Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár cinizmusa pofon után kiált 2011. december 16. péntek 18:37 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár cinizmusa pofon után kiált

Budapest – Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az IMF-EU delegáció távozásáról azt mondta, hogy megérti, ha valaki “a Jézuskát máshol várja, nem Budapesten”. Az Orbán-kormány pökhendisége és arroganciája messze földön ismert, de Lázár cinizmusa mindenen túltesz, miután a delegáció nem a karácsony miatt, hanem az általuk beterjesztett jegybanktörvény miatt távozott. Pedig tanulhatnának: a nagyszájúság eddig még soha nem volt kifizetődő számukra. Igaz, annak számláját nem a hódmezővásárhelyi polgármester fizette, hanem az adófizetők. Azok meg annyit is érnek.

“Hogy valaki karácsonyra hazautazik, és a Jézuskát máshol várja, nem Budapesten, azt meg tudom érteni” – fogalmazott, megjegyezve: van egy praktikus szempont azzal kapcsolatban, hogy a következő hónapokban várhatóan fokozódik majd a tárgyalások intenzitása, ez pedig az, hogy Magyarország jelentős pénzzel tartozik az IMF-nek. “Gondolom, hogy akinek a pénze kell, megteszi a szükséges lépéseket ennek érdekében. (…) Így aztán bennem semmiféle kétség nincs, hogy vissza fognak térni a pénzük behajtása érdekében” – mondta.

Ez burkolt fenyegetés az IMF felé, hogy ha nem hajlandóak feltétel nélkül tárgyalni az Orbán-kormánnyal egy hitelszerződésről, akkor Magyarország nem fizeti vissza az IMF-nek az eddigi tartozásait. A zsarolás és a fizetés megtagadás nem valószínű, hogy jót tenne Magyarország adósbesorolásának.

Lázár kitért arra is, hogy a rendkívüli frakcióülést nem az IMF-fel kapcsolatos hírek miatt hívták össze, hanem “az elmúlt 48 órában” született javaslatok miatt, így például a jegybanktörvénnyel és a házszabály-módosítási indítvánnyal összefüggésben. Az IMF távozása nemhogy megfontolásra késztetné a Fideszt, hanem Lázár szerint azt minél előbb el kell fogadni.

Lázár közölte azt is, hogy továbbra is december 19-én, hétfőn tervezik a parlamenti zárószavazást a jövő évi költségvetési törvényjavaslatról.

Olli Rehn uniós pénzügyi biztos szóvivője az MTI-vel péntek délután azt közölte, hogy megszakadt Magyarország és a Nemzetközi Valutaalap, illetve az Európai Bizottság közötti tárgyalás az elővigyázatossági hitelről; a delegáció hazautazott Budapestről. Amadeu Altafaj Tardio közlése szerint a tárgyalás megszakítása összefüggésben van a magyar jegybankot érintő törvényjavaslattal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +83 ( 91 szavazatból)
Lázár cinizmusa pofon után kiált, 4.9 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

95 Reader’s Comments

  1. Jade
    2011. december 17. szombat
    00:46
    Szerintem a Szent Koronát fogják újra használatba tenni, I. Orbániánusz-Augustus császár (ön)megkoronázásával.
    Nem hittük, hogy eddig elmennek, de elmentek. Akkor miért ne lehetne lehetséges, elvégre a testmagassága és lelkialkata is nagyon hasonló Napóleonéhoz. Rengeteg a párhuzam…
    Új himnusz is lesz: Isten áldd meg az Orbánt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  2. Hungarian citizen

    “Így aztán bennem semmiféle kétség nincs, hogy vissza fognak térni a pénzük behajtása érdekében”

    Te kis sapatag, autolobotomias, faszporgettyu :)

    Olyat fogsz latni, hogy fogok nagyot nevetni:
    - Egyik fideszeses kocsog (es a csaladja, haverjai, stb…) sem fogja elerni kulfoldi ilyen-olyan bujtatott szamlajat – zar ala veszi a nyugati civilizacio, vagy kikenyszeriti a keletibol
    - Minden magyar export ellenerteke at lesz iranyitva az IMF-hez
    - Minden EU tamogatas egyenesen megy az IMF-nek

    Es akkor megnezem a szopottgomboc, bavatag, genhibas, csokott fejedet, amikor magyarazod az ehezoknek a bizonyitvanyod… Jah komam, te addigra logni fogsz a haverjaiddal egyutt, ne aggodj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +85 (89 szavazatból)
  3. Ez a kritikátlan barom kijelentette, miszerint ne bánkódjunk! Ha vissza akarják kapni a pénzüket, amit eddig adtak, akkor kénytelen – kelletlen vissza fognak oldalogni hozzánk és tárgyalni fognak. Ez az agyalágyult megragadt két világ között. Mivel tanult , Parasztnak Úr, Úrnak meg PARASZT. A minap a magyar TV-ben interjút készítettek egy tanyasi JUHÁSSZAL. Azt mondta: Igaz ÉN NÉGY ELEMIT végeztem, de higgye el a riporter Úr ,hogy az országunkat jelenleg nálam hülyébb emberek irányítják. Riporternek tátva maradt a szája. Pedig a valóságot hallotta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +95 (99 szavazatból)
  4. azt, hogy Magyarország nem fizetné vissza a lejáró hiteleit kibírná az IMF.. De mi nem bírnánk ki ami utána következne. Ezért volt mérhetetlenül ostoba Lázár kijelentése. Bár én csak egy teljesen megzavarodott ember ostoba fecsegését hallottam ki belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  5. Ezt figyeljétek: Jeremiás lelkész kommentje:
    http://nepszava.com/2011/12/velemeny/jeremias/comment-page-1#comment-123384

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  6. Kertész Zs
    2011. december 17. szombat
    08:47
    Csak tudod az a baj, hogy ennek a “…megzavarodott ember ostoba fecsegése….” mérhetetlen károkat okoz Magyarországnak. Nem a vezető elitre gondolok, mert szerintem csak itt születtek, de nem magyarok már. Őket kéne hontalanná jelölni! Legyenek a Tongai Királyság állampolgárai, mivel a királynak nyalatták a seggét, biztosan befogadja őket. Ezeknek a maradék két évet nem szabadna “kormányzó párt”-ként üzemelni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  7. Ez egy cinikus tahó.Szerintem az Orbán csak azért tartja frakcióvezetőnek mert a fideszes átlagnál is gátlástalanabb és cinikusabb. Ráadásul Orbánnal azonos etnikum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  8. bebe
    2011. december 17. szombat
    09:52
    Szerintem teljesen fején találtad a szöget. Vannak a bárgyúk, és vannak az egyenesen gonoszak. Lázár a gonoszak között van, semmi kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  9. „A 3-as metrót, amiről már a Demszky-érában tudott volt, hogy sürgősen fel kell újítani, nem esztétikai, meg egyéb okokból, hanem mert nem biztonságos, Fellegi Tamás úgy hagyta. Ízlelgessük a mondatot: Fellegi Tamás úgy döntött, hogy naponta hatszázezer ember egy balesetveszélyes műszaki állapotú berendezéssel közlekedjen. (…) Fellegi Tamás Magyarország legnagyobb, egyértelműen az emberi hanyagság miatt történt ipari katasztófájának bekövetkezte után fél évvel úgy döntött, hogy lehetőséget teremt egy újabb tömegkatasztrófa megtörténtéhez.” (hírszerző)
    Mennyivel különb a felelős kormányzat egyik politikusa, mint a másik? Csak a nagyságrendek különböznek. Az erkölcsi alap ugyanaz. Ki ezzel, ki azzal sodorja veszélybe az eltartóit, azaz minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  10. Az a könnyedség, amellyel immár 2-szor is kifosztják a magánynugdíj-pénztárakat, (számomra) azt jelzi, hogy amennyiben valóban elfajulna a helyzet és az IMF+EU betartana Orbánnak, minden lelkiismeretfurdalás nélkül “kölcsönbe vennék” a magántulajdonban lévő bankbetéteket is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  11. Én csak azt nem értem hogy ezek hol élnek?Mert hogy nem a földön az biztos.Még Hitler is adott legalább a látszatra.Én ezt a lázárt saját kezemmel tudnám kiverni belőle a szart. Na meg azokat a milliárdokat amit el lopott.Ezt a kis hítler jugert meg örökre száműzném, valahová kamcsatkába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  12. Senki nincs aki Hódmezővásárhelyen jól megverné ezt a patkányt.Nincs ablak a házán?Nincs 1 tökös legény abban a városban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  13. Senki nincs aki Hódmezővásárhelyen jól megv….é ezt a patkányt.Nincs ablak a házán?Nincs 1 tökös legény abban a városban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. “Így aztán bennem semmiféle kétség nincs, hogy vissza fognak térni a pénzük behajtása érdekében”

    Latott mar valaki penzbehajtot csokor viraggal es bonbonnal a kezeben?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  15. Oláh Zsuzsanna! (“Jézusom! Tanult emberek!”)
    .
    A végzett növendék az iskoláját és a tanárait is minősíti…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. Amikor Gyurcsány kormány tárgyalt az IMF-el akkor azt szajkózták,hogy eladják az
    országot,már a vízkészletünket is elzálogosították.Ők most mit akarnak elzálogosítani?Igaz ők most más alapokra helyezik a tárgyalásokat /a példa mutatja/
    majd ők megmondják mennyit adjon az IMF.és örüljenek,hogy adhatnak,nem hogy
    még föltételeket is szabhatnak elvégre övék a 2/3.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  17. Én e kiváló fotóban, az annak idjén, az általános iskolánkban kifüggesztett,
    LENIN A SZMOLNÍJBAN című festmény reprodukciójára ismerek rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  18. Kedves Aieista!Azt kérdeezed,hogy “ők”mit fognak elzálogositani,Én megmondom:A HAZÁT,AZ ORSZÁGOT.Szégyeleheti magát,aki ilyen képviselőt küldött a parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  19. Kedves Aieista!Azt kérdeezed,hogy “ők”mit fognak elzálogositani,Én megmondom:A HAZÁT,AZ ORSZÁGOT.Szégyeleheti magát,aki ilyen képviselőt küldött a parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Kedves Kekec!
    Van a Földnek egy szeglete – ott a Benelux államok környékén – a híres Gyémánt Tőzsde, ahol e g y . p u s z t a . k é z f o g á s . már elegendő kilónyi gyémánt halmok és dollár milliók cseréjéhez. Csakhogy ehhez a gentlemen’s agreement-hez nem csak a genetikusan determinált becsületesség, de egy régi hagyományokra épülő erkölcsi jólneveltség is szükséges.
    Az Orbán&Lázár cég és sleppjéből mindössze ezek hiányzanak, ezért képesek a . z s a r o l á s . hamis hangszerét egyáltalán megpendíteni is hitelezőjük előtt. Akárcsak általában az egyszeri(ű) magyar ember – az erdélyi népmesében – aki onnan kezdve, hogy szomszédjától kölcsönt kapott, egyre gyakrabban gondolt reá gyűlölettel…
    Neveltetés (hagyomány) kérdése az egész. Sose felejtem dr Bárándy Péter szenzációs, nyugodthangú megjegyzését a parlamentben, amikor a fideszesek dörömböltek és üvöltöztek, hogy megzavarják a miniszteri expozéját… “Uraim! Hol van a sokat emlegetett gyerekszoba, amivel önök oly sokszor hivalkodnak?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  21. persze en is megertem hogy valakik nem magyarorszagon akarjak varni a telapot,mert konnyen lehet hogy a gestapo megy helyette!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. connecte

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  23. Léhütők, patkányok,lelketlen szolgálók,haszonlesők….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  24. Nézzétek a képet, ez a sok talpnyaló úgy szomjazza a főnök szavait! Különösen a bal oldalt fenn az a fekete hajú ifjú titán! Mintha egy bibliai témájú festmény lenne! “Az úr eljövetele”?? Vagy “toborzás a pokolba”?? Döntsétek el!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Hölgyeim, Uraim! Game over. Meneküljön mindenki,amíg a schengeni kapu még nyitva van! Még azt sem mondhatom, hogy úgy búcsúzzatok: “Isten veled, Magyarország!” Magyarország ugyanis nincs többé. Az, ami maradt, az már nem ország, hanem egy kupac szar és szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. 1. Nekem egy másik kép jut erről eszembe, amikor bejelentette, hogy a jegybanki törvényt mégsem merik bevállalni, a mögötte ülők arcát kell megnézni.
    2. O.V. szerint IMF tulajdonképpen a mi “bankunk” és arról tárgyalunk adjon nekünk kölcsönt. De ha egyszer már elzavartam őket, másodszor olyan helyzetbe hoztam, hogy nem túl barátságos körülmények között elviharzott, akkor ugyan miért erőlködne, hogy ránk tukmálja a szutykos pénzét, gondolom nem tudja már kinek adni.
    3. Azért jönne vissza, mert úgyis annyival tartozunk már neki? Ekkora hülyeséget már rég hallottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Hölgyeim, Uraim! Game over. Meneküljön mindenki,amíg a schengeni kapu még nyitva van! Még azt sem mondhatom, hogy úgy búcsúzzatok: “Isten veled, Magyarország!” Magyarország ugyanis nincs többé. Az, ami maradt, az már nem ország, hanem egy kupac szar és szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  28. Kedves komplementer

    Ezekre a képekre gondoltál?

    http://marxistleninist.files.wordpress.com/2008/10/lenin-gosr.jpg

    http://www.lindsayfincher.com/gallery/d/29156-2/smolny-leninpaintingspeech.jpg

    Observer
    Én azon vagyok hogy el ebből az országból!
    Sajnos a mszp és DK politikusai semmit sem tudnak tenni!
    Még mindig nincs olyan személy , aki mellé , mögé feltudnánk sorakozni!
    2014-ig itt kész-káosz lesz , fogalmam sincs hogy januártól mi lesz velünk!
    Igazából majd februári fizetéskor fog kiderülni , hogy hányadán is áll az ország, ugyanis abban a hónapban kapja meg mindenki a csökkentett fizetését!
    Ha az se fogja kiverni a biztosítékot, akkor már semmi!
    Ugye még itt vannak az IMF tárgyalások, ha lesznek egyáltalán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Ki a hibas azert, hogy a rendszervaltozas ota nem kepesek a politikusaink ketlabra allitani ezt a pici tulajdonkeppen” joravalo” orszagot. Minden valasztas utan szinte egyhelyben topogunk, nem sikerul semmi, egyre rosszabb es rosszabb lesz minden! Senki nem felelos? magatol mennek rosszzul a dolgok? Amiota elek, nekem ez jutott? azert mert ebbe az orszagba szulettem? milyen emberek vagyunk mi? nekunk semmi nem megy?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Kasza Lászlónak (Szabad Európa Rádió) Juszt Magánbeszélgetés c. műsorában volt egy emlékezetes mondata: Az Európai Uniót demokratáknak csinálták.
    Más
    A kevélység szörnyű dolgokat vonz. Amikor a sátán kevélységből úgy döntött, hogy olyan lesz mint Isten, ebbe a „buliba” beszervezte az első embert is, szörnyű következményekkel.
    Ézs 14:12-17 „Miként estél alá az égről fényes csillag, hajnal fia!? Levágattál a földre, aki népeken tapostál!
    Holott te ezt mondád szívedben: Az égbe megyek fel, az Isten csillagai fölé helyezem ülőszékemet, és lakom a gyülekezet hegyén messze északon.
    Felibök hágok a magas felhőknek, és hasonló leszek a Magasságoshoz.
    Pedig a sírba szállsz alá, sírgödör mélységébe!
    Akik látnak, rád tekintenek, [és] elgondolják: Ez-e a föld ama háborgatója, aki királyságokat rendített meg?
    Aki a föld kerekségét pusztasággá tette, városait lerontá, [és] foglyait nem bocsátá haza!”
    Látható sajnos, hogy – az államilag hitelesített – keresztények is nehezen vagy semmiből sem tanulnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. Gátlástalan szemét banda……a Fidess….. maga a maffia, az ország utolsó filléreit, a devizatartalékot akarják lenyúlni. Megteszik,………és mi lesz azután ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. …/bocs./ rendszervaltas /helyesen

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  33. T. Lackó!
    2011. december 17. szombat
    12:04

    ” Az a könnyedség, amellyel immár 2-szor is kifosztják a magánynugdíj-pénztárakat, (számomra) azt jelzi, hogy amennyiben valóban elfajulna a helyzet és az IMF+EU betartana Orbánnak, minden lelkiismeretfurdalás nélkül “kölcsönbe vennék” a magántulajdonban lévő bankbetéteket is.”
    .
    Hat ez az amiben mindenki biztos lehet!
    .
    Az 1. lepes : A ” bekekolcson ” lesz, amikor majd megkapjuk a kulonbozo jogellenes lepesekert a nemzetkozi birosag altal megitelt bunteteseket, amiket ugyebar az uj takolmany szerint a nep fog fizetni.
    .
    2. lepes: Mint mar Becsben be is jelentette, arra “fogja kerni a lakossagot”, hogy 1 havai jovedelmukkel jaruljanak hozza a kiadasok csokkentehez. Persze ez ugyanolyan ” onkentes ” lesz, mint a manyup lenyulas.
    .
    3. lepes: A bankbetetek degressziv megcsapolasa, ami azt jelenti, hogy a kisebbekre nagyobb szazalek, a nagyobbakra kisebb szazalek. (Ami persze megint a ” nagyoknak” kedvez)
    Es az atvero magyarazat: A “gazdagok sokkal tobbet fizetnek” igy is,ami egy nagy csusztatas, mert nominal ertekben valoban tobb, de aranyositva sokkal nagyobb teher a kisjovedelmueknek.
    ;
    Hogy mikor? 1,5 even belul szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. két jó kis komment innen:
    http://varanus.blog.hu/2011/12/18/jo_reggelt_szalai_annamaria/fullcommentlist/1#c15249898
    UncleSam 2011.12.18. 13:01:49
    Az esküszegő

    „Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar Köztársaság fejlődésének előmozdítása és az alkotmány érvényesülése érdekében lelkiismeretesen teljesítem. Isten engem úgy segéljen.” – Orbán Viktor miniszterelnöki esküje, 2010.05.29 12:53
    …Hát ettől elég messzire jutott a csávó!

    Tahótlanítok
    messi-asz 2011.12.18. 13:03:02
    @UncleSam: akkor úgy segélje a zisten…
    Nézzétek meg a trackback-okat is, egyik jobb, mint a másik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Ez a cikk a dkp.hu főoldalán is szerepel. Átvették a szerkesztők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Meg egy megjegyzes az elozohoz.
    ;
    A lenyeg viszont, hogy a kepen lathato “urak?” januar 1. -tol 750.000 Ft (a JELENLEGI 3 -SZOROSA) alapdij + megszamlalhatalan kulonbozo “koltsegterites”-ert hallgatjak tovabbra is az instrukciokat, mikozben a kisjovedelmuek netto bere csokken!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. T. kekec!
    2011. december 18. vasárnap
    17:57

    ” két jó kis komment innen:
    http://varanus.blog.hu/2011/12/18/jo_reggelt_szalai_annamaria/fullcommentlist/1#c15249898
    UncleSam 2011.12.18. 13:01:49
    Az esküszegő

    „Én, Orbán Viktor esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek. Az alkotmányt a többi jogszabállyal együtt megtartom és megtartatom. A tudomásomra jutott titkot megőrzöm. A miniszterelnöki tisztségemből eredő feladataimat a Magyar Köztársaság fejlődésének előmozdítása és az alkotmány érvényesülése érdekében lelkiismeretesen teljesítem. Isten engem úgy segéljen.” – Orbán Viktor miniszterelnöki esküje, 2010.05.29 12:53
    …Hát ettől elég messzire jutott a csávó! ”
    ;
    Mire is eskudott? MAGYAR KOZTERSASAGRA!!!!!!!!!!!
    ;
    Mivel 2012.jan 1.-en a Magyar Koztarsasag MEGSZUNIK, a miniszterelnoki statusza ILLEGITIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. úgy látom a demokrácia hiánya még nem annyira érinti a magyar csordaszellemet , hogy az utcán anyázza az egész kibaszott fidesz csőcseléket. de egyet tudok. ha a magánvagyonokhoz mertek csak egy újjal is nyúlni , mert a skizofrén barom úgy gondolja máshonnan már nem tud pénzt rabolni, na akkor lesz igazi kurvaanyázás. és akkor az emberek, aki a demokráciáért a valagukat sem mozdították eddig, ki fognak menni az utcára, mert akkor már érezni fogják a bőrükön orbán leheletét. de ott csúnya dolgok fognak történni. ott már kevés lesz szájjártó giccses monológja, girosz száz mesebeszédje és orbán pökhendi magyarázkodása. óva inteném ezt a tehetségtelen bagázst ettől a rabló szándéktól. én szóltam. időben.

    egyébként meg, nem mondta az édesanyátok, hogy nem nyúlunk más tulajdonához, bazmeg? senkiéhez bazmeg. a magánnyugdíjhoz sem, bazmeg. ha lopni akartok, keressétek egymás zsebeiben, bazmeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  39. EZ AZ ORSZÁG AZT ÉRDEMLI HOGY EGY ELMEBETEG MINISZTERELNÖKE LEGYEN ??!! Erre még plusznak ott ez a sötét lelkű álkeresztény idióta fideszfrakció! CSAK TESSÉK MEGNÉZNI FIGYELMESEN A KÉPEN LÁTHATÓKAT , EZ MINDENT ELÁRUL !!! Az az érzésem , hogy KERTÉSZ ÁKOS ÚR HAMAROSAN MÉG ÉLETÉBEN (ami remélem még hosszú lesz) SZENTÉ LESZ AVATVA , AMINT ELTŰNIK EZ A MOCSKOS HORDA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. INNEN ÜZENJÜK: A FEGYVERES NÉPFELKELÉST ROHADTUL NEM FOGJA ÉRDEKELNI SEMMIFÉLE KÉTHARMADOS, MEG SARKALATOS TÖRVÉNY!!!
    EGY MOZDULATTAL ÚGY SÖPRI MAJD EL ŐKET, MINT A CUNAMI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  41. A gazembereknek szurkolniuk kell azért, hogy maradjunk EU-tagok,ugyanis ott nincs halálbüntetés. Csak így úszhatják meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. farcsika67 2011. december 18. vasárnap 18:17

    Máskor viselkedj, mert itt – jó – társaságban vagy! Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. http://maria.blog.hu/2011/12/07/imadkozni_tilos_18

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  44. Stáry Lóránt

    Lehet utálni,szidni ezt a paranoiás bandát, de könyörgöm ki fogja megszívni? Elsősorban a kisemberek, a minimálbérből élők, munkanélküliek, nyugdíjasok. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem hagyhatja az unió annyiban Orbánék tobzódását, véget kéne vetni ennek az örültségnek. Ha Magyarország államcsődbe jut, akkor már nem lesz hova hátrálni. Sajnos ezektől nem remélhetünk semmi jót! Aki azt tudta mondani, hogy “akinek semmije sincs, az annyit is ér” az egy lelketlen, beképzelt, undorító emberhez hasonlító féreg. Néztem a parlamenti közvetítést ,pont most kívánják keresztül hajszolni a t. házon, hogy a beterjesztett törvényeket a végszavazás előtti utolsó órában módosításokkal -vita nélkül- lehessen módosítania a kormánypártnak. Nem is értem miért vannak még a t.házban az ellenzéki képviselők? Legalább annyit tehetnének, hogy távollétükkel tiltakozzanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

Újabb hiteleket fel vesz fel a magyar állam 2013. december 15. vasárnap

Lázár antiszemita nyilatkozatot tett 2013. szeptember 13. péntek | Bartus László

Lázár tahósága és az internet szabadsága 2013. április 13. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos