Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elveszi a nevelőszülőktől a gyerekeket a kormány 2013. szeptember 12. csütörtök 20:06 Forrás: MSZP Országos Központ

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elveszi a nevelőszülőktől a gyerekeket a kormány

Budapest, Orbanisztán – Orbán Viktornak és kormánynak nevezett bandájának nagyon messzire gurult most a gyógyszere. Legújabb elmebetegségük, hogy a nem főállású nevelőszülőktől elveszik a gyerekeket.

Teszi ezt azzal az agyament jogszabály-módosítással, hogy minden nem főállású nevelőszülőnek (újabb) tanfolyamot kell elvégeznie ahhoz, hogy magánál tarthassa az (akár hosszú évek óta) nevelt gyermekét. Csak arra nem gondolt a fideszes agytröszt, hogy a tanfolyam elvégzésére megfelelő számú helyet biztosítson: 5200 nevelőszülőnek kellene egy 1600 főre tervezett tanfolyamon részt vennie. Aki nem teszi, attól elvehetik a gyermeket. Orbán nagytudású kormánya így 3200 szülőtől ragadhatja el a gyermeket.

A magát családbarátnak hazudó Orbán-kabinet célja a gyerekek elszakítása a szülőktől. Mert nemcsak a nevelőszülőktől venné el a gyerekeket, de a kötelező délutáni iskolával minden gyermeket elválaszt a családjától.

Az átgondolatlanság és a társadalmi folyamatok ismeretének totális hiánya messziről süt a Fidesz minden döntéséről. Persze ha direkt ez a cél, akkor elérik, hogy Magyarországot a sötét középkor legmélyebb bugyraiba taszítsák.

Azért kell eltakarítani az orbáni sötétséget, hogy újra világosság legyen az országban, hogy a szülőknek ne kelljen rettegnie a Fidesz őrültebbnél őrültebb ötleteitől, hogy a gyermekek a családjukkal maradhassanak… és hogy az ész és a szeretet diadalmaskodjon az agyatlan vakbuzgó embertelenség felett!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (119 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +126 ( 158 szavazatból)
Elveszi a nevelőszülőktől a gyerekeket a kormány, 4.7 out of 5 based on 119 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. Eldrad, a gondolatod rémes, és ha belegondolok, hogy orbán minden tette hatalmi és anyagi elönyt biztosított neki, akkor ebben is valahol benne kell legyen mindkettü.
    -
    Azt hittem, csak a totális kontroll miatt csinálja – de nagyon lehet, hogy a rémes gondolatod igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. orbán elmeállapota:
    :
    Véleményem szerint is komoly pszichikai zavarai vannak. És: a pszichikai zavarai nem akadályozzák abban, hogy jól müködö agyával gondosan megtervezett forgatókönyvek szerint végrehajtsa azt, amit gonosz lelke diktál. Nagyon is tisztában van azzal, mekkora szenvedést okoz sok embernek, söt szerintem élvezi mások kiszolgáltatottságát.
    -
    Nehogy már az legyen, ha egyszer (ez egy álom a részemröl) bíróság elé kerül, elmebaj miatt felmentsék…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  3. ekki, –
    -
    a honlap nagy valószínüséggel: http://www.sosinet.hu/menu/impresszum/
    -
    Sajnos, az t a tudósítást már láttam fenn, de írtam nekik. Majd jelentkezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. zsuzsenkám 2013. szeptember 14. szombat 09:59
    .
    Hogy felmentik vagy sem az nem az elmebajén fog múlni hanem a bíróságon.
    De mindenképpen ott a helye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Amit a magyar kormány és az egyház sem tud sem lenyelni, sem kiköpni;
    Ferenc pápa a homoszexualitásról:
    “Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt?”
    -
    A Népszavában olvastam ezt a véleményt: Egyház a zebránál
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=220025&database_id=677045&forum_forbidden=0&lstresults=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  6. Ha ez nekünk nem tetszik, akkor jövőre akár tehetünk is ellene! Sajnos nem úgy néz ki a dolog, mert megint csak a hatalom és a megszerezhető pozíció a legfontosabb politikusaink számára. Márpedig, ha marad a Fidesz kormány, akkor tök mindegy elveszik, vagy nem veszik el a gyerekeket a nevelőszülőktől. Mert ez esetben az országtól veszik el a levegőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Ez utolsó csepp a pohárba a Fidesztől ezt nem tűrhetjük tovább a nevelőintézetek soha nem adja meg azt egy gyerek életében amit egy család nyújthat .szeretetet csak családba kaphat igazán .Ez a Kormány
    csak rosszat hozott ránk NE HAGYJUK EZT LE KELL VÁLTANI MERT KÜLÖNBEN MÉG LEVEGŐ SEM JÁR NEKÜNK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  8. Az lenne az egészséges módszer ,ha mindenki nevelné a saját gyermekét szeretetben.Arra pedig nincs szükség akkor, hogy iskolákban tanulják meg a gyermek nevelést.Istennek ez az akarata.Legyen ez a kormányunknak is intő példa.Magyarországnak megtérésre van szüksége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Tisztelt Zsuzsenkám, Eagle………..

    Önök miről beszélnek? 2010 óta végre elindult vmi ebben az országban. Az út rögös, amit Gyurcsány Ferenc Úr és kormányának köszönhetünk. A rögös úton vannak botlások, hibák, de nincs Öszöd, hazugság, az ország lezüllesztése. Folyamatos fejlődés van, Új munkahelyek, 2% mégegyszer 2%-os infláció, növekvő létbiztonság és végre emberközpontú politika. Ma aki akar dolgozni az tud. 6-7 éve ez nem így volt, ezért hagytam el sok más polgárral a hazámat. Most visszajöttem, mert stabilitás van. És ezt kinek köszönhetjük? Az Önök szerint pszichés zavarokkal küzdödő Orbánnak. Önök már nem tudnak mibe belekötni, Így hát indokokat kreálnak. Nézzenek egy kicsit körül. Miért vezették be ezt a törvényt? Gondolom Ön is tudja. Benne volt a Naplóban is. Milyen pénzeket vesznek el tőlünk 6-8 gyerek “Örökbefogadásáért. Nem is dolgoznak érte. Higyje el, ha valaki becsületesen, szeretetben, őszintén neveli gyermekét és nem pénzszerzéscéljából, biztos nem veszik el tőle. Vagy Önök szívesen fizetnek ilyen helyre adót, hogy havi 6-700 Ezer Forintot hazavigyenek, csak mert beadta intézetbe és a tesvére kivette a 10 gyereket, és egy fedél alatt élnek? Én inkább ezt pénzt mondjuk egy kórház fejlesztésére adnám. Vagy az orvosoknak, rendőröknek………, akik tényleg értünk vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -24 (48 szavazatból)
  10. Fórián László
    A mutyikról elfelejtett szólni….
    A pávatánc ön szerint nem hazudozás?
    De akkor mit értsünk azon, hogy ne figyeljünk arra amit mond, hanem azt figyeljük, hogy mit tesz – azaz megvezet mindenkit?!
    Azoknak osztogat sallerokat, akiktől elvárja, hogy ami jár az jár és megadják nekünk az EU-s pénzeket, oszt ne is foglalkozzanak vele, hogy hova folyik az EU polgárainak pénze – micsoda diplomáciai analfabaltaizmus!
    Ha módjában áll, gondolkodás nélkül megöli ellenfelét – mint hithű katolikus, vagy milyen vallású, már nem is tudom….
    3 milliónyi magyart az út szélén kell hagyni, ezt egy alattvalója kimondja helyette….
    Nem sorolom tovább, a vekkeres a köpönyegforgatás nagymestere és, ha a 1/2ázsiai, turulban született, piros pöttyös ülepűek ezekkel egyet tudnak érteni – akkor itt nagyon nagy baj van és ezt még sok-sok “Öszöd” sem tudná felülmúlni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  11. Az inflációról pedig annyit:
    Az erővel leszorított infláció arra nagyon jó, hogy ne kelljen nyugdíjkorrekciót adni, milliárdos megtakarítást jelent, nagyon hülyének nézik az embereket:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=676543&referer_id=ezt_beszelik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Fórián László
    Fölösleges államosítás: az E.On gázipari leányvállalatainak megvásárlásról olvasható egy cik a Népszavában – az IMF-t kipaterolták, most pedig minden piacon található hitelt összeszednek, hogy megköthessék az üzletet, de az emberek felé azt hazudják, hogy nem vesznek fel hitelt…
    Ez is egy olyan jó üzlet lesz, mint a MOL megvásárlása?
    Itt a cikk:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=677128

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. Fórián László!
    Köszönöm, hogy végre ebbe a tudatlan társaságba elhozta a fényt! Az itt lévők ugyanis nem tudják, vagy nem közölték velük, hogy hova tűntek a munkahelyek. Úgy látom a kiváltságosok már tántorognak haza, a nagy jólétbe. Itthon sajnos a nem mi kutyánk kölykének, csak közmunka adatik!
    Sajnos az Ön által oly nagyra tartott kormány sem képes 2%-os inflációt bemutatni, csak papíron, mert az sokat elbír. Sok hazugságot.
    Bizonyára nem jár vásárolni, mert akkor tudná, hogy túl szép a menyasszony. ( na nem a Ráhel),és bizony az infláció sokkal magasabb, mint ahogy a hívőkkel elhitetik. Lehet hogy Önt munkához juttatták, és nagyon jól keres vele, így fel sem tűnik más statisztikai adat.
    Pl mennyi a munkanélküli ( nem kell a szöveg, nincs munkahely)
    mennyi a létminimum alatt élő ember (biztos hülyeségekre költik a pénzüket)
    mennyi az éhező gyerek, aki naponta nemhogy egy tányér meleg ételhez jutna, de még kenyér sincs elég az asztalon. (biztos elisszák a szülők a pénzt)
    Amit Ön itt vakít, kedves uram, az színtiszta fidesz kommunikáció, mert ezzel szemben a tények, és a mindennapok egészen másképpen festenek.
    Orbán 1 millió munkahelyet ígért. Lett közmunka belőle, a megalázó 47 ezer Ft-al! De igaza van, Pintér szerint is meg lehet élni belőle. Végtére is, mi a francot akar ez a magyar munkakerülő népség?Minek neki a jobb lét? ha még az Orbán fáradozását sem tudja méltányolni….
    Kedves uram!
    Lehet hogy nem tud róla? Magyarország nyomorog. Magyarországot tönkretette a demokráciájával együtt Orbán, és bandája!
    lehet ezt tagadni, a tények azonban ezt igazolják.
    És ne tessen hivatkozni az elmúlt 6-7 évre! Akkor volt demokrácia, a kormány munkahelyeket létesített, és nem voltunk megnyomorítva a különböző kitalált adókkal, csak azért, hogy az Orbán banda többet tudjon elsinkófálni a saját kutyáinak!
    Mi tudatlanok ekként látjuk az Ön bálványát! A folyamatos fejlődést meg sehol nem találjuk… Keresem, de nem találom sehol…
    Ne tessen már annyit nézni a Tv-t, mert a kormány minden csatornán azt hazudja, hogy jobban teljesít… Mitől? Senki nem tud válaszolni rá. Gyanítom még Ön sem, ha leveszi a szeméről a kötést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  14. Bocs. ez meg kimaradt.
    Naponta kapjuk a képünkbe a folyamatos hazudozást. Az Orbán, és sahosai szájából. Ön szerint ez jól van így?
    Gyurcsány legalább bevallotta! Ez az őrült Orbán meg arra sem képes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Eagle…
    Ha az általad felsorolt szimptómák valósak, (amiben nincs okom kételkedni, nem lévén elmegyógyász), akkor ezek megléte eleve kizárja Orbán büntethetőségét… A busz sofőrös hasonlatot egy kissé erőltetettnek érzem. Egy eltitkolt betegséggel volánhoz ülő sofőr ott és azonnal megölhet 60 embert, míg egy őrült miniszterelnök tombolása ellen védekezhet egy egészséges társadalom…A magyar nem teszi, erről írogatunk mi nap nap után…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. ekkinek
    -
    Remélem benéz erre az oldalra!
    Most jelent meg a cikk erről az iskoláról:
    http://nol.hu/ajanlo/20120302-a_hejokereszturi_csodaiskola

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos