Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hát ország… 2011. október 7. péntek 10:26 | AN

  • Hozzászólások(136)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hát ország...

Budapest – A polgári értékek jegyében a fideszes városvezetés Dörner Györgyöt és Csurka Istvánt bízta meg az Új Színház vezetésével. Az antiszemitizmus templomot kapott ezzel Budapesten, ahol művészi eszközökkel mutatják majd be a zsidók, liberálisok, kommunisták és más férgek nemzetpusztító munkáját. Nincs az a szónoklat, amely hatásosabb lenne egy mozgósító erejű darabnál. Ez a lépés mérföldkő a rendszerváltás utáni magyar antiszemitizmus történetében, Dörner és Csurka színházából potenciális gyilkosok jönnek majd ki minden este. A pályázat döbbenetes szövege teljes terjedelmében itt olvasható.

A színházat a miépes elkötelezettségéről ismert Dörner György irányítja 2012. február 1-jétől. Az a Dörner, akinek egyes fellépéseiről a kuruc.info értesíti az arra fogékony antiszemita közönséget, intendánsa Csurka István MIÉP-elnök, egykori drámaíró, a legismertebb magyar antiszemita lesz. Csurka nyilvános holokauszttagadó is, a MIÉP egyik rendezvényén vele együtt lépett fel Budapesten David Irving,  a hírhedt holokauszttagadó. Ezen a rendezvényen részt vett Dörner György is, aki szavalt. A pályázati kiírás úgy szólt, hogy “az Új Színházban elsősorban klasszikus és kortárs magyar művek bemutatását, színvonalas világirodalmi művek és gyermekeknek szóló előadások műsorra tűzése a feladat. Elvárás valamennyi korosztály megszólítása, különösen a fiatalok színházi nevelése, valamint az, hogy a színház helyet adjon kísérletező jellegű előadásoknak, dolgozzon határon túli rendezőkkel és anyanyelvünk ápolása is szerepeljen a művészeti programban.”

Erre a kiírásra Dörner és Csurka a Hátország Színház koncepciójával jelentkeztek, amelynek küldetése, hogy felszabadítsa az Új Színházat, amely jelenleg “a szociálliberális iga alatt nyögő magyarságot jelképezi”. A pályázat már az Orbán-kormány alatt íródott, ezért csupán azt a neonáci, nyilas teóriát fogalmazza meg, hogy a Fidesz kormányzása idején is még szociálliberális (magyarul: zsidó) uralom alatt nyög Magyarország, mert a Fidesz is áruló, és a nemzetközi zsidó nagytőke uralma alatt áll. Ezért a tisztán látó kurucok szemében nem sok különbség van az Orbán- vagy a Gyurcsány-kormány között.

A pályázat a küldetésének azt a feladatot tartja, hogy egész Magyarországot felszabadítsa a zsidó iga alól. Ahogyan a pályázat fogalmaz: a Hátország Színház “az egész nemzet számára életbe vágóan fontos visszafoglalási igényt jelent be. Ennek a visszafoglalásnak egyik első, kicsi, de nem jelentéktelen ütközete lehet ez a színház”. Ez Magyarország visszafoglalása, egy nyilas hatalomátvétel igényének bejelentése és programja.

Dörner pályázatában bevallja, hogy ez a gondolatmenet valójában nem a sajátja, hanem Csurka Istváné, akivel jó barátok, és akinek a nézeteit az idők során sikerült a magáévá tennie. E nézetek hetente tanulmányozhatók a MIÉP újságjában, de egységbe foglalt kerek kifejtést a Csurka-dolgozatban nyertek. Akkor még senki nem gondolta, hogy az abban található náci alapvetés megvalósításához Orbán Viktor kormánya idején a fideszes városvezetés nyújt majd segítséget. Mivel Dörner és Csurka nem rejtette véka alá, hogy mit akar, tőlük kizárólag egy nyilas, náci színház programját lehet majd számon kérni, mivelhogy azzal pályáztak. A győztes pályázat csak úgy értelmezhető, hogy a főváros antiszemita színházat akart nyitni Budapesten.

A kinevezésről Tóta W. Árpád írt publicisztikát, amelynek kiindulópontjával (miszerint Dörner csak eljátssza a nácit), és a  következtetésével is vitatkoznánk. A szerző azt írja, “az egyáltalán nem kár, hogy a saját kultúrfölényében biztos nemzeti radikalizmus megjelenik a kultúrkampfban, és bizonyíthat. Alföldi Róbert megmutatta a siker egyik útját, de attól még lehet kísérletezni más utakon, hajrá. Elférnek ők is a sokszínű Magyarországon. Itt egy melegbár, ott egy szittya színház, amott meg a boszorkányszövetség. Kicsit sokba kerül ez nekünk, de azért élünk társadalomban, hogy az elesettektől ne tagadjuk meg a csoportterápiát.”

Ehhez képest, mi azt gondoljuk, hogy a Háttér Színház, valamint egy melegbár, illetve a boszorkányszövetség között az a különbség, hogy utóbbiak nem károsak az egészségre. A Háttér Színház ugyanis potenciális gyilkosokat nevel, és ha azok akcióba lépnek, az káros lehet az egészségre. Nincs az a tüzes Csurka-beszéd az árpádsávok erdejében, amelynek hatásfoka vetekedhet egy jól felépített antiszemita színház hatásával. Csurka mint volt drámaíró tisztában van a művészet erejével. Korábban színházi ember volt, utána lett csak a náci párt vezetője. Most a kettő legveszélyesebb elegye jön létre: a színház eszközeivel olthatja be az antiszemitizmus mérgét a közönség lelkébe. A pályázati kiírás felszólítása alapján elsősorban fiatalok agymosása útján. Ez a csoportterápia olyan eredménnyel jár, hogy az előadások utáni órákban zsidónak, liberálisnak nem lesz ajánlatos az Andrássy út környékén sétafikálnia.

A náci beszéd fertőz. A színházi élmény és a dramaturgia felerősíti ezt a hatást. A kitűzött cél a zsidóság elleni uszítás. Ez a színház elmélyíti a gyűlöletet, konkrét életveszélyt jelent nemcsak a zsidóságra, hanem mindenkire, akit a náci, nyilas ideológia szellemileg “zsidónak”, nemzetellenesnek bélyegez. Már a nyílt utcán megütnek demokratákat. Csurka náci színháza olyan légkört és olyan állapotokat teremthet, amelyben a demokraták csak rettegve léphetnek ki az utcára.

Az Unió első fasiszta államában februárban megnyitják az első náci, nyilas színházat. Ez arra utal, hogy a Fidesz úgy próbálja elejét venni a Jobbik nyilas hatalomátvételének, hogy ezt a fordulatot maga hajtja végre. Ha nem, akkor a Tarlós új náci színházában okosodó saját tábora fogja elkergetni. A liberálisok a náci színházat a sokszínűség egyik megnyilvánulásának tekinthetnék, ha a színházat demokratikus légkör venné körül. De a helyzet az, hogy jelenleg a liberális színházak jelentenek apró szigeteket az őket körülvevő náci miliőben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (50 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 64 szavazatból)
Hát ország..., 4.0 out of 5 based on 50 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(136)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

136 Reader’s Comments

  1. a vén parázna?2 kastélya is van.re meg dolgozz havi 48-ért…..közmunkában a maffiózó által..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  2. Admin!

    10 perce vacakolok, hogy zoli 101-es hsz-n túl lássak valamit.
    Vagy a péntek du-t látom vagy zoli szombat 11:31-es hsz-ét.

    Frissithetek, elmegyek az oldalról, vissza, az eredmény ua.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  3. Gyozo!
    Az nem a média baromkodása amit csinál, hanem
    jólfelfogott üzleti érdeke. Kiszolgálja a nép igényeit.
    Azzal tartja fent magát, amit megvesznek tőle, ez itt meg kapitalizmus, egyenlőre. Ha nem néznék annyian, nem lennének ilyen műsorok.
    Talán itt van köztünk a felfogásbeli különbség.
    OV hatalma is egy ebből a tőböl fakadó népigényre épült. Sajnos.
    A Csurka színházban meg akkor lennék dramaturg, ha te lennél a bonvivan,
    vagy a súgó. Remélem zenés darabok lesznek, és a királyi TV is közvetíti őket,
    nagy nézettség mellett.A Gyurcsány darabot megnézném azonnal,
    mert érdekel ki lesz a végén a gyilkos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  4. kezo
    A tojás és tyúk esetéről beszélsz. A média arra hivatkozik, a Magyar Zemberek pontosan azt a szemetet igénylik, amit nyomnak neki. Én meg, mint zember, nem találok mást a kasztniban, csak szemetet, ami miatt kissé felhergelem magamat. Szerencsére a sifonérban tartok néhány száz DVD-t.
    Nem vitatkozom azon, hogy mindentől függetlenül a nép (sőt a Nemzet) a Való Világot és a Gyepmester kerestetik szintű mocskot kedveli.
    A bonviváni ajánlatot köszönettel elfogadom. Művészetemet fejlett, már-már orbánbasii küldetéstudatommal kombinálva sokat tehetnék a Csurka & Haverja megfelelő nézettsége elérése érdekében.
    Nem kell ahhoz Pistinknek darabot iratnia, hogy rájövelljél, ki lészen Gyurcsány gyilkosa…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  5. gets, nem a hányinger a lényeg, hanem a DÁTUM! 2010.02.18 – közel KÉT HÓNAPPAL a választás előtt! Még lett volna idő legalább az értelmiségnek riadót fújni, és elmagyarázni a sok nem értelmesnek, hogy mi várható! Ehelyett az értelmiség előre önigazodott, önkorlátozott, önfelmentett, meg mindenféle önös dolgot csinált. EZ volt az értelmiség igazi árulása. Akkor most ne nyivákoljanak, hogy nem csak az országot teszik tönkre, hanem őket is. Miért, mi a francokat hittek? Egy ilyen EGYÉRTELMŰ szöveg után? Hogy de azért legalább a gazdaságot rendbe rakják és cukormázzal majd ehető lesz a fekália?
    EGYETLEN értelmiségit sem sajnálok, aki a saját meghurcolása előtt NEM HIVATKOZIK a választások előtti szövegére: forrás megjelöléssel! Mert egyébként csak azt a szart eszik, amit hagytak az ország torkába dönteni.
    ŐK megérdemlik! Egyedül mi vagyunk ártatlanok, akik EZEK ELLEN szavaztak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  6. topi mackó: “hát” a korábbi hozzászólások szöveget próbáltad már? Mert nekem simán müxik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  7. Gyozo!
    Van egy-két nagyon értelmes csatorna, nem magyar, de jó.
    A reklámok csehül mennek igaz, de szinkronizáltak a filmek.
    A tyúk meg a tojás esetének végeredménye a lényeg, az udvar tiszta szar.
    Remélem, a Hátorzság színház első bemutatója a Brecht gyerektől,
    az -Állitsátok meg Arturó Uit- lesz.Idézet belöle:
    “Ám túl korai, hogy örüljetek
    – Még termékeny az öl, honnan kijött”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  8. A Dörner-ügy háttere, brutális kenyérharc a Fidesz holdudvarban.

    http://hvg.hu/itthon/20111007_dorner_tarlos_eperjes#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_7

    Dörner-ügy : 9 fővárosi színigazgató tiltakozik Tarlósnál.

    http://www.mindennapi.hu/cikk/hirsor/dorner-ugy-kilenc-fovarosi-szinigazgato-tiltakozik-tarlosnal/2011-10-08/8244

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. Csurka végre megtalálta helyét ! Dörner seggébe bújva nagynak és erősnek érezheti magát .Világ életében csak egy bunkó , ok nélkül ugató kutya volt . Nem is vitte semmire , míg be nem köszöntött a nácik nyara . Most már nemsokára egyenruhában ugathat . De attól még bunkó marad . Dörner jó alattvalója lesz Viktornak . Egyértelmű hogy az ő utasítására nevezte ki Tarlós . Majd ha elvégezte a piszkos munkát , Tarlós is odajut szolgálataiért ahová való . A süllyesztőbe .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  10. Nyilt levél Tarlós Istvánnak 9 fővárosi színházigazgatóktól :

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=479270

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  11. Kedves Kata ! Köszi az infot ! Elolvastam , de egyáltalán nem vagyok optimista a választ illetően . Pontosabban nem is lesz válasz ! Tarlósnak ugyanis sosem lesz gerinc problémája , mivel neki ilyen nincs . a többi kretént már meg sem említem .Nem fog semmit sem változni a helyzet , ha mi magunk nem változtatunk rajta .
    Most kell nagyon összefognunk a Szolidaritással , hogy elérjük céljainkat . Ebben az egyetlenegy szervezetben van annyi spiritusz , hogy a tömegek támogatásával elérjük céljainkat , és megbuktassuk a kormány hatalmát .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. Idézett Csurkától, mely értelmi képességét, vagy annak óriási hiányát hivatott igazolni. Nem hosszú, egyetlen egy “szédítő” körmondat.
    “Ahhoz, hogy valamely társadalomnak lehessen egy vezérlő erkölcse, amit természetesen mindenki a maga módján alkalmaz a saját életében, áthágja és betartja, alakítja és rombolja, az szükséges, hogy legyen ennek a társadalomnak érvényes önmeghatározása”. Értik? Nem értik? Na, Csurka erről írjon bohózatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. alugy – ez maga a fasizmus alapvetése. Mely szerint KÖZPONTILAG kell meghatározni a társadalom minden vonatkozását, irtandó minden ettől való eltérés, el kell érni, hogy a felülről diktált legyen a társadalom által “önmeghatározásként” elismert vezérlő elv, amihez mindenki igazodik.
    A pásztor szempontjából az a “jó” nyáj, ahol a birkák nem bóklásznak a saját hülye fejük után, hanem azt hiszik, hogy arra akarnak menni, amerre terelik őket (legyen az a vágóhíd akár)
    Ezért kötelezik a gyerekeket 3 éves kortól ideológiai átnevelésre – és naiv az az olvtárs, aki egyik nap azt írta, hogy ő majd ellensúlyozza ezt otthon. A hitleri és a sztálini diktatúra is díjazta a gyerekeket, ha besúgták a szüleik más irányú szövegeit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  14. Vajon mire számított Tarlós, amikor botrányos döntését meghozta? Milyen reakciókat várt? Sajnos, olyanoktól nem kell tartania, amilyenekkel mondjuk berlini polgármesterként számolhatna: már aznap este betörnék az ablakát, és legkésőbb 48 órán belül takarodnia kellene posztjáról…

    Kultúrbotrány, hogy Tarlós még mindig főpolgármester. És ki is fogja tölteni az idejét – ilyen szar ország lettünk.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/10/08/Ujnyilas_szinhaz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. kekec, természetesen.

    Da akkor nem ment, most megy.

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. Megérkezett a válasz Tarlóstól a 9 szinházigazgató Nyilt levelére :
    http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=133815

    Tarlós István főpolgármester lezártnak tekinti “a fővárosi színházigazgatók kinevezése körül kialakult vitát” – mondta a fővárosi önkormányzat kommunikációs igazgatója az MTI-nek.
    Szűcs Somlyó Mária hozzátette, a városvezetés azt tartja elfogadhatatlannak, hogy a “legkisebb változás is ilyen agresszív hozzáállást vált ki a színházigazgatókból”.
    A kommunikációs igazgató arra a nyílt levélre reagált, amelyet kilenc fővárosi színházigazgató írt a főpolgármesternek.

    HM!!!!!!!!!!!
    ” A vitat lezárták ! …………………volt olyan ? tudtommal csak fura döntés volt.
    Még az sziniigazgatók az agresszivek ?
    Ezek mar tényleg minden szó értelmét átformálják ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  17. Nagyon szűken véve a dolgokat, ez a döntés lehet esetleg Tarlós bosszúja Orbán felé, hogy olyan szépen cserben hagyta. Valóban ott áll, mint Budapest főpolgármestere rongyos ingben, rongyos gatyában a kormány meg szarik segíteni rajta. Se pénz, se posztó, hát lett helyette egy ilyen színház, ami Tarlóstól egyáltalán nem áll távol. Kéne emlékezni rá, mikor egy nagy gyülekezet előtt, úgy köszönt, hogy “adjon az Isten szebb jövőt!” Kérem ez mindent megmagyaráz. Egy ici-pici reményünk még megmaradt, hogy feltehetőleg milliós nagyságrendben nem fogják ezt a színházat látogatni.ennél sokkal borzalmasabb és megengedhetetlenebb, mikor a média válik, hazáját, etnikumát elárulóvá, és sajnos ilyen is van, nem nehéz kitalálni mire gondolok konkrétan, hát biztos nem az Amerikaui Népszavára.Van olyan TV társaság, amely duplán árulóvá vált, nemcsak magyarságát, de azonbelül zsidóságát tekintve is. És én mint zsidó, magyar ember vindikálom magamnak a jogot, hogy egyelőre, még nem megnevezve az inkriminált intézetet, de leírom ezt teljes felelősséggel.A két dolog között az a külömbség, hogy még ez utóbbi Orbán médiájának -nyugodtan kijelenthetem- immár zászlós hajójaként szeli a média tengerének habjait, Csurkáék ezzel szemben még hajótöröttek, errea hajóra legfeljebb felkéreckedettek lehetnek. És ezt a médiát milliók nézik, látják. Ajánlanám Csurka figyelmébe, nézze csak bátran, mert dramaturgiailag lehet még bőven tatnulni egyes adásaiból. Hogy én most mért citáltam ide a médiát, egy antiszemita hitvány színház ügyének vitatása okán.? Megmondom!
    Addig, amíg a nagyon széleskörben, többek között zsidóságáról is ismert média, a liberális, demokrata elveire hivatkozva lepaktál a radikális jobboldallal, mely szárnyai alól bújt elő ez a szélsőséges fasitoid erő is, addig itt nagyon nehéz igazságot tenni, tanácsokat osztogatni. Én pusztán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy miközben megvetem, pláne a művészeti ágazatokon belül a politikát, ha szélsőséges, ha nem, akközben a média viszi a zászlót, lengeti magyarország lakossága fölött. Kérdem én kinek van nagyobb hatalma és ez által ki tud nagyobb rombolást véghezvinni az emberek tudatában, az emberi lelkekben? A kérdés költői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  18. Jade,
    a kérdés nem költői, hanem szónoki.
    Ennél fontosabb: nincs sok értelme zsidó szemmel nézni az eseményeket. Zsidó alig van Magyarországon, és nem is értem, mi az, hogy zsidó TV. (Igaz, én nem nézek TV-t.) Sokkal több kínai és cigány van, és persze a nép többsége egyszerűen magyar. Ezek messze nem mind fasiszták vagy nácik. A nép többsége még mindig nem tudja, mi készül, vagy ha tudja, tehetetlennek érzi magát. Az igaz, hogy az ország fertőzött, és kicsi az ellenállása.
    De azzal egyetértek, hogy Tarlós talán a legszélsőbb elemeket segíti a kormánnyal szemben. Tarlós zavaros ideológájú karrierista, de van esze, és ügyesen taktikázik. Most piktort zsarolja csurkával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. A Szegedi Szabadtérin jót röhögtem :-D A közismerten, mostanra egyetlenként létező magyar szocialista “fellegvár” város, ami ezeket mutatja be? Szegény Dörner, nagyot fog koppanni… Szegedre világsztárok járnak vendégszerepelni, nyugati színvonalú a rendezés, a színészgárda, és egész Európából járnak a rendezvényre. Amúgy meg közönség nélkül nehéz lesz színházat csinálni… Mert egyébként hogyan képzelik el a nagyközönség bevonzását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Ebbe az Új Színházba nem kell be csalogatni a közönséget , mert a szélső jobb szekértolói oda mennek ,,kultúrát ” fogyasztani , ahová a NAGY VEZÉR parancsolja . Mint a a szavazásnál . Az sem jelent majd problémát , ha nem lesz nyereséges a működése , majd megtámogatják egy kis közpénzzel . Az igazgató pedig természetesen kap majd jól hangzó díjakat . Mert mi kell egy jól működő diktatúrához ? Propaganda és terror . Mindkettő jelen van már nálunk .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  21. Hegedüs ex püspök urat kell kinevezni súgónak és kedves fiát menedzsmentnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  22. Sajnos kekecnek igaza van az értelmiséget illetően.
    .
    A magam részéről senkit nem sajnálok, aki nem ez ellen szavazott és harcolt minden erejével, képességei és lehetőségei szerint.
    .
    De már késő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. Hitler anyja újra terhes! Az apa Orbán Viktor! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  24. !!!a fidesz nácipárt!!!
    kormányzása mostantól alkotmányt sért!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Olvassátok el Gréczy Zsolt mai blogját ebben a témában. Ír egy” pár szót” Csurkáról is, amiről én nem tudtam. Aljas ócska gazember.
    Gréczy Zsolt mindig szuper.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  26. Talán ez is megszívlelendő számunkra.

    http://www.youtube.com/watch?v=PpHPXyL4cHg&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  27. Hát igen. A mi kis Hitlerkénknek szüksége van kis Göbbelszkékre, poropanda főnökökre akik alátamsztják és propagálják fasiszta diktatúrájának ideológiáját, a nacionalizmust, revansizmust és antszmitizmust. Hiába ha valakinek nincs önálló koncepciója akkor valahonnan kölcsön vesz.
    A hosszú kések éjszakája már megtörtént. Legfőbb politikai ellenfeleit sorra bebörtönözteti. A bal oldali ” szociál-liberalistáknak” kikiáltott értelmiségieket pedig csahos kutyáival üldözteti. Mig a határon belül gyemekek és nyugdijasok százezrei éheznek addig várható szavaztok reményében a határon túlra pocsékolja a hazai adófizetök pénzét és korábbi nyugdij befizetéseit. Bezzeg az iskolákra és kórházakra nincs pénz, de a diktatura propaganda gépezetének olajozására van. Hát ide sűlyedtünk? És a nép az istenadta nép tűri, hogy mint a barmot igába hajtsák a fejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Hát igen. A mi kis Hitlerkénknek szüksége van kis Göbbelszkékre, poropanda főnökökre akik alátamsztják és propagálják fasiszta diktatúrájának ideológiáját, a nacionalizmust, revansizmust és antszmitizmust. Hiába ha valakinek nincs önálló koncepciója akkor valahonnan kölcsön vesz.
    A hosszú kések éjszakája már megtörtént. Legfőbb politikai ellenfeleit sorra bebörtönözteti. A bal oldali ” szociál-liberalistáknak” kikiáltott értelmiségieket pedig csahos kutyáival üldözteti. Mig a határon belül gyemekek és nyugdijasok százezrei éheznek addig várható szavaztok reményében a határon túlra pocsékolja a hazai adófizetök pénzét és korábbi nyugdij befizetéseit. Bezzeg az iskolákra és kórházakra nincs pénz, de a diktatura propaganda gépezetének olajozására van. Hát ide sűlyedtünk? És a nép az istenadta nép tűri, hogy mint a barmot igába hajtsák a fejét.
    Moderátornak: Ez a hozzászolás még nem jelent meg. Téves az értesités.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Újra határhoz érkeztünk: ha ezt a döntést nem tudja a tiltakozó közvélemény visszavonatni, a magyar demokraták vagy belefulladnak a kétharmados hatalom teremtette bűzös mocsárba, vagy belső/külső emigrációba kényszerülnek.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2011/10/10/Tiltakozzunk/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. A médiákban a szokásos mellébeszélés folyik multikultúráról, demokráciáról, meg egyebekről. Pedig a probléma egyszerű. Dörner György nem adott be szakmai pályázatot, amit beadott abban szakma nem, csak politikai hitvallás volt A politika Tarlóson keresztül kinevezte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Így is lehet!!!!

    “Závada nem engedi, hogy Dörnerék játsszák darabjait –
    Závada Pál nem engedélyezi, hogy jelenleg futó darabját, a Bethlent játssza a Dörner György és Csurka István páros vezette Új Színház. Az író ezt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában mondta. Závada Pál azt is közölte, tavasszal lett volna egy premiere is a teátrumban, de ez is elmarad, mert nem engedi, hogy műveit egy ordas eszmék templomává vált teátrumban előadják.”

    http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=133889

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Meg fel lehet vásárolni a jegyeket – és nem menni el.
    Meg fel lehet állni és hátat fordítani a színpadnak – és kisétálni.
    Meg lehet minden előadás előtt tüntetni……
    Ők úgy érzik, hogy most végre gyújtottak a saját kultúrájuknak egy gyertyát.
    Én meg úgy tudom, hogy a világháborúkban a mesterlövészek kifejezetten vadásztak a gyufát gyújtókra. Itt nem kell őket keresgélni – egy helyen megtalálhatók lesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. A partizánok felrobbantották 1944-ben a nyilasok nagygyűlését a Városi Színházban (csecsemőknek: ma Erkel Színház). Nincs olyan messze az Új Színháztól, és talán van még néhány partizán…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. A közönségszervezés igen egyszerű. Dr. Orbán Viktor ajánlja legyen kedves a Magyar Zembereknek a színházat, mint anno a Magyar Nemzet c. már kormánypárti nyomtatvánnyá előlépett szennylapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Az ÚJ SZÍNHÁZ új neve: “PFÚJ SZÍNHÁZ!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. a Fenti CSURKA foto,vajon miert emlekeztet engem erosen Hermann Goring- -re,a Reichstag Miniszterere!?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos