Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megin’ báncsák a magyart 2014. január 27. hétfő 21:35 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megin’ báncsák a magyart

Budapest, Brüsszel – Mostanság Brüsszelből leselkedik ránk a veszély, gyarmatosítani akarnak bennünket, miközben a vak is látja, hogy Oroszország a tolerancia hazája, s Putyinnal az évszázad üzletét kötöttük. A Zunijó rosszat akar a magyar embereknek.

Tulajdonképpen azért jött létre annak idején a Zunijó, hogy árcson a magyarnak,. Mer azok ottan nem szeretnek minket, utálják bennünk, hogy karakánok vagyunk, és lóhátrafelé nyilazunk, valamint, hogy nyereg alatt puhítva, fél kézzel esszük a nápolyit. Rogán Antal megint megmondta a tutit.

Nem meglepő, hogy a harmadik rezsicsökkentés bejelentése után a harmadik támadás is megindul hazánk ellen – mondta a Fidesz frakcióvezetője egy rezsicsökkentő fórumon. Nemcsak a magyar parlamentnek és a kormánynak, hanem a magyar választóknak is meg kell erősíteniük, hogy akarják és megvédik a rezsicsökkentést.

Brüsszel ugyanis újabb támadást indít a rezsicsökkentés ellen: értesülések szerint az EU illetékesei eljárást készülnek indítani azon országok ellen, amelyek szabályozzák a rezsiköltségeket – mondta a Fidesz frakcióvezetője újságíróknak hétfőn, a Székesfehérváron rendezett rezsicsökkentő lakossági fórum előtt.

Rogán Antal szerint Magyarország élen jár a rezsicsökkentésben, így nem meglepő, hogy a harmadik rezsicsökkentés bejelentését követően a harmadik támadás is megindul hazánk ellen. Azt mondta, hogy nemcsak a magyar parlamentnek és a kormánynak, hanem a magyar választóknak is meg kell erősíteniük, hogy akarják és megvédik a rezsicsökkentést.

Rogán elmondása szerint az Európai Unióban semmi nem tiltja, hogy szabályozható legyen a víz, a gáz vagy a villany ára. Szerinte Magyarországon erre szükség is volt, mert a fizetésekhez viszonyítva hazánkban volt a legmagasabb a gáz és villamos energia ára. Magyarország azzal a jogával élt, amit sem az unió alapokmánya, sem a szerződései nem tiltanak, mindössze arra van szükség, hogy hazánk kiálljon jogai mellett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 41 szavazatból)
Megin’ báncsák a magyart, 4.5 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. A “FIDESZNEK” a vérébe van a hazugság nem a magyarokat bántják hanem a vérébe hazug bugyuta “fidesz”vezetését akik hazudnak, lopnak, csalnak, rabolnak, reggel, délben, este, talán még álmukban is. Rogán már abba hagyhatná az állandó hazudozását, mielőtt teljes mértékben lejáratódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (58 szavazatból)
  2. Ezek azt képzelik ,hogy mindenki olyan hibbant mint Ők .

    Én a végtelen cinikus hazugságaik miatt nagyon utálom ezeket a poszkommunista rezsicsökkentés idiótákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (59 szavazatból)
  3. “…a fizetésekhez viszonyítva hazánkban volt a legmagasabb a gáz és villamos energia ára”
    Hát ez az! A fizetésekhez viszonyítva.
    A fizetésekhez viszonyítva az Unióban nálunk legmagasabb a tej, a kenyér, a sajt, a hús, a benzin, a vonatjegy, a buszbérlet ára. Nem lehet, hogy a fizetésekkel kéne valamit kezdeni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (76 szavazatból)
  4. Érdemes elolvasni a pécsi MSZP-s képviselő mai nyilatkozatát a gázár alakulásával,és beszerzésével kapcsolatban 2011. óta(offshore cégek!)
    Ugye-ugye így könnyű a rezsicsökkentés!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  5. Akkor lesz olcsó a rezsim,
    ha eltűnik ez a rezsim.
    És még olcsóbb is lehetne,
    ha E-on nekem fizetne. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (45 szavazatból)
  6. Egyébként a rendszerváltás(? )óta kialakult un. politikai elit mindig azt szajkózta, hogy a világpiaci ár érvényesül az energiahordozók árával kapcsolatban.
    Vajon ki emlékszik még arra,hogy a Magyar Autóklub jogásza (Kovács Kázmér) feljelentéssel élt a MOL üzemanyag árképzésével kapcsolatban a Gazdasági Versenyhivatalnál!(igaz ez majdnem húsz éve volt!) Semmi nem lett belőle!!! Vajon MIÉRT!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Természetesen ITT az un. Barátság kőolajvezetékre gondolok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  8. Ők máris tudják hogy eljárás lesz a rezsicsökkentés vizsgálatának az eredménye?
    Akkor azt is tudják, hogy milyen hintába ültették a lakosságot,hogy a rizsacsökkentést jó szívvel fogadják az egy bites agyúak!
    A vizsgálat már elindult.
    Rogán meg ezzel az előrelátásával bevallotta, hogy gazemberek voltak megint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (41 szavazatból)
  9. csakigazatmondo

    .
    .
    Tibor!
    .
    ugyanezt akartam írni én is, de azzal kiegészítem, hogy a jó Qanyját ennek a tahó rogánpatkánynak!
    .
    ja!
    .
    már várja őt egy “magas” hely, melyet lágy szellő lengedez körül, s alatta minden demokrata, szabad ember örül!.
    nem tudom elégszer mondani:
    .
    radikalis.demokratak@gmail.com
    .
    egy demokrata nem hülye, s nem fél!
    nem fél radikálisan fellépni a férgek, a fideszállatok, csatolt részei jobbik, kdnp, lmp , s a többi mocsokkal szemben!
    a helyükre kell tenni őket!
    a megadott címen jelentkezzetek minél többen, s cselekedjünk végre!!
    eljött az idő!!
    nem várhatunk tovább, nem leszünk egy faluvégi böngésző rothadék tolvaj gazember rabszolgái!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  10. “…a fizetésekhez viszonyítva hazánkban volt a legmagasabb a gáz és villamos energia ára. Magyarország azzal a jogával élt, amit sem az unió alapokmánya, sem a szerződései nem tiltanak, mindössze arra van szükség, hogy hazánk kiálljon jogai mellett.”
    .
    Az energia árával offshore cégek trükköznek:
    .
    “Tóth: ellopják az állam által olcsón behozott földgázt
    A rezsicsökkentés hangzatos jelszava alatt a magyar állam offshore hátterű cégeket milliárdokhoz segített hozzá. Ezeknek a cégeknek az MVM a kereskedővállalatán keresztül biztosított hozzáférést az olcsóbb nyugati gázhoz, viszont az üzletből egy ugyancsak gyanús hátterű cég húzta a hasznot. Az MSZP szerint a Fidesz az emberek helyett az offshore cégeket támogatja, Németh Lászlóné pedig hazudik az Uniónak, hogy olcsó földgázhoz juthassanak az ügylethez. (…)
    Az olcsóbb gáz
    A kormány az olcsóbb földgázt úgy szerezte, hogy megbízta az állami MVM Magyar Villamos Művek Zrt. MVM Partner cégét: vegyék ki a biztonsági tartalékból a kérdéses gázmennyiséget, adják oda olcsón a fogyasztóknak, majd a különbözetet a nyugatról érkező olcsóbb gázzal pótolják (a hosszú távú szerződéssel megvett orosz gáznál olcsóbb).
    .
    A nyugatról, a HAG-vezetéken át érkező gázt azonban az E.On Trade mesterséges szűkület alatt tartotta, és azt a gázt aukciókon adta el, amely drágította az orosz gáznál olcsóbb terméket. A cikk szerint a kormányzati elgondolás az volt, hogy a szabályozói-tulajdonosi szerepet kikerülve aukció nélküli szabad hozzáférést biztosít a nyugati gázhoz.” (…)
    http://www.pecsistop.hu/belfold/toth-ellopjak-az-allam-altal-olcson-behozott-foldgazt/1211762/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  11. Természetesen lehet szabályozni az árakat, csak nem központilag despotikus úton hanem a piacgazdaság fellendítésével, munkahelyek teremtésével (amit a nyelvöltögető Orbán kobra megígért) azaz indirekt módszerekkel amely az ország gazdasági, társadalmi és politikai fejlődésén alapszik.
    .
    Az, hogy megszüntetni a köztársaságot, feléleszteni a Horthy korszakot, fasizálni az országot, leamortizálni a társadalmat, kiűzni külföldi bankokat és az IMF-t és baromi kamattal az oroszoktól venni fel kölcsönt, kirabolni az MNB-t, megtömni a magánbankszámláikat, szakítani az EU demokratikus normáival, tönkretenni az egészségügyet és az oktatást, elűzni a tehetséges fiatalokat, felbolygatni az energia és piaci szektor és önszabályzó működését despotikus módon belekotorni egy kifinomult mechanizmusba majd tudás nélkül kézi vezérlésre kapcsolni egy olyan rendszert amit nem lehet ilyen módon irányítani, beszabályozni a zárakat majd máshonnan lakosság zsebéből fizetni a veszteséget ez nemmegoldás, ez egy ország öngyilkossága egy választott őrült fejedelemmel.
    ———-
    Én őszintén szólva nem tudom akik Orbánra szavaztak emlékeznek még, hogy mit ígért, már amikor éppen nem dakota közmondásokat pufogtatott?
    ———-
    ———-
    Kedves Fidesz szavazók, ahhoz, hogy jólét legyen miért kell harcolni a szocik ellen, amikor már legyőzte őket, hiszen megvan a kétharmad, úgysem tudnak szóhoz jutni. Nem inkább a munkahely teremtés lenne a fontosabb?
    .
    Ahhoz, hogy jobban éljünk miért kell eltörölni a magyar köztársaságot, és megváltoztatni a történelmi utcaneveket. Ezért állt rosszul a szénánk, mert a Moszkva teret Moszkva térnek hívták. Ez most a legfontosabb??
    .
    Ahhoz , hogy jobban éljünk miért kell elüldözni az alacsony kamatra törvényesen működő és kölcsönző IMF-t és miért kell országunkat kiszolgáltatni az öntörvényű oroszoknak?? azért mert az IMF feltételeket szab a gazdasági növekedésre és megnézi, hogy kinek a zsebébe vándorol a felvett pénz. mert ellenőrzi mi történik a gazdasággal és a pénzzel?
    .
    Ahhoz, hogy jobban éljünk miért kell szakítanunk és szembefordulni az EU val amikor évezredes álmunk, hogy mi is Európa legyünk, és miért kell visszafutni Ázsiához az oroszokhoz akik ellen ő maga óbégatott a hősök terén két évtizede.
    .
    Ahhoz, hogy jobban éljünk miért kellet lenyúlni a szerencsétlen nyugdíjasok megtakarított pénzét és államosítani a nyugdíjat, holott világos, hogy a társadalom fogyása és elöregedése révén az állam képtelen lesz fedezni az idősek nyugdíját néhány év múlva.

    Jó úton jár ez az ember, ti mit gondoltok erről Fidesz szavazók.
    .
    Érdemes ezt mind eltűrni csak azért mert gyűlölitek Gyurcsányt aki ki merte mondani, hogy rosszul kormányoztak, hogy hazudtak és ezt abba akarta hagyni egyszer és mindenkorra, és mert a beszéde nem vádbeszéd volt az MSZP ellen hanem önmagát is belevette, nem mentegetőzött.
    .
    Érdemes még négy év után , ennyi nyomor után is gyűlölni, és az ellenségem ellensége a barátom alapon választani???.
    .
    Az lehet, hogy Orbán az ellenséged ellensége, de, hogy a barátod soha nem lesz az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  12. Namost ha a fizetésekhez viszonyítva Magyarországon a legmagasabb a gáz, és a villanyáram ára, akkor ugyebár a fizetések, és az árakra rakódó magas adók körül kellene ilyen szorgalmasan babrálnia a fidesznek. Mert az azért mégsem megy, hogy a szolgáltatók, és egyéb cégek merő jótékonyságból a piaci ár alatt adják az energiát. Persze az állami kézben levő, energiával kereskedő MVM által kitermelt horribilis haszonról mélyen hallgat Rogán, mert ugye azt le lehet nyúlni, ellentétben a magáncégekkel. Azoknak simán kiforgatják a zsebeit, míg ők könyékig turkálnak a zsozsóban. Netán ha egy kis áfa csökkentést hajtanénak végre, azt nevezhetnénk valódi rezsicsökkentésnek, de az biztosan nem az, amikor a cégeknek stukkert tartanak a fejéhez, és a nagyhangú sallerkirályok folyamatosan babrálják a ravaszt. Az a helyzet, hogy egyszer csak elsül az a pisztoly, de abból igazán nagy durranás lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  13. Ezt szeretem bennük!))))
    Ezt a jogkövető magatartást!))))
    -
    Komolyan mondom – akik ezekhez a köpönyegforgatásokhoz alkalmazkodni tudnak, valóban agyhalottak!
    Ez egy nagyon nehéz élet, minden áldott nap máshoz alkalmazkodni, ezt ésszel nem lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Le kell vinni az ÁFA-t!
    Ha már annyira jót akarnak!
    A rezsicsökkentés a gazdagoknak kedvez – a hülyék pedig azt hiszik, róluk szól a történet, már majd’ 50 ezren vannak a rezsigárdában, vagy mi a nevük!
    -
    De visszatérhetnének a szociális rászorultság szerinti támogatáshoz – ja, hogy az gazdagéknak nem kedvezne!
    Ezek a szentek megküzdenek a rezsicsökkentésért az Unióval.
    És mint tudjuk, minden szentnek maga felé hajlik a keze!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. http://www.atv.hu/belfold/20140127-penztargep
    -
    Kontárság a 3xbóvliséktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. http://nepszava.hu/cikk/1009141-a-fidesz-jovokepe-illuzio

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Jobb lenne, ha jól fizető munkahelyeket teremtenének és egészséseg társadalmi szolidalitással tisztességes nyugdíjakat adnának.
    Amit a gazdasággal tettek és napjainkban is tesznek, az ezzel ellenkező irányba hat. Ők csak a mások vagyonának megkurtításán alapuló osztogatáshoz és a piár-fogásból végrehajtott, erőszakos ármeghatározásra képesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. http://nol.hu/velemeny/olvasoilevelek/20140127-rezsicsok
    -
    Valami ilyesmi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  19. Olvastam, egyetértek:
    “Szegény Rogán! Minden második szava: eeeeeee /orrhangon/, már nem sokat kell neki gyakorolni, szépen fog menni a beeeee is.”

    “Szegény Vuitton Anticska ex KISZ-titkár beleőrült a rezsicsökkentésbe. De ne búsulj kis hátizsákos! A vigyorgóban biztosan van gumiszoba, ahol nem csak rezsit, de az energiádat is csökkentheted.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  20. http://www.stop.hu/gazdasag/minden-uzemanyag-dragul/1211818/
    -
    Minden üzemanyag drágul, a forintot rángatják – ennyit a seggitségről…
    Ej, ha ezt az A4mutyipeti megtudja, hogy fog köpködni!)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Gyula Bognar, Jr.

    Az adót a szolgáltatáson és energián legális lett volna csökkenteni, de azt nem teszik a fiúk. Mindent le akarnak kopasztani, hogy potom áron megvegyék, szétosszák maguk közt. Fidesztán egy kisajátított magán hercegség lett, amíg a sok birka benne legelészik és béget. Megérdemlik, mert azt eszik, amit a pásztor eléjük rak ahelyett, hogy a szabad legelőre kimennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  22. Mennyi ész, még jó hogy elfér a fejében, és nem a tátyójában hordja…
    http://hvg.hu/gazdasag/20140128_Rogan_Mi_a_vagyunk_a_Ludas_Matyi_a_bankok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  23. http://hvg.hu/kkv/20140128_EONugylet_Mesterhazy_Brusszelhez_fordult#rss
    -
    Körbe-körbe-karikába….
    Lehet hazaárulózni, hogy má’ megint az EU-hoz futottak és nem a Parlamentben az elfogulatlan létharmat seprűihez fordultak teljes bizalommal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Rezsicsökkentés, mint a nemzeti program egyik vívmánya!
    És ezt a kapitális baromságot most meg is kell védenünk!
    Mert támadják!
    Te jó ég!
    T á m a d j á k !
    Kaszára, kapára nemzettestvérek, fülkeforradalmárok.

    Nevessek? Sírjak?
    (Inkább köptem egyet!)
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  25. Sajnos ezen a fronton (sem) várható áttörés. Az igazi megoldás az olcsó állam lenne, amelyik nem tartja a kezében a fél világot, hanem hagyja, hogy a világ organikusan megszervezze önmagát. Ideális esetben az állam irányítása alatt erős végrehajtó rendszer működik, hogy a közélet tisztaságát mi választó polgárok azon keresztül garantáljuk, de az állam leveszi a kezét az egészségügyről, az oktatásról, a tömegközlekedésről, a nagyberuházásokról, az energia és bank szektorról, stb, stb….(Így a helyi igények és kockázatvállalási képesség alapján fejlődnénk és nem épülne Felcsúton stadion, repülőtér, meg űrállomás fölöslegesen, a Szabolcsban befizetett adókból, illetve az azok terhére felvett kölcsönökből. És nem tíz barom döntene arról, hogy kell -e Paksot bővíteni, hanem az energetikában működő cégek szakemberei közösen. Soroljam?) Csakhogy ezt az MSZP sem akarja – többek között ezért is Mesterházy az egyetlen jó ellenzéki “partner”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. lovastengerész

    Tóni ennyire azért nem lehetsz hülye vagy engem nézel hülyének ?

    Na most akkor mi van ez a Fidesz tolvaj mutyi sunyi politizálás oszt jó napot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. http://valasztas2014.hir24.hu/valasztasi-hirek/2014/01/27/beperelte-a-magyar-nemzetet-az-mszp/
    -
    Hogy mennyi narancsos nézte az MSZP gyűlését…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. http://www.origo.hu/itthon/20080929-fideszes-bekiabalas-az-adatgyujtesi-ugyben-logni-fogtok.html
    -
    A feledés homályába merülne, csak van ez az internetizé.
    Ez a lógni fogtok pedig nem egy, a közönség soraiból hallatszott, hanem a magyar Parlamentben – egy Isten nyugosztalja – képviselőtől.
    -
    Valakik nagyon nem tudják a dolgokat megkülönböztetni, mert egy ki tudja kicsoda néző vagy egy választott képviselő között óriási a különbség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  29. A Rogán félék azért toszogatják Brüsszelt,mert az onnan a felzárkozásra kapott pénzt megnzik,hogy arra használják-e fel,amire adták,ne tán magázsebbe tömködték.Na ezt tartják ökelmék “beavatkozásnak.”Az oroszoktol kapott pénz felhasználása az oroszokat nem érdekli.Számukra csk az a fontos,hogy kamatostul visszakapják azt.Na igy a pézzel az illetékesek azt csinálhatnak,amit csak akarnak.Ezért dicsérik az oroszok magatrtását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. http://nol.hu/gazdasag/hazkutatas_az_alt_cash-nel
    Kontárék, ha beindulnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. http://nol.hu/kult/20140128-nem_vagyok_ellendrukker
    -
    Akinek a gerince nem hajlik, az elköszön, hiába a szakértelem, de nem tett le egy tanfolyást….Tiszteltbíróságné pedig valószínű letette….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. http://www.stop.hu/belfold/milliardok-a-rezsicsokkentesbol-kiket-penzel-a-kormany/1212034/
    -
    A valódi offshore lovagok, akiknek most a narancsködben leledzők tapsolnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. akinek megvannak a 2010-es számlái , kérem nézze meg. Hasonlitsa össze az
    akkori árakat a mostani árakkal, s nagyot fog nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Rogán ezúttal egy vidéki házat talált 2014. április 4. péntek

Minden nap tovább gyarapodik Rogán vagyona 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos