Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán titokban járja az országot 2014. március 27. csütörtök 6:39 Forrás: AN

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán titokban járja az országot

Budapest – Álruhát nem tud ölteni, felismerik mindenhol. Régóta van a politikában, ha akarna sem tudna eltűnni az emberek elől.

Nem is akar. Csak biztonságban lenni. Ezért van az, hogy országjáró programjait titokban szervezik. Még a helyi sajtót is csak néhány órával az érkezése előtt értesítik arról, hogy a kis-nagy ember a település vendége lesz. Átad valamit, felavat, szalagot vág át, mond valami bődületes ostobaságot.

Megtudjuk, hogy Magyarország jobban és erősebben. Nagyobban. Ha még ez is kevés, akkor magyarabban.

Nem mondják meg előre, merre jár. Programja titkos, egyszer csak feltűnik. Ha kedvünk lenne viccelődni, azt is mondhatnánk: szereti a magyar embereket, ezért meglepetésekkel kedveskedik nekik.

De nincs kedvünk viccelődni. A helyzet nem vicces, és mi sem vagyunk vicces kedvünkben.

Ezért csak leírjuk a tényt: Orbán Viktor fél. Nem kicsit, nagyon. Olyannyira retteg, hogy csak szigorúan ellenőrzött helyszíneken mutatkozik, válogatott közönség előtt, nagydarab, éberen figyelő emberek társaságában.

Március 15-én fizetett statiszták vették körül, idén már nem először. A békemenetre sms-ben trombitálják a híveket, a helyi Fidesz irodákban szervezik a Pestre történő utazást. Ott persze nem lehet mindenkit ellenőrizni, de épp ezért jó, ha minél több megbízható ember vesz részt a masírozáson.

Orbán fél. Ezt érte el 25 év alatt: demokratából despota lett. Nem jött könnyen, megdolgozott érte. Ezúton is gratulálunk.

Ja, és a Seuso-kincsek visszavásárlásához is. Az sem volt két fillér, de valakinek biztosan nagyon megérte.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 77 szavazatból)
Orbán titokban járja az országot, 4.8 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Nem csak titokban jár, de titokban megbeszélte az ország népével is ezeket a nagyszerű eredményeket, amiket CSATÁKON keresztül vívott.
    http://hvg.hu/itthon/20140327_Orban_nem_is_vitazni_akarnak_velem_csak_o
    Könyörgöm, valaki fegyverezze már le, mert mi ezekbe a CSATÁKBA belepusztulunk lassan.
    Nincs a környezetében egy békeszerető cseléd sem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (50 szavazatból)
  2. Hogy kinek érte meg Seuso-kincs? Annak, akinek a jutalék a bankszámláját gyarapította. cca. 10-20 % vagyis 1,5-3 millió euró. Ennyiért már érdemes, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  3. Ennek az ürgének kb annyi esze van mint egy döglött gipsz kacsának és mindig bedőlnek neki az iq ninják :( :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  4. orbán gyáva!!!! Bujkál az emberek elől…ha annyira jól mennek a dolgok,miért nem mer kiállni Mesterházyval????? Állandóan azt zengi,itt kánaán van / ja,nekik/ Miért nem mer a kisemberekkel beszélgetni,mint Bajnai Gordon,Mesterházy,Gyurcsány? Nyúl Béla vagy orbán,de tudod ezt te is!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  5. A “régi nagyon átkosban” sem féltek a vezetők ennyire. Ebből látszik, hogy ki a diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  6. Nem csak ő fél, az egész kollégiumi csapat retteg.
    .
    Orbán attól, hogy szembekerülhet egy olyan helyzettel, amiben nyilvánvalóvá válik számára, hogy van aki nem szereti és ennek hangot is ad.
    .
    A többiek meg Orbán hirtelen reakciójától rettegnek, hogy kiderül aminek nem szabad,
    hogy a Magyar Focitársaság miniszterelnöke nem teljesen százas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (51 szavazatból)
  7. “Orbán fél. Ezt érte el 25 év alatt: demokratából despota lett. Nem jött könnyen, megdolgozott érte. Ezúton is gratulálunk.

    Ja, és a Seuso-kincsek visszavásárlásához is. Az sem volt két fillér, de valakinek biztosan nagyon megérte.”
    -
    Van egy mondás, melyet most nem tudok pontosan idézni, de úgy végződik, “…..ha nem hagysz élni, kezdj el tőlem félni!”
    -
    Már a szólamokkal történő nép beetetése kevés lesz – pénz pedig nem fog jönni, bárki felé fordítja is a köpönyegét, propellert is csinálhat belőle, csak elnézően mosolyognak, mert udvariasak és beteg emberként kezelik, haza mégsem zavarhatják, de üres ígéretekkel kitömhetik ezt a pénzért kuncsorgó lúzert!
    -
    Olyan hatalom hullott érdemtelenül az ölébe 2010-ben, hogy mint mondta, most államférfi is lehet belőle – de ő nem azt az utat választotta.
    A pillanatnyi teli zseb mámorító érzés lehet, de egy ország tönkretétele, lejáratása örök időre feledhetetlen, mert ez nem hiba, hanem történelmi bűn!
    Van miért félni, ha ezt eddig nem is mérte így fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (49 szavazatból)
  8. Az új neve Mosó Masa után szabadon “fosó viktor”, még szerencse, hogy felavatta a pelenka gyárat, így minöség ellenőrként tud tovább funkcionálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  9. bumburi
    2014. március 27. csütörtök
    07:23

    “Könyörgöm, valaki fegyverezze már le,”
    .
    Szinte kizárt dolog, hogy élve erőszakos halál nélkül megússza az esztelen erőszakos ámokfutását. Rabolt, ölt, kárt okozott, viszályt szított és ez mind nem elég állandóan másokon élte ki beteges rosszindulatát és bosszúját. Én nem hiszem, hogy védhető. Nem egyszerűen tarolt hanem feleslegesen rongált és belepiszkított amibe tudott. Ennek törvényszerűen csak rossz vége lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (64 szavazatból)
  10. Eagle@szinte minden jövőbe látó azt mondja, hogy erőszakos halála lesz. És családtagok is vannak a világon, akik egyszer…..Szokott így történni.
    A kincseket pedig megvette magának. Majd ha letelik az ingyenes bámulási lehetőség, fogja és hazaviszi. Kell a családnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  11. http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/27/hasznalati-utasitas-orban-viktorhoz/
    -
    Nekemjóuramvan Anikó egy-két hasznos tudnivalóval szolgál a lejárt szavatosságú urához!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  12. Ha jól értettem, a Seuso leletek egy részét nem visszavásároltuk, azaz a tulajdonjoguk továbbra sem Magyarországé. Annál is inkább, mivel a tulajdonjog tisztázatlan. Ezért a 15 milliárdért “csak” őrizhetjük. Nem kerültek az ország tulajdonába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  13. A 168 Óra riportban számol be a miniszterelnök ceglédi, a miniszterelnök-jelölt érdi kampányeseményéről. Elkötelezett hívei között mindkettőnek nagy sikere volt.
    Igaz, az sem volt rossz, amikor az Orbánt bálványozó ceglédi közönség elénekelte Kovács Kati régi dalát:

    „Maradni esztelenség, elmenni képtelenség, bilincsben él, aki téged így szeret.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  14. Persze, hogy fél.
    Még valaki kérdezni mer tőle valamit, amire nincsen a papírra írt választ, melyet felolvashat. Oszt’ valami bődületes hülyeséget mondana. Volt már ilyen. Épp a Seuso-mutyi bemutatása közben egy újságíró kérdést mert feltenni, amely nem Untersoszky féle benyalás volt: “Mi van a vitával Viki?”
    .
    Ilyenkor jön a hebegés rá és nem tudja mit válaszoljon.
    .
    Na ilyen többé nem fog történni. Csak párthű, válogatott embereket fognak egy ilyen eseménynél is a közelébe engedni. A külföldi újságírókat meg elfelejtik meghívni. Meg van ennek a módszere.
    .
    Apropó!
    Kíváncsi vagyok, hogy a Metró megnyitásnál hogyan fogják megakadályozni, hogy nehogy valaki véletlenül rossz szemmel nézzen rá.
    .
    Golyóálló üvegfal?
    Vagy majd felvételről közvetítik a habonyféle előre megírt beszédét?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  15. Mátyás király is álruhában járta az országot,de Ő legalább igazságos volt.Ha megnyeri a választást ki fog derülni hogy a király meztelen.A sándor palotát már készitik orbán király részére,2017-ben a duna be fog fagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. Az ilyen élőlényt, nálunk a 47074-es körzeti lokálban csak úgy neveztük, hogy gyáva , mint a gatya sz.r. Hú azok a égi szép idők, a szólózások időszaka, amikor egyszerűen eldőlt , hogy ki a jobb.Ez egy besz.ri alak.Csak meg kell nézni a miniszterelnöki viták természetrajzát.1998. ha Horn csak köhögött, kifütyülték, ha Orbán oldalt nézett:megtapsolták.2002.A hallgatóság fele fideszes , a fele Mszp-s volt.A megszólalások utánni taps miatt Orbán szenvedett, mint lúd a jégen, mert az ellenfelet is megtapsolták, pedig Medgyessi nem volt egy Ciceró,mégis lemosta a karizmatikus Kedves Vezetőt.2006.-ról meg ne is beszéljünk, pedig a vita ilyenformán történő – közvetlen hallgatóság kizárása – lebonyolítását a Fidesz igényeinek megfelelően alakították ki.Ne részletezzük, Orbán égett , mint a Gizella malom. Ezek után ez a szerencsétlen nem akar vitatkozni, nem megy házhoz a pofonért, mert eddig csak leégett ezekben a vitákban -kivéve 1998-at , amikor saját bagázsa előtt domborított -mert szellemi képességei a vitára alkalmatlanná teszik.Viszont ezzel a választópolgárokat nézi le, mert senki nem tudja mit akar csinálni – persze tudjuk a mesztelencsigáinak mégnagyobb gazdasági potenciál biztosítása – mert csak az fontos, hogy ő mit akar, a többi le van sz.rva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  17. Akinek rossz a lelkiismerete az mindig fél ,az állandó rettegés felőrli az embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  18. Csakén !
    ˙
    Soha, de soha nem volt demokrata. Mindig is csak pávatáncot(!) lejtett.
    Lapozz csak vissza az élete történetében a gyerekkoráig. A despota szív már akkor ott hintázott “a semmi ágán”… Mert őt is verték, és ha nem zseni az illető – márpedig ez az alak nem az – akkor ez a bánásmód eltorzítja az ego-ját és csak alattomos senkiházivá teszi.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  19. Kicsiroli! Mi a különbség ???
    ˙
    A Rákosi korszakban lehetett látni lefüggönyzött kocsikat. Én még áttam ilyet. Ma már lesötétített és megkülnböztető kék jelzéssel ellátottak róják a pesti utcákat és az autósztrádákat…
    Ámde mit is láttam a minap ?! Na mit ??? Nem mást, mint egy lefüggönyzöttet… hehehe… Úgy látszik, nincs új a nap alatt… Hogy ki ült benne eltakarva a neki kedves alattvalók tekintetétől, azt nem tudom ecsetelni, mivel el volt takarva a tekintetem elől… Ammán biztos, hogy az autó nem szovjet volt, kék lámpa, meg sziréna viszont avvótt, ami annó, Bástya elvtárséknál biz’ nem vótt még divatba Ja! – Nagy különbség, mi…?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  20. “Orbán Viktor fél. Nem kicsit, nagyon”

    Nagyon helyes, rettegjen is a maffiavezér, és nézze meg minél gyakrabban Kadhafi-Szaddam Husszein – Ceausescu utolsó perceit……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  21. Gyáva féreg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  22. de ki az a sötét alak a háttérben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Ha a történelmi ismereteim nem csalnak, akkor jó esély van arra, hogy Orbánt a saját valamikori hívei kísérlik meg eltenni láb alól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  24. Mostantó kezdve a LEGO-parancsnokság alá tartoznak a Gripenek is.
    Így törnek majd be a horvát légtérbe is.
    Reszkessetek usztasák !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. boborján!
    .
    A fegyveres testületek volt és jelenlegi tagjai (kivéve a bohócképzős TEK és egyéb “őrség”) a “szívükbe zárták” hazánk lánglelkű vezetőjét, a visszamenőleges nyugdíjtörvények miatt.
    Lesz majd vállalkozó, aki meghúzza a ravaszt.
    .
    Éppen az Afginisztánban harcoló katonák alapvető jogát – a szavazás jogát – tiporja sárba a csuti agyalágyult. Mert nincs egy mozgóúrna, amit használhatnának. Levélben meg ugye nem szavazhatnak, mert nem erdélyiek és így “nagyon nagy a csalás lehetősége”.
    Aki nem becsüli meg a fegyveres testületeket, az bizony félhet.
    A “bohóciskola” nem fogja őt megvédeni. Oda keményebb tökűek kellenének és nem műtárgycipelő vagyonőrök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  26. Naponta átad, felavat valamit ov, tök mindegy, hogy még nem is készült el, mint az a gázvezeték, amit most adott át.
    Persze, hogy fél, tudnia kell legalább valahol belül, hogy hívőit kivéve senki nem szereti. Valószínűleg azok se szeretik, csak viszi őket a birkaeffektus, és ha már ott vannak, csápolnak neki. Ha megkérdezel egy ilyen agymosott csápolót, hogy mit hallott egy ov-féle ünnepi dumából, akkor semmit nem tud mondani, maximum annyit, hogy remekül beszélt. Hogy miről és mit, abból egy szót se tud felidézni.
    Mondjuk a nagy semmiből nehéz is valamit megjegyezni vagy felidézni.
    Nem véletlen, hogy ov csak a TEK-kel együtt mer közlekedni. Már külföldi útjait se jelentik be előre, csak azt, hogy már ott van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Nyugalom! Valakiknek útban lesz!!Törvényszerűen rossz vége lesz, de nem mindegy, mikor. Muszáj kivárni? Miért nem takarítja el pld. a NATO, hisz háborús feszültségben az ilyen főemlős akadályozó tényező! Idegen test! Rendet! Eljárást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. http://nepszava.hu/cikk/1015282-a-nap-vicce-orban-befejezetlen-gazvezeteket-avatott
    Ha valaki nem kíváncsi a cikkre, itt a rövid összefoglaló:
    -
    A magyar-szlovák gázvezeték története tehát röviden a következő:

    az MSZP előkészítette,

    az EU finanszírozza,

    a Fidesz hátráltatta,

    Orbán Viktor felavatja (a még működésképtelen vezetéket)…
    -
    Más tollával ékeskedtek ebben a négy évben – ha nem ágáltak volna minden ellen, ha nem az lett volna a jelszó, hogy ami rossz az országnak, az jó a Fidesznek, akkor lenne mire büszkének lenni!
    Ha valakik az orruknál tovább látnak, azok tudják, hogy a zsebek tömésén kívül semmit nem tettek, csak amit az előzőeknél hátráltattak, a gyarmatosítók pénzéből végre befejeztek!
    Nos igen, és ezek a gerinctelen folytathatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Így legyen ötösöm a lottón! Találgattam, hogyan fogja megakadályozni, hogy “illetéktelen” újságíró a közelébe kerüljön.
    .
    Zseniális megoldást talált. Az újságírókat egy üvegketrecbe záratta, ahonnan nem engedték ki őket, csak akkor, mikor a “védett személy”" lőtávolon kívül volt.
    És persze metróval érkezett, egy titkos állomáson felszállt.
    .
    Ilyen beszari alak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Zappa: nem beszari, BETEG ALAK!
    És azt csinál az országgal, amit akar, s komoly az esélye, hogy “szabad választáson” begyűjti a jogot, hogy folytassa…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Lássuk be. A “Lógóhasú Felcsuti Maradona” már beírta magát a Magyar Történelembe.
    .
    A leghazugabb, legzsivámyabb, leggyávább miniszterelnölének a címe már az övé.
    .
    Kívánhat ennél többet?
    Mivel másra képtelen, nem kívánhat többet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A csibészkedésnek a félelem az ára !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos