Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ezúttal a szovjet elvtársakért vonul a Békemenet 2014. január 24. péntek 17:24 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ezúttal a szovjet elvtársakért vonul a Békemenet

Budapest – A tervek szerint március 29-én, egy héttel a választás előtt Békemenetre trombitálják össze a szabadságharc katonáit. Ezúttal a szovjet (pardon) orosz embereket kell megvédeni, mert a nemzetközi imperializmus és hazai szálláscsinálói, azaz a magyarországi demokratikus ellenzék, csúnyán beszélnek Putyinról és az országa által méregdrágán ideiglenesen hazánkban állomásozó paksi atomerőmű bővítéséről. Ha minden igaz, ezúttal is érkeznek Lengyelországból import bértüntetők.

A Békemenetet ezúttal is az egypártrendszer kipróbált harcosai vezetik, élükön a magyar szellem olyan kiválóságaival, mint Bencsik András, aki már a pártállamban is megmutathatta oroszlánkörmeit: hősünk az akkori Népszabadságnál a pártrovat munkatársaként belülről bomlasztotta a rendszert. De említhetnénk más kiválóságokat is, például a magát ideje politológusnak nevező Fricz Tamást, aki hajdan az Ifjúkommunista című, nyilván az akkori viszonyokat kíméletlenül kritizáló újságnak volt a szerkesztője.

A normális emberek, valamint az ellenzéki pártok persze kiröhögik ezeket a szerencsétlen és szánalmas figurákat. Megvetik és viszolyognak az álságosságuktól, a köpönyegforgatásuktól és pálfordulásuktól. A Demokratikus Koalíció szerint például Orbán Viktor a “közpénzből támogatott álcivil szervezete” által szervezett békemenettel akarja menteni a menthetetlent, vagyis hogy a paksi erőműre kötött paktummal “brutális adósságba” verte az országot.

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, leplezhetetlen örömmel értesültek arról, hogy “a Kádár-kori Népszabadság pártélet rovatának főmunkatársa, Bencsik András visszatért kommunista önmagához”. Közölte, “Orbán Viktor bizalmasa” békemenetet szervez a választási kampány hajrájában, “az örök és megbonthatatlan magyar-orosz barátság megerősítése érdekében”.

Mint mondta, a Magyar Demokrata című hetilap főszerkesztője a Szovjetunióhoz hasonlította az Egyesült Államokat, Oroszországot pedig a tolerancia hazájának nevezte legfrissebb vezércikkében. “Nem vagyunk meglepve, hiszen Bencsik András világéletében harcos kommunista volt, igaz, hogy közben váltott egy kis köpönyeget, de aztán mégis csak visszavette ugyanezt vörös színben”.

Gréczy Zsolt szerint Orbán Viktor a “közpénzből támogatott álcivil szervezete” révén akarja menteni a menthetetlent, hogy a paksi erőműre kötött paktummal brutális adósságba verte az országot, és hogy ezentúl Magyarország az energia tekintetében függeni fog Oroszországtól.

A DK abbéli örömében, hogy az elvtársak ismét egymásra találtak, javaslatokat tesz a békemenet jelszavaira “a Fidesz központi bizottságának, közölte Gréczy. Majd felsorolta a jelszavakat, ezek többek között: “Tovariscsi, zdrasztvujtye!”, “Éljen és virágozzék az örök és megbonthatatlan orosz-magyar barátság!”, “Támogatjuk Orbán elvtársat az amerikai imperializmus elleni harcban!”, “Ellenállunk az IMF szirénhangjainak: nem kell az alacsony kamat!”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 42 szavazatból)
Ezúttal a szovjet elvtársakért vonul a Békemenet, 4.4 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Itt a cáfolat!)))
    -
    http://www.hir24.hu/poszt-itt-haztaji/2014/01/24/bencsik-kommunista-volt-de-elmult/#a3
    Legalább hallgatna!
    Lehet, hogy úgy képzeli, hogy a fiatalok nem ismerik a múltját, aze próbálja szépíteni!
    Neki is ez a fránya internetizé a halála…. a szélkakasok naponta lebuknak de még mindig vannak tapsikolóik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  2. Azt mondta egy idős, bölcs ember nekem: a magyar olyan, hogy amíg valamennyire jól megy neki, a családjának, a “klikkjének”, addig nem érdekli a többi ember. Nagyon buta, nagyon gyáva gondolkodásmód, amit ha belegondolunk, ezer éve nem lehet “kinevelni” a fejekből. Átadják az újabb generációknak. De minden mindennel összefügg és egy bizonyos pont után már SZINTE SENKINEK SE MEGY JÓL, KIVÉVE AZ URALKÓDÓ RÉTEGEKET! Vajon kiknek lesz jó Európában, ha nem túl soká Ukrajna és Magyarország polgárháborútól szenved? Mert nagyon ilyen irányba tartanak a folyamatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  3. És Brüsszellel mi lesz? Brüsszel kimarad? Brüsszelt már senki nem akarja eltaposni? Hát ezért szabadság harcolunk már negyedik éve?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Jól megy ennek az országnak!
    Évente többször is elindul az árulók serege a mi pénzünkön, ellenünk!Árulók igen, mert hűséges igehirdetőikké váltak annak a kormánynak, aki megpucsolta az Alkotmányunkat!
    Hűséges társaik a miniszterelnöknek, hogy tőlünk kizsarolt pénzen élősködve hirdesse Orbán hazugságait!
    Teszik ezt úgy, hogy szintén a mi pénzünkből Orbán jól kistafírozta őket,ezáltal ezek az árulók,hűségesen hirdetik a kormány, és Orbán hazugságait!
    És teszik ezt úgy, hogy jól nyomon követhetően ( a net által) ezek az árulók hűséges kiszolgálói voltak az elmúlt rendszernek.
    .
    Ne lepődjünk meg ezen.
    1 Ezek az árulók, mindig is a kétszínűségük által éltek jól.
    2 Ezek az árulók azzal lettek megbízva, hogy a buta fideszes híveikkel elhitessék, hogy az amit a kormány tesz az értük, és miattuk történik.
    3 Ezek a gyalázatos árulók vannak felbérelve arra, hogy igazságként hirdessék a hazugságot, és elfedjék a békamenetekkel mindazt a jogtiprást, amit a kormány elkövet.
    4 És ezek az árulók azok, akik bőségesen meg vannak fizetve, hogy a bűnt fedezzék, amiért már rég börtön járt volna a fideszes árulóknak!
    .
    100 milliókat hagyunk hogy fizessen Orbán ezeknek az erkölcsi nyomorékoknak?
    Hagyjuk hogy gyerekek éhezzenek, ezek az árulók meg hízzanak a nyomorunkon?
    Hagyjuk hogy a gyerekeink elmeneküljenek ebből az országból, amelyiknek már csak elhazudott múltja van, de jövője semmi?
    .
    Amit Orbán művelt a paksi ügyben, az vérlázító! Tette ezt egy választás előtt, kérdéses elmeállapotban!
    Hülyék vagytok, magyarok?
    Demokraták, összefogók!
    Tessék szembe menni ezekkel a békákkal, és követelni a rendőrség védelmét!

    Feszítsetek ki molinót, “Nem leszünk gyarmat” felirattal, meg “Le az árulókkal!!
    Itt az idő! Emeljétek fel végre a seggeteket, és ne csak jól fűtött helységben, pogácsával az asztalon hirdessétek az igazatokat!
    Ideje volna az igehirdetést abbahagyni, és a tettek mezejére lépni!Lássuk már hogy ki képes tenni a hazáért tevőlegesen., és nem csak buzdítva a szavazásra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (50 szavazatból)
  5. bumburi, jó hogy itt van. A másikon már kezdtük hiányolni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  6. Milyen emberek ezek? Nem régen még útálták az oroszokat, most meg a fideSS parancsára szeretik őket? Röhej:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  7. És az milyen lenne, ha az útvonalon, ahol ez a csürhe vonul, mi a partszegélyről kiröhögnénk őket? Humoruk az nekik nincs és a kinevetés lehet halálos is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  8. Nem kell lebecsülni ezeket a kipróbált elvtársakat! Ők már bizonyítottak az átkosban. Az akkori sajtó kipróbált és megbecsült élharcosai voltak. Sokat most arra gondolhatnak, hogy ezek a Bencsik félék amolyan szélkakasok. Fenéket ők igencsak konzekvensen mindig és minden körülmények között támogatják a diktatúrát. Eddig még megtéveszthetett embereket, hogy ezek mostanság jobboldaliaknak tüntetik fel magukat. Pont ez az erényük, mert ez nem hozta zavarba egyiküket sem. Sőt kifejezetten jól jött nekik ez a kis kirándulás, mert jött ez a Putyin gyerek aki vett nálunk egy láncos kutyát, máris újra helyreállt a régi eszme. Máris lehet szervezni a békemeneteket, jöhet a békeharc. Majd nemsokára ők is fognak hadüzenet előtti legutolsó figyelmeztetést küldeni az amerikaiknak. Ezek soha nem változnak ők nem szélkakasok, hiszen nem is lehetnek, mert ők a gerinctelenek fajtájához tartoznak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  9. Nem leszünk gyarmat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. Bencsik elvtárs=munkásőr elvtárs=lovag elvtárs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  11. Fritz politilógus? meg a Lüke Aladár apja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  12. Most kell az “ellenzéknek” mondani, elég volt. Elindulni és a választási bojkottra felhívni az embereket, elmagyarázni, hogy miért is. Nem hülyék az emberek!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. oldster
    Köszönöm. Dolgom volt, el voltam utazva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. Bencsik: emlékszel? mikor együtt lőttük a pártházat?
    Fricz: mikor? melyiket?
    Bencsik: hát mikor melyiket.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  15. Csodálkoztok ezen a rothadó országon.
    Egy pali (Pokol Béla) ezek leírása után alkotmánybíró lett!!
    “Ha az adott településen az előzetes tapasztalatok alapján a közvéleményben meghatározott nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozók esetében fokozott bűnelkövetés valószínűsége vált bevetté, a magánfelek közötti viszonyban e kisebbséghez tartozók vonatkozásában az egyenlő bánásmód követelményétől az (1) bekezdés alá tartozó viszonyokban el lehet tekinteni. Amennyiben a későbbi tapasztalatok alapján a közvéleményben már nem állapítható meg a jelzett kivétel indoka, az egyenlő bánásmód követelményétől való eltérést azonnal meg kell szüntetni. Az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak az etnikai kisebbséghez tartozás esetén a panaszok elbírálásánál mindig az érintett település közvéleményének előzetes tapasztalataiból kell kiindulnia.”
    És vajon honnan is jött? 1976-ban lépett be az MSZMP-be,Egyetemi állása mellett 1980 és 1985 között az MSZMP Társadalomtudományi Intézetében dolgozott.
    Ha EZ alkotmánybíró (a többi izé mellett) ,akkor mit vártok az egyszerű fullajtároktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  16. Kétszínű kormány agyhalott szavazókkal,választást nyer büdös komcsizással utána nyitás kelet fele és senki nem kérdezi meg bocsi ti tényleg ilyen hülyék vagytok?Magas értelmi képességekkel nem rendelkező önálló gondolkodásra képtelen ,könnyen befolyásolható emberek tömege magyarul FIDESZ………………………………………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  17. “Egy antidemokratikus ország mondja hazánkról hogy nem demokratikus! Ejha!

    Orbán egy komoly üzletet ad az oroszoknak és aztán ezt kapja? Nem sok jóra utal ez nemzetünk nagy pávatáncosa számára.

    Viktor! Van még ennél lejjebb?

    Orbánt csúnyán megalázták az oroszok

    Orbán titkolt hitelfelvétellel járó ügyletet kötött Putyinékkal a paksi bővítésről. Az ügylet érdekében Lázár János a maradék becsületét is eljátszotta, de a Fidesz-vezérkar is Selmeczi Gabriellát megszégyenítő hazudozást folytatott.

    Szóval a ‘89-ben az oroszokat hazaküldő Orbán most az orosz függőség nagy barátja lett, így a 3-4000 milliárdos erőműépítéssel elég jól fognak járni az oroszok.

    Orbánt a megalázkodása után arculcsapásként érhette, hogy az orosz külügyminisztérium elég nagyot rúgott bele. A demokráciáról és az emberi jogokról szóló nyugati kritikákra válaszul ugyanis az orosz külügy kiadott beszámolót a szabadságjogok európai helyzetéről. Eszerint az EU országai tele vannak nácikkal és idegengyűlölőkkel, az uniós polgárok pedig, ha éppen nem náculnak vagy idegengyűlölnek, akkor homoszexuális propagandát terjesztenek. Az előbbinél pedig az egyik fő kritizált állam Magyarország.

    A 444 remek összefoglalója szerint a következők miatt kritizálták Magyarországot:

    Magyarországon lábbal tiporják az alkotmányosságot: Az új alkotmány nem felel meg az európai demokratikus normáknak, ráadásul öt hét alatt, érdemi vita nélkül fogadták el.

    Az alkotmányban teszik felelőssé a kommunistákat a kommunisták bűneiért, ezzel pedig nyilván az ellenzék vezető erejét akarják ellehetetleníteni.
    A kommunista vezetőktől még a nyugdíj-kiegészítésüket is elvették.
    Nem biztosított a bíróságok függetlensége.
    Regisztrációhoz kötötték a választási részvételt (amit csak az Alkotmánybíróság akadályozott meg).
    A politikusok döntenek arról, hogy mi lehet egyház.
    A tiltakozások hatására ugyan enyhítettek a sajtó szabadságát korlátozó törvényeken, de a médiafelügyeletben még mindig garantált a kormánypárti kontroll.
    Elnyomják a romákat. A romák nagy része munkanélküli, vagy idénymunkás. A hátrányos megkülönböztetés miatt nehezebb elhelyezkedniük és őket építik le elsőként. Minden szocio-ökonómiai mérőszám szerint a nemzeti átlag alatt vannak.
    Ráadásul itt van az antiszemitizmus is. 2011-13 között 150-nél is több antiszemita incidenst követtek el.
    A börtönök tömöttek, a börtönkoszt rossz, ítélet nélkül tartanak évekig fogva embereket.
    A rendőrök pedig brutálisak, gyakran követnek el túlkapásokat, amiknek elsősorban romák az áldozatai.

    Persze ironikus, hogy ezeket Oroszország kéri számon, de maga a helyzet érdekes. Orbán egy komoly üzletet ad az oroszoknak és aztán ezt kapja? Nem sok jóra utal ez nemzetünk nagy pávatáncosa számára.” Facebook

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Putyin kutyába sem veszi a pávatáncos csuti törpét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Nem kell ez a paraszt hosszabb távon Moszkvának sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. ITT MÁR CSAK EGY PROFI BÉRGYILKOS SEGÍTHET!!! Nem vicc! DE KIK FIZETIK KI?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  21. Segítsük a zelvtársak felkészülését!
    |
    Felkészülvén a kötelező orosz oktatás bevezetésére sorozatot indítunk, amiben hasznos kifejezéseket tanulhatnak meg régi-új barátaink nyelvén.

    1. Lecke
    “Товарищ, я сделал трактора консоль для IPad!”
    “Elvtárs, meghoztam a traktorhoz az iPad konzolt!”
    |
    Hasznos orosz kifejezések 2. lecke:

    “Да, это совершенно нормально, что корова загорается после начала нового блока.”

    “Igen, az teljesen normális, ha az új blokk beindítása után így világítanak a tehenek.”
    |
    Hasznos orosz kifejezések 3. lecke

    “Давай, г-на Путина, так что это будет хорошо, оставьте вазелин!”

    “Ugyan, Putyin úr, jó lesz ez így is, hagyjuk a vazelint!”
    |
    Hasznos orosz kifejezések 4. lecke:

    “Он Луи, вот он тот, кто выигрывает тендеры.”

    “Ő pedig Lajos, nálunk ő szokta nyerni a tendereket.”
    |
    Hasznos orosz kifejezések 5. lecke:

    “Товарищи kонец!”

    “Helló, gyertek be!”
    |
    https://www.facebook.com/hircsarda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. 2013 novemberi hír:
    “Orosz zászlót égettek függetlenség napi tüntetésen a szélsőjobbos felvonulók Lengyelországban. A lengyel ellenzék vezető ereje fő rendezvényét Krakkóban tartotta, hozzájuk csatlakozott egy népes magyar csoport is, amelyet a Békemenetet szervező Civil Összefogás Fóruma verbuvált össze.”

    és most ezek a lengyelek önnek az oroszok mellett tüntetni, beszarás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. h.kovacs
    Ez is jól mutatja, hogy mekkora katyvasz van a megvezetett, vakegerek fejében, már nem tudják követni, mihez is kell tapsolniuk, elveszítették a fonalat…
    A józan magyar emberek nem hisznek a szemüknek, hogy most ezek a kontárok tkp. mit is képviselnek, ezeket már nem lehet komolyan venni.
    Emberek létével és az országgal játszadoznak!
    -
    Az oroszok véleménye:
    -
    http://static.168ora.hu/db/03/66/putyineu-d0001C366acaa61d565ea.jpg
    -
    Azt hiszem, hogy ez a paksi távlati terv, a pénzügyminiszterük szerint egyenlőre nincs is rá pénz, inkább felmosás a kontárral, a sok orosz ellenes hőzöngéséért.
    Putyin nem hülye és nem feledékeny – nekem a Gyurcsány házaspár meghívásával bizonyította, tudja ki, hol helyezkedik el a korrekt politikusi táblán és úgy is viszonyul hozzájuk!
    Egy politikai szélkakas és egy hatalmas ország vezetője, aki nem felejt, ebből jól nem jöhet ki ez tovaris konyec!
    Egyszer fizetni kell mindenért – lassan beérik…ettől reszketnek, kapkodnak és hibáznak, egyre többet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. Pénzért hülyék?
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1008860-penzert-hulyek
    A hozzászólások mutatják, milyen mélyen vagyunk….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Tisztelt békemenet! Én teszek egy javaslatot, – főleg Bencsik et.-nak, és a CÖF további hős vezetőinek.
    Arra kérném önöket, hogy lennének szívesek levelet írni barátjuknak, a demokrácia, és a tolerancia hős védelmezőjének, Putyinnak elnöknek, vagy közben járni nála egy a moszkvai Kreml előtti békemenetes felvonulással megtámogatva, ha már ennyire jó barátaik, adná vissza az oroszországi múzeumok raktáraiban lévő közel 40.000 ezer, azaz negyvenezer darab műkincset, köztük a Hatvany – gyűjteményt, amit a II. Világháború alatt, és után sikerült barátaiknak, a szovjet csapatoknak magukkal vinniük. Ugyanis a visszaszolgáltatásukról folyó tárgyalások Putyin elutasító magatartása miatt eddigi sajnos rendre kudarcba fulladtak.
    Szóval kéne az a levél Putyinnak, meg a sok bátor támogató aláírása, mert ugye a kultúrnépeknél a barátoktól nem illik elvinni az értéktárgyaikat, de ha már véletlenül megtörténik egy ilyen malőr, akkor viszont illik azokat hiánytalanul visszaszolgáltatni.

    És ha már itt tartunk elvtársak! Ejtsünk pár szót, arról az önök által sokat szidott USA -ról, meg úgy általában az amcsikról… Azok közül is személyesen az idősebb Bush elnökről, aki hogy, hogy nem egy szép esős napon maga hozta vissza Magyarországra az önök kedvelt jelképét, a Szent Koronát. Ja, hogy most azt mondják az nyilván csak a megtévesztés volt, hogy ne vegyük észre, hogy éppen le akarnak igázni, és jól gyarmatosítani fognak minket a demokráciájukkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. http://www.hir24.hu/kulfold/2014/01/25/ketteszakad-ukrajna/#a3
    -
    Majd minket is kettéosztanak, ha tovább élezik az EU vagy az oroszok kérdést, a jobbikék már erről népszavazást is tartanának, maradjunk-e az EU-ban.
    A kábítás megy, mert ők tapossák egymást az EP-s helyekért és tudják nagyon jól, hogy közel 500 ezren mentek el az országból a megélhetésért, azokkal mit kezdenének, azok mehetnének közmunkára vagy lehetnének politikai menekültek?!
    Erre nincs válasz, csak az uszítás az EU ellen!
    Nem elég a Cameron?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Olvastam:
    Ez is egy újabb hűségnyilatkozat a narancsosoknak a narancsosoktól!
    De:
    Aki túl mélyen hajol le előtted, az lehet, hogy éppen a szőnyeget akarja kihúzni a lábad alól!
    Aki naponta bizonygatja hűségét, az csalafinta!
    Pénzért bárkinek ugyanezt megteszik, nem lehet bízni bennük!
    Szóval a sok talp és üleptisztogató láttán nem is csoda, ha megzakkan a vezír, hiszen már nem tudja, kiben bízhat, lassan már mindenkiben csak ellenséget lát – ezen már a gyógyszer sem segít, ha elgurult, akkor pláne!
    -
    http://www.demotivalo.net/pic/1352659500.3623-asskisser-f.jpg?1016

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. “Éljen és virágozzék a megbonthatatlan magyar-szovjet konzerv!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/24/az-oroszok-mellett-a-memek-is-felvonulnak/#a3
    -
    Lejáratták magukat, mint egy rossz vekker – már valóban csak az agyhalottak tapsikolnak, akik kicsit gondolkodnak, most már félrevonulnak és csendben maradnak!
    Egyre röhejesebbek és még csak nem is veszik észre vagy már oly mindegy az elfolyt gerincűeknek?!
    Köszönöm a sorsomnak, hogy nem tartozom közéjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  30. Hülyeség ez a kommuntistázás; az oroszországi ex-komcsik rezsimje a cári pravoszlávnemzeti, míg a magyar exkomcsiké a “keresztyénnemzeti-szentistváni” stb. horthysta fasiszta szellemi gyökerekhez nyúlt vissza. A magyar politika abnormális (szélső)jobbra kilengését jól mutatja, hogy még a “bal” ( valójában sima jobboldali) álellenzéki, szintén jórészt exkomcsikból álló pártok is szemérmetlenül komcsiznak. Primitív köpönyegforgató az ország nagy része és teljes vezető rétege..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  31. Walla
    Azok komcsiznak, akik eldugták a pártkönyvüket és köpönyeget váltottak, tele van velük a Fidesz.
    Őszinteségi rohamában az övéi előtt nem is régen kifejtette a vezír, hogy a narancs gatya alól kilóg a piros gatya sokaknak – azóta sem értem kikre utalhatott!)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Na igen, igen… A lengyelek, mint tudjuk, hagyományosan, történelmileg (hogy ne mondjam: zsigerileg) mélyen gyökerező szeretettel csüggenek az oroszokon…
    Tanulság: ne legyünk úgy eltelve magunktól! Minden nemzetben vannak (hol többen, hol kevesebben), akik parancsszóra szeretnek vagy gyűlölnek, ölelnek vagy ölnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. “Négy láb jó, két láb jobb”
    (Orwell)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. JOHN LUKACS Az Egyesült Államokban élő nemzetközi hírű konzervatív történész
    levele

    http://nol.hu/lap/hetvege/20140125-paksvobiscum__nem__pax_nobis?ref=sso#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Szanalmas emberek egytol egyik , hiaba az elvtelenseg nagyon kifizetodo Bencsik kommunistazik az o HATTEREVEL FURCSA a vilag, de amig a valasztok kajaljak
    addig ezt adobot verik ! Lenyeg penz , a valaszto valojaban nem erdekel senkit ORBANT ES A MAFFIAJAT SOHA NEM ERDEKELTEK AZ emberek soha , igergetnek hazudoznak aztan teljesen az ellenkezojet csinaljak ! El kell takaritani oket a budos p ba ! Vesszen a fidesz ! Vesszen Orban es bandaja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. http://www.168ora.hu/globusz/moszkvai-lap-paksrol-orbanisztan-leggyengebb-lancszem-122980.html
    -
    Azer nem minden arany, ami fénylik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. A birka ment mindig ott van ahová küldi őket a törpci mind ezt a mitőlünk lenyúl pénzből !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Már nagyon fél a FIDESZ, a jobboldal taposói figyelmeztetik a baloldalt, hogy Gyurcsány Ferencet vegyék ki az összefogásból! Szinte ők féltik a baloldalt Gyurcsánytól, mert veszélyt látnak benne. Veszélyt csak az Orbánra nézve láthatnak benne, mert le akarja váltani! De mégis megkérdezném: mi köze van egy jobboldali politikát képviselő személynek, vagy nyílt levelet író csoportnak, hogy a baloldalon kik fognak össze Gyurcsánnyal! Ez már pofátlanság, összeférhetetlenség! Ez vezet odáig, hogy szét akarják ugratni a barátokat, úgy mint a FIDESZ a családokat, a testvéreket az országot. Egymás ellen uszították az embereket! Nem ez a valóság? A békemeneten részvevők az Orbán talpnyalói, akik mindig is Orbánra szavaztak, valószínű most is, de talán nem kétharmaddal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. A vállaltszervezők ismert eljárása az,hogy a cég főtvékenységéből kiszerveznek bizonyos zavaró tevékenységeket másik cégbe,vagy egy leányvállalatba.Ezt nevezik outsoursing-nak.Igy jött létre a Békemenet meg a CÖF.Amitől már a Fideszben is utálkoznak néhányan esetleg szégyelnek is,azt kiszervezték ezekbe a “civil” leányvállalatokba,ezeknek ugyanis minden a pofájukhoz fér.Garancai erre Bencsik és az egész első sor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Valahogy inkabb az oroszokkal tartanek,ha mar valasztani kene.
    Az Europai Unio jelenlegei allapota mellett hajlanek inkabb Ivanek otleteit meghallgatni.
    Az europiai unio szep csendben vegig nezi az atkozott ukranok tunteteset akik most vegleg kielhetik antiszemta orjongeseiket allitolag tobb zsidot oltek meg,mikozben latvanyosan tuntetnek az eu mellett.
    A 200 szabadon engedett ukran rendorok elmondasa szerint a felvonulo csurhe utlegeli az utca emberet semmiert.Tobb ismerosom akik ott laknak azt mondjak korrupt propaganda folyik a media reszerol az eu mellett.Az igazi sztori az,hogy normalis ukran nem akar bemenni az eu-ba es inkabb a biztosabb jovot valasztja az oroszok mellett.
    Az emberi gondolkodas modot es eletkorulmenyeket ezeken a helyeken inkabb Vanya bacsi ismeri jobban mint a portugal senkihazi barosso fotitkar.
    Elnezest mert a temam tulment a topik mondanivalojan……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Nem lehet a magyar nép egyszerre az oroszok kiszolgálója az ő gondolkodásmódjuk szerint és a nyugatiaké is az ővék szerint. Se nyomorban, se jóllétben. Ahogy nemrég az alulról jövő éhségmeneteket se értették a magas Parlamentben, ahogy az ukránok alulról jövő akaratát se akarja megérteni Moszkva, de ahogy nemrég Londonban alulról tették nevetségessé a… Utóbbi “felülről” itthon elképzelhetetlen mostanában… Nincs holtpont, EGYENSÚLY Kelet és Nyugat között, ha lenne, ezer év alatt megtaláltuk volna. Ez egy kb.ezer éve tartó, tudathasadáshoz hasonló “néplélek-állapot”! Magyarország még mindig se ez, se az?! Mindkettő se lehet. Döntésképtelen? Magában, független a Kelettől, a Nyugattól se megy ezer éve!… Akkor? Végre valódi esélyt kaptunk a Nyugat felé és az első komolyabb nehézségsorozat miatt megint a Keletet választjuk? Megint a Népnek kell döntenie! Mert létezik a Nép, nem csak egy szó, akár tetszik a legnagyobb uraknak, akár nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán elrendezte a csillagok állását 2014. március 29. szombat

Orbán titokban járja az országot 2014. március 27. csütörtök

Aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz 2014. március 25. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos