Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán udvarol a gyarmatosítóknak 2012. január 24. kedd 20:13 | AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán udvarol a gyarmatosítóknak

Budapest – Orbán Viktor mindent elkövet azért, hogy Magyarország “gyarmatosítóinak” kedvében járjon, hogy bele kerülhessen az országot kiszipolyozó IMF adósságcsapdájába, mert annyira kell neki az a pénz, amire állítólag nincs is szükségünk. Így lehet leírni a magyaros csavaros észjárást, amivel Orbán szédíti a világot. Miután keményen keresztülverte a jogállam felszámolását, kiépítette egy diktatúra törvényi kereteit, most konszolidációt hirdet, amelynek lényege, hogy mindenki fogadja el az új helyzetet, törődjön bele, majd néhány formai kérdésben engednek, tesznek gesztusokat, és legitim lesz Orbánisztán.

Martin Schulz európai parlamenti elnök a sajtó előtt hangsúlyozta a magyar miniszterelnökkel Brüsszelben történt kétoldalú találkozó után, hogy nyitott szellemű és gyümölcsöző megbeszélést folytattak. Köszönhető ez annak, hogy miután bebetonozta saját hatalmát és a diktatúrát, taktikát és hangnemet váltott, hogy konszolidálja a Európában a félfasiszta államot, legitimálja a diktatórikus berendezkedést, és még pénzt is kapjon annak életben tartásához. A híradások szerint jó úton jár, Európa vezetői kedvezően fogadják a hangnemváltást, és az Orbán-kormány majd eljogászkodik a háttérben, hogy a lényeg semmit ne változzon. Így lehet összefoglalni Orbán brüsszeli tárgyalásait.

Konszolidációs politika folyik ma Magyarországon – jelentette ki Orbán, miután minden demokráciaellenes törvényt keresztülvert, most a kialakított orbáni diktatúrát konszolidálja. Schulz hangoztatta, hogy a beszélgetés során magánvéleményként kifejtette a magyar alkotmánnyal és a kormányfő politikai stratégiájával kapcsolatos aggodalmait is.

Orbán elmondta: a kormány arra tesz erőfeszítéseket, hogy egyesítse a népet gazdasági és társadalmi programja körül. Orbán hízelgő beszédével, amellyel udvarol a “gyarmatosító” Európai Uniónak, azt akarja elérni, hogy semmiféle szanbkciót ne alkalmazzanak vele szemben az európai demokratikus normák megsértése miatt. Miután kiépült a diktatúra, Orbánt mintha kicserélték volna. Készsésges, előzékeny, udvarias, mindenre nyitott. A cél az, amit így fogalmazott meg: “jelen helyzetben bármilyen további külső politikai nyomásgyakorlás Magyarországra káros hatásokkal járhat, beleértve az uniós alapszerződés 7. cikkelyének alkalmazását is”. Orbán abban is egyetértett, hogy egyenként végig kell nézni a vitatott ügyeket, és ahol szükséges, tovább kell tárgyalni, és jogi mederben kell tartani a vitákat.

A múlt héten EP-elnökké választott Schulz a nézeteket is ütköztető beszélgetésben ezzel együtt – magánvéleményként – jelezte aggodalmait is, köztük azt, hogy vannak olyan elemei az új alkotmánynak, amelyeket az ő szemében “nehéz összeegyeztetni” az alapvető európai szabályokkal. Schulz annak fontosságát hangoztatta, hogy a kormány ne a lakosság megosztására, hanem a megbékéltetésre törekedjen.  De már Schultz-ot is puhítja a csavaros magyaros észjárás: elmondta azt is, hogy a mostani beszélgetésen Orbán Viktor számára új érveket is felsorolt. “Lehet, hogy ennek nyomán felülvizsgálom a véleményem” – mondta Schulz, aki szocialista frakcióvezetőként korábban több ízben bírálta a kormány politikáját.

Orbán az újságírók előtt megerősítette: teljes mértékben tiszteli az Európai Parlamentet, hiszen a parlament intézményét a demokrácia szívének tartja, még ha nem is ért egyet az ott elhangzó egyes véleményekkel.

Orbán, aki korábban többször Moszkvához hasonlította Brüsszelt, most olyan volt, mint amikor Kádár elment Moszkvába, szájon csókolta Brezsnyevet, és hitet tett a Szovjetunióhoz való hűség mellett. Azzal a különbséggel, hogy amikor hazatért, akkor sem mondta annak ellenkezőjét. Orbán most hízeleg az Uniónak Brüsszelben, Magyarországon pedig uszít a nyugati demokráciák, az Európai Unió és az Egyesült Államok ellen, ő és pártja nyíltan szélsőjobboldali elveket hangoztat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 28 szavazatból)
Orbán udvarol a gyarmatosítóknak, 4.4 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Hát ennél nagyobbat már nem is hazudhatott volna! Még hogy konszolidáció!Az csak úgy lenne lehetséges, ha mindenki megalkuvó lenne, és kritikátlanul bólogatna.
    Schulz úr remélem komolyan mondta, hogy az európaiak nem ostobák,mert innen megint úgy néz ki, hogy Orbán sikeresen megtévesztette a partnerét!
    Ezt fogja tenni az IMF tárgyaló partnereivel is, és kész vége.
    Becsukhatjuk a kaput.Ilyen 2 kulacsos ember szerintem még nem vezette az országot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  2. Nem szégyenli a pofáját. Ott meghunyászkodit, itthon ugyan olyan szemét mint eddig volt. Pökhendi, csak az ő bandája számit. Aki máskép gondolkodik, demokrata arra ráuszítja a jobbikot. Ebböl elég. Ébresztő Demokraták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  3. Nem szégyenli a pofáját. Ott meghunyászkodit, itthon ugyan olyan szemét mint eddig volt. Pökhendi, csak az ő bandája számit. Aki máskép gondolkodik, demokrata arra ráuszítja a jobbikot. Ebböl elég. Ébresztő Demokraták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Ennél ostobább beszédet nem lehetne írni!Még hogy egységesít?-megoszt,családokat,országokat,remekül adogat ahol tud.Kár hogy nem a Felcsuti pályán bukdácsol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. Akkor miért is tüntettek akarom írni békevonultak a mi pénzünkön ?
    Majd az IMF segélyből jól megtámogatja őket ovi , mi meg dolgozhatunk látástól a Mikulás haláláig , aztán hogy ha kell ebéddel összekötött támogató s@ggnyalásban vesznek részt hogy bizonyítsák ők magyarabbak mint mi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  6. Na azért két dologban nincs még megegyezés, és Orbán a Bizottságra vár, valamint hogy a nyitott kérdések hogy befolyásolják az IMF-hiteltárgyalások megkezdését. Magyarul, hogy kell-e még tovább engednie, vagy megúszhatja ennyivel?
    Egyébként Barroso nem is vett részt a sajtótájékoztatón, csak egy közleményt adott ki, melyben azt mondja, alapvető, hogy egy uniós tagállam a közösségi jogon túl a közös értékeket is magáévá tegye, és hogy szélesebb értelemben vett politikai aggodalmak is vannak Magyarországgal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  7. Azért kezdik kiismerni..lassan vége a játszmának felcsúti Belfegor…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  8. No “vezír”!
    Kezdődhet a “békemenet2″!
    Megnyugtatásnak elég lesz, ha már ma felolvassák a “békemeneten” részt vettek véleményét!
    Bevezetésként!
    A többi ezután jön!
    A hátsó kijáratokat lassan mindenhol kezdhetik takarítani, koszos ruhába nem illik beszállni a páncélozott verdába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  9. Gyula Bognar, Jr.

    Nem kell neki adni egy centet sem. Éljen meg a piacból, a matolcskodásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  10. Most fegyverszüneti tárgyalást folytat a szabadságharcos,
    vagy a bántatlan “szabadelvonulás”-ról tárgyal?
    Mi köze ennek a konszolidációhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. Orbán egy nyúlós takony!
    Az a hülye, aki ad egy centet is ennek a hernyónak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. Orbán lehet, hogy nem magától, de rájött, hogy nagy volt a pofája a hazai “korcsmába”, de az EU korcsmájában ő, csak egy paprikajancsi. Nem győzi zsebre rakni a kokikat, sallerokat, taslikat.
    Ők meghozták a visszamenőleges törvényeiket, most az EU törölteti el velük a baromságaikat. Ez nagy blama. Ki vívta magának a “felmosórongy” státuszát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Tegyük élhetővé !

    A 100.000 hosszú, egyesek szerint 4-500.000 hosszú zsákutcába kerültünk.
    Kicsit másképpen fogalmazva, ennyi csápolója van még a kudarcnak.
    Ennyi csápja van a beteg polip fejnek , minden csáp erősen kapaszkodik VALAMIBE.
    Minden csáp más valamibe, ki Trianonba, ki 400 Ft-os Euro árfolyamba, ki az államcsődbe, ki a tőzsdei beszre tapad, ki sámán dobra (aminek árfolyamát nem jegyzik sehol), ki Kádár-Rákosiba látja a boldogulást, ki teljesen kifordítottan a magyar mivoltába.
    Ez van , ez Magyarország ma.Ez a kiválóan , XXI.századi módszerekkel, médiával megtámogatott és megszervezett demagógia és maffia gondolkodás eredménye. Egy okos polipfej átb*szott egy nemzetet. (Büntethető!, a múlt heti , logikus, higgadt EU szereplése kizárja a mende-mondákat, hogy hibbant)
    GAZDASÁGI IMPOTENCIA. Sok öngyilkosság, hirtelen megugró fidesz politikus vagyonok és bankszámlák, új Polip-hitvallás cserében a magyar nép alja nemzete lett a Demokratikus Európának.
    Várható, hogy a békülékeny hangvétel után Polip-fej néhány milliárd bevallottal, és néhény x nem bevallottal ki szeretne szállni, mert elég neki a két lábas játék támogatása ezekután.
    Egy életre való (tovább szeretne élni) gyík esetén is minimum elveszti a farkát, hogy el tudjon iszkolni.
    No , ez egy 100.000 csápos , egyesek szerint 500.000 csápos polip esetében kicsit nehezebb.
    Neki is el kell vágnia minden csápját, ha életben akarna maradni.
    Neki nagyon nehéz lesz , szerintem nem tud minden csápot leválasztani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. “…a parlament intézményét a demokrácia szívének tartja…”
    Éppen ezért akadályozza ebben a szívben a vérkeringést. A demmokrációt lélegeztető gépre tette, keze a kapcsolón.
    A hatás nálunk tekinthető meg élesben.
    Az EU a tőlünk áradó orrfacsaró bűzre nagy nehezen felemelte azt a tohonya hátsóját és mordult néhányat. Aztán Orbán üde citromillatot kezdett permetezni a szarkupac fölött, és ettől az EU visszazöttyent a foteljébe. Nehéz ilyen kényelemből felállni a harcolni. Majd csak rendbe jön az a fránya Magyarország, lehet tovább pihizni.
    .
    Javaslat Fideszes egyenpólóra:
    http://www.box.com/shared/nutl44ufcg9hoak0eqca

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. Tegyük élhetővé !

    Mekkora fas*z ez a OrbánViktor, ahelyett, hogy a gazdaságot rendbe tenné, avval van elfoglalva, hogy a gépemre virusokat küld.
    De majom !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Van egy közmondás amit a gazdaemberek szoktak mondani a városi embernek éspedig ,hogy amig a paraszt nem ka.il addig a városi nem papil ! Viktorkánk is tisztává tették ,hogy amig a “gyarmatositok ” nem ka.ilnak addig ö sem papil !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. Ez mind szép és jó , de a végső szót az USA mondja ki a pénz dolgában.
    Ugyanis ők adják az IMF alapjának a 20 százalékát.
    Tehát a játszma minimum kétfordulósnak ígérkezik , ha nem többnek !
    Az amerikai Törvényhozás nagyívben xarja le az EU Néppárt megalkuvóit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  18. Geyza
    .
    Csak igazad legyen!
    Az EU már megalkuszik …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. Az EU nagy dilemmában van.
    Ha belerúg ebbe a patkányba, akkor mindenkinek az alfelét szét kell rugdalnia, akik szerződést szeg.
    Ha nem rúg bele, akkor elhiteltelenedik a világ előtt és az Euró padlót fog, az Unió pedig szétesik.
    Van min gondolkodni. Viktor tüske a köröm alatt. Ha kihúzzák, vérzik, ha otthagyják begyullad, és vérmérgezést okoz, az meg halálos.
    Kérdés, hogy az EU felnőtt-e már annyira, hogy – ha sír is a bibitől – de inkább megműtteti a körmét egy csipesszel, mintsem hogy belehaljon!

    Néhány hét és kiderül, hogy szétpolitizálják-e a az orbáni diktatúrát, és ezáltal egész Európából hagyják elmenekülni a tőkét, avagy akkorát rúgnak bele, hogy leszédül a világ pereméről.

    A szokásos európai tutyimutyizás ugyanis most nem fog bejönni. A pénzvilág cefetül nem szereti a kiszámíthatatlanságot, márpedig az orbáni Magyarországnak adandó, és ezáltal visszafizethetetlen hitel másokat is arra bátorítana fel, hogy rúgják fel a szabályokat, és tapsolják el a hitelezők pénzét!
    Őszintén remélem, hogy Európa felismeri, hogy Orbánnal nem lehet másképp egyességre jutni, csak úgy, ha belekényszerítik a teljes kapitulációba, aztán annak következményeképp a lemondásba.
    Ha ezt meg tudták csinálni Írországban, Görögországban, Portugáliában, Spanyolországban és Olaszországban is, talán van reményünk arra, hogy Magyarországon is sikerülni fog.
    Ha nem, akkor egész Európa fertőzött lesz.
    Orbán ugyanis maga a pestis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  20. Bocsi Geyza, de az IMF részvények 60%-át jegyzi az USA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Láttam a báránybőrbe bújt farkas képét és hallottam a szép csengésű cirógató hamis hangját. Azt a hangot, ahogy külföldön beszél. A hazájában minden teljesen másképp van: ’Nem leszünk gyarmat! Szent István országa… és a többi idióta táblák égig emelése az angyalos királyi koronás zászlóval, és az Árpád sávossal. Ez az igazi hazai tükörkép. A sunyi, kellemesen udvariaskodó, EU- hoz ragaszkodó szobatiszta Vezérnek. Minden kritizáló témára kulturáltan válaszol, a közös európai célok érdekében… Ezt a szennyet néztem öklendezve! „Ha az IMF jön, akkor megyek.” – ugatta a Vezér tábornoki hangon hazájában. Nem kell a zsidó nagytőke… nem hagyjuk magunkat leigázni… hergelte a mennyországban lebegő tömeget.
    .
    Tátott szájjal bámultam az aljas képmutató behízelgéseit. Újra vissza akarja hívni a letűnt korszak nagyságos és méltóságos urait és a népnyúzó „ősmagyar” földbirtokosokat? Vajon ezt akarja a többség? Mindenki megzavarodott a szenteknek és a magyar királyok legendáitól? Senki nem akar felébredni szunnyadó, delejes álmukból?
    .
    Kisemmizett koldusok országában élnek. A józanabbak a menekülés terveit készítik. Senki nem teszi szóvá, hogy a zöld lámpát kapó pálinkafőzésnek milyen nagy ára lesz. A sok alkoholista kórházi költsége és az ellátása horribilis összegbe kerül a kórházaknak a cigarettát és alkoholt tiltó tömeg felvilágosítása helyett. Amerikában elképzelhetetlen lenne az alkoholos népbutításból előnyös politikai sikerekre felhasználni. Mi lesz a következő lépés? Ezt akarja az örömkönnyeket potyogtató tömeg, melynek a „béketüntetését” láttam videón?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Komprádor elit.

    A magyar kérdés túlságosan komplikált, de összegszerűen nem túl nagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Magyarország önként csatlakozott az EU-hoz, akkor hogy lehet gyarmat ? Anomália, már megint a tisztelt Kende beszédében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Hajcihő
    2012. január 25. szerda
    04:20
    Rövid, velős, kiváló elemzés. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. R@hadjak meg, ha ez nem tud hipnotizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. Na, csacsikáim!
    Ez egy – mindössze – kétszázezres tüntetés:
    [url]http://kepfeltoltes.hu/view/120122/hosok_tere_21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Na mégegyszer: http://kepfeltoltes.hu/view/120122/hosok_tere_21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Hazudni jól tudnak.Mást mondani kint és mást itt bent.Őket ugyan nem zavarják a tények de a rájuk szavazókat sem.Néha úgy érzem magam mintha a fejemen járnék a lában helyett.Ugyanazokat . a tényeket egy jobboldali teljesen másként látja, mint aki még használja az eszét.Olyan mintha két ország lenne és nem egy helyen élnénk.
    Nem tudom mit tesznek ezekkel az emberekkel de mintha nem is ezen a földön élnének.A tények úgy lepattannak róluk mint a gumilabda.Szerintem sem lehet itt közelebb hozni a két tábort még hosszabb idő alatt sem.Az ország kettéosztása ami régebben felmerült talán megoldaná ezt az áldatlan helyzetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Hajcihő (2012. január 25. szerda 04:20)
    Ha még nem mondtam volna, baromira kedvelem a beírásaidat.
    Az ember szívesen olvassa mástól, amit maga is gondol :-))))))))))))))))
    .
    A tüntetéses képed igen tanulságos, én legalább kéteszerest mondtam volna rá: a Dózsaa György út távoli végéig tart a tömeg, és sajthetően a fényképész mögötti terület is ilyen sűrű.
    Honnan van a kétszázezres számadat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. *
    Könyörgöm! Nehogy aztán Orbán az uniót is átneveztesse mondjuk
    WEIMARI UNIÓ-vá!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Hát nem a “felvonulók kérték”.Mert az előtörténet azonos a Kádári május 1.-
    felvonulásokkal.Nyálas behizelgő,megalázkodó transzparensek,megszervezett
    tömega Nagy Ember éltetésére,akkor sőrjegy,ma készpénz.Na és a sajtó a megelégedett,boldog emberek körében.A felvonulók akkor is kérhettek az előre központilag kiválasztott zeneszámokból.Most is voltak kérések.Most is előre
    meghatározták a témákat.EU-t szidni,Orbánt éltetni.
    Másnap a Vezér megköszönte a támogatásukat,majd tegnap az Ep.-ben a
    következőket mondta:”Teljes mértékben tisztelem az EP.-t,amelyet a
    demokrácia szívének tartok.”De a seggnyalás kedvéért azt is kijelentette,hogy
    azEU.nyomvonalán fogja tartani a szavazókat.
    Nesztek hívek!Becstelen egy főnökötök van!
    Ajánlanám a Fidesz hívek figyelmébe:Csokonai:A Reményhez.
    Csak pár sor :Kit teremt magának A boldogtalan,
    Smind védangyalának,bókol untalan.
    Fidesz hívek,Orbánisták! A hamis illuziók kergetése helyett,inkább egy kis
    megvilágosító kultúrát! Nem fog megártani! Sőt!Főleg akkor,ha értelmezni
    tudtok egy-egy irodalmí művet!Higgyétek el megéri,okosodni fogtok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Szia Ego!
    A 200 ezres adat? Hát a Szabad Népből! Rákosi elvtárs a Mi Apánk nagyon büszke volt rá! XDXDXD. És igen, a sűrű tömött sorok egészen az Ajtósi Dürer sortól értek addig, amíg a szemed ellát!
    Ennyit a mi Belügyminisztériumunk, és belügyminiszterünk korrekt számairól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Akkor: Kádár elment, Kádár Moszkvába, szájon csókolni Brezsnyevet.
    Most: Orbán elment Brüsselbe s%ggen csókolni Schulzot és Barrosot.
    Mert enélkül nem megy . . . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. A Fidesz hívők mindent elhisznek amit a miniszterelnök mond és másnap az ellenkezőjének ugyanolyan lelkesen tapsolnak.
    A vakok nem látnak, a hívők nem is akarnak látni. A bolondoknak meg minden úgy jó, ahogy van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Orbán térden állva könyörög Barosonak, hogy mentse meg a hatalmát. Én vizuális alkat vagyok, elképzeltem a jelenetet. De ha Orbán már úgyis ott térdel Baroso előtt, akkor … (…a többit a fantáziátokra bízom.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. a cikk cimerol jut eszembe!!!
    no es ki ill. kik is lenne(nek) az(ok) a “gyarmatositok”??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Hát igen, ez a 22-rs csapdája. Mert az országnak szüksége van arra a kölcsönre – tehát azért kellene drukkolni, hogy megkapja, és ne romoljon tovább tömegek életszínvonala (benne a mienk is)- de azt nyilvánvalóan a diktatúra erősítésére akarná felhasználni – tehát azért kellene drukkolni, hogy ne kapja meg – vagy csak nagyon erős megkötésekkel. De nem biztos, hogy az országnak használna egy konszolidálódó diktatúra.
    Viszont van egy jó hírem: már csak 2 hónapot kell guggolva kibírni, amíg eldől – ennyi időt adtak viccpali doktori disszertációjának vizsgálatára (holott arra nincs ennyi időre szükség) Aztán Orbán átmegy elnökbe. Január óta ugyanis már nincs időkorlát, ami után már teljes ellátást kapna palikánk, tehát bármelyik nap mehetne. Kivéve persze, ha “érdemtelenség miatt” menesztik, mert akkor már csak a szája járhat.
    Figyeljünk tehát nagyon oda ne csak arra, hogy Brüsszel mit diktál – hanem itthon mit változtatnak az elnöki hatáskörökön. Ma leég jó elemzés jelent meg a magyar Népszaván a román belpolitikáról – igen-igen érdekes és tanulságos elnöki jogosítványokkal. Ki sem kell találni -elég másolni!
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=514461

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Megin’ báncsák a magyart 2014. január 27. hétfő

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos