Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megnégyszerezte a hatalom a tüntetők számát 2012. január 21. szombat 21:20 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(237)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megnégyszerezte a hatalom a tüntetők számát

Budapest – Több milliós tömeget ezúttal nem konferáltak fel, de így is négyszázezer tüntetőt jelentett a Belügyminisztérium. Jó, ha százezren voltak, ennek jelentős része a vidékről és külföldről ingyen buszoztatott nyugdíjas volt. Tiltakozók lepték el eközben a Dísz teret, akik Schmitt Pál „álamelnök” ellen tüntettek.

Román és szlovák rendszámú autóbuszok karavánja bénította meg a forgalmat Budapest belvárosában szombat délután: megtartották az úgynevezett Békemenetet, vagyis azok demonstrációját, akik egyetértenek Orbán Viktor és kormánya 2010 tavasza óta tartó ámokfutásával.

Több tízezer fős menet vonult a Hősök teréről az Országház épülete elé „Nem leszünk gyarmat” jelszóval, miközben az Orbán-kormány pénzügyi „szabadságharcát” napok választják el a fegyverletételtől. Nyugatellenes jelszavak alatt vonultak a kormánypárti tüntetők, miközben a budapesti rezsim a Nyugat pénzéért kuncsorog, mert anélkül nem tart ki 2014-ig az unortodox gazdaságpolitikával az országot az államcsőd szélére sodró garnitúra országlása.

Noha a rendőrség nagy erőkkel készült a Széles Gábor, Bencsik András, Bayer Zsolt és Stefka István vezette felvonulók védelmére, mint kiderült, erre semmi szükség nem volt, a jobboldali tüntetés résztvevői nyugalomban és biztonságban nyilváníthatták ki véleményüket – baloldali ellentüntetők nem zaklatták őket, és megjósolható módon elmaradt a neonyilas csatornatöltelék megmozdulása is.

„A tömeg nagy volt, békés és jámbor”, írja a pesti Népszava. „Igaz, egyes táblák azt sugallták, mintha az EU megszállta volna egy tagországát (EU=CCCP), mások pedig Brüsszelt mutatták elvtársnak (Tovarisi konyec), de ez a békés hűségsétán mit sem változtatott. A helységnévtáblákkal fölszerelt kompániák a Gábor Áron rézágyúja kezdetű dalt énekelték, mások az édes hazáról szóló dalokat dudorásztak. (…) A tömeg öt óra után megtöltötte az Andrássy utat, az Oktogonon egy tűt nem lehetett leejteni. Ekkor többen azt hiányolták, miért nem szól népéhez ’a Viktor’, ha már ilyen pedánsan összeboronálta őket, hogy Vecséstől Óbecséig mindenki az ő kedvéért bumlizzon Pestre. ’Nem ér rá – mondta egy idős kaposvári hölgy. – Elfoglalják az államügyek.’”

Néhány száz tüntető a Várban tiltakozott dr. Schmitt Pál államelnök plágiumügye kapcsán, illetve amiatt, hogy a HVG által kirobbantott botrányt minden jel szerint el kívánják tusolni. A Dísz téri performanszon egy molinóból, melyen az „álamfő” szerepelt, kivágták a dr.-t, majd egy kalózfejet illesztettek a lyukba. „A szervezők arról beszéltek, ha ez európai ország lenne, az államfő lemondana. Ugyanakkor azt is mondták, hogy nekünk kell összefogni, mert az Európai Parlament szerdai ülésén kiderült, Európa nem foglalkozik velünk”, írja a HVG.

Sajtóbeszámolók szerint senki nem kívánja tudományos karrierjét kockára tenni azzal, hogy Schmitt kisdoktorijának eredetiségvizsgálatát bevállalja. A Népszabadság információi szerint jelentős nehézségekbe ütközik a Semmelweis Egyetem azon törekvése, hogy pár nappal korábbi bejelentésének megfelelően kompetens, tekintélyes, független tagokból álló testületet hozzon létre, ami kivizsgálná Schmitt Pál doktori fokozatszerzésének körülményeit, ennek a testületnek ugyanis jelenleg a szakterület egyetlen franciául is tudó szakértője sem kíván ez idő szerint tagja lenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (69 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 111 szavazatból)
Megnégyszerezte a hatalom a tüntetők számát, 4.1 out of 5 based on 69 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(237)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

237 Reader’s Comments

  1. kedves Hajcihő!
    Ha tudod a klubrádiós cikknél helyretenni a felelős nickű kommentelőt, kérlek tedd meg, mert teljesen szétcseszi a cikket. köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Bocsánat, feleselőt akartam írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Kedves gets!
    Ugyanolyan felhasználó vagyok, mint te. Hogyan tehetném?
    Üdv: Hajcihő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Hajcihő
    2012. január 23. hétfő
    01:29
    Hát már annyira dühített a papagájkodása, hogy nem is gondoltam – jó szóval is megpróbáljam megállítani, köszönöm, hogy gondoltál rá és megtetted.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. Kedves gets!
    Nálam a ledorongolás az ultima ratio.
    Nem azzal kell kezdeni.
    Üdv: Hajcihő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  6. Remélem sokan olvassák!!!!!
    Miért lehettek ennyien?…
    Milliomos vállalkozók,lefizetett emberek,akik azt sem tudták,miért vannak ott-videó van róla,Riporter kérdez,emberke válaszol…”miért van itt?…nem tudom”.
    Rejtett kamerás felvétel /nekem meg van!/ Pénz vándorol…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  7. Nyugat európai magyar – ez igen! Pár mondattal ennyire alátámasztani Hajcihő intését a határon túli magyarokhoz – nem semmi! Talán az illetők hajlandók hazajönni és a megtakarításaikat valamint az egész életüket is kockára tenni a szavazatuk mellett? Ja, hogy ANNÁL azért több eszük van? Mert így ez csak a “más farkincájával verni a csalánt”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. Ennyit a rendőrség elfogulatlan de főleg PÁRTATLAN becsléséről:
    “csak ugyanannyi embert tudtak összeszedni, mint amennyien megjelentek a 2011. április 9-én, a megfélemlített, a kormánypártok által kifosztott munkavállalói tüntetésen, hiszen akkor is az Oktogontól a Hősök teréig ért a tömeg. Érdekes, hogy a rendőrség akkor és most más-más számokkal állt elő.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=513198

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  9. AKKOR a kormány 10-12 ezer emberről beszélt! A tüntetők 40 ezerre taksálták magukat. AKKOR sokan egzisztenciális fenyegetettség ellenére és önként tüntettek.
    Ez egyébként nagy tanulság a jövőre nézve. Vonulni kell! A statikusan egy helyen álló tömeg nem annyira látványos. Ajánlom a techno zenei felvonulás tapasztalatait: nem 1 nagy színpad kell – hanem sok-sok teherautó, helyi hangosítással. Csak nem kell együtt vonulni a tömeggel: pár stratégiai ponton elhelyezve. Nem EGY színpadra lépni különféle szervezeteknek – hanem a SAJÁT színpadon elmondani – akár többször ugyanazt. Mindig másoknak, ahogy vonul a tömeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. Kedves Hajcihő,
    Kicsit folytassuk a számháborúzást! A 15.000 főt én a felvonulókra értettem, ami több más helyen mintegy 1.100 méter hosszú tömegnek volt írva.
    A Kossuth tér leírását kicsit pontosítanám. A Báthory, és Szalay utca közelebb eső tömbsarkok között is 280 méter van, de ha a tér teljes szélességét nézzük házfaltól házfalig, akkor már 330 méter (és a Duna felé szélesedik). A tér keleti házaitól a parkos részig 34 méter van. Mindettől függetlenül elfogadom a 30.000 fős becslésedet, ugyanis egyenletes 3 fő/m2 sűrűséggel nem számolhatunk, mivel ez csak a tömeg közepén igaz, kifelé egyre ritkásabb.
    Az általam megadott területszámításokban mindig a tér teljes területét szoktam leírni, s mint jeleztem abban a fák, bokrok, szobrok is benne vannak. Tehát állításom szerint a Kossuth térre akkor fér be 120.000 ember, ha a Parlament faláig kitöltik a teret, és az összes füves területen állnak, és a lelkesebbek felmásznak a fákra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  11. Felesleges számolgatni hogy hány ember fér el egy négyzetméteren,mert a mennyiséget egy nagyon egyszerü módszerrel lehet növeni.A parlament elé érkező embeket egyszerüen vissza forditották a mellék utcákba és újból csatlakozhattak a felvonulokhoz.Légifelvételt kellet volna késziteni.Különben mért nem várták meg az összes vonulót a téren,ott elfért volna “két” millió ember is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  12. nagyon nem érdekel mennyi agymosott ment el.én nem voltam ott,ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  13. na azért nézzük meg. kik a bértüntetők…..a videó a hvg.hu-n van eredetiben, de időnként elérhetetlen….
    http://www.youtube.com/watch?v=u2ZbRKXMkGE&feature=youtu.be
    3x megnéztem, a végén dőltem a röhögéstől….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  14. Nevetséges ez a számháború! A legnagyobb számú tüntetéseket mindig a diktatúrák képesek produkálni. Ilyen volt a forradalom utáni május elseje ! Nyilván mindenki látta az észak koreai gyásznagygyűlést, ott nem csak a részvétel, hanem az extázis is kötelező volt. Nagyon sokan voltak az biztos, de ez csupán azt bizonyítja, hogy nagyon sokba is került .
    Viszont a békemenet eredményessége igencsak kétséges, hiszen az ellen tüntettek, aminek ellenkezőjére készül felkent vezérük. Hiszen hatalma megtartása érdekében az EU, mint az IMF előtt kapitulál a “kedves vezető”.
    És ez még nem minden! A mostani esztendőben kezdenek működni az un. sarkalatos törvények, a munka vadonatúj törvénykönyve és sorolhatnám tovább. Sok embernek lefagy majd a mosoly az arcáról, amikor megkapja az első szuperbruttó mentes bérét. Amikor a közmunkások első koncentrációs táborait fogják felállítani, igaz nem barakkokból, hanem konténerekből fogják felállítani.
    Addig minden esetre örüljünk a békemenetnek és szurkoljunk, hogy idővel ne legyen belőle békeharc!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  15. “Az egész szombat esti menet a sötétben egyedül félő kisgyerek fütyörészése volt. Arra jó, hogy egy kicsit megnyugodjanak a fideszes politikusok, hogy velük is van valaki. Az okosabbja úgyis tudja, hogy ez talmi többség. Ez a sok ember a kisebbség egy része volt, akik kétségbeesetten akarják elhitetni velünk, hogy többen vannak és magukkal, hogy mégis csak jól döntöttek a választáson. Velünk nem tudják elhitetni, magukkal még talán.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=513273

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  16. AntiDuceOv,
    Jó a videó, megnéztem.Sajnos a lipotot már bezárták de bízom benne hogy öngyógyulás csodákra képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  17. AntiDuceOv,
    Azért bármelyik tüntetésben lehet sötét embereket találni, megszólaltatni. De azért ezek beszédes bejátszások. Ezek meg is érdemlik, hogy ilyen vezetőjük legyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  18. Tegnap volt a TV-ben egy 2008-as Frei dosszié ismétlése. Nagyon tanulságos volt. A 2002-es argentin államcsőd utáni helyzetről volt szó, valamint összehasonlította az államcsőd előtti Argentína, és Magyarország politikáját. Hosszú lenne leírni a rengeteg párhuzamot, de a lényeg az, hogy a csőd után ott (is) a milliárdosok lettek mégmilliárdosabbak, a gazdagok sokkal gazdagabbak. A középosztály, és a szegények között pedig egy folyamatos hullámzás van, hol kicsitt feljebb, hol kicsit lejjebb vannak az egyének, hol épp a középosztályhoz tartoznak, hol a szegényekhez. A gazdagok meg egyre jobban távolodnak.
    A műsor megerősítette azt az érzést bennem, hogy Orbán célja az államcsőd, és az EU-tól való elszakadás. Semmi más nem lenne neki annál jobb, mint az, hogy kis Argentina legyünk Európában. Lehet ábrándozni, hogy mi lehetnénk kis Svájc, de ez csak egy hatalmas humbuk!
    Még egy tanulság a tegnapi műsorból, hogy Argentinában 30 éve csak populista politikával lehet érvényesülni. Ha az emberek azt hallják, amit szeretnének, akkor megválasztják azt, akitől hallják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. Kedves Tibor!

    Olvasd át gondosan az általam írtakat! A felvonulók számát én is kb. 15 ezerre lőttem be, és – mindennel együtt – 30 ezer főben határoztam meg a Kossuth téren végül összegyűltek számát, meg is határoztam miért. Ugyanúgy jelezte,m a tömeg szélén a ritkulást, az elfoglalható terület méretét, stb. Azt hiszem, hogy az meg egy belső számháború lenne közöttünk, hogy 250, vagy 280 méter-e a tér teljes szélessége. Üsse kavics, legyen 280, és csapjunk hozzá még ötezer főt, az továbbra is a százezernek alig a 35%-a, igencsak nem négyszázezer, és a legkevésbé sem egymillió.
    És igen, igazad van abban, hogyha a Parlament árkádjai alatt is tüntetők álltak volna, ahogy nem álltak, akkor lehetett volna úgy 120-150 ezer főnyi tömeget becsülni.
    Én egyébiránt igencsak örülök a 100-400 ezres becslésnek, mert mi sem mutatja jobban, hogy a kormányzat már rákényszerült a spontán tömegek tiltakozásával szembeni számháborúra.
    A mi feladatunk pusztán annyi, hogy ne veszítsük el a saját erőnkbe vetett meggyőződésünket, és minél több, minél erőteljesebb és minél nagyobb létszámú megmozdulásokon mutassuk meg, hogy a valódi erő a mi oldalunkon áll.
    A helyzet az, hogy a kormányoldali zembereket nem lehet hetenként összeterelni, mert ahhoz nincs meg a szükséges forrás, és szervezői háttér sem, a lelkesedésről már nem is beszélve, ami – a februári bérfizetéseket és számlák megküldését követően – amúgy is jelentősen csökkenni fog.
    Arról se feledkezzünk meg, hogy a tüntető-turisták összeszedése sem egy könnyű feladat, őket aztán a legkevésbé sem lehet hetenként ugráltatni.

    A mi dolgunk nem az ő városnéző sétáinak a kritizálása, hanem a nyomás fenntartása és növelése.
    Ezt pedig – úgy vélem – meg is fogják kapni, már ha nem omlunk össze az állami pénzen közfinanszírozott egyszál demonstrációjuktól.

    Üdv: Hajcihő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  20. http://hvg.hu/video/20120123_bekemenet_riport

    Ennyi hülye egy rakáson!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  21. ha igaz az a hir,hogy per fo 5000-et kapott az aki resztvett rajta,akkor kiszamolva a hivatalos arfolyamon a kormany ujfent elpocsekolt a nagy semmire ugy 4 000 000 eurot!!
    ennyiben van ugyanis a per fo 5000 ft a 400000 tunteto reszere!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  22. Sajnos tegnapi napon megirtam véleményem s nem közölték!Nemtudom milyen okból hisz szaba nyilvánitá-vélemény létezik a DEMOKRÁCIÁBAN ha mig egyáltalán az is létezik ebben az országban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  23. Az előttemlévő véleményt nyilvánítóval Mosolygóval legalább 200%-ban egyet éertek hisz ennyibarom a világ kerekségén sem létezik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. *
    Aljas, cinikus és álságos dolog volt ezt a “békemenet” elnevezés. Pont olyan-, mint annak idjén a leg-véresszájúbb . n á c i . foyóiratot “magyar demokratának” titulálni. Mindez a hitleri (goebbelsi) “nemzeti szocializmusra” hajaz és ezt fémjelzi a menet élén többi hasonló közt haladó Bayer és Széles főnácik jelenléte is.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. Kormánypárti tüntetés
    (?)

    2012. 01. 21. Budapest, valahol Európában. Merőben szokatlan a kormány mellett tüntetni, de ez megvalósulhatott nálunk, ma, Magyarországon. Hogy miért kormánypárti? Csak emlékezni kell: az Operaház előtti, demokratikus erők által tartott tüntetés után fogalmazódott meg Fideszes körökben, hogy most már nekik is erőt kell mutatni. Nem is nagyon titkolták ezt a szándékot. Igaz is: miért ne lehetne tüntetni a Fideszeseknek? Joguk van hozzá, végül is a tömegnek kell támogatni a visszamenőleges törvényhozást, a 2/3-os önmagába fordult parlamenti többséget, az esztelen gazdaságpolitikát. Igen, ezért lehet, sőt, kell is tüntetni, együtt azokkal, akik kubai szivarokat szívnak. Hogy miért jut eszembe most Fidel Castro, és felvonulásai, azt nem tudom, talán sokat szívok az utóbbi időben. Szivart.

    Az igazsághoz tartozik, hogy ezt a tüntetést formailag nem a Kormány szervezte, hanem „civilek”. Olyan deklaráltan civilek, akik között volt Fideszes alapító, zálogházas végtörlesztő, nagyiparos. Csupa becsületes, érdekmentes, tiszteletreméltó személy. E tüntetés célja az volt, hogy megmutassák a keménykedő Európának: a Magyar Kormány mögött széles tömegek állnak. No és persze az, ha esetleg továbbra is érkeznek az Uniótól a Kohéziós pénzek, azok elköltése biztos legyen, s megfelelő sorrendben. Talán néhány fénykép, videó-felvétel segíthet ebben. Itt tehát minden rendben van.

    A jelentések már szinte győzelmi jelentésekké váltak, százezrekről szóltak, s nem is vitás: nemsokára milliós nagyságrendet érnek el, valószínűleg meghaladják a tizenötmilliót. Igen, a Kossuth tér kövén elfér ekkora tömeg. Ez a tér egyébként különleges hely, nagyon rugalmas: ha ellenzéki tüntetők lepik el, csak pár tízezer ember fér el, ha kormánypártiak tüntetnek, sok millió. Igazi Hungaricum. Volt itt olyan összejövetel, mikor a fűben kár keletkezett, akkor hatszázezer forintot követeltek a szakszervezetektől, most nyilván a kormánypárti tüntetők eleve fűmaggal szórták be a teret. Bizonyos, ellenőrizhetetlen források szerint ezért térítést kaptak a résztvevők, ami különben teljesen jogos, tekintve a fűmag kiskereskedelmi árát. Hja kérem, a demokrácia pénzbe kerül.

    Az is érdekes, hogy a vidékről, és külföldről érkező buszokat most nem akadályozták a közlekedésben, mint a tavalyi tüntetéseknél. Talán valóban egy kiteljesedő demokráciában élünk? Mert arra nem is merek gondolni, hogy ilyesmi a Kormány nyomására történne… Mindenesetre most nem állították meg a buszokat műszaki okokból, sőt, nem is kerestek tűzoltókat a járatokon. Ez csak annyit jelent, hogy az Ország műszaki parkja feljavult, a tűzoltók meg szabadon tüntethetnek a Kormány mellett.

    Rossz nyelvek azt beszélik, hogy a külföldről (Erdélyből) érkező tüntetőkre nagy szükség volt. Na, azért lássuk be: így valóban nagyobb volt a tömeg, s nem utolsó sorban nekik van tüntetési tapasztalatuk, gondolok itt a bukaresti megmozdulásokra. Tényleg: én is tüntethetek Bukarestben a Román Kormány megszorítási politikája mellett? Ha ők idejöhetnek az itteni megszorítások mellett, én is megtehetem ezt? Már csak a kölcsönösség jegyében… Jut eszembe: valakik már szervezik a buszos túrát Bukarestbe, tüntetni a Kormányuk, az IMF program, a megszorítások mellett? De nem, nem, az igazán ízléstelen volna, nem igaz? Hát így van ez… Köszönöm, testvérek! De nem is ez a fontos.

    Azt hiszem, a kormánypárti demonstráció rávilágított arra, hogy hazánk mennyire kiszolgáltatott a külföldnek. Eddig is tudtuk, hogy sok dologból behozatalra szorulunk, nyersanyagok, energiahordozók, technológia, nem is tudom, mennyi mindenből. Az is világossá vált (ezt a fordulatot nagyon szeretik kormány-körökben használni), hogy importálni kell sok-sok pénzt, mivel erről szólnak az EU, és IMF tárgyalások, bár Fellegi szaladgálása inkább könyörgésre emlékeztet, olyan ez, mint mikor Józsi bá’ a kocsmában körbe-körbe rohangál tenyerében aprót rázogatva: magyarán tarhál. De még ez is rendben van. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy akkora a gebasz, hogy tüntetőkből is behozatalra szorul a Kormány. Jaj!

    Ördög László, felvonulók kérték

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Na, ma már sikerült elérni a Kossuth rádió hangtárát. Jól hallottam, Szijjártó valóban azt mondta, hogy ez volt “minden idők legnagyobb magyarországi demonstrációja”. Ki is emeltem ezt a mondatát:
    http://soundcloud.com/skugo/arto
    .
    Ebben csak annyi az érdekes számomra, hogy a saját mitológiájukat is meghazudtolja. Ugyanis ha most 400 ezres volt a tömeg és ez volt a legnagyobb, akkor mi volt az a kétmilliós Kossuth téri? Hazugság? Válaszolni nem kell… :)
    Azért az nem rossz, hogy a saját híveiket is teljesen hülyének nézik! (Persze, joggal. Na de már ennyire nyíltan?!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  27. Lotusz11:
    És ne feledkezzünk meg a lepénzelt vasutasokról és az áruló szakszervezetükről sem :
    Megkapták a fejenkénti 20 ezer Forintjukat , mostmár lexarnak mindent és mindenkit.. Vége a gördülösztrájknak és a tüntetéseiknek.
    Hááát..sosem volt nagy véleményerm róluk, de áprilisban mikor kimentem a szakszervezeti tüntetésre pár napig azthittem hogy ez VALAMI….de sajnos nem.
    Ezek semmik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  28. http://videa.hu/videok/hirek-politika/educatio-megnyito-botrany-lgZV0Psioq3xWIx9

    Bennük, csak bennük lehet bízni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Kedves Hajcihő,
    Figyelmesen olvastalak, és azért korrigáltam a korábbi 20.000-nél inkább több becslésemet 15.000-re (azaz megkövettelek).
    A Kossuth tér befogadóképességéről pedig évek óta mondom, hogy durva ferdítés a milliós tömegek “vizionálása”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. KURRVA jók voltak a fiatalok :D :D :D :D
    És ezeket nem lehet megvezetni mindenféle hülye kózunggal : ismernek nyelveket és tudják használni a NET .-et is , ellentétben a Békemeneten látott szerencsétlenekkel.
    Csak vigyázni ! ‘56.-ban is az egyetemi ifjúság kezdeményezte a megmozdulásokat de sajnos a nácik és más köztörvényesek rátelepedtek az egészre.
    A végkifejlet ismert.
    Remélem MOST ez nem fog előfordulni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  31. Érdekes hogy a linkek java része megtekinthetetlen…vagy csak nekem van üldözési mániám ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. ,Rekordmennyiségű pénzt kapott tavaly az EU-tól Magyarország”
    ,,Közel 4,5 milliárd euróval több pénzt kapott a befizetéseinél tavaly Magyarország az Európai Uniótól. Az utolsó negyedévben kapott 1,7 milliárd eurós nettó átutalás is a legnagyobb negyedéves összeg a 2004-es csatlakozás óta.
    Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor, derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss negyedéves jelentéséből. A tavalyi negyedik negyedévben 1,7 milliárd euró nettó átutalás érkezett az uniótól, ez a legnagyobb negyedévi átutalás volt azóta, hogy Magyarország 2004 májusában csatlakozott az EU-hoz.”

    Nem tudom Magyarországon hová került ez a hatalmas pénztömeg.

    Ezt a hírt olvasva, még inkább szánalmas színjáték amit Orbán Viktor művel, ahogy hadakozik az EUval. És fordítva is, az EU is ide elutalja a pénzt és csak utána nézi meg milyen országba utalt,- azt meg meg se kérdezi mire fordítják,- vasúti pálya felújításra Budapest-Székesfehérvár 67 km 134,8 MILLIÁRD FT, Szajol – Püspökladány 67 km 161,8 MILLIÁRD FT?
    2,01 és 2,41 MILLIÁRD /KM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Tüntetnek is ellen és ő (EU) meg csak adja és adja???? Bolond az egész rendszer, vagy közös a színpad???

    Ezt a pénzmozgást felmérve az biztos, hogy a közeli jövőben nem lépünk ki az EU-ból. Így az is biztos, hogy nem lesz államcsőd.
    Ezek akkora pénzek, hogy jut belőle a tűz közelében mindenkinek és ehhez az EU asszisztál, mert a leírt beruházás kizárt hogy akkora összeget emészt fel….és ezt ők is tudják…de hagyják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. asher alexander

    minuszolok!!!!!!
    remelem a gazdatok jol fizet!!!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Javasolom ezt elolvasni:
    Oszkó Péter: Szempontok a kormányszimpátiához.
    http://oszko.hvg.hu/hvg/szempontok-a-kormanyszimpatiahoz/

    Nagyon világos, nagyon visszafogott, nagyon józan, nagyon igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. @asher alexander
    Engem nem zavar, ha minuszolsz. De mért kell ezt közhírré tenni? ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. Ön szerint elképzelhető-e a norvégiaihoz hasoló merénylet Magyarországon?
    Minden elképzelhető .
    És mindennek az ellenkezője is.
    De a témához:
    Szórólapokon hirdetnek 1 000-1 500 Ft ért tájnéző körutakat. Sok kispénzűnek és időmilliomosnak ez megéri, hogy elmenjen, ideje van.
    Én is elmentem egyre, hogy tájékozódjam.
    A feltétele ezen utaknak, hogy kb. 6-8 órát gagyi termékek bemutatójára kell végigülni, mely termékek ára kb 5-10-szeres a máshol kínált áraknak.
    De így is megéri igen soknak, sőt még “ajándokot” is kapnak.
    Hát miért ne érné meg egy fővárosi utazás a vidéki sorstársaimnak (nyugdíjas) és a külföldi országokban élő magyar sorstársaimnak egy ilyen út. Itt is szervezett, itt is ingyenes, itt is ajándékot kapnak (pénz, stb).
    Az, hogy a reklámozott árú ugyanolyan “gagyi” őket nem érdekli, mint ahogy az itthoni reklámutakon sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán elrendezte a csillagok állását 2014. március 29. szombat

Orbán titokban járja az országot 2014. március 27. csütörtök

Egy bolond százat csinál 2014. január 27. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos