Ronai and Ronai
AMERIKAI

A német szocdemek nem hagynák Orbánt 2011. december 6. kedd 19:07 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A német szocdemek nem hagynák Orbánt

Budapest – Kovács László szerint a kormányoldal három időszakot – Rákosi- és a Kádár-rendszert, valamint az 1989-es átmenet óta eltelt két évtizedet -, illetve négy politikai erőt, a Magyar Kommunista Pártot (MKP), a Magyar Dolgozók Pártját (MDP), a Magyar Szocialista Munkáspártot (MSZMP) és a jelenlegi szocialista pártot próbálja összemosni az új alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló törvényjavaslatban, amely kimondaná, hogy az MSZP osztozik az állampárt felelősségében. Az MSZP alelnöke szerint a Fidesz ötven év bűneiért próbálja felelőssé tenni az MSZP-t. Az SPD politikusai szerint egy szocdem német kormány nem hagyná az Unióban szó nélkül, hogy szélsőjobb veszély legyen és a jogállamot felszámolják.

A korábbi külügyminiszter és európai uniós biztos erről kedden, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) kongresszusán történtekről beszámoló budapesti sajtótájékoztatóján beszélt, közölve, hogy Berlinben folytatott tárgyalásain az SPD politikusai is elfogadhatatlannak és az európai normákkal ellentétesnek tartották az átmeneti törvény említett rendelkezéseit.

Kovács László emellett elmondta, hogy az SPD-kongresszus fő témái Németország és az Európai Unió viszonya, a válságkezelés szociáldemokrata útja és a szélsőjobboldal elleni küzdelem voltak. Felidézte a 92 éves Helmut Schmidt beszédét, kiemelve, hogy a korábbi kancellár szerint alaptalanok az eurózóna szétesésétől és az euró megszűnésétől tartó nemzetközi aggodalmak. Kovács László beszámolója szerint Helmut Schmidt arról is szólt, hogy Németországnak nem szabad figyelmen kívül hagynia azokat a fenntartásokat, amelyek a német dominanciától, erőfitogtatástól tartanak, és partneri kapcsolatokra kell törekednie a többi uniós tagállammal.

Az MSZP-s politikus arról is tájékoztatott, hogy Frank-Walter Steinmeier, volt külügyminiszter, az SPD parlamenti frakcióvezetője felszólalásában a szélsőjobboldal előretöréséről szólva rossz példaként a Jobbik parlamentbe jutását hozta fel. Kovács László összegzése szerint az SPD vezető politikusa arról is beszélt: egy szociáldemokrata német kormány “nem hagyná szó nélkül, ha az Európai Unió bármely tagországában a szélsőjobboldal megerősödne, illetve a demokráciát, a jogállamot felszámolnák, vagy ezeket veszély fenyegetné”.

Az MSZP alelnöke aláhúzta, hogy a német szociáldemokraták a neonáci párt, az NPD betiltását követelik, és ebben lényegében a kormánykoalíció támogatását is bírják. Ezzel szemben Magyarországon a szélsőjobb követeli az MSZP betiltását, és tulajdonképpen a kormány javaslata is ebbe az irányba mutat – fűzte hozzá Kovács László az átmeneti törvénnyel kapcsolatos megszólalásokra utalva.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 25 szavazatból)
A német szocdemek nem hagynák Orbánt, 4.6 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. Legfeljebb bojkottot hirdetnek német szocdemek,, oszt jónapot. Orbánt ez cseppet sem érdekli. Aztán pedig megfelelő időben átadja a Jobbiknak a piszkos munka javát.
    Sajnos nem a külföld feladata lenne megvédeni a demokráciánkat, hanem a magyar választópolgároknak. Külföld, bárki legyen, csak a választópolgárokra gyakorolt nyomással (életszinvonalának csökkenése talán észhez téríti a választót, persze a magyarok kivételével) tudja befolyásolni a magyar választásokat.
    És mivel ezt a direkt beavatkozástól mentességet Orbán élvezi, kettős beszéddel addig menti át hatalmát, ameddig csak akarja. Birkaország bégetői önként, vígan dalolva mennek a vágóhídra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (43 szavazatból)
  2. Szerintem az Orbán kormány egyes nyilatkozatai és intézkedései már a CDU-nak és az Európai Néppártnak is ciki, csak ők inkább hallgatnak, hiszen itt mégis elvbarátokról van szó. Az valószinű igaz, hogy egy SPD vezetésű Németország, vagy egy SPD-többségű EP nem habozna, ami a felszólalás és a nyilvános elitélést, esetleges szankciókat illeti. Az egészben az a szomorú, hogy Európa alapvetően megint azt teszi, amit tett például Milosevics uralma alatt tett–inkább hallgat, kivár és csak akkor szólal fel amikor már tényleg túl késő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  3. Christopher
    2011. december 6. kedd
    21:09
    Szerintem a CDU tiltakozna az “elvbarátok” minősítés ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Nem közvetlenül tartozik ide, de közvetve mégis:
    .
    “a miniszterelnök az Országgyűlés EU-nagybizottságát tájékoztatta: még kedden Marseille-be megy, ahol részt vesz az Európai Néppárt kongresszusán, majd csütörtökön továbbutazik Brüsszelbe, az európai kormányfők csúcstalálkozójára.”
    http://mno.hu/belfold/orban-magyarorszag-segit-1036073
    .
    Orbánt Európában már csak oda hívják meg, ahova szériameghívókat küldenek. Berlusconi bukása után bízvást elmondhatja majd mindegyik alkalmon:
    Magam vagyok. Nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. Ne fanyalogjatok az MSZP miatt. Olyan a baloldal amilyen az ország. a rendszerváltás óta eltelt több mint 20 év. Melyik párt vezetésében láttok új arcokat? Ebben az országban aki tehetséges és fiatal, nem a pártokban keresi a jövőjét. Itt az emberek többsége undorodik a politikától (és a politikusoktól). Nem vonzó a pálya. Ha én fiatal lennék, én is húznék el külföldre. Ha meg esetleg kalandvágyból itthon maradnék, nem a politikusi pályát választanám. A politikusi pálya szolgálat (kéne hogy legyen). És ugyan kiért vállalná a fiatal ezt a szolgálatot. Tőlünk nyugatra más területeken már sikert elért emberek vállalják a politikusi szerepet. A korábbi sikereikkkel már elismerést szereztek, rendszerint vagyont is. Nálunk politikusként gazdagodnak meg a korrupciós pénzekből.Ez az ország már ilyen volt a kiegyezés óta mindég. Most mitől lenne más? Kovács meg valóban aért megy a kongresszusokra, mert beszél nyelveket. Az átkosban a politikusok mellé tolmácsot is adtak. Most ez nem divat. Ami az SPD-t illeti, valóban ellenzi orbán tobzódását, de nem ők vannak kormányon. Ha ők kormányoznának, akkor talán ők sem szólhatnának nyiltan, legfeljebb a jobbik ellen. Ami Németországot illeti, a német tőke már nem áramlik az országba. Akik ide jöttek, még a szocik alatt kezdték a befektetéseiket. Magyarország ma már nem csak pénzügyileg hanem politikailag is gagyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. Nagy igazságok hangzanak itten el …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. Kovacs fogja be. Aktiv szerepe volt a mult rendszerben. Menjen a

    Az MSZP meg jobban tenne ha feloszlatna onmagat.

    Ilyen oskovuletek miatt erosodik a jobboldal !

    Orbannak meg a fidesznek mennie kell, de ez a Kovacs fele bagazs ugyanolyan sz@r. Meg annyi eszuk sincs hogy eszrevegyek hogy az O tevekenyseguk miatt indult viragzasnak a fasizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  8. Kedves Mindenki!
    Sajnos, mindig ugy jarok, hogy elolvasom a cikket, aztan a kommenteket, es a vege fele elfelejtem, mirol szolt a cikk. Azert, mert a kommentek lassan egymasba simulnak, mindeg egy nagy kozos nyavaj(ly?)gas lesz belole, hogy mi lett volna, ha maskepp lett volna, hogy kinek az anyjat majd es visszamenoleg. Ha esetleg konstruktivabban lehetne…persze, hogy mindenkinek elkeserito ez a mai allapot, de ez IGY nem vezet sehova.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Murphy mondta annak idején miszerint: mindig az az igazságos, ami az erősebbnek hasznos. Én úgy látom a nyugat nem tudja megvédeni az MSZP-t a megbélyegzéstől, betiltástól, ha netán a FIDESZ választási érdekei úgy kívánják. Gyurcsány ráérzett , hogy egy ilyen esetben a még meglévő cca: másfél millió baloldali szavazó részére fogódzót kel teremteni egy balközép pártformációban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  10. az mszp pedig a fidessel szavaz, hogy megteremtsék a sorkatonai szilgálat alapjait, mert” az államtitkár megígérte, hogy nem ezt akarják” (ma reggeli beszélgetés az mszp-s bizottsági elnökkel. Na szépen vagyunk, ez a mai ellenzék!
    ezért is ilyenek a kommentek. Jellegtelen csapathoz jellegtelen pártot. Hol van az a seprű, amelyikkel a magát elitnek kinevező ingyenélőket (fenét ingyen, drága adófilléreinkből jól fizetett) ugynevezett politikusokat Augias itállójának takarítására használtak? Persze megelégednék egy péklapáttal, vagy Vitéz László tepsijével is. Csak még nincs ki kézbe vegye a seprűt és méltó lenne a padsor lehajtására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. *
    Ha még csak az idegen nyelvtudás lenne a probléma…, de például ma reggel az ATV-n nyilatkozott az éppen aktuális ifjú MSZP-s titán ( bocs’ a neve kiment a fejemből). Mintha könyvből olvasta volna a számára éppen kiszabott leckét, állandóan lesütött szemmel skandálta a penzumot. Vagy csak zavarban volt?! Nem tudom…, ám reklámszünetben átkapcsoltam az M1-re, ahol Kovács László éppen a fenti témáról nyilatkozott. Magabiztos volt, mint mindig. Tárgyi ismerete lenyűgözően stabil volt, mint mindig. Stílusa laza és elvi mondanivalója – a mi mondanivalónk – egyértelműen kicsengett minden mondatából, mint mindig.
    *
    Mellesleg, Kovács 5 évig . k i n t . t a r t ó z k o d o t t . az EU-ban – méghozzá magas EU-biztosi pozicióban. Kár lenne hát a fejére varrni az orbáni légkalapács és a világválság kiváltotta választási vereséget… Hatalmas tapasztalata és népszerűsége Európa vezető politikusai között, még sok előnyt hozhat a baloldal konyhájára.
    *
    Nagy b u t a s á g . é s . r o s s z i n d u l a t . generációs feszültséggel magyarázni a hibákat, vagy azt gerjeszteni a baloldalon, pláne ezzel kampányolni. A bal-liberális oldalnak most az a közös érdeke, hogy az MSZP és a DEKO is(!) jól szerepeljen mindenhol. Ha ma ezeken a fórumokon is az önostorozás politikáját folytatjuk, holnap már a FIDEBBIK ostoroz bennünket – de akkor már fizikailag.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. komplementer! nem az idegen nyelvtudás, hanem a tudástól idegen nyelv zavar engem a politikusoknál. Pont ugyanarról mondod, hogy szemlesütve mondta fel a leckét, amire én azt mondon, hogy gazemberek, hogy a fidessel szavaztak a sorkatonai szolgálat bevezetéséhez elengedhetetlenül szükséges első lépés, az összeírás mellett. No kérem ez azt jelenti, hogy nem alklmasak, miklnt tönkretették a bal-lib kolalíciót is (persze tudták ezt azok maguktól is tenni) az olcsó populizmusokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Kovács maga, aki hivatkozási alap lehet az összemosásra, a személyeken keresztüli hivatkozásra.
    Nem beszélve róla, mekkora senki. Mindig Horn csicskása volt, egy önálló gondolat nélküli senki.
    Bukta után jutalomjátéknak kapta Brüsszelt és ahelyett, hogy elhúzta volna a csíkot, becsajozott és most meg osztani akarja az észt.
    De kérdem én, miből?
    Horn beteg, moszkvai piros telefon már nincs.
    Esetleg kávézaccból?
    Ő most árt annyit a baloldalnakj, mint Horn, mikor megszólalt akkor is, amikor már második gyerekkorát kezdte élni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (13 szavazatból)
  14. Nagy hiányosság, hogy mind a mai napíg nem nevezték meg az árulót vagy árulókat. Generációs problémát meg ostobaság még csak említeni is. Az viszont hétszentség: az MSzP nem igazi ellenzéke ennek a csúti senkiházinak.

    Hogy a német szoc.dem.párt adott esetben meg tudna védeni bennünket, fenntartással fogadom. Az bizonyos, hogy álláspontjuk mellettünk szólna, de a magyarországi demokrácia, a jogállam és az igazságosabb társadalom megvédése, megteremtése a magyarok feladata. A Gyurcsány kormány még koalícióban is sokat tett ennek érdekében. Gyurcsány Ferenc a maga személyében is – ha nem is eleget – de szépen kifaroltak a háta mögül az elvtársak. Mit is tehetett mást – lemondott. (Milyen párt az, amelyik egyik nap 80 %-ban elnöknek választja, másnap meg kést döf a hátába?)
    A magam részéről örülök annak, hogy végre elszánta magát és megszületett a DK. (Hamarabb kellett volna, de sebaj.) Az új balközép párt megteremtése és életképessé tétele hatalmas feladat, történelmi jelentőségű, de örömmel vettem nyilatkozatának minden sorát. Ez ad számomra reményt, hogy összefogva a német szoc.demokratákkal is, együtt működve az ország demoratikus erőivel, képesek leszünk ezt a DK-programot meg is valósítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Álnaív!

    Nem tudom ki vagy, hány telet éltél már meg, nem rám tartozik, de ha nem tiszteljük öregjeinket,
    a korban és bölcsességben előttünk járókat, minket sem tisztelnek majd!

    Tudod szeretnék olyan üresfejű lenni, mint Kovács, vagy az egészséges Horn Gyula!
    Egy kicsit többen jegyzik pozitív előjellel a nevüket a világban, mint gondolom a tiédet, vagy az enyémet, de nem akarlak megbántani!
    Tudod az egészséges evolúció az úgy zajlik, hogy az élet nagy körforgásában kihalnak, és nem félretolják az öregeket, és amíg lehet élnek a bölcsességeikből az utánuk következők, majd ahhoz a maguk is hozzá gyűjtenek az öregedés évei alatt és remélik, hogy életerős ön bölcs fiatalok, nem akarják őket a Taigetoszra vinni!
    Apámtól sokszor hallottam: ” Amikor felfelé mész, köszönj azoknak akik lefelé mennek, hogy neked is köszönjenek ha lefelé jössz!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Gusztavnagy
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    A multbol tanulni kell, nem gyulolkodni. Talan akik most ilyen eros kritikaval irnak a regi politikusokrol, valamikor ok tapsoltak a legjobban. Szomoru, hogy egyes emberek csak a mult kritizalasabol elnek, akkor hol voltak ok? Aki csak mindig visszafele nez, (hogy finom es noies legyek) hatsofelevel halad elore!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Köszönöm, nagyon megtisztelő Beata!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. http://greczy.blog.hu/2011/12/07/itt_vannak_a_kommunistak
    Gréczy szerint Orbán kommunista diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Még a rendszerváltás előtti időben(70-es, 80-as évek) volt problémám
    abból a filozófiai gondolkodásomból, hogy masszív párhozamot vontam
    a “szocializmus” és a “nemzeti szocializmus ” között!

    A különbség csak annyi lehetett közöttük, hogy az egyik faji a másik ideológiai eszmék alapján szelektálta az embereket!
    De egy tőről fakadva, mindkettő betonkemény diktatúra!

    Orbán pedig, csak még időhiány és talán hatalmi korlátai miatt nem”VÉRESKEZŰ NEMZETI KOMMUNISTA”
    De ha nem állítjuk meg akkor rohamos léptekkel halad eme célja felé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. gusztavnagy!

    Épp eleget, hogy tudjam a kor nem érdem, állapot.
    Épp eleget, hogy ismerjem K.L. befutott pályáját. Érdekes módon mindig egy arasszal volt Horn alatt, annak aktuális helyetteseként legyen akkor nem csicska, hanem jól mentorált. Érdekes módon sikereinek rögtön vége lett Horn eltünése után.
    Épp eleget, hogy emlékezzem, milyen kiábrándítóan szerepelt Horn utolsó nyilvános szerepléseire.
    Épp eleget, hogy értsem Gy.F. elkeseredett küzdelmét azok ellen a pozícióikat az MSZP-be átmentőkkel, akik a mai napig nem szabadultak meg MSZMP-s “reflexeiktől”.
    Épp eleget, hogy tudjam, milyen az MSZP jelenlegi “tapasztalt” vezetőinek hozzáállása és viselkedése a saját tagságával.
    És ahhoz is eleget, hogy tudjam, ebben az ügyben egy politikai és média analfabéta is tudja, hogy huszonévest állítok ki nyilatkozni és eresztek roadshora a médiákban.
    Milyen hiteles az egykori állampárt magasrangú vezetőjétől hallani, hogy az MSZMP-nek semmi köze annak egykori bűneihez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. Én nemtudom.
    Én azt látom , ha Kovács beszél , értelmeseket mond és jól adja elő.
    Szimpatikusnak találom .
    Egyébb viselt dolgait nem ismerem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Álnaív!

    Nem bántalak, de nem eleget, ahhoz hogy megértsd a mondandómat, és hogy azon dolgozz, hogy tiszteletet szerezz magadnak a jövőben!
    Megsúgom neked, Mesterházi nem fog nagy pályát befutni az Mszp-be, de Szanyi sem! Sok nagy Öreget tisztelek , és híve vagyok Gyurcsánynak is!
    Ha így alakul, soha nem lesz már olyan erős párt, mint Horn idejében!
    Ja és én nem azt mondtam, hogy nem kellenek erős fiatalok, hanem azt, hogy tiszteljék, és éljenek elődeik bölcsességéből!
    De ha tiszteletlenül lesöprik őket, akkor a bölcsességüket is Hülyeségnek látják és nagyon gyorsan fognak amortizálódni, majd azt sem kapják meg az élettől, hogy öregen tünjenek a süllyesztőbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Nos, nem értettem egyet a kékfényes Szabó Lászlóval, de őt tisztelem, amiért bocsánatot kért, hogy hibázott, de hitt benne és visszavonult.
    És mélységesen megvetem az MSZP mostani vezetését, mert feláldozták önös egyéni érdekeik oltárán az ország sorsát.
    Ki nyerte meg Orbánnak a 98-as választást? Torgyán? Nem, a hatalom vágyó Horn. Emlékezni kell a kampányra. Mocskos volt. Ha akkor feddhetetlen jeölltet állítanak, Fidesz a süllyesztőbe és a Kisgazdák a legnagyobb ellenzék.
    Ki ültette Poltot a főügyészi székbe? Orbán? Nem. Az akkori MSZP.
    Mert engedték idő előtt lemondani az akkori főügyészt.
    Ki tette köztársasági elnökké Sólyom L.-t? A FIDESZ? Frászt. A parlamenti matematikát nem ismerő akkori MSZP és a mérhetetlenül karrierista Szili.És maga Horn, aki a józanabbakat erőből lenyomta.
    Ki féltette a pozícióját Békesitől? Természetesen Horn. Félévvel később lett belőle Bokros csomag, ami így a választások után a FIDESZ-nek fialt.
    Ki jelölte az (általuk tudottan) vajjal a füle mögött a civil és miniszterelnöknek teljesen alkalmatlan Meggyesit? Megint az MSZP.
    És ki hozta vissza a sírból a következő választást? Gy.F.
    És ki akadályozta és fúrta ahol tudta? Meginrt az MSZP. Ki buktatta el és szúrta hátba? Refrén, MSZP.
    Ki talált utána megfelelő és a feladatot jól elvégző jelöltet? A fúhöz-fához szaladgáló MSZP? Nem, Gy.F.
    És kit választottak utána elnöknek a megújulás jeleként, aki mellesleg beírta magát a történelembe is? (Lassan mondom, hogy mindenki megértse….)
    Bizony, bizony Kádár egykori főagitproposát.
    És igazad van. Tisztelni kell őket minden Fidesz és Orbán hívőnek, hiszen valójában ők voltak a kiráéy csinálók.
    A tények makacs dolgok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Hát ennyire nem vagyunk egyformák, látásmódban!

    Apám egy gyakori példázata:
    Két jó barát megy az úton!
    Meglátnak egy többnapos döglött kutyát legyek rajoznak rajta!
    Az egyikük öklendezve háborodik fel: Pfújj milyen undorító, miért nem takarítják el!
    Mire a másik: Te nézd csak milyen szép fehér foga van!

    Tippelj melyik vagyok én?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Szerintem itt sokan túlértékelik az MSZP hibáit, bűneit, ami a mai állapotok kifejlődéséhez vezettek. Azért ne feledjük el a tipikus magyar mentalitást se, ami néhány évtizedig ugyan le volt jegelve, de a rendszerváltás után elemi erővel tört fel. (Fogékonyság a demagógiára, szervilista lélek, nacionalista-rasszista gyökerek, hajlam a gyűlölködésre stb…). Egy ilyen gejzírként feltörő, saját sorsát számtalanszor tragédiába vezető lelkület ellen ugyan melyik párt, melyik demokratikus erő tudott volna hatékonyan védekezni? Ráadásul úgy, hogy a háttérből jelentős erők támogatták ezeket a folyamatokat pénzzel, ideológiával. Szerintem mindent elsodort volna, akármelyik kormány, társadalmi csoport állt volna az útjába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán teljesen elfoglalja az Alkotmánybíróságot 2012. november 22. csütörtök | AN

Ki kell röhögni a nyilasokat 2012. október 12. péntek | AN

Egyre népszerűbb az Orbánisztán kifejezés 2012. június 25. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos