Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Demokratikus Charta őrséget áll 2011. szeptember 30. péntek 18:42 Forrás: charta.info.hu

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Demokratikus Charta őrséget áll

Budapest – A Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt tiltakozó petíció több kezdeményezője felhívással fordult aláíróihoz, támogatókhoz és minden demokratához: „Álljunk őrséget Gyurcsány kihallgatása alatt!” Az őrségre szükség lehet, mert elvileg nem kizárt, hogy a gyanúsítotti kihallgatás után Gyurcsány Ferencet azonnal helyben őrizetbe veszik. Ez csak Orbán Viktor személyes döntésén múlik. Mit tesz ekkor az “őrség”?

Hétfőn, október 3-án 13 órakor a főügyészségen elkezdődik a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás, ami miatt együtt felemeltük a szavunkat. Ezért azt kérjük minden demokratától, hogy – amennyiben erre módja van – jöjjön október 3-án 12.30 órára a Központi Nyomozó Főügyészség (1066 Budapest VI., Zichy J. u. 14. ) elé, és alkossunk együtt néma őrséget a jogállam, a demokrácia védelmében. Tüntetésünk békés, de elszánt lesz. Mindaddig állunk majd némán a főügyészség kapuja előtt, amíg Gyurcsány Ferenc kihallgatása zajlik az ügyészség falai között – áll a felhívásban.

Bauer Tamás, Debreczeni József, Donáth László, Eörsi László, Iványi Gábor, Kerék-Bárczy Szabolcs, Niedermüller Péter, Radnóti Sándor, Ripp Zoltán.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 41 szavazatból)
A Demokratikus Charta őrséget áll, 4.9 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. z2006-ban szomszédom fiát aki tőrzsszurkoló egy patinás labdarugó klubnál 30000ft felajánlásával csalták a spontán zavargásokra .Mikor megkérdezte mi lessz a rendőrségi kővetkezménye ,aválasz majd felmenttetűnk. Nem válalta az óta nem szeretik annyira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

De mi lesz szegény Schmitt Pállal? 2011. szeptember 23. péntek

Amiért nem ment el Gyurcsány a frakcióülésre 2011. szeptember 22. csütörtök

Úgy döntött a frakció, hogy nem dönt 2011. szeptember 22. csütörtök

Gyurcsány: a rombolás miniszterelnökének mennie kell! 2011. szeptember 22. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos