Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megköszönték Csank János munkáját 2011. augusztus 27. szombat 20:13 | AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megköszönték Csank János munkáját

Zalaegerszeg – Szombaton felállt a kispadról a Zalaegerszeg élvonalbeli futballcsapatának vezetőedzője, Csank János – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A ZTE ezt a szezont hat vereséggel és egy döntetlennel kezdte, gólaránya szintén félelmetes, 4-19-es. A klub elnöke, Nagy Ferenc két fordulóval ezelőtt még kiállt Csank mellett, ám a Győrtől pénteken elszenvedett 5-1-es vereséget követően a szakembernek végül távoznia kellett.

“Csapatunk az idei szezonban hét mérkőzésen csupán egy pontot szerzett, amivel a tabella utolsó helyét foglalja el. A klubvezetés ma délelőtt értékelte a kialakult helyzetet, és úgy ítélte meg, hogy az eddigi negatív széria mind a szakmai stábban, mind pedig a keretben változásokat tesz szükségessé,” olvasható a  ZTE hivatalos közleményében.

A szerződésbontás feltételeit hétfőn pontosítják. Ekkor dől el, hogy a szakmai stáb többi tagja – Vass László pályaedző,  Horváth Győző kapusedző – is távozik vagy sem. Az új vezetőedzőt ugyancsak a hét elején nevezik meg.

Mészöly Géza (Újpest), Komjáti András (Vasas) és Prukner László (FTC) után Csank János a negyedik tréner, aki a 2011/12-es szezonban távozott kispadjáról. Ezzel a tabella utolsó négy helyezettje egyaránt edzőt váltott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Az edzők nem focizhatnak a játékosok helyett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Tiltakozik a Huawei és a ZTE 2012. október 10. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos