Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lemondott a válogatott szövetségi kapitánya 2013. szeptember 9. hétfő 6:22 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lemondott a válogatott szövetségi kapitánya

Mexikóváros – Nem Budapesten, hanem Mexikóban, a Hondurastól elszenvedett vereség után. Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, Egervári Sándor szerint látni kell az előrelépést. Irigyeljük a kapitányt a kiváló szeméért: azt is látja, ami nincs.

Jose Manuel de la Torrét azért menesztették a mexikói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, mert a csapat a pénteki világbajnoki selejtezőn 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán Hondurastól.

A közép-amerikai ország futballszövetségének honlapja arról számolt be, hogy Justino Compean, a szövetség elnöke Luis Fernando Tena személyében már ki is nevezte az eddigi kapitány utódát.

Mexikó három fordulóval a zárás előtt a negyedik helyen áll a hatcsapatos selejtezőcsoportban, amelyből az első három jut ki egyenes ágon a jövő évi brazíliai vb-re. A negyedik pótselejtezőt játszik majd Új-Zélanddal.

A mexikóiak hátránya hat pont az élen álló Costa Ricával szemben, s két ponttal maradnak el a harmadik helyezett Hondurastól.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 11 szavazatból)
Lemondott a válogatott szövetségi kapitánya, 3.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. “Magyarország többé nem lesz következmények nélküli ország.” – mondta a fülkeforradalmárok vezére a szabad választásokat fülkeforradalomnak hazudva 2010-ben. A magyar válogatott kapitánya természetesen a helyén marad, mert eredmény az, hogy csak három góllal kapott ki az anti-focit játszó csapata. Az unortodox magyar foci jobban teljesít. A bele öntött adómilliárdok úgy térülnek meg, ahogy a gazdaságösztönzésére fordított százmilliárdok, ahol anegatív mutatók mutatják a jobb teljesítményt. Persze csak azoknak, aki ezt beveszik. Sajnos rengetegen vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Meszoly Geza lesz a kovetkezo szovetsegi kapitany! HATSZEL NELKUL SENKI NEM JUT SEHOVA MAGYARORSZAGON! GEZA APJA JOL FEKSZIK EZALTAL GEZA IS JOL FEKSZIK! van e tehetsege ? JOVO ELDONTI DE HATSZEL NELKUL NEM KERULNE ODA !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. Meg egy gondolat magyarorszagon nem szokas lemondani , ez egy eleg furcsa orszag ! ITT A TEHETSEG LENYEGTELEN KINEK VAGY A PEREPUTTYA CSAK AZ SZAMIT OLYAN JO KIS BELTERJES MINDEN! HA EGY POLITIKUST LOPASON KAPNAK NEM KIRUGJAK GANEM ATHELYEZIK MADIK MINISZTERIUNBA VAGY EGY ALLAMI CEGHEZ JO ZSIROS PENZERT!
    Hiaba a magyarok azok nagyon tudnak , latszik a magyar focin is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. a magyar focit kellene szövetségi kapitányostól, stadionokkal és a jobbikos-fideszes szurkoló csöcselékkel, valamint felcsúttal együtt megszüntetni. amatör, utánpótlás szinten lehetne folytatni azoknak akik tényleg szeretnek focizni a szabadidejükben. csakúgy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Leo Klein, jól jósolsz, Mészöly megfelelő jelölt lenne, de a hűséget a Párthoz ezúttal kevésnek érzem. A Kedves Vezető sikerért áhítozik, külföldi sztár tréner várható. Ha már ő nem vállalhatja, egyelőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Magyarországon a focihoz mindenki ért, csak Dávid Ibolya és Egerszegi nem.
    Az egyik már volt szövetségi kapitány. Mos mit tegyünk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. .
    .
    Ahelyett, hogy a Fid SS szövetségi kapitánya mondna le…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Mészöly Kálmán focistának messze jobb volt a fiánál – ma sem az eszéért vagy a politikai preparációjáért szeretem, de nagy kedvencem volt, és mint ilyet, ma is a szívemben őrzöm, de a fia edzőnek jobb volt, amikor a klubcsapatoknál dolgozott. A magam részéről bizalmat szavaznék neki, ennél csak jobb lehet. Más kérdés, hogy ő is csak abból válogathat, aki van. És a közepes nyugati csapatok kispadjain fejlődni nem igazán lehet. Akik meg ott játszanak – a mienknél jobb pénzért – nem fognak megszakadni a címeres mezért. Ördögi kör. Nagyon nehéz jobb válogatottat összehozni a magyar bajnokság színvonalánál. Az meg olyan, amilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Milyen előrelépés?? Egy tragédia, amit produkáltunk. Ezt nézzétek meg…óriási! http://www.youtube.com/watch?v=JYkCa0lJE8s

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  10. Naiva: PONT EZERT KELLETT VOLNA KOMOLY UTANPOTLAS KONCEPCIOT FELALLITANI RAADASUL NEM KELL ANNYI PENZ MINT AMIT MOST A FELCSUTI PARASZT LEGENY SZETOSZT ! ALULROL KELL EPITKEZNI NEM FELULROL !!! NAGYON DE NAGYON SOK SOTET EMBER VAN A FOCI KORUL ES SAJNOS VAN BEFOLYASUK IGY NEM LESZ VALTOZAS SOHA A BUDOS ELETBE! HA HOLNAP JOMSZAKEMBEREK KIVALO UTANPOTLAS EDZOKKELOSSZEALLITANANAK EGY PROGRAMOT KB 10 -12 ev mulva lehetne latni vmit de ne felejtsuk mindenki fejlodik nagyon erosen ugyhogy nehez feladat de nagyon !! FELNOTT KEPZES nem egyenlo a gyerek kepzessel ezt nem tudjak itthon mert csak nagy duma van !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Hogy KALMAN MILYEN JATEKOS VOLT AZ MELLEKES A MI SZEMPONTUNKBOL EGY BIZTOS DON PARASZT VITO SZERETI A PAPAT AKI SUG IS NEKI RENDESEN !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Egervári Sándor egyszeruen jo hivo.
    “Hitben jarunk nem latasban” csak ez az ige nem a focira vonatkozik, legalabb is nem a magyar focira.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Egyebkent miert mondana le ? Volt mar ugy hogy valaha MO-n valaki vallalt valamiert felelosseget ? Kutyabol nem lesz szalonna !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Csapataink harcban állnak 2013. október 17. csütörtök

A zemútnyócgól 2013. október 13. vasárnap

A magyar futball jobban teljesít 2013. október 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos