Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hoffmann Rózsa Orbánt szolgálta ki 2011. november 15. kedd 22:28 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hoffmann Rózsa Orbánt szolgálta ki

Budapest – Az oktatási törvény kapcsán kialakult vitában Orbán Viktor egyértelműen Hoffmann Rózsa mellé állt, aki igyekezett pontosan törvénybe foglalni azt az alattvalókat nevelő, keresztény-nemzeti agymosást megvalósító koncepciót megvalósítani, amit tőle Orbán elvárt, és amely pontosan illeszkedik a Nemzeti Együttműködés Rendszere ideológiájába és az alaptörvény preambulumának szellemét tükrözi. Pokorni Zoltán ott téved, hogy azt hiszi, itt oktatáspolitikai szakmai szempontokról folyik a vita.

Orbán Viktor határozottan visszautsította, hogy a Fidesz frakcióján belül bárki olyan többséget szervezzen a maga véleménye mögé, amellyel egy kormányelőterjesztést parlamenti vitára alkalmatlannak minősítsen. Pósán László az oktatási bizottság fideszes alelnöke vetette fel, hogy általános vitára alkalmatlannak kellene minősíteni a Hoffmann Rózsa által benyújtott oktatási törvényjavaslatot.

Orbán erre azt mondta, hogy aki egy minisztérium vagy egy államtitkárság által benyújtott tervezetet minősít alkalmatlannak, az a teljes testületet, végső soron pedig őt magát tekinti annak. Vagyis ez nyílt lázadás a párton belül. A javaslatot végül hétfőn általános vitára alkalmasnak találta az országgyűlés: az összes fideszes és KDNP-s mellette szavazott, a kormánypártiak közül egyedül Pósán László tartózkodott.

A lázadókkal szemben Orbán világosan fogalmazott: „aki az etikett ellenére a földre köp, annak köszönjük szépen, nincs tovább együttműködés”. Ez azt jelenti, hogy az etikett a vele való egyetértés szabálya, aki az ellen vét, az olyan, mintha a földre köpne, és azzal nincs tovább együttműködés, az nyíltan vagy burkoltan, de repül.

Orbán azt is mondta, hogy a parlamentben iratlan szabály, hogy a kormány előterjesztéssel beadott törvényt legalább az általános vitára beengedik. Az már egy másik kérdés, hogy ott összevissza módosítják-e. A köznevelési törvényt kezdettől élesen bíráló Pokorni Zoltán már korábban jelezte, nagyon sok módosító javaslatot fognak beadni a javaslathoz, mert azt nem tartják jónak. Pokorni nemcsak oktatáspolitikai vitát folytat Hoffmann Rózsával szemben, noha érvei szakmailag indokoltak. Kezdettől fogva össztűz alatt tartja a KDNP-s államtitkárt, akit tulajdonképpen helyette választott Orbán oktatásügyi államtitkárnak.

Hoffmann ebben a vitában Orbán szárnyai alatt keres menedéket, és igyekezett minél inkább törvénybe foglalni azt az ideát, amit Orbán az oktatástól vár. Ennek lényege az ideológiai nevelés, az Orbán-rendszer leendő alattvalóinak kiképzése. A törvény ebből a szempontból tökéletesre sikerült, így Orbán védelmét élvezi.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 19 szavazatból)
Hoffmann Rózsa Orbánt szolgálta ki, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Az egész bagázs Orbánt szolgálja ki, ki mást? Bár mintha repedezne a szikla (EVA-vita, Pokorni kontra Rózsinéni). Egyre inkább az az érzésem, hogy az értelmesebb fideszesek (nyugi, barátaim, vannak ilyenek, legalábbis az agyhalott többséghez képest értelmesebbnek látszanak) nem mernek megmukkani, mert majréznak, hogy ha csak egyetlen félreérthető félszavukat továbbadják, Orbán úgy rúgja valagba őket, hogy seggen csúsznak ki a narancsos paradicsomból (bájos képzavar, nemde?). Akkor meg ugrik a lóvé, oszt annyi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  2. Na, én köptem egyet a földre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  3. Csak akkor érdemes köpni, ha életidegen anyag kerül a szánkba, egyébként ezek köpésre sem méltók.
    Repedezik a kormánypárt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  4. Egy újabb gazemberség törvénybe foglalása a láthatáron !
    Meddig még , és ne tovább ??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  5. Zemberek látjátok:
    „aki az etikett ellenére a földre köp, annak köszönjük szépen, nincs tovább együttműködés”
    Már a magukfajták között is szalámiznak. Vigyázzatok, hogy hová köpködtök.
    .
    Biztosan valaki nem köpött(be) jóhelyre azért van ilyen hatalmas nagy
    (nem)zeti, csak zeti “együttnemműködés”.
    .
    Hát kiadatott a parancs Bárki nevezetűnek a zemberek közűl.
    Vigyázzunk ne maradjon sokáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Primitív alcsúti bóvlitahó a mi miniszterelnökünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Nehogymá nehánnyak egyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  8. Ahogy ez a nő lenéz erről a képről , hát komolyan mondom a hideg futkároz a hátamon !
    ( Pedig az éveim során egy cinikus gazemberré változtam át )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Hoffmann egy senki, erre kár szót vesztegetni, elejitől tudtuk. A nagy csalódás – legalább is nekem – Pokorni. Ő ugyanis ismeri a szakmát. De ebbe a csörtébe nem lett volna szabad belemennie. Amikor Hoffmann először előadta a “megyek-maradok” hápé durcit, neki fel kellett volna állnia. Nem tette. Az utolsó lehetősége most lett volna, hogy majdnem-hiteles maradjon: ha a Fidesz az ő ellenszavazatával szavazta volna meg a tv tervezet ált. vitára bocsáthatóságát. De nem, ő is beszari, véleménye képviseleténél sokkal fontosabb a jól tejelő állás…Kár (Pokorniért)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Pokorni csak kicsit riszálja magát mint uccalány aki úrinőnek akar láccani, mert abban reménykedik így talán kaphat még valami oktatói állást egy Napnyugati katedrán. Ha majd végül csak elkell húznia innét.
    Mert pl. a többiek lassan-lassan már be se mehetnek egy jobbnevű külhoni főiskolába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. Ne is menjenek be egy jobb főiskolára, inkább vigyék be őket, és spirituszba téve mutogassák, mint: ELRETTENTŐ PÉLDA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. A politikus általában gyengejellemű, elvtelen alkukra képes alak, aki saját bandáján, (pártján) kívül senki érdekeit nem szolgálja. Kötelezi erre a párt, vagy frakciófegyelem, és ez minden jellemtulajdonságot felülír. Ez a fassztoid fideSS- (nem)keresztény(nem)demokrata rablóbanda ennek a legtökéletesebb bizonyítéka. Ezeket a pénzen, a rabláson kívül semmi nem érdekli. Ez a banda, amikor hatalomra került, nekirontott nemzetének, tönkretette az országot, amint lehetőséget kapott rá parlamenti puccsal felszámolta a demokráciát, mindezt egy hitvány akarnok minimussolini parancsának alázatos szolgakénti szolgálatával. Most a magyarokban úgyis túltengő rabszolgahajam erősítését kivánják elérni a jövő nemzedékben. Ideje lenne,hogy bármiáron, még az országcsőd árán is megszabaduljunk tőlük. Jöjjön az IMF, törje le a fasiszták “szabadságharcát, és takarodjon orbán rablóbandaja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. De hát Viktor! Az EU-ban nem csak a földre köptél, hanem a falakra, az emberek szemébe, és még tele is szellentetted a szobát, összefikáztad az asztalt, és a székre kakkantottál! Akkor most mi a bajad egy kicsi köpködével?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Rózsi néni, sokba kerülhet magának a gyógyszer főleg úgy, hogy rendszeresen elgurul.
    Ideje lenne már eltakarodni az oktatás közeléből, vegye már tudomásul, hogy ez nem játékszer, ez nem legó, hogy szétszedem, majd újra építem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. én csak azért nem köpném le a fideszt, mert nem koszolnám be a nyálam velük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Geyza
    nem csodálom hogy hányhatnékod van, ez a nő tényleg olyan mint egy telef@sott búvárruha, ráadásul ostoba is, nő létére megalázkodik orbánc vezírnek, mert ekkora hülyeségeket, még ez az agyon iskolázott nőszemély sem találhat ki magától, ez a vezír gondolatai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Pokornit nem kell félteni, bármit megtesz egy kis ármánykodásért. A Fidesz dobogós jellemtelen alakja. Az se igaz amit kérdez. Az oktatás nem érdekli, hiszen az ő gyerekei Hűvösvölgybe jártak, járnak egy Waldorf iskolába. Magasról tesz az egészre, valóban csak az a problémája. hogy nem ő lett az oktatási államtitkár.
    Az egész ricsaj a megsértett egoja miatt van. Egyébként polgármesternek is gusztustalan. Sajnos ismerem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Ha nem Róza szolgálná ki Orbánt, akkor Pék Jakab, vagy Bámexhimba Ivett tenné. Bárki. Hazudniképtelen Viktormihály kormányában egyetlen valóban a szakma által elismert mameluk sincsen. Mindegyik Orbánt szolgálja ki, azaz a zemberek szemében nekik kell elvinniük a balhét. Persze, jó pénzért. Nagyon jó pénzért, hatalomért, s arra mindig volt, van, lesz vállalkozó. (Ha nem Kádár jön be muszka tankokkal, lett volna más. Ezer is állt sorban.)
    A tendenciát kéne látnunk, nem a balhéelvivőket: hamarosan térítésesek lesznek a bölcsődék, majd következik a kötelező igénybevétele, bevezetik a kötelezőn részvétel térítési díjait is.
    Minden a kiszipolyozásról szól, aminek “létjogosultságát” Gyurcsány elqrásai kényszerítik szegény Orbán Szentember Viktorra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Orbán ezt látta, ebben nőtt fel. Pártállam, ahol ütemes vastapssal kísért egyhangú igen szavazatokkal lett minden elfogadva. Eddig minden koalíciós partnert magába olvasztott, vagy eltaposott a fidesz, és a pártfegyelem mindig is fontos volt.
    A fidesz nagyon hasonlatos az MKP-re, az MSZMP elődjére. Azt mindenképpen elmondhatjuk, hogy a Független Kisgazda Pártot kétszer zúzta porrá koalíciós partnere, először az MKP, majd a fidesz. A szavazóik pedig akkor az MKP-re adták voksaikat, most meg a fideszre (értem a szavazóik nagytöbbségét, mert ez így csak általánosítás).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Amikor először zúzta porrá koalíciós partnere a kisgazdákat, akkor a világ legerősebb megszálló hadserege írta a kottát. Rákosiéknak “csak” a kész partitúrába kellett életet lehelni. Lehet, hogy önként is azt tették volna, amit, de megszálló hadsereg nélkül a kisgazdáknak lett volna esélyük. (És ha nem Rákosinak hívták volna az illető kopaszt, akkor ezer másik tülekedett volna kiszolgálni a muszkákat. Ez már nálunk genetikai hagyomány: feljelenteni, bosszút állni, ellehetetleníteni a kiszolgáltatottakat, hatalombirtoklásért megfizetve, mindenkit elárulva kiszolgálni a hűbérurat, satöbbi)…
    A kisgazdáknek azonban az orbáni bezúzás sokkal érzékenyebb emlék, mert hiszen ez a koalíciós partner önként árulta el őket, semmilyen kényszerítő körülményre nem hivatkozhatnak.
    Nem semmi különbség van tehát a kettő “zúzás” között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Kedves csatt,
    A két eset közti különbségekről nem akartam írni, csak az egyszerű tényt közöltem, hogy a kisgazdákat a koalíciós partnereik szokták leamortizálni. Amit Te írtál az is fontos, ugyanis Orbán senkire nem hallgat, csak és kizárólag a saját elképzelése szerint halad – azaz a kisgazdák sorsát (is) ő döntötte el jó előre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Bravó Pósán!
    Bár,egyúttal részvétem is.
    Mármint,alulról fogod szagolni a rózsát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Az a szörnyű, Tibor, az Orbánban “egyesülő” bolsevik-fasiszta módszertani megoldások táptalajt kapnak nálunk gazdasági-katonai hatalom háttértámogatása nélkül is. A szovjetek is, a németek is jelentős hadi gépezettel rendelkeztek akkor, amikor ránk, illetve a világra kényszerítették az akaratukat, egész gazdasági arzenáljuk mozgósítva lett céljaik elérése érdekében. Tehát a kész tények elé állításuk mögött “tiszteletre méltó” vagy félelmet keltő erő állt rendelkezésükre. Eldöntendő ízlés szerint, mely jelző kedvezőbb.
    Ezzel szemben Orbánnak se prosperáló gazdasági háttere, se konkrét katonai ereje nincs, csak birkaagyú bérfüttyösei és mamelukjai, és mégis az egész világot képes kész tények elé állítani az itthoni vakhívők táborára hivatkozva.
    Még egy ilyen nép, melyik ennyire önként menne a vágóhídra, szerintem nincs a földön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Kicsit az az erzesem,hogy ez a ket figura (Pokorni,Posan) sejt valamit,vagy csak biztositast vasarol. Mintha megjott volna az (jozan-paraszti) eszuk. Nagyon nem jaratjak a szajukat (hagyjak befogni is) meg,de megteremtik a kifarolas alapjait.
    Aztan,ha esetleg dul-borul minden majd dongetik a melluket,hogy milyen batrak voltak,sot,elere allnak az “Orban takarodj” korusnak.
    A peldak ott vannak kozelben-Golyostoll,Pozsgai,stb.
    A jonep pedig elfelejti gyorsan az eveken at tarto gazemberseget es pajzsara emeli ezeket,mint mar oly sokszor megtortent-sajnos.
    Es ha ez munkal bennuk nem is szamolnak nagyon rosszul,ismerve magunkat.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Tisztelt Tibor 2011. november 16. szerda 09:15
    Nagyjából egyetértek. Hozzáfüznivalóm csupán annyi, hogy
    a Zorbán már abban a katyvaszban növekedett, ahol
    Rózsinénik és győztes apukákok, már megtalálták a
    Damaszkuszba vezető utat. A partizánok által magukfelé
    forditott útjezőtáblák irányaként, lettek művezetők, kiszfiúk-ból
    kisztitkárok stb. Bizonyitva párthű(je)ségüket, mindent megtettek,
    akár ellened is!!!! Volt “szerencsém” sajnos néhány – közvetett, vagy) -
    közvetlen főnök pártszerű útmutatása nyomán hely(zet)változásra.
    .
    Bezzeg a rendszerváltoztatási hullámban – hasonló személyi
    kapcsolati tőkéjük nyomán, – hirtelen rájöttek más irány a célszerűbb.
    Igy ismerték fel, jobb a kisgazda (MDF, SZDSZ, stb) iránya. Azóta már a
    FIDESZ ÖDESSZÉ vált, igy húrrá, ez lett az ő pártjuk is. Tudnák neveket
    is emliteni, de tisztelem személyiségi jogaikat. Védje/támadja őket
    lelkiismeret(lenség)ük !
    .
    Tapasztalataim nyomán, véleményem szerint, ilyen támogatók mutatják
    Orbánéknak a Horthyt is hasonló módon támogató Gömbösszerű
    rendszer útirányát. Hiszen ma már a technika fejlődése bitositja a
    gyorsmásolást, akár kissé módositott sokszorositást is. Igy már
    eljutottunk Kogutovitz Manó térképtárához is. Nem tagadható akkor
    az korszerü és jó volt. Egyetlen problémájuk van: a Trianon előtti,
    vagy Trianon utáni nemzeti térképeket vegyék használatba.
    Természetesen a politikai térképekről lefelejtett dualizmus nélkül!
    Térképekkel együtt, az akkori politikai állapotokat utánozva.
    Ezt az egyház támogatásával meggyőzött hivek is biztositják.
    Baj van!!! Már a kárpótláskor is gondot okozott egyes szőlők,
    bányák, vállalatok, termőföldek átvarázsolt tulajdonlapjai.
    Node ez nem probléma ez kellő kavarodással megoldható.
    .
    E feladatot szabták Rózsinéniéknek. Neveltessen ezután
    Felnövő nemzedék az ÖDESZ szellemében az egyház
    támogatásával! Hajrá! Előre!! (merre is?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Svejk!
    Pokorni miniszteri tevékenységéről, szakmai tekintélyéről fogalmam sincs, hiszen nem értek a témához. Az én figyelmem annak idején azzal hívta fel, mikor “meglett”, sikeres emberként országossan ismert politikusként a kamerába pityergett, hogy apuciról kiderűlt, van valami ügynöki múltja. Hogy ez a politikai, vagy az erkölcsi, magánemberi értékrendjét akasztotta ki ilyen mértékben, az máig nem tudom (az elsőre gyanakszok), de mindenesetre számomra visszataszító volt, ez az “ítélkezés” .
    Aztán volt egy Fidesz kongresszus, ahol a nagy arányú választási sikert után arra hívta fel a figyelmet, (csak szartak rá,) hogy ezzel a hatalommal ne szabad visszaélni. Aztán nemrégiben olvastuk a kiszivárogtatott táviratokból, hogy ez az ember elfogadja, de nem szereti, (nem is nagyon tiszteli talán) Orbánt, mely alalnökként figyelemre méltó dolog.
    Régóta várom, mikor kezd inogni a belső rend, és a túlmozgásos Lézerjani, illetve a megfontoltabb, tulajdonképpen elfogadhatóbb Pokorni reakcióiban vártam ezt.
    Nem történt nagy csoda, de elkezdődött valami, és azért ez már minimális optimizmusra adhatna okot. Ha esetleg a Fidesz tagsága és vezetői néha megpróbálnak saját szemükkel látni, uram bocsá’ gondolkodni is, az az országot talán még megmentheti. Ugyanis Orbán azt, amit elmondott itt, azt sokszor nem használhatja fel. Szerintem ezért a Gyurcsány cikk tálalása nem biztos, hogy megállja a helyét, elég nagy politikai erő a Fidesz ahhoz, hogy tartóssan egy ember uralja. De majd kiderül.

    Ja csak egy másik cikk a témáról, elsősorban azért linkelem be, mert szerintem a kép még kifejezőbb erről as gyönyorű rózsaszálról, másrészt, azért szerintem örvendetes, hogy magyar hírportál is ilyen mélységig lovagolja a témát.
    http://www.origo.hu/itthon/20111115-hoffmann-rozsa-es-a-fidesz-oktataspolitikusainak-konfliktusa-kezdodik-a-vita.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. ervin,
    szerintem attol,hogy valaki nem sulyed koveri melysegekbe meg nem lesz “elfogadhato”. Nem az a merce! Ettol P. meg a csuti szekertoloja volt es az is meg mindig,anyagi erdekbol vagy jellemhibabol adodoan-nem tudom,nem is erdekel es nalam nem mento korulmeny a csalad szennyese.
    Amit felfedezni velek,az a szamitas es manipulacio,amit en politikusnal nem igazan toleralok (legalabbis,ha eszreveszem).
    Ha egy politikusnak valtozik a velemenye,azzal nincs gond,csak fol kell vallalni nyiltan es eltunni a szinrol.(Vagy kilepni,uj partot alapitani,lemondani,stb.)
    Mindenesetre orvendetes tapasztalni,hogy talan a fideszben is van akinek nem mindent vesz be a gyomra-mar ha valoban ez a helyzet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Van egy ilyen régi rigmus, hogyaszongya:

    “Budapesti villamos,
    padlóra köpni tilos!
    Én ezen csak röhögök,
    és a plafonra köpök!”

    Nem sok jövőt jósolok Pósánnak, de legalább egy fidesznyikkel kevesebb lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Ellenforradalmi, ellenreformációs önkény – a közoktatásban is.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/11/16/Nyolcoras_idokeret/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Az embertelenül nehéz régi Gyurcsányi időkben egy Hordágy Ágnes nevű egésségügyi miniszter volt a főgonosz. Folyamatosan idegesítette a jónépet , pl. az alig kinyöghető 300 Ft.-os vizitdíjjal mely ellen tisztességes orvos dühösen tiltakozott.
    ( Amikor egy 5 milliárdos népszavazás révén az ellenzék visszavonatta Gonoszgyurcsányferivel a vizitdíjjat , akkor a sokorvos még dühösebben tiltakozott de ez most nemtartozik ide.)
    Namost a kis lealázott SzDSz .-es miniszterlánykához lépest ez a mostani gyermek és emberellenes lélekkufár orosznyelvtanerő akkor vajon ki vagy mi ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Orbán korábban bűnös módon kiszolgáltatta a magyar mezőgazdaságot Torgyánéknak. Most a közoktatást adta oda a “keresztényeknek”.
    Ez még nagyobb bűn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Én másképpen látom, jehu…
    Nem kiszolgáltatta nekik, hanem elviteti velük a balhét. Nehogy elhiggyen bárki is akármilyen munkamegosztást a koalában!
    Csak olyasmi történhet, amit Orbán álmodott meg. Ő pedig Orbánimádó, Orbán-történelemszemléletű, Orbántszolgáló csőcseléket, a költségvetést legkevésbé terhelő eredményes agymosást álmodott, s mint egy mosodán, a legfiatalabbakkal kezdve kell kezdeni a mosatást.
    A szovjetek mintájára (egy volt tanárom mesélte, hogy az elfoglalt területeken, megszállóként hallották Sztálin módszerét. Megosztom veletek. A falu “kultúrházába” = templom becsődítették a gyerekeket, és rájuk parancsoltak, hogy kérjenek istentől cukorkát, csokoládét. A papot asszisztenciára kényszerítették. Hát ott könyörögtek a gyerkőcök, egyszer tízszer, százszor, mert muszáj volt nekik. Persze nem jött semmilyen cukorka. Akkor azt mondta a politikai tiszt:
    - Kérjétek Sztálintól!
    Mit ad Isten, az első kérés után beömlött egy zsák cukorka a padlásról)
    nem csak hatalmat lehet szerezni, bálványimádást is lehet építeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. csatt:
    Biztosan van igazság abban, amit írsz. Ugyanakkor Orbán annyira közömbös minden “értékrend” iránt, hogy simán el tudom képzelni: odadobja az oktatást a KDNP-nek – nem az érzékelhetetlen “pártnak”, hanem a történelmi egyházaknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Deresre kellene húzni Orbánt is, kedvenc hallgatóit is.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/11/16/Meg_fognak_egyezni/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Az egyházak is orbánimádatra nevelik híveiket, másképpen nem kapnának támogatást.
    De abban egyetértünk, hogy a legnagyobb bűn az, ami az oktatással-neveléssel történik. Mert ennek van a leghosszabbtávú hatása. (No meg Sztálinék idejében a gyerekek saját szüleiket jelentgették fel. Ez is példa ám Viktor számára.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Ha már a magyar sajtó agyonhallgatja, miért nem olvashatunk itt arról, hogy megalakult a HAT, és a köznevelési tc. elfogadásáig fogadóórát szervez a Kossuth térre. Sátorállítás, eszmecserék stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. NYUGODTAN KEZDHET MINDENKI KÉSZÜLNI AZ ORBÁN UTÁNI ÉLETRE, MERT A DILETTÁNS MEKK-MESTER BUKÁSA MÁR KARNYÚJTÁSNYIRA VAN!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Szeretném hallani egy jelenlegi képviselőtől, hogy amint lehet ( remélem a mielöbb ) az egész országot kifosztó és meggyalázó kormány többséget feljelenti, és számon kéri rajtuk az( álltaluk hozott törvények értelmében )visszamenőleges hatállyal mindazt amit az ország ellen tettek.A javakat pedig 98% adóval utólagosan megfizettetni.Teljes saját és családi vagyonuk elkobzásával követelni.Talán ennek tudatában az agymosottak közül lesznek akik elgondolkoznak, és szembe szálnak a ( nagy vezér elmélettel.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Közeleg a karácsony,kellene már egy nagytakarítás….ott fent!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. párt
    2011. november 16. szerda | AN

    Hoffmann Rózsa Orbánt szolgálta ki, az orjási teremben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Az a leg tragikusabb, hogy Orbán személye és tevékenysége az Európai Unióban előbb lehetetlenült el, min itthon, ahol ilyen magas polcra tette a felkészületlen nép egy része.
    Orbán sorsa megpecsételődött! Már nem lehet olyan ötlete, terve amit ne fogadna kétkedéssel és alapos gyanúval minden józan ember. Orbán öngyilkos lett, mert mást már a nyilvános kudarcai után nem tudott tenni. Az igazán sajnálatos, hogy megölte az ország egy részét, és megosztotta a társadalmat.. Orbán távozásával évekig feladata lesz országunknak, hogy helyreállítsuk a jogot és az erkölcsöt, valamint az ország normális működését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Hoffmann Rózsa és az Ő kereszténysége!
    Arról nem szólnák, hogy a római katolikusok hány millió ember életét oltották ki a történelem során – lehet, hogy a számok vetekednének Hitler+Sztálin+ egyéb – ezt pontosan nem tudhatom, de elképzeléseimbe belefér.
    Nem szeretnék olyan hittanórákról hallani, ami velem történt meg 11 éves koromban (1956 november), amikor is egy hittanórát “vezető” pap kukoricát szórt ki a zsebéből a sarokba, és engem egyedül arra térdepeltetett – csak azért, mert a 8 hittanos közül nem tudta megállapítani, hogy a papírgalacsin honnan repült felé. (Én az első padban ültem!) Amikor a fájdalmat már nem bírtam elviselni, felálltam és minden szó nélkül kimentem az osztályteremből. Ne mondjam, hogy azóta, ha hason csúsznának előttem akár a püspökök, akkor sem néznék semmiben egyetlen rk. papot sem!
    És Hoffmann Rózsa ezeket akarja visszahozni! Szegény magyar ifjuság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Za'Kant E-manual

    Mivel sem időm, sem kedvem – utálok gépelni – a törvénytervezet összes fel nem fogható ostobaságára reagálni, ezért csak a tankötelezettséggel kapcsolatosan tennék fel egy pár kérdést. A 16 éves gyerek nem szavazhat, nem köthet – bizonyos kivételektől eltekintve – szerződéseket, nem gyakorolhatja szexuális életét szabadon (mert ettől “védik” őket a törvények), és más törvények vonatkoznak rá, mint a “felnőttekre. Most azonban nyugodtan eldöntheti, akar-e tanulni vagy sem, tönkre akarja tenni az életét jó előre, vagy sem. Ez normális? 16 évesen a szülő kötelessége a gyerek eltartása, a gyerek azonban nem kötelezhető munkára (kapd be anyu), így a szülő majd eltartja a munkanélküli gyereket – mert segély, vagy munka az nem lesz – aki vajon mit fog csinálni nagy unalmában? Ez normális? A Vezér előző ciklusa idején sikeresen devalválta a diplomákat, és büszkén mutogatta hamis grafikonjait, miszerint hihetetlen mértékben megnőtt a diplomások, ill. az egyetemisták száma. Mindezzel, való igaz, hogy látszatra csökkent a munkanélküliség, de diplomák értéke is, és a “ki-tudja-milyen-új-szakokon” banki hitellel végzett emberéket nem várták új állások. Most úgy tűnik, a “had legyen buta a magyar, ha akar” az új jelszó, a munkanélküliek pedig – segély híján – pozitív jelzők lettek a költségvetés szempontjából, rájuk nem kell pénz. Ez normális? A középiskolák puszta léte is veszélybe kerülhet és a várható következmények között, a pedagógus-elbocsájtások mellett, olyan dolgok szerepelnek, mint a gyerekek önkényes szelekciója, a drogfogyasztás megnövekedése, valamint a kamaszbűnözés, a bandákba tömörülés és ennek összes velejárója. Ez lenne H. Rózsa célja? Ez normális?

    Végezetül egy személyes megjegyzés. “A gyerekmunka (fiatal kori) nem az ördögtől való.” (O.V.) Való igaz. Én azonban még azt is hozzátenném: A munka sem, Viktor! Rombolni minden hülye tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Régi történet Szolokról az Acsai-ból. ( anno: Magyar utcai vendéglő)
    .
    Pipázó vendég köpköd
    Pincér elhelyezi mellette a köpőcsészét
    Pipázó vendég – köpni akar, de lenéz – meglátva a csészét
    másik irányban folytatja
    Pincér átrakja a köpőcsészét
    “”
    “”
    “”
    Pipázó vendég – mérgesen – HAJJA AZ ÚR? VIGYE ONNAN AZT
    AZ EDÉNYT, MERT BIZONYISTEN BELEPÖKÖK!
    .
    Már itt az IMF. Vajon a Zorbá(n)ék minek nézik a padlót,
    no meg a csészét?
    Tanulja már meg az “illetékes elvtárs is” azt a nyavajás ETIKETTET.
    Nem szeretnénk, ha őhelyette az ország lenne a “padló”, vagy a
    “csésze”? (ugyanis ma már nem pipáznak)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Tolvaj a magyar miniszterelnök veje 2013. szeptember 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos