Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mi baja van Orbán Viktornak? 2012. február 24. péntek 2:23 | AN

  • Hozzászólások(138)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mi baja van Orbán Viktornak?

Budapest – Orbán Viktor tegnap részt vett a Német Gazdasági Klub húszéves évfordulója alkalmából tartott budapesti ünnepségen, ott készült róla ez a fotó. Nem először látható úgy a miniszterelnök, hogy szeme vizenyős és véreres. Meglehetősen szokatlan egy miniszterelnöktől ilyen állapotban mutatkozni, illetve érthetetlen, hogy mitől ilyen zavaros a tekintete és véres a szeme.

Mindenkinek lehet rossz napja, egy miniszterelnöknek lehet rohanás az élete, sűrű a programja. Miniszterelnök is lehet másnapos vagy beteg, megfázhat, lehet influenzás. Általában nem illik észrevenni, ha a vezető politikus kimerült vagy láthatóan rossz bőrben van. Orbánra nagy nyomás is nehezedik, miután szembefordult az egész világgal, elszigetelődött, nincsenek barátai, bizonytalan a külső anyagi támogatás, amely nélkül nem nagyon tudja elkerülni a csődöt, mert Magyarország nem tud megállni a saját lábán, az ország strukturális átalakítására pedig Orbán még kísérletet sem tesz. Úgy kell külső forrásokat bevonnia, hogy közben “szabadságharcot” vív, úgy kell megszorításokat végrehajtania, hogy az engedménynek látszódjék.

Ennek ellenére most már feltűnő, hogy Orbánról egyre gyakrabban olyan fotók készülnek, ahol nemcsak tíz évvel öregebbnek látszik, de megmagyarázhatatlanul vizenyős a tekintete és vérben úsznak a szemei. Nem gondoljuk, hogy a szabad pálinkafőzés lenne az oka, és ez a tekintet az előző este alkoholmámorát mutatná. Az okot nem lehet tudni, talán csak nem alszik eleget. De ami a fotón ennyire meglátszik, az nyilván tárgyalópartnereinek is feltűnik. Orbánnak pihenésre, orvosra vagy politikai fordulatra van szüksége? Ez utóbbi kizárható, ez biztosan nem történik meg.

Az amerikai sajtóban biztosan szóvá tennék, ha Obama elnök rendszeresen ilyen szemekkel mutatkozna a nyilvánosság előtt. Televíziós csatornák elemeznék a lehetséges okát, mert a polgároknak nem megnyugtató, ha az első számú politikai vezető tekintete ennyire üres, a szemei vizenyősek és vérben úsznak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (85 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +98 ( 134 szavazatból)
Mi baja van Orbán Viktornak?, 4.8 out of 5 based on 85 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(138)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

138 Reader’s Comments

  1. Ha sokat ülök a gép előtt, az enyém is ilyen.
    Nem ismeri a sajtó a fotoshopot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (20 szavazatból)
  2. Jáj, én voltam az előző is, csak azt hittem, a nememet kérdezik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)

  3. Orbán nem ül számítógép előtt, mivel – saját bevallása szerint – nem ért hozzá. Más okot kell keresni a szemvörösödésre.
    A szaglás többet segítene, ha hagynák. Talán nem véletlen, hogy senkit nem engednek a közelébe. Biztosan többen is tudják, hogy miért. Hátha elárulja valaki az okát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  4. e-Vita
    “Akárhogy is, de: az ilyen személyeskedés nem igazán szívem szerinti. Az, hogy valakinek milyen a fizikai kinézete, kevésbé érdekes, mint hogy milyen belül.”
    .
    A cikk nem személyeskedés, mert témája nemzetközi politikát és konkrét hazai közérdeket érint, a “fizikai kinézet” örve alatt a mélyebb, mentális állapotra utalás boncolgatásával. Jó támpontokat ad ez is, hidd el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Azt hiszem, ahogy a cikk írója, úgy mi, olvasók is pontosan tudjuk, hogy mi a baja.
    Bokszhasonlattal élve: a menet végét jelző gong még megmentheti a kiütéstől, de a következő menetre már nem sok jót jósolhatunk neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  6. Nem tetszik az ilyen pofacikizés. Szerintem szegény Orbánnak egy baja van, az hogy nem 1940 körül született, mert akkor biztos egy megbecsült megyei párttitkár lett volna belőle, Kövér barátjából megyei rendőrkapitány és igy tovább az egész stábjából valami hasonló. Éltek volna kemény leninista meggyőződéssel békében…. m ost pedig nem győzik lehányni meg nem valósult régi lehetséges énjüket…hát ebben a nagy öklendezésben ki is pirosodik a szemük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  7. Szegény apámat a keretlegények Graz-ban lőtték főbe l945-ben. (ld.Eröltetett menet)
    Félek, amikor ezt a Szálasi 2.-t – most már egyre sűrűbben – kezelésre hordozzák az ottani diliházba, Apa és a többi munkaszolgálatos mártír a jelöletlen tömegsírban mindig forgolódni kénytelenek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  8. e-Vita 2012. február 25. szombat 17:14
    “Jobban szeretem a farkast farkasbőrben látni.”
    Én is.
    Dehát a szem a lélek tükre. Ebből a tükörből az pontosan látható,
    amit titkolni szeretne. Ugyanis ha akarod, ha nem a csapból is
    az ő képét kényszeritik láttatni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  9. ibroncs@
    Azért annyira ne sajnáljuk „szegény Orbánt”!
    Hogy előző bokszhasonlatomat még kiegészítsem:
    Ő már minden edzőjét régen elzavarta, aki eltanácsolhatta volna, hogy kiálljon egy nála minimum két súlycsoporttal erősebb ellenfél ellen egy olyan meccsre, amelyen csak ő lehet a vesztes.
    Egyébként szerintem ő bármelyik korban születhetett volna, biztosan megtalálta volna a megfelelő szerepkört magának. Lehetett volna belőle akár egy Rózsa Sándor, akár egy Horthy Miklós is (ez utóbbi már elcsépelt hasonlat).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  10. Elárulom: kontaktlencsétől van. Nekem is ilyen sokszor tőle és van, hogy jegelni kell, pedig a legjobb minőségű lencséket hordom és nem maóta, hanem 22 éve. Pár évvel ezelőttid semmi problémám nem volt, most meg egyik nap így másik nap úgy, hol vörös, hol nem, teljesen random. A szemorvos valamilyen “könnyfilm réteggel” magyarázza és hogy ez periodikusan változik és egyénenként eltérő. Rühellem Orbánt, meg a sleppjét, de nem kéne már enynire béna cikkeket erőltetni elvakultan. Jó hogy nem a hajszálait számolgatjátok. Egyébként az, hogy vörösen “hagyják” a szemét, az is kontaktlencsére utal, ugyanis a visine és hasonló érszűkítő szemcseppek, amik kialvatlanságra, meg hasonló okokra visszavezethető szemvörösségre használnak kontaktlencsére tilos csöppenteni, lencsések nem használhatják, mert károsítja a lencséket és inkompatibilis is: csöppentesz kettőt/félóra és sz@rt se látsz, meg kiszárad a szemed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (20 szavazatból)
  11. Nem szemész kell ide kéremszépen, hanem pszichiáter !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  12. Hazardteam,hidd el mi is tudjuk mitől vörös szegíny vezírünk szeme,és mi a gyógymód ! DE ! Oly jó ritkán,és humorral töltve kiengedni a gőzt ,most ez történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. (Galla után.)

    Sssssssss!
    Tudják, mi ez a hang?
    (A szembe szúrt forró kötőtű hangja…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. ADMIN – KÉREM TÖRÖLJE AZ ELŐZŐ HSZ-EM!
    bocs, nem az EGÉSZ cikket, csak az egyik hozzászólást akartam copyzni, de félresikerült.
    Ezt szerettem volna:

    Hogy mit nem lehet szeretni Orbán viktorban?

    Hát azt, hogy egy álságos farizeus. Hogy igazi antidemokratához méltóan kijelentette: a haza – tehát ő – nem lehet ellenzékben. Hogy a csahosmédiája mindenkit hazaárulóvá minősít, aki nem ismeri el isteni nagyságát. Hogy gyorsabban alakul körülötte a személyi kultusz, mint Rákosi idején. Hogy semmi nem volt drága neki, csak hogy a hatalomba juthasson. Aki itthon él, átélte, mit jelent az, amikor azt írom: SEMMI nem volt drága. A magyar történelem legszörnyűbb, legvisszataszítóbb alakjai bukkantak fel árnyéka mögött, és neki esze ágában sem volt a zsidózó szélsőjobb szellemét visszagyömöszölni a palackba, mert fel tudta használni a kormányzat elleni harcában. És fel is használta (lásd: 2006-os események), és fel is fogja használni, ha szüksége lesz rájuk.

    Ahová ez az ember betette a lábát, ott azonnal viszályt szított a magyarok között. Barátságok, szerelmek, családok, kisközösségek bomlottak fel ezrével, mert akadt bennük egy szédült honpolgár, aki bedőlt ennek a Cipollának és szétdúlta a környezetét miatta. A szomszéd országok magyar politikai szervezetei között mindenhol kiépítette a maga hadállásait, és támadni kezdte ott is azokat, akik nem az ő szekerét tolják.

    Utálni lehet benne, hogy Magyarországból egy provinciális Európa szégyenét csinált, ahol a “külföldi”, az “Európa” mára szitokszóvá lett (nem is idézik manapság Szent István intelmeit idehaza ). Uralma előtt szívesen meséltem Magyarországról, ha Nyugaton jártam, mert egy szimpatikus ország voltunk. Ma eltitkolom, hogy magyar vagyok, mert a közélet iránt érdeklődő külföldiek úgy néznek rám, mint valami elmebetegre, és nem értik, miért tetszik a diktatúra valakinek is ’56 Magyarországán.

    Ennek a szociopata, viselkedni nem tudó, műveletlen felcsúti focistának lételeme, hogy kavarja a kakit maga körül. Ha béke van, már azonnal rosszul érzi magát. Nincs nap, hogy ne hazudna valamit. Nincs nap, hogy ne mondana ellen tegnapi önmagának. Ha a hatalma veszélyben fog forogni, Magyarországon emberek fognak meghalni miatta, mert szabadjára engedi Budapest utcáin a szélsőjobb hordáit. Az Új Színháznál már láttuk ennek a csíráját.

    Utálom, mert nagy szemeket meresztve kéri ki magának, hogy ő márpedig demokrata, de ezt csak azért teheti, mert a külföld nem ért magyarul, nem tudja, miket mond ez az ember és miket írnak hívei meg a csahosmédiája. Utálom, mert a rendszere kísérteties módon hasonlít a bolsevikokéra. Mindenhol az ő pártja, mindenhol az ő emberei a legutolsó pedellusi szintig, akik pofátlanul harácsolnak, de azt mondják, hogy élj meg 47000 forintból! Utálom, mert miatta a félelem légköre lengi be a közszolgálatot: ha valakiről kiderül, hogy nem ájul el tőle, ha nyíltan az abszolút hatalma ellen van, már repül is. Utálom, mert azt mondja, a magyarok a szabadságharcok népe, pedig kiderült, hogy a szolgalelkek népe vagyunk. Utálom, mert pártállamot hozott létre és állampártot csinált. A Fideszt párt helyett egy vallássá tette, ahol egy szempont számít: tiszteld Orbán istent, ne kételkedj, főleg pedig fogd be a pofád, ne kérdezz, engedelmeskedj! Utálom, mert az neki a legfontosabb, hogy a parlamenti látszámcsökkentés miatt kieső mamelukjait elhelyezze az államigazgatás jól tejelő pontjaira (lásd: az új járási rendszer), de bűnné tette a szegénységet. Utálom, hogy az a felfogása: aki nincs velem, az ellenem van. Utálom, hogy miniszterelnöki hatalmát a saját, személyes meggazdagodására használta fel, és csak az a szerencséje, hogy a bamba magyar nép ezért nem kergette el szép nagy botokat lengetve. Soha nem fogjuk megtudni, hogy lett a csóró kollégistából Budapest legdrágább helyén villát birtokló politikus öt gyerekkel és kizárólag a politikusi fizetésével. De ő beszél tisztességről, kemény munkáról.

    Nem folytatom tovább, egy hányinger ez a politikus. Enberileg is szar alaknak tartom, nemcsak a magyar történelem egyik legkártékonyabb politikusának. Elsősorban azért, amit az emberek fejével tett. Ennyire meghülyíteni egy népet csak Sztálinok, Hitlerek, nacionalista hőzöngők tudnak, akik az emberekben lappangó aljas indulatokra építik egész létezésüket.

    Szerző Gábor | február 25, 2012, 3:37 du.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +97 (101 szavazatból)
  15. Kekec,
    Gratulalok! Minden szavad igaz++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  16. Beata: az lehet, de az előző linkek csak copyzások – másoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Ez is copy – most éppen a hírszerzőről:
    A fidesz-kdnp mentősnek álcázva magát, nagy dérrel-durral megérkezett a beteghez, a mentőautóval jól átszakította a kerítést, majd forgázzal a veteményesben megfaroltatva a gépet telefröcskölte a kedves aggódó rokonság szemét-száját sárral, széttiporta a sáros rohambakancsával az előszobai kókuszfutószönyeget, majd amellett, hogy aljas módon tovább szurkálta, és mesterséges lélegeztetésnek álcázottan folyamatosan fojtogatta, végül jól ki is markecolta a mostmár tényleg eszméletlen pácienst. Ennyit hozzá kell tenni az eseményekhez, hogy pontosak és korrektek legyünk. Ilyen aljasságra csak olyan franc se tudja milyen oldali csótányok képesek, akik például két világháborúba sodorták az országot anno és emiatt Trianonban kicsit átszabták a hazájuk határait, majd ennek okán szellemi utódaik folyamatosan sipítoznak, meg 1944-es állapotra kívánják visszaalakítani a Kossuth teret. Na ez a pofátlanság netovábbja, többek között. Nem cizellálom mélyebben a kérdést, csak ennyi is elég lenne a mély kussoláshoz.
    Azt örömmel látom, hogy te magad is tudod és belátod, hogy az mszmp utódja nem kizárólag ez a maszopos-liberbolsista véglény alakulat, hanem a te általad hőn imádott segítőkész mentős-fojtogatós-álkeresztyén-szabadidőnácikonzi párt is az, hiszen számszerint is legalább annyian vannak ott is mint emitt, ráadásul ezt a körülményt folyamatosan elfelejtik. Azért szólhatnál már nekik te is, lehet jobban hallgatnak rád mint énrám.

    Amúgy édes vagy, ezek nem “gazdasági botlások”, hanem szimpla fehérgalléros gazdasági bűncselekmények, a joggal és hatalommal való visszaélés legszebb példái, amelyek nem is sokára tananyagként fognak szolgálni az egyetemeken.
    http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/2/21/TurulAir_2COGFY

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  18. Ennek a “Gábornak” az írását cikk formájában kéne megjelentetni hogy könnyen elmenthessük. És ne kelljen naponta leírnom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. Kedves “kekec”!
    Mindenben igazad van, csak az a baj hogy mindebből “Hazardteam” szóhasználatával élve se Orbán, se a bandája, sem az őt imádó horda – sz@rt se lát… és nem a rosszul hordott kontaktlencse miatt…
    érdemes még erre a témára több szót fecsérelnünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  20. Stirner
    - nekem is nagyon tetszett, és talán az én linkemből már könnyebb kimásolni. Próbáld meg.
    ibroncs
    nem érzem időfecsérelésnek. Egyrészt nem adjuk fel a reményt, hogy az értelmesebb jobbosok is képesek előbb-utóbb némileg kijózanodni a narancsmámorból, tehát az ő meggyőzésük nem időpocsékolás, és megéri a fáradtságot. Az ország ugyanis csak a mérsékelt jobboldallal való egyetértésben fog tudni kikászálódni abból a pöcegödörből, ahova Orbánék taszították.
    Másrészt egymást is győzködjük, és mint a tengerparton a hullámok egyre jobban lekerekítik a kavicsokat – egyre több ilyen Gábor féle, összeszedett és “lekerekített” szöveg bukkan elő.
    Végül de nem utolsó sorban – értelmes emberekkel öröm eszmét cserélni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  21. Kedves Kekec,

    a túl hosszú bemásolások esetén kérjük használjon csak linket. Köszönettel, Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. admin – véletlen volt, és megköszönném, ha törölné, ahogy utána kértem. Nem sikerült ugyanis csak egy kommentet kimásolnom, illetve másodjára már résen voltam, és a fölösleget töröltem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. admin – köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Persze az is lehet, hogy ő is ilyen képeket látott a watchtowerről:

    http://www.youtube.com/watch?v=_8XLbbpkInU&feature=related

    Ilyenkor nem csoda, ha egy kicsit véreres az ember szeme. Inkább az illetékeseknek mutogatnám este lefekvés előtt, had legyen szép az álmuk a sorkatonák helyett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Az evolúció az állat emberré válását vezeti le.
    A kép az ember Orbánná válását demonstrálja. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. @Hazardteam Rendes Tőled, hogy menteni akarod a menthetetlent, de ne szofisztikáljuk el a dolgot! Nemcsak a szemén, az egész arcán látszik a leharcoltság. Mindenki teherbírása véges. Ha valaki egy személyben illetékes a felcsúti focicsapat összeállításától kezdve az IMF hitelig, aztán ott vannak frakció hétvégék 267 képviselővel + Szíjjártóval+Selmeczyvel+ Girosz Ásszal súlyosbítva, az nem kevés. És akkor van egy család is. Itt van a hónap vége, be kell osztani a pénzt. Ez is őt nyomasztja.
    @eVita “Akárhogy is, de: az ilyen személyeskedés nem igazán szívem szerinti. Az, hogy valakinek milyen a fizikai kinézete, kevésbé érdekes, mint hogy milyen belül.”
    Rátapintottál a lényegre! 1998 óta többé-kevésbé azt nyögi itt a 10 milla, amit az utolsó tagmondat rejt” milyen belül”. Az pedig igenis lényeges, hogy az az ember, aki pillanatnyilag Mo. első embere, milyen mentális, fizikai állapotban leledzik. A kommunikációjuk tízmillió felé teríti a bírálatokat, azt sugalmazva, hogy Orbán= Magyarország. A frászt! Minden magyar jogos elvárása, hogy az ember, aki képviseli a világban, az ne egy leharcolt, megviselt, idegbeteg ember képét mutassa. Sajnos az arckifejezése egyre zavarodottabb, ez sok mindent elárul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  27. Jobbra igazodj, lépés indulj4 Nóta egy ké három négy
    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Néha érdemes a konzervatóriumra is elnézni. No nem a cikkírók miatt- azok “odaillők” de van néhány jó kommentelő:
    kesztió · http://szabadter.wordpress.com/ 2012.02.25. 14:45:46
    Lehet, hogy nem tartozik annyira a témához, de 12+1 közös pontot említenék meg az önmagát jobboldalinak tartó, de valójában erős államban hivő Fidesz–KDNP valamint a Ceaușescu szélsőbalnak tartott, de valójában nemzeti kommunizmusa között:

    1. Hatalom központosítása, autokrácia.
    2. Az ellenzék szisztematikus ellehetetlenítése.
    3. Törvényi/rendeleti túlszabályozások tendenciája.
    4. Nacionalizmus, történelmi jogok kihangsúlyozása.
    5. Személyi kultuszra való hajlam.
    6. Tekintélyelvű oktatás.
    7. Prüdéria.
    8. Homofóbia.
    9. Népszaporulat erőltetése, akár a fogamzásgátlás korlátozásáig, abortusztiltásig merészkedve.
    10. Bűnmegelőzés helyett megtorlásban gondolkozó igazságügyi rendszer.
    11. Tőke-, bank- és multiellenesség, szkepticizmus a szabadpiaci mechanizmusokat illetően.
    12. Bizalmatlanság a nyugattal szemben.
    +1: „A cél szentesíti az eszközt” elv.

    Ennek a tükrében nagyonis aktuális a kérdés, hogy valójában mi a ballib, ki tekinthető annak, Orbánék hova tartoznak és ki ellen viaskodnak, stb.

    +2: (Ultra)konzervatív drogpolitika.

    Ja, és ez még nem maradhat ki: sorozatosan rossz gazdasági döntések az ország szuverenitására hivatkozva.

    Akkor összesen 15?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  29. @kekec Sajnos pontos a leltár, de nem teljes. Ami nagyon csípi sokak szemét az az oktatás degradálása. Még a 2010-es választások előtt mondta O., hogy sajnálja a mai fiatal generációt ( óóóóó ! ), tisztában van vele, hogy ő ma nem lehetne diplomás, ember, legfeljebb traktoros ( lehet, hogy jobban jártunk volna ! ). 2012-ben mit mondana, a teljes oktatási rendszer szétdúlása után? Ha lett volna ennek a bagázsnak minimális szociális érzékenysége, akkor a brutális tandíjakkal (önköltségesnek hazudják )egyidejűleg valami ösztöndíjat is bevezettek volna, amivel esélyt teremthettek volna a pénztelen, de tehetséges fiataloknak, de láthatóan nem ez volt a szempont. És a pofátlanság csimborasszója 1. a tv. tervezet, hogy azok a fiatal diplomások, akik az állami szférában helyezkednek el, visszakaphatják a tandíjukat. Figyelem, azok akik ki tudták fizetni 5 évig a több százezres, milliós tandíjat. 2. “Szolidaritási” adó azoktól, akik itthon nem találtak munkát, csak külföldön + a képzési költség visszafizetése.
    Ami még kimaradt ( de ez a lista napról-napra bővül ) a ” Keresztapa” tempó, a nepotizmus. Rokonok, haverok helyzetbe hozása, ami persze ragadós. Ki az a hülye, aki megvétózná Navracsics nővérének kinevezését, vagy szólna Handó Tünde ellen, vagy Kontrát Károly lánya képességeit kifogásolná, vagy S.P. unokaöccse ellen szólna, vagy a csodálatos Vitézy Dávidka 24 éves vezérigazgatóra mondaná, hogy ezt azért mégse ! Itt abba hagyom, mert befejezni nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  30. Nekem elég borzalmas egy cikkben kétszer látni a fényképét. Bizonyíték arra, hogy nem vagyok vele objektív.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Egyáltalán nem tartom hibának, hogy foglalkoznak a témával Elvégre egy országért felelős emberről van szó. Minden cselekedetével százezreket küld a nyomorba. Azoknak az embereknek az elgyötört arcával, az éhező gyerekek csontsovány testével, elkinzott arcukkal, az ő és szüleik könnyes szemeivel ki foglalkozik? Sokakban akkora gyűlölet van iránta, hogy rossz hallgatni is mit tennének vele. Ide jutottunk. Úgy-hogy igenis meg kell vizsgáltatni, mert nem alkalmas ilyen pozicióra. Vigyék orvosi kezelésre, de jó hosszú időre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Lehet, hogy kötőhártya gyulladása van, amit kezeltetni kellene!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. Tegyük fel, hogy kötőhártya gyulladása van, avagy éppen egy kontaktlencse okozza a szeme vörösségét és könnyezését, és mindezt oly rosszul viseli, hogy ez a trauma látszik pluszban az arcán. DE: hogyan lehetséges az, hogy mindezekről nem csupán a cikk írójának, hanem mégy sok-sok embernek szinte ugyanaz jut az eszébe? Nem a kötőhártya gyulladás, és nem a kontaktlencse… Nem furcsa? Válámi ván…. mondotta Arkagyij Rajkin annak idején. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Magas a vérnyomásom, reggelente sűrűn vörös a szemem. Inkább inom kéne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Ha igaz a szem a lélek trükre.Akkor az Orbán Viktor szeme mitárul el?Nem sok jot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Kekec Úr! nagyon jó ollózás.
    egyébként az én szemem is véres, pedig nem vagyok zakkant. azt hiszem legalábbis :) én nem a szemekre helyezném a hangsúlyt. nekem az arc ami sokat elárul, hogy valami nem kerek nála. olyan szétesettnek tűnik. és a száj ferdesége… na jól van csak reménykedek hogy buggyant elme, és maholnap szét esik az egész ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Minden szavával egyetértek

    Annyira utálom az igazságtalan, mocskos és másra mutogató politikája miatt, hogy ha meglátom a tévében, vagy meghallom a hangját, azonnal csatornát váltok. Annyi is elég, amit elovasok vele kapcsolatban.
    Remélem, megveri az Isten azért, amit velünk, magyarokkal művel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. orbán beteg!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Már az MTI sem fotózhatja Orbánt 2014. április 6. vasárnap

Fotózza le a szavazatát! 2014. április 5. szombat

A kockásinges és a felesége 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos