Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fotózza le a szavazatát! 2014. április 5. szombat 2:34 Forrás: AN

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fotózza le a szavazatát!

Budapest – Bár hivatalosan törvénytelen a leadott szavazatról felvételt készíteni, a Fidesz nem arról ismert, hogy ilyen apróságokon fennakadna. Le kell fotózniuk ugyanis magukat a Fideszre adott szavazattal együtt az állami alkalmazottaknak – ez derült ki egymástól független forrásokból.

A kérést személyesen tolmácsolták az elmúlt napokban a minisztériumi és más közigazgatási alkalmazottaknak. Kaptak egy központi email címet is, ahova az elkészült fotót még aznap be kell küldeniük. Az utasítás értelmében, aki nem tesz eleget a kérésnek, arra a következő négy évben nem számítanak.

Nem biztos, hogy igaz a hír, reméljük, hogy csak a választási hisztériában keletkezett kacsa. De elgondolkodtató, hogy nem tartjuk légből kapottnak, és azt feltételezzük, hogy akár igaz is lehet.

Orbán Magyarországán ugyanis minden megtörténhet. Az is, amiről azt gondoltuk, hogy nálunk ilyen nem fordulhat elő. Mert nem a középkorban élünk. Nem Afrikában, nem Ázsiában.

Pedig igen. Soha még ilyen messzi múltban nem éltek a magyarok. Távol a civilizációtól, a reménytől, a szabadságtól.

Ha igaz a hír, az bűncselekmény. Akinek tudomása van a bűncselekményről, és nem jelenti, az vét a törvény ellen. Ha valóban vannak olyanok, akitől elvárják a munkahelyén, hogy elküldje a Fideszre adott szavazatáról készült fotót, még ma menjen el a rendőrségre. (A beadványát pedig még odahaza szkennelje be, vagy fényképezze le, nehogy véletlenségből elkallódjon valahol.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 45 szavazatból)
Fotózza le a szavazatát! , 4.7 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Én ezt mondjuk nem tudom elhinni. Igaz, azt se tudtam volna előtte elhinni, ahogy indoklás nélkül az utcára tettek harminc év állami szolgálat után. A magam részéről azt javaslom, hogy fotózza le magát az alkalmazott a fideszre ikszelt szavazólappal, majd gondosan tépje össze és nyelje le! (A szavazólapot, nem a fényképezőgépet, avagy mobiltelefont.) Ezzel két legyet üt egy csapásra: nem szavazott a fideszre, és eleget tett a bojkottfelhívásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  2. Először a címet olvasva azt hittem azt tanácsolja a cikk, hogy minden választópolgár fotózza le a saját szavazólapját, hogy a választási csalást és a szavazólapok kicserélését bizonyítandó, a szavazatok újraszámlálása során bizonyítani tudják az összegyűjtött fotokópiák alapján, hogy valójában hányan is szavaztak a Fidesz ellen. Csak, hogy stimmeljenek a számadatok .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  3. Olvastam valahol, hogy közmunkás panaszkodott evégett. Ha nem teszi meg, ugrik a közmunka.
    Emlékezzünk csak!
    Volt olyan KE akit úgy szavaztak meg, hogy le kellett mindenkinek fényképeznie a szavazatát.Ha o.gyűlési képviselőt ilyen megalázó tettre köteleznek, akkor mire számíthat a köznép?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  4. Ha ez igaz, akkor a rendőröknek is le kell fotózniuk a szavazólapjaikat… akkor hol és kit jelentsenek fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  5. Putyinéknál ez így történt….nem a semmiért hívta vissza hoki-moki a nagy nehezen “hazazavart” oroszokat!)))
    Tudjuk, neki a régi rendszerrel csak annyi baja volt, hogy nem ő ült a vezetői székben!
    Na és akkor még ő kommunistázik:
    -
    “Orbán: „a kommunisták mind ott lesznek, legyünk ott mi is”

    Orbán Viktor szerint minden egyes szavazatra szükség van a vasárnapi országgyűlési választáson.”
    -
    Nem kicsit nézi agyhalottnak a szavazóit, ha nyernek újabb bizonyítékot állít ki magáról Magyarország…..talán enyhít valamennyit, hogy tudjuk, mennyit kellett variálni a törvényt és még ezután is mekkorát kellett csalni!
    Enyhe vigasz.
    -
    A vérkomcsik kiborulása:
    http://nol.hu/belfold/egy-bekemenet-margojara-1453263
    Ütős műsor a fiataloktól, mely nem a pillangót hozta ki a bérmenetesekből!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  6. Sokszor megírtam már,hogy az Orbán-maffia bármire képes,
    a félelem pedig nagy úr.
    Oda jutott az ország,hogy nekem kell restellnem magamat,
    hogy a hír valódiságát kénytelen vagyok elhinni.
    Lám lám,a Kubatov-listát is nehéz volt elhinni,pedig igaz !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  7. Meg kéne gondolni miket ír az AN, ha ilyen hülyeségeket, hiteltelenné válik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -18 (32 szavazatból)
  8. A STOP felmérése:
    -
    Április 6-án választás, Ön elmegy voksolni?

    bővebben

    Ön már szavazott – köszönjük! A szavazás állása:

    Igen, és már tudom is, hogy hová húzom az ikszet
    88%
    Igen, de még nem tudom, kit választok
    4%
    Nem, mert egyik pártra sem tudom behúzni jó szívvel az ikszet
    8%
    Összesen 3316 szavazat.
    -
    3316 fő akik a STOP olvasói közül szavaztak.
    Mi itt az AN oldalán vajon mennyien lehetünk, a véleményünket mennyien olvashatják, talán a politikusok szemezgetnek, egyszer jó lenne itt is egy ilyen szavazást feltenni, bármilyen témában, hogy lássuk, valóban lehet hatásunk az emberekre!
    -
    A STOP szavazásról:
    Ahhoz, hogy meg tudjam nyitni, újból kell szavazni, viszont kiírja, hogy köszi, de már szavazott….ezt úgy kellene megoldaniuk, mint más oldalakon teszik, hogy csak az eredményt mutassa és ne szavazásra nyíljon meg az oldal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  9. Megadok még egy email cimet, jobb lesz , ha ide küldik el a felkéréssel együtt.
    .
    help@osce.org

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. emigrant:
    .
    “..Én ezt mondjuk nem tudom elhinni…”
    .
    - Na ne. Ezek a piszkos állatok ennél sokkal meredekebb dolgokat is műveltek már, és most nem az alkotmány eltörléséről, nyugdíjvagyon elherdálásáról, elmebeteg iszlámnáci gyilkos szabadon engedéséről némi pénz reményében, titkos üzleti alkuról, országos bűnszervezet létrehozásáról és működtetéséről, meg ilyenekről beszélek.
    .
    Ez a szavazatlefényképezés (gondolom, névvel együtt) orkbánisztáni mércéhez képest igazán csak egy vihar a biliben. Ugyan már.
    .
    Szavazat, meg választásom orkbánisztánban, egy frászt, azt.
    .
    Jaj, barátaim… komolyan mondom, egy átlag kambodzsaiba több demokráciaérzék szorult, mint egy átlag magyarba… (elnézést az összehasonlításért, derék khmerek, de valami nagyon távolit akartam példának felhozni, ahol nem voltak demokratikus hagyományok az elmúlt 20 évet leszámítva).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  11. pipacs:
    .
    - Nem lesz az AN hiteltelen, legalábbis ettől nem, mert még ha nem is valós a hír,
    .
    1, ott van a cikkben, hogy “ha hoax- nak bizonyul a hír, akkor is: “…feltételezzük, hogy akár igaz is lehet…”. Igen, így van, mivel – Ahogy fentebb írtam – bőven belefér egy ilyen “apróság” az orkbáni mocsokságok sorába,
    .
    2, Lásd fentebbi beírásom. Hadd ne soroljam már, mik azok a – relatíve – kisebb bűntények, ami miatt ez tényleg csak egy vihar lenne a biliben, ha igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  12. pipacs még varjuk ki a végét. Kiderülhet egy par dolog a késöbbiekben. Bizonyos dolgok nem azért hitelesek, mert szép demokratikusnak tünnek, mint a parlament, az alaptörvény és a valasztasok. A kognitiv disszonancia meagakadalyoz egyeseket abban, hogy tisztan lassanak.
    Sokan eddig azt is hiteltelennek tartottak, amikor az AN azt irta, hogy mar nincs demokracia Magyarorszagon. Nem kell összetéveszteni a hiteltelenséget a birkapolitikaval, nem azért hiteles valaki mert ugyanazt fujja, mint a többiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  13. Na engem aztán fenyegethetnének ezek a szarháziak egy világútlevéllel a zsebembe, hiszen még az “átkos” sokkal zártabb világában sem sikerült megfélemlíteniük a pojáca kimosakodott fideszistáknál nagyságrendekkel keményebb pribékeknek. Azzal együtt, hogy én a legaljasabb csalásokat is el tudom képzelni a fideszről, de azért azt gondolom, hogy csak nincs minden állami és közalkalmazottnak fényképezni is tudó okostelefonja, és nemhogy mobil adatforgalom, de talán még otthoni internet előfizetése sem. Akkor meg hogy a túróba tudnák elküldeni e-mailben a “pártközpontba” a lefényképezett szavazólepedők fotóit? Talán MMS küldéssel működhetne, de ettől még nekem sántít egy kicsit ez a dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  14. http://mno.hu/belfold/tilos-lefenykepezi-a-szavazolapot-1219731

    Ezt tegnap este tette fel a Magyar Nemzet. Néha megnézem, hogy mit hazudnak……….Nem zörög a haraszt………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. No tegyük fel, hogy elhiszem ezt az állítólag “személyesen tolmácsolt” hírt, amelyet akármilyen szándékkal is megszellőztethettek akárkik.
    Azért azt ebben az országban legfeljebb csak a békemenetelős Fidesz-KDNP embereiről merhetjük feltételezni, hogy legalább annyi magukhozvaló nem szorúlt beléjük, hogy fényképezés után szép komótosan érvénytelenre fírkálgassák azt a megörökítettet.
    Szóval, tényleg elhiszem, de ha csupán ez a zintézkedés megakadályozná a jelenlegi közhivatalnoki gárdát abban, hogy mégseszavazzon Orbán rezsimjére, az végsősoron az ő képességeiket minősíti, nem ennek a velejéig romlott bagázsnak a zagyafúrtságát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. fjudit, nicsak-nicsak pénteken üléseztek és jol megtiltottak a fotozast. Hogy jutott ezeknek az eszébe, hogy megtiltsak?
    Talan mar elöre igy akarnak védekezni abban az estben, ha kiszivarogna a cikkben tartgyalt hir.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. Eldrad, miaszösz:
    A cikk szerint: Le kell fotózniuk magukat a Fideszre leadott szavazattal együtt.
    .
    Szerintetek ez olyan egyszerű? Bemegy az ember a szavazófülkébe, kiválassza a pártot, az egyénit és akkor csinál az ember önmagáról egy képet, hogy a fej is látszódjon és a fideszes iksz is. Szerintetek ez hány perc alatt sikerül, főleg aki nem túl gyakorlott fotós. Kinnt meg áll a sor. És mindenkinek van okos telefonja? A szavazófülkében pedig viszonylag sötét van így vaku villan, tehát mindenki tudja a helyszínen a fotózkodást, ami elvileg tilos is. És utána pedig fel kéne tenni egy központikag megadott e-mail-re, hogy nyoma is maradjon a csalásnak? Ebben mi a logika?
    .
    A fotózásnak azért sincs értelme, mert kijátszható, behúzom a fideszes ikszet, lefotózom, majd húzok egy másik pártot, így két iksz, tehát érvénytelen a szavazat. Vagy behúzom ceruzával, lefotózom, kiradírozom és tollal behúzom, amit akarok.
    .
    Minisztériumi dolgozók? Ott volt a legnagyobb kádercsere, tele nyikhajjal, jól keresnek, elemi érdekük, hogy a fidesz maradjon, pont tőlük kéne fotót kérni?
    .
    Több sebből vérzik ez a sztori! Ha valamit el tudok képzelni az az, hogy azért terjesztgetnek ilyenek, hogy az emberekre valamifajta pszichikai nyomást gyakoroljanak. Vigyázz, mindenhol ott vagyunk, figyelünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  18. Itt valaki a forumon azt irta par nappal ezelött, hogy bizonyos munkahelyeken osztogatjak a telefont és betanitjak az embereket, hogy hogyan kell hasznalni a fotozashoz a telefont.
    Van egy orosz baratnöm, aki mar évekkel ezelött mesélte, hogyOroszorszagban ez igy megy. Amikor ezt mesélte, jelen volt egy marokkobol menekült orvos is, aki felkialtott : nalunk is. Na mostmar mi is felkialthatunk : ez bezony nalunk is igy van.! Ez egy bevett szokas pipacs (diktaturakban, akik demokraciast jatszanak).
    .
    egyébként az oroszokat az sem hatotta meg, ha nem volt telefonod (ugyanis ök nem osztogattak), masnap repültél a munkahelyedröl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  19. pipacs, egyébként igazad van!!!! Az, hogy sajat magukat is le kell fotozniuk ez ujdonsag, söt unortodox. Hiaba, az a csavarosch magyar észjaras!!!!! ))))
    .
    Én szivesen rendeznék egy kiallitast, szerintem New Yorkban is nagy sikere lenne barmelyik galériaban az a sok önarckép amint épp a Fideszre szavaznak. )))))
    .
    Hat rém hülye ötlet, nem én talaltam ki. )))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Demokratikus rendszerekben a választójog általános, egyenlő, közvetlen és TITKOS szavazással érvényesül.
    A választópolgárok a szavazat tartalmának nyilvánosságra kerülése nélkül TITKOSAN adhatják le szavazatukat.
    Hol élek,élünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. a tilalom azért született, mert egy szabadgondolkodású csoportosulás meg akarta szervezni egy olyanfajta bojkottot, amely fel akarta hívni a világ figyelmét, hogy hány embernek van elege a magyar dolgok folyásából. a lényeg az volt, h ráírják a lapra h bojkott lefényképezik, és megjelentetik vhol, ami nyilvánossá teszi a dolgot. csak épp vhogy a szervezőket lekapcsolták ilyen-olyan ügyekkel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  22. ˙

    Ezt, a titkosszavazás szinte már egyetlen demokatikus intézmnyét semmibe vevő trükköt mai álamelnökünk – szándékosan nem írtam köztársaságit – találta ki, és vezette be, akkor amikor Orbaninival együtt elhatározták, hogy a Véderő [á'lá Schiffer] által javasolt Sólyom Lászlót minden eszközzel és miden áron megválasz t a t ják köztáasági elnöküknek.
    ˙
    Áderjani, akkor még csak fid-SS frakcióparancsnok, a finom falusi gyerek, úgymond “nem hagyhatta, hogy a vakokndokok átszavazzanak a elenfél oldalára”. Ezért a Parlamentben(!), az ország házában(!) az aktus során odaállt a szavazófülke mellé, és – ahogy süldő korában Mucsán a disznóól mellett tanították neki a demorácia lényegét – a saját fid SS-eit lefényképezte a bejelölt szavazólappal együtt… Így kezdődött az általuk fülke-frradalomnak becézett jogtalanítási folyamat…
    ˙
    Ez az ember ma a magyar jogok lgfőbb őre, és ezt az országot támogatja az úgynevezett “kohéziós” alapból a magát a demokrácia és emberijogok őrének tartó Európai Unió… Ezzel ágyaznak be a jobbiknak titulált vérnáci bandának is, amely alpjában véve a fid SS ikertestvére.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. ˙
    Ennek is lassan már tiz esztendeje, és ki gondolta volna, hogy ez a trükkös .
    c s a l ó . hamarosan az általa, általuk olyannyira protezsált Sólyomnak – azt mellőzve – az örökébe lép majd…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Az eddigiekből nekem pipacs, commandante, emigrant és Eagle mond valamit… Nem gondolják, hogy az átlagmagyarnak ez nem téma? Nagy számú fényképező úgyse lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Nem kedvencem Schiffer és Sólyom,de a Véderő azért túlzás.
    Védegylet Egyesület = magyar zöldpolitikai társadalmi szervezet.
    Minden más OKAY!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. Dubois és Mindenki itt! Az EU “HÜLYE”, “GENTLEMAN” VAGY “CINKOS” VAGY IS, IS?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. A pletyka kering egy ideje
    http://endresy.blogspot.hu/2014/03/fulkehipotezis.html

    érvénytelenné kell tenni a lapot a foró után, és becseréltetni. Oszt jónagyot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. EU?
    Óriási csalódás!
    Ha Berlusconit le tudták állítani,akkor most miért nem . . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. Komolyan mondom én nem értem ezt a bojkottra való budítást, pusztán azért, mert az tudható, hogy aki nem szavaz, az autómatikusan is Orbánt támogatja.Így volt ez 2010-ben is, hogy Orbán a szavazáson nem részrvevőket is a saját táborához számította ezért is alakította meg a NERT, és maga mondta hogy számára a hallgatás is valamiféle beleegyezést jelent. Ráadásul ebben még igaza is volt. Bár én már 2011-ben is írtam arról, hogy Orbánt demokratkus választással nem lehet leváltani(most is ezt vallom), mint hogy egyetlen kétharmados kormányt sem könnyű leváltani. Talán egy kis pislákoló reményünk lehetne, ha most az egyszer nagyon sokan mennének el szavazni, kb 70-75 % és persze az ellenzéki összefogásra adnák a legtöbben szavazatukat, de őszintén szólva erre nem sok az esély.Bármennyire szomorú is győzni fog a Fidesz, ráadásul megint csak kétharmaddal és akkor aztán tényleg jön a végpusztulás erre a szerencsétlen országra. Arra pedig mérget lehet venni, hogy el fogják csalni a választást, de legalábbis megkísérlik. Itt legfeljebb még az segíthetne, ha a határon túli magyarság ellen szavazna, amit én megint csak kizártnak tartok és ami nagyon elszomorít. Szerencsére már csak egyet kell aludnunk és minden kiderül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Sajnos igaz! És megtehetik, hoigy lefotózzák. Tegnap voltunk egy eligazitáson, ahol felvetettem ezt a kérdést és azt mondták, hogy nem lehet ellene tenni semmit, szabad fotózni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Kedves Jáde !
    ˙
    Az első mondatod tökéletesen ül. Aki nem megy szavazni, csakisOrbánnak használ.
    A tovbbiak – ahogy haladsz velük – egyre jobban ellentmondanak az elsőnek és tökéletes bizonytalansgot árulnak el. Miért nem hiszel az elsőnek ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. ilyen gyenge kompanyt mint az ellenzek mutatott a valasztas idejere egyenlo=0 val egyedul gyurcsanynak voltak ertelmes szikrakat felfigyelo beszede a nephez ezt Mesterhazy messzirol elkerulte sajnos ez a vege!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. Ezt elszurtuk nem kicsit nagyon !!!!! Bokrosnak kellet volna miniszter jelolteknek megteni mas lenne a mostani helyzet de mindenki a barsony szekert ment

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Nurse Ratched !
    ˙
    Igzad van, elnézést, nem Véderő, hanem egylet, ami a lényegen nem sokat változtat. Mert az egész csak a ballib kijátszását célozta meg és amelynek ma élvezzük igazán a “gyümölcseit”. A zöldség pedig a sehová nem tartozók félreinformálását szolgálja…
    ˙
    Visszatérve éppen Schifferre, aki az említett akciójáért kapott egy “legyenmaaaasapolitika” névre hallagató kamupártot* magától a Vezértől ajándéba, s hogy neve legyen a gyereknek, hát zöldre profilírozták mert az éppen olyan trendi…
    És annak idején ugyanezt a szrepet vette magára Sólyom is: ő volt a zöld elnök…Még a bazsarózsák is rajta röhögtek a Zengőn …
    Ezek a hatásos blöffök (mint ano a Dunakör is) az igazi gyerekmesék – de csak hülye-gyrekeknek…
    ˙
    *Jó belátom, hogy az LMP sem annyira kamupárt, mint amilyennek első pillantásra tűnik, ugyanis Schiffer azt a fontos megbizatást kapta a Führertől, hogy – előre egyeztetett(!) – kritikákat fogalmazzon meg, mint udvari és balszéli kritizátor. Csak úgy mint Vona jobbról. Ők Őfelsége udvari ellenzéke, mely poszt minden fejedelmi udvarban nélkülözhetetlen a látszat és a nép – az istenadta – megnyugtatása és a demokratikus látszat fentartása érdekében.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. OS – Az Új Magyarország Párt közleménye
    Budapest, 2014. április 5., szombat (OS) -

    Dobogón az Új Magyarország Párt
    Mindenki meglepetésére az amerikai földrészen 3. helyen tanyázik az
    exit-poll szerint az Új Magyarország Párt. A sorrend Hawai- szigetén:
    1. Fidesz
    2. Jobbik
    3. Új Magyarország Párt
    Los Angeles
    1. Fidesz
    2. Jobbik
    3. Együtt 2014 Párt
    Kiadó: Új Magyarország Párt
    ——————————————————————-
    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait
    minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az
    OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a
    közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

    Beállításainak megváltoztatásához, vagy a leiratkozáshoz kattintson ide: http://os.mti.hu/pages/newsletter.aspx

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  36. Egy újabb (rém?)hír szerint a szavazáshoz vigyünk saját, jól fogó kék színű golyóstollat, mert felmerült, hogy óra múlva elhalványuló, vagy radírozható golyóstollat tesznek a fülkébe.
    Ezektől MINDEN kitelik!
    Igazolja az elmúlt négy év, és a kampány törvénytelenségei.
    Tehát ne csak a szomszédot, hanem a golyóstolladat is vidd magaddal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. ildiko
    2014. április 5. szombat
    18:17

    Kintről jobban fogy a fasiszta nyalóka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. Kedves Kommentelő Társaim!!!!!!!!!!!!!

    Sajnos nem lehet hsz.t írni Bartus László Utolsó figyelmeztetés c. cikkéhez. Azt gondolom, ez az utolsó figyelmeztetés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Dubois!
    .
    Egyre gondolunk.
    Tíz napja írtam az alábbiakat.

    Schiffer ügyvédi pályája során védte már Orbánt,
    jelentette fel Sukoró ügyében Gyurcsányt,
    vádolta őt az Alkotmány lábbal tiprásával 2006 ősze kapcsán.
    Megszavazta a kettős állampolgárságot,ráadásul saját frakciója
    ellenében a Trianon-emléktörvényt is.
    A Jobbikosokkal készült mosolygós parlamenti fotók már csak
    hab a tortán.
    Attól nem tudok hasra esni,hogy egy zöld párt társelnökeként
    (Szél Bernadett képében) hevesen támadja a paksi beruházást.
    Ez a minimum.
    Ahogy váratlanul,a csodával határos módon mégis meglett
    a kellő számú kopogtatócédula 2010-ben,hát . . . . .
    Vajh,kik segíthettek?
    Maradjunk annyiban,nem éppen szeplőtelen a fogantatásuk!
    Értékelés: +72 (80 szavazatból)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  40. miaszösz 2014. április 5. szombat
    Azért ezek a találgatások lassan már megközelítik a jereváni rádió színvonalát. Tudod, a népszerű viccben ők mondták be, hogy a Vörös – téren karórákat osztogatnak, miközben ehelyett…
    Szóval azért gondolkodjunk el azon, hogy legalább 700 ezer közalkalmazott van ma Magyarországon, a közmunkások számát pedig megsaccolni sem tudom, de ők sincsenek kevesen. Ráadásul ezek itt ma semmit nem adnak ingyen, de még kölcsönbe sem, mert inkább ellopják azt a pénzt is, amibe ez az egész kerülne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Ezt a golyóstoll dolgot már vártam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. Én eleget tettem a kérésnek és lefényképeztem a kitöltött szavazólapomat, rajta a vele beküldött orbánc portrés vécépapírral, aminek a párjába reggel beletörültem a hátsóm, orbánc orcája közepébe. Remélem, hamarosan Grazba kerül a csúti bolond élete végéig.
    A tollat magammal hoztam (egy másikat ott hagytam helyette). Szerintem csak hiedelem, hogy el fog halványulni az írás. Sokkal ravaszabban manipulált a Fityisz a szavazással: pl. a közszolgálati(nak hazudott) MR1 orbánc Rádióból még negyed tíz tájban is – a későbbre tett Vasárnapi Újságból – vastag sugárban ömlött a kormánypropaganda, Perjés Klára szarmaszatos szájjal csókdosta vég nélkül a Nagy ViktoriÁnust, fujjj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  43. Ha eldöntötték, hogy nekünk annyi, akkor agyaloghatunk mi annyit és addig ameddig csak hagyják, és ennyibe maradunk! That’s all, mondja az angol! Tudják = ” Sok beszédnek ………………….!” Aki sokat beszél, keveset mond!” Stb, stb. Teljesen mindegy hány szavazat lesz bárhol is, a sorsunk már el van döntve, egyébként honnan is tudhatnák mennyi az az annyi, nincs kontroll, és ezt ők is jól tudják, és persze miért is ne használnák ki, hiszen magyarok vagyunk nem????? Asszem nagyjából ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. http://nepszava.hu/cikk/1016293-szorolapon-hazudott-a-fidelitas-birsagot-kapott
    -
    Nagy lehet a baj narancséknál, ha a vál. törvény átírása, a körzethatárok átszabása, a kettősök szavazatai, stb., stb. után még mindig pitiánereskedni kell!
    -
    Másféle próbálkozás egy kinti kibictől:
    Kiemelt hozzászóló · Itt dolgozik: Kolozsvár Klausenburg
    -
    A Gyurcsány arra kér minden baloldali szavazót hogy BOJKOTÁLJA a választásokat és ne menjenek el szavazni !!!”
    -
    Hát nem aranyos?!
    Nem itt él, de ilyenre képes egy megélhetési tezsvíre a vezírnek!
    -
    Ha még így sem nyernek ezek a SZÁNALMASAK ÉS RENDKÍVÜL OSTOBÁK, akkor még lehetne bizakodni egy normális országban…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  45. http://nepszava.hu/cikk/1016298-kigyozik-az-atjelentkezok-sora-szegeden
    -
    Ezek a fiatalok ma tudták meg, hogy Szegeden van dolguk és akkor oda kell átjelentkezniük?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  46. 40 évig naponta ott volt minden újság címoldalán, hogy “világ proletárjai egyesüljetek” – nem tettétek, most magatokra vessetek…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  47. @Mist

    Valóban egy új lila szinnel fogó tollat raknak a fülkébe, ill. amivel aláírod,hogy megjelentél szavazni!!!( És csak ezzel lehet aláírni a regisztrációt!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  48. Markovics Klári

    NAGYKÁROLYBAN

    Szeptember 7. 1846

    Hát e falak közt hangozának
    Nagy szavaid, oh Kölcsey?…
    Ti emberek, nem féltek: épen
    E szent helyet ily nagy mértékben
    Megszentségteleníteni?

    Nem féltek-e, hogy sírgödréből
    Kikél a megbántott halott?
    Hogy sírgödréből ide jő el,
    S – hogy hallgassatok – csontkezével
    Szorítja össze torkotok?

    Nem, ő a sírt el nem hagyandja;
    De lenn, sírjában, nem hiszem,
    Hogy könnyei ne omlanának
    Éretted, te az aljasságnak
    Sarába sűlyedt nemzetem!

    Mily szolgaság, milyen hizelgés!
    S mindig tovább mennek, tovább,
    S ki legszebben hizelg, az boldog. -
    Ha már kutyákká aljasodtok:
    Miért nem jártok négykézláb?

    Isten, küldd e helóta népre
    Földed legszörnyübb zsarnokát,
    Hadd kapjon érdeme dijába’
    Kezére bilincset, nyakába
    Jármot, hátára kancsukát!

    Nagykároly, 1846. szeptember 7.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  49. Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
    Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt (még több mindenben igazad lett), de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel (moderálva), hanem velünk.

    http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
    “Tisztelt Olvasóink,
    tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
    Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
    A Kiadó”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos