Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szélsőjobbos támadás Noé Krisztina ellen 2011. október 4. kedd 20:55 Forrás: AN, Török Monika

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szélsőjobbos támadás Noé Krisztina ellen

Budapest – Kedden délután 17.20-kor támadás érte Noé Krisztinát, aki feljelentést tett augusztusban a Jobbik ellen a Magyar Szigeten történtek miatt.

Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren sétált Noé Krisztina, amikor összetalálkozott egy férfival, aki “Szabadságot Budaházynak!” matricákat osztogatott. Noé Krisztina nem szívesen vette volna át ezt a remek jelképet, így szóváltásba keveredtek. A férfi felismerte a nőben a nagy ellenséget, aki augusztusban nem átallotta feljelenteni a szervezőket a Magyar Szigeten történt események miatt. Az “események” egyébként demokratikus országokban azonnali rendőrségi intézkedést vontak volna maguk után.

A férfi megütötte Noé Krisztinát, aki hívta a rendőrséget. A támadó egy darabig még hozta a “kemény magyar legény vagyok” formát, majd amikor rájött, hogy itt esetleg tényleg megérkezhet a rendőrség, és esetleg megkérdezik, milyen jogon üt meg bárkit is, elfutott hősiesen.

A látlelet szerint szerencsére nem történt törés vagy súlyosabb sérülés, ám az ütés nyomát Noé Krisztina még sokáig viselni fogja kék monokli formájában.

A sértett az AN-nek adott exkluzív interjúban elmondta, hogy a jobbikos feljelentése óta rendszeresen érik őt atrocitások, levélben, e-mailekben és a közösségi oldalakon is halálos fenyegetések érik.

- Csak a szokásos – mondta Noé Krisztina. – Büdös zsidó, takarodj, lógni fogsz, menj ki a Dunapartra, vedd le szépen a cipődet és hasonlók.

Noé Krisztina úgy gondolja, nem hátrál meg, nem hajlandó félni. Vállalja a nyilvánosságot, sőt.

A rendőrség megkezdte a nyomozást ismeretlen tettes ellen.

1055 Budapest, Markó u. 16.
1372 Budapest, Pf. 438.
T: 354-5500
E-mail:
info at mku.hu

Tisztelt Cím!

Noé Krisztina magyar állampolgár bejelentést kívánok tenni ismeretlen tettes (tettesek) ellen a Magyar Sziget elnevezésű rendezvényen történtekkel kapcsolatban.
A The Sun brit lap cikket és videófelvételt közölt a Magyar Szigeten történt eseményekről

„Több ezer neonáci részvételével zajló gyűlölettel teli fesztivál”, valamint „nyugtalanító természetű fasiszta gyűlés”, ahol náci emléktárgyakat, Hitler Mein Kampfját, valamint a horogkeresztekkel és az auschwitzi haláltábor kapujának képével ellátott pólókat árulnak – írta a lap újságírója a fesztiválról.

Véleményem szerint a Magyar Szigeten történtek megsértik Magyar­or­szág képviselői által 1947. febr. 10-én aláírt, és a magyar törvénytárba 1947. júl. 16-án becikkelyezett Párizsi Békeszerződést, továbbá akár meg is valósítják a 1978. évi IV. törvény a Büntető Törvénykönyvről 269/A. § és 269/B. § (1) leírtakat.

The Sun cikk és oldalról megnyitható a videó felvétel:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3732148/BNP-chiefs-Hitler-salute-to-Breivik-heroine.html

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/sun-exclusive/3731848/BNP-officials-give-Hitler-salute.html

Magyar nyelvű link a The Sun cikke alapján:

http://www.hir24.hu/kulfold/2011/08/04/a-magyar-szigeten-jart-a-sun-rejtett-kameraja/

Budapest, 2011. 08.04.

Tisztelettel:

Noé Krisztina

Noé Krisztina blogja itt olvasható: http://noekriszti.hupont.hu/

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 53 szavazatból)
Szélsőjobbos támadás Noé Krisztina ellen, 3.8 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. Csak azért volt ilyen bátor mert egyedül volt .
    Ha vele lett volna a betyársereg akkor már égne a város !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (47 szavazatból)
  2. Együttérzünk a bátor hölggyel. De Bartus úr! Nem kellene tájékoztatást kérni az ügyészségtől, netán magától a magasságos főügyésztől arról, hogyan áll a nyomozás? Esetleg ahhoz a nemzetközi ügyészi szervezethez fordulni, amely soros elnöknek választotta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (71 szavazatból)
  3. Égne a város? Ugyan már! Szarházyak egytől egyig. Egy nőt meg mer ütni, aztán futás. Igazi jobbikos szarházy viselkedés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (87 szavazatból)
  4. A szügyészek elvannak foglalva , valami épkézláb mondatot próbálnak kicsiholni magukból Gyúrcsány ellen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (79 szavazatból)
  5. Bocs,a like nem a történetnek szólt,hanem Krisztina bátorságának! Előre borítékolhatom, a feljelentés ott fog porosodni v.melyik fiókban. Érdekes,az ilyen figurák csak csapatban igazán bátrak,egyedül nyuszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (60 szavazatból)
  6. Büdös náci hogy ragadna a kezed a mínuszgombra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (80 szavazatból)
  7. Gratulálok Krisztinának! Ilyen a civil kurázsi.Ő példakép kell legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (83 szavazatból)
  8. Nos ez várható volt, bár tisztelem s szeretem Krisztát (s valami azt súgja fogunk mi még együtt akciózni a jobbik ellen tevőlegesen is ;-) ) de ebben az adott szituációban ki kellett volna térnie, inkább minthogy megüsse egy ilyen állat féreg vagy féreg állat mély magyar keretlegény. Bár a körtér minden centije be van kamerázva nem lesz nevesített elkövető erre a nyakam teszem. Miért?? Mert Orbisztánban így mennek a dolgok. Laci tudja (mert akkor magán levélben beszéltünk róla) engem májusban ért hasonló támadás avval a különbséggel hogy elkapták (nem mellesleg az elejtett tálcámat is magához vette véletlenül ) A rendőrségen a” tettre kész” rendőr “hölgy” mégis úgy kezelt mintha én lennék az elkövető, egy idő után megkérdeztem tőle miért kell nekem három tanú s videó felvétel mellett is magyarázkodni ??? Mi zavarja a medál a nyakamban vagy a bőröm színe?? Azóta egy sor nem sok annyit nem kaptam értesítést az ügy állásáról. Másnap szerettem volna megkapni a valómásom hogy avval felszerelkezve tegyek panaszt ellene, a kapussal azt üzente nem foglalkozik evvel majd értesítenek kitől kapom meg. Azóta várom.
    Ezért nem hiszem hogy lesz elkövető Kriszta ügyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (59 szavazatból)
  9. kekec: szerintem, ha ez a dolog 17.20-kor történt, akkor nem bartus urat kell vegzálni azzal, miért nm interjúvolt meg még mindenkit.
    és érdekes módon a magyar sajtó mintha mélyen hallgatna a dologról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  10. A nácik ilyenek :
    Az ő joguk az ököljog.
    Ha meg megszorítják őket , rohannak fűhöz-fához hogy velük csúnya törvénytelenségek történnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (63 szavazatból)
  11. Sajnos erre haladunk, és amíg a példamutatásra hajlamos, sőt köteles politikai elit és értelmiség nem szab gátat neki 8mármint amelyik fél érdekelt lenne benne), akkor ez csak egyre rosszabb lesz. Hamar eljuthatunk arra a pontra, amikor majd a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságokért magukat a cigányokat fogják okolni, és a halálra lincselt olaszliszkai tanár Szögi Lajos sírja zarándokhelyé válik. A holokauszttagadás és a zsidózás már így is a mindennapok része, utóbbit legalábbis sajnos én magam is megtapasztaltam édesapám felől, pedig egyáltalán nem szélsőjobbos, az átlag magyar észjárását képviseli.

    OFF: A linkelés el lent rontva. Elég amatőr munka a cikk szerkesztőjétől, persze ettől még utána lehet googlizni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (27 szavazatból)
  12. Ez már nem nagy ügy:Magyarország jobboldali ország.Budaházy hős,Kertész bünös.a magyarok meg hallgatnak ‘ Ez tetszik nekik ‘Ne csodálkozzunk,hogy sokan elmennek az országból .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (58 szavazatból)
  13. megint (még mindig) játszik ez az iq király mély magyar dög?? Ezért tartotok ott ahol mert ilyen bátor “blogger” mínusz osztogató kis pöcsök vagytok! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (46 szavazatból)
  14. Micsoda jövő elé nézünk! Szégyen. Az is hogy a parlamentben vannak!!! Egy ilyen törékeny nőt megütni, meg egyáltalán, egy nőt!!!Nagggyon bátor hazafi lehetett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (46 szavazatból)
  15. Magyarok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (32 szavazatból)
  16. Egyetértek hogy Krisztinát nem szabadott volna a baromnak megütnie, de feltételezem, a “nem szívesen vette volna át” kijelentés valójában annyit tesz, hogy leállt szájalni a vélhetően kisebbségi komplexusban szenvedő nagymagyarral(ami abból is vicces, hogy szegény lökött balfasz még azt sem tudja, hogy budaházyt kiengedték, Ő azért lobbizik tovább…)… Összefoglalva: ne kötekedj, nem fáj fejed

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (28 szavazatból)
  17. Az atrocitást el lehetett volna kerülni. Nem arról, van szó, hogy üldözték, kitérhetett volna a pofon elő. Ma úgy látszik őszinteségi rohamom van, de ki nem álhatom, ha valaki szándékosan provokál és utána, meg nyafog. Ebbe a pofonba ő szaladt bele. Tudnivaló, hogy ezek milyen aljasok,, náluk, az hogy valaki netán nő, semmit nem számít, ugyanúgy megütik. Másodsorban, én messziről, mint a leprásokat elkerülném ezt az ótvar, rohadék bandát s leg főkép nem keverednék szóváltásba velük. Arrébb mennék és köpnék egy jó nagyot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (34 szavazatból)
  18. lulz, jade: ja, mindig a bántamazott fél a hibás, ezt már ismerjük… :(
    a létével hergelte az ártatlan bántalmazót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (37 szavazatból)
  19. Kriszta tényleg bátor nő.
    A városligeti sőrsátorban kérte Kónya Péter és Árok Kornélt, hogy határolódjanak el a Jobbiktól. A válasz elvették a hangot tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (33 szavazatból)
  20. Az eddigi hozzászólások hemzsegnek az előítélettel fűtött gyűlölettől. Semmit sem tudtok az állítólagos elkövetőről, csak annyit, hogy matricákat osztogatott, meg lekevert egy pofont Krisztinának. De azért ő szarházi, ő gyáva, lökött balfasz, és még a feljelentés is porosodni fog, mert ez “így szokott” lenni.
    Már elnézést, de ezek az érvek tipikusan olyanok, mintha egy szélsőjobbos fórumba írták volna egy analóg esetre. Annak ellenére, hogy ellenérdekelt félről van szó, ezek a róla szóló kommentek pontosan azt bizonyítják, hogy semmivel sem vagyunk jobbak tőlük. Tényleg így lenne? Ezen el kéne gondolkodni a kommentelések előtt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (44 szavazatból)
  21. Valakik nagyon ráálltak a mínuszok osztogatására. De legyenek boldogok vele, ha nem képesek ellenvéleményt kifejteni, hiszen neonáci turbómagyarkodásukra kevesen lesznek vevők itt.

    Ez nem kuruc.infó, és ide nem ér el O.V. mocskos demokráciaszaggató karmai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (32 szavazatból)
  22. Valóban megdöbbentően sok a minuszolás. Oly érzésem van, hogy ez azt a tendenciát tükrözi vissza, amit a közvéleménykutatók is jeleznek: az önmagukat demokratáknak nevezők tábora stagnál, a jobbik pedig egyre nagyobb teret nyer.
    Annak a jelzése ez, hogy valamit nagyon rosszul csinálunk…
    Mert érdekes módon, amikor a fityeszt “kritizáljuk” (szerintem inkább a fidesz intézkedéseinek elemzése a helyesebb kifejezés), az a minuszolás csak töredéke annak, mint ami akkor jelentkezik, ha a jobbikról van szó.
    Én azt a következtetést vonom le ebből, hogy a jobbikosoknak nincs az ellen kifogásuk, hogy a fideszt gyepáljuk, sőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  23. Minusz, minusz csinálják, ha így jobban tettszik. A vélemény a fontos nem az, hogy egyesek mit “lájkolnak”. Ha meg csak a minusszal tud valaki érvelni az azt jelenti, komoly véleményei nincsenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  24. Legyünk őszinték: aki önmaga is előítélettel viseltetik mások iránt, annak nem illenék megsértődni azon, hogy mások viszont vele szemben előítéletesek. Általánosan valós megállapítás a “Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten” szólás. Mi sem vagyunk alóla kivételek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. Miért kellett volna kitérnie a tetű elől? Azért tartunk itt mert kitérünk a konfliktusok elől és nem fojtjuk el csírájában a náci eszméket.
    Példát kellene venni a hölgyről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  26. Nahát! De dolgoznak a jobbikosok! Iskolában csak a – jelet tanulták meg, olvasni viszont nem tudnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  27. Annyira jó látni, milyen sok új olvasója van az oldalnak!
    Kérdés, tudnak-e olvasni, vagy csak megmutatták nekik, melyik piktogramra kell kattintani a minuszhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  28. Dejó! :)
    Ugyanakkor, ugyanazt írtuk Bumburival, csak egy óra mulva kattintottam a küldésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  29. Az eset 17:20.kor történt, mikor – gondolom – a Móriczon egy teremtett lélek sem tartózkodott. Nőt politikai pártállástól függetlenül sem túl illendő megütni. Oszt a derék, civilizált, találékony, okos és jólnevelt magyar Zemberek miért nem fogták galléron a nagypofájú turbómagyart?
    SZÉGYEN.
    Kertész Ákos úr ugye milyen elvetemült gondolatokat fogalmazott meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  30. Buta, primitív és gyáva emberek viselkedése.
    Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  31. Ilyenek ezek a mocskos ,rablógyilkos,magyarságot eláruló nyilasok.
    Bátran megvernek egy nőt,majd elfutnak!
    Remélem,hogy a Rendőrség elfogja,és a Bíróság börtönbe zárja ezt a nyilast is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  32. Gratulálok Kriszta és ne hidd hogy egyedűl vagy, sokan vagyunk meletted és csak büszkélkedhetünk veled, ill. veletek.nekünk ilyen ( békét és tolarenciát akaró) emberekre van szükségünk. Kösz a kiállásodért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  33. Még szerencse, hogy tele van kamerával ez a hely. Gondolom a fánkzabálók semmit nem tudtak az eseményekről a kamera túlvégén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Eszter! Ha valaki megüt egy nőt, egy gyereket, egy nála vélhetően gyengébb embert (kiszolgáltatott állatot) az megérdemli az összes dehonesztáló jelzőt! Csodálkozom, hogy Ön másképp látja! Talán Ön olyan szerencsés, hogy ezidáig még nem volt áldozat!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  35. P.S.: Ettől függetlenül: az ismertetett eseményt talán túlzás “szélsőjobbos támadás”-ként felkonferálni, hiszen -gondolom – nem tervezett akcióról volt szó és az áldozat elkerülhette volna a konfrontációt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  36. butterfláj! Ez a lényeg! Mi kerüljük el a konfrontációt és ők bátran terjeszthetik a kort. Ezért történt meg, hogy nagyszüleink zöme a gázkamrában végezte!
    Kriszta tényleg bátor nő!
    Ismét leírom hogy, a városligeti sőrsátorban kérte Kónya Pétert és Árok Kornélt, hogy határolódjanak el a Jobbiktól. A válasz, elvették a kihangosítást tőle, pedig ott állítólag demokraták voltak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  37. Magyarország szabad ország! Szabad az ellenzékben lévő demokratikus embereket üldözni, megalázni, szabad inzultálni. Szabad munkájától megfosztani. Szabad a fasiszta szellemű gondolatokat hirdetni. Szabad félkatonai rohamcsapatokat szervezni. Szabad kisebbségeket meg félelmíteni, szabad őket lelőni. Szabad uszítani.
    Egyszóval, Magyarország, az európai és magyar szélső jobb kánoánja!
    Az államnak a rendelkezésére álló valamennyi eszközzel meg kellene védeni állampolgárait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  38. butterfláj
    Ha a támadás nem tervezett akció, akkor megbocsájtható?
    Az áldozat elkerülhette volna a konfrontációt,
    - ha nem születik meg
    - ha fasiszta
    - ha nem megy ki az utcára
    - ha nem Magyarországon él
    Sumák módon véded a szemeteket. Kár. Nagy kár.
    Ismerjük a korpa és a disznó deialektikáját, ugyi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  39. Ez a nyilas banda csak akkor bátor ha ők vannak sokan, és az áldozatok kevesebben, a legjobban azt szeretik ha csoportosan bántalmazhatnak egyetlen embert, ahhoz óriási bátorság kell.
    Büszke lehet magára ez a matricás is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  40. Trulla
    Egyetértek! Gyáva, meghunyászkodó nép a magyar::: Tisztelet a kivételnek! Ezért tartunk ott, ahol, mert a mindenkori hatalomnak nem voltak megoldásai a problémákra,és engedték a náci eszméket elterjedni.
    Nagyon sok az iskolázatlan nem túl jó irányba szocializálódott ember a jobbikban,és sajnos, azoknak ilyen válaszaik vannak a felmerülő kritikára.
    Fel a fejjel Krisztina,megüthetnek, a hangosítást elvehetik tőled, de a gerincességed nem tudják megtörni, mert Te így születtél!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  41. csatt
    “Valóban megdöbbentően sok a minuszolás”

    Miért olyan fontos ez a barom minuszolgatás? Talán nenm hallod elégszer a túloldal böfögését? Semmi új abban, ahogy viselkednek. Nyugodtan minuszoljanak, amennyit akarnak, drága Nemzetvezető Testvérük nagy gyönyörűségére. Oszt jónapot.
    (Mi egymással folytatunk beszélgetést, nem a nyilasokkal.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  42. A Jobbikos szórólap osztogatás kezd egyre jobban elterjedni Budapesten. A múlt héten a Fény utcai piac bejáratánál két, meglehetősen szakadt, piszkos férfi állt a járókelők útjába, erőszakosan akarták rátukmálni az elhaladókra a szórólapjukat . Alig lehetett kitérni előlük, aki nem elég határozottan utasította vissza, azokat követték is.
    Elképzelhető, hogy a Moszkva téren tanyázó hajléktalanok közül verbuválták némi fizetség ellenében őket.
    Az sajnos tény, hogy sokkal aktívabbak, mindenhol ott vannak, minden eszközt felhasználnak az eszméik terjesztésére, az emberek meggyőzésére.
    Úgy tűnik, sajnos sikeresen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  43. Gyozo,

    hovatovább az jelzi egy-egy beírás értékét, hogy mennyi mínuszt kapott. A beíró biztos lehet abban, hogy találó volt a hozzászólása.
    Így persze értékelhetetlenné válnak a pluszok is, de nem ez a lényeg, nem az óvodában gyűjtögetjük a piros, vagy fekete pontokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. Nem értem azokat, aki azt mondják “leállt szájalni, ment volna arébb stb” ha mindig arrébb megyünk, meg nem merünk szólni, akkor tényleg azt csinálnak velünk amit akarnak.Nem kötekedett a hölgy, csak nem fogadta el a szórót.Ha elfut, sokak szerint, most ő lenne a gyáva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  45. Sajnos Eszterrel kell egyetertenem abban,hogy felinfora(egyoldalu) jonnek a zsigeri riposztok! Az eset politikatol fuggetlenul verlazito es elitelendo! Ez koztorvenyes buncselekmeny.
    Figyelemre melto meg a kozeben levo zemberek (nem)reakcioja! Lehet,hogy mar mindenki be van szarva!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Kedves Győző, az odáig rendben van, hogy mi egymással beszélgetünk, és ezekkel nem álljunk szóba. Csak maholnap a fejünkre nőnek, mert hozzánk képest úgy szaporodik a támogatottságuk, mint a nyű.
    Biztosan meg kell várni azt a helyzetet? Nem kellene felülvizsgálni a stratégiánkat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  47. Sajnos én láttam őt a Városligetben a nagy rendezvényen. Őt sem kell félteni a provokációval. Aki Árok Kornélt, és Kónya Pétert lenácizza, bizony szerintem szintén megfújta az orkánszerű szél…
    Ja és nem vagyok bérkommentelő, nyugodtan jöhetnek a mínuszok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  48. csatt
    Erről van nagyba szó! Hova tovább náci-vírus fertőzötté válik az ország! A vakcina meg sehol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  49. Ez a történet, ma Magyarországon alaphelyzet. Ugyanúgy, mint ahogy már több a troll, mint a kommentelő. Minden tiszteletem a hölgyé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  50. Ez gyalázat! Egész ország szégyene, hogy ilyen előfordulhat. Az pedig nekünk férfiembereknek különösen nagy szégyen, hogy a jelek szerint ott nem voltak férfiak, legfeljebb annak látszó egyedek, akiknek nem volt annyi vér a pucájukban, hogy úgy verjék orrba azt a gyáva férget, mint paraszt az ökrét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Balog Zoltán nem mond igazat Gyöngyöspatáról 2011. október 13. csütörtök | AN

Tüntetési kisokos 2011. október 12. szerda

D-day – szabad a pálya 2011. szeptember 20. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos