34 éven át folytatott szexuális kapcsolatot saját lányával 2011. szeptember 14. szerda 13:42 | AN

Share
34 éven át folytatott szexuális kapcsolatot saját lányával

Nürnberg – A német kriminalisztika egyik legmegrázóbb története vált publikussá a napokban. Egy 69 éves férfi 34 éven át tartotta fogságban lányát, akitől három unokája született.

A most 46 éves hölgyet apja először 12 éves korában kényszerítette szexre. Az azóta eltelt három évtized során a vád szerint a férfi további 497 alkalommal közösült lányával, akit ez idő alatt gyakorlatilag fogságban tartott. A jogosítvány megszerzése után ugyanis a férfi mindenhová elkísérte lányát, nehogy az szökni tudjon.

A vérfertőző kapcsolatból három gyermek született, mindegyikük fogyatékosan, kettő közülük már nem él. A bűnesettel foglalkozó főügyész a német Bild bulvárlapnak elmondta, nehéz elképzelni, mivel tudott az apa akkora hatását gyakorolni lányára, hogy a hölgy ilyen hosszú időn át tűrte a megaláztatásokat.

A családi tragédiának végül az vetett véget, hogy a 46 esztendős hölgy az egyik gyermekének halála után felkeresett egy orvost, akinek a feleségét megzsarolta. A nőt ezért próbaidőre bocsátották, melynek során a felügyeletével megbízott személynek végül mindent elmondott.

A 497 rendbeli nemi erőszakkal gyanúsított apa március óta ül előzetes letartóztatásban, következő tárgyalása a tanúk és a szakértők meghallgatásával folytatódik. A Bildnek nyilatkozó főügyész elmondta, korábban a férfi felesége is a látókörükbe került, ám az ő bűnei, ha voltak egyáltalán az eset kapcsán, már elévültek.

Címkék:,

5 Reader’s Comments

 1. Az elkövető további életét már a börtönszex határozza meg, és ha szerencséje van a leánya néha meglátogatja.

 2. Tisztelettel megjegyzem, elképzelhető, hogy az egész család gyagya, bár így is borzalmas.
  Szörnyű gondolataim támadnak, utálom is magam érte.
  Minden esetre a szexhez – emlékeim szerint általában – két fél beleegyezése kell, főleg, ha 497 alkalommal történik (kb. 25 naponként).
  Kérdés: ki volt a jegyzetíró?

 3. Nyuszika sírva megy az erdőben, kérdezi a farkas, miért sírsz nyuszika?
  Mert a medve megerőszakolt tegnapelőtt, meg tegnap.
  Na ne sírj, most hova mész?
  A medvéhez.

 4. Vendégségben: – Kedves szomszéd, vegyen még egy kis süteményt! – Á, nem, köszönöm, már kettőt is megettem. – Volt az négy is, de ki számolja?… Hogy jött ki a 497? Ki számolta?…ez tök beteg…

 5. Az emberek még annál is különösebbek , mint azt mi egyáltalán elképzelni tudnánk ………./ Valmi híresember mondása , most nemjuteszembe a neve./

Kapcsolódó cikkek

Bocskai Döni mert nagyot álmodni 2014. március 6. csütörtök

Elveszi a nevelőszülőktől a gyerekeket a kormány 2013. szeptember 12. csütörtök


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS kanadaihirlap
Videók

Blogok