Ronai and Ronai
AMERIKAI

A politikai rendőrség szerint Orbán antiszemita 2012. március 6. kedd 20:58 | AN

  • Hozzászólások(132)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A politikai rendőrség szerint Orbán antiszemita

Budapest – Számos érdekes állambiztonsági dokumentumot közölt a kuruc.info nevű szélsőjobboldali portál. Ha a kommentároktól eltekintünk, a dokumentumoknak komoly értékük, amelynek nyomán a portál azt kutatja, a Fidesz vajon miért zárkózott el az állambiztonsági iratok nyilvánosságától. A kuruc.info ezzel kapcsolatban Orbán személyére koncentrál, és felveti az oxfordi külföldi beszervezésének lehetőségét, továbbá a katonai elhárítással való kapcsolatát. A dokumentumok közül a szolnoki állambiztonsági szervek jelentését emeljük ki, amelyből az derül ki, hogy Orbán Viktor antiszemita volt.

Az iratok egyike azt írja, hogy a másodszor is bevonultatott Orbán (akit már korábban is beszervezésre alklamasnak tartott és javasolt a kommunista pártállam katonai elhárítása) “beszélt” az elhárító tisztnek, “mindent elmond magáról, a Fideszről és a terveiről”. Érdekes módon számos állambiztonsági környezettanulmány készült a jó kommunistának bemutatott Orbán Győző családjáról, fiáról és környezetéről, nem kifejezetten azért, mert a rendszer ellensége lett volna. Ezekben pontos jellemzést ad a politikai rendőrség Orbán Viktorról, akinek jellemét pontosan úgy írja le, ahogyan ma ismerjük.

“A dokumentumok között található egy nagyon érdekes jelentés, amelyben az szerepel, hogy Orbán utálta Varga Tamást, “mert zsidó”. Fellegi Tamást, aki Marxról tartott szemináriumot akkor neki, viszont nem utálta, mert azzal mentegette, hogy Fellegi is zsidó, de kikeresztelkedett. Régi vita, hogy Orbán antiszemita-e, miután a pártja a szélsőjobboldal felé nyitott, és Orbán maga is beszélt “Magyar Magyarországról”, továbbá a pénzvilággal folytatott szabadságharc ideológiája részben antiszemita alapokon áll. Az általános vélekedés eddig az volt, hogy Orbán csak számításból és szavazatszerzés céljából használja fel az antiszemitákat. A Fidesz SZDSZ-el kapcsolatos viszonya is számos alkalommal felvetette az antiszemita indíték gyanúját. Ezt a képet most tovább árnyalhatja az alábbi dokumentum szövege:

A Szolnok megyei politikai rendőrség már hivatkozott 1987-es jelentése Orbán sajátos vonására is rámutat Fellegi Tamással kapcsolatban. A Török Sándor r. alezredes, a főkapitány állambiztonsági helyettese, Jankovics Pál r. őrnagy, osztályvezető és Fenyvesi József r. hadnagy, operatív tiszt által aláírt értékelésben a szoba lehallgatás eredményeképp összegyűlt információk között a következő olvasható:
„Orbánnak és Ráder (helyesen Áder) Jánosnak súlyos problémáik vannak Varga Tamással, akit mindenki jellemtelennek tart a Fellegivel kapcsolatos ügye miatt. Orbán gyűlöli, mert zsidó a származása és a viselkedése egyaránt. Igaz, – mondja Orbán-, hogy Fellegi is zsidó, kikeresztelkedett, de tartja a zsidó identitást. Fellegi átengedte valamilyen kiadvány első és második számának szerkesztését Gyurgyáknak és Vargának, azzal a céllal, hogy a háttérből ők ketten, Orbán és Fellegi irányítja a lapot. Fellegi vitt is ki Amerikába ezekből, de szerinte a harmadik számnak, már a történetiségen túl, a jelenlegi magyar társadalom problémáit kell tükröznie, nyitni kell a világ felé, Varga nem nyugszik ebbe bele és bojkottálni próbálja a lapot.”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 65 szavazatból)
A politikai rendőrség szerint Orbán antiszemita, 4.7 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(132)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

132 Reader’s Comments

  1. Kedves Admin,

    Az oldallal van technikai hiba vagy egyes kommentelők Hsz ei letiltva? Kérem ha lehet válaszoljon, mert az én hsz em sem jelent meg és nem tudjuk velünk van baj és feladjuk e a kommentelést, vagy technikai hiba és próbáljuk újra?

    Kérem szíves válaszát.

    Köszönettel, Eagle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Gonoszka!
    Üdvözöllek!
    Neeee!
    Legyen más megoldás!
    Azért, ha muszáj lesz……..!!!!
    Tréningezz!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  3. New Yorkban 02:47 van, az admin még alszik.
    Ez megjelenik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Amíg a művelt világ és mi is elítéljük az antiszemitizmus minden megjelenési formáját, addig a kuruc.info primitív olvasótáborában szimpátiát kelt Orbán iránt.
    És ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  5. Az ezt követő nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Eagle
    Négyszer küldetem el politikai tartalmú írásomat, egyszer sem jelent meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  7. @anonyme

    Mivel ezek a jelen kommentjeink megjelennek, úgy tűnik a szerverrel nincs baj csak bizonyos kommentek lettek szelektíven letiltva.
    Nem értem miért de ezek szerint akkor jobb feladni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. Ez a “jó ember” gonosz. Legyen bármilyen vallása. Még ha Vatikánnak eladta is az országot, a Fidesznek kikanyarintott belőle bőven. Kapkodhatjuk a fejünket, hová menekítik a pénzeiket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  9. Eagle
    Legyen igazad! Én azonban rosszabbra gondolok, bár lehet, már nekem is üldözési mániám van. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. @anonyme

    Mire gondolsz pontosabban? Egyébként nem kell félned, a jelenlegi kormányzatnak több oka van aggódni, főleg az internettől félhetnek ha ilyen fontos nekik. Pont erről írtam, hogy mi az amitől a legjobban félnek abban a hsz ben ami nem ment el. Jó, szóval akkor telitalálat volt? Érdemes mindenütt lehozni?
    Nem kell félned.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Kedves Eagle és anonyme
    Eddigi tapasztalataim szerint van néhány szó (most példa nélkül), amelyre egy automata “cenzor” program érzékeny – ezeket célszerű kerülni. Ettől eltekintve jól együtt lehet élni a fórumon, sőt lehet, hogy pont ezért. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. @gets

    Érdekes, talán igazad van, bár egyetlen gyalázkodó vagy törvénysértő szó nem volt benne, mindegy még egyszer megpróbálom, és ha nem megy feladom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Nem az első eset, hogy nem tudom megnézni a korábbi hozzászólásokat.
    Hol lehet a hiba ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. Szerintem Orbán nem egyszerűen antiszemita, hanem általános értelemben véve gyűlölködő, gonosz, és alattomos természetű. Minden megmozdulása, még az esetleg pozitívak is, mind sötét impulzusból fakadnak és mások megsemmisítésében látja a kiutat a problémákból.
    -
    De miért nem képes vagy pontosabban miért nem akar semmit konstruktív, haladó szellemű módon megoldani, pozitívan megváltoztatni, hanem eltökélten romokon akar építkezni. Miért leszámolni akar, miért ez a nagy sietség?

    Pusztán csak azért mert a világot fekete fehérben látja mintha egy 50 évvel ezelőtti kezdetleges TV-t nézne? Vagy mert ottragadt a gyűlölet világában és nem képes sem lelkileg, sem érzelmileg, sem spirituálisan beleilleszkedni a 21. százat világába, megérteni és elfogadni annak finomra hangolt gazdasági és politikai mechanizmusát.
    -
    Túl egyszerű magyarázat lenne. Szó ami szó, Orbán nem intelligens hanem csak egy bűvész, aki csak addig tudja elkápráztatni a közönségét, amíg valaki a bűvésztrükkjeinek titkát ki nem fecsegi. Mert sajnos nem elég azt mondani a követőknek, hogy ne higgyetek neki mert csal, azt mindenki tudja, hiszen a bűvész ebből él, Rodolfo is így csinálta, mindig azzal terelte el a figyelmet, hogy azt mondta, ” a kezem figyeljék azzal csalok” és senki nem jött rá a trükkjeire.
    Az egyetlen megoldás, hogy nem azt mondjuk, hogy csal hanem eláruljuk a trükkjei titkát és vége a mutatványnak.
    -
    Hol is lehet a magyarázat?

    Idézet a cikkből

    ” ……..Orbán személyére koncentrál, és felveti az oxfordi külföldi beszervezésének lehetőségét, továbbá a katonai elhárítással való kapcsolatát. “

    “akit már korábban is beszervezésre alklamasnak tartott és javasolt a kommunista pártállam katonai elhárítása”

    Vajon, hogy ő saját maga-e vagy valaki áll mögötte és mozgatja a “hőst” ez megint csak olyan dolog mint a többi bűvésztrükkje, nyomozást és bizonyítékokat igényel, amely ha sikeres az egész Fidesz végét is jelentheti mert valószínűleg mindenkit magával ránt. Ez lehet a gyökere a gyűlölködő, mindenkit elhallgattatni akaró ámokfutásának. Kell, hogy valami komolyabb oka legyen.
    -
    Szóval két dologtól már biztosan tudjuk, hogy fél. Az egyik elszigetelődés, a másik, a bűvésztrükkjeinek és a titkainak a nyilvánosságra hozása. Ezek szerint érdemes itt keresgélni, bőven lehetnek rejtegetni valói. Gondolom megtaláltuk. Kell, hogy komoly oka és háttere legyen ennek a félelemből fakadó elhallgattató, eltipró, harcos agressziónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  15. Valaki azt írta tegnap, hogy bizonyos pontcom kiterjesztésű portál igen sokat tett azért, hogy a jobbik ne két százalékon álljon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Hova lettel Dunyhas Testver…
    Kepzeld el ha az derulne ki, hogy zsido…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Most elment.
    -
    Kedves @gets, köszönöm a segítséged , a segítségeddel rájöttem hol a hiba. Bocsássatok meg, hogy nem teszem közzé mire rágott be szűrő ha egyáltalán az volta baj.

    Teljesen ártalmatlan szó, de valóban talán jobb nem beengedni mert visszaélhetnek vele. Persze ha egyáltalán arról volt szó. De gondolom az lehetett a hiba. Bővebbet inkább az adminra bízok félek hátha tévedek és hülyeséget beszélek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  18. neveletlen 2012. március 6. kedd 22:10
    Csak megerősiteni tudom, hogy a 2009 Kötcsén elhangzott beszédet
    nem szabad úgy elfelejteni, mint eddig történt.
    Orbán előélete kevésbé ismert, jellemzően a kétszinű kavargatással
    összekapcsolódott antiszemitizmussal is azonositható.
    A kötcsei beszéd előtt, valószinűen megkötötte támogatóival az
    egyezményt. Ott már úgy beszélt, mint aki tarsolyában tartja a
    marsallbotot. Lehet, hogy szelektiv az emlékezetem, de én abban
    tudnám összefoglalni, kijelentette:
    “ezutám mi fogjuk megmondani…….” (mi a jó, mi a rossz)
    A FIDESZ-KDNP valamennyi cselekedetét ez jellemzi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  19. @zorka
    Ezzel én is így vagyok. A korábbi hozzászólásokra kattintva csak egy hozzászólást látok. Kipróbáltam két másik böngészővel is. Ugyanaz. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. Hitlernek milyenek lehettek a méretei!.!

    Magasság, testsúly, fejkörméret, alkat és egyéb
    adatok tekintetében és ehhez képest mi a helyzet a mi
    Viktorunkkal!?
    Hátha genetikailag is lehetne kutatni Orbán titkát!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  21. Kuksi
    2012. március 7. szerda
    11:24
    Az oldal így működik, ahogy írtad, ha még nem tettél kommentet sehová, azaz nem léptél be. Belépés után már látszik minden.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. “Minden fajban van jó és rossz” ? Ezt úgy kell érteni, hogy vannak gonosz emberek, gonosz macskák, gonosz kenguruk, és gonosz, hataloméhes papagájok is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Egyet értek, mindenkiről derüljön ki minden. Minden oldalon. És akkor végre kuss lesz, és senki sem fogja lekomcsizni a másikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  24. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
    Akkor újra.
    Orbán antiszemitizmusa méltán vált ki ellenérzéseket a világból és belőlünk.Azon a bizonyos portálon viszont dicséretnek számít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  25. Újra előkerültél Te nőnemű… ?:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  26. Orbán egy valamiben zseniális. Rendkívül jó érzéke van hozzá, hogy ha két emberrel találkozik, akkor egymásnak ugrasztja őket.
    .
    Sajnos már nagyban is gondolkodik ezen a téren. Nem szabad hagyni magunkat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  27. Sumarella .
    Emlékeztetnélek rá, mekkora pánik tőrt ki a közéletben amikor előkerültek azok a bizonyos mágnesszalagok és használhatóknak bizonyultak.Ennyi idő kellett az “átfésülésükhöz”. Ma már mi alapján akarsz HITELES adatokat nyilvánosságra hozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  28. Hmm…Jago sem konspirálhatott a végtelenségig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Igen!
    Jó hogy AN közölte ezt a cikket, mert így olvashatják azok is akik nem jutnak a kurucinfohoz.
    Amúgy pedig a cikkben a legfőbb info éppen a kurucinfo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  30. Jimbo
    2012. március 7. szerda
    12:11
    Idealista vagy. Az emberi természettel nem fér össze, amit írtál. :((((
    A komcsizás, zsidózás, cigányozás, buzizás, … örökéletű, mert a másra mutogatás az alaptermészet része. SAJNOS!
    Az összehasonlító elemzés az analízis egyik módszertana, de rossz kezekben olyan, mint az ajatollahok nuk. fegyvere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  31. Remélem egyszer csak kibújik a szög a zsákból.Nagy nap lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  32. Ma már csak egyet lehet tenni hitelesen. A parlamenti jegyzőkönyvekből kigyűjteni a a titkosszolgálati anyagok nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos összes beadványt, törvénytervezetet, hozzászólást és az erről szolló szavazatok pártok szerinti megoszlását.(Volt olyan, hogy az egyik párt egyetlen, jelentéktelen szó miatt nem szavazta meg.) Egy ilyen gyűjteményből ha személyekre lebontva nem is de a pártok hozzáállásából sok mindenre lehetne következtetni. (megjegyzem, Orbánék elhíresült csuhásokkal kapcsolatos kijelentése ma már nem található meg a parlamenti jkv.-ben, ennyit a “hitelességről”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  33. anonyme
    Ez az ellenzék ilyet?
    Ne röhögtess.
    Még a parlamenti erdőirtásért sem szóltak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  34. Orbán engem soha nem tudott megtéveszteni. A szocializmusban aki egyetemista volt, ösztöndijjal tanulhatott külföldön azok nem lehettek semlegesek. Valójában egyik rendszerben sem. Most sem. Orbán két kulacsos politikus, állandóan kommunistázik hiszen Ő is valójában un. kommunista apától származik. Holott tudjuk kommunizmus nem volt soha, nincs is igazán kidolgozott elmélete. Tehát simán eltudom fogadni , h besúgó volt, ügynök volt, akár sejt főnők, akiből ugye miniszterelnök lett. Bizony a magyar nép Orbán párti, ja és Orbán társait is kedveli a magyar ember. Egy ilyen kis létszámú országban , a számitástechnika mai szintjén már mindenkiről lehet egy profil. Megszűnt a magánélet, Orbán csápjai elérnek mindenhová. Aki nem hódól be megnézheti magát. Ja és ha igaz , h Orbán a régi rendszer titkos ügynöke , besúgója , stb volt mit szól ehhez majd Merckle asszony, Orbán fő sponzora?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  35. cigi 8,50!
    .
    Téged már nem keverünk más sz….okkal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Torgyán szavaival élve, remélem jól emlékszem, mindig azt harsogta „mongyon le”.
    Viktor itt a lehetőség. Az unióban már nem vagy szalonképes, az utóbbi időben Magyarországon sem.
    Kétlem, hogy megkapjuk a kohéziós pénzeket.
    Magyarországnak annyi. Jönnek majd az újabbnál újabb hozzájárulások, amit hű csatlósod Sancho Panza megmagyaráz, hogy á ez nem adó,csak annak látszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  37. Az, hogy Orbán tudatosan antiszemita, az is bizonyítja, hogy gyűlölködésében válogat is, amikor kifejezi, hogy X-et zsidó mivolta miatt nem szereti, ellenben Y-t már igen, mert az “kikeresztelkedett” – renegát zsidó (Hb.megj.)
    .
    Az már csak a hab a tortán, hogy Y-ból államtitkárt – azaz dísz zsidót – is faragott, bár ez úgy tűnik nem vált be 100%-ig, hálátlan volt és lemondott. Ám a kamorra karma belé kapaszkodott és tárgyaló delegátussá léptette elő az IMF tárgyalásokra, hogy legalább az egység látszatát megőrizze.
    .
    Orbán antiszemitizmusának tényét – hogy úgymond eddig is tudtuk – nem szabad félvállról venni, mivel ez konkrét dokumentum alapján került a napvilágra. Még akkor is így van, ha szélsőjobb forrásból származik is az infó. Erről már a nagyvilág is tudomást szerez. Ők pedig talán elérkezni látják a szörnyűséges jövőt, mikor is majd a saját keresztapjukba döfhetik a nagykést, aztán átvehetik a kormányhatalmat, ami eddig is benne volt a nagykalapban …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  38. Eddig is borsózott a hátam tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  39. Ez a hír most meg fogja Orbán népszerűségét dobni a szélsőjobb köreiben. Ott ugyanis az antiszemitizmus erénynek számít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  40. Ha antiszemtia Orbán vajon hogy néz esténként a borotvákozótükörbe Fónagy, dácstomi, vagy akár Fellegi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  41. Schmittről is kiderült…
    Orbánról is ki fog……
    Minden esetre nem csodálkoznék, ha kiderülne róla, hogy tégla volt a javából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  42. Megdöbbentő, hogy egy jobboldali fasiszta antiszemita banda kellett ahhoz, hogy Orbán leleplezésébe, bemutatásába kezdjen! Hogy mi a fenét csinált az állítólagos baloldali kormány amikor hatalmon volt? Alaposan „eldemokratizálta „ a jelenét, és a jövőjét. Eltűrte hang nélkül hogy ellenzékben tücsköt békát szórjon rá Orbán és bandája büntetlenül!
    Szégyellje magát nyugat minden titkosszolgálata, hogy egyáltalában szóba áll az EU ezzel a szeméttel! Ha eszük van a határukat sem engedik átlépni egy közönséges erkölcsi nullának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  43. http://index.hu/belfold/2012/03/07/az_eb_folytatja_az_eljarast_magyarorszag_ellen/

    Orbánék jó szokásuk szerint hülyének nézve mindenkit azt hitték-hiszik az elég ha ők folyamatosan szajkózzák, hogy készek tárgyalni bármiről az Unióval akár a három vitatott (bírák nyugdíja, adatvédelmi ombudsman, és jegybanktörvény) ügyben. Most ugyanis a Bizottság kihúzta a szivatót ennek a lumpen, hazátlan, szánalmas társaságnak: „egyértelmű kötelezettségvállalásra és bizonyítékokra van szükségünk, például egy benyújtott törvényjavaslatra (Oli Rehn)”. Orbánék még mindig nem akarják megérteni: nem fogják tudni következmények nélkül megúszni azt, hogy folytatólagosan megerőszakolták a demokráciát és a jogállamot, megalázták saját népüket, országukat, valamint az európai demokratikus közösséget az EU-t. Helyette a mostani brüsszeli intőre is a szokásos időhúzó, hazudozással válaszolnak: „a kormány örömmel értesült arról, hogy az Európai Bizottság (EB) az általa kezdeményezett ügyek 90 százalékában elfogadta a magyar válaszokat, így ezeket az ügyeket le lehet zárni – közölte a miniszterelnök szóvivője és a kormányszóvivő. Az ehhez szükséges törvénymódosító javaslatokat a kormány szerdán jóváhagyta, és még a nap folyamán megküldi egyeztetésre az Európai Központi Banknak – olvasható Szijjártó Péter és Giró-Szász András közös közleményében.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Mára is jut egy jó hír: az antifák paranoiás, okirathamisító vezére is Kanadába menekült
    Közleményben tudatta az Antifasiszták Magyarországi Demokratikus Pártja, hogy elnökük, Fürst-Hidvégi Tibor is menekültstátuszt kért Kanadában.
    A párt közleménye szerint Fürst-Hidvégi Tibor és családja ellen évek óta “koncepciós hadjáratot folytat a politikai-gazdasági maffia”, ami “a magyar hatóságokba beépülve áldozatait gyakran koncepciós bűnvádas eljárásokkal, vagyonosodási vizsgálatokkal, vállalkozásaik ellehetetlenítésével” teszi tönkre. A pártelnök szerint így bárkit könnyen elérnek, ezért különösen veszélyesek.
    A pártelnök saját meghurcoltatására hivatkozik, állítása szerint “a kezelésére bízott nagyértékű váltókat tulajdonítottak el és váltottak le rendőri, ügyészi, bírói segédlettel oly módon, hogy az értékpapírok másolatát hamisnak nyilvánították”.
    Fürst-Hidvégi szerint az élete is veszélyben forog Magyarországon, mert “a maffia a kivégzésére készült”.
    A korrupció elleni harcot azonban Kanadából sem adná fel a pártelnök, “külföldi segítséggel szeretne nyomást gyakorolni a hazai korrupciós rendszerre”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  45. Az előzőkben ahhoz szóltam hozzá, hogy Gyurcsány egyáltalán nem téved, amikor azt gondolja, hogy Orbán veszélyesebb, mint azt korábban gondolta bárki is.
    (Érvelésem főleg Orbán személyiségét érintette, ezért azt itt is tárgyszerűnek tarom megjeleníteni.)
    Orbán, jövőnk tekintetébe vett veszélyességét Orbán személyisége, az általa használt eszközök és módszerek hatásos volta, valamint a támogató erők nagyságrendje és befolyásossága egyaránt alátámasztja.
    Orbán, egyfelől egy gátlásokkal és erkölcsi fékekkel nem bíró, elviség nélküli személyiség, akit a józan belátás helyett az ambíciói és az álmai hajtanak, és mint ilyen, a képzeletében felépített szellemi konstrukciókat, mint a valóságban is testet öltő, azaz, már megtestesült jelenségeket mániákus megszállottsággal, az érzelmek mániákus meglovagolásával képes kivetíteni és elhitetni, az egyébként fogalmilag szinte mindig zavaros, de hatásában szinte mindig hatást kiváltó megnyilatkozásaival.
    Beszédei hiába zavarosak, a végletekig leegyszerűsítettek és érzelemtől átitatottak, ezek az ismérvek csak a valós fogalmi struktúrát és tartalmat kereső, a társadalmi problémák összetettségét és ellentmondásosságát ismerő, öntudattal bíró, teljesítményeket elváró/követelő polgár számára zavaros, primitív módon leegyszerűsített és átlátszóan érzelmeket felkorbácsoló! Mégpedig, a lehető legalantasabb és ártalmasabb célok elérésének alárendelve, azaz, a magyarság végletes megosztását célul tűzve!
    Ugyanakkor, az általa használt szónoki stílusra és eszközökre sajnos a magyarság nemzeti érzelmeit – a polgári öntudat teljes hiánya, vagy az ó-konzervatív, jobboldali elvakultság miatt- felszabadultan és kritikusan megélni képtelen rétegei fogékonyak, de olyan végletes mértékben, ahol is a legkisebb kritika már reflexszerűen egyenlősíthető a hazaárulással! E rétegeket lehetetlen a meggyőzés eszközével jobb belátásra bírni!
    Orbán, az elvakult és megszállott akarnok, a hazai sikerei, az akadálytalan masírozása és az ellenállás tétovasága láttán, a természeténél fogva nagyobb babérokra törekszik, mint amire képes, mint amit a hazai és a nemzetközi közeg láthatóan reálissá tenni enged.
    Önmagában, szűk csapatával, hazai csatlósaival, a meg- és lefizetett hivatalnokaival nem lenne annyira veszélyes, hisz a kormányzáshoz dilettánsnak bizonyult már eddig is, a nemzet összefogását pedig éppen maga ássa alá nap, nap után, tébolyodott fensőbbségtudattal és megszállottsággal.
    Ámde, a nagy egyházak, és a Vatikán kiapadhatatlan anyagi forrásaival, valamint ezek alattomos, templomi “zugpolitizálás” útján való erkölcsi-politikai támogatásával a háta mögött IGEN IS LEGALÁBB OLYAN VESZÉLYES, MINT AMILYEN ALATTOMOS! ORBÁN ÉS CSAPATA ELVAKULT ÉS TETTRE KÉSZ ELLENSÉGE MINDEN DEMOKRATIZMUST ÓHAJTÓ EMBERNEK, KÖZÖSSÉGNEK, ORSZÁGNAK ÉS NEMZETNEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  46. Részletek Orbán “megértéséhez” születésétől egyetemig
    http://tinyurl.com/89myrnz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Kuksi
    2012. március 7. szerda
    11:24
    ..és mindenkinek akinek nem jelennek meg az előző hozzászólások.
    Amennyiben a böngésződben engedélyezve van az előzmények törlése, vagy, hogy ne emlékezzen az előzményekre esetleg a cookiek tiltva vannak akkor nem fogod látni a hozzászólások jó részét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Kedves Eagle,

    elnézésüket kérem, hogy hozzászólásaik fennakadtak. Ennek oka kizárólag az lehet, hogy a bejelentkezesnel a rendszer valami változást észlelt. Vagy más gépről írt, vagy más emailcimet használt, elütötte a nevét, stb.. Szó nincs arról, hogy az Önök személyéveé szemben bármilyen kifogás lenne. Ellenkezőleg. A késő reakciók miatt elnézést kérek, néha nem érem utol magam. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  49. Túlavasúti (2012. március 7. szerda 11:11), köszönöm, hogy reagáltál a kommentemre.
    Egyetértünk, a kötcsei beszédet nem szabad elfelejteni.
    Megtaláltam a teljes szöveget. A Nagyítás c. jobboldali folyóirat közölte teljes terjedelmében, a Hírextra onnan vette át. Ezen a linken nemcsak szemelvények, idézetek vannak a beszédből, hanem az egészet közölték.
    Íme:
    http://www.hirextra.hu/2010/02/18/megorizni-a-letezes-magyar-minoseget-orban-kotcsei-beszede-szorol-szora/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. “Vagy más gépről írt,”
    Ez nem probléma!
    Csak első alkalommal, azon a gépen is a name és Mail be kell iírni, majd minden a régi szerint működik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos