Ronai and Ronai
AMERIKAI

Közpénzen hazudik és manipulál a közszolgálat 2012. január 3. kedd 17:16 | AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Közpénzen hazudik és manipulál a közszolgálat

Budapest – A kormány által megszállt, kisajátított és politikai tisztogatásnak alávetett közszolgálati média az adófizetők pénzén hazudott az ellenzéki tüntetésről és manipulálta a kormányzat érdekei szerint a valóságot. Az MTI egyetlen fotó kivételével lejárató jellegű képeket közölt, illetve olyanokat, amelyek torzították a valóságot, kisebbítették az Orbánt elzavarni szándékozó tömeget. A legprimitívebb arab diktatúrák eszközeivel élő Magyar Televízió olyan hátteret közölt, mintha senki nem lett volna az utcán. Később pedig acsarkodó, gyűlölködő csürhének állította be a tiltakozókat.

A Fidesz 2006-os csürhéje ugyan részben távol tartotta magát, egy száz fős csoportjuk pedig sikertelenül próbálta megzavarni a százezer fős békés, de határozott fellépésű tüntetést, a közszolgálati televízió mégis olyan hangképeket játszott be a tüntetés résztvevőiről – feltehetően a nyilas provokátorok környezetében kialakult verbális konfliktus közeléből -, mintha szélsőséges garázdák üvöltöttek és rendetlenkedtek, lökdösődtek volna az új alaptörvény “szép ünnepén”. Egy szót sem szóltak arról, hogy mit akart a tömeg, mit mondtak a szónokok, és Orbánéknak a hátsó kijáraton kellett menekülniük, mert a fenyegető nagyságú tömeg előtt nem mertek a főbejáraton távozni.

Az MTV híradójának riportere mögött csak rendőrt és egyetlen embert sem lehet látni. Az alsó képen ugyanonnan az RTL híradó képe látható:

Az MTI ezt látta fontosnak közölni a százezres tüntetésről:

Az alábbi fotó nyilvánvalóan lejárató szándékkal készült:

AZ MTI fotósának sikerült olyan perspektívát találnia, ahonnan alig látszik, hogy tüntetők is vannak:

Ezzl szemben egy olvasónk (P. I.) az alábbi beszámolót küldte:

“Tegnap este magam is ott voltam a tüntetésen. Jó volt látni a sok fiatalt a középkorúak és idősek között. Úgy tűnik, hogy lassan ők is észreveszik, hogy megvezették őket. (Az idősebbek már tudják egy ideje). Egyébbként a lakosság minden része képviselve volt.  Még cigány családot is láttam.

Ma reggel Sziijártó elvtárs arról beszélt a köztévében, hogy az ellenzéki pártok rendezték a tüntetést, amely nem lehetett százezres, mert az Operától a Jókai térig nem fér el annyi ember. Először is nem az ellenzéki pártok rendezték, hanem a civilek.  A pártok hozhatták az embereiket, de a politikusok nem szólalhattak fel, és annyian voltunk, hogy az Oktogonnál le kellett zárni a Körút forgalmát is. Ennek ellenére a köztévé nem mutatta a tömeget, csak az opera előtt a rendőr kordont pár tüntetővel, mivel ott nem is volt engedélye a rendezvénynek. A tömeg az Opera sarkától kb 50 méterre volt az Oktogon irányában a színpad mögött. Ott viszont olyan sűrűn voltunk, hogy mozdulni sem lehetett. Ezt nem látta a tv néző. Meg Szijjártó sem. Talán kellett volna egy kivetitő, hogy lássuk Viktor érkezését.  Lett volna rá “Orbán takarodj” skandálás.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 56 szavazatból)
Közpénzen hazudik és manipulál a közszolgálat, 5.0 out of 5 based on 29 ratings
,

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Alig lehetett mozdulni a tömegben.(egy csoport rendőr megpróbált bemenni a tömegbe, de feladta az orrom előtt) Ha valaki nem tudná, az Andrássy út 2×3sávos+ a széles járdák. Olyan dugig volt minden, hogy az Operától kb 20perc alatt jutottam el a Nagymezőig (az első keresztutca). Onnan nem lehetett látni a tömeg végét.
    A patkányok ott voltak mind bezsúfolva az Operába, kint százezer lázadó demokrata.
    Nagy esélyt szalasztottunk el, de a szervezők szinte könyörögtek, hogy békésen menjen mindenki haza az Oktogon felé.
    Fogy a türelme a zembereknek, a hazaárulók meg ünneplik az ország szétbaszását.
    Ilyen féreg kormánya még nem volt a magyaroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +113 (119 szavazatból)
  2. Nem is igaz!
    Nem is volt tüntetés!
    Bent ünnepeltek, a többiek meg nem fértek be az Operába, ezért kintről éltették orbán vezírt, és örömüket fejezeték ki, hogy végre van új “tákolmányuk”!
    A “Vezír” nem osont ki a hátsó kijárton, rendőri védelem mellett, csak nem volt már kedve szólni, az őt éltető tömeghez!
    Pintér úrnak meg túl meleg volt a terembe, kijött kicsit levegőzni, közbe meggyőződött róla, hogy valóban a beók vannak beöltözve, szépen igazoltatta is őket!
    .
    Az MTV annyira hiteles volt abba a 10 mp, amit leadott, hogy kézbe vettem a távkacsolót, program gomb, M1, DELETE!
    Nálam ennyi!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (73 szavazatból)
  3. a fenti cikkből én ezt hiányolom:

    “Vígh András jelentkezik be az Operaház elől. (Itt megemlítenénk, mindenféle továbbgondolást nélkülözve, hogy úgy tudjuk, Vígh András a Fővárosi Főügyészség szóvivőjének, Skoda Gabriellának párja.) Az élőkép tökéletesen komponált. Az operatőrnek sikerül úgy fordítani a kamerát, hogy a riporter háta mögött pont az Andrássy út rendőrök által elzárt, szinte üres része látszódjon, a kislányosan szemérmes képben csak néhány kósza tüntető látszik a sok-sok ezerből.”

    tudomásom szerint vigh nem tudósító. viszont hű szolga, egy jó lakáj…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (54 szavazatból)
  4. Nekem teljesen egyértelműnek tűnt, hogy a rendőrség kifejezetten akadályozta a tüntetést, és biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül:
    - Már a 6-os villamoson rosszul lett valaki, mert a BKV nem indított sűrített járatokat, és csurig tele vont a villamos.
    - Az Oktogonnál az emberek összepréselve, egy szűk “folyosóban” tudtak csak eljutni a helyszínre, minden más út le volt zárva — jobb el sem képzelni, mi lett volna egy baleset/vészhelyzet esetén.
    - A rendőrök beengedtek egy messziről is jól látható fasiszta bandát.
    .
    A rendőrök nevelése érdekében jó lenne, ha legközelebb nem viselkednénk ilyen finoman a fasisztákkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (55 szavazatból)
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qc6cGJRKjCY
    .
    Magyar demonstráció az AlDzsazírán – Hungarians protest in Budapest (on AlJazeera TV)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  6. Ez aztán a 2/3 akotása!!!
    Annyi támogatásra számitottak, hogy e “dicső ” tetteik ünneplése után
    olyan jó volt a nemzeti együttműködés, hogy csak suttyomban mertek
    SAJÁT HAZÁJUK. ÁLTALUK SZERVEZETT ÜNNEPÉN távozni
    Tán nem volt miért félniük? Féltek választóiktól. Tudják van rá ok!
    Bértollnokaik ezt miért nem vettétek észre. EZT A TÉNYT???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  7. A rendőröket inkább nem szidnám, ahhoz képest elég jámborak voltak, sosem volt bajom velük, bár tény, van a családban rendőr. Afelől nincs kétségem, hogy ha ebből nagyobb balhé lesz, akkor át állnak a nép oldalára, hiszen ők voltak az elsők, akiket meghurcoltatott a vezír. Ő azt tanulta, hogy az embert meg kell alázni és hurcolni és akkor vonyítva engedelmeskedik, ezt tanulta a családban mikor a kőtöréstől kérges tenyerek verték deformálttá a fejét. Csakhogy nem minden ember ilyen és nagyon közel van a perc, amikor már bánhatja, hogy nem nyalta ki a rendőrség valagát, mert nem lesz aki megvédje. Elb@szta rendesen, a TEK kevés lesz létszámilag a népharaggal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  8. A Fidesz ma még a legtöbbször úgy viselkedik, mint, ha még mindég ellenzékbe
    lenne az ellenzék még nem teljesen ellenzéki. Gyakorolni kell. Majd, ha az ellenzék a rendőrök hozzátartozóit engedik előre a szélső jobbos provokálók símaszkját letépik a pofájukkal együtt, na akkor sínen vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  9. ” Közpénzen hazudik és manipulál a közszolgálat ”
    ,
    Kiegeszites:
    ,
    ES KET KEZZEL SZORJA A HIVEKNEK !

    http://www.168ora.hu/itthon/sokmillios-premiumot-kapnak-az-adoforintjainkbol-az-allami-cegek-vezetoi-88644.html
    ,
    Megjegyzes csak az osszehasomlitas kedveert:
    ,
    Amit (tobb, mint 7 milla ) a v.davidka “MOST EGYSZERI jutalomkent ” bezsebel. az nekem 10 EVI !!!!!! NYUGDIJAM, 2 DIPLOMA ES 40 EV MUNKAVISZONY UTAN !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  10. Na ná, majd gyűjt lóvét, mint a Klubrádió!
    Amúgy csak a azok nézik az m1-et, akiknek muszáj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  11. Egységben az erő. Nekem azonban kétségeim támadtak a harmadik köztársaság megszűnése miatt – is. Úgy vélem, a parlamentbe jutott négy párt – a diktatúra árnyékában – már nem jut ötről a hatra, s mindezt megszenvedjük, mint a kutya, amelyik hetet kölykezett.
    - Nekem nyolc – mondják sokan, nekik a kilenc is páros, s még azt sem bánják, ha bevezetik a papi tizedet. Számukra huszadrangú kérdés, hogy ebek harmincadjára jut az ország egy szűk kör, a Csúti Baba és a negyven rabló jóvoltából.
    Magam már 50 % esélyt sem látok a változásra, mert hiába emeli fel szavát hatvan értelmiségi, ha a megfélemlített, függővé tett, s ennek – is – köszönhetően elkorcsosult magyar nép hetven százaléka immár nosztalgiával gondol a nyolcvanas évekre, s a kilencvenes fordulatot csak gengszterváltásnak tartja.
    Száz százalék, hogy így nem fordulnak jobbra a dolgok, hiába mennek utcára ezrek, sőt tíz- és százezrek. A diktatúra már él. Talán ha millióan gondolnának egyet.
    Mert egységben az erő, most is így gondolom.
    Én = 1.
    Te?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  12. Mit várhatunk egyáltalán!
    Nálam ez teljesen kicsapta a biztit!
    .
    “Szijjártó Péter kedden újságírók előtt azt mondta: a Fidesz jelenlegi vezető politikusai közül többen is azért küzdöttek az 1980-as évek végen, az 1990-es évek elején, hogy a rendszerváltás után demokrácia legyen az országban, és az emberek élhessenek alapvető demokratikus jogaikkal, így például a véleménynyilvánítás és a gyülekezés szabadságjogával. A hétfői napon is ez történt – mondta.

    Mint fogalmazott, mindenkinek megvolt a saját munkája: a kormánynak, hogy “méltó módon útjára bocsássa” az új alaptörvényt, másoknak pedig az, hogy ez ellen tiltakozzanak. A legfontosabb, hogy “biztosítsuk annak lehetőségét, ki-ki elvégezze a saját munkáját, ebben ne akadályozzuk egymást” – tette hozzá a szóvivő, megjegyezve: ez így is történt, mindenki élt a demokrácia adta jogaival.”

    http://index.hu/belfold/2012/01/03/szijjarto_mindenkinek_megvolt_a_sajat_munkaja/
    .
    Szerintem ez már, ŐRÜLET!
    Márciusra biztos “beérik” a narancs!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  13. Figyu!!!!!!!!!!!
    Nem lett volna rossz, ha nem küldik haza az embereket ideje korán.
    Nagyon sok fiatal csalódott , mert nem látta , hogy a szervezők komolyan kitartanának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  14. Addigra már meg is rohad!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. A népesség 80%-a nem kap az adóforintjaiból neki megfelelő valós tájékoztatást.
    Ez is lopás, sőt rablás! Rablóbanda az ország vezetése!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  16. Mára egyértelművé vált, az Orbán kormány bukni fog, csak az a kérdés meddig húzza egy esetleges erőszak szervezeti terrorral. Érdemes már most megjegyezni a kollaboráns sajtósok nevét.Nem bosszúra készülve. Tanulságként kell elzavarni őket, megmutatva hogy olyan embereknek nincs helye a médiákban akik szemrebbenés nélkül képesek hazudni és hírműsorok helyett állatkerti sétákat mutatnak. Sajnos a jelenlegi magyar média tele van gerinctelen, tájékozatlan és megalkuvó emberekkel.nagy részben ezeknek köszönheti a Fidesz a győzelmét.Ebben a nehéz helyzetben minden tiszteletem a kevés kivételnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  17. Nagyszerű érzés volt a demonstráción résztvenni. Én az Opera bejárata közelében voltam, ahová nem hallatszott el a színpadi beszéd. Itt egyszerűen csak a harag volt jelen. Olyan üvöltés volt néha, hogy a tömegben sokan nem bírták a hangerőt, és a két kezüket a fülükre tették, miközben ők is ordítottak. Iszonyat indulat van az emberekben.
    A rendőrök is érezték, ez nem az amire számítottak. Nem is kellett sok idő, a rendőrsorfalakat először megsűrítették, utána megkettőzték, végül a két rendőrsorfal közé rohamrendőröket küldtek. A mellékutcákba számolatlanul sok rendőr érkezett készenlétbe.
    Amikor a vendégek felbukkantak a bejáratnál a gála elején, olyat kaptak, amit sokáig nem felejtenek. Bár szerintem nem fogták fel mi történik körülöttük. Némelyik integetett, volt aki a telefonjával fotózni kezdte a tömeget. Döbbenet. Ezek azt sem tudják hol vannak, és mi történik körülöttük. Amit ekkor kaptak, az más helyzetben óriási becsületsértés lenne…

    Megható volt látni, hogy a sok fiatal között olyan idős emberek is elmentek demonstrálni, akik alig tudtak járni, bottal egymásba kapaszkodva álldogáltak. Biztos hogy nagy erőfeszítés árán tudtak csak elmenni. De a tömegben inkább a fiatalok domináltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  18. Na gyerekek a fenti kép magáért beszél

    Szerintem megszületett ez első 4K igazi választási plakátja szerintem arra tökéletes lenne, hazug kormány hazugság elleni első ütés képi kompozíciója

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  19. Befutott a mentegetőző duma.
    Higyje el aki akarja.

    “Demonstráció az Operaháznál – MTI közlemény
    Forrás: MTI | 2012. január 03. kedd 20:01 |
    | A+ A- | Megosztás: 2012. január 2-án este az m1 esti Híradója úgy számolt be az alaptörvény elleni demonstrációról, hogy a tüntetők nem látszottak a képeken.

    Ennek a kétségtelen szakmai hibának egyetlen oka van: az élő adásba történő bejelentkezéshez szükséges, a hírműsorok rendelkezésére álló mobil műszaki egység a budai Várból a lezárások miatt későn ért a helyszínre, ezért a munkatársaknak nem volt idejük körültekintően olyan helyszínt választani, ahonnan a tömeg is látszott és a közvetítés is zavartalanul megtörténhetett – olvasható az MTI Nonprofit Zrt. közleményében.

    Nem tudatos döntésről volt szó, amit az is bizonyít, hogy a következő, reggeli és déli televíziós hírműsorokban már szerepeltek a tüntetőket mutató vágóképek – áll a Rákosy Zsófia szóvivő által jegyzett közleményben, amely szerint a hírügynökségnek, valamint a közszolgálati rádió és televíziók hírműsorainak szakmai irányítását ellátó MTI Hírcentrum ettől az egy esettől eltekintve minden részletre kiterjedően számolt be az eseményről: a tüntetés napján a hírügynökség 13 anyagot és 16 fotót adott ki.

    A Magyar Rádióban az Esti Krónikában és a Késő Esti Krónikában is telefonos tudósítás volt a helyszínről, a Duna Televízió esti híradójában pedig élő bejelentkezés. Emellett az ugyancsak az MTI szakmai irányítása alatt álló hirado.hu folyamatosan, percről percre tudósított az eseményről, és két, képgalériát is tartalmazó, hosszabb anyagot készített.

    Másnap a 180 perc című műsor hírei között, a Reggeli Krónikában három alkalommal is elhangzott összeállítás a demonstrációról, a Déli Krónikában hírben számoltunk be a történtekről, az Esti Krónikában pedig a kormányoldal és a legnagyobb ellenzéki párt is elmondhatta véleményét az eseményről.

    Az MTV és a Duna Televízió minden keddi hírműsora foglalkozott a tüntetéssel. A hírügynökség további négy képet adott ki az eseményről, napközben pedig nyolc anyagot, amelyekből a pártok véleménye mellett a külföldi sajtó reagálása is megjelent.

    A hirado.hu ezen a napon is összefoglaló cikkel és képgalériával jelentkezett.

    Szerintem egy elb@szás után legrosszabb a magyarázkodás!

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  20. Egy kicsit könnyeztem a röhögéstől.
    Remélem, megjutalmazták azz az elvtársat, aki ezt a mentségnek gondolt baromságot kitalálta.
    Lehet, hogy elteszem, mindjárt a Kétfarkú Kutya Párt MTV-paródiája mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  21. Azért arról a kormány helyében igencsak elgondolkodnék,hogy az arab tv miért pont, a sosem hazudó Viktor elleni tüntetésről tudósított.Álmodj szépeket ,te féreg az ország megnyomorítója,remélem,sokszor ébredsz a saját verejtékedben ami a gutaütés biztos előjele.Gratulálok a szervezőknek,és a résztvevőknek,minél több ilyet,és minél több külföldi sajtónyilvánosságot ,ezekkel kapcsolatban.Jó lenne,ha az ATV-t az egész országban foghatnák,nem lenne ennyi fölösleges mellébeszélés,az emberek is jobban értenének egymás nyelvén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  22. Mi majd nem gyújtogatva, rombolva fosztogatva megyünk be, hanem
    a NÉPTŐL kapott hatalommal!
    Akkor meg lesz tisztítva minden szennytől és mocsoktól!
    Addig meg értünk a “JELBESZÉD”-ből is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  23. Ha Belénesiék magyarázkodnak akkor már valóban ég a ház. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  24. Za'Kant E-manual

    Kedves Előrelátó Barátaim! Itt az idő, hogy színt valljunk. Vannak (volt) barátaink, rokonaink, ismerőseink, akik 2010-ben a Fideszre szavaztak. Legtöbbünk elfordult ezektől, megtagadta, leírta őket. Azóta mintegy egy millióan közülük rájöttek, hogy (mekkorát) tévedtek, és belátták, hogy akkoriban cserbenhagyta őket a józan ítélőképességük. Ne vessük meg őket, és bocsássunk meg nekik. De szabjunk egy feltételt hozzá. Kérjük meg őket – nehogy ezzel is úgy járjunk, mint az ügynökösdivel – hogy nyilvánosan is kérjenek bocsánatot. Ne tőlünk. Mindenkitől. Kérjük meg őket, hogy jöjjenek el a legközelebbi tüntetésre, és egy “Én a Fideszre szavaztam, de irtózatosan nagyot tévedtem, és ezt beismerem” táblával a kezükben próbálják jóvátenni a csaknem jóvátehetetlent.

    Kedves (remélhetőleg csak volt ) Fidesz Szavazó Barátaim! Most, hogy már látjátok, hová vezetett meggondolatlanságotok, tájékozatlanságotok, félretájékozottságotok, vagy pillanatnyi elmezavarotok, itt az ideje, hogy jóvátegyétek ezt a szarvashibát. Ha végre lehullott a hályog a szemetekről, és rájöttetek, hogy az általatok hatalomra juttatott élőlények kártékonysága, mohósága, rosszindulata és határt nem ismerő hatalomvágya komolyan veszélyezteti a normális életet, akkor kérlek benneteket, őszintén valljátok be tévedéseteket és nyíltan vonjátok meg bizalmatokat ezen kreatúráktól. Gyertek el a következő tűntetésre ti is bátran, és hozzatok magatokkal egy transzparenst valami ehhez hasonló felirattal: “Én a Fideszre szavaztam, de már bánom, és ezennel visszavonom a szavazatomat!” Higgyétek el örömmel fogadunk vissza benneteket az értelmes emberi lények soraiba, és megbocsájtunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Havas ma is büntetlenül szíthatja az ellenzék elleni fellépést a hibbant dumájával.
    És ennek az ATV még mindig teret ad. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  26. a világsajtós topicra tette fel egy olvtárs a manipuláció szakmai elemzését:
    http://www.hir24.hu/root/sites/hir24/vizioblog/2012/01/03/feltuno-baki-kormany-konform-hirado-operahazi-tuntetes/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. A Nagymező utca Operettszínház felőli oldalán gyülekezett a csürhe. Az érkező embereket provokálták, az egyik velük vitatkozót két kézzel húztam vissza, mert már megverték volna. Ezután kerestem meg a rendőröket, mert életveszélyes volt a helyzet. Ők a Nagymező utca túloldalán ácsorogtak. Amikor szóltam nekik mi folyik a túloldalon, megkérdezték hányan vannak. Megköszönték, majd néhány perc múlva legalább húszan mentek a mocskokhoz. Nem sokkal később még vagy tíz sisakos, pajzsos is. Azt hittem eltüntetik őket. Viszont érthetetlen volt, hogy ehelyett néhány perc múlva beszivárogtak szinte a tüntetők közepére, akkor volt a szocialistákkal való lökdösődés. Egyszerűen érthetetlen volt, hogy ezt a provokáló nyilas bandát nem terelték ki, hanem hagyták, hogy folytathassák a dobálást, kiabálást. Letesztelték a rendőrség reakcióját tudják, hogy ezt újra, bármikor büntetlenül megtehetik. Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  28. moment,
    hozzászólásodat akár én is írhattam volna, mert a Nagymező utca sarkánál, a Lengyel Intézet előtt állva szemtanuja voltam az általad leírtaknak. Oda húzódtam ugyanis a dulakodás kezdetekor. Be kell vallanom, azért, mert megijedtem, amikor a tömeg hátrálni kezdett: olyan sűrűn álltunk egymás mellett, szinte egymáshoz érve, hogy attól féltem, letaposnak. Számomra is felfoghatatlan volt, miért nem távolították el őket. Tegnap délután a Klubrádióban hallottam, hogy a rendőrség azt nyilatkozta, nem fogják engedni az ellentüntetőket a tömegbe elvegyülni. Nem ez történt. Pedig már a körúttól láthatók voltak az árpádsávos zászlóik. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Nem eltévedt, csak elkésett az MTV a tüntetésről
    ..
    “Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik a parkolóóra, kész macera az egész.”
    .
    http://comment.blog.hu/2012/01/03/nem_eltevedt_csak_elkesett_az_mtv_a_tuntetesrol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2012_01_03&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. A SZÁJ megint kilehelt magából egy zöldest. Egy ártót.Egy mérget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Moment:
    nincs ezzel semmi baj.
    Legközelebbre fel lehet készülni EZEK ellen .
    A rendőrök letesztelődtek. És nem mentek át .
    Majd lesznek megtermett rendészeink , akik elterelgetik a nyilasokat a búsba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. A mi drágalátos “Vezérünk” és korcs sleppje azt hitte, hogy ezzel az ügyes és cseppet sem átlátszó húzással meg lehet vezetni az embereket. De arra nem gondoltak, hogy ez itt nem Észak-Korea és az embereknek millió lehetősége van a tájékozódásra és információszerzésre?És mivel az ő arcátlanságuktól hangos a nemzetközi sajtó ezt nem lehet eltitkolni.Amint azt látható az emberek türelme fogytán és megkockáztatom az ő temetésén is sírna annyi ember mint a fentebb említett “demokratikus” ország honatyájának halálakor…(ide most utána lehet gondolni, hogy miért)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Remélem itt sokan olvassák és el hiszik…nagyon sokan voltunk!!!!orbán azt mondta/ kis o.val,bocs! /,hogy mosolytató ez a sztrájk! Akkor miért nem jött ki az opera erkélyére vigyorogni???? Pedig hívtuk,jó hangosan,hallania kellett!! Egy ország első emberének osonnia kell,hogy be jusson az operába…azt hiszem ez mindent el mond róla!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. Az Operaházban Orbán Viktor “szerényen behúzódott”a díszpáholy hátsó sarkába,ahol a jótékony félhomály nem engedte látszódni rémült orcáját,remegő ajkait.Ady Endre verse-Dózsa György unokája vagyok én-ugyan nem hangzott el a díszelőadáson,de az utolsó versszak -
    “…Ha jön a nép,hé,nagyurak,mi lesz?
    Rabló váraitokból merre fut
    Hitvány hadatok?Ha majd csörömpöléssel
    Lecsukjuk a kaput?”
    -eszébe jutott a Kedves Vezetőnek,ezért-ahogy a tolvajok szoktak-a hátsó kijáraton surrant ki a páncélozott autóig!Méltó volt jelleméhez az Operaházba való érkezése és a távozása is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Ego, Januar 3 kedd!
    -”kifejezetten az az erzesem hogy a rendorok kimondoyttan akadalyoztak a bekesen tuntetoket”-
    Hat ja!!ERRE kaptak “Fenntrol” parancsot!!
    magyarorszag ma eljutott arra a pontra ahol a hitleri nemetorszag volt 1933 ban!
    Trssek jol utana olvasni,es osszehasonlitani,az akkori rendorseg es az SA kapcsolatat!!KISERTETIES a hasonlosag!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos