Schmitt Pál doktori címének megvonásáról, írja a lap, amely szerint ezt követően válhat aktuálissá a köztársasági elnök lemondása.
.
A plágiumügy lehetséges végjátékáról a hír24 videóriportere megkérdezte a fideszes képviselőket, illetve magát a „first ladyt” is, aki udvariatlannak tartotta érdeklődésüket.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 32 szavazatból)
Csak úgy doktor úr ő?, 4.3 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(135)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

135 Reader’s Comments

  1. A szerecsenmosdató bizottság nyúlbélákból áll. Félnek. Félnek Orbán Viktor könyörtelen bosszújától. Ezért nem merik leírni a nyilvánvalót. Az sem izgatja őket, hogy ezzel aláássák – méghozzá tudatosan, egyértelműen kispolgári módon egzisztenciaféltésből, vagyis rövidtávú önös érdekből – az egész magyar doktori társadalom tekintélyét. Tőlük (is) megvonnám a doktori fokozataikat. Nem méltóak rá. Pont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. kovácsúr:

    - Ugye?

    Én is szeretném nagyon agresszívan figyelni Shit pált, vagy az egyébként évek óta USA- ban élő lányait egy GM5 veszélytelenebb végéről…

    Már elnézést, de nagyon gyilkos gondolataim támadnak a magyarsztáni népvezérekkel, de még a mindebből a szabadrablásból közvetlenül is hasznot húzó családtagjaikkal kapcsolatban is… mind megérdemelné a halált, aki ebben részt vesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  3. “Első fokon megszűnt az eljárás a sarkadi Tescóból fizetés nélkül egy árazógépet magával vivő fideszes önkormányzati képviselő ellen. Az áruház igazgatója panaszt tett az ügyészségi döntés ellen. Murok Ferenc elismerte, hogy ittas volt. Hosszú, tízperces videónyilatkozatban beszélt az ügyről, szerinte a rosszul elsült tréfából ellenfelei csináltak országos ügyet, akik visszavágtak nekik, mert a közpénzek szigorú őreként lépett fel ellenük.

    Rosszul elsült tréfa következményének tartja az ellene lopás miatt indult eljárást Murok Ferenc sarkadi fideszes önkormányzati képviselő, a város pénzügyi bizottságának elnöke, aki egy árazógépet vitt magával fizetés nélkül januárban a helyi Tesco áruházból. A helyi tévé kamerája előtt felolvasott nyilatkozatban Murok részben saját hibájával, részben ellenfelei rosszindulatával magyarázza a történteket.

    “Azon a napon hétvégi billiárdverseny előkészületeit végeztem barátaimmal, jó hangulatban” – mondta a képviselő, aki állítólag egy magára hagyott bevásárlókocsiban látta meg az őrizetlenül hagyott “adathordozó árazókészüléket”. Murok állítólag meg akarta viccelni az áruház neki ismerős vezetőjét, ezért vitte magával a számára egyébként értéktelen gépet, amit később önként visszavitt és átadott az biztonsági őrnek.

    “Elismerem hogy rosszul sült el a tréfa” – mondta a felvételen Murok, aki néhány nappal később tudta meg, hogy az áruház vezetője feljelentést tett ellene. A képviselő szerint ennek igazi oka nem az volt, hogy elvitte a gépet, hanem a vezető neheztelt rá egy korábbi ügy miatt: a pénzügyi bizottság elnökeként feljelentést kezdeményezett, mert az áruház-igazgató által vezetett egyesület nem fizette vissza az önkormányzattól kölcsön kapott 650 ezer forintot.” A Fideszes önkormányzati képviselő bement a Tescoba és lopott és miután elkaptál közölte, hogy viccelt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  4. Ha én lopom el a Tescoból az árazó gépet akkor velem is ilyen elnéző az ügyészség? Vagy lopni csak Fidesz tagsággal lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. Egyébként nem értem, mire ez a nagy felhajtás. Eddig is tudtuk, hogy Semmit Plagi teljesen és tökéletesen alkalmatlan a köztársasági elnöki funkcióra.
    Viszont tökéletesen alkalmas kesztyűbáb Orbán részére. Csak nem hittétek, hogy egy kis lopkodástól majd változik valami? Többet is loptak már Orbánék – oszt abból sem lett semmi bajuk. Most már legalább a többszáz oldalas elemzés is igazolja: csak az lopás, amit még idejében felfedeznek és megakadályoznak. Hofival szólva
    “Ha elszabtuk, hát elszabtuk.
    Utólag már b..hatjuk!
    Az ország értelmi és erkölcsi színvonalához TÖKÉLETESEN passzol az elnöke. Olyat kapott, amilyet megérdemelt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Shit Plág…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Így van ez jól, Olvtársak!
    Ha Plagitól elveszik a címet és lemond, akkor fél év múlva el is felejtik az ügyet és őt, magát is. (“Ki a f*sz az a snitt?”)
    Így viszont szem előtt marad mementóként! Nem fogjuk elfelejteni Ődoktorságát, a magyar helyesírás és mások tudományos munkái iránt érzett őszinte ragaszkodását, a kormány motorizált gojóstolát!
    Egész Európa tudni fogja, hogy karakán, kuruc elnökünkön még a Tudományos Minősítő Bizottság sem babrálhatna ki, ezért már másolja a kandidátusi értekezését.

    Csak a Fidesz!

    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. A Fideszes politikus lopott a Tescoból és magyarázkodik utólag: http://www.youtube.com/watch?v=6oW0V8Xf3To

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. Nem Plagibá itt a fontos igazából – hanem az Orbán vezette “jobboldal” szociofotójáról van szó. A fideSS természetrajzáról, vagy ha úgy tetszik: a magyarságon ejtett “civilizációs” lábnyomáról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. “The Economist: Máshol az államfő a lemondását fogalmazná

    A tekintélyes brit gazdasági lap szerzője Orbán Viktor szavaira emlékeztet, melyek szerint Magyarország többé nem lesz következmények nélküli ország.

    „Másolt, de nem plagizált” – címmel jelentetett meg cikket a The Economist brit gazdasági lap weboldalán a magyar köztársasági elnök, Schmitt Pál plágiumbotránya miatt felállított vizsgálóbizottság kedden nyilvánosságra hozott jelentésének összefoglalója kapcsán.

    A írás emlékeztet az ügy minden fontosabb részletére – a hvg.hu leleplező anyagaira és az államfő nyilatkozataira, melyekben ártatlannak vallotta magát -, illetve beszámol a bizottsági domentum tartalmáról.

    A The Economist szerzője megjegyzi: a legtöbb országban a köztársasági elnök már a lemondó nyilatkozatát fogalmazná hasonló helyzetben, és megemlíti Karl-Theodor zu Guttenberg egykori német védelmi miniszter nevét, aki plágiumügye miatt volt kénytelen távozni tisztségéből.

    „De nem így Magyarországon” – folytatódik a cikk, amely rámutat arra, hogy bár a vizsgálati eredmény megállapítja, hogy Schmitt Pál jelentős részeket másolt a bolgár Geogijev munkájából saját dolgozatába, mégsem lehet felelőssé tenni a történtekért, mert a formai követelményeknek megfelelt, így megtarthatja doktori címét.

    A cikk emlékeztet Orbán Viktor miniszterelnök választási győzelme után elmondott szavaira is, miszerint Magyarország nem lesz többé következmények nélküli ország.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. Mindenkinek joga van szegyelni magat, az allamföje miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  12. A nyugati sajtó és közvélemény Magyarországon röhög!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Miert nem merik vallalni nevüket, a vizsgalo bizotsag tagjai?
    Vizsgalni kellene a vizsgalo bizotsag, es Orban ,,kadergyerek” doktorijat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Ha nem mondatják le, és nem veszik el a doktori cimét, akkor
    nemcsak a tudományos életünk presztizsét járatják le, hanem az
    országét és a kormányét is ! /ha ez utóbbi még nem történt
    volna meg !/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. A végén még plagi pali lesz OV veszte – de akkor részemről minden meg van bocsátva neki. Majdnem minden:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Eszembe jutott ki a f..z az a Dajcs Tompi is. Az első orbáni uralom alatt ki akarták nevezni sportminiszternek, de a főnök összehúzta a szemöldökét mondván, akinek nincs diplomája az nem lehet miniszter. (érdekes, mára ez a vélemény semmivé lett, pont az egyik legfontosabb tárca esetében) Ezután az intés után Tomika a semmiből hipp-hopp villámgyorsan produkálta diplomamunkáját, amit bírálói soron kívül fogadtak el és szinte a rajongásig méltatták kiválóságát. Remélem egyszer még eljön a napja, hogy egy bizottság azt a dolgozatot is megvizsgálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. “1986-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.” 13. év múlva 1999.-ben szerzett diplomát a Tompika!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. Csalo szelhamos banda van a hatalomban es ok hatarozzak meg az erkolcsi normakat,gyerekek ez igy nem fer hogy csak nektek szabad,mast meg eliteltek erte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. Komám… ahol egy belterjes, degenerált állat, mint a jól láthatóan terhelt Tompika minisztériumot kap, bratyi- kitartotti alapon…

    Annak az országnak ott van vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Schmitt egyszerűen abban bízott, hogy soha, senki sem talál rá a bolgár szerző művére eredetiben, vagy legalább nem bajlódik annak lefordításával. Tudta, hogy az eredeti mű a NOB könyvtárában van egyetlen példányban – hát 1992-ben ehhez valóban csak azok férhettek hozzá, aki célirányosan kiutaztak volna ezért Svájcba. Tutira ment, nem volt ő hülye, meg tudatlan. Már akkor is egy szimpla gazember volt.

    2012-re a helyzet annyiban változott, hogy a könyvtárak bibliográfiája felkerült a netre – és egy szemfüles újságíró alaposan ránézett a témára. Schmittnek persze 20 évvel ezelőtt fogalma sem lehetett a netről, az információk szabad áramlásáról. Most egyszerűen megbukott. Schmitt egyszerűen egy csaló.

    Azok a „tudósok”, akik most neki falaznak, hitvány, szolgalelkű emberek, akiknek sem emberi, sem szakmai tartása nincs. Akik vélhetően ugyanolyan nagyvonalúan bánnak a saját publikációikkal, mint Schmitt dolgozatával.

    Aki most nem szólal fel, aki a nevét adja ehhez a disznósághoz, az az országot járatja le – nemcsak a SOTÉ-t, hanem az Akadémiától a Professzorok Batthyány Köréig mindenkit – ám nem éri meg néhány egyetemi f@szkalap miatt még mélyebb lucsokba rántani a nemzetet!

    Véget kellene vetni a Fidesz ámokfutásának, mert lassan a direkt hazugság és a szervezett bűnözés lesz a mérvadó Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  21. Palimadarat még ki is fogják tüntetni!
    Megkaphatja a selmeczi gabi díjat. Ez a díj maga selmeczi gabika. Igaz kicsit üt-kop-pecs, de magyar embör vizzel főz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Az osztályfőnöki órán néhányan alig tudták a nevetést visszafogni, lehet oktatni a srácokat – de nem úgy, hogy hülyék vagytok és mindent bevesztek!
    Ha ez a plágium ügy egy szoci kormány által kinevezett egyénnel esett volna meg a Kossuth téri hugyenották már lemondatták volna, sőt az országból is el kellett volna bujdokolnia! Most a Fidesz lezártnak tekinti a plágium ügyet, a keresztyénydemokratyák szintén örülnek…Hogy ez milyen fényt vet az országra – hát magasról, nagyívben tesznek rá! Egy lapvélemény: más országban már írná a lemondását…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. dr. Kné (2012. március 28. szerda 07:37)
    És az idézett lapvélemény folytatása: “…(vagy legalább keresne egyet lemásolásra)” :) :) :)
    Hírünk a világban.
    .
    Gyerekkoromban teljesen elképzelhetetlennek tartottam Mark Twain “The Man That Corrupted Hadleyburg” (A lóvátett város) című történetét.
    Most látom csak, mennyire elmaradt a képzelete attól, amire egy elszánt gazember képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Schmitt Pál a Magyarnemzet Golyóstolla.. Képes az aláirásra!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Az ország első méltatlansága.
    Gagyi ország
    gagyi miniszterelnök,
    gagyi nem köztársasági elnök
    az ország (többsége) csak ilyet érdemel
    rajtunk röhög a fél világ
    piti falusi kocsmatöltelék stílus
    többezer “csinált” nemdoktor létezik az országban
    vásárolt orosz nyelvvizsga szombathelyi nemdoktor fidesz polgármester tanárnak
    érettségizett miniszter

    A következtetés: a bunkóság nyert hatalmat az ország felett. Ez tetszett, ezt kaptuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. Udvariatlannak tartotta az sajtó érdeklődését a KE. felesége Makrai Katalin.Valóban, sokkal udvariasabb volt Répási Róbert és Szíjjártó Péter, amikor az utcán vegzálták Gyurcsány Ferenc feleségét és gyermekét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Kedves hozzászólók!Tudomásul kell venünk,hogy a fidesz mindent csinálhat büntetlenül,de mindenki másnak tilos és elitélendő.Meg kellene nézni a dajcsika diplomáját is én feletébb gyanusnak tartom azt is.Ami a plagi palit illleti,láttam a riporternek adott válaszát,semmi szégyeent nem fedeztem fel rajta.Én szégyelem miattamagam.Szégyelem,hogy ilyen elnökünk van,aki lejáratta nem csak önmagát,de mindazokat,akik Magyarországon szerzett doktorátussal rendelkeznek.Az egész világ kétséggel fogja ezután fogadni a Magyar doktorátust.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. “Nem mond le Schmitt Pál

    A Koreában vendégeskedő államfő azt mondta, hogy a tegnap közzétett vizsgálati eredmény megerősítette korábbi döntésében és elégtételt érez.

    A köztársasági elnök Szöulban nyilatkozta ezt az MTI-Hírcentrum kiküldött tudósítójának egy nappal az után, hogy nyilvánosságra hozták a kisdoktorija ügyében született vizsgálati eredmény összefoglalóját.

    Schmitt Pál a köztévé déli híradójában így fogalmazott: “egy pillanatig sem” gondolta, hogy le fog mondani, mivel szerinte nem azért választották meg a köztársaság elnökének, mert 20 évvel ezelőtt milyen kisdoktori dolgozatot írt, hanem valószínűleg “más egyéb kvalitások miatt”. Hozzátette, elégtételt jelent neki a bizottság bírálata, hisz “legjobb tudása szerint” írta meg plágiumgyanús értekezését.

    Réthelyi visszapasszolta a Schmitt-jelentést

    A Semmelweis Egyetem (SE) rektora elküldte a Schmitt-jelentést Réthelyi Miklósnak, de a miniszter azt visszaküldte az egyetemnek, mondván, a döntés az egyetemé – tudta meg a hvg.hu. magától a tárcavezetőtől. Réthelyi Miklós arra a kérdésre, hogy lesz-e következménye az ügyben, azt felelte, hogy ez egy egyetemi kérdés. A bizottság egyik tagja, Fluck Ákos ügyvéd különvéleményt fogalmazott meg, ez a Népszabadság szerint a szerzőijog-sértés egyértelmű kimondását, illetve a doktori dolgozat érvénytelenségét tartalmazza.

    A pártok egyébként a várt forgatókönyv szerint jártak el a vizsgálati jelentés tegnapi közzététele után: a Fidesz és a KDNP azt nyilatkozta, hogy lezártnak tekinti az ügyet, az ellenzék ezzel szemben az államfő távozását követelte. Csakúgy, mint azok, akik részt vettek a Kossuth téri villámcsődületen.

    A pécsi egyetem docense kiakadt a Schmitt-ügy végjátékán: úgy döntött, nem bírál többet.

    Schmitt Pál döntése nem pénzkérdés

    Január elsejétől az államfőnek nem kell kettő vagy öt évet hivatalban töltenie ahhoz, hogy jogosult legyen az őt távozása után megillető juttatásokra. A saját kézjegye által szentesített sarkalatos elnöki jogszabály szerint egy volt államfőt ma már mindenféle időkorlát nélkül “havonta a mindenkori köztársasági elnöki tiszteletdíj havi összegének megfelelő mértékű pénzbeli juttatás”, “megfelelő lakáshasználati jog”, az elmaradhatatlan lakásfenntartás, “személyes gépkocsi használat” sofőrrel, egy kétfős titkárság, valamint VIP egészségügyi ellátás illeti meg élete végéig.”

    * Forrás: MTI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Van bőr a pofáján!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Ideje tudomásul venni, hogy a fidesz betartotta a szavát! Azt ígérték a kampányban, hogy “CSAK A FIDESZ!” Semmi kétség, megvalósítottak. Csak fidesz, semmi más nem számít.
    A klientúrájukhoz tartozó személyeknek elég hovatartozásukra hivatkozni, és minden elárusítóhelyen ellentételezés (az árucikk árának kifizetése) nélkül jogosultak bármit saját tulajdonukba vonni. Hogy szakdolgozatra, vagy élelmiszerre, tartós fogyasztási cikkre, földtulajdonra van szükségük, azt saját hatáskörben döntik el. Kinek mire fáj a foga, az már az övé is. CSAK A FIDESZ! Aki meg olyan elmeháborodott, hogy ezen felháborodik, az tehet nekik egy szívességet. Ha engedik neki. Slusssssz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Ma késő este megszólalt az MTA elnöke – és bevitte a kegyelemdöfést:

    http://hetivalasz.hu/itthon/ime-a-legmagasabb-szintu-tudomanykepviselet-velemenye-47462/

    Palibának valszeg meg vannak számlálva a napjai-hetei. Ennek alapján holnap meg KELL fosztani a doktori címtől őmásolgatóságát:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Csillagszemű Szarvaslány

    vélemény
    2012. március 27. kedd
    18:44
    .
    Igen, egyáltalán nem vívott, csak tartalék volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Valóban nem ártana megpiszkálni Dajcs Tompi villámgyorsan elkészített diplomamunkája létrejöttének a körülményeit!
    Egy miniszteri szék várományosa 13 év szorgos egyetemi kínlódása után, hipp-hopp, diplomás minisztar lett!
    Egyre több fideszes politikusról derül ki, hogy mekkora zseni!

    :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. “Elvették Schmitt Pál doktori címét

    A Semmelweis Egyetem szenátusa csütörtök délután úgy döntött, megfosztja kisdoktorijától a köztársasági elnököt.

    Visszavonta a Semmelweis Egyetem Schmitt Pál köztársasági elnök úgynevezett kisdoktori címét – jelentette be Tulassay Tivadar, az egyetem rektora.

    Az indoklás szerint mivel az államfő dolgozata nagy terjedelmű szövegátvételt tartalmazott, a tudományos munka módszereivel készített értekezés szakmai és etikai kritériumainak nem felelt meg.

    Az egyetem szenátusa 33 igen 4 nem arányban szavazott a visszavonás mellett.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Feleselő – stimmel.
    EZ IS “csapatmunka volt” a bolgár és a német úr mellett 2 női kutatótól is smittizett, ahogy az kiderült!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor: Oroszország hőse 2012. április 30. hétfő | AN

Chicago Times: Schmittnek mennie kell a NOB-ból 2012. április 9. hétfő | AN

Kik buktatták meg Plagi bácsit? 2012. április 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos