Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Arsenal megegyezett Nasri eladásáról 2011. augusztus 23. kedd 16:34 | AN Forrás: BBC

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Arsenal megegyezett Nasri eladásáról

London – Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal hivatalos honlapján tudatta, hogy megegyezett a Manchester Cityvel Samir Nasri átigazolásáról. A 24 éves játékosnak már csak az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon kell átesnie.

Nasrinak egy éve volt hátra futó szerződéséből, de magas fizetési igénye miatt nem hosszabbítottak vele Londonban. A Manszur sejk által birtokolt City viszont gond nélkül megadja neki a heti 185 ezer font körüli összeget, amely kétszer annyi, mint amennyit az ágyúsok adtak volna a franciának.

A 23-szoros válogatottért a hírek szerint 25 millió fontot kap az Arsenal, amely így Cesc Fabregas után egy újabb fontos szervező középpályásától kénytelen megválni.

“A Nasrival és Fabregasszal folytatott tárgyalások miatt különösen nehéz nyarunk volt. Elvesztettünk két kiváló játékost, ez a szomorú oldala a történetnek. Ugyanakkor lezártunk egy fejezetet, így most már csak a jövőre szeretnénk koncentrálni”, nyilatkozta Arsene Wenger, a londoniak francia menedzsere, hozzátéve, hogy érkezők is lesznek még az átigazolási határidő lejártáig.

Nasri 2008-ban az Olympique Marseille együttesétől került az Arsenalhoz, amelyben 86 mérkőzésen szerepelt és 18 gólt szerzett. Kolo Touré, Emmanuel Adebayor és Gael Clichy után ő a negyedik olyan volt arsenalos, aki a közelmúltban igazolt a Cityhez.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Már aggódtam, hogy két szék közül a pad alá esik Samir Nasri , bár úgy tudom, hogy a “kiaf…azatomi” is érdeklődött utána az NB1-be feljutni kívánó MTK nevében – Várszegi ide vagy oda!
    :wink:.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Román-magyar: csak a szégyen 2013. szeptember 9. hétfő

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Csődtömeg maradt a magyar futball 2012. szeptember 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos