Ronai and Ronai
AMERIKAI

A mentelmi bizottság esete Gyurcsány Ferenccel 2011. szeptember 6. kedd 17:31 | AN Forrás: facebook, [origo]

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A mentelmi bizottság esete Gyurcsány Ferenccel

Budapest – Gyurcsány Ferenc nyilvánosságra hozta a facebookon a mentelmi bizottság elnökének, Rubovszky Györgynek írt levelét, melyben megindokolja, hogy miért nem vesz részt ügyének mai tárgyalásán. A bizottság ma úgy döntött, hogy a volt miniszterelnök mentelmi jogának felfüggesztését javasolja a parlamentnek.

A volt miniszterelnök előzményként említi a levélben, hogy 2011 áprilisában a legfőbb ügyész kérte a bizottságtól mentelmi joga felfüggesztését, mivel a vádhatóság hivatali visszaéléssel akarja őt meggyanúsítani. Polt Péter indoka, hogy a volt miniszterelnök ebbéli minőségében 2008 májusában hivatalosan találkozott a sukorói beruházás befektetőivel, és a találkozó végén a beruházás támogatásáról biztosította őket.

A mentelmi bizottság a legfőbb ügyész kérését akkor még nem találta megalapozottnak és hat különböző iratcsomag megküldését kérte, amelyből Polt a bizottság ismételt kérésére is csak egyet, az ingatlancsere érvénytelenítése tárgyában folyó polgári per tárgyalási jegyzőkönyveit továbbította. Gyurcsány Ferenc korábban betekintést nyerhetett az ügyére vonatkozó, Polt Péter által megküldött anyagokba.

A tárgyalási jegyzőkönyvek tanúsága szerint az eljáró polgári bíróság tucatnyi tanút hallgatott meg, hosszasan faggatva őket. A tanúk egybehangzó állítása bizonyítja, hogy azon a bizonyos miniszterelnöki találkozón semmilyen döntés nem született. A miniszterelnök kérdésére, hogy jogszerű lehet-e a földcsere, és lehet-e koncessziót kiírni egy kaszinó üzemeltetésére, a jelenlévő kormányzati szereplők igennel válaszoltak, és az illetékes minisztériumok képviselői is az ország szempontjából rendkívül kedvezőnek ítélték a több milliárd dollár értékű, 2500 embert munkához juttató beruházást, ezért természetszerű, hogy a miniszterelnök is örömét fejezte ki a beruházás megvalósítását illetően. „Senki nem állítja, hogy a találkozót követően akár egyetlen alkalommal tájékoztatást kértem volna az ügyről, vagy bármilyen módon sürgettem volna a döntést, vagy bárkit kértem volna annak támogatására” – írja Gyurcsány Ferenc.

A volt kormányfő nem érti, hogy ha a mentelmi bizottság hónapokon keresztül megalapozatlannak tartotta Polt Péter beadványát, és ezért elutasította a mentelmi ügy tárgyalását, akkor most miért történt ez a pálfordulás. „Nehéz nem arra gondolni, hogy vagy tavasszal játszottak előre kifundált színjátékot, vagy mostanra Önöknek – és sajnálattal teszem ide, Önnek személyesen is – elfogyott az emberi, szakmai, politikai ereje, hogy kitartsanak eredeti álláspontjuk mellett. Bármi is az igazság, ez a hátraarc nem egyszerűen érthetetlen, de egyenesen szégyenteljes. De ez legyen az Önök gondja” – áll a volt kormányfő levelében, amelyet Rubovszky Györgynek, a mentelmi bizottság elnökének címzett. Emlékeztet arra is Gyurcsány Ferenc, hogy „a Fidesz-frakció egy tagja pár hete nyilvánosan közölte, hogy ki kívánnak adni az ügyészségnek. Én nem várok mást sem tőlük, sem Önöktől. Eszem ágába sincs azt kérni, hogy hadd bújhassak mentelmi jogom mögé, sőt, kívánom, hogy az eljárás során politikai és ügyészi vádlóim szemébe nézve magam vádolhassam őket, Önöket tisztességtelenséggel, ármánnyal, emberi, szakmai, politikai bűnök elkövetésével.”

„Ha egy Magyarországnak rendkívül kedvező nagyberuházás kormányfői támogatása, annak hivatalos és nyilvános kifejezése bűn, akkor én számtalanszor elkövettem ezt a bűnt. Akkor nem egy rendben, hanem többször is visszaéltem hatalmammal. Kétségtelen, az Önök pártszövetségében vannak olyanok, akik azt tekintik erénynek, ha valaki elüldöz egy befektetőt, mint ahogy az pár éve Gyöngyösön megtörtént. És nyilván az is a haza érdekét szolgálja, ha az Önök által bevezetett hajmeresztő chips-adó hallatán beruházók mennek el az országból. Én nem így gondolkodom, nem így kormányoztam” – jelenti ki Gyurcsány Ferenc, majd jelzi, hogy mindezek alapján nincs sok megbeszélni valója a bizottság tagjaival, az ülésre szóló meghívást köszöni, de azzal élni nem kíván.

Gyurcsány részvétele nélkül a mentelmi bizottság mai ülésén megtárgyalta a mentelmi ügyet és javasolja a volt miniszterelnök mentelmi jogának felfüggesztését a Sukoró-ügy miatt. A bizottság 6–2 arányban tette meg javaslatát, vagyis a kormánypárti képviselők mellett igennel szavazott a Jobbik és az LMP képviselője is.

Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke a zárt ülés után elmondta: szerdán elkészítik az előterjesztést, így a házbizottság már csütörtökön dönthet arról, hogy az első őszi ülésnapon, vagyis jövő hét hétfőn napirendre veszi-e a mentelmi ügyet.

Rubovszky György bizottsági elnök az ülés után nyilatkozik a sajtónak. Fotó: MTI Beliczay László

Szabó Gábor jobbikos képviselő szerint felesleges volt négy hónapot várni a döntésre, mert a testület már májusban is birtokában volt minden információnak, amely szükséges a döntéshez. Az ügyészség főleg a kaszinóberuházás ügyében zajló polgári per iratait küldte meg a bizottságnak

Szilágyi Péter, az LMP képviselője szerint pártja azért tett feljelentést a sukorói ügyben, hogy az igazságszolgáltatás járjon el, derüljön ki, hogy valójában mi történt, de nem kívánja megelőlegezni az ítéletet. Simon Gábor, a mentelmi bizottság szocialista alelnöke az ülés utána azt mondta, ő és képviselőtársa, Göndör István nemmel szavaztak, mert úgy látják, “az ügyészségi indítványt a politika íratta”. Simon szerint az iratokban sem konkrét, sem közvetett bizonyíték nincs, ami megalapozná a Gyurcsány Ferenc elleni eljárást. Az eljárás alapja továbbra is Gyurcsány Ferenc részvételével lezajlott országházi megbeszélés, ahol az akkori miniszterelnök támogatásáról biztosította a kaszinóberuházást tervező befektetőket.

A  parlament akár már az őszi ülésszak első napján, szeptember 12-én dönthet Gyurcsány Ferenc mentelmi jogáról a jelenlévő képviselők kétharmados többségével.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 9 szavazatból)
A mentelmi bizottság esete Gyurcsány Ferenccel, 1.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Próbálták volna nem kiadni. Akkor mit csináltak volna a kész ítélettel?
    Az oly annyira a jogállamiság oldalán álló LMP miért nem tesz feljelentést a kizsarolt manyup pénzek, a közbeszerzés mellőzésével megkötött ügyvédi szerződések, autóbeszerzések, a jogtalanul felvett dupla képviselői tiszteletdíjak stb miatt. Ilyen nyilvánosan nem kéne a csuti valagánál türemkedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (57 szavazatból)
  2. Mi történt, hogy nem már tegnap (Orbán napjára) hozták meg a döntést? Nem úgy volt, hogy ez lesz a névnapi ajándéka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  3. Azért szerencse, hogy véletlenül nem a kész ítéletet olvasták fel :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  4. Kedves Bartus László,
    a blog rovat tele van reklámhulladékkal, érdemes lenne kitakarítani.
    Egyáltalán, hogy kerül az a szemét oda? Rendben van a site biztonsága?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (14 szavazatból)
  5. bamba
    2011. szeptember 6. kedd
    18:14
    Ezek nem reklámok szerintem, hanem nyitott bloghelyek, amelyekre lehet betelepedni a jó tollú jelentkezőknek, mint gonoszka, szendam, vagy kekec, …
    A rendszergazda elrejtheti a lehetőségeket – ez is igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Figyu!!!!!!!!!
    Én remélem kiadják.
    Alig várom a tárgyalást, hogy mekkora szart fog Gyurcsány a nyakukba borítani..
    na azt elképzelni sem merem. De nagyon várom szeretett vezetőnk újabb fiaskóját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  7. Az ellenség klaviatúrája ide is betette a lábát.
    A Nagy (csuti) Testvér minuszol(tat). Lehet, hogy ezét is fizetnek egy “komment szolgát”, esetleg többet (három műszak)? Hát bizony az igazság fáj. Na ezért nem alkalmazza szövegeiben, igéreteiben ezt a nemzetmegvezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  8. en nem tudom, en soha nem olvastam jobboldali sajtoorganumot, pedig talan hasznos lehetne, ahhoz, hogy az ember kepben legyen…..soha nem volt igenyem ra es ez a minuszolgatas is nagyon gyerekesnek tunik, pont olyan, mint orban maga, ha nem ugy mennek a dolgok, ahogy kepzelte, megsertodik es bosszut all, visszavag, minuszolgat, feljelent…..szerintem ez nem normalis felnott megnyilvanulas! akinek nem tetszenek az itteni velemenyek, azok ne jarjanak ide!
    ennyire egyszeru!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  9. Ez az öregember úgy fog még meghalni is, hogy nem lesz nyugovása, emiatt a becstelenség miatt.
    Nem gondolkodnak ezek? Gyurcsány több vádpontot fog felsorolni ellenük, mint ők Gyurcsány ellen!
    A 8 Kan, vagyis az Irigy Hónaljmirigy csinálhat ebből a bumerángból ami lesz,egy egész estét betöltő műsort.Örömmel látnám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  10. Attól tartok, hogy a tárgyalás is zárt lesz. Titkosítva 80 évre. Az ítéletet, meg az indoklást sötét szobában, zárt borítékban, 80 év múlva az elolvasás előtt elégetve lehet majd megismerni. Lehet hogy azt már nem érem meg, pedig szívesen lennék 145 éves.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  11. Nem akarom bővíteni a lényeg benne van ebben az idézetben.

    “Orbán gazemberként vonul a történelembe”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  12. Nem lepődnék meg, ha “kiderülne”Gyurcsány bűnössége, egy (vagy ha szükséges, több) új tanú vallomásával.
    Ez sem kerülne többe, mint megfizetni egy “sportembert”, hogy brutálisan rúgja fejbe Bajnai Gordont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  13. gets, minta a “nem reklámokból”:
    replicarolexwatches
    whatismineralmakeup’s blog
    copytaxreturn
    onlinephdineducation’s Blog
    reversemortgages’ Blog
    privatejets’s blog
    privatejetcharterprices’s blog
    vigrxplus’s blog

    Remek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. :D
    A rendszergazda fantáziáját nem ismerem. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Miért, miért…mert Orbán Viktor így akarta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Gyurcsány is arra készűl, hogy mint Dimitrov, fejükre olvassa a bűneiket.
    Téved. LS és én is ugyanazt gondoljuk.

    “Dimitrovot, a kommunista párt vezetőjét a bíróság felmentette”
    Alig várom a tárgyalást, hogy mekkora szart fog Gyurcsány a nyakukba borítani..
    Nem lesz semmi, ami felkelti a nép figyelmét. Sajnos.
    De, lehet tüntetni a bíróság elött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  17. Én azt gondolom, hogy a mentelmi bizottság eddig is csak a vezér utasítására húzta az időt. Orbán valószínűleg jóval később akarta színre vinni a Gyurcsány-cirkuszt. Most azonban kényszerhelyzetbe került: beszart a halott, vagyis a Matolcsy-féle szélhámozás egyértelműen befuccsolt. Ezért kínjában 19-re lapot kért, és abban reménykedik, hogy Gyurcsány meghurcolásának árnyékában gyorsan lenyomja a zemberek torkán a brutális megszorításokat. Ismerve a honi körülményeket és a Fidesz által 8 éven át módszeresen lebutított társadalom általános szellemi színvonalát, a trükk nem teljesen esélytelen. Bár a műsor csak korlátozottan lesz eljátszható: elmarad a láncon vezetés, egyelőre per sem lesz, csak vegzálás. Azért nem annyira hülyék, hogy ne tudnák, hogy milyen nemzetközi figyelem kíséri majd az előadást. A vádak nem állnak meg (maga Orbán ostora, Polt úr (?) is dadogott már erről), de nem is ez a lényeg, hanem a figyelem elterelése. Ami – ahogy már említettem – akár sikerülhet is nekik. Mert ha nem – nos, akkor Isten legyen irgalmas Orbánhoz és társaihoz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  18. “Szilágyi Péter, az LMP képviselője szerint pártja azért tett feljelentést a sukorói ügyben, hogy az igazságszolgáltatás járjon el, derüljön ki, hogy valójában mi történt, de nem kívánja megelőlegezni az ítéletet.”

    Szilágyi úr nyilván érzi annak a szarnak a bűzét, amibe pártja – a fóbiabeteg Schiffer miatt – nyakig belemászott. Kívánom nekik, hogy soha ne tudják lemosni magukról.

    Hogy annyi gerinc nincs bennük, mint egy földi gilisztában, az nyilvánvaló. Álságos dumájuk semmivel nem különbözik a Fideszétől.

    Tetű banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  19. Az emberek nagy többsége már magasról tesz a Gyurcsány féle ingyencirkuszra. Legalábbis, jártamban-keltemben ezt tapasztalom, itt most nem a hír tv,és egyéb agymosó gépezetek által teljesen elhülyített, már csak elektrosokkal kezelhető,1-2 százezer idiótára gondolok. Az emberek már félnek, a fidesz várható intézkedéseitől,még nem tudják konkrétan, hogy mi jöhet még, mely társadalmi csoport következik.De félnek. Akik pedig itt minuszolgatnak azok a délutános, és ,éjszakás alaptörvény asztal őrök,akik unatkoznak a hivatalokban, azon kívül, pedig hetek óta szünetel gusztustalan csintalan betelefonálós műsora, lehet hogy ők is itt bolyonganak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  20. Érdekes képzettársítás: a “minuszolókról” a klasszikus Beatles-film, a Sárga tengeralattjáró kissé agresszív figurái, a Kék Manók jutottak eszembe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Nekem is ez a Dimitrov-párhuzam járt az eszembem :)
    Ráb..ik majd a FideSS-csürhe, mint ‘40-ben az egerek :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Az OVis tajtékzik már a Gyurcsány nevétől is. Most meg a Feri tett rá egy lapáttal, azzal, hogy belemondta a TV-be, hogy az OVis gazemberként kerül be a történelembe. Szerintem innen kezdve az OVist végképp nem érdekli mit ugatnak az EU-ból! Végtelen elborultságában habzó szájjal adta ki Poltnak, meg minden érintettnek, hogy kinyírja őket, ha nem csukják le Gyurcsányt. Elsőként az lesz, hogy 12-én a 2/3 kiadja Ferit, még aznap éjjel beviszik és 5 napig azt se tudjuk majd él e. Aztán majd láncon viszik ide-oda, lesz bíró, aki előzetesbe teszi és utána évekig húzzák-vonják, mint pl. az MSZp-seket. Az ügyvédjét meg, ha nagyon kekeckedik, valamilyen kreált indokkal kicsinálják, közben az OVis majd álszent pofával nyilatkozza , hogy kérem ez az igazságszolgáltatásra tartozik, majd a független bíróság ítélkezik. A nemzetközi tiltakozásra ugyanezt mondja és közli, hogy nem szólhat bele az ország dolgaiba senki! Mi meg tovább dünnyögünk , ki a kocsmában, ki itt, holott ott kéne verekednünk a börtön előtt! De nem fogunk, és hogy miért is nem? Ha valaki még nem tudná, akkor lásd: Kertészt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  23. Vicsi, az emberek többségét bizonyára nem érdekli Gyurcsány sorsa, de nem is várjuk el tőlük. 1848-ban és 1956-ban is az emberek többsége otthon maradt. De volt egy kisebbség, aki meg nem.

    Ha a Rajk-per, a Rákos-i és Kádár korszakok kisebb-nagyobb koncepciós perei, a Nagy Imre-per országában az embereket ez hidegen hagyja, az egyébként csak Kertész igazságát bizonyítja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  24. @neroka: tényleg nem vigasztalni akarlak, de az általad felvázolt forgatókönyv nem valószínű! Egyrészt, Gyurcsány nem egy egyszerű, “mezei” MSZP-s, hanem az ország első embere volt nem is olyan régen. Az ő ügyét a nemzetközi közvélemény elénk érdeklődése kíséri, és ügyvédei ( nem egy lesz, hanem legalább 6-8) a szakma legkiválóbb művelői közül kerülnek ki, akik már jó ideje “felkészülésben vannak”. Egyelőre nincs szó arról, hogy Gyurcsányt megvádolják, a jelenlegi helyzetben csupán gyanúsítják. Az őrizetbevételt semmi nem indokolja: szökés veszélye, összebeszélés lehetősége nem áll fenn. Azt még talán ez a miniszterelnöknek látszó amorf sejthalmaz is felfogja, mit kockáztat a nagyon valószínű fiaskóval, hogy t.i. a gyanúsítás nem áll meg. Fenntartom, hogy az egész csak cirkusz és figyelemelterelő manőver, bár a csuti bolond valószínűleg szeretné kiélni torz vágyait, de maga is tudja, hogy erre nincs esélye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Onserver, ez a “torz vágyak” előhívták ezt az emléket! Azért Fabius/Varánusz se semmi!
    http://varanus.blog.hu/2011/08/01/a_fulkeforradalom_martirja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. bocs Observer – de ez se semmi:
    http://kepzeltriposzt.blog.hu/2011/07/29/huszarvagas_1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Csak szólok, hogy ha Gyurcsánnyal valami történik, a 2/3-ot a feldühödött ballibsi zsidó értelmiségi elit nyugger rezidens tűzoltó pedagógus lincselő csürhe beletolja a Dunába, mint amikor a szart kislagozzák a disznóólból

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Mintha Ukrajnában lennénk, vagy Mugabe Zimbabwejában….. (a gyengébbek, mint pl. a Professzorok Batthyányi Körének tagjai kedvéért: Timosenkó volt miniszterelnököt az Ukrán leváltója börtönbe csukatta és ezzel a művelt világ elhatárolódik, mint pl. Mugabe-től is, akit a Vatikánon kívül sehol sem fogadják, sehol sem fognak vele kezet – “Mugabe at the Vatican: Dictator beats EU travel ban”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Ilyen jellemtelen sz@r banda az lmp is.A jobbik szintén!Pénzért mindenre képesek!Ma a parlamentben csak egy ellenzéki párt van, és az az MSZP! Lehet latolgatni, milyen lesz a következő választás, ha addig el nem söprik ezt korrupt rablóbandát az lmp-vel és a jobbikkal együtt!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. T. Observer! Isten ne legyen irgalmas! “Ezekkel” csak annyira, amennyire “ezek” velünk szemben irgalmasak!!!Aljas szemét banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. Ha valakinek a “politikai történések” ellenére még dimitrovi illúziói lennének, olvasssa el gyorsan Sütő András élvezetesen megírt drámáját Kohlhaas Mihályról.
    Címe: Egy lócsiszár virágvasárnapja (Filmen is látható, színházban is játszották)
    .
    Rövid ismertetés:
    http://mek.oszk.hu/02200/02227/html/04/476.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Orbánnak Gyurcsány “elszámoltatásával” több célja is van:
    - a szélsőjobb igényeinek kielégítése. Nézzétek néha az ECHO TV Kibeszélő c. műsorát. Oda véleményem szerint írni-ilvasni nem tudó, de vérszagot igénylö és érző emberek követelik állandóan az elszámoltatást, vagyonelkobzást. És ehhez a műsorvezetők: Vámos, Kubinyi még biztatják is őket
    - Orbán legalább ezt az egy választási ígéretét be akarja tartani, ha már a többi saját bevallása szerint is hazudság volt, mint az most az amerikai nagykövet jelentéséből megtudtuk és őfelsége nem is tagadja.
    - Fontos, hogy összel ne a gazdasági helyzettel foglalkozzanak az emberek hanem szájtátva nézzék a TV-ben Gyurcsány meghurcolását. Így kevésbbé veszik észre hogy a gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek lesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Remélem rövidesen a fagyi visszanyal…….., bár a diagnosztizált elmebetegség – még ha 2/3-os miniszterelnök is az illető – mentő körülmény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Ez a Rubovszky egy megtört öregembernek tűnik a fotón.
    Hja a politika malmai…azok kérem őrölnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Dimitrov röhög a mauzóleumában és azt kiáltja: nincs új a nap alatt !!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Ha esetleg “tárgyalás” lesz,akkor Gyurcsány véleményét titkosítják és Szíjjártó szösszeneteit ránk nyomja a “”közszolgálati”" tv…
    Gondolom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. nerokának igaza van. A csutikiskondást nem érdekli a nemzetközi vélemény, ő itthon akar megfelelni a bandájának, ezért megmutatja a mezei fülkeforradalmároknak, hogy ezen a szemétdombon ő a kakas.Elég lesz az embereknek egyszer látni Gyurcsány Ferencet rabláncon vezetve, és nagyon sokan elhiszik, hogy a szocik loptak csaltak, hazudtak vele az élen.Minden nyomorúságukért ő(k) a hibás (ak.) A cél: lejáratni,tönkretenni, megsemmisíteni!
    Abban csak reménykedem, hogy tényleg a Dunába toljuk a csutit a 2/3 val együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Szomorú, hogy a Kedves Vezető 2014-ig tartó legfontosabb programja Gyurcsány meghurcolása! Nem számít, hogy ártatlan, majd az új bírók között lesz valaki aki felolvassa az Orbán által előre megírt ítéletet. E nagy elfoglaltság miatt persze, hogy nem ér rá az ország dolgaival foglalkozni. Az orbánimádók megkapják a cirkuszt, kenyérből meg egyre kisebb szelet jut majd mindenkinek. Szórakozz magyar,ne enni akarjál!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Orbán akkor fogja Gyurcsányt bilincsben elvezettetni, amikor a gazdaságpolitikájának csődje széles körben nyilvánvalóvá válik.
    .
    Ezzel az akcióval elvonja az emberek figyelmét a bajokról, és újra meg tudja erősíteni támogatottságát.
    .
    Elindulhat a mocskos színjáték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. “Elindulhat a mocskos színjáték.”
    Az már 1998-ban elindult és országossá vált. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. A magát ellenzéknek nevező lmp, (csak kisbetűvel), szégyellje magát,bár abszolut látható volt megalakulásuktól kezdve ,hogy ők fideszes-fiókák. Igy milyen ellenzéki össszefogásról álmodozunk?
    A tűz közelébe akartak kerülni, a kondérból nekik is juson pár adag.!
    .Szégyen ,hogy ,Ady véleménye még most is ül “moslék ország” maradtunk, vagyunk.
    Nagyon el vagyok keseredve.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Napba Öltözött Asszonyunk, Mennybe Felvett Boldogasszony Szent Nevének Napját hogyan merik ily galád programmal meggyalázni? Eme szent napon egész nap térdepölni kellene, meg gyónni, áldozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Az embereket nem lehet ilyen mondvacsinált cirkusszal, amit Gyurcsány Ferencel művelnek elterelni a figyelmet. Az nem kétséges, hogy gazdaságpolitikájuk megbukott, nagy sebességgel rohanunk a szakadékba! Már nincs olyan réteg, akit magára ne haragított volna Orbán és sleppje.
    Az emberi agy nem compjuter, hogy törli a másfél éve folyó disznóságokat. Én még emlékszem orbán első királykodása idején a sok száz milliárdos lenyúlásaira. Ő milyen büntetést kapott mindezért????? Semmit, vagyis vádalkut kötöttek vele, amit 80 évre titkosítottak. Után pedig arra hivatkoztak, hogy elavult. Ő a lenyúlás zsonglőrje! Most ott folytassa ahol abbahagyta. Közben a birkákat eteti a baromságokkal. Hivatkozik állandóan az államadósság csökkentésére. Miért talán a baloldali kormány nem fizette?! Dehogynem! Püffögtethetnek bármit, hazugsággal leplezik a hozzánemértésüket. Ez van. Ezeket valóban a dunába kell szorítani! Kétkezű rablók, maffiózó az egész banda! Szégyellem, hogy magyar vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Százmilliárdot veszíthet a magyar állam 2013. november 16. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos