Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mikulásjelmezben mészárolt a mintaapa 2011. december 28. szerda 14:39 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mikulásjelmezben mészárolt a mintaapa

Grapevine – Aziz Yazdanapah Télapónak öltözve bukkant fel tőle külön élő felesége lakásán a Dallastól nem messze lévő kisvárosban, épp a karácsonyi ajándékbontogatás kellős közepén, és megölt mindenkit, akit ott talált, majd magával is végzett.

A hullákat a félig kibontott csomagok közt, a feldíszített karácsonyfa körül fedezték fel egy telefonhívást követően. A telefonáló – feltehetően maga az iráni nemzetiségű Aziz Yazdanapah – feltárcsázta a 911-et, de nem szólt bele; egy járőr rövidesen kiszállt a helyszínre.

Két család tagjait találták meg: az 58 éves elkövető végzett a feleségével, Fatemeh Rahmati manikűrössel (56), akik két tinédzser gyerekével. korábban elköltözött a családfő colleyville-i otthonából. Az áldozatok közt van a két gyerek, a 19 éves Nona és a 14 éves Ali.

Aziz Yazdanapah megölte a felesége és gyerekei társaságában ünneplő sógornőjét, az 58 éves Zohreh Rahmatit, annak férjét, az 59 esztendős Hosszein Záreit, továbbá 22 éves lányukat, Sahrát.

Sikerült elég pontosan meghatározni a tömeggyilkosság idejét. A mikulásjelmezes Yazdanapah 11 óra 16 perc és 11 óra 34 perc között ölhette meg a hat embert. 11 óra 16-kor a család egy tagja sms-t küldött, mely arról szólt, hogy az apa Télapónak öltözve állított be, és megpróbál „az év apukája” lenni.

Egyelőre nem állapítható meg minden kétséget kizáróan, hogy az apa eleve gyilkos szándékkal állított-e be az ünnepségre, és az sem, hogy megjelenése váratlan volt, vagy esetleg meghívta valaki.

A Dallas mellett évtizedekkel ezelőtt megtelepedett iráni család súlyos anyagi gondokkal küszödött, jelzálogjukat nem bírták törleszteni, s úgy tűnt, rövidesen a banké lesz az 1990-ben épült, 350 ezer dollár értékűre becsült otthonuk. A família a bíróságokon harcolt, amikor a tragédia bekövetkezett.

Yazdanapahot – ahogyan az ilyenkor már csak lenni szokott – mindenki tisztességes, barátságos embernek ismerte, aki imádta a gyerekeit.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Mikulásjelmezben mészárolt a mintaapa, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Nincs olyan ketsegbeejto helyzet ami igazolhatna azt ha egy szulo lemeszarolja a csaladjat. Aki ilyet tesz az mar elotte sem volt egy normalis ember. Nekem legalabbis ez a velemenyem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. ölős iráni bácsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Aziz bácsi biztosan nem muzulmán, á…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Hülye arabok,beteg vezetők beteg népe,ide vezet sok évtizedeken át tartó agymosás,A férfiak azt hiszik felsőbb rendűek közben pedig ,csak régimódi felvilágosulatlan elmaradott szörnyetegek,akik otthon játsszák a szent embert ,más országban pedig dorbézolnak.Képmutató álszent népség,sose tudhatod mit csinál ,mert kiszámíthatatlanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Öngyilkos lett a wisconsini ámokfutó 2012. október 22. hétfő | AN

Náci dúvad mészárolt Wisconsinban 2012. augusztus 7. kedd | AN

Szikheket gyilkoltak Wisconsinban 2012. augusztus 6. hétfő | AN

Holmes pszichiátere tudhatta volna, mi készül 2012. július 26. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos